-
پاسخ : ๑۩๑كلوپ هواداران شياطين سرخ فصل2013_2014 ๑۩๑
Liverpool vs Manchester United
تاریخ بازی : یکشنبه 01 سپتامبر – 10 شهریور
ساعت بازی : 13:30 به وقت انگلستان – 17:00 به وقت تهران
محل برگزاری بازی : استادیوم انفیلد
ظرفیت استادیوم : 45,276 نفر
نوع برگزاری مسابقات : لیگ برتر انگلستان
هفته : سوم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیورپول - منچستر یونایتد :
- دو تیم تا به حال 187 بار به مصاف همدیگر رفته اند که سهم یونایتد 74 برد سهم لیورپول 62 برد و 51 بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است .
- در مسابقه های رو در رو منچستر موفق به زدن 260 گل شده و لیورپول نیز 241 گل به ثمر رسانده است .
- اولین بازی دو تیم در سال 1894 انجام گرفت که تیم لیورپول موفق به شکست منچستر یونایتد با نتیجه 0-2 شد . از این بازی 3000 نفر دیدار کرده اند .
- در تعداد کسب جام منچستر یونایتد با 62 جام از لیورپول که 59 جام دارد جلو تر است .
- رایان گیگز با 43 بازی رکورد دار دیدار های رو در روی دو تیم است .
- 4 بازی اخیر دو تیم با نتیجه 1-2 به پایان رسیده است که سهم منچستر یونایتد 3 پیروزی بوده است .
مسابقات لیگ برتر :42 بازی ( 23 برد برای یونایتد و 8 مساوی و 11 برد برای لیورپول ) – 63 گل زده و 49 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس : 114 بازی ( 38 برد برای یونایتد –36 مساوی – 40 برد برای لیورپول ) – 152 گل زده و 147 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 2 برد برای یونایتد – 2 برد برای لیورپول ) 9 گل زده – 14 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 6 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 2 برد برای لیورپول ) - 6 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 17 بازی ( 9 برد برای یونایتد – 4 مساوی – 4 برد برای لیورپول ) – 25 گل زده و 17 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 برد برای لیورپول ) - 5 گل زده و 7 گل خورده
آمار کلی دیدارها : 187 بازی ( 74 برد برای یونایتد – 51 بازی مساوی – 62 برد لیورپول ) – 260 گل زده و 241 گل خورده
- جایگاه دو تیم در فصل گذشته : منچستر با 89 امتیاز مکان اول و لیورپول با 61 امیتاز مکان هفتم
- بهترین گلزنان دو تیم در فصل قبل : رابین فن پرسی با 26 گل ازمنچستر یونایتد و لوییز سوارز با 23 گل برای لیورپول
- خرید های مهم دو تیم در نقل و انتقالات : منچستر یونایتد : گیلرمو وارلا از پرانول ، لیورپول : آسپاس از سلتاویگو - مینوله از ساندرلند - کولو توره از من سیتی - لوییز آلبرتو از سویا
- 6 بازی اخیر دو تیم با یکدیگر :
- 6 بازی اخیر دو تیم در کلیه رقابت ها :
- پیراهن های دو تیم در این دیدار :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
اینم ترکیب من:
دخیا
اورا..........................ویدیچ...... .....فردیناند..........................ج نز
کریک............................کلورلی
گیگز........................رونی.......... ..............والنسیا
فن پرسی
به امید پیروزی
-
خوب میریم و با یه برد شیرین از آنفلید برمگردیم و آماده دیدار با السیتی می شیم :manchester::manchester::manchester:
-
پخش آنلاین تمام بازی ها
اینم لوگو های پیشبینی این هفته
-
(We Are the Champions (Queen
شاید دلیل وابستگی این ترانه به منچستر یونایتد آن باشد که بار ها پس از قهرمانی در سکو های الدترافرد به صدا در آمده است.این موسیقی یک لحن کلاسیک دارد که خون شما را به جوش می آورد و نوشیدنی ها را جاری می کند.
We Want Our Trophy Back
موسیقی ای که حس خوشایندی برای هواداران منچستر یونایتد به همراه دارد , حس “مالکیت جام لیگ برتر”.
وقتی که یونایتد به موفقیت می رسد این سرود در قالب “we got our trophy back” خوانده می شود. یعنی ما جاممان را برگرداندیم.
Red Flag Flying High
آهنگی غم انگیز وابسته به تراژدی بازبی بیبز.
حادثه مونیخ اعضای تیمی را تکه و پاره کرد که می توانست بزرگترین تیم فوتبال از آغاز فوتبال تا آن زمان باشد.
(Lift It High (All About Belief
خوب , دستا بالا , این ترانه پس از بردن سه گانه در سال ۱۹۹۹ منتشر شد و من آن را خریدم.
این ترانه توسط فوتبالیست های حرفه ای خوانده شد , اما خیلی بد نیست … خوبه.
(The Best (Tina Turner
من یادم نیست که این آهنگ حین بازی در الدترافرد خوانده شده باشد , اما به خوبی عظمت باشگاه را معرفی می کند.
شاید در این آهنگ کمی اغراق وجود داشته باشد اما نه این آهنگ در مورد منچستر یونایتد خوانده شده.
United Calypso
این یک موسیقی وینتیج دیگر است که مربوط به جهش بزرگ منچستر یونایتد می شود. گوشه ای از متن: ”این سبک فوتباله , بهتر از این وجود نداره , چون آن ها در صدر لیگ یک(برتر) قرار دارند”
(This is the One (The Stone Roses
رز های سنگی یکی از بهترین آهنگ هایی است که از منچستر یونایتد خارج شده.این موسیقی برگرفته ازخود آلبوم افتخارات منچستر یونایتد است و قبل از شروع بازی در الدترافرد خوانده می شود.
Who Put the Ball in the Germans’ Net?
آهنگ های فراوانی در مورد قهرمانی سه گانه و بازیکنان خاصش ساخته شده.این یکی در مورد مهاجم نروژی شیاطین سرخ نوشته شده است.چه کسی توپ را درون دروازه آلمانی ها قرارداد؟…اون باید اوله گانر سولسشر باشه.آره خودشه
Giggs Will Tear You Apart
این موسیقی به سبک آهنگ ”love will tear you apart” خوانده می شود و باعث می شود بازیکن وفادار منچستر یونایتد را به یاد بیاورید.
(Run this Town (Jay-Z
چرا این لیست شامل یک آهنگ از جیزی نشود؟ پس از این همه به وجد آوردن شهر توسط شیاطین سرخ , باشگاه اصلی منچستر این است: منچستر یونایتد.
بعد از تندخویی هایی که اخیرا به وجود آمده هواداران یونایتد این موسیقی را مانند آشغالی به صورت نیمه آبی شهر می مالند.
-
فردا شب قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دوست دارید با کدوم تیما بیفتیم ؟
اینم سید بندی
-
نقل قول:
فردا شب قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دوست دارید با کدوم تیما بیفتیم ؟
اینم سید بندی
دوس دارم هم گروه دورتموند و میلان باشیم
-
-
روز پنجشنبه همین هفته, ساعت ۲۰:۱۵ دقیقه در قرعه کشی لیگ قهرمانان در موناکو, دیوید مویز حریفان خود را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان خواهد شناخت. ۲۲ تیم که از قبل در قرعه کشی وارد شده اند به ۱۰ تیمی که در مرحله حذفی بر رقیبان خود غلبه کرده اند, ملحق خواهند شد, تا در مجموع ۳۲ تیم به چهار سید مختلف تقسیم شوند, که هر یک از این تیم های به طور تصادفی در ۸ گروه قرار خواهد گرفت.
یونایتد در سید یک قرار دارد, که این مسئله به این معنی است که بارسلونا, رئال مادرید, چلسی, آرسنال, پورتو یا بنفیکا در مرحله گروهی روبرو نخواهد شد. همچنین چون هیچ تیمی از یک کشور با تیمی دیگر از آن کشور همگروه نخواهد شد, یونایتد با رقیب همشهری خود سیتی نیز در یک گروه قرار نخواهد گرفت.
پس از اتمام قرعه کشی, کامپیوتر جایگاه نهایی تیم در گروه را مشخص خواهد کرد تا ترتیب بازی های خانگی و بیرون از خانه مشخص شود. در حال حاضر ترتیب تاریخ بازی ها به این شکل می باشد.
هفته اول:۲۶ و ۲۷ شهریور. هفته دوم: ۹ و ۱۰ مهر. هفته سوم: ۳۰ مهر و ۱ آبان. هفته چهارم: ۱۴ و ۱۵ آبان. هفته پنجم: ۵ و ۶ آذر. هفته ششم: ۱۹ و ۲۰ آذر
……
شبکه های پخش کننده این مراسم قرعه کشی
……..
سید بندی ۳۲ تیم حاضر در این مرحله
Pot 1
Barcelona
Bayern München
Real Madrid
Chelsea
Manchester United
Benfica
Arsenal
FC Porto
Pot 2
Atlético Madrid
AC Milan
Schalke 04
Shakhtar Donetsk
Olympique Marseille
CSKA Moscow
Paris Saint-Germain
Juventus
Pot 3
Zenit St. Petersburg
Manchester City
Ajax
Borussia Dortmund
FC Basel
Olympiakos Piraeus
Bayer Leverkusen
Galatasaray
Pot 4
Napoli
Anderlecht
FC København
Celtic/Shaktar Karadand
Viktoria Plzen/Maribor
Austria Vienna
Real Sociedad
Steaua Bucurestit
-
شایع شده منچستر تا 48 ساعت دیگه پیشنهاد رسمی خودش به اوزیل رو ارائه می کنه . خدا کنه که بیاد منچستر
-
من دوست دارم با یووه و رئال همگروه باشیم...حالا دو تاش نه...به یکیشم راضیمki::
بچه نانی داره میره یوونتوس ...من دوست ندارم بره...خیلی دوسش دارم...اخه چرا؟:aaaa::aaaa:
-
نقل قول:
من دوست دارم با یووه و رئال همگروه باشیم...حالا دو تاش نه...به یکیشم راضیمki::
بچه نانی داره میره یوونتوس ...من دوست ندارم بره...خیلی دوسش دارم...اخه چرا؟:aaaa::aaaa:
واقعا گروه آسونی درمیاد.:evaa:
هنوز معلوم نیست شاید هم بمونه چون تیم هافبک می خواد .
-
اگه نانی بره اوضاع افتضاح میشهom::om::
-
این یه شایعه بیش نیست.................................
همون بینز و فلاینی بگیرن برا منچستر کافیه
اوزیل دست مزد بالایی میخواد و منچستر دست مزد بالا بهش نمیده
-
نقل قول:
این یه شایعه بیش نیست.................................
همون بینز و فلاینی بگیرن برا منچستر کافیه
اوزیل دست مزد بالایی میخواد و منچستر دست مزد بالا بهش نمیده
این منچستری که من می بینم بازیکنی رو که نمی خره داره ستاره هاش رو هم می فروشه خدا بخیر کنه .
تایید خبر توسط اسکای اسپورت
خبر رسمی : دیوید مویس با درخواست 42 میلیون یورویی اورتون برای فروش فلایینی و بینز به یونایتد موافقت کرد!
