همشو میبریم نیازی به مساوی یا باخت نیست ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید در تورین مساوی کنیم اما مطمئنم که دو بازی دیگه رو میبریم love::
نمایش نسخه قابل چاپ
همشو میبریم نیازی به مساوی یا باخت نیست ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ("_") [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید در تورین مساوی کنیم اما مطمئنم که دو بازی دیگه رو میبریم love::
ایارامندی خیلی بازیکن توپیه مثه ژابی آلنسوست همه جا هست کارش فقط توپ گیریه ک واقعا در عین حال که هیچ جا نیست همه جا هست :d من ک از بازیش خوشم اومد واقعا جنگنده ی یخورده رو پاسای بلندش کار کنه میتونه تا حدودی(حدودیا نگین چرا میگی) جای آلنسو رو پر کنه اما هیشکی اون نمیشهنقل قول:
سلام دوستان رئالی !
خوب الان ساعت 11:30 هست من هم با این درک فوتبالی ناچیزم انالیزکی دارم که اینجا بازگو میکنم !!
فردا که همه میدونند الکلاسیکو در پیش است و همه چشم ها بسوی کاتالان !
نکته + این چند هفته برد روحیه بخش رئال جلوی مالاگا و یووه بود و توقف بارسا جلوی میلان و اوساسونا ...
و حتی شاید مصدومیت پیکه و البا نمیدونم دقیق !! که البته پیکه که یار خودمونه !!!! :)
فردا اصلی ترین محک کارلتو هست که دیگه هرچی تو چنته داره رو کنه ... . .
فردا اگه رئال ببره هم به 1 امتیازی بارسا میرسه که عالی میشه ، البته تو این چند ساله رئال نشون داده که تو نیوکمپ بهتر بازی میکنه و خطرناکتره ..
نمیدونم شاید چمنش بهشون میسازه و یا چون عرضش بزرگتره !!!!!!!
کلا فردا مسلما اگه رئال از تفکر حفظ توپ استفاده کنه بد میازه بـــــــــــد ! ولی اگر منطقی باشه مثل سالهای پیش روی سرعت کریس و انخل ئ حتی امسال گرت بیل حساب کنیم تو ضد حمله ها و اگر دفاعمون مستحکم باشه و ایکر گلر باشه مسلما ما میبریم چون به قول دکی صدر : دیگه بارسا اون بارسای سوپر فوتبالی نیست و یه تیم خوب هست ...
نکته خطرناک بارسا که دیگه گفتن نداره > مسی و نیمار و فابرگاس و اینیستا هستن ...
که نقطه ضعفشون هم دفاعشون هست که دیگه شهره هست !
ایشا... که کارلتو که انصافا مربی تووپیه و لی فعلا تفکراتش جواب نداده یا یه کمیش اشتب هست درست بچینه و بازی بگیره از تیمش بردن بارسا از بردن پدیده شاندیز " هم اسونتره ...
انشا.. اینجا فردا بعد بازی جشن برد بگیریم
ببخشید طولانی شد
:flowerysmile:
بچه ها با اینکه میدونم راموس یه مهره خیلی مهم برا قلب خط دفاعه ولی نظرتون راجبه اینکه راموس بیاد دفاع راست بعد پپه و واران وسط وایسن چیه؟
بنظرتون خط دفاعی قویتر نمیشه؟
تمام آمار به نفع رئاله
کل تیم بارسا قد رونالدو تو چمپیونز لیگ گل نزدن lol:-
تو نیوکمپ انگیزه بازیکنا 100 برابر میشه
به قول مورینیو که تو بازی با منچستر گفت ترجیح میدم تو اولدترافورد رونالدو رو هووووو کنند تا تشویق
فقط عاشق اینم که رونالدو گل بزنه و دوباره اون حرکتش معروفشو بکنه
حاضرم قسم بخورم که رونالدو امشب گل میزنه
موتور گل زنیش بد داغ شده
به نظر من خوب دفاع کردن و ضدحمله میتونه مارو به گل برسونه
البته فعلا بدترین خط ما تو خط دفاعیه. تو چند تا بازی اخیر په په و راموس سوتی های بدی دادن. ولی خیالم از واران راحته.
سابقه خوبی تو نیوکمپ داره و کاری نمیکنه که این سابقه ش زیر سوال بره. و خیلی با انگیزه ست
امیدوارم در وحله اول 1 بازی خیلی زیبا ببینیم و گل زدن رونالدو
خیلی هم دوست دارم په په یا راموس 1 جوری نیمارو بزنن که از فوتبال خدافظی کنه
به امید برد بارسا
ماركا : گرت بيل مقابل بارسا فيكس مي شود
دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن است .گرت بيل براي الكلاسيكوي نيوكمپ مشكلي نخواهد داشت . بازيكن ولزي به احتمال فراوان در اين بازي در تركيب كارلو آنجلوتي قرار مي گيرد
در حقيقت به گفته ماركا ، گرت ستاره رئال در اين بازي خواهد بود و مي خواهد شايستگي هايش را بيش از پيش اثبات كند .
رونالدو نازاريو :" در الكلاسيكو طرف رئال هستم "
رونالدو نازاريو در مصاحبه با اسكاي اسپورتز 24 در مورد الكلاسيكوي شنبه گفت :بارسا - رئا ؟ من رئالي هستم . پنج سال آن جا بودم . مسلما نمايش زيبايي خواهد بود . ببينيم چه مي شود
وي در ادامه در مورد شرايط كاكا گفت :"از بازگشتش به شرايط عادي و پيدا كردن ريتم خوشحالم . "
مورينيو :" الكلاسيكو را نمي بينم ، مي خواهم شام بخورم !"
كسي كه فوتبال دوست داشته باشد ، الكلاسيكو را هم مي بيند . مگر آن كه آن شخص عقده جلب توجه داشته باشد و بخواهد با دستكم گرفتن اين بازي بزرگ ، خودش را دست بالا بگيرد . شايد با گفتن اين ويژگي ها قابل پيش بيني باشد كه فرد مورد نظر كسي نيست به جز خوزه مورينيو ،مربي چلسي .
وي در كنفرانس مطبوعاتيش در مورد الكلاسيكو گفت :"به من ربطي ندارد . اگر از من بپرسيد كه آيا دوست دارم يكي از آنها ببرد ، بايد بگويم كه درست است ، يكي از دو تيم خواهند برد . "
اين بازي در ساعت مناسبي در انگليس برگزار مي شود ، يعني ساعت 17 . اما گويا مورينيو در چنين ساعتي ناهار مي خورد و مثل مرغ ها ، قبل از غروب آفتاب به خواب مي رود ! وي گفت :"با خانواده ام شام مي خورم و بعدش مي خوابم . نمي خواهم وقت استراحت شنبه ام را پيش از بازي مهم يكشنبه با سيتي از دست بدهم . " وي همچنين گفت كه دوست دارد رئال مادريد برنده بازي باشد .
تاتا :" تركيبم را پيش از بازي با ميلان انتخاب كردم "
تاتا مارتينو در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي شنبه گفت :" پيش از سفر به ميلان تيمم در روز شنبه را مشخص كرده ام . روبراه هستيم . اوساسونا و ميلان را شكست نداديم اما مشكلي نيست . مثل هميشه بازي مي كنيم و شانس پيروزي را داريم . "
ژاوي ، اينيستا يا سسك :"هر سه ممكن است بازي كنند يا اين كه يكي بيرون بماند . تيم شنبه را پيش از سفر به ميلان انتخاب كردم . "
ضد حملات :" بايد توپ را لو ندهيم . حريف در ضد حملات خوب است و بايد مراقب باشيم . "
نتيجه يا بازي :" سخت است كه بتوان گفت بيشتر به نتيجه علاقه دارم . اگر بخواهيم ببريم بايد خوب بازي كنيم . فرم ديگري را نمي بينم . "
بيل :"آنجلوتي گفته كه ممكن است بازي كند . بازيكن بسيار خوب و تعيين كننده است . "
پويول و سسك با توجه به نبودن در ميلان فيكس مي شوند :"نيم شود اين گونه نتيجه گرفت . هر كس در ميلان بازي كرد ممكن است در مادريد بازي كند . "
كريستيانو و مسي :"تعيين كننده ترين بازيكنان تيمهايشان هستند . دو بازيكن بسيار مهم هستند كه مي توانند بازي را تعيين كنند . "
همه به جز ژابي در ليست بازي با بارسا
كارلو آنجلوتي همه بازيكنانش به جز ژابي مصدوم را در ليست الكلاسيكو قرار داد . بازيكن سن سباستيني به گفته كارلتو حداقل يك هفته ديگر از ميادين دور خواهد بود .
ليست رئال مادريد بدين شرح است :
دروازه بان ها : ايكر ، لوپز و خسوس
مدافعان : واران ، په په ،راموس ، كوئنت رائو ،مارسلو ، كارواخال ،آربلوا و ناچو
هافبك ها : خديرا ، بيل ، كاسميرو ،مودريچ ،دي ماريا ، ايسكو و ايارامندي
مهاجمان : كريستيانو ، بنزما ، خسه و موراتا
كريستيانو - واران ، كابوس بزرگ نيوكمپ
رئال مادريد تركيب كاملي دارد اما دو بازيكن هستند كه بيش از بقيه بارسايي ها را مي ترسانند : واران و كريستيانو رونالدو. به دلايل مختلف ،اين دو بازيكن را مي توان كابوس بارسا در الكلاسيكوها دانست .
در حقيقت بازيكن فرانسوي بهترين بازيكن رئال در دو بازي رفت و برگشت مقابل بارسا در كوپا دل ري بود . عملكردش در هر دو بازي بي نظير بود . در دفاع عملا مسي را قورت داد و در حملات هم در بارس يك گل زد و در نيوكمپ يك گل ديگر .
البته عظمت كريستيانو را نمي توان فراموش كرد . او سابقه زدن گل در شش بازي پياپي در نيوكمپ را داشته است . . مسلما نيوكمپ از هر دويشان به شدت مي ترسد .
یه حقیقتی هست که خیلی از رفتاراش فقط به دل هوادارای همون تیمی میشینه که مربیشه !!!!! خوزه : دوس دارم رئال ببره . اما بازیو نمیبینم چون میخوام شام بخورم و استراحت کنم ! خدمتتون عرض کنم که بازی 19:30به وقت تهران - 18:00به وقت مادرید و 17:00 به وقت لندنه و فکر نمیکنم موقع شام باشه !!!! خلاصه : باشه آقا اصن نبین اما بازم مرسی بیادمون بودی
تا چند دقیقه ی یکی از متفاوت ترین الکلاسیکو های چند وقت اخیر شروع میشه . واقعا اگه دفاع تیم هوشیار باشه و بنزما و ایسکو هم خوب کار کنند بردن تو این بازی هم اونقدر ها هم سخت نیست چون رئال تا اینجا هم چندان نتایج بدی نگرفته و فقط به نظر میرسه که دفاع مشکل داره چون توخیلی از بازی ها گل خوردیم . به امید برد بازی امروز و هم امتیاز شدن با بارسا .
اولا که داور کار خودش رو کرد و تیم یوفا رو برنده کرد.دوما مدیران رئال و جناب انجلوتی حالا فهمیدن که با فروش اوزیل چه غلتی کردن. سوما ای کاش مورینیو بود تا با تیم جوانان رئال این تیم رو میبرد..............
سگ به این داوری !!! داور 2 - 1 رئال
حیف این 100 میلیون دلار که بهای این بیل پرداخت کردیم
و خاک بر سر این کارلتو با این ترکیبش !!! خداوکیلی انقد خره که میاد راموس رو میذاره هافبک دفاعی !!! یا این ایسکو نباید تو بازی بود ؟
واقعا چیزی ندارم بگم
حداقل حقمون مساوی بود نه باخت !!! باختی که داور بهمون تحمیل کرد !!!
خداوکیلی بدترین خطا روی بازیکنان رئال انجام میدادن اما خطا نمیگرفت اما همی که ی برخورد ساده روی بازیکنان شانسا صورت میگرفت فرتی خطا میگرفت !!!
یه پنالتی صد در صدی هم که برامون نگرفت
با این حال 6 امتیاز عقب افتادیم اما هنوز بازی های زیادی مونده مزخرف ترین الکلاسیکویی بود که تا ب حال دیدم
اول از همه تبریک به هواداران بارسلون مخصوصا عزیزانه دربی
من از بازی لذت نبردم!! افتضاح ترین الکلاسیکویی بود که دیدم!! ( حالا بدور از باخت رئال). آخه این بازی بود؟ خداوکیلی کاسیاس باید رو نیمکت باشه؟ من مطمئنم طرفدارای بارسلون هم ناراحتن از اینکه ایکر مقدس اسپانیا نیمکت نشین باشه. ای خدااااا قصد این آنجلوتی نبودی فوتبال اسپانیاست و تمام.
در این بازی من از مسی خیلی بیشتر انتظار داشتم و نمیه دوم تقریبا اصلا ندیدمش!!!. انتظارات خیلی بیشتر بود. دم سانچز هم گرم با اون گلش....
بنزما در شبی که آماده بود نیمکت نشین بود. واقعا حقش نبود نیمکت نشین باشه.
بیل واقعا گران قیمت ترینه؟ بیل انگار تیر آهن بی خاصیت ، فقط هیکل گنده کرده مردیکه ( کسی که گران قیمت ترینه کم تر از دریبل سرپا نباید بزنه غیر از این فوتبالو زیر سوال می بره!!!)
تیم آنجلوتی وابسته شدید به رونالدو و دیماریا داره مخصوصا رونالدو، اگر این دوتا نباشن رئال نابوده.
ای کاش آقای داورو میدیدم امشب دستاشو می بوسیدم بخاطر اون پنالتی رونالدو
:aaaa:
در کلام آخر می گم که : مورینیو کجایی؟ اوزیل کجایی؟ هیگواین کجایی؟ ژابی کجایی؟ جای تک تکشون خالیه مخصوصا اوزیل و خوزه. تیمی که مورینیو ساخت آنجلوتی نابودش کرد:daghon:
بازم تبریک به بارسلونایی ها
دلم پره ولی فعلا هیچی نمیگم چون دلم پر فحشه
واقا مورینیو کجایی........ پارسال جام حذفی بارسا تو نیوکمپ 3-0 عقب بود تماشاگرای بارسا بیشترشون دقیقه 80 رفتن واقا چه خاطراتی:ghelyon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Barcelona 2-1 Realmadrid[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلونا 2-1 رئال مادرید / خسته شدیم اما ... مرسی داور !
بارسلونا در شبی که داور برایش سنگ تمام گذاشته بود ، توانست که به سختی در نیوکمپ ، رئال را شکست دهد و به پیروزی دست پیدا کند . شاید تاتا مارتینو را بتوان خوشبخت ترین مربی جهان دانست . او به تیمی رفته است که در آن کمک های داوری بیداد می کند و حتی زمانی که تیمشان حرفی برای گفتن ندارد ، باز هم این داور هست که یاریشان دهد و بتواند در سخت ترین لحظه ها کمکشان کند .
باز هم قصه تکراری ، ادامه پیدا کرد و این بارسلونا بود که به لطف داور ، رئال را شکست داد . این بار ، پنالتی اظهر من الشمس روی کریستیانو گرفته نشد ، بازی هندبال میان ماسکرانو و والدس هم دیده نشد تا باز هم این بارسا باشد که به لطف داوری به پیروزی دست پیدا می کند .
رئال در این بازی تیم برتر میدان بود و حتی کریم بنزما یک تیرک تماشایی را هم به تیرک زد اما باز هم مثل همیشه این بارسلونا بود که با کمک داور پیروز شد . خسه در این بازی روی پاس عالی کریستیانو ، شایستگی هایش را اثبات کرد و نشان داد که آکادمی رئال بیش از این شایسته فرصت است .
خسه :" پنالتي مشخص بود "
يكي از بزرگترين خبرهاي رئال در مقابل بارسا ، درخشش خسه رودريگز و گلزني او در بازي بزرگي مثل الكلاسيكو بود . وي در مورد شكست گفت :" هنوز خحيلي مانده است . براي بردن به ميدان رفتيم اما نشد . دوست داشتيم سه امتياز را بگيريم . "
گل :" جايگيري خوبي داشتم . بردن مهم است اما ترجيح مي دادم . طبيعتا هميشه دوست دارم بازي كنم اما اين تصميم در اختيار مربي است . من به خاطر زيدان در اين جا ماندم و خيلي ممنونم ."
