-
پاسخ : %جدیدترین اخبار نقل وانتقالات فصل 93-94%
|
سيد مهدي سيدصالحي با عقد قرارداد رسمي به تيم سايپا پيوست.
سيدصالحي فصل گذشته عضو تيم پرسپوليس بود که قراردادش با اين باشگاه به پايان رسيد.
مجيد جلالي سرمربي تيم سايپا در اين فصل است.
|
-
|
شريفات بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور در هيات فوتبال خوزستان قرارداد خود را براي يک فصل با فولاد تمديد کرد.
فولاد پيش از اين نيز با مهرداد جماعتي براي دو فصل و شهاب کرمي براي سه فصل ديگر تمديد کرده بود.
|
-
|
به گزارش ورزش سه و به نقل از روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي گسترش فولاد تبريز، حميد جوکار، هافبک چپ فصل گذشته تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز که قابليت بازي در چند پست را دارد چهارشنبه 28 خرداد با تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز پيوست.
تمديد قرارداد چهار بازيکن تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز
همچنين تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز طي روزهاي گذشته قرارداد چهار بازيکن فصل گذشته خود را تمديد کرد. تيم فوتبال گسترش فولاد در ادامه روند آماده سازي براي حضور در فصل چهاردهم ليگ برتر، قرار داد مهدي قريشي( دو فصل )، بهنام داداشوند، مرتضي محفوظي و محمود خميسي را تمديد نمود.
شايان ذکر است، پيش از اين نيز علي رضا نقي زاده، مهردادبايرامي، سيد اميد نظامي پور ، مهدي اسلامي، ميثم نقي زاده، يوسف سيدي و رسول پيرزاده، يوسف سيدي، جابر انصاري، قرارداد خود را با گسترش فولاد تبريز تمديد کرده بودند.
همچنين محمد مهدي نظري از استقلال تهران، سيد جلال عبدي از فولاديزد و پيمان رنجبر مهاجم بومي فصل گذشته نفت وگاز گچساران، محمد مختاري ناصري از داماش گيلان ، محمد امين درويش وعادل سرشار به عنوان بايکن جديد به جمع آبي پوشان تبريز پيوسته اند.
|
-
|
ميلاد ميداودي بازيکن فصل گذشته استقلال خوزستان امروز با حضور در باشگاه سايپا پس از توافق با مسئولان اين تيم قرارداد خود را امضا کرد.
قرارداد ميداودي دو ساله است البته سال دوم به صورت توافقي خواهد بود.
|
-
|
محمد نصرتي که فصل گذشته را در تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز سپري کرد، براي حضور در ليگ 93 امروز با پيکان قراردادي يک ساله بست.
به نقل از فارس، اين در حالي است که روز گذشته نيز سيدمهدي رحمتي به اين تيم پيوست.
همچنين گفته ميشود که پيکانيها صحبتهايي نيز با مرتضي اسدي و سعيد دقيقي داشتهاند و قرار است اين دو بازيکن تراکتورسازي نيز به اين تيم بپيوندند.
|
-
|
سعيد دقيقي بازيکن فصل گذشته تيم تراکتورسازي تبريز که با استقلال و پيکان مذاکراتي انجام داده بود، در نهايت به پيکان پيوست.
پيش از اين مهدي رحمتي و محمد نصرتي به پيکان پيوسته بودند.
|
-
|
ابوالحسن جعفري مدافع فولاد خوزستان با حضور در دفتر باشگاه ملوان با اين باشگاه قراردادي 2 ساله به امضا رساند. جعفري پيش از اين سابقه حضور در ملوان را به عنوان بازيکن سرباز دارد.
به نقل از فارس، همچنين حميد گلزاري بازيکن فصل گذشته باشگاه الوند همدان با عقد قراردادي دو ساله به باشگاه ملوان پيوست.
اين بازيکن در فصل گذشته در باشگاه ليگ يکي الوند همدان حاضر بود.
|
-
|
به نقل از سايت باشگاه تراکتورسازي، فريد بهزادي کريمي با عقد قراردادي دوساله به تراکتورسازي تبريز پيوست.
