http://www.mediafire.com/download/iog97vwe7lkvx24/Power_Patch.rar
چند بار سعی کردم برات خصوصی بدم نشد اینجا لینکشو گذاشتم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.mediafire.com/download/iog97vwe7lkvx24/Power_Patch.rar
چند بار سعی کردم برات خصوصی بدم نشد اینجا لینکشو گذاشتم ...
دوستان
اگر یه دروازبان عالی جوون و تک به تک گیر میخواید شزنی رو بخرید
عالیه لا مصب
بچه ها سی دی pes2015 خش افتاده توی نصب وسطاش گیر میکنه چیکار کنم.
محتویات cd رو تو کامپیوتر کپی کن بعد cd رو در بیار بازی رو از تو کامپیوتر نصب کن ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخوام همینکار رو بکنم اما باز وسطش گیر میکنه وسطه کپی کردن؟:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها پی اس هم مثل فیفا سایتی هست مثل sofifa.com که اورال تمام بازیکنان توش باشه؟
http://pesdb.net/pes2015نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
بعد از مدتی که گذشت من هی یه سرک کوچیک به سیو جدیدم در فصل جدید میزدم و نمیتونستم خوب جلو ببرمش (به دلیل فشار زیاد درسی:narahat:)امروز یه سری زدم!!!!!
بعد یه بازی رسیدم نقل و انتقالات نیم فصل:yes:
بعععله وقت سرو ساموندادن تیم بود
.مدتی بود از بازی سانچز خسته شده بودم و به خاظر قهرمانی در فصل قبل بودجه خوبی داده بود(این بار بدون تریلر پول)...(اوه اوه یادم رفت بگم تیمم آرسنال هست:eee:)بگذریم.......
الشعراوی تو نظرم بود و لورنزه اینسین قرار داد سانچز هم تمدید نکردم...به دوتاشون پیشنهاد دادم و دوتاشون راضی شدنمونده بودم کدومشون (الشعراوی85واینسین84):tafakkor:گف تم یه کی رو بزارم تعویضی یکی ترکیب اصلی و سانچز هم میره به سلامت
اینم ترکیبمه:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان من تو پی اس ۲۰۱۳ یک مشکل داشتم اینکه هر چی به بازیکناااا پیشنهاد میدادم نمیمومدن مثل به همه پیشنهاد میدادم نمیومدن به الشراوی بعدد سی بار پیشنهاد قبول میکرد بیادد دیگه این مسئله تو مسترلیگ وجود ندارا؟
نه این مشکل برطرف شده فقط باید با پولی که میدی بازیکن رو راضی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوباره.
فصل 2015-2016 تمام شد و من سه گانه رو گرفتم هورااااااا
و باشگاه سرمایه هنگفتی بهم رسید و بیل رو خریدم
و حالا میخوام سه جام باقیمانده رو بگیرم :سوپر کاپ اروپا-سوپرکاپ انگلیس-جام باشگاه های جهان
یکی از برتریهای pes نسبت به fifa اینه که جام باشگاه های جهانو داره و فک نکنم رقیب سرسختی تو این جام داشته باشم
پیش به سوی پیروزی!!!!!!!!!
پی اس ۲۰۱۵ جام باشگاه جهان داره؟؟؟؟؟؟
بله داره ...................نقل قول:
من یادمه pes 2010 اگه اشتباه نکنم مستر لیگ بازی میکردم... حتی مراسم بهترین بازیکن سال هم توش برگزار میشد و بهترین بازیکن رو معرفی میکرد. خیلی جالب بود. البته حیف که فیفا چنین قابلیت هایی نداره تو کریر :sad:
من فکر کنم هنوزم به بهترین بازیکن جام بدن و مراسم قهرمانی هم انجام میدن فیفا تو این قضیه حرفی وااااااقعا برای گفتن نداره
جام باشگاه اسیا نداره؟
راستی نقطعه ضعفش چیه
بله.جام باشگاه آسیا هم دارهنقل قول:
نقطه ضعف که من چیزی ندیدم فقط همون که فیفا طبیعی تره
منم تنها مشکل فیفا رو همین میدونم داش علینقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان جالب ترم شده
حتی بهترین بازیکن افریقا و اسیا هم میگه
تازه جدیدا میشه سرمربی تیم ملی باشی چیزی که تو pes14.13.12 ...اینا نبود
خیلی خوبه
اینم تیم جدیدم
بعد پاک شدن سیو ارسنالم که عاشقش بودم:aaaa:
تیمم رو اورتون انتخاب کردم
الان تو لیگ وضعیتم خوب نیست(به کسی نگید):evaa:
تیمم کلن تغیر دادمو خیلی بازیکن فروختم که معروف تریناش هم هاوارد.اتوئو.بری و چند تای دیگه
اینم عکس تیمم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این محمد سلاح هم شده ستاره تیمم
شنیدم تو فیفا هم بازیش خوبه بخریدش حتما
تضمینیه :ohum::ookk:
سلام کسی پچی سراغ داره تا جام ملتهای آسیا 2015 توی پی ای اس 2015 بیاد ؟؟
