اميدوارم طالب لو و بيك زاده به ذوب آهن برسند
مرفاوى: مشكل اكبرپور با ناراحتى و اعتراض حل نمى شود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صمد مرفاوى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مشكل سياوش اكبرپور با اعتراض كردن و ناراحتى حل نخواهد شد.گفت و گو با وى را بخوانيد:
• از آخرين وضعيت استقلال قبل از بازى با ذوب آهن بگوييد.
- همان طور كه طبق برنامه ريزى مشخص است، فرصت چندانى نداشته ايم و مشغول ريكاورى بوديم. در ۲ روز گذشته تنها يك جلسه تمرين سنگين انجام داديم و بايد تيم را براى ديدار فردا آماده كنيم.
• استقلال در ۳ بازى گذشته نتايج قابل قبولى نگرفته؛ نظر شما در اين خصوص چيست؟
- اين موضوع ممكن است براى هر تيمى پيش بيايد. فشردگى بازى ها، مصدوميت و محروميت ها همگى در نتايج اين چند هفته اخير تيم ها به خصوص استقلال تاثيرگذار بوده است. اگر مى خواستم نتايج استقلال را توجيه كنم پيش از اينها حرف مى زدم اما چون حالا شما اين سئوال را پرسيديد جواب مى دهم. ما تيم صدرنشين ليگ برتر هستيم و ممكن است در يك مدت زمان خاص دچار افت شويم اما من مى بينيم بازيكنانم با تمام وجود تلاش مى كنند. پس از بازى با پرسپوليس بازى هاى بسيار سنگينى را پشت سر گذاشتيم و فاصله زمانى بين اين بازى ها بسيار اندك بود. شما ببينيد بعد از بازى سنگين با پاس همدان كه آن تيم با شوك مديريتى و مربيگرى متحول شده بود به فاصله چند روز به مصاف صبا رفتيم و حالا نيز بايد به فاصله ۳ روز مقابل ذوب آهن در اصفهان بازى كنيم. البته اين مسائل براى ساير تيم ها است اما بازى هاى ما بسيار سنگين بوده و عوامل مصدوميت و محروميت نيز در روند نتيجه گيرى تيم ما تاثيرگذار بود. با اين وجود تمام سعى وتلاش خود را خواهيم كرد كه بتوانيم اين مقطع سخت را پشت سر گذاشته و به مراحل آسان تر برسيم.
• روز شنبه در كميته انضباطى حاضر شديد. آيا كميته انضباطى شما را احضار كرده بود؟
- نه چنين چيزى نيست. خودم به كميته انضباطى رفتم و يك نشست دوستانه با شريفى در خصوص اتفاقات گذشته برگزار كردم.
• اين روزها اعتراضات سياوش اكبرپور به كادر فنى و دريافت رضايتنامه او از باشگاه استقلال به يكى از سوژه هاى فوتبال ما تبديل شده است.
-من با كسى خصومت شخصى ندارم. سياوش از جمله بازيكنانى است كه دوستش دارم اما آن چيزى كه مهم است اينكه تنها ۱۱ بازيكن مى توانند در تركيب اصلى قرار بگيرند. اكبرپور بازيكن قابلى است و من در خصوص مسائل فنى با او صحبت كرده بودم اما اينكه بخواهد با ناراحتى مشكلش را حل كند اصلا درست نيست. به همين دليل اين بازيكن فعلا در اختيار باشگاه قرار گرفته و بايد مشكلش را ابتدا با باشگاه حل كند.
• راضى به جدايى اين بازيكن در
نيم فصل از استقلال هستيد؟
-اصلا دوست ندارم كسى از تيم ما جدا شود مگر اينكه شرايط خاصى داشته باشد و براى ماندن او در تيم راه حلى وجود
نداشته باشد.
• بسيارى از بازيكنان ناراضى و نيمكت نشين استقلال معتقدند حتى حضور استقلال در ۳ جام هم باعث نمى شود آنها در تركيب قرار گيرند؛ زيرا وقتى مربى تركيب اصلى تيمش را بشناسد هرگز ريسك نمى كند و بازيكنى را كه مدت ها روى نيمكت نشسته به زمين نمى فرستد.
