-
پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
نيمار: پله مانع رفتنم به چلسي شد
مهاجم تيم ملي فوتبال برزيل فاش کرده اسطوره فوتبال برزيل مانع پيوستن او به چلسي شده است.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
نيمار 22 ساله که اکنون در ترکيب تيم ملي فوتبال برزيل حضور دارد، در مرحله گروهي موفق شد چهار گل وارد دروازه حريفان کند تا سلسائو به عنوان صدرنشين از گروه A راهي مرحله بعد شود.
به نقل از فارس، او تابستان سال گذشته با 57 ميليون يورو از سانتوس برزيل راهي بارسلوناي اسپانيا شد. او اکنون فاش کرده چهار سال پيش و در حالي که پيشنهادهايي از باشگاههاي انگليسي داشته، رييس باشگاه سانتوس و پله از او خواستهاند به ليگ برتر جزيره نرود.
نيمار در اين زمينه گفت: آگوست سال 2010 بود. پدرم و من در جلسهاي با لوييس آلوارو سانتوس ديدار کرديم که رياست سانتوس را به دست داشت. چلسي براي جذب من پيشنهاد هنگفتي ارائه کرده بود. در ميانههاي جلسه بود که رييس چراغها را خاموش و به يک صندلي که کسي روي آن ننشسته بود اشاره کرد. آن صندلي يکي از بزرگترين قهرمانهاي برزيل بود. از زماني که آيرتون سنا درگذشته بود، آن صندلي خالي مانده بود. او گفت که اگر نيمار به چلسي نرود، نخستين قدم براي اينکه روزي بتواند روي آن صندلي بنشيند را برداشته است.
نيمار افزود: اين کار موجب شد ما کمي به فکر فرو برويم. آن تصميم ممکن بود روي تمام زندگي من تاثير بگذارد. حتا پله هم با من تماس گرفت. ميتوانيد تصور کنيد چقدر احساس مهم بودن به من دست داد؟ پادشاه فوتبال به من زنگ زد و خواست که در سانتوس بمانم. پله به من يادآوري کرد که تمام دوران فوتبالش را در سانتوس گذرانده و پنج جام جهاني و باشگاهي در دنيا را کسب کرده است. در نهايت من تصميم درست را گرفتم.
|
-
چلسي پول خوبي براي پوگبا ميدهد
سرمربي پرتغالي چلسي اميدوار است بتواند در فصل نقلوانتقالات تابستاني پل پوگبا را از يوونتوس به خدمت گيرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
|
|
ژوزه مورينيو علاقه زيادي به هافبک سابق منچستر يونايتد دارد و ميخواهد به هر شکل ممکن اين بازيکن مليپوش فرانسوي را جذب کند.
به نوشته روزنامه ديلي ميل، هدف مورينيو از جذب پوگبا 21 ساله جانشين کردن اين بازيکن با فرانک لمپاردي است که راهي فوتبال باشگاهي در آمريکا شده است.
رقم پيشنهادي چلسي براي پوگبا 75 ميليون يورو اعلام شده و اين در حالي است که يوونتوس براي اين بازيکن 100 ميليون يورو ميخواهد. در حال حاضر به غير از چلسي تيمهايي چون رئال مادريد، پاريسنژرمن و آرسنال هم به دنبال جذب پوگبا هستند.
|
-
حضور در رئال روياي ستاره جوان کلمبيا
بهترين بازيکن تيم ملي فوتبال کلمبيا روياي حضور در رئال مادريد را دارد. او ميگويد تيمش اين شانس را دارد که به مراحل بالاتر جام جهاني برزيل صعود کند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
تيم ملي فوتبال کلمبيا در جام جهاني 2014 برزيل نمايش درخشاني داشته و همه را شگفت زده کرده است. اين تيم با پيروزي دو بر صفري که برابر اروگوئه به دست آورد به يک چهارم نهايي صعود کرد.
يکي از بهترين بازيکنان کلمبيا در جامجهاني برزيل جيمز رودريگس بوده که با بازيهاي درخشان خود توجه تيم هاي سرشناس اروپايي را به خود جلب کرده است. اين بازيکن جوان در ديدار برابر اروگوئه ستاره ميدان بود و هر دو گل تيمش را به ثمر رساند. گل نخست اين بازيکن يکي از بهترين گلهاي جام بوده است.
به نقل از ايسنا، رودريگس که در تيم موناکوي فرانسه بازي ميکند، دوست دارد روزي پيراهن رئال مادريد را بر تن کند. او گفت: اميدوارم که فرصت بازي در رقابتهاي ليگا برايم فراهم شود. اين روياي بزرگي براي من است. رقابتهاي ليگا بزرگترين ليگ جهاني است و هر بازيکني دوست دارد در آن بازي کند. من هم دوست دارم که روزي بازي در اين رقابتها را تجربه کنم.
رودريگس درباره اين سوال که دوست دارد براي رئالمادريد بازي کند يا بارسلونا، اين گونه پاسخ داد: دوست دارم براي رئالمادريد بازي کنم. رئال را به بارسلونا ترجيح ميدهم.
اين بازيکن باتکنيک يکي از بهترينهاي جامجهاني برزيل بوده است. او تا الان پنج گل به ثمر رسانده است و بهترين گلزن جام به شمار ميآيد. او از اين که تيمش به دور يک چهارم نهايي صعود کرده، بسيار خوشحال است: "همانند همه کلمبياييها از اين موفقيت خوشحال هستم. اميدوارم که به مراحل بالاتر هم صعود کنيم. نمايش بسيار خوبي در برزيل داشتهايم و بايد به بازيهاي خوب خود ادامه دهيم. اين شانس را داريم که به مراحل بالاتر صعود کنيم. الان ديگر بايد به بازي برابر برزيل فکر کنيم."
|
-
آرسنال با 40 ميليون يورو به دنبال سانچس
آرسن ونگر قصد دارد با 40 ميليون يورو مهاجم شيليايي بارسا را به تيمش اضافه کند.
|
|
|
آرسناليها علاقمند به جذب الکسيس سانچس، مهاجم شيليايي بارسلونا هستند و به اين منظور با فرناندو فليچويچ، مدير برنامههاي وي ديدار داشتهاند تا احتمال حضور اين بازيکن در جمع توپچيهاي لندن را مورد بررسي قرار دهند.
مهاجم 25 ساله کاتالانها همچنين مورد توجه تيمهايي همچون ليورپول، يوونتوس و منچستريونايتد است و حتي گفته ميشود قرار است طرح معاوضه وي با لوئيز سوارز، مهاجم اروگوئهاي ليورپول مورد بحث قرار بگيرد. هرچند هيچ کدام از تيمهاي ليورپول و منچستريونايتد چنين شايعاتي را تأييد نکردهاند و تنها يوونتوس است که اين موضوع را تأييد کرده است.
