راستی دوستان لینکی دارد که همه ضد سیستم ها توش باشه .اگه دارین ممنون میشم برام بذارید
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی دوستان لینکی دارد که همه ضد سیستم ها توش باشه .اگه دارین ممنون میشم برام بذارید
فروم رسمی تاپ 11نقل قول:
نوشته اصلی توسط attta [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا این جناب مورینیو به من یه لوگوی پرمیوم باشگاه رو به صورت رایگان داده! منم درجا انتخابش کردم :nishkhand:
واسه شما هم داده دیگه درسته؟
از اول جواب بدم بیام جلو:nishkhand:
در مورد کسی که لوگوی میلان داره بگم که من خودم لوگوی میلان با لباس اولش رو دارم 1040 تا هم توکن دارم هیچ هکی هم نکردم قانونی خریدم پس فکر هک رو کلا نکنید همه چیز تو بازی قانونی و هر چی هک هست بارها گفتم جعلی هستش اونایی هم که کامنت میزنن درمورد هک ها درواقع اونجایی که داره هک رو تبلیغ میکنه و مردم رو گول میزنه از مردم میخواد قبل از اینکه لینک برنامه هک رو بهشون بده اسم اون وبلاگ یا پیج فیسبوک رو تبلیغ و شر کنن مردم هم که سادن اینکارو میکنن و درآخر هیچی گیرشون نمیاد.
دوم درمورد بسته ی 37 تایی و 30 تایی بود. عطا جون قبلش باید یه مشورت میکردی زود اقدام کردی.اگر با ip اروپا بری تو بازی بسته ها رو 11-30-65-143-407-838 تایی میبینی چون اروپاییا واحد پولشون از دلار با ارزش تره پس با مثلا 5 دلار توکن کمتری گیرشون میاد. ولی اگه با ip آمریکا وارد بازی بشی به این صورت میشن بسته ها 14-37-80-176-500-1031. پس همیشه با ip آمریکا برای خرید برو
در مورد هدیه ی مورینیو هم بگم اونو به همه فکر میکنم داده. بدرد من که نمیخورد خودم لوگوی میلان دارم :nishkhand: بدیش اینه که لوگویی که خودمون میخریم رو میتونیم هدیه بدیم به دیگران و میشه فروخت ولی اینایی که هدیه میده بازی رو نمیشه.الان دوتا لوگوی هدیه دارم با دوتا لباس هدیه ولی همینجوری موندن بی مصرف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این لباسا رو اگه نمیخوایش بدش به من. این بازیکنای ما به دلیل کمبود بودجه لباس ندارن با زیرشلواریو رکابی میرن تو زمین :khandeeeee bahal:
با تیم آخر جدول بازی داشتم. بازی دور رفت رو 8-0 برده بودم فک کنم.
نیمه اول 2-1 زدیم. واقعا از تیمم نا امید شدم! با این عملکرد مزخرفش جلو این تیم!نیمه دوم شروع شد تا دقیقه 72 6-1 جلو بودیم. یهو دیدم رو دقیقه 72 وایساده و تکون نمیخوره! متوجه شدم نتم قطع شده.رفتم بیرون اومدم داخل بازی دیدم بازیو 13-1 بردم ! اینجور تیم فقط به درد این میخورن که تفاضل ببری بالا :دی
یه سوال فنی
وقتی بازیکنی افت می کنه باهاچیکار می کنین؟
یکی دوتا بازیکنم افت کردن 4-5 میگین تو بازی؟
وسط بازی از کجا بفهمم کدوم بازیکن بد بازی می کنه؟
وسط بازی به گزارش دقت کن اگر دیدی بازیکن داره توپ خراب میکنه یا اینکه کلا در جریان بازی اسمش توسط گزارشگر برده نمیشه یا اگر مدافع هست مهاجم حریف زیاد با گلر تک به تک میشه یا کرنر ها رو مهاجم حریف هد میزنه تعویضش کن بره. پس راهش اینه به دقت گزارش انگلیسی رو بخونیم