اين بازيکن فصل قبل در صباي قم حضور داشت و در پست مهاجم بازي ميکند.
بعد از خريد خالد شفيعي، محسن فروزان و سامان نريمانجهان اين چهارمين بازيکني بود که از تيمهاي ليگ برتري جذب تراکتورسازي شد.
قرار است تمرينات تيم فوتبال تراکتورسازي در فصل جديد از 2 تير در تهران آغاز شود.
|
-
حضور 2 بازيکن اهل مالي در استقلال خوزستان
حضور يک دروازهبان و مهاجم تيم فوتبال بازيکن اهل مالي در استقلال خوزستان قطعي شد.
|
|
|
مسئولان استقلال خوزستان در حال تدارک هستند تا با جذب بازيکنان جديد تيمي قوي و آماده براي فصل بعد ببندند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش فارس، در همين راستا طبق اعلام علي پورکياني قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان تاکنون حضور ايمان باصفا با قرارداد يکساله از استقلال، ميلاد ربانيفر از استقلال اهواز، صادق صادقي از نفت مسجدسليمان، يزدان عباسيان از گهر دورود، مجيد حيدري از صباي قم، رضا کاردوست از داماش گيلان، ميثم مجيدي و ميثم دورقي در استقلال خوزستان قطعي شده است.
همچنين فصل بعد روبرتو دورازهبان و لامين مهاجم اهل مالي در استقلال خوزستان حضور دارند و قرار است از روز 31 خرداد همزمان با شروع تمرينات اين تيم در فصل جديد کار خود را آغاز کنند.
همچنين قرارداد عيسي ترائوره و موسي کوليبالي دو بازيکن خارجي فصل قبل استقلال خوزستان تمديد شده است.
طبق اعلام علي پورکياني ليست زير 23 سال اين تيم تکميل شده و قرار است طي هفته آينده دو بازيکن که به احتمال فراوان يکي از آنها ليگ برتري است جذب شوند.
|
-
بيرانوند:بهخاطر استقلالقيدبازي در آسيا را ميزنم
دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال نفت تهران گفت: از استقلال پيشنهاد دارم و ميخواهم راهي اين تيم شوم اما متأسفانه با باشگاه نفت تهران قرارداد دارم!
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
عليرضا بيرانوند در خصوص پيشنهاد استقلال به وي براي حضور در اين تيم گفت: اين موضوع صحت دارد و من با مسئولان باشگا استقلال صحبت کردم اما متأسفانه با باشگاه نفت قرارداد دارم و به مسئولان استقلال هم گفتم که با مسئولان باشگاه نفت صحبت کنيد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: خودم دوست دارم به استقلال بروم چرا که جا براي پيشرفت در اين تيم وجود دارد و اگر مسئولان باشگاه نفت به من اين اجازه را بدهند که به اين تيم بروم براي من خيلي خوب ميشود. من هشت سال در نفت بازي کردم و مسئولان اين تيم در حق من پدري کردند و اميدوارم که پدري را در حق من تمام کنند و اجازه بدهند به استقلال بروم.
دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال نفت تهران در ادامه در مورد اينکه خرمگاه در گفتوگو با خبرگزاري فارس، گفته بود: اجازه رفتن او را به استقلال نميدهند، افزود: به هر حال هر کادر فني باشد همين را ميگويد چرا که آنها براي تيمشان نقشهها کشيدند. من زندگي ورزشيام را مديون منصوريان و خرمگاه هستم و به منصوريان هم گفتم که براي پيشرفتم اجازه بدهد به استقلال بروم. با اين همه من همه چيز را به مسئولان باشگاه سپردم و اختيار من دست مسئولان باشگاه نفت است.
بيرانوند در پاسخ به اين سؤال که اگر مسئولان باشگاه نفت تهران به او اجازه جدايي ندهند وي چه خواهد کرد،گفت: به هر حال من با باشگاه نفت قرارداد دارم و با هرکس که مشورت کردم به من گفتند که راهي استقلال شوم شما ببينيد که استقلال و سپاهان سهميه آسيايي ندارند و نفت سهميه آسيايي دارد اما من براي پيشرفتم حتي حاضرم قيد بازي کردن در آسيا را بزنم. اميدوارم تصميمي گرفته شود که نه من ضرر کنم نه نفت.