پيش از اين يوونتوس پيشنهاد 18 ميليون يورويي براي جذب سانچس به بارسلونا داده بود ولي بر اساس گزارش «موندو دپورتيوو» پيشنهاد آرسناليها فراتر از اين حرفها و در حدود 40 ميليون يورو است.
|
-
کاکا به اورلاندوسيتي پيوست
ستاره پيشين تيم ملي برزيل و رئال مادريد به عضويت باشگاه اورلاندوسيتي در ليگ حرفهاي فوتبال آمريکا در آمد.
|
|
|
کاکا ستاره برزيلي ميلان سرانجام تصميم گرفت سن سيرو را ترک کند و براي ادامه فوتبالش راهي ليگ MLS شود. مقصد جديد کاکا تيم اورلاندوسيتي است و قرار است او از اين پس در اين تيم توپ بزند.
اين بازيکن روز سه شنبه در شهر فلوريدا رسما به هواداران تيم اورلاندو معرفي خواهد شد.
بر اساس اعلام سايت ESPN، قرار است کاکا تا ماه مارس 2015 و آغاز فصل جديد ليگ فوتبال آمريکا به عنوان بازيکن قرضي براي سائوپائولو بازي کند و پس از آن به اورلاندو برود.
|
-
اوباميانگ: به رم نميروم
مهاجم آفريقايي تيم فوتبال بورسيادورتموند قصد ندارد اين باشگاه را ترک کند.
|
|
|
پيير امريک اوباميانگ مهاجم گابني دورتموند که در فصل گذشته توانست در 32 بازي اين تيم 13 گل به ثمر برساند مورد توجه رم قرار دارد اما نميخواهد «سيگنال ايدونا پارک» را ترک گويد.
به نقل از تسنيم، مهاجم 23 ساله دورتموند که تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد در اين باره گفت: خبرهايي که روزنامههاي ايتاليايي در خصوص مذاکره پدرم با سران رم منتشر کردهاند کاملا بياساس است. من دورتموند را دوست دارم و ميخواهم تا پايان قراردادم براي اين تيم توپ بزنم. در دورتموند راحت هستم و همه همه با من رابطه خوبي دارند.
|
-
رقم پيشنهادي بايرن براي ويدال بالاتر رفت
تلاش طولاني مدت باوارياييها به جذب هافبک شيليايي يوونتوس با ارائه پيشنهادي جديد به او وارد فاز جديدي شده است.
|
|
|
شبکه مدياست ايتاليا در گزارشي اعلام کرده است که تيم بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد خود به يوونتوس براي جذب مهاجم شيليايي اين تيم، آرتورو ويدال را تا 40 ميليون يورو افزايش داده است.
به نقل از تسنيم، بايرن مونيخ يکي از مشتريان قديمي ويدال است و حتي پيش از آنکه او بايرلورکوزن را به مقصد يوونتوس ترک کند به جذب وي تمايل داشت.
عملکرد تحسينبرانگيز ويدال در يوونتوس و طي دو هفته گذشته در جام جهاني 2014 به همراه تيم ملي شيلي انگيزه باوارياييها را براي جذب اين هافبک 27 ساله افزايش داده است. در همين حال شبکه مدياست ايتاليا مدعي شده است که جوزپه ماروتا، مدير ورزشي يوونتوس با يکي از نمايندگاه باشگاه بايرن مونيخ مذاکراتي داشته است و او از افزايش پيشنهاد باوارياييها به 60 ميليون يورو خبر داده است.
شبکه اسپورت با معرفي تيمهاي رئال مادريد، منچستريونايتد، چلسي و منچسترسيتي به عنوان ديگر مشتريان ويدال اعلام کرده است که يوونتوس پيشنهاداتي را که زير 60 ميليون يورو باشند، بررسي نميکند.
|
-
هانوفر به دنبال جذب اشکان دژاگه
باشگاه هانوفر آلمان خواهان به خدمت گرفتن اشکان دژاگه، هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان شده است.
|
|
|
پس از درخشش اشکان دژاگه در رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل، اين بازيکن مشتريان جديدي پيدا کرده و چند تيم از بوندسليگاي آلمان و ليگ برتر انگليس خواهان به خدمت گرفتن او شدهاند.
براساس اين گزارش، امروز هم يک سايت آلماني مدعي شده هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان با پيشنهاد تيم هانوفر مواجه شده است و سران اين باشگاه قصد دارند اشکان دژاگه را براي فصل آينده به خدمت بگيرند.
مسئولان باشگاه هانوفر 96 که براي فصل آينده قصد دارند تيم خود را تقويت کنند، در خط هافبک به دنبال يک بازيکن مطمئن و هجومي هستند که اشکان دژاگه با سابقه بازي در ولفسبورگ يکي از گزينههاي اصلي آنهاست. البته با توجه به اينکه هافبک ايراني فولام انگليس تا سال 2015 با اين تيم قرارداد دارد، مسئولان باشگاه هانوفر بايد ابتدا رضايتنامه اين بازيکن را دريافت کنند.
بنا بر ادعاي اين سايت آلماني، مسئولان باشگاه هانوفر و هر باشگاهي که خواهان عقد قرارداد با اشکان دژاگه هستند، بايد مبلغي بين دو تا سه ميليون يورو به باشگاه فولام پرداخت کنند تا اين بازيکن را به دست آورند.
|
-
فرناندو به منچسترسيتي پيوست
هافبک پورتو با قراردادي به ارزش 15 ميليون پوند راهي منچسترسيتي شد تا دومين خريد اين تيم در فصل جابهجايي تابستاني باشد.
|
|
|
باشگاه پورتو پرتغال اعلام کرد که فرناندو، هافبک اين تيم با باشگاه منچسترسيتي به توافق نهايي رسيده است و فصل آينده را در اين تيم توپ خواهد زد.
به نقل از ايسنا، باشگاه پورتو رقم انتقال اين بازيکن را 15 ميليون پوند اعلام کرد. در خبر باشگاه پورتو آمده است که فرناندو در روزهاي آينده به منچستر خواهد رفت تا قرارداد خود را نهايي کند.
فرناندو در سال 2007 به پورتو پيوست و 142 بار با پيراهن اين تيم به ميدان رفت. او تنها دو گل به ثمر رساند و دومين بازيکني است که منچسترسيتي در فصل جابهجايي تابستاني جذب ميکند. پيش از اين هم همشهريها با باکاري سانيا بال راست آرسنال به توافق نهايي رسيده و قرارداد امضا کردند.
منچسترسيتي فصل بسيار خوبي را با مانوئل پيگريني پشت سر گذاشت و عنوان قهرماني را به دست آورد.
|
-
هافبک اسپانيايي به منچستريونايتد پيوست
آندرآ هرهرا با امضاي قراردادي 4 ساله به عضويت منچستريونايتد درآمد.
|
|
|
منچستريونايتد که فصل قبل نتايج کابوسواري با ديويد مويس کسب کرد اين فصل در ليگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت و اين تيم قصد دارد تا خود را براي فصل آينده تقويت کند.
