-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
علی جان اینم یه تجربه دیگه ، امشب champions league بازی داشتم ، بردم ، رفتم نیمه نهایی ، فردا ساعت 9 صبح هم توی cup واسه رفتن به فینال بازی دارم , یه آدمه دیوانه توی ادلیستم از جمهوری چک بلافاصله بعداز بازی امشبم بازی دوستانه گذاشت:ajibeee:، قدرتای بازیکنام افتضاح شدبا اینکه تعویضیاروسریع گذاشتم، دیر دیدم ،:sad: نتونستم بازی رو کنسل کنم ، من که دیگه کسی رو تا نشناسم اد نمیکنم chomagh ادلیستامم پاک کردم ، فقط بهم ضررزد آدمه ........ ! خداکنه برم فینال ، تیم مقابلم خیلی قوی هست، لیورپوله قهرمان
آره کاش زودتر بهتون گفته بودم! حتی به خود ایرانی ها هم نمیشه اعتماد کرد تو بازی.باید خارج از بازی اعتماد سازی کنین که این مشکلات پیش نیاد. من یه ساله دارم بازی میکنم فقط یه اسپانیایی تو اد لیستمه!
-
فک کنم فقط این جای بازی رو درست متوجه نمیشم ، توی قسمت traning چندتا گزینه داره ، int , prg , gain و تو قسمت int ، rest , normal , hard , .اینارو توضیح بدین ممنونتون میشم . Tanks
-
نقل قول:
فک کنم فقط این جای بازی رو درست متوجه نمیشم ، توی قسمت traning چندتا گزینه داره ، int , prg , gain و تو قسمت int ، rest , normal , hard , .اینارو توضیح بدین ممنونتون میشم . Tanks
قسمت int که مخفف intensity هست رو با عکس براتون توضیح میدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بخش کلا در مورد شدت تمرین هست. که به ترتیب : استراحت ، عادی و سخت هستند. همونطور که تو توضیحات نوشته اونایی که استراحت میکنن هیچ پیشرفتی نمیکنن و خسته و مصدوم هم نمیشن تو بازی
عادی بازیکنایی هستن که به صورت عادی و طبیعی رشد و پیشرفت میکنن و و تو بازی هایی که مطمئن هستین بهترین نتیجه رو میگیرید بهشون دقایقی بازی بدید
هارد یا همون سخت هم بازیکنایی هستن که سخت تلاش میکنن و پیشرفتشون دو برابر کسانیه که عادی بازی میکنن.اما بیشتر خسته میشن و شانس مصدوم شدنشون افزایش پیدا میکنه
قسمت gain هم فکر میکنم میزان کسب تجربه و پیشرفت هایی هست که بازیکن کرده.اگه دقت کرده باشین بازیکنان جوان gain شون بیشتر از بازیکنان میانسال و پیر هست.و این نشون میده که بازیکنای جوون استعداد بیشتری برای پیشرفت دارن نسبت به بازیکنان پیرتر
در مورد قسمت prg اطلاعاتی ندارم اگه متوجه شدم بهتون میگم
-
سلام دوستان ، بالاخره موفق شدم ، توی league , champions league و cup قهرمان شدم ،league که 4 هفته زودتر قهرمان شدم ، cup دیروز , champions league هم امروز ، از راهنمایی شماها هم استفاده کردم ، ازهمه تشکر ، مخصوصا علی جان ،(aliexpress) . اما خدایش هم سخت بود ، هم حسابی چسبید 3تا قهرمانی:danc::jeddiiiii::jeddiiiii:
-
نقل قول:
سلام دوستان ، بالاخره موفق شدم ، توی league , champions league و cup قهرمان شدم ،league که 4 هفته زودتر قهرمان شدم ، cup دیروز , champions league هم امروز ، از راهنمایی شماها هم استفاده کردم ، ازهمه تشکر ، مخصوصا علی جان ،(aliexpress) . اما خدایش هم سخت بود ، هم حسابی چسبید 3تا قهرمانی:danc::jeddiiiii::jeddiiiii:
احسنت بر شما. واقعا کار سختیه! من که این همه بازی کردم حتی یه بار هم فکر نکنم به فینال این رقابت ها رسیده باشم!!! چه برسه به شما که 3 تا قهرمانی آوردی!!! واقعا عالیه کارت.
من که فکر کنم دهم هستم الان! یعنی داغونما داغون:nishkhand:
دیگه این فصل هم آخراشه فردا تموم میشه.خیلی سریع باید برنامه ریزی کنی واسه فصل بعد. تقویت تیم رو یادت نره. ممکنه لیگ بعدی به پست بازیکن های قوی تر بخوری
-
سلام به همه دوستان.
