گزارش ویژه: تمام تیمهای خواهان کاکا
کاکا شاید در انتهای فصل از رئال مادرید برود. اما مقصد احتمالی او کجا میتواند باشد؟
گزارشهای اخیر حاکی از آن است که رئال مادرید مایل است به پیشنهادهای رسیده برای کاکا در پایان فصل گوش دهد. این هافبک تهاجمی مورد توجه چندین باشگاه قرار دارد.
این فوق ستاره برزیلی در سال 2009 به سانتیاگو برنابئو رفت و بخشی از پروژه چندمیلیونی فلورنتینو پرس بود، اما ترکیبی از نمایشهای ضعیف و مصدومیت مانع پیشرفت او شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیکن 28 ساله در تابستان تصمیم میگیرد بماند و تلاش کند به اوج برگردد، یا برود. باشگاههای ی از برزیل، انگلیس، ایتالیا و روسیه از نزدیک اوضاع او را زیر نظر دارند.
سایت گل لیستی از گزینهها را منتشر میکند بدون آن که این گزینهها ترتیب خاصی داشته باشند.
Milan
این بازیکن برزیلی دوران حضور در اروپا را در سری آ آغاز کرد و جایی ویژه در قلب کاکا برای روسونری وجود دارد. آدریانو گالیانی، نایبرییس باشگاه اخیرا گفته آنها فعلا به فکر برگرداندن کاکا به سنسیرو نیستند، اما کمتر کسی تردید دارد که میلانیها از بازگشت او استقبال خواهند کرد.
قهرمان فصل پیش ایتالیا گزینه دیگری برای بازگشت کاکا به شبه جزیره است. ماسیمو موراتی، رییس باشگاه گفته اینتریها اوضاع او را در مادرید زیر نظر دارند، و آوردن ستاره سابق میلان به اینتر ضربه بزرگی به میلان خواهد بود. البته بعید است کاکا به رقیب اصلی باشگاهی برود که بیش از همه آن را دوست دارد.
بعید به نظر میرسد رم منابع مالی لازم برای آوردن کاکا از باشگاه فعلیاش را داشته باشد، اما شاید اوضاع در آینده نزدیک در پایتخت ایتالیا عوض شود. مالک جدیدی قرار است رم را به زودی در دست بگیرد و آنها در این صورت با منابع مالی خود میتوانند به دنبال خرید این بازیساز باشند. آمدن کارلو آنچلوتی به رم میتواند مشوق دیگری برای کاکا باشد.
منچسترسیتی زمانی پیشنهادی 100 میلیون یورویی برای خرید او ارائه کرد، اما او سرانجام میلان را به مقصد رئال مادرید ترک کرد. سیتیزنها هنوز دست او برنداشتهاند و اوضاعش را زیر نظر دارند. آنها هافبک تهاجمی بالفطرهای در اختیار ندارند و کاکا میتواند این ضعف سیتی را بپوشاند و آنها را به مبارزه برای فتح لیگ برتر رهنمون شود.
دیگر باشگاهی که دنبال این هافبک تهاجمی بوده چلسی است. غولهای لندنی دوست دارند کمی خلاقیت به تیمشان بیفزایند و کاکا را خریدی کامل میدانند. حضور بازیکنانی برزیلی مانند داوید لوییز و رامیرس میتواند به تلاشهای چلسی برای خرید او کمک کند.
نام بلکبرن روورز در لیست مقاصد احتمالی ستارهای مانند کاکا چه میکند؟ پاسخ بسیار ساده است: بلکبرن به دنبال خرید چند بازیکن بزرگ در تابستان است تا تبدیل به تیمی بزرگ شود. آنها بازیکنان برزیلی را هم ترجیح میدهند. خرید کاکا برای روورز عملا محال است، اما آنها ممکن است تلاش خود را انجام دهند.