منچستريونايتد آندرآ هرهرا هافبک اسپانيايي آتلتيک بيلبائو را با امضاي قراردادي 4 ساله به خدمت گرفت. اين اولين خريد لوئيس فان خال براي تيم فصل آينده منچستريونايتد است.
|
-
توافق رئال و بايرن براي انتقال کروس
يک روزنامه چاپ مادريد ادعا کرده است که کهکشانيها با باوارياييها براي خريد هافبک هجومي آلماني اين تيم به توافق رسيدهاند.
|
|
|
آخرين گزارشها در رسانههاي اسپانيا حکايت از آن دارد که تيم فوتبال رئال مادريد براي جذب توني کروس، هافبک تيم بايرن مونيخ با اين تيم به توافق رسيده است.
به نقل از تسنيم، در اين ميان نشريه مارکا چاپ مادريد ادعا کرده است که کروس با قراردادي به ارزش 25 تا 30 ميليون يورو آليانتس آرهنا را به مقصد سانتياگوبرنابئو ترک خواهد کرد و با کهکشانيها قراردادي پنج ساله ميبندد که به ازاي هر فصل آن پنج ميليون يورو حقوق ميگيرد.
قرارداد فعلي کروس با بايرن مونيخ تنها يک سال ديگر اعتبار دارد و تاکنون اقدامي از سوي باوارياييها براي تمديد آن صورت نگرفته است. نشريه مارکا اما اعلام کرده است که اين آخرين فصل حضور کروس در بايرن مونيخ است، چرا که اين تيم با انتقال او به مادريد موافقت کرده است و پس از بازگشت تيم ملي آلمان از جام جهاني برزيل مراحل نهايي پيوستن اين هافبک 24 ساله به قهرمان ليگ قهرمانان فصل گذشته صورت خواهد گرفت.
کروس در حال حاضر به همراه تيم ملي آلمان در حال آماده کردن خود براي مصاف با الجزاير در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2014 است.
|
-
پيشنهاد قطري براي آندرانيک تيموريان
آندرانيک تيموريان با پيشنهاد تيم هاي قطري براي فصل آينده مواجه شده است.
|
|
|
سرژيک تيموريان در خصوص آخرين وضعيت برادر خود و اينکه آيا تصميمي براي فصل آينده گرفته است يا خير گفت: به احتمال فراوان آخر هفته وضعيت آندو مشخص ميشود. در حال حاضر از تيم هاي داخلي هم خيلي تماس ميگيرند ولي از آنجا که مدير برنامه آندو در کشور قطر است دست نگه داشتيم و به تيمي پاسخ نداديم.
به نقل از فارس، برادر آندرانيک تيموريان در خصوص اينکه وي از چه تيم هايي پيشنهاد دارد گفت: آندو هم از قطر و هم از تيم هاي داخلي خودمان پيشنهاد دارد ولي همانطور که گفتم تا روز شنبه صبر خواهيم کرد.
وي در خصوص اينکه آيا استقلاليها براي تمديد قرارداد آندو تماس گرفتهاند يا خير گفت: آقاي نظري يک تماس با ما گرفت و گفت ميخواهد جلسه بگذارد ولي هنوز تماس دومي براي برگزاري جلسه برقرار نشده است.
|
-
دروازهبان ميلان راهي وست برومويچ ميشود
دروازهبان شماره 2 باشگاه ميلان به زودي قراردادش با وست برومويچ را امضا ميکند.
|
|
|
مارکو آمليا که قراردادش امروز با باشگاه ميلان به پايان ميرسد و هيچ پيشنهاد تمديد قراردادي هم دريافت نکرده به احتمال زياد راهي وست برومويچ آلبيون انگليس ميشود.
بر اساس اعلام اسکاي اسپورت ايتاليا سران باشگاه وست بروم گفتوگوهايي با اين دروازهبان ايتاليايي انجام دادهاند و به زودي مذاکرات خود را نهايي خواهند کرد. آمليا سال 2010 به شکل قرضي راهي ميلان شد اما يک سال بعد قراردادش را قطعي کرد اما همواره پس از کريستين آبياتي، انتخاب شماره دو مربيان ميلان بود.
او در زمان حضور ماسيميليانو آلگري به دروازهبان سوم روسونري بدل شد اما زير نظر کلارنس سيدورف بار ديگر دروازهبان دوم شد.
آمليا در آکادمي جوانان رم مطرح شد و در تيمهاي ليوورنو، لچه، پارما، پالرمو و جنوا حضور داشته است.
|
-
ميکل: مشکلي با حضور فابرگاس در چلسي ندارم
هافبک نيجريهاي چلسي گفت که مشکلي با اضافه شدن هافبک بارسلونا به جمع آبيپوشان لندني ندارد.
|
|
|
جان اوبي ميکل که فصل گذشته با وجود بازيکناني همچون راميرز، داويد لوئيز و نمانيا ماتيچ تنها در 11 بازي ليگ برتر انگليس به ميدان رفت، در خصوص اضافه شدن هافبک تيم ملي اسپانيا به ليست رقبايش در استمفوردبريج گفت: مشکلي با اضافه شدن فابرگاس به تيم ندارم. پيش از اين بارها در ليگ برتر مقابل يکديگر قرار گرفتهايم، هرچند در پستهاي متفاوتي نسبت به يکديگر بازي کردهايم.
وي افزود: چلسي خانه دوم من است و زماني که خارج از کشور نيجريه هستم استمفوردبريج خانه من به شمار ميرود. نميشود در فوتبال حدس زد که چه اتفاقي خواهد افتاد ولي از بودن در چلسي خيلي خوشحالم و ميخواهم در اين تيم بمانم.
هافبک بازيساز تيم ملي نيجريه تصريح کرد: هنوز سه سال ديگر با آبيپوشان لندني قرارداد دارم و ميخواهم در اين تيم به کارم ادامه دهم. مايلم به فابرگاس بابت انتخابش و پيوستن به چلسي تبريک بگويم و به دنبال اين هستم تا در کنار او بازي کنم.
سسک فابرگاس، هافبک فصل گذشته بارسلونا چندي پيش با عقد قراردادي پنج ساله و در ازاي 35 ميليون يورو به تيم فوتبال چلسي پيوست.
|
-
دژاگه، يکي از 6 بازيکني که بايد به ليورپول برود
با بررسي گروه F جام جهاني، نام اشکان دژاگه به عنوان يکي از بازيکناني که ليورپول بايد آنها را جذب کند، به چشم ميخورد.
|
|
|
تيم فوتبال ليورپول فصل گذشته پس از 24 سال در آستانه قهرماني ليگ برتر انگليس قرار داشت اما در نهايت با دو امتياز اختلاف نسبت به منچسترسيتي به عنوان نايب قهرماني رسيد. بر اساس گزارش سايت «FootballFanCast.com» برندان راجرز براي تقويت خطوط مختلف تيمش نياز به جذب چند بازيکن دارد. اين سايت به همين منظور به سراغ گروه F جام جهاني 2014 برزيل و ستارههايش رفته و بازيکناني را به سرمربي ليورپول پيشنهاد داده است.