وي در پايان افزود: من با منصوريان صحبت کردم و مشکلاتم را به او گفتم اما هنوز با قنبرزاده نتوانستم صحبت کنم. به مسئولان باشگاه استقلال هم گفتم که من با نفت قرارداد دارم و بايد نامه درخواست من را براي باشگاه ارسال کنيد. الآن هم نميدانم که اين نامه براي نفت ارسال شده يا نه، اما اميدوارم تصميم خوبي براي من گرفته شود.
|
-
|
ميلاد سيلماني نام بازيکن جديد استقلال است. اين بازيکن 19 ساله است و در پست دفاع چپ بازي مي کند.
اين بازيکن مورد نظر امير قلعه نويي بوده و با آبي پوشان قرارداد سه ساله امضا کرده است. |
-
|
حامد فلاح زاده با عقد قراردادي دوساله به باشگاه سايپا پيوست.فلاح زاده فصل گذشته عضو تيم راه آهن بود. راه آهن در اين فصل بلاتکليف است و هنوز وضعيت اين باشگاه براي فصل آينده مشخص نيست. |
-
|
به نقل از سايت باشگاه پيکان، جي لويد ساموئل، بازيکن سابق تيمهاي بولتون، استون ويلا و هافبک بازيساز و جنگنده فصل گذشته استقلال به تيم فوتبال پيکان پيوست.
ساموئل که بامداد امروز وارد تهران شده بود ابراز اميدواري کرد تا بتواند مهره موثري براي تيم فوتبال پيکان در فصل جديد باشد.
|
-
|
مهدي کريميان هافبک فصل گذشته تيم تراکتورسازي پس از مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال براي ليگ چهاردهم با اين تيم به توافق رسيد.
به نقل از فارس، مدت قرارداد کريميان با استقلال دو سال است و قرار است اين بازيکن بعد از انجام امور تسويه با تراکتورسازي از چند روز ديگر در تمرينات آبي پوشان شرکت کند.
باشگاه استقلال پيش از اين با اميد ابراهيمي،ميلاد فخرالديني، سجاد شهباززاده و محمد رضا خرسندنيا قرارداد امضا کرده و چند بازيکن جوان را هم جذب کرده است.
|
-
|
مرتضي اسدي کاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز که با حضور در باشگاه براي فصل آينده ليگ برتر در حال مذاکره بود نتوانست با مسئولين اين تيم به توافق برسد و از جمع بازيکنان اين تيم جدا شد.
تمرينات تراکتورسازان از ديروز در تهران آغاز شده است و چند روز در اين شهر برگزار خواهد شد.
علي کريمي بازيکن فصل گذشته تراکتورسازان نيز که از مسئولين اين باشگاه براي تمديد يا عدم تمديد قرارداد خود زمان خواسته بود تاکنون تصميم نهايي خود را اعلام نکرده است.
|
-
مبعلي قراردادش با استقلال را فسخ کرد
ايمان مبعلي برگه تسويه حساب خود را از استقلال گرفت و قراردادش را با اين باشگاه فسخ کرد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
ايمان مبعلي صبح امروز با مراجعه به باشگاه استقلال برگه تسويه حساب خود را گرفت و قراردادش را با آبيپوشان فسخ کرد.
اين بازيکن در نيم فصل دوم سال گذشته به صورت کمکي به استقلال آمد و قراردادي يک سال و نيمه با آبي پوشان امضا کرد اما وي پس از آنکه متوجه شد استقلاليها به دنبال استعلام براي سهميه ليگ برتري بودن او هستند بلافاصله خواستار جدايي از اين تيم و سر انجام صبح امروز رسما از استقلال جدا شد.
|
-
|
به نقل از سايت باشگاه نفت تهران،غلامرضا رضايي مهاجم پرقدرت و سرعتي فوتبال ايران و زننده سريعترين گل تاريخ ليگ برتر با عقد قراردادي يکساله به عضويت تيم فوتبال نفت تهران درآمد.
