-
پاسخ : | آموزش و بحث و تبادل نظر پیرامون بازی آنلاین و رایگان FIFA World |
نقل قول:
اقا فعلا اینو بیخیال الان از نوع رفتم تو اوریجین باید آپدیت میشد 38مگابایتش دانلود شد بعد دگ هنگ کرد حتما هم باید با ف-ی-ل-ت-رشکن دانلود شه شما با چ ف-ی-ل-ت-رشکنی دانلودش کردید؟:daghon:
خود اوریجین رو من بدون فیل/تر شکن آپدیت کردم! فکر کنم برای آپدیت نیازی به فیل/تر شکن نباشه.حالا شما اگه مشکل پیدا کردین یه بار امتحان کنین شاید درست شد.در ضمن من از کریو استفاده میکنم
-
نقل قول:
خود اوریجین رو من بدون فیل/تر شکن آپدیت کردم! فکر کنم برای آپدیت نیازی به فیل/تر شکن نباشه.حالا شما اگه مشکل پیدا کردین یه بار امتحان کنین شاید درست شد.در ضمن من از کریو استفاده میکنم
بدون ف-ی-ل-ت-رشکن آپدیت نمیکنه میره تو نسخه آفلاینه بازی متاسفانه همین امروز کریوم کانکت نمیشه بدبختیه واقعا :ey babaaa::aaaa:
-
نقل قول:
بدون ف-ی-ل-ت-رشکن آپدیت نمیکنه میره تو نسخه آفلاینه بازی متاسفانه همین امروز کریوم کانکت نمیشه بدبختیه واقعا :ey babaaa::aaaa:
خب از ف/ری گ/یت استفاده کن.رایگانم هست
-
-
خب با سینا جان هم بازی کردم.واقعا خوب بازی میکنه.از اوناییه که خیلی سرسختن و به این راحتیا پا پس نمیکشن.خلاصه بازیای خیلی خوبی کردیم
-
بچه ها من تا حالا یه برد یا باخت سنگین نداشتم! :|
البته یه برد که دارم ولی حسابش نمیکنم. :دی ولی سنگین ترین بردم یادمه با یکی بازی داشتم اون موقع ها که بازیکنام همشون اورلشون 60 این طرفا بود....تا دقیقه 30 4 تا زده بودمش!کصافط از بازی اومد بیرون :|
سنگین ترین باختم تا جایی که یادمه 2-0 بوده :|
کلا من تو کار خفیف هستما . برد و باخت خفیف lol:-
-
نقل قول:
بچه ها من تا حالا یه برد یا باخت سنگین نداشتم! :|
البته یه برد که دارم ولی حسابش نمیکنم. :دی ولی سنگین ترین بردم یادمه با یکی بازی داشتم اون موقع ها که بازیکنام همشون اورلشون 60 این طرفا بود....تا دقیقه 30 4 تا زده بودمش!کصافط از بازی اومد بیرون :|
سنگین ترین باختم تا جایی که یادمه 2-0 بوده :|
کلا من تو کار خفیف هستما . برد و باخت خفیف lol:-
یه چیزی داری بعد دو سه خرید دیگه امشبم بیا یه دست بزنیم :crazy:
-
نقل قول:
یه چیزی داری بعد دو سه خرید دیگه امشبم بیا یه دست بزنیم :crazy:
انصافا تیمت خیلی قوی تر از منه :| ashem:-chomagh
دیشب چرا نیومدی؟ :| 10 مین نمیتونستی تحمل کنی؟؟؟؟؟!:soal:
-
کسی الان نمیاد بازی؟
id:mohamad7824
-
دوستان ایشالله از فرداشب ب جمعتون اظافه میشم :nishkhand:
از اوریجین هیچجور نتونستم دانلود کنم بازیو مجبور شدم از فایلهای فشرده دانلود کنم ک تا الان 3تا پازت تموم شده :nishkhand:
فقط اینک برای اجرای بازی حتما نیازه ک اوریجین آپدیت باشه؟:eee:
اخه اذیت میکنه همش رو 38 یا بیشتر و کمتر هنگ میکنه دگ آپدیت نمیشه باید بستش از نو آپدیت کرد :ehe:
ی کمکی کنید ممنون میشم:blush:
-
کسی میدونه این ارور واسه چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
دوستان میشه بگید پوشه FIFA World شما دقیقا حجمش چقدره ممنون میشم سریع جواب بدید :daghighan:
-
نقل قول:
دوستان میشه بگید پوشه FIFA World شما دقیقا حجمش چقدره ممنون میشم سریع جواب بدید :daghighan:
حجمش برای من 2.19 گیگ هست
-
نقل قول:
حجمش برای من 2.19 گیگ هست
اوه فک کنم بعده اکسترکت شده 4 گیگ و خورده ای :ajibeee:
-
نقل قول:
اوه فک کنم بعده اکسترکت شده 4 گیگ و خورده ای :ajibeee:
مگه میشه!؟!!!!!!!!:scare3:
فکر کردن که نداره! بعد از اکسترکت ببین حجمش چقد شده دیگه!