در اين گزارش که تحت عنوان «شش ستاره جام جهاني که ليورپول بايد از گروه F به خدمت بگيرد»، منتشر شده نام اشکان دژاگه، بازيکن تيم ملي کشورمان هم به چشم ميخورد. هافبک 27 ساله تيم ملي ايران که در حال حاضر در فولام است و در پست هافبک راست بازي ميکند ارزشي در حدود سه ميليون يورو دارد.
بر اساس اين گزارش، دژاگه که در تيم ملي ايران عضويت دارد پيش از اين در تمامي ردههاي سني آلمان (به غير از تيم ملي بزرگسالان آلمان) بازي کرده و بازيکني تأثيرگذار نشان داده است. دژاگه بازيکني سريع و پا به توپ است و به همان اندازه که در کارهاي هجومي تأثيرگذار است در کارهاي دفاعي تيمش هم به خوبي شرکت ميکند.
در حالي که فولام به دسته پايينتر سقوط کرده، ليورپول بايد سراغ اضافه کردن چنين بازيکناني به ترکيب تيمش برود تا در فصل پيشرو در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا حرفي براي گفتن داشته باشد. دژاگه زماني که در ولفسبورگ در کنار بازيکني همچون ادين ژکو بازي ميکرد در قهرماني اين تيم در بوندسليگا نقشي محوري داشت.
از بازيکنان ديگري که بندرنشينان بايد از گروه F آنها را جذب کنند به نام بازيکناني همچون اوگني اوناري هافبک مياني نيجريه، ميرالم پيانيج هافبک مياني بوسنيوهرزگوين، فرناندو گاگو هافبک دفاعي آرژانتين، ادين ژکو مهاجم بوسنيوهرزگوين و خاوير ماسچرانو هافبک مياني آرژانتين اشاره شده است.
پيش از اين گزارشهايي منتشر شده بود که نشان ميداد تيمهايي همچون هرتابرلين، اورتون و هانوفر خواهان جذب دژاگه هستند.
|
-
بنزما نميخواهد رئال را ترک کند
مهاجم فرانسوي رئال مادريد اميدوار است تا به کارش در اين تيم اسپانيايي ادامه دهد.
|
|
|
به نقل از روزنامه مارکا، کريم بنزما که در تعدادي از بازيهاي فصل گذشته رئال نيمکتنشين بود تصميم دارد تا به کارش در اين تيم اسپانيايي ادامه دهد.
مدير برنامههاي مهاجم موفق فرانسه در جام جهاني 2014 برزيل در اين ارتباط گفت: کريم دوست ندارد رئال را ترک کند. او پيشنهادات خيلي خوبي دارد اما تمايل دارد تا به کارش با قهرمان اروپا ادامه دهد. در هر حال اين رئيس رئال است که تصميم نهايي را براي ادامه همکاري با کريم خواهد گرفت و من اميدوارم که نظر او هم براي ادامه اين همکاري مثبت باشد.
|
-
کاکا رسما با ميلان فسخ کرد
هافبک برزيلي ميلان رسما قراردادش را با اين تيم فسخ کرد تا به ليگ آمريکا برود.
|
|
|
باشگاه ميلان از فسخ قرارداد کاکا، هافبک برزيلي خود خبر داد و اين بازيکن فصل آينده را با پيراهن ميلان به ميدان نخواهد رفت.
باشگاه ميلان در بيانيه اي اعلام کرد: با کاکا بر سر فسخ قراردادش به توافق دو طرفه رسيديم و او ديگر با پيراهن ميلان به ميدان نخواهد رفت.
کاکا هم در گفت و گويي که با شبکه تلويزيوني باشگاه ميلان داشت، گفت: پيش از اين همه گفتم که دوست دارم در ليگ آمريکا به ميدان بروم اما قبل از رفتن به اين ليگ به برزيل برميگردم تا مدتي به طور قرضي براي سائوپائولو بازي کنم. با يک تيم آمريکايي به توافق رسيده ام و بعد از سائوپائولو به اين تيم خواهم پيوست.
کاکا بعد از آن که با ميلان به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا رسيد و توپ طلاي فوتبال جهان را به دست آورد راهي اسپانيا شد تا براي کهکشانيها بازي کند. او در رئال تجربه بسيار بدي داشت و اصلا نتوانست انتظارات را برآورده کند. آسيب ديدگي هاي پياپي باعث شد تا او در رئال نيمکت نشين شود، او سرانجام در سال 2013 به فوتبال ايتاليا برگشت تا پيراهن تيم محبوب خود را دوباره بر تن کند. کاکا در بازگشت به سن سيرو خوب ظاهر شد، اما به نظر مي رسد که فيليپه اينزاگي، سرمربي جديد ميلان اعتقادي به او ندارد و چهره محبوب سن سيرو چاره اي جز جدايي ندارد.
|
-
احتمال پيوستن لمپارد به ملبورنسيتي
دروازهبان چلسي اعلام کرد هافبک پيشين اين تيم علاقمند است تا فوتبالش را در استراليا ادامه دهد.
|
|
|
بر اساس گزارشهاي منتشرشده فرانک لمپارد، هافبک پيشين چلسي در آستانه پيوستن به ملبورنسيتي استرالياست و با توجه به اظهارات دروازهبان آبيپوشان لندني ظاهراً اين انتقال دور از دسترس نيست.
مارک شوارتزر، دروازهبان استراليايي چلسي با اشاره به اينکه هافبک سهشير علاقمند به بازي در اِيليگ استرالياست، گفت: لمپارد از من پرسيد که شهر ملبورن چطور است و تيم ملبورنسيتي چگونه است؟ من هم در پاسخ به او گفتم که سيدني بهترين جا براي زندگي کردن در استرالياست و از ويژگيهاي خوب ملبورن هم ياد کردم. به شخصه ملبورن را خيلي دوست دارم، چون شهر خيلي خوبي است.
وي افزود: به فرانک گفتم که استرالياييها چقدر علاقمند به ورزش هستند. به احتمال زياد لمپارد به استراليا خواهد رفت و اگر اين اتفاق بيافتد فوقالعاده خواهد بود. به او گفتم که از زندگي در استراليا لذت خواهي برد، چون جاي فوقالعادهاي است.
لمپارد 36 ساله در طول 13 سالي که در تيم چلسي عضويت داشت در 649 بازي که براي اين تيم به ميدان رفت 211 گل به ثمر رساند و يکي از محبوبترين بازيکنان در جمع هواداران آبيپوشان لندني بود.
|
-
شوارتزر يک فصل ديگر در چلسي ميماند
آبيپوشان لندن با عقدقراردادي جديد با سنگربان پا به سنگذاشته خود، او را در استمفوردبرج نگه داشتند.
|
|
|
باشگاه چلسي اعلام کرد قرارداد مارک شوارتزر، دروازهبان 41 ساله خود را براي يک فصل ديگر تمديد کرده است و به اين ترتيب او تا پايان فصل 15-2014 در جمع آبيپوشان لندن خواهد ماند.