رضايي که متولد 15 مرداد 1363 در شهر شيراز است، سابقه بازي در تيم الامارات و همچنين تيمهاي ايراني فجر سپاسي شيراز، صبا باطري، پرسپوليس و فولاد خوزستان را در کارنامه خود دارد.
وي در سال 87 به تيم ملي فوتبال ايران به مربيگري علي دايي دعوت شد و در بازي با تيم ملي فوتبال زامبيا اولين گل ملي خود را به ثمر رساند.
موثرترين گل ملي او، گل به تيم ملي فوتبال سوريه بود که باعث صعود ايران به دور بعد مسابقات مقدماتي جام جهاني شد.
|
-
|
محسن فروزان با عقد قراردادي 3 ساله به باشگاه استقلال پيوست. اين دروازه بان پيش از اين به تراکتورسازي تبريز رفته بود اما با فسخ قراردادش با اين باشگاه راهي استقلال شد تا جانشين سيدمهدي رحمتي در اين تيم شود.
|
-
|
محمد غلامي با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال راهآهن پيوست. اين اولين خريد راهآهن براي فصل چهاردهم ليگ برتر است.
باشگاه راهآهن اخيرا به حميد استيلي واگذار شده است. استيلي سرمربي اين تيم است و قرار است در چهاردهمين دوره ليگ برتر هدايت اين تيم تهراني را برعهده داشته باشد.
|
-
|
کرار جاسم با عقد قراردادي دوساله به تيم استقلال پيوست. اين بازيکن عراقي پيش از اين هم سابقه حضور در استقلال را داشت. کرار مدتي هم براي تيم تراکتورسازي تبريز در ليگ برتر بازي کرد و در نهايت به عراق بازگشته بود. |
-
|
به نقل از پايگاه خبري سپاهان، لوسيانو پري يرا مندز ملقب به شيمبا به باشگاه سپاهان ملحق شد.
اين مهاجم برزيلي سابقه حضور در تيم هاي فولاد خوزستان، دوم پدرو، لوزيانا، برازيلينسه، بوتا فوگو و چند باشگاه برزيلي ديگر را در کارنامه خود دارد.
مهرزاد خليليان مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در سفر خود به برزيل مذاکرات لازم براي پيوستن پريرا به سپاهان را انجام داده بود. |
-
|
به نقل از سايت باشگاه راه آهن، محمد آبشک، هافبک 28 ساله پيشين تيم هاي فوتبال داماش و مس با عقد قراردادي يکساله به راه آهن تهران پيوست. |
-
|
مرتضي اسدي کاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با عقد قراردادي يکساله به ديگر تيم تبريزي يعني گسترش فولاد پيوست.
اين بازيکن جزو بازيکنان قديمي تراکتورسازي به حساب ميآمد اما در ليگ برتر چهاردهم با پيراهن آبي گسترش فولاد و زير نظر مهدي تارتار بازي خواهد کرد. |
-
|
اميرحسين صادقي، مدافع مليپوش استقلال پس از مذاکره با مسئولان اين باشگاه، قراردادش را براي دو فصل با آبيتيم ملي ايران در جام جهاني 2014 برزيل به ميدان رفت.
صادقي در هر سه بازي
پوشان تمديد کرد.
|
-
دروازهبان برزيلي قراردادش را با استقلال امضا کرد
داسيلوا صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال قرارداد خود را با اين باشگاه به امضا رساند.
|
|
داسيلوا دروازهبان برزيلي که پيش از اين با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسيده و ظهر روز گذشته هم تست پزشکي را پشت سر گذاشت امروز با حضور در ساختمان سعادت آباد قرارداد دو ساله خود را با آبيپوشان امضا کرد.
اين بازيکن برزيلي روز گذشته در تمرين استقلال حضور داشت و از نزديک تمرين آبي پوشان را تماشا کرد. |
-
بازيکن کامروني ديناموزاگرب در فولاد
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان از جذب يک بازيکن کامروني که در باشگاه ديناموزاگرب کرواسي بازي ميکند، خبر داد.
|
|
دراگون اسکوچيچ پس از مساوي بدون گل مقابل ذوبآهن در ديداري دوستانه گفت: اين بازي يک حالت تمريني داشت و براي اين بود که تيمها نقاط ضعف و قوت خود را بهتر بشناسند.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: قرار است يک بازيکن کامروني که در تيم ديناموزاگرب کرواسي بازي ميکند به فولاد خوزستان بيايد. |
-
|
به نقل از سايت رسمي باشگاه تراکتورسازي، احمد آل نعمه مدافع بلند قد تيم ملي با عقد قراردادي يکساله به تيم تراکتورسازي تبريز پيوست.