اگه سه تیمم همزمان بازی نداشته باشن می خونم گزارشو. البته تیم اصلیم به ندرت شکست می خوره و اگرم شکست بخوره با اختلاف یه گل میبازه ولی مسئله اینه که هروقت تعویض میکنم میبینم بازیکن رو اشتباه تعویض کردم یعنی اونی رو که خوب بازی می کنه اوردم بیرن و بده مونده بازی. این روزا هافبک وسطام افتضاحن. یعنی 4 تا شونم بد بازی می کنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورده افت بازیکن راه حل ندارین
امتیاز 4-5 افتضاحه !!! اگه دیدی بازیکنت همش داره 4-5 میگیره تو فروشش شک نکن.من حیف شرایطم خوب نیس وگرنه اگه میتونستم حتی اگه بازیکنام 6 هم میانگین میگرفتن تو هر بازی مینداختمشون بیرون !نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadbari [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
ممنون بابت جوابت علی جان ، بله باید اول مشورت میکردم :-) اما دفعه بعد اگه خواستم این جنایت رو بکنم حتما با ای پی آمریکا میرم :-)
سلام من فعلا تو لول سه بازی میکنم لول تیمم 28.2 ولی تو یه لیگ خیلی سخت افتادم بازی خیلی نامرده هرچی قویتر باشی میندازت تو لیگ سخت تر از کاپ حذف شدم تو لیگ شیشم تو چمپیون به زور موندم البته خودم هم وقت ندارم زیاد تو بازی باشم وگرنه بهتر از این بودم.
راستی من تو ترکیبم یه بازیکن دارم دفاع راست ایرانی هم هست بازیکن خیلی خوبیه تو هر بازی عالی کار میکنه متوسط تو هر بازی 150 به مهارتش اضافه میشه تو هر فصل هم متوسط 1.5 ستاره میگیره ولی سه ستارست وتنها بازیکن سه ستاره که تو تیمم ثابت بازی میکنه دلم نمیاد بزارمش بیرون اول فصل دو ستاره بود الان با سه چهارتا تمرین دیگه میشه چهار ستاره.
یه بازیکنم اسکات شد امیدوارم تا اخر فصل دو یا سه تا دیگه هم اسکات بشه ولی با این وضعیت نمیدونم فصل بعد تو چه لیگی بیفتم امیدوارم سخت نباشه
سلام به من همچین چیزی نداده :( کجا میده این چیزا رو ؟ think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همونجا که گیفت ها قرار میگیره، اون لوگو هم باید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو خوب اومدی واقعا و کلی خندیدم!
ولی فکر کنم که به سطح بالاها ازین چیزا بده
به سطح منکه همش فقط 1-2 بسته استراحت و مورال و ازین مزخرفات میده
فکر کنم اگر اشتباه نکنم یک بار هم زحمت کشید و 1 توکن بهم بیشتر داد! (البته اگر همونم برای خودم نیبوده باشه )
نه بابا از این خبرا نیست لول بالا !!! هر چی به همه میده به ما هم میده.جدیدا هم به خاطر سال نو میلادی چند روزیه که جایزه میده از این پک ها. امروزم که فقط یه دونه بسته قرمز دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به من نداده همچین چیزی om::نقل قول:
به همه دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوگوی باشگاه هست
حالا دوستان این به چه دردی میخوره؟
تا حالا از لوگوی معمولی استفاده می کردیم مثلا چی میشد
یه سوال
اینکه تو فیس بوک میزنه امروز به برنده ها جایزه میده ، تا حالا کسی گرفته
سلام
چرا دوستانی که از تو فیس بوک دارم نمیتونند منو تو بازی ساپورت کنند بازی منو تماشا کنند ولی اونایی که تو خود برنامه با اونا دوست شدم میتونند بازی ببینند و ساپورتم کنند:ey babaaa:
تا حالا دید برای خرید یک بازیکن به 30 راند کشیده بشه و در هر راند رقابت بین دو نفر حداقل 4 توکن هر کدوم مصرف کنند قیمت بازیکن از 1.4 به 3 میلیون رسید.......