-
نقل قول:
مگه میشه!؟!!!!!!!!:scare3:
فکر کردن که نداره! بعد از اکسترکت ببین حجمش چقد شده دیگه!
خداروشکر درس شد اشتباهی ی نمونه دگ از پوشه تو خودش بود حجمش 2 برابر شده بود mas:-
الان ریختم تو پوشه Origin Game بهد پوشه بازی قفل افتاده روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟:fek konam:
-
نقل قول:
خداروشکر درس شد اشتباهی ی نمونه دگ از پوشه تو خودش بود حجمش 2 برابر شده بود mas:-
الان ریختم تو پوشه Origin Game بهد پوشه بازی قفل افتاده روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟:fek konam:
منظورت چیه قفل افتاده روش؟!
برای من که قفلی چیزی وجود نداره
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینطوری شده :look:
-
واسه من که اینجوری نیست.این قفله فک کنم رو فایل های مهم سیستم زده میشه حالا چرا رو این زده دلیلشو نمیدونم!
ولی دز کل فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
-
اووووووووووف آقا تو اوریجین کلی میگرده تو Preparing Download میمونه بعدم این ارور و میده :ehe:om::
-
اروری که واسه شما داده با اروری که من باهاش برخورد میکردم یه خورده فرق داره!
ولی همونطور که گفتم تو پست اول،انقد روی دانلود کلیک کنید تا بالاخره دانلود کنه
-
داش علی پوشه رو از قفل دراوردم الان این ارور و میده :daghon:
-
طبق چیزایی که تو پست اول گفتم عمل کردی؟؟بدون فیل/تر شکن باید دانلود کنی.ببین بیشتر از همه کدوم ارور رو میده؟
-
نقل قول:
طبق چیزایی که تو پست اول گفتم عمل کردی؟؟بدون فیل/تر شکن باید دانلود کنی.ببین بیشتر از همه کدوم ارور رو میده؟
اره ف-یلترشکنو خاموش کردم ولی الان داره خود اوریجین آپدیت میشه قبلا کامل نشده بود:daghon:
-
بچه ها یه مشکلی که من جدیدا باهاش درگیر شدم....
اینه که تا قبل از وارد شدن به بازی همه چی خوبه! پینگ حول و حوش 190 هست و نوسان کمی داره.
اما به محض وارد شدن به بازی پینگ میره رو 300 400 500 !!!! و نوسان خیلی زیاد به همراه تیم اوت!!! نمیدونم چرا اینجوری میشه قبلا اینجوری نبود!
کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده یا فقط مشکل از اینترنت منه؟؟؟
-
داش علی اوریجین رو بالاخره تونستم آپدیت کنم الان دگ ارور مثه اروره تو شده فقط اینک هربار ک میخواد بگرده واس دانلود تقریبا خیلی طول میکشه اینجوری ک گفتی 50 60 بار چن ساعت طول میکشه ک entezar::
-
1 فایل پیوست
با سلام و تشکر. واسه من این اررور رو میده ممنون میشم اگه کمکم کنید . راستی جسارتا اگه من بخوام از اینجا دان کنم سالمه ؟
-
نقل قول:
داش علی اوریجین رو بالاخره تونستم آپدیت کنم الان دگ ارور مثه اروره تو شده فقط اینک هربار ک میخواد بگرده واس دانلود تقریبا خیلی طول میکشه اینجوری ک گفتی 50 60 بار چن ساعت طول میکشه ک entezar::
آره خیلی طول میده شاید نزدیک ربع ساعت 20 دقیقه نیم ساعت. من نزدیک یه هفته باهاش سروکله زدم تا بالاخره دانلود رو شروع کرد!