آل نعمه امروز در تهران با مديرعامل باشگاه ديدار کرد و قرارداد خود را با تيم امضا کرد. آل نعمه در اين دوره از جام جهاني عضو تيم ملي بوده و سابقه پوشيدن پيراهن تيم تراکتورسازي را در کارنامه دارد.
|
-
|
مهرداد اولادي که فصل گذشته در تيم استقلال حضور داشت امروز با عقد قراردادي يکساله به باشگاه ملوان پيوست.
اولادي سابقه بازي در ملوان را دارد و فصل گذشته به استقلال پيوست و در نهايت از اين تيم جدا شد.
|
-
|
به نقل از سايت باشگاه تراکتورسازي، ديتمار بيکاي مدافع 25 ساله آلبانيايي با عقد قراردادي يکساله رسما به تيم تراکتورسازي پيوست.
ديتمار که چند روزي در تمرينات تراکتورسازي حضور داشت قرارداد خود را با تيم تراکتورسازي نهايي کرد.
بيکاي 25 ساله در پست دفاع بازي مي کند و فصل گذشته در تيم KS Skenderbeu آلباني به ميدان رفته است.
|
-
|
به نقل از پايگاه خبري سپاهان، خلعتبري پس از مذاکره و توافق نهايي با خليليان مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان رسما و با قراردادي 2 ساله به جمع طلاييپوشان پيوست.
وي سابقه حضور در سپاهان و قهرماني با اين تيم در رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي ايران را در کارنامه خود دارد.
خلعتبري فصل گذشته در پرسپوليس حضور داشت.
|
-
آندو فردا با استقلال تمام ميکند
بهرام افشارزاده و آندرانيک تيموريان جلسهي امروزشان را مثبت ارزيابي کردند و ظاهراً هافبک مليپوش فصل گذشته استقلال در اين تيم ماندني ميشود.
|
|
جلسه آندرانيک تيموريان با مسئولان باشگاه استقلال به پايان رسيد. پس از اين جلسه تيموريان گفت: جلسهي خوبي بود و به نتايج خوبي رسيديم اما بهتر است در اينباره آقاي افشارزاده صحبت کند.
به گزارش ايسنا، بعد از صحبتهاي تيموريان، افشارزاده گفت: روند مذاکرمان خيلي خوب بود و انشاءالله فردا جلسهي ديگري با تيموريان خواهيم داشت و قرارداد را امضاء ميکنيم. کار جذب اين بازيکن عملاً نهايي شده است و اگر مشکلي پيش نيايد فردا قراردادش را امضاء خواهد کرد.
|
-
|
شيث رضايي بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال مس کرمان به صورت رسمي به راه آهن پيوست.
اين بازيکن امروز با حضور در هيات فوتبال قرارداد يک سالهاش را با اين باشگاه امضا کرد.
شيث رضايي که با خبرنگاران حاضر به مصاحبه نشد اعلام کرد که در بند قراردادش آمده که حق مصاحبه ندارد.
همچنين سيد احمد موسوي و محمد آبشک نيز با راه آهن قرارداد امضا کردند.
|
-
|
احمدرضا عابدزاده به همراه علي لطيفي در هيأت فوتبال تهران حاضر شدند تا قرارداد خود را به مدت يک سال با باشگاه راهآهن به ثبت برسانند.
عابدزاده اين فصل مربي دروازهبانان راهآهن خواهد بود.
عابدزاده وقتي در هيأت فوتبال حاضر شد بدون اينکه پاسخ کسي را بدهد مستقيم به اتاق ثبت قراردادها رفت و اجازه ورود به خبرنگاران را نيز نداد.