Real Madrid
با آن که ژوزه مورینیو، مسعود اوزیل آلمانی را به کاکا ترجیح میدهد، اما کاکا ممکن است در سانتیاگو برنابئو بماند. قهرمان سابق میلان اگر بتواند فرم خوبی داشته باشد میتواند دقایق زیادی را در میادین بازی کند، حتی اگر در ترکیب ثابت قرار نگیرد. البته باید دید آیا کاکا میخواهد به ترکیب ثابت برسد یا نه.
گزارشی در اوایل این هفته منتشر شد مبنی بر این که روبین قصد دارد 45 میلیون یورو برای کاکا پیشنهاد بدهد، هرچند که یک سخنگوی کازان این شایعه را رد کرد. روسها مشکلی از نظر مالی ندارند، اما بسیار بعید است که کاکا باشگاه فعلیاش را ترک کند تا ماجراجویی در روسیه را آغاز کند.
کورینتیانس توانسته بازیکنانی مانند رونالدو و روبرتو کارلوس را در سالهای اخیر به برزیل برگرداند، و مشتاق است بازیکن بزرگ دیگری در تیم خود داشته باشد. در هر حال باید دید آیا کاکا دوست دارد همین حالا به آمریکای جنوبی برگردد؟ به علاوه، بازگشت به سائوپائولو، باشگاه دوران کودکیاش واقعگرایانهتر به نظر میرسد.
سائوپائولو باشگاهی است که کاکا بازیاش را از آن شروع کرد و سپس در اروپا به شهرت رسید. انتظار میرود این بازیکن سرانجام روزی به این تیم برگردد. البته شاید بازگشت به برزیل بسیار زود باشد، چرا که او هنوز میتواند چند سالی در اروپا بازی کند.
و براستی که در اخر این فصل سرانجام این ستاره
چه خواهد شد؟
راسينگ 1-3 رئال مادريد / كادوي اوزيل براي شب تولد باشگاه
رئال مادريد بدون كريستيانو رونالدو هم توانست كه به يك برد خوب و دلچسب برابر راسينگ دست يابد . در شبي كه در اوايل نيمه اول دي ماريا روي فرم نبود و مارسلو نيز در طول بازي در غياب رفيق شفيقش در حد و اندازه هاي هميشگي خود نبود ، اين اوزيل بود كه با هنرنمايي خود و دادن دو پاس گل استثنايي ، زمينه ساز برد رئال مادريد شد .
اولين موقعيت مسلم نيمه اول را مارسلو با گل نكردن دروازه خالي از دست داد . دقايقي بعد همكاري خوب مثلث اوزيل - بنزما - آدبايور زمينه ساز گل اول شد و دقايقي بعد نيز پاس استثنايي اوزيل باعث شد كه رئال به گل دوم برسد . رئال مادريد يكي دو موقعيت ديگر را هم در نيمه اول داشت كه توسط بنزما به هدر رفت تا رئال مادريد با نتيجه 2-0 برنده بازي در نيمه اول باشد .
در نيمه دوم ، راسينگ با انگيزه بيشتري حمله مي كرد در حالي كه رئال مادريد تا حدودي دچار افت شده بود . راسينگ يك پنالتي را از دست داد و دقايقي بعدش هم دروازه رئال را باز كرد تا فاصله به حداقل برسد . اين اتفاق باعث شد كه رئال مادريد به خودش بيايد و اين دي ماريا بود كه با حركات فوق العاده خود توانست كه هم يك پاس گل بدهد و هم يك پنالتي بگيرد تا رئال مادريد بتواند كه در شب تولدش ، همچنان فاصله هفت امتيازيش با بارسلونا را حفظ كند . از دست رفتن يك پنالتي توسط آدبايور و درگيري جالب راموس با مونيتيس ، در طول بازي از ديگر نكات جالب بازي بود .
نحوه به ثمر رسيدن گلها :
1-0 : روي پاسكاري خوب اوزيل با بنزما و آدبايور ، بازيكن آلماني با دروازه بان راسينگ تك به تك شد كه با يك پاس خارق العاده ، آدبايور را در موقعيت دروازه خالي صاحب توپ كرد تا بازيكن توگويي به راحتي گل بزند .