پنالتي كريستيانو :" مشخص بود چرا كه در حال گرم كردن بودم و صحنه را از نزديك ديدم . گاهي ديدن بعضي صحنه ها و سوت زدن برايشان چندان هم سخت نيست . "
بازي :" نيمه دوم برايم جالب بود كه خيلي خوب بازي كرديم و بهتر شديم . به طور كلي خوب بوديم و مي خواهيم همين گونه بمانيم . "
هواداران :" بدون آنها هيچ نيستيم . هميشه به كمكشان نياز داريم
داور دو پنالتي رئال را خورد
الكلاسيكوي امشب تحت تاثير تصميمات داوري بود . فشارهاي هفته اخير بارسا جواب داد و اين داور قضاوتي يكطرفه را انجام داد . اولين صحنه در دقيقه 43 بود كه آدريانو روي زمين با هند توپ را زد . رونالدو از چپ سانتر كرد ، خديرا در موقعيت تك به تك بود . والدس توپيگيري خوبي داشت اما بعدش توپ به دست آدريانو خورد . اونديانو اين صحنه را بي جواب گذاشت .
در دقيقه 71 اما مشخص ترين صحنه بازي بود . ماسكرانو ، كريستيانو را سرنگون كرد . پنالتي كاملا مشخص بود اما داور نخواست ببيند . البته راموس نيز در خطر گرفتن كارت قرمز بود كه داور نخواست رئال را ده نفره كند .
آنجلوتي :" كل دنيا پنالتي را ديد ، به جز داور "
قضاوت اونديانو ماينكو به حدي بد بود كه صداي كارلو آنجلوتي هميشه آرام را هم در آورد .
بازي را چطور ديديد ؟ پنالتي كريستيانو تعيين كننده بود ؟
نيمه دوم خيلي خوب بود . بيشتر فشار آورديم و بهتر بازي كرديم . كنترل بازي را با فرصت هاي خوبي براي گلزني در اختيار داشتيم . پنالتي به نظرم مشخص بود . كل دنيا آن را ديدند به جز داور . نمي دانم كه چطور يك داور بين المللي آن را سوت نزد .
چرا راموس را هافبك وسط كرديد ؟
براي تعادل . مي خواستم با حضور راموس ، خط هافبك متعادل تر شود . پس از بازي با يووه ، ايارا مصدوم بود . نمي خواستم ريسك كنم . با سرجيو صحبت كردم . از سبك بازيش راضي هستم .
هند آدريانو را چطور ديديد ؟
تصميم گيري مشكل بود . اين هم يكي از لحظات بازي بود . اگر پنالتي مي گرفت ،بايد دومين كارت زردش را مي داد و نتيجه طور ديگري مي شد .
چقدر داور را مقصر شكست مي دانيد و چقدر بقيه مسائل ؟
از درصد صحبت نمي كنم . در نيمه اول بازي را بدون دغدغه كنترل كرديم . در نيمه دوم حفظ توپ آساني داشتيم .
روند بيل را چطور مي بينيد ؟
اين تازه بازيهاي اول است و نياز به تركيب با بقيه داريم . بازي خيلي خوب بود . به دنبال حركات تركيبي هستيم . كار تيمي بد نبود .
چرا بيل را در جلو بازي داديد و نه در جناحين ؟
بازي در جناحين يا وسط فرق زيادي ندارد . مي خواستيم به بوسكتز فشار بياورد و فضاسازي كند .
چرا سه هافبك دفاعي ؟
با سه هافبك دفاعي بازي نمي كنم . مودريچ دفاعي نيست . خديرا و راموس براي ايجاد تعادل بازي مي كنند . مارسلو ، كارواخال ، كريستيانو و دي ماريا مهاجمان هستند . بارسا هم بدون مهاجم بازي مي كند . فقط مسي در خط حمله شان است .
چرا در حالي حالا از داوري صحبت مي كنيد كه در بازيهاي قبلي در اين باره موضع نمي گرفتيد ؟
چرا كه روي خط بودم . دفعات قبل صحبت نمي كردم چرا كه در موقعيت صحيحي براي ديدن صحنه نبودم .
اولين الكلاسيكويتان را چطور ديديد ؟
بازي بي نظيري بود ، با جوي بسيار خوب . يك نمايش با فوتبالي زيبا و تيمهايي فوق العاده . مي خواهيم اين بازي را ببريم اما به هر صورت بايد بهتر شد . اين بازي زيبايي بود . به هر صورت بايد بهتر شد . اين بازي اين را نشان داد .
آنجلوتي در فكر تبديل كردن كريستيانو به كاپيتان اول
ادم باید حرفشو کجا بزنه!!!!!!!!!!!!!! به خدا نمی خواستم نظر یدم از عصبانیت!! اخه کدومو بگم کدوم بمونه.از دیگو لوپز بگم یا واران که رو هر دو گل مقصر بود یا از پست راموس بگم یا از فیکس بازی کردن بیل بگم یا سیستم تیممون یا فروش اوزیل یا بازی ندادن ایسک. یا غش کردن داور!!!!!!!!! به خدا فک کنید از این یا هایی که گفتم هم بیش تر هست.اما نخواستم سرتونو درد بیارم.سکوت و سکوت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود
درسته ما بازی رو باختیم در حالی که مستحق باخت نبودیم اما 6 امتیاز رو میشه جبران کرد
درسته باختیم اما پا پس نکشیدیم و تا اخر جنگیدیم باید به تیممون افتخار میکنم شما دیدید که بارسا در دقایق اخری چطور داشت تقلا میکرد و وقت رو تلف میکرد
دیشب په په یکی از بهترین بازی هاشو برامون انجام داد و واقعا بدون اشتباه بازی کرد
بیل هم هنوز ب طور کامل اماده نیست
و باز هم دم کریس گرم که همیشه بهترین بازی هاشو انجام میده دیشب خوب بازی کرد اما باز هم بدشانسی اورد
از داوری ضربه دیدم و داوری بد به ضرر ما بود و همین که اسم داوری میاریم توی تاپیک همسایه الان بارسایی ها دارن به ما میپرن ولی مشکلی نیست این برد مال شما ولی یادتون باشه که مورینیو هم بازی اولش رو باخت و بعد چه کار کرد.