-
سلام. این ارور به این دلیل به وجود میاد که شما بدون فیل/تر شکن وارد اوریجین شدید!برای گشت و گذار تو اوریجین به فیل/تر شکن نیاز هست. فایل هایی که قرار دادیم نیز همشون سالم هستن
-
نقل قول:
سلام. این ارور به این دلیل به وجود میاد که شما بدون فیل/تر شکن وارد اوریجین شدید!برای گشت و گذار تو اوریجین به فیل/تر شکن نیاز هست. فایل هایی که قرار دادیم نیز همشون سالم هستن
مرسی از جوابتون.ولی چه با هیتلر شکن چه بدون اون نمیشه
-
نقل قول:
مرسی از جوابتون.ولی چه با هیتلر شکن چه بدون اون نمیشه
من الان با کریو امتحان کردم مشکلی نداشت.البته بعضی وقتا با فیل/تر شکنم جواب نمیده که باید چندین بار امتحان کنین خارج بشین دوباره امتحان کنین احتمالا درست میشه.تو سیستم های دیگه این مشکل واسه خودمم پیش اومده بود
-
داش علی داغون شدم ی هفتس درگیرشم ولی بازم همون ارور ی راهی بده جان من om:::ey babaaa:
-
نقل قول:
داش علی داغون شدم ی هفتس درگیرشم ولی بازم همون ارور ی راهی بده جان من om:::ey babaaa:
داداش من دیگه اشکم در اومده بود هر کاری میکردم دانلود نمیکردا ! اصن داغونم کرده بود ! دردسرش زیاده واقعا
-
آقا بالاخره تونستم درس کنم :hooora2::haaa:
فقط الان ی مشکل دگ هس :|
الان وقتی میرم تو بازی بعد 1 یا 2 دقیقه ارور Lost Network Cannections میده ولی از زیرش منو کار میکنه بازیم داره انجام میشه ولی اروره مزاحمه :|
ممنون میشم بگید مشکل از چیه داش علی بیا کمک کن :nishkhand:
راستی ایدیم: Erfan_Seven77
ادد کنید سوراختون کنم البته اگ اروره بزاره تیممو بسازم حتی بازیکنامم ورنداشتم :|
-
نقل قول:
آقا بالاخره تونستم درس کنم :hooora2::haaa:
فقط الان ی مشکل دگ هس :|
الان وقتی میرم تو بازی بعد 1 یا 2 دقیقه ارور Lost Network Cannections میده ولی از زیرش منو کار میکنه بازیم داره انجام میشه ولی اروره مزاحمه :|
ممنون میشم بگید مشکل از چیه داش علی بیا کمک کن :nishkhand:
راستی ایدیم: Erfan_Seven77
ادد کنید سوراختون کنم البته اگ اروره بزاره تیممو بسازم حتی بازیکنامم ورنداشتم :|
آقا تبربییییییییک.اگه ارور از داخل بازیه پس اینترنت شما مشکل داره.وضعیت پینگتون رو بررسی کنید ببینید چجوریه
-
سلام دوستان. من بازی رو از طریق خود اوریجین دان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم کرش (crash) میکنه اگه امکانش هست کمکم کنین خیلی ممنون
-
داش علی مشکلم حل شد:ahaaaaaa:
درخواست ادد فرستادم ادد کن سوراخت کنم:jeddiiiii:
-
نقل قول:
سلام دوستان. من بازی رو از طریق خود اوریجین دان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم کرش (crash) میکنه اگه امکانش هست کمکم کنین خیلی ممنون
داداش رو بازی کلیک راست کن تو اوریجین گزینه Repare Game رو بزن بزار فایلاتو بشناسه درس میشه :tafakkor:
-
[QUOTE=Erfan_7;178358]داداش رو بازی کلیک راست کن تو اوریجین گزینه Repare Game رو بزن بزار فایلاتو بشناسه درس میشه :tafakkor:[/QUOTE
داداش ممنون ولی خودم قبل از همه کار این کارو کردم و نشد
-
داداش ممنون ولی خودم قبل از همه کار این کارو کردم و نشد[/QUOTE]
اهان راستی واس من اون اول اینطوری شده بود قندشکنو بستم اوریجین کلن ببند از نوع بازش کن برو تو بازی:yes: