-
نگاهی به لیست فروش بانوی پیر
8 مرداد 1389
همچنان چند هفته ای به اتمام مهلت نقل و انتقالات تابستانی زمان باقی ست و سران یووه برای خرید و فروش و یا معاوضه مهره های خود فرصت دارند. طبق اخرین اخبار رسیده از منابع نزدیک به بانوی پیر به نظر می رسد با توافق به دست امده میان سران دو باشگاه یووه و اتلتیکو و نظر مساعد تیاگو، این مهره طی روزهای اتی به طور رسمی به این تیم اسپانیایی می پیوندد.
در کنار وی، فابیو گروسو قرار دارد که او نیز توجه سران اتلتیکو را جلب کرده اما همچنان مذاکره بر سر پیوستنش ادامه دارد. اما شرایط کامورانزی نیز همچون این دومهره است، او نیز در ترکیب یووه جایی ندارد و به دنبال تیمی برای اینده خود است.
با وجود انتشار خبر احتمال معاوضه وی با هانتلار نیز مسولین دو باشگاه واکنشی به این خبر نداده اند. صالی امیجیچ نیز در لیست فروش باشگاه حضور دارد اما تاکنون پیشنهاد مناسبی به دست سران بانوی پیر نرسیده، اما پولسن، این دانمارکی نیز به جزیره و فوتبال انگلیس نزدیک شده، گفته می شود لیورپولی ها شدیدا خواهان به خدمت گیری وی هستند و با توج به ترافیک خط میانی بیانکونری، وی میتواند یکی از مهره های جدا شده یووه در این فصل محسوب شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استراحت دو روزه بیانکونری
8 مرداد 1389
بانوی پیر پس از پیروزی برابر شامروک در دیدار رفت مرحله سوم مسابقات یوفا و بازگشت به تورینو برای دو روز به استراحت خواهد رفت تا بار دیگر با بازگشت به وارزه خود را اماده بازی برگشت برابر این تیم ایرلندی نماید.
دل نری که از نمایش شاگردانش رضایت کامل داشت با اعلام این مطلب تاکید کرد برای بهتر و قدرتمندتر شدن زمان داریم.
-
از انتظار بیهوده خسته شده ام
9 مرداد 1389
با وجود اینکه مسولین پارما خود را اماده خرید سباستین جووینکو کرده بودند اما مذاکرات این گروه با سران یووه به خوبی پیش نرفت و از سوی دیگر مورچه اتمی نیز تمایلی به پوشیدن پیراهن پارما نشان نداد تا بار دیگر موضوع حضور و پیوستنش به باری مطرح شود.
سبا در اظهار نظری تاکید کرد برنامه های باری را بیشتر می پسندم و امیدوارم راهی این تیم شوم. دامیکو مدیر برنامه ای جووینکو نیز گفت از انتظار خسته شدیم و می خواهیم هر چه سریعتر سرنوشت مان مشخص شود با این حال مسولین باری با برنامه های ما هماهنگی بیشتری دارند و من امیدوارم سبا به طور قرضی راهی این تیم شود.
-
این پرسش را تمام کنید
9 مرداد 1389
لیورپول خواهان خرید پولسن اما این دانمارکی به هیچ وجه قصد ترک بانوی پیر و نقل مکان به فوتبال جزیره را ندارد. بونسن مدیر برنامه های پولسن در واکنش به انتشار این اخبار با صراحت گفت:
کریستین در شهر تورینو و در کنار یووه می ماند. امیدوارم این سوال و این اخبار در اینجا بسته شود و در شرایط دیگری شاهد این سوال نباشم. او نیاز به تمرین دارد و پرسش از نقل و انتقالات او را خسته می کند. شنیدن این گونه اخبار کافی ست، بهتر از علاقه پولسن به پیراهن باشگاهی اش یووه توجه کنید.