و تیتو هم اولین بازیش در الکلاسیکو رو برد بعد دیگه رنگ برد هم ندید.
این بازی رو فراموش میکنیم و باز هم میجنگیم تا اون چیزی که لیاقتمون هست تو این فصل بهش برسیم
به توانایی های کارلتو ایمان دارم و باید بهش زمان داد اگر مربی درجه 2 یا 3 بود هیچ وقت این همه افتخار توی کارنامش نبود !!! دیشب هم با این ترکیبی که وارد زمین کرد خوب ظاهر شد و موقعیت های خوبی رو
روی دروازه بارسا ایجاد کردیم
و خواهشا نیاید بگید اگه ترکیب فلان بود چنان بود بازی رو میبردیم شاید اتفاق دیگری می افتاد !!!
بیشتر از هر چیزی که در بازی دیشب به دل من نشست استارت کریس در دقایق اخر بود که منجر به گل رئال شد و خسه هم علاوه بر تجربه کمش از تک موقعیتش خوب استفاده کرد واقعا طوفانی استارت میزنه این کریس
و به گفته ی راموس : چيزهايي هست که نميتوانيم با آنها بجنگيم؛ اين را قبلا هم گفتهام، داور نتيجه بازي را تعيين کرد. دو پنالتي واضح، يک هند در نيمه اول و خطايي که در محوطه جريمه در نيمه دوم روي رونالدو اتفاق افتاد را نيز داور پنالتي نگرفت.
حالا باید به بازی بعدمون مقابل والنسیا و کسب سه امتیاز فکر کنیم
یا علی roz::
عکس هایی از بازی دیشب
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مارتينو: هيچوقت درباره داوري حرف نميزنم
داور :nishkhand:
هوادارای بارسا :-kal
من :apthy:
مادریدیا :deldari:
کل داورای جهان :apthy:
فدراسیون اسپانیا :apthy:
فیفا heey::
من 1 خواهشی از بچه ها دارم
انقد نگید ترکیب فلان بود. فلان بازیکن بد بازی کرد. فلان شد
ابومسلم خراسان هم میرفت جلو بارسا، میبردش
2 تا گل شانسی خوردیم. اولیش توپ نیمار خورد به کاواخال که اگه نمیخورد عمرا گل میشد (برید صحنه گل رو ببینید توپ میرفت تو آسمون)
دومیش هم اشتباه لوپز بود. که البته از بازی بعدی ایکر فیکسه
داور تو هر صحنه که هیچی نمیشد به رئالی ها کارت زرد میداد
2 تا پنالتی نگرفت واسه رئال.
وقتی اونا 12 نفرن ما چیکار میتونیم بکنیم؟
بهترین بازیکنمونم فک کنم بنزما بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی بعدیمون با سویا هست نه والنسیا ، در این تاپیک فقط بازی های مهم رو اعلام می کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنجلوتی به قول تو مربی بدی نیست اما من معتقدم با سبک رئال جور نیست و اگر سبک مورینیو رو پیاده می کرد تیم خیلی موفق تر بود . مورینیو 2 سال اول از بارسا می ترسید و دفاعی بازی می کرد اما بعد فهمید باید با پرس از پشت و حمله بدون ترس رو انجام بده که از وقتی رئال اینطوری بود موفق بود.
من معتقدم اگر دیشب ایکر تو گل بود رئال روحیه دیگه ای داشت و نتیجه خیلی بهتر بود.
دیشب پستی که خدیرا بازی می کرد جای اوزیل بود و کاملا جای اوزیل حس میشد.
امیدوارم درس بگیریم و جدی تر لیگ رو دنبال کنیم و اینطوری بارسا رو هم می گیریم ایشالا.
سايت ماركا به بازيكنان رئال پس از شكست در نيوكمپ نمره داد .
ديگو لوپز 5 : كلا بارسا دو موقعيت جدي داشت و روي هر دويش گل خورد . حركتش روي گل دوم فاجعه بود .
كارواخال 5 : فراتر از حد انتظارات بود و عملكرد خوي داشت اما روي گل نيمار جا ماند .
په په 6 : در نيمه اول عملكردش چنگي به دل نمي زد و روي گل اول آفسايد را پر كرد اما به مرور بهتر شد .
واران 6 : بهترين عنصر خط دفاعي رئال بود . به خوبي در دفاع و حمله عمل مي كرد . كارش قابل قبول بود .
سرجيو راموس 5 :در پست نا آشنايي بازي مي كرد . آنجلوتي از ترس اخراج نشدن تصميم به تعويض كردنش گرفت .
خديرا 6 : 90 دقيقه ميانه زمين رئال را تحت كنترل داشت . استفاده از سه هافبك دفاعي باعث مي شود كه راحت تر بازي كند .
مودريچ 7 : تا زمان حضور ايارامندي تنها به نظر مي رسيد اما به مرور سرحال تر شد .
دي ماريا 5 : چندان در جريان بازي نبود و در نهايت در يكي از بدترين بازيهاي فصلش با خسه تعويض شد .
بيل 5 :بازيكن ولزي از نظر بدني كاملا نا آماده به نظر مي رسيد . چند بار تلاش كرد اما نتيجه نگرفت .
كريستيانو 7 : حتي در بدترين شبش هم ستاره رئال بود . يك پاس گل داد و اونديانو پنالتي مشخص بر رويش را نديد .
ايارامندي 6 : در تيم جا افتاده است . حضورش بازي رئال را پوياتر و بهتر كرد .
بنزما 7 : بازيكن فرانسوي يك شوت زيبا را به تيرك دروازه زد . عملكرد قابل قبولي داشت .
خسه 6 : اولين گل رسميش را در رئال زد ، آن هم در نيوكمپ .
سـلام به دوستان رئالی ... .. .
والا خواستم بعد بازی نظر بزارم گفتم عصبیم یه چیزی مینویسم که بعد توش میمونم !!!!
گذاشتم امروز نظر بدون هیچ غرضی رو بیان کنم ...
دیشب مثل 95% بازی های امسال نیمه اول کلا رئال هیچ حرفی واسه گفتن نداشت ...
نمیدونم دلیلش چیه ؟! رئال اصلا خوراکش نیمه های اوله مخصوصا دقایق ابتدایی که حریفو به توپ ببنده !
نیمه دوم رئال انصافا بهتر از بارسا بود و دیشب به معنای کامل بدشانس بود ...
کاری به داور غش کرده و والدز دست طلایی !!!!! ندارم !!!!!
درباره تاکتیک دیشب کلا اشتباه بود من فکر میکردم کریم رو با وجود تمام گل خراب کردناش بزاره از اول و همینطور ایسکو رو !
ولی بیل و گذاشت و بنده خدا تلاششو کرد ولی مثمر نشد ..
ایارامندی دیشب با اومدنش یکمی ریتم بازی رو تغییر داد و چشمه ایی از کارای ژابی رو توش دیدم !
خدیرا هم نمیدونم طلسم شده جلوی والدز !
لوپــــــز دیشب 100% روی گل دوم مقصر بود :(
انجلوتی تاکتیک خوبی نمیه اول نداشت ولــــــی گذاشتن کارواخال جز بهرین تصمیماتش بود ... خسه هم همینطور !
دیگه به نظرم راستمون اتوبان نمیشه اگه خدا بخواد !
همه دیدن وقتی رئال سرعتی شد و 4231 مورینیویی رو انجام داد بارسا کلا رفت تو قوطی ...
درسته که انجلوتی الکلاسیکوی اولش بود و همه میگن خوب مورینیو هم سال اولش 5 تا خورد ولی تیم مورینیو کجا این کجا !!!!!!!!!؟
کــــــــارلتو مربی با تدبیر کار بلدیه خداییش ولی خوب اشتباهاتش کمر شکنه ! مخصوصا فروش اوزیل و هیگی که لطمش حالا حالا حالاها وارده تیم میشه !
دیشب یکی از ضعیفترین بازیای این دو تیم بود مخصوصا بارسا ضعیف بود و مسی کاملا محو بود
من خودم به شخصه وقتی سانچز اومد تو به دلم بد اومد !!
دیگــــــــــه چیزیه که گذشته و با ک.بیدن مربی و اوردن اسم مربی قبلی چیزی عوض نمیشه چون نه این مربی میره و نه اون برمیگرده
من مطمئنم بارسا امتیاز از دست میده و به بازی برگشت خیلی خیلی امیدوارم چون فک کنم قلقش دست کارلتو اومده باشه !
ایشا... بازی بعدی با برد پشت سر بزاریم ...
فعلا
من نظر فنی نداده بودم چون خیلی عصبانی بودم
مث همه بچه ها منم از این ناراحتم که چرا ترکیب بد چیده شد
شاید دلیل قانع کنندش این بوده که بد از این همه بازی میخواسته 1 ترکیب جدید بچینه که تاحالا باهاش بازی نکرده و بارسا رو غافلگیر کنه. ولی خیلی بد چید خیلی
به نظر من ایکر باید تو گل بود. تجربه ش و انگیزش جلو بارسا 100 برابر لوپزه
خط دفاعی خوب بود په په و واران چپ هم مارسلو خیلی خوب کار کرد.
درمورد کارواخال باید بگم با اینکه با آربلوا هم پسته ولی کاملا بازیش با اون فرق داره. کارواخال جنگنده تر و با نگیزه تر و بیشتر نفوذ میکنه. ولی آربلوآ با قدرت بدنی و تجربه بیشر و کمتر نفوذ میکنه
به نظر من میتونست به هرکدوم 1 نیمه بازی بده. چون برای مهار نیمار کارواخال گزینه خوبی نبود ( روی گل اول واقها میتونست بهتر کار کنه )
خط میانی: باید ایارامندی و خدیرا رو میذاشت کمی عقب تر و ایسکو رو به عنوان بازی ساز برای مهاجما
آخه احمق اگه میخوای یکی رو بذاری هافبک دفاعی په په رو باید بذاری که تو تیم ملی تو این پست بازی میکرد ( همون کاری که مورینیو تو 1 ال کلاسیکو کرد ) نه راموسو که تاحالا تجربه نداشته
بعدشم احمق. دیگه عالم و ادم میدونن په په و راموس سفت بازی میکنن و خشنن. میذاری هافبک دفاعی که اخراج شن؟
به نظر من راموس باید راست بازی میکرد.
