خرید 4 بود ببخشید .........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط picaro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خرید 4 بود ببخشید .........................نقل قول:
نوشته اصلی توسط picaro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خرید 6
گوخان گونول نمی دونم از کجا هست شرمنده
قیمتش چنده؟؟؟
ارتتتا : 27 میله ....................نقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خرید 5
جولیو سزار نمی دونم از چه تیمی شرمنده 10 م
باقی : 285 میلیون یورو
گوکهان : 25 میلهههههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد پرسپولیس123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
داداش خوبی تاتنهام منم 5 تا هم خرید کردم
خرید 1
خرید تیم آتلتیکو مادرید:میکل آرتتا از آرسنال با 27 میلیون
باقی پول باشگاه:68 ملیون
خرید 4
خرید تین بایرن : گرت بل از تاتنهام
باقی مونده : قیمت بده
خرید 6خرید تیم تاتنهام : کراسیچ از فنر باغچه با قیمت 27باقیمانده : 131 میل باقیمانده خرید : 0
ببخشید اخه تو لیست باقی مونده پول تیم ها نبود من هم فکر کردم کسی بر نداشته
نقل قول:
تاتنهام منم .............
خرید 6
گوکهان گونول نمی دونم از کجا هست شرمنده 25 م
باقی: 260 میل
حذف کن تا تاپیک شلوغ نشهنقل قول:
داداش جرارد رو تایید کن
زانتی رو من زود تر گفتم
تایید ...................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد پرسپولیس123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خرید دوم
منچستر سیتی : کلوزه از لاتزیو
قیمت چنده
نقل قول:
تایید .................................................. .......
11 .................................................. ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina spero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جرارد: 29 م
خرید رئال از لیورپول
باقی: 260 میلیون یورو
جون قبلا پیشنهاد داده بودم
خرید 3
خرید تیم منچستر سیتی :کاوانی تیمش رو نیدونم
مبلغ :371/////////////////////////////
تایید ...................................نقل قول:
خرید دوم
منچستر سیتی : کلوزه از لاتزیو
قیمت 360
خرید1
خرید تیم منچستر یونایتد:هندانویچ از اینتر
470میل باقی
تایید .....................................نقل قول:
تایید .................................................. ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برایه خرید 7
30 میلیون یورو
باقی : 230 م
گوتزه دورتموند هست یا بایرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina spero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تاییدددددددددددددددددد ..........
بایره ................................................نقل قول:
برای ما رو تایید نمیکنی
تایید ..................نقل قول:
خرید 7
علی کریمی
خرید رئال از تراکتور سازی تبریز
چنده؟؟؟
ایوان کیلسینگ چند؟ مهدوی کیا چند؟ بنتکه چند؟
خرید2
خرید تیم منچستر یونایتد:وندر وارت از هامبورگ
452میل باقی
خرید ات مادرید.............جواد نکونام...........من میخوامش میشه از تیم ملی ایران بیارینش اگه نشد مصعود شجاعی رو بهم بدین
گومز هم بایرنه اگه باشه تیم من که کامل هست ........
نیستش داششششششششششششششششششششششنقل قول:
اره بایره ........................نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیستن داششششششششششششششششششششششش ..
تیمشو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدوی کیا نیست
واندر وارت تایییییییییییید
خرید 7
قیمت سیسوخو از والنسیا
چنده؟؟؟