خب این که دلیل نمیشه می تونستید بهش تذکر بدید که عکس ها رو کوچیکتر کنه نه این که کل مطلب رو از بیخ و بنیان پاک کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب این که دلیل نمیشه می تونستید بهش تذکر بدید که عکس ها رو کوچیکتر کنه نه این که کل مطلب رو از بیخ و بنیان پاک کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما بهتره با همون یوزر خودتون بیاین و صحبت کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینجا هم هرکسی عضو میشه اول قوانین میاد روبه روش و اون آخر یه تیک هست که بعد از خودن قوانین میزنی و در واقع متعهد میشی به قوانین عمل کنی ! و قاعدتا از قبل این اخطار به شما داده شده ! استفاده از یوزر های مختلف هم خلاف قوانین هست !
یعنی چی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورتون چی بود؟؟
اگه میشه در این باره بیشتر توضیح بدید. :flowerysmile:
من همین دیشب از طریق Yahoo باسایتتون آشنا شدم.
دوستان من یه مشکلی با Patch های IDM دارم روی Patch هر ورژنی که کلیک میکنم این پیغامو میده چه کنم؟؟؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
اطلاعات ثبت شده از شما به ما این رو می گه که شما قبلآ با 2 نام کاربری دیگه هم در سایت فعالیت کردید !
موفق باشید ........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmmz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز اینجا تاپیک بررسی مشکلات همین سایت هست نه مشکلات متفرقه
به سایت های مرتبط با موضوع خودتون مراجعه کنید
موفق باشید
گلهای فینال جام ملت های اسا دانلود نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهای مسابقه فینال جام ملت های اسیا 2011 دانلود نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدرضا الهایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
فایل ها در سایت MEDIAFIRE در همان موقع برای کاربران اپلود شدن
مسلمآ وقتی مدت زیادی این فایل ها دانلود نشده باشند بعد از مدتی پاک می شن و از دست ما کاری بر نمیاد
موفق باشید :flowerysmile:
گلهای مسابقه فینال دوباره آپلود شد و آماده دانلودهroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدرضا الهایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من یه تاپیک زدم مربوط به نظرسنجی بهترین دروازه بان یورو
حالا حذف شده.
لطفا پیگیری کنید.