2-0 : روي پاس خارق العاده اوزيل ، بنزما با تونو تك به تك شد تا شمار گلهاي لاليگايي خود را به عدد 6 برساند .
2-1 : با اشتباه خط دفاع رئال ، كندي با کاسیاس تك به تك شد و توپ را براحتی از کنار کاسیاس رد کرد و دروازه اش را باز کرد.
3-1 : پاس خارق العاده اوزيل و شوت دقيق بنزما از جناح راست خط دفاع راسينگ ، منجر به گل سوم رئال شد .
راسينگ 1-3 رئال مادريد
گلها : بنزما (2) و آدبايور براي رئال و كندي براي راسينگ
بازيكنان رئال : كاسياس ، راموس ، په په ، كارواليو ، مارسلو ، گرانرو ، ژابي ، دي ماريا ، اوزيل ، بنزما و آدبايور / تعويضي ها : آلبيول ، كانالس و الكس
بازيكنان راسينگ : تونو ، پينيوس ، باربا ، تورخون ، فرناندز ، لاسن ، كولسا ، كندي ، مونيتيس ، دوس سانتوس و روزنبرگ / تعويضي ها :پرز ، آريل و تاتو
استاديوم : ال ساردينه رو
داور : راميرز دومينگز
كارت زرد : ژابي و راموس از رئال و تورخون و روزنبرگ از راسينگ
آمار بازي :
شوت : 6-20 / شوت به چارچوب : 4-10 / آفسايد : 2-5 / اوت : 23-24 / مالكيت توپ : 38-62
رئال مادرید کاکا را میفروشد
ملی پوش برزیلی رئال در تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهد کرد زیرا مدیران رئال قصد دارند او را بفروشند .
به گزارش نشریه آس، کاکا، ملی پوش برزیلی این تیم، در تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهد کرد زیرا مدیران رئال قصد دارند او را بفروشند.
در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد جدایی این ستاره 28 ساله برزیلی از رئال منتشر شده بود اما باشگاه رئال این شایعات را رد کرد. اما اکنون مدیران این باشگاه نظرشان را تغییر داده اند و قصد دارند او را در تابستان آینده بفروشند.
کاکا ماه های ابتدایی این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داد و همین مسئله موجب شد تا مسوت اوزیل جای او را در ترکیب اصلی تیم بگیرد.
کاکا تا سال 2015 با رئال قرارداد دارد و مطمئنا رئالی ها حاضر نخواهند شد این بازیکن را با قیمتی پایین از دست بدهند. از سوی دیگر این ستاره برزیلی دستمزدی 9 میلیون یورویی از رئال دریافت می کند و این مسئله نیز می تواند برای باشگاه های خواستار او دردسر ساز باشد.
از اینتر، میلان، چلسی و منچسترسیتی به عنوان باشگاه هایی که وضعیت کاکا را زیر نظر دارند، نام برده می شود.
رئال مادريد 2-0 هركولس / بخند كريم !
رئال مادريد با برد خوب برابر هركولس توانست كه حداقل براي يك شب فاصله خود تا صدر را به چهار برساند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در شبي كه بازيكنان رئال به احترام سانحه ژاپن بازوبند مشكي به دست كرده بودند و پيش از بازي يك دقيقه سكوت كردند ، رئال مادريد توانست كه با يك بازي خوب و منطقي ، هركولس كه زماني به غول كش معروف شده بود را به راحتي شكست دهد تا با يك برد خوب آماده بازي حساس روز چهارشنبه شود . بازي متعادل آغاز شد ، رئال مادريد تيم غالب ميدان بود و بازي را كنترل مي كرد تا اين كه روي يك حمله خوب و نفوذ خوب آربلوا ، بنزما توانست كه گل اول تيم را بزند . بعد از آن نوبت هركولس بود كه جلو بكشد و چندين موقعيت خوب هم ايجاد كرد . تغييرات زياد در ساختار خط دفاعي باعث شده بود كه خط دفاع كمي متزلزل شود اما واكنش هاي خوب كاسياس مانع از فرو ريختن دروازه رئال شد تا رئال مادريد برنده به رختكن برود .