من این بازی رو دارم و الان لول 2 هستم .میخام گوشیمو عوض کنم .راهی هست بتونم بازی رو انتقال بدم؟خواهشا زود جواب بدید
-
نقل قول:
سلام به همه دوستان.
من این بازی رو دارم و الان لول 2 هستم .میخام گوشیمو عوض کنم .راهی هست بتونم بازی رو انتقال بدم؟خواهشا زود جواب بدید
من امتحان نکردم.شاید بشه کش cache بازی رو کپی کرد و ریخت تو گوشی جدید شاید بالا بیاد تیمت.البته مطمئن نیستم
-
4 فایل پیوست
اینم چندتاعکس از تیمم دوستان بهمراه 3 جام قهرمانی فصل پیش:ohum:
-
بچه ها بازی های جام حذفی رو چیکار کردین؟!
من که حریفمو در مجموع 8-1 فرستادم خونشون!
-
با سلام
من دو سه روز پیش این بازی رو از بازار پیدا کردم و نصب کردم و کلی باهاش سروکله زدم و راهش انداختم
امروز داشتم دنبال کمک بازی می گشتم به سایت شما بر خوردم
خیلی برام جالب بود این تاپیک
اسم تیم من Danesh Avaran
تازه لول 1 هستم و کلی ناشی هستم چند تا بازیکن خریدم وضعیت تیمم کمی بهتر شده اما توکن هام و پول هام تمام شده فقط 100K دارم
توی 4 بازی شروع لیگم 2 برد و 2 باخت داشتم و 5ام لیگ هستم آیا لازمه ترکیب 4-4-2 رو عوض کنم؟
خوشحال می شم من را جزو دوستانتان اضافه کند
-
نقل قول:
با سلام
من دو سه روز پیش این بازی رو از بازار پیدا کردم و نصب کردم و کلی باهاش سروکله زدم و راهش انداختم
امروز داشتم دنبال کمک بازی می گشتم به سایت شما بر خوردم
خیلی برام جالب بود این تاپیک
اسم تیم من Danesh Avaran
تازه لول 1 هستم و کلی ناشی هستم چند تا بازیکن خریدم وضعیت تیمم کمی بهتر شده اما توکن هام و پول هام تمام شده فقط 100K دارم
توی 4 بازی شروع لیگم 2 برد و 2 باخت داشتم و 5ام لیگ هستم آیا لازمه ترکیب 4-4-2 رو عوض کنم؟
خوشحال می شم من را جزو دوستانتان اضافه کند
سلام دوست عزیز.خوش اومدی به جمع ما. یه نکته در مورد ترکیب چیدن بهتون بگم اونم اینه که همیشه نباید مقابل همه تیما با یه ترکیب ثابت بازی کرد. باید مقابل هر ترکیب یه ترکیب خاص بچینی. مثلا من ترکیب اصلیم 2-4-4 هست ولی خیلی وقته با این ترکیب بازی نکردم به دلیل این که خیلی تیما ترکیب های مختلفی بازی میکنن و منم مجبور میشم ضد اون تیما بچینم. یادش بخیر اون موقع ها وقتی بودجه حریفام رو نگاه میکردم میدیدم 100 70 80 میلیون پول دارن پیش خودم میگفتم خدایا اینا این پولارو از کجا میارن؟!! اما الان که 140 میلیون پول دارم یاد اون موقع ها میوفتم یه لبخندی رو لبم نشست. خیلی راه طولانی داری که خودتوو بکشونی بالا. قیمت بلیط هارو زیاد بالا نبر و سعی کن به لیگ قهرمانان راه پیدا کنی چون درامدش عالیه! من بابت هر بازی تقریبا 4 میلیون فقط پول میگرفتم!
