:sooot:خسته نباشید شما ...
نمایش نسخه قابل چاپ
:sooot:خسته نباشید شما ...
من چند وقته که از اینترنت عکسی نگرفتم اما اینا آخریاشن :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی شد درمرد شرط بندی فکراتونو کردین یا نه ؟!!!binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ . ن : بازی یووه و میلان هر کی هست من حاضرم شرط ببندم ! :shogh:
سلام
اقا مهدي ما هر چي تايپيك جنجالي مينويسيم پاك ميكنيم خوب بذاريد يكم رئاليها رو سر كار بذاريم.
ببین محمد جان ، اگه یه گپ دوستانه باشه مشکلی نداره ولی بعضی وقتا باعث ایجاد کدورت میشه و اینکه خیلی از رئالی هایی که به عنوان مهمان و نه کاربر میان اینجا از دوستانه بودن موضوع شاید خبر نداشته باشند و ممکنه بیان پست های تحریک آمیز بدن خب یه کم اوضاع کشمشی میشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخوای سرکارشون بذاری پخ بزن !:hehehe:
پ . ن : پخ یعنی پیام خصوصی :nishkhand:
:chakerim:
بابا من گفتم چند تا عکس آخری رو که گرفتین بذارین !
شاید عکسای جالبی توش دربیاد بقیه استفاده کنند !
بازم به مرام مریم خانم ! :narahat:
[/QUOTE] پ . ن : بازی یووه و میلان هر کی هست من حاضرم شرط ببندم ! :shogh:[/QUOTE]
خدا رو شکر اومدم و این پیام رو دیدم.
من کمتر میام اینجا و اگر وقت کنم فقط سر میزنم چون شما اینجا هستی و حواست هست.
بگذریم.
ببینم داش مهدی درست شنیدم؟
میخوای رو میلان یووه شرط ببندی؟
کی بهتر از من؟
من هستم داداش !
من رو برد یووه شرط می بندم!
هرکی باخت باید طبق نظر نفر مقابل آوتارشو تغییر بده !
تبصره : بازیکن ایرانی نباشه! dallliii
شرط بندی اجباری ؟ :hehee: باید فک کنم :jeddiiiii: بازی کی هستش ؟
اخه عکسایی که من از نت میگیرم فوتبالی نیستن به درد اینجا نمیخورن :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]