-
گروه اول
منچستر یونایتد ، شاختار دونتسک ، بایر لورکوزن ، رئال سوسیداد
گروه دوم
رئال مادرید , یوونتوس , گالاتاسرای , کپنهاگن
گروه سوم
بنفیکا , پاریسن ژرمن , المپیاکوس , اندرلخت
گروه 4
بایرن مونیخ , زسکا موسکو , منچستر سیتی , ویکتوریا بلژن
گروه 5
چلسی , شالکه , بازل , استوا بخارست
گروه 6
آرسنال , المیپیک مارسی , دورتمند , ناپولی
گروه 7
پورتو , اتلتیکو مادرید , زنیت , آستراوین
گروه 8
بارسلونا , آ ث میلان , آژاکس , سلتیک
به نظر شما کدامیک از گروه ها گروه مرگ نام می گیرد؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
گروه اول
منچستر یونایتد ، شاختار دونتسک ، بایر لورکوزن ، رئال سوسیداد
گروه دوم
رئال مادرید , یوونتوس , گالاتاسرای , کپنهاگن
گروه سوم
بنفیکا , پاریسن ژرمن , المپیاکوس , اندرلخت
گروه 4
بایرن مونیخ , زسکا موسکو , منچستر سیتی , ویکتوریا بلژن
گروه 5
چلسی , شالکه , بازل , استوا بخارست
گروه 6
آرسنال , المیپیک مارسی , دورتمند , ناپولی
گروه 7
پورتو , اتلتیکو مادرید , زنیت , آستراوین
گروه 8
بارسلونا , آ ث میلان , آژاکس , سلتیک
به نظر شما کدامیک از گروه ها گروه مرگ نام می گیرد؟؟؟؟؟
به نظر من گروه 8 گروه سختیه
-
منم موافقم . چلسی که اگر از این گروه به عنوان تیم اول صعود نکنه باید از فوتبال خداحافظی کنن.قرعه منچستر هم آسونه خدارو شکر
-
اینم تاریخ بازی های منچستر بصورت گرافیکی
سه شنبه 26 شهریور: منچستریونایتد - بایر لورکوزن (H)
چهارشنبه 10 مهر: شاختار دونسک - منچستریونایتد (A)
چهارشنبه 1 آبان: منچستریونایتد - رئال سوسیداد (H)
سه شنبه 14 آبان: رئال سوسیداد - منچستریونایتد (A)
چهارشنبه 6 آذر
: بایر لورکوزن - منچستریونایتد (A)
سه شنبه 19 آذر:
منچستریونایتد - شاختار دونسک (H)
-
تاریخ، زمان و محل برگزاری : یکشنبه 10 شهریور، ساعت 17:00، ورزشگاه آنفیلد
مصدومان دو تیم : رونی با عملکرد تاثیر گذار دوشنبه شب خود به جایگاه ثابتی در ترکیب رسیده است. رافائل و چیچاریتو به خاطر مصدومیت به این بازی نخواهند رسید. نانی نیز ممکن است بازی را از دست بدهد. در آن طرف اسکرتل به ترکیب لیورپول بازگشته است و به نظر می رسد برندن راجرز کولو توره، جو الن و سیسوکو را در اختیار نداشته باشد.
آخرین رویارویی : سال پیش رابین ون پرسی با لوئیس سوارز برای آقای گلی رقابت داشت. با گلی که آر وی پی در بازی مقابل لیورپول به ثمر رساند به صدر جدول گلزنان رسید. دیگر گل یونایتد در آن دیدار را کاپیتان ویدیچ به ثمر رساند و دنیل استوریج نیز زننده ی تک گل لیورپول بود.
سرمربی : راجرز مطمئن است که بازیکنان اصلیش تحت تاثیر بازی 120 دقیقه ای سه شنبه شب لیورپول مقابل ناتس کانتی نیستند. راجرز که در آن دیدار از بازیکنان جوان خود بهره برد می گوید:" بازیکنان اصلی خوب هستند، یک دوره ی ریکاوری را پشت سر گذاشته اند و ما هیجان زده ایم و حالا منتظر بازی یکشنبه هستیم."
ستاره ی تیم : دنیل استوریج که در ژانیه گذشته به لیورپول پیوست، با 12 گلی که در فصل پیش به ثمر رساند، خود را در خط حمله ی لیورپول ثابت کرده است. این بازیکن در 3 بازی گذشته ی تیمش 4 گل به ثمر رسانده و مدافعان یونایتد باید او را کنترل کنند.
آیا می دانید : که تنها یکی از 50 دیدار گذشته ی این دو تیم با نتیجه ی تساوی بدون گل به پایان رسیده است ؟ علاوه بر این هر 4 بازی اخر این دو تیم نیز بانتیجه ی 2 بر 1 تمام شده است.
داور : آندره مارینر قضاوت این دیدار را بر عهده خواهد داشت. هواداران یونایتد باید او را از بازی ریدینگ - یونایتد در جام حذفی که با نتیجه ی پیروزی 2 بر 1 به پایان رسید، به یاد داشته باشند.