اگه سوالی داشتی بازم در خدمتیم من و سایر دوستان
-
سلام با تشکر چجوری می تونم قیمت بلیط را عوض کنم و برای شروع روی چقدر بگزارم خوبه ؟
این ترکیب و ضد ترکیب ها رو میشه توضیح بدید لطفا چی مقابل چی باید باشه؟
من توی irfc.ir هم بازی میکنم اون خیلی راحت تره ولی این گرافیک بهتری داره
-
امشب باز هم باختم
کل بازی من فقط 2 تا 3 دقیقه بیشتر طول نکشید و هر کاری کردم بغییر از تعویض هیچ کاری نتونستم انجام بدم
شما چجوری دستورات در زمان بازی را بهش میدید؟
سیستم ترکیب من 4-4-2 بود و طرف 3-4-3 امتیاز من 25.5 و امتیاز اون 24.2 نمی دونم چرا من باختم!!! eterza::-
-
نقل قول:
سلام با تشکر چجوری می تونم قیمت بلیط را عوض کنم و برای شروع روی چقدر بگزارم خوبه ؟
این ترکیب و ضد ترکیب ها رو میشه توضیح بدید لطفا چی مقابل چی باید باشه؟
من توی irfc.ir هم بازی میکنم اون خیلی راحت تره ولی این گرافیک بهتری داره
واسه تعیین قیمت بلیط به ترتیب زیر عمل کنید: finance -> تب آخر گزینه ticket & bonus قیمت جام های مختلف رو میتونین تعیین کنین. خودش یه سقفی برای قیمت گذاشتن داره ولی هر چی کمتر باشه باعث میشه تماشاگر بیاد
ترکیب و ضد ترکیب ها بحث خیلی مفصلی داره که به زودی نمونشو براتون میزارم
-
نقل قول:
واسه تعیین قیمت بلیط به ترتیب زیر عمل کنید: finance -> تب آخر گزینه ticket & bonus قیمت جام های مختلف رو میتونین تعیین کنین. خودش یه سقفی برای قیمت گذاشتن داره ولی هر چی کمتر باشه باعث میشه تماشاگر بیاد
ترکیب و ضد ترکیب ها بحث خیلی مفصلی داره که به زودی نمونشو براتون میزارم
ما همچنان منتظريمthink::
-
لطفا سريعا پاسخ بديد به من :
مقابل تركيب 3-4-3 با چه تركيبي بايد بازي كنم تا برنده بشم
Avarage Quality 12.3 هستش
و مال من 12.5 هست
-
نقل قول:
لطفا سريعا پاسخ بديد به من :
مقابل تركيب 3-4-3 با چه تركيبي بايد بازي كنم تا برنده بشم
Avarage Quality 12.3 هستش
و مال من 12.5 هست
عزیز نگاه ببین ضعیف ترین بازیکنش تو چه پستی بازی میکنه و اورالش چنده؟!
-
خب دوستان تا چند دقیقه دیگه نحوه ترکیب چیدن رو بهتون میگم
یه معذرت خواهی هم بابت تاخیرم.یکی دو هفته ایه کار خیلی سرم ریخته کم میام اینترنت
بازم به بزرگی خودتون ببخشین
منتظر باشید...
-
در مورد ترکیب چیدن میخوام براتون توضیح بدم
ببینید یه نکته بگم اونم اینه که پیدا کردن راه موفقیت و برد تیمت رو خودت باید به صورت تجربی بدست بیاری.اینجوری نیست که هر ترکیبی که من بازی کردم و بردم شما هم همونو بزاری و ببری!
ولی خب یه سری چیزای کلی هست که باید بدونین
اینه همیشه رو ترکیب حریف برید و ببینید که ضعیف ترین بازیکنش کدومه و قدرتش چنده. و بعد باید ببینید بازیکن شما که هم پست اون هست چه قدرتی داره
این مورد رو انتخاب تاکتیک مناسب خیلی تاثیر داره! مثلا نگاه میکنین میبینین طرف دفاع راستش ضعیف تر از هافبک چپ شماست. خب شما بازیکنتون رو تو سمت چپ قرار میدین و بهش دستور حمله میدین. وقتی دفاع روش فشار باشه بالاخره یه جا هم که شده استباه میکنه! حتی بازیکنای قوی ترم از این اشتباها میکنن چه برسه به ضعیف ها!
یا مثلا میبینین هافبک تهاجمی طرف قویه . شما بیاین هافبک دفاعی رو قرار بدین ولی بهش دستور عقب نشینی بدین.یعنی بره کمک دفاع! از اون سمت به هافبک وسط هاتونم بگین بکشن عقب! یه بازیکن چجوری میتونه از پس 6 7 بازیکن بر بیاد مگه؟!
خیلی نکات ظریف داره این بازی. فقط میخواد یه خورده باهوش باشید
اگه نحوه دستور دادن به بازیکنا رو نمیدونین با عکس بهتون نشون میدم
من فردا با تیمی بازی دارم که 2 واحد قوی تر از منه!
من ترکیب رو اینجوری چیدم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همونطور که میبینین من اومدم به بیشتر بازیکنام دستور دادم که بکشن عقب دو بازیکن هم یعنی gotta و lopes هم میکشن عقب هم میکشن جلو. jimenez هم که فقط میکشه جلو. اینجوری میشه به بازیکنان دستور داد
رو همین بخش بیاین. بعد رو اسم بازیکنا کلیک کنین رنگ و جهتش تغییر میکنه. رنگ قرمز و جهت راست که مشخصه بازیکن حالت تهاجمی به خودش میگیره. رنگ آبی و جهت چپ هم که بازیکن میکشه عقب. اگه هیچی رو اسمش نباشه یعنی عادی بازی میکنه هم میره جلو هم میاد عقب.