رئال مادريد نيمه دوم را سراسر حمله آغاز كرد تا هر چه زودتر كار را يكسره كند . پس از چندين حمله مرگبار ، نوبت بنزما بود كه با حركت تماشايي خود شليك خلاص را بكند تا مورينيو با خيالي آسوده تر ، سيستم تيمش را با ورود خديرا و ژابي سراسر تهاجمي كند . پس از آن بازي مطابق ميل رئال بود . هركولس كه مي ترسيد به سرنوشت مالاگا دچار شود زياد حمله نمي كرد و رئال مادريد نيز به بازي در ميانه ميدان مي پرداخت . دقايقي بغد ، خديرا يك موقعيت مسلم گلزني را از دست داد و بعد از آن با ورود كانالس به زمين ، بازي كمي روان تر شود .
نحوه به ثمر رسيدن گلها :
1-0 : نفوذ خوب آربلوا ، پاس به عقب خوبش و جايگيري خوب بنزما باعث شد كه بازيكن فرانسوي با شوتي نرم ، دروازه خالي را باز كند .
2-0 : حركت استثنايي بنزما در سمت چپ ، با دريبل زدن يك مدافع و شوت فني فوق العاده او منجر به گل دوم رئال مادريد شد .
رئال مادريد 2-0 هركولس
گلها : بنزما (2)
بازيكنان رئال : كاسياس ، آربلوا ، آلبيول ، راموس ، مارسلو ، گرانرو ، لاس ، دي ماريا ،اوزيل ، بنزما و آدبايور / تعويضي ها : ژابي ، خديرا و كانالس
بازيكنان هركولس : كالاتايود ، خونرا ، پاز ، پاماروت ،پولاك ،آگيلار ، فارينوس ، كيكو ، گومس ، تومرت ، پورتيو / تعويضي ها :آگيره ، كريستين و والدز
كارت زرد : پولاك از هركولس
استاديوم : برنابئو
داور : دلگادو فريرو
آمار بازي :
شوت : 14-7 / شوت به چارچوب : 9-4 / كرنر : 8-7 / آفسايد : 2-2 / مالكيت توپ : 61-39
کنفرانس خبری مورینیو: به دنبال سومین قهرمانی ام در لیگ قهرمانان اروپا هستم
مربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل لیون درمورد ترکیب تیمش صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که نمی داند که آیا رونالدو در ترکیب ثابت تیم خواهد بود یا خیر?
رئال مادرید در آستانه شکست طلسم چندین ساله است و در صورتی که در دیدار برگشت دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل لیون به نتیجه مطلوبی برسد به مرحله یک چهارم پایانی خواهد رسید.
از سوی دیگر کنفرانس های خبری ژوزه مورینیو هرگز خالی از لطف نیست.مربی رئال در صحبتهایش هرگز از بیان افکار و ایده هایش ترسی ندارد و نسبت به هیچ چیز بی تفاوت نیست.از هدیه دادن پیروزیها به حریفان و هر موضوع دیگری صحبت می کند
مورینیو روز سه شنبه در کنفرانس خبری اش با همان استیل همیشگی حاضر شد و در مقابل خبرنگاران آن رفتار همیشگی را داشت و پاسخش به تک تک سوالات قاطع بود. درکنار او امانوئل آدبایور هم در سالن بود و به سوالات خبرنگاران پاسخگو شد
اولین سوال از مورینیو در مورد حضور یا عدم حضور رونالدو در ترکیب ثابت رئال بود. پاسخ مورینیو به این پرسش این بود:« نمی دانم.امیدوارم که در آخرین جلسه تمرینی وضعیت او مشخص شود. اطلاع از حال و روز بازیکن هم خیلی مهم است و من چیزی برای مخفی کردن ندارم.اگر حال او خوب باشد، در ترکیب تیم قرار خواهد گرفت.»