-
تردیدی در خصوص اینده دیوید نداشته باشید
9 مرداد 1389
این روزها اخبار متفاوتی شنیده می شود اما من هیچ تردیدی در خصوص اینده دیوید ترزگه ندارم، انتونیو کالندو مدیر برنامه های این فرانسوی با بیان این مطلب تاکید کرد ترزگل در یوونتوس ماندنی ست و به هیچ عنوان قصد ترک این تیم را نداشته و ندارد.
رئال و اینتر و یا هر تیم دیگر که از تمایلش برای خرید ترزگه می گوید باید بداند وی یوونتوس را ترک نمی کند. برای فصل اتی نیز دیوید پیراهن سیاه و سفید یوونتوس را بر تن خواهد کرد.
-
امائوری تمایلی به حضور در تیم مورینیو ندارد
9 مرداد 1389
خوزه مورینیو ؟ نه ممنون، دل نری بهتر است. این پاسخ مهاجم گلزنی ایتالیایی – برزیلی یوونتوسی ها به پیشنهاد رئال مادرید و توجه این روزهای مربی پرتغالی اش است، امائوری که بسیار خوشحال و راضی به نظر می رسد اینگونه پاسخ می دهد تا ثابت شود او نیز مانند دیه گو، ترزگه، پولسن و سایرین تمایلی به ترک بانوی پیر نداشته و ندارد.
مدیر برنامه های وی نیز با تایید این مطلب افزود، امائوری بازیکن بزرگی ست و نام او در بازار نقل و انتقالات مطرح می شود اما او هیچ علاقه ای به ترک این شهر و این باشگاه ندارد.
امائوری قصد دارد با این پیراهن افتخاراتش را تکمیل کند، در حال حاضر نیز همراه یووه در جاده موفقیت گام برداشته و به اینده امیدوار است.
-
به هماهنگی در شروع فصل امیدوار است
9 مرداد 1389
پس از استراحت دو روزه بانوی پیر تمرینات خود را از فردا اغاز خواهد کرد تا شاگردان دل نری خود را اماده دیدار برگشت مقابل شامروک ایرلند نمایند. مربی که از عملکرد شاگردانش رضایت دارد تاکید کرد تمرینات شکل جدیدی به خود می گیرد و ما بیش از گذشته خود را اماده خواهیم کرد.
تمرینات اماده سازی بدنی به اتمام رسیده و از این پس به هماهنگی و مسائل تاکتیکی توجه بیشتری خواهیم داشت. خوشبختانه مهره ها همگی در امادگی و سلامتی کامل به سر می برند و من امیدوارم با قدرت به راه خود ادامه دهیم و در شروع فصل تیمی یکدست را روانه میدان کنیم.
-
دکتر کیه لینی فارغ التحصیل شد
10 مرداد 1389
از این پس می توانیم او را دکتر خطاب کنیم، دکتر کیه لینی، مدافع ملی پوش بانوی پیر در رشته اقتصاد دانشگاه تورینو با نمره 109 از 110 فارغ التحصیل شد تا یک فوتبالیست تحصیل کرده شود و زندگی بیانکونری خود را ادامه دهد.
او که خود اماده حضور در جشن فارغ التحصیلی می کند با تشکر از هوادارانی که به او پیام تبریک ارسال کرده بودند گفت: حالا بیش از گذشته در کنار یوونتوس هستم، هرگز به ترک این باشگاه فکر نکردم و نمی کنم زیرا می خواهم سال های سال در کنار این مجموعه عظیم و دوست داشتنی باشم.
من اماده ام، اماده حضوری مقتدرانه و بی نقص، جورجو کیه لینی که همچون سایر یوونتوسی ها فصل رسمی خود را با دیدار برابر شامروک اغاز خواهد کرد با بیان این جمله به سوال خبرنگار شبکه یووه پیش از اعزام به دوبلین تاکید کرد که امادگی حضور در میادین را با پیراهن سیاه و سفید دارد .
ما تیمی اماده و کامل هستیم و می خواهیم به پایان مسابقات برسیم. امسال سومین سال ما خواهد بود و ما باید در این سال همه خواسته های خود و تیفوسی هایمان را به نتیجه برسانیم. مطمئن باشید امسال هیچ کم و کاستی از اینتر نداریم .