او پس از ثبت قراردادش بدون انجام مصاحبه سريعاً محل را ترک کرد.
|
-
نصاريفرد: با هيچ تيمي قرارداد نبستهام
مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: تا به اين لحظه رسماً با هيچ تيمي مذاکره نکرده و قرارداد نبستهام.
|
|
کريم انصاريفرد اظهار داشت: من تا به اين لحظه هيچ قرارداد و مذاکره رسمي با تيمي نداشتم و اگر اين اتفاق بيفتد آن را قطعاً و رسماً اعلام خواهم کرد.
به نقل از فارس، وي افزود: تا به اين لحظه همه صحبتها فقط گمانهزني بوده و مسائلي که مطرح شده در حد حرف است.
|
-
|
در حالي که علي نظري جويباري از مدتها پيش اعلام کرده بود که باشگاهش به دنبال جذب کريم انصاري فرد است و مهاجم تيم ملي در فهرست امير قلعه نويي نيز بود، امروز (جمعه) بهرام افشارزاده از منتفي شدن احتمالي حضور اين مهاجم مليپوش در استقلال خبر داد.
به گزارش ايسنا، افشارزاده گفت: احتمال حضور انصاري فرد در استقلال تقريبا منتفي است و اين بازيکن در حال مذاکره با چند تيم ديگر است که تا آستانه توافق نهايي با آنها پيش رفته است.
باشگاه استقلال در صورت جذب انصاريفرد مجبور است يک نفر از بازيکنان بالاي 23 سال خود را از ليستش حذف کند.
در حالي که بهرام افشارزاده از احتمال پايين حضور انصاري فرد در تيمش خبر داده است، با اين حال پرسش اصلي اين است که اگر اين مهاجم مليپوش به استقلال بيايد، چه بازيکني از ليست آبيپوشان خط خواهد خورد؟ در حال حاضر از عليرضا خرسندنيا، بازيکن 24 ساله اي که فصل گذشته در پديده مشهد بازي کرده، جاسم کرار هافبک نام آشناي عراقي، مهدي کريميان هافبک مياني فصل گذشته تراکتورسازي و احمد جمشيديان هافبک طراح استقلال که فصل ناموفقي را سال گذشته پشت سر گذاشت به عنوان گزينه هاي محتمل براي خط خوردن از ليست استقلال نام مي برند.
هريک از نام هاي فوق قابليتي براي حضور در اين ليست را دارند. عليرضا خرسندنيا بازيکن جواني است که با حضور تيموريان و ابراهيمي در ميانه زمين استقلال شانس چنداني براي بازي کردن ندارد. ديگري جاسم کرار است که ظاهرا آنقدر از شرايط آرماني فاصله دارد که قلعه نويي ترجيح داده در ترکيه به او فرصت بازي کردن هم ندهد. نفر بعدي در اين ليست کريميان است که علاوه بر سن نسبتا بالايش نتوانسته چندان رضايت قلعه نويي را در ترکيه جلب کند. آخرين نفر در اين ليست جمشيديان است که نگراني از بازگشت مصدوميت او دليل اصلي قرار گرفتنش در اين ليست است. ظاهرا شانس جمشيديان براي خط خوردن در ليست قلعهنويي بيش از سايرين است و اگر استقلال کريم انصاريفرد را جذب کند بايد منتظر خط خوردن روي نام اين بازيکن باشيم.
استقلال در حال حاضر 18 بازيکن بالاي 23 سال دارد و در صورت جذب بازيکن جديد بايد يکي از اين بازيکنان را خط بزند. |
-
|
عليرضا رحيمي در گفتوگو با خبرنگار فارس، در خصوص مذاکرات امروزش با سيدجلال حسيني اظهار داشت: خوشبختانه امروز مذاکرات بسيار خوبي را با سيدجلال داشتيم و من پس از اين گفتوگوي انجام شده به عقد قرارداد با اين بازيکن بسيار اميدوار هستم.