به نقل از تسنيم، شوارتزر استراليايي در ماه جولاي سال گذشته به عنوان بازيکن آزاد از تيم فولام به چلسي پيوست و از آن زمان تاکنون 12 بار درون دروازه تيم تحت هدايت ژوزه مورينيو قرار گرفته است.
از جمله مهمترين بازيهاي فصل گذشته که شوارتزر در آن از دروازه چلسي محاظت کرد، ديدارهاي رفت و برگشت آبيپوشان لندن برابر اتلتيکومادريد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بود که پتر چک، دروازهبان اول آبيپوشان به دليل عمل جراحي شانهاش آنها را از دست داد.
در همين حال گروهي از رسانههاي انگليس گزارش کردهاند که چلسي آماده پذيرش پيشنهادات براي فروش پتر چک است و قصد دارد با برگرداندن تيبا کورتوا از اتلتيکومادريد اين دروازه بلژيکي را در ترکيب اصلي خود قرار دهد.
|
-
خديرا در فهرست خريد منچستر و ليورپول
روزنامه انگليسي ديلياستار در شماره جديد خود خبر از تلاش تيمهاي انگليسي براي جذب هافبک آلماني رئال مادريد داده است.
|
|
|
يش از اين دو تيم آرسنال و چلسي از مشتريان جدي سامي خديرا بودند اما حالا دو تيم منچستريونايتد و ليورپول هم به اين جمع اضافه شدهاند. اين خبر در حالي منتشر شده که قرارداد خديرا در فصل آينده با رئال به پايان خواهد رسيد و اين بازيکن ميتواند در تابستان 2015 به عنوان بازيکن آزاد به هر تيمي که ميخواهد برود، در عين حال رئاليها نميخواهند تا به راحتي از پول انتقال او محروم شوند.
اين احتمال ميرود که خديرا در تابستان جاري به تيمي جديد منتقل شود تا رئال هم از اين بابت سود کند.
|
-
تمايل بارسا براي حضور سانچس در ليورپول
مسئولان باشگاه بارسلونا در پي اين هستند تا مهاجم شيليايي خود را با شرط و شروطي به ليورپول بدهند.
|
|
|
بر اساس گزارشهاي منتشر شده در رسانههاي اسپانيايي باشگاه بارسلونا با جدايي الکسيس سانچس، مهاجم شيليايي خود موافقت خواهد کرد اما مقصد بعدي وي به احتمال فراوان ليورپول خواهد بود.
در حالي که تيمهايي همچون آرسنال، منچستريونايتد و يوونتوس هم خواهان به خدمت گرفتن اين مهاجم 25 ساله هستند ولي ظاهراً سران باشگاه بارسلونا با پيوستن وي به جمع بندرنشينان موافقت خواهند کرد چون در فکر تبادل او با لوئيز سوارز، مهاجم اروگوئهاي اين تيم هستند.
سوارز که اخيراً با گاز گرفتن شانه جورجو کيهليني در جريان ديدار تيمهاي ملي اروگوئه و ايتاليا در مرحله گروهي جام جهاني 2014 از 9 جلسه همراهي تيم ملي اروگوئه و چهار ماه فعاليت فوتبالي محروم شد، با انتشار بيانيهاي از هوادارانش و همچنين مدافع آتزوري عذرخواهي کرد.
|
-
کوادرادو: در فيورنتينا راحتتر از بارسلونا هستم
بال کلمبيايي تيم فيورنتينا اعلام کرد که قصد ترک فلورانس و پوشيدن پيراهن بارسلونا را ندارد.
|
|
|
به نقل از روزنامه اسپورت، لوييس انريکه، سرمربي جديد بارسلونا علاقه زيادي براي همکاري با خوان کوادرادو، هافبک مليپوش فيورنتينا دارد و از سران اين باشگاه اسپانيايي خواسته تا اين بازيکن را براي فصل جديد جذب کنند.
پس از اعلام اين خبر بازيکن کلمبيايي فيورنتينا در مصاحبه با روزنامه مارکا اعلام کرد قصد جدايي از اين تيم را ندارد و ميخواهد همچنان براي فيورنتينا بازي کند.
خوان کوادرادو در اين خصوص گفت: بار ديگر بايد اعلام کنم قصد ترک فيورنتينا را ندارم، چون خانوادهام در اين شهر راحت هستند. در حال حاضر تمام توانم را روي موفقيت کلمبيا در جام جهاني متمرکز کردهام و نميخواهم با اين اخبار ذهنم را مشغول کنم. باز هم ميگويم از اينکه عضوي از تيم فوتبال فيورنتينا هستم، خوشحالم.
|
-
والدس در تست پزشکي موناکو شرکت ميکند
دروازهبان پيشين کاتالانها خود را آماده پيوستن به جمع نايب قهرمان لوشامپيونه خواهد کرد.
|
|
|
براساس گزارشي که در روزنامه اسپانيايي «موندو دپورتيوو» منتشر شده است، ويکتور والدس، سنگربان فصل اخير بارسلونا که پس از 19 سال از جمع آبيواناريپوشان جدا شد، خود را آماده حضور در تستهاي پزشکي تيم فوتبال موناکو ميکند و پس از آن قرارداد رسمي بين طرفين به امضا خواهد رسيد.
والدس 32 ساله در هفته سيام فصل اخير لاليگاي اسپانيا در ديدار بارسلونا مقابل سلتاويگو از ناحيه رباط صليبي دچار مصدوميت جدي شد و نه تنها بازيهاي باقيمانده فصل را از دست داد بلکه از همراهي تيم ملي اسپانيا در جام جهاني 2014 هم محروم ماند.
|
-
يوونتوس براي ويدال 45 ميليون يورو ميخواهد
سران باشگاه يوونتوس براي فروش ستاره شيليايي خود 45 ميليون يورو درخواست کردهاند.
|
|
|
آرتورو ويدال که علي رغم آسيب ديدگي جام جهاني موفقي را سپري کرده است هنوز هم مورد توجه سران منچستريونايتد قرار دارد.
اين بازيکن 27 ساله نمايش خوبي در ترکيب تيم ملي شيلي ارائه کرد تا مقامهاي يونايتد با جديت بيشتري براي خريد او اقدام کنند. يوونتوس هم که از علاقه زياد شياطين سرخ به اين بازيکن اطلاع دارد و قصد فروش اين بازيکن در تابستان جاري را نيز دارد، مبلغ پيشنهادي خودش براي ويدال را 45 ميليون يورو اعلام کرده است.