آخرین شش بازی دو تیم :
-
ترکیب اعلام شد :
De Gea, Jones, Rio, Vidic, Evra, Young, Cleverley, Carrick, Giggs,Welbeck, RvP
ذخیره ها :
Lindegaard, Anderson, Smalling, Hernandez, Nani, Valencia, Buttner
-
1-0 باختیم :sad: خیلی بد بازی کردیم :sad:
به امید موفقیت در دیدارهای بعدی و خرید یک هافبک توی این 2 روزمانده
-
آخه چراcrying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
-
دیدید بچه ها؟:aaaa:
همین اول فصلو باخت:aaaa:
میگم خدایی حقمون نبودا دقه سه گلو بخوریم:aaaa: دیدید چند تا موقعیت داشت ونپرسی؟کاش اونا رو گل میکرد الان نتیجه این نبود...ولی خب چه میشه کرد...امیدوارم بازی های بعدی جبران کنن:daghon:
-
من یونایتد امسال اصلا خوب خرید نکرد می تونست با پولی که می خواد برا هررا بده اریکسن و استوروتمنو بخره
باید خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی زود تر دست به کار می شد
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا:aaaa::aaaa:
-
لطفا از مويس حمايت كنيد . تيم بد بازي نميكنه و اول راهه .
مويس گفت توي اين بازي عالي بازي كرديم و بهترين بازي فصلمون بود . قبل از اينكه از اين گفته اش انتقاد كنيد اينو به ياد بياريد كه مانچيني يه بار توي من سيتي از بازي تيمش شديدا انتقاد كرد و تيمش رفت تو حاشيه و 3-4 هفته نتيجه نگرفت .
اگر تا اول ژانويه جدول همينطوري بود ( ليورپول صدر جدول - منچستر هفتم جدول ) شما هر چي دلتون خواست به من بگيد .
ما توي پنج هفته اول با سيتي و چلسي و ليور بازي ميكنيم . اما خود اين تيما چي ؟ غير از اينه كه با امثال هال سيتي و كارديف بازي كردن ؟ وقتي همه تيما يه دور با هم بازي كردن اونوقت عيار تقريبي مشخص ميشه .
-
نقل قول:
لطفا از مويس حمايت كنيد . تيم بد بازي نميكنه و اول راهه .
مويس گفت توي اين بازي عالي بازي كرديم و بهترين بازي فصلمون بود . قبل از اينكه از اين گفته اش انتقاد كنيد اينو به ياد بياريد كه مانچيني يه بار توي من سيتي از بازي تيمش شديدا انتقاد كرد و تيمش رفت تو حاشيه و 3-4 هفته نتيجه نگرفت .
اگر تا اول ژانويه جدول همينطوري بود ( ليورپول صدر جدول - منچستر هفتم جدول ) شما هر چي دلتون خواست به من بگيد .
ما توي پنج هفته اول با سيتي و چلسي و ليور بازي ميكنيم . اما خود اين تيما چي ؟ غير از اينه كه با امثال هال سيتي و كارديف بازي كردن ؟ وقتي همه تيما يه دور با هم بازي كردن اونوقت عيار تقريبي مشخص ميشه .
حرفت درسته . اما تیم یه هافبک قوی می خواد که باید بگیریم واگر نه تا آخر فصل از خط هافبک تیم خیلی ضربه می خوریم
-
سلام خدمت دوستان گل منچستری
خب بزرگترین بازی رو باختیم ( برا من بزرگترین بازی دنیا بازی منچستر و لیورپوله) این باخت فدای سر منچستریها..........
درسته باختیم ولی این برد برا لیورپولی ها نچسبید ، مثل فصل قبل بازی منچستر با لیورپول تو انفیلد منچستر برد ولی خیلی زیر فشار بود منچستر ، بعد از بازی لیورپولیها گفتن این باخت برا ما شیرین بود چوون بهترین بازی رو کردیم.......................
درسته باختیم ولی شاهد یه بازی خوب بودیم و اصلا احساس کمبود هافبک وسط و بازی ساز نشد ، از همه بهتر حضور خوب نانی بود که بعد از مدتها دوباره برگشته..................
مویس چند بازی رسمی که انجام داده خیلی قوی ظاهر شده و تیم خیلی خوب بازی کرده ، این فصل بازیهای بزرگی که انجام داده خیلی از بازیهای بزرگی که فصل قبل منچستر انجام داده بهتر بوده
این باخت رو به فال نیک بزنید
به امید قهرمانی
-
درخواست بولت از سران یونایتد: یک بازیکن خلاق بخرید
یوسئین بولت، دونده صاحب نام جامائیکایی که یکی از هواداران سرسخت و پروپاقرص باشگاه منچستریونایتد نیز هست از سران این باشگاه خواسته تا یک بازیکن میانی خلاق خریداری کنند.