به خاطر همین دلیل هست که به تیمای ضعیف میبازید! اونا میان جلو شما اتوبوس میچینن در حالی که شما از هیچی خبر ندارین!
اینم صفحه آخر دستورات هست!
خط اول حالت تیم هست که من رو دفاع گذاشتم.
خط دوم تمرکز روی پاس هاست که من پاس تو عمق گذاشتم
خط سوم نوع پرسینگ هست که من روی هر بخش از زمین گذاشتم! یعنی تو هر قسمت مثل وسط زمین اگه به بازیکن حریف باشه تو اون قسمت اگه من 3 تا بازیکن داشته باشم هر 3 تاشون میرن پرس میکنن طرف رو!
یه گزینه دیگه هم داره که اون پرسینگ تو زمین خودی هست. ولی به نظر من اینکه بزارین حریف بیاد تو زمین تون بعد پرس کنین یعنی یه جورایی بهش اجازه دادین که برنامه هاشون رو اجرا کنن!
خط چهارم نوع تکل زدن هست که من رو هارد یا همون سفت و سخت گذاشتم.یعنی هر کی توپ بیاد زیر پاش بازیکنام میزنن شل و پلش میکنن:nishkhand: احتکال کارت گرفتن بازیکنا تو این حالت بیشتر میشه
خط پنجم نوع پاس هست که من روی مختلط گذاشتم یعنی همه نوع پاسی میدن. کوتاه و بلند.
خط ششم نحوه یارگیری هست که من تو من رو انتخاب کردم. هر بازیکن حریف حداقل یه بازیکن من مواظبش هست. با توجه به نوع تاکتیک و چینش بازیکنام فکر کنم هر کدوم 3 4 نفر برن رو پای یه بازیکنchomagh
اون 2 گزینه آخر هم مهمه. رو این تاکتیک من ضد حمله بهترین نوع حملس با توجه با تاکتیکم. البته تیک اون گزینه آخر یعنی استفاده از آفساید گیری رو یادم رفت بردارم چون به نظرم تو این حالت وقتی همه بازیکنا میکشن عقب دیگه آفساید گیری عملی نیست. تازه بازیکنای هافبک دفاعی و هافبک وسطم که میان دفاع تجربه کمتری نسبت به مدافعین دارن و ممکنه اشتباه کنن تو آفساید گیری.
خلاصه این بازی نکات خیلی ریزی داره. انقد باید بازی کنین تا تجربه کسب کنین و بتونین بازی هاتون رو با موفقیت پشت سر بزارید.
بازم اگه سوال یا آموزشی خواستین در خدمتم!
موفق باشین
-
سلام
تشکر از توضیحاتتان
چجوری می توان ساعت سرور را فهمید
چرا برای من ساعت مسابقات را اشتباه نشان می دهد ؟ یعینی مثلا ساعت ها می که less than minite برای شروع بازی!!!
البته من با فیسبوک جوین شدم
-
نقل قول:
سلام
تشکر از توضیحاتتان
چجوری می توان ساعت سرور را فهمید
چرا برای من ساعت مسابقات را اشتباه نشان می دهد ؟ یعینی مثلا ساعت ها می که less than minite برای شروع بازی!!!
البته من با فیسبوک جوین شدم
من تا حالا با فیسبوک وصل نشدم و همچین مشکلی هم برام پیش نیومده!
