گیگز= پارکر
خرید تاتنهام از من یو
باقیمانده :390 م
نمایش نسخه قابل چاپ
گیگز= پارکر
خرید تاتنهام از من یو
باقیمانده :390 م
فلچر=15ملیون
نقل و انتقالات بین من یو و آتلتیکو مادرید
باقی پول باشگاه=485 ملیون
تاییددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دد شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی:585میل
تاییددددددددددددددددددددد دددددددد شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددنقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی:585میل
نقل و انتقالات بین اتلتیکو مادرید & میلان ایتالیا
بالوتللی= 10 میلیون یورو
مونتولیوو=10 میلیون یورو
الشعراوی=10 میلیون یورو
آباته=10 میلیون یورو
آبیاتی دروازه بان= 10 میلیون یورو
باقی مانده باشگاه اتلتیکو مادرید=435 میلیون یورو
برداران بخاطر آقای گلی بالوتللی در دوره ی بیشین 100 میلیون به من و PARSA REAL تعلق گرفته و برای همین تیم ما 100 میلیون بیشتر بودجه داره و برای نایب قهرمانی هم 50 میلیون گرفتیم
که میشه 150 میلیون یورو جایزه اینم مدارک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اعتراض دارید تا 50 میلیونش رو بندازم بخاطر گل روی شما
نه داش درسته و مبارکت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما تا سعیدح تایید نکنه اینا برا شما نیستن
کاملا تایید میشه هر5 بازیکن و جایزه 150 میلیون یورویی هم نوش جونتون آفرین تیم خوبی دارید جایزه حقتونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روی هم رفته 50 میلیون مال من تایید میشه
بارزالی=45 ملیون یورو
نقل و انتقال بین یوونتوس و آتلتیکو مادرید
باقی پول باشگاه:390 ملیون یورو
تایییییییییییید می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط parsa real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی مانده=245:ey babaaa:
تایید کرده.......................................... ...............نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیماریا = 40 میل
خرید تاتنهام از رئال
باقیمانده:350 میل
پس به من و محمدم باید 25 میل اضاف شه
داوید سیلوا +اگوئرو+نسری =بواتنگ
خرید بایرن از منچستر سیتی
باقی مونده :400
.................................................. .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط picaro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایید میشودlove:::ookk::ookk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط picaro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیاگو=50میل
خرید من یونایتد از بارسا
باقی460میل
تایید شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقیمانده:400 میلیون یورو
آره حقمونه......................نقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
معامله بین اتلتیکو مادرید&یوونتوس
بونوچی=60 میلیون یورو +خوزه گومینز
باقیمانده بول باشگاه ات مادرید:330 میلیون یورو
تاید می شه داداششششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششششششششش ششششششششششششششنقل قول:
بافی مانده=305:ey babaaa:
معامله بین اتلتیکو مادرید&یوونتوس
آساموآ=80 میلیون یورو +خوزه گومینز
باقیمانده بول باشگاه ات مادرید:250 میلیون یورو
تاییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییید می شه داداشchomaghنقل قول:
باقس مانده=385
کی تابیک نقل و انتقالات آزاد زده میشه............من بگم جواد نکونام رو 20 میلیون میخرم آزاد
یوردی آلبا + 20 میلیون = شکیری + خاوی مارتینز
خرید بارسا از بایرن
باقی مانده: 380 میلیون یورو
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باقی مونده من هم بهش اضافه شد :420
داش رزور نداریم فیمت ها هم دست شما نیست به موقش زده میشه و در همین جا اطلاع داده میشهنقل قول:
اینیستا = خاوی مارتینز + شکیری + نانی
خرید بارسا از رئال
باقی مانده: 380 میلیون یورو
کواریارلا=65 ملیون
نقل و انتقال بین آتلتیکو مادرید و یوونتوس
باقی پول باشگاه=185میلیون
تایدددددددددددددددددددددد ددددددددددنقل قول:
دیماریا به تاتنهام فروخته شد
باقیمانده: 380 میلیون یورو
تاید می شهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه:j eddiiiii:نقل قول:
باقی مانده=450
تاییددددددددددددددددددددد ددددددددنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینیستا به بارسا فروخته شد
باقیمانده: 380 میلیون یورو
رائول آلبیول=45 ملیون
نقل و انتقال بین رئال مادرید و آتلتیکو مادرید
باقی پول باشگاه=140 ملیون یورو
خاوی مارتینز=70میل
خرید من یونایتد از رئال
باقی390میل
تاییدنقل قول:
رائول آلبیول به اتلتیکو مادرید فروخته شد
باقیمانده: 425 میلیون یورو باقی مانده
تاییدنقل قول:
خاوی مارتینزبه منچستر یونایتد فروخته شد
باقیمانده: 495 میلیون یورو باقی مانده
کریک=45 ملیون
نقل و انتقال بین من یو و آتلتیکو مادرید
باقی پول باشگاه:95 ملیون یورو
تایدددددددددددددددددددددد شدددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددنقل قول:
باقی:435میل
در اخر نقل و انتقالات لیستی از تمام خرید ها ازاد و معمول و فروش های هر تیم به او داده میشه
تاپیک نقل و انتقالات ازاد هم ساعت 6 امروز زده میشه
به دلیل درخواست شرکت کننده ها
اوزیل =40+ووچنیچ
خرید یووه از رئال
باقی مانده=410chomagh