کیه لینی در خصوص شایعاتی مبنی بر ترک یووه نیز پاسخ داد: خوشحالم و احساس خوشبختی می کنم که اینجا هستم و به تیم کمک می کنم و جزیی از این گروه بزرگ و باانگیزه هستم.
-
تشکر کاپیتان از طرفداران ایرلندی
10 مرداد 1389
فرصت زیادی برای حضور در میدان به دست نیاورد اما در همان چند دقیقه اندک نیز شانسی برای گلزنی داشت، به هر ترتیب در کنار دوستان و هم تیمی هایش در پیروزی به دست امده نقش داشت و زمانی که جانشین دیه گومی شد با تشویق حاضرین در ورزشگاه مواجه شد تا ثابت شود او یک ستاره محبوب در جهان است. اله در گفتگویی از دیدار رفت و موسیقی و گروه موسیقی مورد علاقه ایرلندی اش گفت.
همه چیز در ایرلند همان طوری پیش رفت که می خواستیم، پیروزی در دیدار رفت و در خانه حریف یک شروع خوب برای ماست. در حمله بسیار خوب ظاهر شدیم و این پیروزی برای مان ارزشمند بود.
از نظر فیزیکی بسیار اماده به نظر می ایم و این مسئله برای ما در طول فصل که دیدارهای زیادی خواهیم داشت اهمیت زیادی دارد. در حال حاضر از شرایط و نتیجه به دست امده راضی و خشنودیم.
در استادیومی مانند این بازی خوبی بود، یک ورزشگاه کوچک اما پر همراه با تشویق های خاص خود. در تمام طول بازی صدای تشویق های این گروه که تیم شان را حمایت می کردند را مدام می شنیدیم. انها به نتیجه توجه ای نداشتند، فضای زیبایی بود، واقعا از بودن در چنین ورزشگاهی خوشحالم.
من باید از طرفداران ایرلندی تشکر کنم، این گروه از زمانی که روی نیمکت بودم تا زمانی که به میدان رفتم مرا تشویق کردند و من باید از انان ممنونم باشم. همچنین پس از اتمام بازی روزنامه نگارانی که با من مصاحبه داشتند از انان نیز ممنونم.
انها در خصوص گروه موسیقی و موزیک نیز سوال کردند، بونوووکس و همچنین گروه مورد علاقه من یوتو، خوب همه می دانیم ایرلند خانه انان است و ما در خانه انان پیروز شدیم، من بسیار خوشحالم می شویم که بونو به خانه ما و شهر ما بیاید. تنها چند روز مانده و انها در المپیکو خواهند بود و البته در 5 اگوست در مودنا با این تیم بازی خواهیم کرد و همچنین 6 اگوست که کنسرت انان را در استادیوم مان به هیچ وجه از دست نمی دهم.
-
برای یوونتوسی شدن لحظه شماری می کنم
10 مرداد 1389
مهلت نقل و انتقالات هفته های پایانی خود را طی می کند و یوونتوس همچنان برای خرید چند مهره فرصت دارد، در این میان یک بازیکن صرب بی صبرانه در انتظار پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر است و بارها ابراز امیدواری کرده هر چه سریعتر یوونتوسی شود با این وجود به نظر می رسد سران یووه ابتدا به خرید ژکو چشم بسته اند و در صورت عدم موافقیت در این انتقال، به سراغ کراسیچ خواهند رفت.
کراسیچ که شدیدا به یوونتوسی شدن علاقه مند است در دیدار دربی امشب مسکو میان زسکا و اسپارتاک بازی نخواهد کرد زیرا ارزو دارد مذاکرات به نتیجه مثبت برسد و او راهی تورینو شود.
با این وجود برخی منابع از نزدیک شدن این بازیکن به یووه خبر می دهند و می نویسند برای جذب کراسیچی که برای یوونتوسی شدن لحظه شماری می کند نباید بیش از این منتظر ماند، در این صورت جایی در ترکیب بانوی پیر برای ژکو نخواهد بود.