اگه با گوشی هستین برین قسمت fixtures اونجا تموم بازی ها با تاریخ برگزاری بازی نوشته شده.وقتی بازی هایی که همون روز انجام میدین ساعتشو نشون میده. مثلا من امروز ساعت 14 بازی دارم مینویسه 14:00 وقتی بازیمو انجام دادم اون بالا مینویسه بازی بعدی tomorrow یعنی فردا. و زمان بازی رو مشخص نمیکنه. فردا که شد میتونین برین و ساعت بازی تونو ببینین
اگه اشتباه نشون میده شاید به خاطر استفاده از وی/پی/ان هست چون اونا محل سکونت شما رو تشخیص میدن و ساعت بازی رو بدون هیچ اختلافی نمایش میدن. اما اگه از وی پی ان استفاده کنین ممکنه تو تشخیص محل زندگی شما اشتباه کنه
و به خاطر همین ساعت رو اشتباه بزنه. البته اینا که گفتم فرضیات هست
-
بله درسته من تست کردم الیته اول من بدون وی پی ان با موبایل وصل می شدم اما امتحان کردم دیدم وابسته به موبایل است و تا چند وقت دیگر که می خواهم موبایلم رو عوض کنم تیم را از دست خواهم داد
پس یه وی پی ان خریدم رفتم سراغ ورود با فیس بوک الان ساعت را با ورود فیس بوکی موبایل درست نشان میده اما روی لپ تاپ نه
این تازه باعث میشه روی کامپیوتر و موبایل با هم به یک تیم دسترسی داشته باشم
-
سلام دوستان ، خوبین ؟ علی آقا شما چگونه ای؟ ی سوال ، آکادمی بهم بازیکن داده 21 token میخاد، اگه اینجور باشه که نمیصرفه ، 21 token بدیم واسه ی بازیکن ، همیشه اینقدر T میخاد ؟ اگه همیشه اینجور باشه در آکادمی رو تخته میکنم ، خخخخخ ....
-
نقل قول:
سلام دوستان ، خوبین ؟ علی آقا شما چگونه ای؟ ی سوال ، آکادمی بهم بازیکن داده 21 token میخاد، اگه اینجور باشه که نمیصرفه ، 21 token بدیم واسه ی بازیکن ، همیشه اینقدر T میخاد ؟ اگه همیشه اینجور باشه در آکادمی رو تخته میکنم ، خخخخخ ....
ممنون عزیز شما خوبی؟ ما هم فعلا دوم جدولیم دنبال اولی هستیم :دی
نه اولاش اینجوریه بعد که سطح آکادمیتو بالا ببری توکن کمتری میخواد. مثلا من الان بازیکنایی که بهم میده توکنشون معمولا بیشتر از 15 تا نمیشه
-
بچه ها من اختلافم با تیم دوم جدول 8 امتیاز بود که الان شده 1 امتیاز! دارم میرم که بگیرمشki::
راستی امروز پر گل ترین بازی کل لیگایی که بازی کردمو بدست آوردم.با تیم ته جدولی بازی داشتم که تو 90 دقیقه 12-1 پودرش کردم!
جالب اینجاست که تو نیمه اول 8 تا گل خورد!!!:haaa::death::eee::khandeeeee bahal:
یه چیز جالب دیگه دیروز دو تا بازیکن آکادمی گیرم اومد که یکیش 18 تا توکن میخواست! خدا زد تو کمرم اون روز گفتم بیشتر از 15 تا نمیخواد!ki::
ولی خب به نسبت گذشته بازیکن خیلی قوی تری بهم داد. قدرتش 61 حالا منتظرم 18 تا توکن جور بشه لیست بازیکنامم خالی بشه تا بتونم باهاش قراداد امضا کنم:ghelyon:
دوستان شما چندم جدولین وضعیتتون چطوره الان؟
-
سلام علی جان ، مبارکه ، منم توی cup و champions league رفتم تا نیمه نهایی فعلا ، اما فک نکنم برسم به فینال ، چون خیلی قوی هستن
توی لیگ هم دوم هستم ، شانس من تیم اول جدول از 18 بازی 17تا برد داره 1 مساوی ، کم بیاره گرفتمش
-
نقل قول:
سلام علی جان ، مبارکه ، منم توی cup و champions league رفتم تا نیمه نهایی فعلا ، اما فک نکنم برسم به فینال ، چون خیلی قوی هستن
توی لیگ هم دوم هستم ، شانس من تیم اول جدول از 18 بازی 17تا برد داره 1 مساوی ، کم بیاره گرفتمش
من امروز با مساوی ای که تیم اول جدول گرفت و بردی که خودم به دست آوردم برای اولین بار طی 5 لیگ گذشته به رتبه اول صعود کردم!!!!:jeddiiiii::danc:
-