منچستريونايتد که به خاطر نمايش بد در فصل گذشته از راهيابي به ديدارهاي اروپايي در فصل پيش رو محروم شده است به دنبال تجديد قوا و جذب بازيکنان بزرگ است و براي اين کار هم 150 ميليون يورو کنار گذاشته است. نزديک به 60 ميليون براي لوک شاو و آندر هررا پرداخت شده و باقي آن ميتواند براي خريد ويدال هزينه شود.
|
-
قوچاننژاد مورد توجه سرمربي بلکپول
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران مورد توجه باشگاه حاضر در ليگ دسته اول انگليس قرار گرفت.
|
|
|
کلاب کال گزارش داد که رضا قوچاننژاد، مهاجم تيم ملي فوتبال ايران احتمالا در تابستان به بلکپول منتقل خواهد شد.
رضا قوچاننژاد که در جامجهاني 2014 برزيل در ترکيب تيم ملي فوتبال ايران درخشيد، توجه خوزه ريگا، سرمربي اين تيم را به خود جلب کرد. قوچاننژاد تک گل تيم ملي ايران را در مسابقات جامجهاني مقابل بوسني و هرزگوين به ثمر رساند.
بلکپول در ليگ دسته اول انگليس حضور دارد که رضا قوچاننژاد فصل گذشته به همراه چارلتون در اين ليگ به رقابت پرداخت.ش
|
-
حمايت مدير ورزشي بارسلونا از سوآرز
آندوني زوبيزارتا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا در حمايت از لوييس سوآرز گفت: بايد عذرخواهي وي را بپذيريم.
|
|
|
در پي گاز گرفتن کيه ليني توسط لوييس سوآرز مليپوش تيم اوروگوئه شايعاتي در مورد علاقه سران باشگاه بارسلونا براي به خدمت گرفتن او منتشر شد که ميگفت مقامات کاتالان از سوآرز خواستهاند با يک عذرخواهي رسمي به ماجرا پايان دهد و به اين ترتيب درهاي نيوکمپ به روي او باز شود.
براساس اين گزارش، آندوني زوبيزارتا مدير ورزشي بارسلونا معتقد است بايد به عذرخواهي سوآرز احترام گذاشت و او را بخشيد.
وي در اين باره گفت: سوآرز شخصيت فروتني دارد و با عذرخواهي خود نشان داد از اين اشتباه پشيمان است. حالا زمان آن رسيده تا اين ماجرا را فراموش کرده و به او فرصت درخشش دوباره دهيم. سوآرز با عذرخواهي خود از علاقهمندان به فوتبال و تيم رقيب کار بزرگي انجام داد. او هم مانند هر بازيکن ديگري حق انتخاب ماندن در ليورپول و يا خداحافظي با اين باشگاه را دارد.
|
-
امانوئلسن به رم خواهد پيوست
ملي پوش سابق هلندي به پايتخت نشينان ايتاليايي نزديک تر شده است.
|
|
|
کوريه ره دلو اسپورت در گزارش امروز خود عنوان کرد که اربي امانوئلسن که توسط باشگاه ميلان به عنوان بازيکن آزاد معرفي شده است به زودي به تيم رم خواهد پيوست. رمي ها که به دنبال يک مدافع چپ مطمئن بودند در نهايت توانستند نظر بازيکن 28 ساله ميلان را جلب کنند. ميلان نتوانست در هفته هاي گذشته پيشنهاد تمديد قرارداد مناسبي را به امانوئلسن ارائه کند.
امانوئلسن در سال 2011 از آژاکس به ميلان پيوست. در ابتدا رقم دريافتي وي 1.7 ميليون يورو بود که تا 2.5 ميليون يورو نيز افزايش يافت. وي براي ميلان 75 بازي انجام داد و در فصل 2012-2013 به صورت قرضي به فولام منتقل شد. امانوئلسن که سابقه 17 بازي ملي در کارنامه دارد قراردادي سه ساله را با رم منعقد خواهد کرد.
|
-
نوچرينو به صورت قرضي به تورينو پيوست
هافبک ايتاليايي تيم ميلان به صورت قرضي به تيم تورينو منتقل شد.
|
|
|
آنتونيو نوچرينوي 29 ساله که فصل گذشته را به صورت قرضي در وستهام سپري کرده بود فصل آينده را با پيراهن تورينو آغاز خواهد کرد. اينزاگي سرمربي جديد ميلان اين اجازه را به نوچرينو داد که به صورت قرضي به تورينو منتقل شود. باشگاه تورينو در اطلاعيه اي رسمي که در پايگاه اينترنتي اين باشگاه منتشر شد گفت: "باشگاه تورينو مفتخر است اعلام کند آنتونيو نوچرينو به صورت قرضي به اين تيم پيوسته است."
نوچرينو کار خود را از تيم پايه يوونتوس آغاز کرد و در سال 2011 از پالرمو جدا شد و به ميلان پيوست. وي از مهمترين عناصر ميلان در فصل 2011 بود که با هدايت ماکس آلگري به قهرماني سري آي ايتاليا رسيد.
|
-
رئيس بارسا: به تصميم ژاوي احترام ميگذاريم
رئيس باشگاه بارسلونا عنوان کرد اگر هافبک 34ساله اين تيم قصد ترک نيوکمپ را داشته باشد در اين راه به او کمک خواهيم کرد.
|
|
|
جوزپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا در خصوص شايعاتي که در خصوص جدايي احتمالي هافبک مليپوش اين تيم و پيوستنش به العربي قطر مطرح شده است به روزنامه «آس» اسپانيا گفت: ژاوي سالهاست که در ترکيب اوليه تيم بارسلونا بازي کرده است و حالا حق تصميمگيري دارد که اين باشگاه را ترک کند يا خير. ما به تصميم او احترام ميگذاريم.
وي افزود: روزي هم که او نيوکمپ را ترک کند نامش در تاريخ اين باشگاه به عنوان بهترين بازيکن بارسلونا ماندگار خواهد شد. اگر ژاوي بخواهد در بارسلونا بماند خوشحال خواهيم شد در غير اين صورت به او کمک خواهيم کرد.
رئيس باشگاه بارسلونا در پايان خاطرنشان کرد: ژاوي به نيوکمپ بازخواهد گشت چون ميتواند تبديل به مربي بزرگي شود.
کاپيتان دوم کاتالانها که در 723 بازياش در 16 فصل 81 گل به ثمر رسانده در حالي نيوکمپ را ترک ميکند که در 16 فصل حضورش در بارسا افتخارات فراواني به دست آورده و در واقع به عنوان پرافتخارترين بازيکن بارسا شناخته ميشود. او 7 قهرماني در لاليگا، 2 قهرماني در جام حذفي اسپانيا، 6 قهرماني در سوپرجام اسپانيا، 3 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و 2 قهرماني در سوپرجام اروپا کسب کرده است.
|
-
ناپولي به دنبال جذب دروازبان رئال مادريد
به نظر مي رسد تيم ايتاليايي قصد دارد تا دروازه بان رئال مادريد را به خدمت بگيرد.
|
|
|
گزارشات در اسپانيا حاکي از اين موضوع است که باشگاه ناپولي به طور جدي در پي ديگو لوپز خواهد بود. اين باشگاه ايتاليايي قصد دارد که دروازه بان شماره 1 جديدي به ترکيبش اضافه کند. با توجه به اين که علي رغم شنيده ها جدايي ايکر کاسياس ار زئال مادريد کمي بعيد به نظر مي رسد، ديگو لوپز تمايلي به دروازه بان دوم بودن در ترکيب کهکشاني ها ندارد.