- ممكن است بازيكنان اين طور فكر كنند اما من به اين شكل فكر نمى كنم. بازيكنى كه در ليگ برتر بازى مى كند و بازيكنى كه در تيم ما ذخيره است همگى شانس بازى دارند. ما با تفكر آنها را به خدمت گرفته ايم و روى بازيكنان ذخيره نيز حساب باز كرده ايم و مى توانيم در آسيا از اين بازيكنان استفاده كنيم. با توجه به شرايط هر بازى از بازيكنانمان وظايف مى خواهيم. كسى فكر مى كرد من از رينالدو در بازى با صباى قم به عنوان يار اصلى استفاده كنم؟ همه ديدند رينالدو چقدر خوب بازى كرد و تنها دليل تعويضش، تغيير تاكتيكى بود كه ما داديم وگرنه او يكى از بازيكنان خوب استقلال بود.
• قبول داريد فاصله امتياز استقلال با ديگر تيم هاى بالانشين خيلى كم شده؟
- ما قصد داريم به صدرنشينى مان ادامه دهيم. هنوز ليگ به پايان نرسيده است. وقتى چند بازى امتياز از دست مى دهيم جاى جبران است و نبايد اينگونه برداشت كرد كه كار تمام شده است.
• باشگاه استقلال از فغانى شكايت كرده و اين شايعه به وجود آمده كه كادر فنى استقلال از مسئولان تيم خواسته كه در نامه اى به فدراسيون درخواست كنند اين داور در ديدارهاى استقلال را قضاوت نكند. آيا چنين مسأله اى صحت دارد؟
- در جريان شكايت باشگاه از فغانى هستم اما تا به امروز من هيچ صحبتى با مسئولان تيم مبنى بر اينكه درخواست كنم آقاى فغانى قضاوت بازى هاى ما را بر عهده نگيرد، انجام نداده ام. همين يك جمله را در خصوص بازى با صبا مى گويم و ديگر هيچ صحبتى راجع به آن بازى نمى كنم؛ همه ديدند در ديدارى كه صباى قم بايد ۱۰ نفره مى شد، داور مسابقه تيم ما را ۱۰ نفره كرد كه اين سؤال هنوز در
ذهن من باقى است كه چرا اين اتفاق افتاد و پاسخ آن را هم نگرفتم.
• اين روزها هواداران تيم استقلال كمتر به تمرينات اين تيم مى آيند. به عنوان سرمربى تيم براى حضور آنها در محل تمرينات مشكلى داريد؟
- نه اصلا اين طور نيست. شايد آنها فكر مى كنند كه ما همه روزه تمرينات مان را بدون حضور تماشاگران برگزار مى كنيم و شايد دليل حضور كمرنگ آنها همين مسأله باشد. همين جا اعلام مى كنم حضور هواداران در محل تمرينات ما را اذيت نمى كند اما از ۲ روز قبل از انجام بازى هايمان تمرينات را بدون حضور آنها برگزار مى كنيم تا بازيكنان آرامش بيشترى داشته باشند.
• در بازى با ذوب آهن چه نفراتى را در اختيار نداريد؟
- فرهاد مجيدى به دليل محروميت و مهدى اميرآبادى به دليل مصدوميت غايبان ما در اصفهان هستند. وحيد طالب لو دچار سرماخوردگى شديد شده ضمن اينكه هاشم بيك زاده احتمال حضورش ۵۰ ؛ ۵۰ است. اميدواريم طالب لو و بيك زاده به بازى امروز برسند. ضمن اينكه محسن يوسفى كارت بازى اش صادر شده و براى استفاده از او مشكلى نداريم.
• وضعيت حنيف عمران زاده چگونه است؟
- مسئولان باشگاه هر روز پيگير محروميت اين بازيكن هستند و تا آنجا كه من اطلاع دارم كار اين بازيكن تمام شده و حكم تبرئه او گرفته شده است. تنها فدراسيون فوتبال بايد نامه اى بزند تا كارت بازى اين بازيكن توسط سازمان ليگ صادر شود.
• به عنوان سؤال آخر بازى با ذوب آهن را چگونه مى بينيد؟
- ذوب آهن يكى از تيم هاى خوب ليگ است و كارنامه مناسبى در چند سال اخير داشت. آنها از شرايط ميزبانى سود مى برند و كادر فنى و بازيكنان خوبى را در اختيار دارند. مطمئنا در اصفهان بازى سختى را پيش رو داريم اما هدف ما حفظ صدرنشينى است و براى موفقيت به اصفهان سفر مى كنيم.