وای دوستان چقدر حال داد، نیمه نهایی کاپ خوردم به یه تیم قدرتش 32 ، منم که 25 ، رفت رو 1، 0 بردم ، برگشت فک نمیکردم بزنمش برم فینال اما ترکوندمش ، 2بر1 برگشتم بردم ، فک کنم این فصل هر 3تا جامو نایب قهرمان بشم ، راستی من الان لول 3 هستم ، چرا بعضی تیمای لول 4 رو انداختن با ما ؟ اگه اونا نبودن قهرمان میشدم
البته روحیه جنگندگیم بالاس ، شایدم زدمشون تو فینال ، قدرت فینالیست champions league من نزدیکای 35 هست ، اما ما میتونیم، خخخخخ
-
نقل قول:
وای دوستان چقدر حال داد، نیمه نهایی کاپ خوردم به یه تیم قدرتش 32 ، منم که 25 ، رفت رو 1، 0 بردم ، برگشت فک نمیکردم بزنمش برم فینال اما ترکوندمش ، 2بر1 برگشتم بردم ، فک کنم این فصل هر 3تا جامو نایب قهرمان بشم ، راستی من الان لول 3 هستم ، چرا بعضی تیمای لول 4 رو انداختن با ما ؟ اگه اونا نبودن قهرمان میشدمالبته روحیه جنگندگیم بالاس ، شایدم زدمشون تو فینال ، قدرت فینالیست champions league من نزدیکای 35 هست ، اما ما میتونیم، خخخخخ
تبریک میگم داداشمقابل تیمای اینجوری من معمولا اتوبوس میچینم جلو دروازه! البته خودت بیشتر به توانایی تیمت واقفی و بهتر میتونی ترکیب بچینی.امیدوارم موفق باشی
-
داشتیم داش علی؟؟؟ متنفرم از این سبک بازی ، هنوز بازی لیور چلسی باورم نیس .تو شوکم ، من هیچوقت اتوبوسی دفاع نمیکنم ، لعنت به این سبک بازی و ناجوانمردی مورینیو
-
نقل قول:
داشتیم داش علی؟؟؟ متنفرم از این سبک بازی ، هنوز بازی لیور چلسی باورم نیس .تو شوکم ، من هیچوقت اتوبوسی دفاع نمیکنم ، لعنت به این سبک بازی و ناجوانمردی مورینیو
منم مثل تو از این سبک خوشم نمیاد! بارسایی هستم و ژوزه و خیلی از تیمای لالیگا جلومون اتوبوس چیدن و میچینن. اما وقتی شما به یه تیمی برخورد کنی که تنها راه نتیجه گرفتن دفاع مطلق هست شما این کارو نمیکنی؟
اینجا تیمایی پیدا میشن که 10 واحد قوی تر از شما هستن. ضعیف ترین بازیکنشون هنوز از قوی ترین بازیکن شما قوی تره! تو یه همچین شرایطی هست که میگم باید دفاع کرد و به موقعش ضد حمله زد
-
نه علی جان، اتوبوس نمیچینم، فردا باکسی فینال بازی دارم که تقریبا 10واحد ازم قویتره ، من 4، 4، 2 بازی میکنم جلو اون تیما ، اگه زدمش کامل میگم چطوری ، داش علی نتیجه میگیری وقتی اون سبک بازی میکنی یا بازم مییبازی؟ من میگم اون سبک بازی کردن جلو پیشرفت رو میگیره ، نمونش چلسی رو دیدی دیشب؟ حرفی واسه گفتن نداشت، اون تیما اینجور مواقع کم میارن
-
نقل قول:
نه علی جان، اتوبوس نمیچینم، فردا باکسی فینال بازی دارم که تقریبا 10واحد ازم قویتره ، من 4، 4، 2 بازی میکنم جلو اون تیما ، اگه زدمش کامل میگم چطوری ، داش علی نتیجه میگیری وقتی اون سبک بازی میکنی یا بازم مییبازی؟ من میگم اون سبک بازی کردن جلو پیشرفت رو میگیره ، نمونش چلسی رو دیدی دیشب؟ حرفی واسه گفتن نداشت، اون تیما اینجور مواقع کم میارن
اتوبوسی من بیشتر جلو تیمای خیلی قوی نتیجه میگیرم. جلوی تیمای هم قدرت یا یه ذره قوی تر کم میاره بعضی وقتا.اون موقع باید هجومی بازی کرد
من سیستم های مختلفی بازی کردم. از 1-5-4 بگیر تا 2-4-4 خطی و 2-4-4 لوزی شکل که الانم با همین بازی میکنم.امیدوارم بازی امروزتو ببری. به هر حال ما اینجاییم که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم علی جان.:yes:
دیشب اتلتیکو خیلی خوب حال چلسی رو گرفت.یه جورایی راهکار سیمئونه جلوی تاکتیک اتوبوسی خوزه جواب داد. دوست دارم اینجا هم یه بار امتحانش کنم
-
6 فایل پیوست