این همه توکن اینا از کجا اوردن این دو نفر لول 3 و 4 بودن تازه شروع کرده بودن
خب اولا باید زمان بازی شما تو بازی باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط dahar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ثانیا تمایل به ساپورت هم داشته باشد
اووقت میتونن حمایتت کنن
تمام شرایط بالا داشت....دو نفر همزمان کنارهم در فاصله نیم متری در یک لحظه در بازی بودیم ...اما وقتی یکی در حال بازی بود طرف مقابل اصلا مشخص نمیشد....حتی تو قسمتی بازی دوستان می نویسه چیزی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadbari [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مشکل دیده نشدن بازی دوستان رو منم دارم واسه چند تا از دوستامو نمیتونم ببینم اونا هم همینطور پس این مشکل واسه همه هست خود سازندگان بازی باید برطرفش کنن
اونایی هم که توکن زیاد دارن مشخصه که میخرن
سلام. علی هستم 1 روزه وارد بازی شدم :nishkhand:
تیمم لول 1 فعلا 11 جدولم و امیدوارم که قهرمان بشم!!! :nishkhand:
مردشین باهام بازی کنین :nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishk hand::nishkhand::nishkhand: الکی گفتم خخخخخ mas:-
اینجوری نگام نکنینا ! تیمم خیلی قویه :| لول 1 :| :nishkhand:
علی چیکار کردی؟ نکنه اومدی از اول شروع کردی؟نقل قول:
آره از اول شروع کردم :دینقل قول:
البته تیم اصلیمو دارم . ولی گفتم یه تیم دیگه هم بسازم تو فیسبوک اینبار. ببینیم دنیای اونجا چطوریه
خوب اد کن منو تیم منو ببینی بالاخره :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب دوستان
بالاخره منم بازیمو به فیسبوکم وصل کردم بدون هیچ مشکلی. جا داره از داش علی هم تشکر کنم که دیشب راهنماییم کرد
از جمله افتخاراتم داشتن فقط 1 قهرمانی لیگ !!!!!!!!! اونم فصل دوم بوده !lol:-:jeddiiiii:
سلام.چجوری میتونم توکن بخرم و اینکه الان میخوام از طریق فیسبوک وصل بشم چه مزیتهایی داره.و این که بعدا مشکلی پیش نمیاد.ای دی تیمم و پسورد رو از کجا میتونم ببینم.
سلام بچه ها خوبید؟ساعت هشت و نیم تو کاپ بازی دارم .خیلی تیم چغر و بد بدنی هست:d ی هافبک دفاعی هفت ستاره داره و دوتا بازیکن شیش ستاره یکی تو دفاع و یکی فورواردش .دیگه امیدی به فینال ندارم اخه مرحله قبلش به ی تیم سخت تر از این تیمه خوردم و دو تا بازیکن هفت ستاره داشت و سه تا شیش ستاره ولی بازی رفت رو شیش یک و برگشتو چهار سه بردم چون هافبک تهاجمیم و هافبکم که شیش ستاره هستند رو در اختیار داشتم ولی بازی برگشت دور قبل جلو همون تیم ک بردمش هابک تهاجمیم کارت قرمز گرفت دقیقه هشتاد و این بازی ندارمش و متاسفانه هافبکم هم همین ی ساعت پیش توی لیگ بازی داشتم و مصدوم شد تا چهار روز دیگه بسته هم ندارم.فقط دعا کنید بازی رفت که امشب هست مساوی تموم بشه اتبوس نچیندم و به سیستمم اعتماد دارم.امیدوارم یارای جایگزین که چهار ستاره هستند ناامیدم نکنند...think:: بد دپرس هستم...