مهاجمان: خب وقتی بیل چند تا بازی تعویضی اومده تو و خوب بازی نکرده واسه چی فیکس میذاریش اونم نوک
موراتا باید فیکس میشد مگه تو ال کلاسیکو قبل ندرخشید؟ خوب بازی نکرد؟ پاس گل نداد؟
بعد با کریم تعویض میشد
تعویض ها باید هجومی باشه که طرف بگرخه. نه اینکه راموسو بکشی بیرون ایارا رو ببری تو. نه اینکه دیقه هشتاد و خورده ای خسه بره تو
گل خسه هم شانسی بود. صدقه سری والدز بود که از زیر دستش رد شد البته از پاس عالی رونالدو نباید گذشت
یعنی داور نذاشت بازی کنیم. نیمار خودشو میزنه به راموس بهش کارت میده. بیل پاشو میاره بالا کارت میده. رونالدو رو تو محطه له میکنن خطا نمیگیره. خب مرتیکه اگه بازی مساوی میشد که کلا جریان بازی تغییر میکرد
اگه شوت کریم گل میشد... حیف. حیف
مسی هیچکاری نتونست بکنه. هیچ کاری. بعد اومدن میگن مسی دفاع رو مشغول کرد که نیمار گل بزنه. هه. آخه واران مگه گذاشت مسی حرکت کنه؟
بازی برگشت منتظرتونیم تو برنابئو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Juventus - Realmadrid[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوونتوس امیدوار است که در بازی امشب خانگی مقابل رئال مادرید از دور چهارم بازیهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بتواند با کسب هر سه امتیاز ممکن به ادامه حضور دراین رقابتها امیدوار باشد
شاگردان کنته در سه بازی شان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا تنها 2امتیاز کسب کرده اند و در مصاف با گالاتاسرای رده دومی و کپنهاگن قعرنشین به دو تساوی رسیدند و یک باخت هم در سانتیاگو برنابئو به دست آوردند و حالا در رده سوم جدول هستند.
اما کنته که شاهد باخت 1-2 تیمش در برنابئو بود، معتقد است که هواداران بینکونری می توانند تفاوت ها را رقم بزنند:« امیدوارم که ورزشگاه یوونتوس سه شنبه شب یک دیگ جوشان باشد. به نحوی که هواداران بتوانند تیم ما را به سمت برد هل بدهند.»
او درادامه صحبت هایش که از یوونتوس تی وی پخش شد گفت:«ما در مادرید نشان دادیم که چه کارهایی می توانیم انجام دهیم. مادرید برای کسب دهمین جام اروپایی اش بسته شده ولی ما نباید از آنها بترسیم.»
شنبه شب بازیکنان بینکونری خبر خوبی را دریافت کردند و آن هم بازگشت فابیو کوالیارلا به روزهای اوج بود. او در 15 دقیقه پایانی بازی تیمش مقابل پارما به میدان رفت تا بینکونری با نتیجه 0-1 به پیروزی برسد.
یوونتوسی ها دراین بازی جورجو کیه لینی را دراختیار ندارند،چون در بازی رفت دو تیم از زمین مسابقه اخراج شد. قهرمان فصل گذشته سری آ ، تنها یک باخت در رقابت های این فصل لیگ ایتالیا داشته که آن هم باخت 2-4 مقابل فیورنتینا بوده و حالا آنها در تعقیب رم صدرنشین هستند.اما هواداران بینکونری فعلا چشم به موفقیت اروپایی تیمشان دوخته اند و بعد از کسب چند قهرمانی در رقابتهای ایتالیا، حالا منتظر درخشش اروپایی هستند. این تیم فصل گذشته تا مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا پیش رفت و بعد به دست بایرن حذف شد
کسب یک پیروزی مقابل رئال که در سه فصل اخیر تا مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده، می تواند یووه را به صعود به دور بعد تلاش کند ولی غلبه برتیم آنچلوتی کار آسانی نخواهد بود. رئالی ها شنبه شب با نتیجه 2-3 از سد رایو وایه کانو عبور کردند و در آن بازی رونالدو به دو گل رسید تا تعداد گلهایش درتمامی تورنمنت ها درطول این فصل را به عدد22 برساند. قبل از آن هم رئال با نتیجه 3-7 از سد سویا عبور کرده بود.
رونالدو هر دو گل رئال در بازی رفت دوتیم در مادرید را به ثمر رسانده بود و حالا سومین گلزن برتر رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست.
او حالا شش گل تا رکورد گلهای مسی در رقابتهای اروپایی و 15 گل با تعداد گلهای اروپایی رائول گونسالس که 71گل است فاصله دارد. شاگردان آنچلوتی می توانند با برد در این بازی صعودشان به مرحله حذفی را قطعی نمایند.
لیست بازیکنان اعلام شده
كاسياس ، ديگو لوپز ، خسوس فرناندز ، واران ، په په ، راموس ، مارسلو ، كارواخال ، آربلوا ، خديرا ، كاسميرو ، گرت بيل ، ژابي ، مودريچ ، دي ماريا ،ايسكو ، ايارا ، كريستيانو ، بنزما ، موراتا و خسه .
درود به تمامه مادريدي هاي سالار
امشب يه بازي سخت و حيثيتي داريم ميگم حيثيتي بابت اينه كه توي ليگ قهرمانان بايد با صلابت و بي رحم نشون بديم تا بقيه تيما بترسن از ابهت تيممون.
امشب نبايد اشتباه بازي با بارسا رو تكرار كنيم منظورم بازي دادن به راموس تو پست هافبك همونجوري كه شاهد بازي با بارسا بوديم ديدم كه قدرت حفظ توپ و بازي سازي تيم تو نيمه دوم از وقتي كه آيار به جاي سرخيو اومد بالا رفت و رئال سوار بر بازي شد به نظر من راموس راست بره په په و واران مركز و مارسلو راست اينجوري دفاعمون توي توپهاي ارسالي از جناحين هم نقصش بر طرف ميشه با توجه به بازيه رايو كه نقص شديد دفاعمون توي توپهاي ارسالي از جناحين مشهود بود رو اينجوري ميشه بر طرف كرد توي پست هافبكهاي دفاعي هم اگه ژابي آماده باشه ميتونه با همراهي خديرا اون منطقه از زمين رو كاملا پوشش بدن و بازي سازي تيم به بهترين شكل انجام ميشه توي پست تهاجمي هم بيل راست ايسكو مركز سلطان هم چپ مهاجم هم كريم كه اين روزا اساس آمادس نيمه دوم هم دي ماريا به جاي بيل بياد و ويران كنه خط دفاعي يووه رو.