سرمربي اسپانيايي تيم ناپولي که کمي از جدايي په په رينا هراس دارد، از الان به فکر جايگزين براي او افتاده است و به نظر مي رسد اولين گزينه براي جايگزيني وي ديگو لوپز خواهد بود.
|
-
سوبيسارتا: اميدوارم ژاوي در بارسا بماند
مدير ورزشي باشگاه بارسلونا اميدوار است تا ژاوي ستاره اين تيم اسپانيايي به همکارياش با آبيواناريپوشان ادامه دهد.
|
|
|
در روزهاي اخير خبر احتمال انتقال هافبک مليپوش بارسلونا به تيمهاي قطري و آمريکايي در رسانههاي کاتالان منتشر شده است که همين مسئله دليلي شد تا آندوني سوبيسارتا در مصاحبه با روزنامه اسپورت به نکات جالبي اشاره کند.
به نقل از تسنيم، وي گفت: ايوان راکيتيچ يکي از بهترينهاي جهان فوتبال است و من اميدوارم که در کنار ژاوي و اينيستا بتواند به خط مياني بارسا قدرتي بيشتر بدهند. بدون ترديد ژاوي ميتواند با ادامه حضور در بارسا کمک زيادي به ما کند. او هنوز شماره شش بارساست و اميدوارم در بازگشت از تعطيلات مذاکرات خوبي با او داشته باشم تا بتوانم نظرش را براي ادامه همکاري کاملاً جلب کنم.
سوبيسارتا در پايان تصريح کرد: ژاوي سمبل بارسلوناست و بدون ترديد جوانان زيادي هستند که از او الگوبرداري ميکنند. اميدوارم اين اسطوره بهترين تصميم را براي آيندهاش بگيرد.
|
-
هافبک بلژيکي، همتيمي جديد قوچاننژاد
يک هافبک بلژيکي با امضاي قراردادي 2 ساله همتيمي جديد رضا قوچاننژاد در چارلتون شد.
|
|
|
فرانک موسا 24 ساله که دو سال در ترکيب کاونتري سيتي انگليس بازي کرد و در 77 بازي 18 گل وارد دروازه حريفان کرد با امضاي قراردادي دو ساله راهي چارلتون اتلتيک شد تا همتيمي رضا قوچان نژاد شود.
به نقل از فارس، موسا که متولد بروکسل بلژيک است به سومين بازيکني بدل شده که از زمان مالک جديد و بلژيکي اين تيم به چارلتون آمده است.
او پس از امضاي قرارداد به خبرنگاران گفت: خوشحالم. به دنبال يک تيم خوب ميگشتم تا کاونتري را ترک کنم. فکر ميکنم اين تيم خوب را پيدا کردم. ميخواستم با سرمربي و مردمي که در اينجا حضور دارند صحبت کنم. فکر ميکنم فضاي خوبي در اين تيم وجود دارد.
موسا افزود: پيشتر مقابل چارلتون و در ورزشگاه خانگي آنها به ميدان رفتم. ورزشگاه خوب و زيبايي است. وقتي با من تماس گرفتند براي پيوستن به اين تيم خيلي سريع تصميم گرفتم.
|
-
بالوتلي جانشين سوارز ميشود
مهاجم تيم ملي فوتبال ايتاليا ممکن است جانشين لوييس سوارز در ليورپول شود.
|
|
|
تعدادي از رسانههاي انگليسي در شماره امروز خود دلايلي را براي حضور ماريو بالوتلي در باشگاه ليورپول آوردهاند.
به نقل از فارس، پس از آنکه اعلام شد روساي باشگاه بارسلونا براي جذب لوييس سوارز اقدام کردهاند و قرار است نمايندههاي اين باشگاه با مدير برنامههاي وي ديدار کنند، نشريه گاردين فاش کرده ليورپول ميتواند 80 ميليون پوند درآمد ناشي از فروش سوارز به بارسلونا را براي خريد سوپر ماريو از ميلان هزينه کند.
مينو رايولا، مدير برنامههاي بالوتلي هم پيشتر اعلام کرده بود در ايتاليا ديواري کوتاهتر از ماريو بالوتلي پيدا نميشود و تلاش خواهد کرد وي را به خارج از فوتبال ايتاليا برگرداند.
تمامي اين شواهد نشان از آن دارد که بالوتلي پتانسيل اين را دارد که جانشين سوارزي شود که به بارسلونا خواهد رفت.
|
-
ستايش باشگاه بارسلونا از سوآرس
مدير ورزشي باشگاه بارسلونا عذرخواهي سوآرس از کيليني را اقدامي بسيار خوب دانست. زوبي زارتا به ستايش از اين مهاجم اروگوئه اي پرداخت تا نشان دهد به جذب او علاقمند است.
|
|
|
لوئيس سوآرس، مهاجم تيم ملي فوتبال اروگوئه در ديدار برابر ايتاليا حرکت جنجالي را انجام داد. او با گاز گرفتن شانه کيليني خود را از جام جهاني 2014 برزيل محروم کرد تا تيمش در مرحله يک هشتم نهايي با شکست از کلمبيا حذف شود.
اين مهاجم اروگوئهاي از رفتار خود ناراحت است. او از کيليني عذرخواهي کرد و قسم خورد که ديگر چنين حرکتهايي را انجام ندهد.
سوآرس دو فصل پيش با آن که پيشنهادهاي زيادي از تيمهاي سرشناس اروپايي داشت اما ترجيح داد تا در ليورپول باقي بماند و قراردادش را با اين تيم انگليسي تمديد کرد. بعد از حرکت جنجالي سوارس در ديدار برابر ايتاليا بسيار از رسانههاي انگليسي نوشتند که باشگاه ليورپول ديگر مهاجم اروگوئهاي خود را نميخواهد و تلاش ميکند تا در فصل جابجايي تابستاني از شر او راحت شود. بارسلونا يکي از مشتريان اصلي سوآرس اروگوئه اي است. به نظر مي رسيد که با توجه به رفتار و شخصيت سوارس باشگاه بارسلونا به دنبال او نباشد اما آنتوني زوبي زارتا مدير ورزشي باشگاه آبي-اناريها علاقه دارد که اين مهاجم جنحالي را جذب کند.
او در مراسم معارفه ايوان راکيتيچ گفت: از نظر من سوآرس شخصيت بزرگي دارد و آدم متواضعي است چرا که به اشتباه خود اعتراف کرد و اين بسيار خوب است. کاملا روشن و اضح است که او اشتباه بزرگي را انجام داد اما با عذرخواهي که انجام داد شرايط به کلي تغيير کرد.