سلام مجدد، دوستان توی league و cup دوم شدم ، توی champions league که اصلا امید نداشتم قهرمان بشم اما رو بازی حریف زیاد کارکرده بودم و سیستممو طبق بازی اون چیده بودم ، تا فینال که اومده بود کمتر از 10 گل رفت و برگشت نمیزد به تیما، عکس ازتیم حریفمم گذاشتم با قدرتش ، اما من .... ترکوندمش به معنای واقعی ،بیخیال ، عکس ها رو ببینید گویای همه چی هست ، هیچ جامی اینقدر نچسبیده بودبهم ، 2فصله دارم بازی میکنم ، level 1 که نبودم چون 2روز قبل از شروع لیگ شروع کردم میشه گفت از level 2 شروع کردم، 2 فصل حضور و 4تا قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی ، امیدوارم دوستان ایرانیمم موفق باشن تو این بازی، توچه کردی علی جان ؟؟؟ قهرمان شدی؟داش علی ثابت شد که صرف دفاع خوب نیس ؟ شاید یه بازی جواب بده و یا گاهی یکم دفاعی بازی کرد اما تیم پیشرفت نمیکنه مخصوصا توی فوتبال واقعی، مورینیو چوب همینو خورد، جلو لیور خوش شانسی آورد که جرارد پاش سر خورد، اینم از شانس گند ماست ، اما بازی با اتلتیکو نمیدونس چطور باید حمله کنه چون ساختار تفکراتش و تیمش دفاعیه،علی جون میخامتlove::
خدایا ، باید لیور قهرمان شه، جام لیگ برتر امسال فقط ارزش دستای کاپیتان جرارد رو داره:sad::khahesh:
-
آقا دیدم اینجا تقریبا خلوته اومدم منم شلوغش کنم یکم:nishkhand:
الان چند فصله دارم بازی میکنم آخرین بازی سطح 4 رو فردا دارم و بعدش سطح 5 رو شروع میکنم.تو لیگ با اختلاف 2 امتیاز اولم و تنها راه دوم شدنم اینه که فردا که با تیم دوم بازی دارم توی زمین خودم ببازم که محاله این اتفاق بیافته چون تیمم 6.3 واحد ازش قویتره.توی جام حذفی نایب قهرمان شدم و به سختی تا فینال رسیدم چون حریفام همه سطح 5 و 6 بودن و تنها تیم سطح 4 حاظر در مراحل 1/8 به بعد فقط من بودم.فینال هم به یه تیم خورم که واقعا قوی بود و نشد که نتیجه بگیرم.لیگ قهرمانان هم ماشالله یه قرعه ای بهم خورده بود که هر 32 تیم حاظر مدعی قهرمانی بودن.به عنوان تیم اول بالا اومدم و در مرحله 1/4 به یه تیم خیلی قوی باختم.
فصل اول دوم شدم چون دیر شروع کردم و از وسط فصل اومدم.فصل دوم هم با بدشانسی کامل دوم شدم.ولی فصل سوم با 9 امتیاز اختلاف اول شدم و این فصل هم که قطعا اولا میشم.یه عکس از قدرت و ترکیب تیمم میزارم ببنید.5 بازیکن ستاره طلایی دار (scout) دارم.
-
خوش اومدی علی جان، دمت گرم با تیمت ، اما حواستو جمع کن ، ساده نگیر بازی رو ، پست قبلیمو که دیدی ، تیم مقابلم 8 واحد ازم جلوتر بود اما با برنامه هایی که تو بازی به بازیکنام دادم وتغییر تاکتیک که میدادم 3بر1شکستش دادم ، خلاصه بازی فرداتو ساده نگیر
-
قربونت داداش. من همیشه بازی هامو لایو میبینم که 8% مالکیت توپ رو داشته باشم، قیمت بلیط هم که پایین اوردم که ورزشگاه کامل پر بشه خودش 5% میده.وسط بازی هم یه سری برنامه ها و تغییر سیستم ها انجام میدم.الان تو لیست بازیکنام ببین یه بازیکنم ذخیره هست که 4 ستاره هست و قدرت striker داره اسمش salari..این بازیکن رو همیشه فیکس بازیش میدادم ولی با بالا رفتن قدرت baran که 5 ستاره شد الان اومد ذخیره ولی قطعا وسط بازی میاد تو.یکی از گلزین ترین بازیکنامه.خلاصه هر جوری هست نمیذارم تیم حریف نفس بکشه.چون حریفم فقط مهاجم داره.مدافع هاش همشون 2 ستاره هستن.با هر حمله میتونم گل بزنم:nishkhand:
-