مورینیو به خوبی می داند که بخشی از سرنوشت رئال مقابل لیون رقم خواهد خورد. این تیم سالهاست که به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نرسیده و به همین خاطر فشارها برروی رئال مضاعف خواهد بود. به رغم تمام این صحبتها مورینیو گفت:« در بازی قبلی برای افراد خاصی بازی نکردیم.هر دوره از رقابتهای حذفی داستان ویژه و یکتایی دارد که هیچ ربطی به سالهای پیشینش ندارد.در پاسخ به این سوال که آیا رئال مدعی صعود به دور بعد است یا لیون هم باید بگویم که ما برتری جزئی ای داریم ولی سرنوشت ممکن است به نفع هریک از دو تیم رقم بخورد.»
در لیون همه فکر می کنند که رئالی ها برای کسب یک تساوی بدون گل به میدان خواهند رفت و ریسک زیادی از سوی مادریدی ها شاهد نخواهیم بود. مورینیو در این رابطه گفت:« رئیس باشگاه لیون آنالیزش را از این بازی ارائه کرده. او مثل یک مربی صحبت کرده و نه مثل یک رئیس باشگاه ولی ممکن است حق با او باشد. ما می خواهیم خط دفاع را ببندیم و به دنبال یک نتیجه تساوی هستیم.»
البته مورینیو این جملات را با لحن طنز آلودی به زبان آورد و ادامه داد:« صعود از مرحله حذفی دور یک هشتم پایانی خیلی مهم است.اگر به مرحله یک چهارم برسی، شور و هیجان به حداکثر می رسد و هواداران هم احساس فوق العاده ای خواهند داشت.»
مربی رئال ادامه داد:« حتی اگر من هرگز در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی نرسم هم نامم درتاریخ این رقابتها باقی خواهد ماند.من دو بار این جام را فتح کرده ام و نامم در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا ثبت شده ولی به دنبال جام سومم هستم.»
در دیدار سه شنبه شب،لیساندرو لوپس، گلزن برتر لیون که در دیدار رفت غایب بود نیز در زمین خواهد بود و مورینیو درمورد او گفت:« لیساندرو را از دورانی که در فوتبال پرتغال بود می شناختم.او مهاجم بزرگی است ولی لیون خیلی بیشتر از لیساندرو است. در دیدار رفت آنها در غیاب لوپس بازی کردند و عملکرد خوبی هم داشتند.لوپس بازیکن مهمی است، هر چند که ما برای این بازی کاملا آماده هستیم.»
بنزما هم این روزها در اوج آمادگی به سر می برد.مادریدی ها برای صعود به دور بعد روی بنزما حساب ویژه ای باز کرده اند.مورینیو درپاسخ به این سوال که چه کسی دلیل اصلی درخشش بنزما در این روزهاست:« نفر اول در درخشش اخیر بنزما، خود اوست و بعد از او هم هم تیمی هایش هستند که تاثیر مثبت و خوبی بربازی او داشته اند. به نظر من زیدان هم در این میانه نقش دارد. ولی عامل اصلی بهبود و پیشرفت بنزما خود اوست.»
آقای خاص در انتظار جهنم سانتیاگو برنابئو برای این دیدار است و از هواداران رئال خواسته تا برای تشویق تیم به ورزشگاه بیایند:« برنابئویی که من می شناسم آرام است ، ورزشگاهی که وقتی تیم خوب بازی می کند، مورد تشویق قرار می گیرد ولی من هنوز آن برنابئویی که سرنوشت بازی ها را رقم می زند ندیده ام. به من می گویند که در شرایط خاص، هواداران هم برای تیم بازی می کنند و فردا (روز 4شنبه ) آن روز خاص است. چهارشنبه یا ما به مرحله یک چهارم نهایی می رویم و یا از گردونه رقابتها حذف می شویم. پاسخ هواداران در دیدارهای خانگی همیشه خوب بوده است.اگر هواداران بتوانند با ما باشند، اوضاع خیلی بهتر خواهد شد و حضورشان واقعا مهم خواهد بود.»