زوبي زارتا درباره اين سوال که آيا بارسلونا به جذب سوآرس علاقه دارد، اين گونه پاسخ داد: سوآرس بازيکن بزرگي است. او الان بازيکن ليورپول است و من نمي خواهم در اين باره صحبت کنم. همه مي داند که او از بهترين مهاجمان حال حاضر فوتبال جهان است.
فيفا پس از حرکت جنجالي سوآرس او را از 9 بازي ملي و چهار ماه از حضور در هرگونه فعاليت ورزشي ممنوع کرد البته احتمال دارد که اين محروميت سنگين کاهش يابد.
|
-
اريک آبيدال به المپياکوس پيوست
مدافع سابق بارسلونا و تيم ملي فوتبال فرانسه با عقد قراردادي دو ساله به المپياکوس يونان پيوست تا فصل آينده را با پيراهم اين تيم به ميدان رود.
|
|
|
باشگاه المپياکوس يونان از نهايي شدن توافق با اريک آبيدال مدافع موناکو خبر داد و اعلام کرد که اين بازيکن فصل آينده را در فوتبال يونان توپ خواهد زد.
آبيدال پس از جدايي از آبي-اناريها به کشورش فرانسه بازگشت تا براي موناکو بازي کند. او فصل خوبي را با موناکو پشت سر گذاشت و در نايب قهرماني اين تيم سهيم بود. قرارداد او با المپياکوس دو سال است و تست پزشکي اين باشگاه يوناني را با موفقيت پشت سرگذاشت.
باشگاه المپياکوس در بيانيهاي اعلام کرد: با آبيدال قرارداد امضا کرديم و او فصل آينده با پيراهن تيم ما به ميدان خواهد رفت.
آبيدال 34 ساله در سال 2012 زير تيغ جراحان قرار گرفت و کبد خود را عوض کرد. باشگاه بارسلونا پس از بهبودي آبيدال حاضر نشد قراردادش را تمديد کند تا اين بازيکن با چشمان اشکبار نوکمپ را ترک کند . او 21 جام به دست آورده است که مهمترين آن قهرماني با آبي-اناريها در ليگ قهرمانان اروپا است.
آبيدال براي تيم هاي ليل و ليون هم بازي کرده است. او سرشناسترين بازيکني است که المپياکوس در فصل جابجايي تابستاني جذب کرده است.
|
-
رونالدينيو هم به ليگ ستارگان قطر نزديک شد
فوق ستاره برزيلي به احتمال زياد فصل آينده را در در ليگ قطر بازي خواهد کرد.
|
|
|
رونالدينيو، فوق ستاره برزيلي اتليتيکو مينيرو با پايان همکاري خود با اين تيم برزيلي، به احتمال زياد فصل آينده را در ليگ قطر بازي خواهد کرد.
سايت الکاس قطر در اين مورد نوشت: رونالدينيو با وجود اينکه تا دسامبر 2015 با تيم باشگاهي خود در برزيل قرارداد دارد اما با توجه به پيشنهاد وسوسهانگيز قطريها به احتمال زياد با قطع همکاري خود با اتلتيکو مينيرو براي ادامه دوران بازيگري در سالها پاياني به اين کشور در منطقه خاور ميانه خواهد رفت.
|
-
بارسا براي جذب سيلوا 50 ميليون يورو ميدهد
بارسلونا براي جذب تياگو سيلوا حاضر است 50 ميليون يورو هزينه کند.
|
|
|
لوئيس انريکه سرمربي جديد بارسلونا سخت به دنبال جذب يک مدافع براي تيمش است و در اين بين نام تياگو سيلوا کاپيتان برزيلي پاري سن ژرمن در صدر نفراتي است که او در نظر دارد.
به نقل از تسنيم، بارساييها براي جلب نظر مالک قطري پي اس جي به او پيشنهاد 50 ميليون يورويي دادهاند و اميدوارند پيشنهاد خوب مالي آنها بتواند اين انتقال را عملي کند.
از سوي ديگر رابطه خوب کاپيتان تيم ملي برزيل با نيمار ستاره اول اين تيم هم ميتواند به بارسا در راه جذب سيلوا کمک کند.
|
-
نگردو براي پيوستن به اتلتيکو تحفيف ميدهد
مهاجم اسپانيايي تيم منچسترسيتي قصد دارد تا براي فصل جديد پيراهن اتلتيکو مادريد را بر تن کند.
|
|
|
به نقل از تسنيم، روزنامه آس با چاپ خبر عنوان کرده آلوارو نگردو که فصل گذشته 23 گل براي منچستر سيتي به ثمر رسانده براي حضور در جمع شاگردان ديهگو سيمئونه اعلام امادگي کرده و قصد دارد با کاهش دستمزدش به اتلتيکو مادريد بپيوندد.
بر اين اساس نگردو حاضر است در سال دستمزد 5/4 ميليون يورويي از روخي بلانکو بگيرد اما با پيراهن اين تيم به ميدان برود. در اين بين گفته ميشود مشکل اساسي دستمزد نگردو نيست بلکه رقم درخواستي من سيتي براي انتقال اين مهاجم گلزن به اتلتيکو است. آبيپوشان لندن براي صدور رضايتنامه نگردو مبلغ 30 ميليون يورو درخواست کردهاند.
|
-
ليورپول به دنبال مدافع پيشين چلسي
رسانههاي انگليسي خبر از تلاش ليورپول براي جذب مدافع پيشين چلسي دادهاند.
|
|
|
برندان راجرز سرمربي ليورپول به دنبال جذب بازيکناني است که براي حضور در ليگ قهرمانان اروپا از تجربه خوبي برخوردار باشند و در اين ميان اشلي کول يکي از نفراتي است که نظر او را به جلب کرده است. اين در حالي است که باشگاه رم ايتاليا نيز به دنبال جذب بازيکن پيشين چلسي است.
به نقل از تسنيم، نام باشگاههاي پاري سن ژرمن و رئال مادريد هم در فهرست تيمهاي خواهان بازيکن سابق تيم ملي انگليس به چشم مي خورد.
|
-
ولخرجي شياطين سرخ براي جذب ستاره کلمبيا
سرمربي منچستريونايتد براي جذب هافبک تيم ملي کلمبيا و باشگاه فيورنتينا اعلام آمادگي کرد.
|
|
|
روزنامه ديلي ميل خبر داد؛ لوييس فنخال که به دنبال آمادهسازي تيمي قوي براي فصل آينده ليگ برتر است قصد دارد خوآن کوادرادو يکي از ستارگان کلمبيا در جام جهاني 2014 برزيل را جذب کند.
سران يونايتد براي جذب هافبک فيورنتينا پيشنهادي 40 ميليون يورويي ارائه دادهاند و اميدوارند سران اين باشگاه ايتاليايي براي اين انتقال چراغ سبز نشان بدهند.
از سوي ديگر وينچنزو مونتلا سرمربي فيورنتينا علاقهاي براي از دست دادن هافبک کلمبيايي تيمش را ندارد.
|