تیم حریف رو 3-1 بردم و با اختلاف 5 امتیاز اول شدم.چند دقه ای از بازی نتیجه 1-1 بود و احتمال داشت عقب بیافتم و قهرمانی بپره ولی خداروشکر گلر حریف رو مصدوم کردم و چون مربی حواسش به بازی نبود با همون وضع مصدومیت دو تا بهش زدم.البته نیمه دوم حریف اومد و گلرش رو تعویض کرد.اواسط نیمه دوم هافبکم مصدوم شد که طبق قولی که داده بودم salari رو به جاش زمین اوردم و بازی رو اداره کردم و همون 3-1 تموم شد.اینم جدول در پایان این فصل
-
ایول، مبارکت باشه ، پرچم ایرانیا باید بالا باشه ، منم با 68 امتیاز تو لیگ دوم شدم ، تیم اول از 26بازی 25برد داشت و فقط 1 مساوی ، ینی76 امتیاز .، فصل بعد باید قویتر پیش بریم داش علی چیلا
-
نقل قول:
سلام مجدد، دوستان توی league و cup دوم شدم ، توی champions league که اصلا امید نداشتم قهرمان بشم اما رو بازی حریف زیاد کارکرده بودم و سیستممو طبق بازی اون چیده بودم ، تا فینال که اومده بود کمتر از 10 گل رفت و برگشت نمیزد به تیما، عکس ازتیم حریفمم گذاشتم با قدرتش ، اما من .... ترکوندمش به معنای واقعی ،بیخیال ، عکس ها رو ببینید گویای همه چی هست ، هیچ جامی اینقدر نچسبیده بودبهم ، 2فصله دارم بازی میکنم ، level 1 که نبودم چون 2روز قبل از شروع لیگ شروع کردم میشه گفت از level 2 شروع کردم، 2 فصل حضور و 4تا قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی ، امیدوارم دوستان ایرانیمم موفق باشن تو این بازی، توچه کردی علی جان ؟؟؟ قهرمان شدی؟داش علی ثابت شد که صرف دفاع خوب نیس ؟ شاید یه بازی جواب بده و یا گاهی یکم دفاعی بازی کرد اما تیم پیشرفت نمیکنه مخصوصا توی فوتبال واقعی، مورینیو چوب همینو خورد، جلو لیور خوش شانسی آورد که جرارد پاش سر خورد، اینم از شانس گند ماست ، اما بازی با اتلتیکو نمیدونس چطور باید حمله کنه چون ساختار تفکراتش و تیمش دفاعیه،علی جون میخامتlove::
خدایا ، باید لیور قهرمان شه، جام لیگ برتر امسال فقط ارزش دستای کاپیتان جرارد رو داره:sad::khahesh:
بهت تبریک میگم داداش. بالاخره طرز فکر ها متفاوته.من نمیگم همیشه دفاع صرف کنیم که! من صحبتم اینه که مقابل تیمای خیلی قوی تر دفاع کردن هم نتیجه میده.وگرنه من نمیام مقابل تیمای ضعیف تر از خودم دفاع کنم که!
یه نکته ای که دیدم از عکسا، میانگین سنی بالای بازیکنای هافبک حریفت بود! یعنی اومدی نهایت استفاده رو از این نقطه ضعف کردی.میانگین سنی نکته خیلی مهمیه! من فصول قبل یادم میاد.چه بلایی سر تیمای قوی میاوردم طرف 8 واحد قوی تر از من بود مثلا ولی با میانگین سنی 28 سال!5 6 تا میخوردن ازم! الان اینجا حریفت 2 تا هافبک وسط 27 و 29 سال داره! و شما اومدی با 3 تا هافبک جوون اونارو محاصره کردی.کلید بردت تو همین بود. در اختیار گرفتن وسط زمین!شاید بگین که چون بازیکناش خیلی قوی ترن نمیشه کاری کرد! ولی اینجا عنصر جوونی به تجربه و پیری میچربه، چرا؟ وسط زمین نیازمند بازیکنای سرعتی هست. و بازیکنای پیر هم توانایی دویدن زیاد رو ندارن. میبینی چه دقایقی گل زدی؟
115 و 119 یعنی بازیکنای حریفت دیگه نای دویدن نداشتن!
انقد نکات آموزشی داره این بازی که هر چی بگیم کم گفتیم!
راستی علی جان لیگای پایین معمولا زیاد سخت نیست.چون بازیکنای غیر فعال هم هست امکان موفقیت بیشتره. هر چی میای بالا سختی لیگ بیشتر میشه. حالا خودت میای بالا متوجه میشی
باورت میشه من فکر کنم یکی دو فصلی میشه نتونستم بازیکن بخرم!!! یادش بخیر اون موقع ها مثل چی بازیکن میخریدم. الان کصافتا مگه میزارن!!! خلاصه لیگ جدید وضعیت من داغونه!
من فصل قبل دوم شدم و صعود کردم به لیگ 11
میریم که داشته باشیم یه لیگ فوق العاده سخت تر رو!
موفق باشی علی جان