راستی یچیز فهمیدم.گروه بندی تیم ها توی لیگ بر اساس عداد توکنایی که خرج میکنبد نیست و بر اساس تعداد fans ها یا هواداراشونه که بعد هر برد بیشتر میشن
سلام. از طریق کارت های بانک های خارجی این کار امکان پذیره. کلا اگه بخوایم ورژن فیسبوک دسکتاپ و گوشی رو مقایسه کنیم، اگه دسکتاپ 100 باشه گوشی 30 هم به زور میشه حسابشش کرد !!! به دلیل امکانات کمی که داره. بعضا این کمبود امکانات گوشی روی خرید های تیم هم تاثیر مستقیم داره !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکل شاید پیش بیاد برای من مشکل خاصی پیش نیومد. من به دلیل اینکه روی اکانت فیسبوکم یه تیم دیگه داشتم ریسک نکردم و یک اکانت جدید ساختم تا مشکل احتمالی پیش نیاد
آی دی و پسورد نداره که ! کلا روند اتصال تیم به فیسبوک اینه > شما یک اکانت فیسبوک داشته باشی > یک و/ی پ/ی ا/ن روی گوشی هم داشته باشین > قندشکن رو فعال میکنین،همیشه از گزینه Let Me Play برای وارد شدن استفاده میکردین، اما این بازی از گزینه Login فیسبوک استفاده میکنین > ازتون میخواد یوزر نیم و پسورد فیسبوکتون رو وارد کنید.
بعد از اون خودش به فیسبوک قاعدتا باید وصل بشه.اگه پیغامی چیزی اومد و دوباره ازتون خواست یا یوزر پسورد بزنید اینکارو انجام بدید. چند بار من انجام دادم دیگه مشکلی پیش نیومد.
بعدش هم که دیگه از فیسبوک دسکتاپ هم میتونین استفاده کنین و رو گوشیتونم که تیمتون سرجاشه
موفق باشی
عجب استرسی داشتمااا.خدا رو شکر بازیکنای هفت ستارش تو بازی نبودن و دوتا اسکاتش داخل ترکیبش بودن یکی دفاع یکی حمله.سه یک هم بردم امیدوارم بازی برگشت هم ترکیبش مث من ناقص باشه :دی
میخواستم بدونم اگه از $$$$$شکن استفاده کنم از حجم کم میشه؟منظورم حجم اینترنته
خب اگه اینترنت محدود داشته باشین که تو حالت عادی هم اگه برین تو اینترنت حجم کم میشه.چه بسا از قندشکن هم استفاده کنین حجم ممکنه بیشتر هم مصرف بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من الان با فیسبوک وصل شدم وقتی با گوشی وارد میشم که اصلا تغییری ایجاد نشده و وقتی میخوام از خود سایتTOP ELEVENهم برم اسمم رو میاره و وقتی روی این گزینه PLAY NOWکلیک میکنم یه صفحه سفید میاره که بالاش گزاینه هایی مثلPLAY وGIFTSداره.چیکار کنم اعصابم داغونه:ehe::ehe:.اینم از فیسبوکی که میگفتید
عزیز بازی رو گوشی چه حالت عادی باشه چه با فیسبوک هیچ فرقی نمیکنه ها !!! هر دوش یکیه ! فقط تو این حالت فیسبوک شما میتونید با کامپیوتر هم از طریق فیسبوک وارد تیمتون بشیدنقل قول:
حالا چه مشلکی واست پیش اومده ؟
وقتی از طریق سایت خود تاپ الون میخوام وصل بشم وصل میشه اسمم هم میاد اما وقتی میزنم play nowیه صفحه سفید بازی میشه و چند تا گزینه دیگه و تبیغات چیکار کنم؟
صبر کنید تا بازی لود بشه بعضی وقت ها اولین بار یه کم زمان میبره (حدود دو سه دقیقه نه بیشتر) اگه بازم نشد شاید مشکل از قند شکن باشهنقل قول:
اگه مشکلت حل نشد از طریق خود فیسبوک وارد بازی شو ببین مشکل داره یا نهنقل قول:
چجوری؟با خود فیسبوک برم؟نقل قول:
خب مگه اکانتت رو با تیمت ست نکردی ؟؟؟نقل قول:
اگه کردی که وارد اکانت فیسبوکت بشو و تو قسمت سرچش Top Eleven رو تایپ کن. بزار بازیش لود بشه. بعدش تیمت بالا میاد