وي افزود: خدا را شکر صحبتهاي بسيار خوبي انجام شده و انشاءالله اگر اتفاق خاصي پيش نيايد به زودي با اين بازيکن تمديد قرارداد خواهيم کرد. هدف ما سربلندي پرسپوليس است. |
-
حسيني به تمديد قرارداد با پرسپوليس نزديکتر شد
با کوتاه آمدن طرفين، سيدجلال حسيني به تمديد قرارداد با قرمزپوشان نزديکتر شد.
|
|
پس از اينکه رسانههاي عربي امروز اعلام کردند به دنبال جذب سيدجلال حسيني هستند و حتي با اين بازيکن براي امضا قرارداد به توافقاتي هم رسيدهاند، مدافع مليپوش کشورمان اين خبر را تکذيب کرد.
به نقل از فارس، از همين رو امروز هم عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي مذاکره با سيدجلال حسيني پا پس نکشيد و براي دومينبار گفتوگوي مثبت و سازندهاي با اين بازيکن داشت.
با توجه به نگاه مثبت دو طرف سيدجلال حسيني و رحيمي مديرعامل باشگاه پرسپوليس از خواستههاي خود کوتاه آمدند و توافقات خوبي را براي تمديد قرارداد با يکديگر داشتند.
از همين رو سيدجلال حسيني با توجه به مذاکرات امروز با رحيمي به تمديد قرارداد با قرمزپوشان نزديکتر شد و اگر اتفاق خاصي پيش نيايد به زودي ماندن حسيني در جمع قرمزپوشان قطعي به نظر ميرسد.
اين در شرايطي است که حسيني دو پيشنهاد داخلي خوب هم دارد؛ اما هنوز به آنها پاسخي نداده است. |
-
|
يعقوب کريمي هافبک مهاجم سپاهان با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال استقلال پيوست.
به گزارش فارس، اين بازيکن صبح امروز پس از توافق با مسئولان استقلال به مدت يک سال راهي اين تيم شد.
اين آخرين خريد استقلال براي ليگ چهاردهم بود. |
-
مذاکره پرسپوليسيها با مليپوش کاستاريکا
پرسپوليسيها براي جايگزين سيدجلال حسيني با خبرسازترين مليپوش تيم ملي کاستاريکا در جام جهاني مذاکره کردند.
|
|
پس از حرف و حديثهاي فراوان جدايي سيدجلال حسيني از جمع سرخپوشان عليرغم اينکه رحيمي بارها او را به باشگاه پرسپوليس براي مذاکرات رودرو دعوت کرد، قطعي شد اما در اين ميان پرسپوليسيها و دايي بيکار ننشستند و گزينههايي را که خارجي نيز هستند براي جايگزيني مدافع مليپوش خود در نظر گرفته و با آنها وارد مذاکره شدند.
به گزارش فارس، اولين گزينهاي که پرسپوليسيها در 48 ساعت گذشته با آن مذاکرات خود را شروع کردند، ميشائيل اومانا مدافع 32 ساله تيم ملي کاستاريکا در جام جهاني 2014 برزيل است که يکي از حساسترين پنالتيهاي اين تيم را در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني 2014 برزيل از دست داد تا خبرسازترين مليپوش کاستاريکا لقب بگيرد.
اين بازيکن که در تيم ملي کاستاريکا شماره 4 را ميپوشد 180 سانتيمتر قد دارد و در 86 بازي ملي موفق شده يک گل را براي تيم ملي کشورش با توجه به اينکه مدافع وسط است به ثمر برساند.
گفتني است مذاکرات اوليه با مدير برنامه اين بازيکن انجام شده و پولي بالغ بر يک ميليارد تومان هزينه حضور اين بازيکن در ايران است.
قرار است مذاکرات در مرحله دوم و سوم نيز ظرف چند روز آينده پيگيري شود. |
-
|
محرم نويدکيا بازيکن تيم فوتبال سپاهان اصفهان قرارداد خود را با به مدت يک فصل ديگر با اين تيم تمديد کرد.
به نقل از فارس، پيش از اين شايعات زيادي در خصوص جدايي هافبک سابق سپاهان شنيده ميشد و اين بازيکن در ساعات پاياني فصل نقل و انتقالات به اين شايعهها پايان داد و قراردادش را در هيأت فوتبال استان اصفهان ثبت کرد تا در فصل چهاردهم ليگ برتر براي تيم اصفهاني به ميدان برود. |