او بعد از باخت 0-1 تیم محبوبش مقابل لیورپول که یکشنبه در ورزشگاه آنفیلد رقم خورد، چنین درخواستی را برزبان آورده. بولت که قهرمان دنیا و المپیک در دوهای 100 متر و 200 متر است با قراردادن یک ویدئوی کوتاه در صفحه اختصاصی اش در اینستاگرام از دیوید مویس سرمربی منچستریونایتددرخواستی داشته:« یک بازیکن میانی خلاق بخرید که بتواند پاس داده و موقعیت های متعددی خلق کند.»
او این صحبتها را به عنوان سخنگوی هواداران یونایتد برزبان آورده و گفته:« من یوسئین بولت هستم. یکی از طرفداران بزرگ یونایتد. دیوید مویس ما به یک بازیکن میانی خلاق نیاز داریم. همین حالا. تا کنترل بیشتری برمیدان داشته باشیم.»
-
از مويس به شدت حمايت ميكنيم.اما فصل اوش هست تا بياد جا بيافته حتما طول ميكشه حداقل چندتا خريد درست و حسابي ميكرد يعني ما از ارسنال كمتريم كه رفت اوزيل رو گرفت يا همين تاتنهام كه امسال 3 تا هافبك طرازاول گرفت اون وقت ما هيچي تازه هافبك هاي خوبمون هم مصدوم :daghon:
-
بچه ها من واسه این فصل ترس برم داشته...crying::-
هافبک نیاز داریم شدیدا...اوزیل هم که رفت ارسنال...فقط یک ساعت دیگه مونده تا اخر نقل و انتقالات...هی خداااااااااااcrying::-
-
شکر خدا شکر خدا شکر خدا
فلاینی به منچستر پیوست
شکر خدا یه هافبک گرفتیم ولی خیلی اوزیل و کاکا حیف شد
اگه منچستر زودتر دست بکار شده بود میتونست کاکا یا اوزیل رو بگیره
-
-
باسلام به همگی
به نظر من اوزیل به درد ما نمیخورد و خریدنش یه کار اشتباه بود! چون در پست اوزیل ما رونی و کاگاوا رو داریم و خرید اوزیل مساوی بود با نیمکت نشینی رونی
ُ
-
درسته خرید اوزیل مساوی است با نیمکت نشینی رونی ، ولی تو اون پست بهتر از رونی هست من که راضی بودم اوزیل به منچستر بیاد
رونی اخرش میره ، این فصل نرفت فصل بعد میره و یه حاشیه ای هم درست میکنه ، این پیش بینی من
-
این فصل با جذب اوزیل و با توجه به سیستم تیم رونی یا اوزیل باید میشستن رو نیمکت(به جز چند بازی که استثنا هست و در طول فصل شاید ترکیب یه جوری بود که هر دوی اینا تو زمین میتونستن حضور پیدا بکنند) اوزیل به خاطر اینکه فیکس باشه از رئال اومد بیرون(به مسائل احتمالی پشت پرده کاری ندارم!) و راضی نمیشد ذخیره رونی باشه. رونی در تیم مثل یه آچار فرانسه عمل میکنه :دی و تو همه جای زمین هست ولی اوزیل نه! حرفی از کاگاوا نزدم که با اضافه شدن اوزیل موقعیت او هم به خطر می افتاد. جذب هافبکی که بتونه توپ ها رو وسط زمین به گردش در بیاره و بتونه جای خالی اسکولز رو پر کنه بیشتر از خرید اوزیل در تیم احساس میشه نه بازیکنی که پشت مهاجم بازی بکنه. قبول دارم اوزیل یکی از بهترین پاسورهاست و اگه اینطور نبود محال بود ونگر به خاطرش این همه پول خرج کنه ولی با توجه به بازیکنان موجود و سیستمی که ما داریم در حال حاضر باهاش بازی میکنیم به اوزیل نیاز چندانی نداریم! راجب رونی هم به نظرم چون پایان لیگ به جام جهانی ختم میشه نهایت تلاشش رو میکنه که فیکس تیم ملی باشه.