سلام میخاستم بدونم چجوری میشه بازیکن پیشرفت کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_z321 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اگه اشتباه نکنم احتمالا باید بیشتر بهش بازی بدید و نوع تمرینات اش رو روی Balanced بذارید بعد یه پیامی مثل این بهتون میده :
some players are showing real promise
بعد اگه اشتباه نکنم اگه به پیشرفتش ادامه بده اورالش میره بالا واگرنه یه پیام میده که نتونست خودش رو خوب نشون بده ( برای من که این طوری بود . )
دوست عزیز راه ساده ترنقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_z321 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید زیاد بهش میدون بدید البته بستگی به پستش هم داره
مثلا مهاجم اگه خوب گل بزنه پیشرفت میکنه(مخصوصا اگه اقای گل بشه)
و اگه دفاع باشه باید بهش بازی داد و گل نخوردن تو بازی هایی که بازیکن رو بازی دادید خیلی مهمه
من الان حدودا دو ماه هستش که درگیر سیو جدیدم هستم که با سویا هستش
فک کنم سه فصل ازش گذشته
تا حالا همه جام ها رو بردم جز لیگ :narahat: همیشه هم رئال و بارسا با اختلاف زیاد اول و دوم میشن و من یا سوم یا چهارم
و جام هایی که من تو این چند فصل کسب کردم
سوپر کاپ اروپا:(2بار):hooora:
لیگ قهرمانان دو بار:(1بار):figur:
لیگ اروپا:(1بار)
جام حذفی:(1بار)
:neww:جام باشگاه های جهان:(1بار)
الان اخرای فصل برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو با لیورپول دارمps:-
به امید موفقیت
نه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه پیدا کردم لینکشو میزارم
سلام ببخشيد من خودم نتونستم اين رو ببينم مثل فيفا ميشه بازيكونو با بك بازيكن ديگه عوض كو. مثلا ژاويو بدي پوگبا بگيري ؟
نه !! فک نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی تا ب حال امتحان نکردم شاید بقیه دوستان بدونن!!
شرمنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عرفان٧ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله دوست عزیز اول باید بری تو پروفایل بازیکن . بعد باید انتخاب کنی که میخواید قرضی بگیریدش یا خرید کامل . وقتی یه پنجره میاد که اونجا باید قیمت رو وارد کنید یک قسمت پایین تر هستش که میتونید بازیکنی که میخواید معاوضه کنید رو انتخاب کنید .
ممنون داداش پيدا كردم
خواهش میکنم دوست عزیز ولی یادت نره وقتی داری یه بازیکن میدی بجای یکی دیگه مجبور نیستی یه مبلغ هنگفتی برای بازیکنای بزرگ بدی مثلا اگه تو بازسایی و میخوای رونالدو رو بگیری یه بازیکن هم تراز مثل مسی هم کافیه ... موفق باشیدنقل قول:
سلام
لطفا به سوالام پاسخ بدید
چه تیمی بردارم؟
دروازه بان؟
دفاع؟
هافبک؟
حمله؟
لطفا توی این پستای بالا بهم4تا بازیکن خوب معرفی کنید
-30سال
4تام بازیکن اکادمی (مثلا 16-17)سالش باشه و توی تیماصلی اومده باشه
اینایی که بهم معرفی میکنید لطفا از اون تیی که گفتم بهم معرفی کنید نباشه
ممنوت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط با توکل به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه تیمی بردارم:هر کی نظری داره ولی بنظر من تیم قوی میخوای بارسا و تیم ضعیف اتلتیکو یا ناپولی و اگه پچ آلمان داری دورتموند
دروازه بان؟ ده خیا من فقط میدونم
دفاع من اینیگو مارتینز و واران رو بهت پیشنهاد میکنم
هافبک خاوی مارتینز و هامس
حمله نیمار و بیل و سانچز و آگوئرو
اينا خودت خريدي يا رفتي تو تنظيمات بازي اورديشوت اگه خودت خريدي ماشالله به مديريتت
البته هک هایی ک اومده کا رو آسون کرده و تو این سری pes هم همه چی شده پول یعنی حتی اگه به مسی پیشنهاد با مبلغ بالا بدی قبول میکنه.نقل قول:
هك برا ايكس باكسم شدنيه اگه شدنيه بايد چيكار كرد؟
نه روی ایکس باکس نمیشه
نه رفتم از این نرم افزاری پول دان کردم پولمو زیاد کردم
از نظرم ريبري به كارت نياد بفروشش از نظر من ادن ازاردو بزار تو اوزيلم بخر
الان من فصل2019-2020هستم با چلسی
دیدیه دروگبا40سالشه هنوز داره بازی میکنه
یه بازیکن22ساله خریدم با قدرت90
چرا فیفا 14تاپیکش اینقدر شلوغه اینجا خلوته