کنفرانس خبری آدبایور:باید 12 نفره مقابل لیون 11 نفری بازی کنیم.
امانوئل آدبایور خرید زمستانی رئال در کنار مربی پرتغالی اش در سالن کنفرانس خبری حاضر بود.
در کنفرانس خبری امروز ژوزه مورینیو، امانوئل آدبایور، مهاجم توگویی رئال هم در کنار مربی اش حاضر بود و پس از پایان یافتن کنفرانس خبری مربی پشت میکروفن ها قرار گرفت
آدبایوردر مورد دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل لیون گفت:« بازی 4شنبه شب بسیار مهم خواهد بود.می خواهم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسم، اتفاقی که نتوانستم با موناکو و آرسنال آن را تجربه کنم. ما برای بازی با لیون آماده ایم.»
ستاره توگویی رئال خوشحال به نظر می رسید و در صحبتهایی اعلام کرد که روند تطبیق پذیری اش در باشگاه مادریدی به خوبی سپری شده است:« من به تیم بزرگی آمده ام و احساس خوشبختی می کنم. فضای اینجا فوق العاده است و هم تیمی هایم به من کمک زیادی کردند تا در تیم جا بیفتم. این افتخار بزرگی است که بخشی از این تیم باشی.»
آدبایور در پاسخ به این پرسش که آیا ناکامی در رسیدن به مرحله یک چهارم پایانی به منزله شکست بزرگی برای رئال خواهد بود یا خیر گفت:« نمی خواهم منفی فکر کنم. مهمترین نکته این است که نهایت تلاشمان را برای صعود از این مرحله حذفی به کار بگیریم و به مراحل پایانی رقابتها برسیم.»
آدبایور هم مثل مورینیو از هواداران رئال خواست تا 4شنبه شب برای حمایت از این تیم به برنابئو بیایند:« همه مامی دانیم که دیدار فردا شب چقدر مهم است. ما نیاز داریم که 12 نفره مقابل لیون 11 نفره بازی کنیم. امیدواریم که بتوانیم با حمایت هوادارانمان به مرحله بعدی رقابتها برسیم.مهمترین نکته موفقیت باشگاه است و نه بازی کردن من. اگر برای 90 دقیقه برای تیم بازی کنم،خوشحال خواهم بود و حتی اگر 30 یا 20 دقیقه هم بازی کنم، احساسم فرقی نمی کند و احساس خوشبختی می کنم.»
كاكا: خداوند تو را نجات ميدهد
مهاجم رئال مادريد پس از انتشار خبر تومور کبدي آبيدال گفت: برايت دعا ميکنم و ميدانم که خداوند تو را نجات ميدهد.
به نقل از مارکا اسپانيا، کاکا بازيکن رئال مادريد زودتر از بازيکنان بارسلونا با آبيدال ابراز همدردي کرد و در صفحه مربوط به آبيدال در يک سايت اجتماعي نوشت: باور کردني نيست و بسيار ناراحت شدم. اين يک اتفاق عجيب است و بايد خيلي مراقب بود. همه بازيکنان در کنار تو هستند و برايت دعا ميکنند، اطمينان دارم که خداوند تو را نجات ميدهد.
به غير از کاکا و با اختلاف چند ساعت، بازيکناني نظير فابرگاس، فورلان، کريس رونالدو، اينيستا و کاسياس نيز با او همدردي کردند.
مدافع فرانسوي بارسلونا به خاطر داشتن تومور پيشرفته در کنار کبد خود زير تيغ جراحان ميرود.