-
اره منم با حرفات موافقم ولی تیم نیاز به یه بازیساز خیلی خوب داره ما خیلی نیاز به اوزیل داشتیم ولی بخاطر یه بازیکنانی مثل رونی و کاگاوا نتونستیم این بازیکن رو بگیریم.
برای موفقیت تیم باید قربانی بدیم ، اگه قربانی ندیم تیم پیشرفت نمیکنه حالا قربانی هر کی میخواد باشه ................................
شما حاضرین اوزیل بازی کنه و تیم قهرمان بشه یا رونی بازی کنه و تیم قهرمان نشه ، کدوم قبول دارین؟؟
-
من که فقط رونی رو قبول دارم . با اینکه جدیدا حاشیه ساز شده اما حاضره برای تیم حتی توی دروازه هم وایستاده . منچستر با وجود نانی و والنسیا نیازی به اوزیل نداشت با آمدن فلینی مشکل وسط خط هافبک تیم انشالله حل میشه
-
تا فعلا که رونی مسدوم شده...سرش توی تمرین ضربه خورده و پاره شده...تا سه هفته گفتن که نمیتونه بیاد:aaaa:
اینم عکس سرش:aaaa:
اینم خبرش:aaaa:
زخم عمیق و 3 اینچی که روی سر رونی دیده میشه رو فیل جونز در تمرینات ایجاد کرده!
ثئو ولکات :مصدومیت سر رونی مثل فیلم های ترسناک می ماند
وین رونی قبل زا بازی با لیورپول در تمرینات از ناحیه سر دچار آسیب دیدگی شد و بازی با لیورپول را از دست داد و همچنین از همراهی تیم ملی بازماند.
به گفته دیوید مویس رونی تا سه هفته دور از میادین خواهد بود.
والکات از شدت آسیب دیدگی سر رونی شگفت زده است و میگوید :
"من یک عکس از سر رونی دیده ام و این زخم خیلی خیلی عمیقی است.دیدنش را به شما توصیه نمیکنم.این یک چیز شبیه به فیلم های ترسناک است."
والکات درباره غیبت رونی گفت : " این ناراحت کننده است که رونی نمیتواند تیم را همراهی کند اما این فرصت ایجاد شده که یک نفردیگر بیاید و شانسش را امتحان کند."
-
یعنی رونی رو قربانی کنیم؟ اون وقت منچستر چه فرقی با تیم های بازیکن کش داره؟!
منچستر در زمان فرگی ستاره گریز بود ولی هیچ وقت بازیکن کش و ستاره کش نبوده! مویز هم وقتی اومد گفت راه فرگی رو ادامه خواهم داد.
اوزیل الان بحث مچ شدنش با آرسنال مطرحه که اگه این اتفاق بیفته باید ازش ترسید! اما بدون اوزیل هم ما مهره های خوبی رو داریم در پیش فصل عدنان، زاها و لینگارد بازیهای درخشانی رو انجام دادند.
پوگبا یک مثال بارز در این مورده! بازیکنی که اگر طمع نمیکرد و فرگی کمی بیشتر بهش بازی میداد الان تو منچستر بود ولی با تمام این اوصاف اون الان در یوونتوس بازیهای درخشانی رو انجام میده. هدفم از آوردن اسم پوگبا گفتن این جمله است که: ما بازیکنان بااستعدادی رو داریم و نباید با گرفتن امثال اوزیل که نیازی بهشون در تیم احساس نمیشه آینده اون ها رو خراب بکنیم. رونی بازیکنیه که بارها دیده شده اومده حتی جلوی مدافعین هم بازی کرده از عقب توپ رو برداشته پخش کرده وینگر بازی کرده هافبک بوده و مهاجم هم بازی کرده و به قول دوستمون اگه نیاز باشه دروازه هم می ایسته:دی
خرید خوبه، خرید بزرگ هم خوبه و هم روحیه بخش. ولی وقتی نتونه خوب در تیم جا بیفته مثل یه دندون کرم خوردست که باید بندازیش دور!
تصور کنید جونز کی بوده که رونی رو به این وضعیت انداخته:دی