توي ضد حمله تيم يه كم ميلنگه توي سه سال گذشته ما خطرناك ترين تيم دنيا تو ضد حمله داشتيم اما امسال زياد تو دور ضد حمله نيستيم اميدوارم كارلتو تو اين زمينه بتونه تيم رو بهتر كنه.
من از بازي بچه هامون تو بازي با بارسا خيلي راضيم به جز بيل كه محو شده بود كافيه بيل ديگه مصدوم نشه و برگرده به روزاي اوجش اونوقت ببينم بيل موثرتر ميشه يا نيمار بيل پتانسيل بهترين بازيكن شدن دنيا رو داره اما خوب ميدونيد فيفا و يوفا توسط چه كسايي اداره ميشن زياد يگه تو اين بحثا نميرم شما خودتون همه چي رو بهتر از من ميدونيد.
بابت نبودنم معذرت ميخوام از دوستاي گلم يه سري مشكلات داشتم نبودم اميدوارم هميشه كنارتون باشم و از حضور گرمتون لذت ببرمroz::
آمار خواندني براي بازي امشب با يووه : كريستيانو صد تايي مي شود
تقابل رئال مادريد و يوونتوس به عنوان دو حريف سنتي مسلما مملو از جذابيت و انرژي خواهد بود .
در يك هشتم
رئال مادريد اگر امشب در تورين برنده باشد ، به مرحله يك هشتم مي رسد . حتي يك تساوي هم كافي است ، البته اگر گالاتاسراي در دانمارك نبازد . رئا مادريد اگر يووه را شكست دهد و گالاتاسراي نتواند كپنهاگ را شكست دهد ، صدرنشيني در گروه را قطعي مي كند . براي بانوي پير اين بازي مرگ و زندگي است ، اگر ببازند و گالاتاسراي ببرد ، پنج امتياز از تيم تركيه اي عقب مي مانند و كارشان براي صعود خيلي سخت مي شود .
بيشترين صعود
رئال يكي از پنج تيمي است كه امروز مي تواند مرحله يك هشتمش را قطعي كند . پي اس جي ، باينر ، التتيكو و بارسلونا تيمهاي ديگر هستند . اين مي تواند دهمين باري باشد كه رئال با چهار بازي به مرحله بعدي چمپيونزليگ مي رسد . در دو مرحله گروهي 01-2000 و دو مرحله گروهي 02-2001 و سالهاي 04-2003 ، 06-2005 ، 07-2006 ، 11-2010 و 12-2011 نيز اين كار را كرده بود .
ركورد صعود
هيچ تيمي به اندازه رئال در هفته چهارم صعودش به مرحله يك هشتم چمپيونزليگ را قطعي نكرده است . بارسلونا با 6 ، يونايتد با 5 ، يووه و ميلن با 4 ، آرسنال ، ميلان ، بايرن ،چلسي و پورتو با 3 بار تيمهاي ديگر هستند .
صعود هميشگي
رئال 21 بار در مرحله گروهي چمپيونزليگ حضور داشته كه هرگز اوت نشده است . 12 بار اول شده و 9 بار دوم . فقط سويا و ليدز با دو بار حضور و دو بار صعود از اين حيث با رئال برابري مي كنند . تا سال گذشته چلسي نيز 11 از 11 بود اما اوت شدند . بايرن از 19 بار ،يك بار اوت شده ، يونايتد از 22 بار سه بار ، بارسلونا سه از 20 ،ميلان سه از 18 و يووه 3 از 15 .
دو امتياز
يووه كلا دو امتياز در سه هفته اول كسب كرده است و اگر امروز ببازد در شرايط بحراني قرار مي گيرد . فقط دو تيم در تاريخ چمپيونزليگ با دو امتياز يا كمتر در مرحله گروهي كسب كرده اند : لوكوموتيو در فصل 03-2002 و پورتو در فصل 05-2004 .
بازيها
يووه و رئال امروز براي شانزدهمين بار مقابل هم قرار مي گيرند كه ركورد 15 تقل بارسا و چلسي ، ميلان و رئال يا ينتر و رئال را مي شكنند . تكراري ترين دوئل هاي قاره ، بايرن - رئال با 20 و بارسا - ميلان ا 19 (با احتساب بازي فردا) هستند .
اولين برد
رئال براي اولين بار در اولين حضورش در تورين با نتيجه 1-0 در 14 فوريه 1962 پيروز شد . دي استفانو با سانتر پوشگاش گل زد . از آن زمان هر بار به اين استاديوم رفته باخته است يعني شش شكست . در چهار تا از پنج حضور اخيرش در اين استاديوم از اروپا اوت شده است .
بيرون از خانه
رئلا مادريد 28 بازي در ايتاليا در اروپا داشته است . 14 تا در ميلان ، هفت تا در تورين ،شش تا در رم و يكي در ناپولي كه حاصلش چهار برد ، هفت تساوي و 17 شكست بوده است . از اين چهار پيروزي ، سه تا در استاديوم المپيك رم بودند و يكي در كاموناله قديمي .
اسپانيايي ها
يوونتوس 24 بار ميزبان باشگاه هاي اسپانيايي بوده كه حاصلش 16 برد ، 6 تساوي و دو شكست برده است . به جز برد رئال در سال 1962 ، دپورتيوو نيز در سال 2004 در دل آلپي با نتيجه 1-0 برنده شد . از اين 24 حضور ، باشگاه ايتاليايي 11 بر كلين شيت كرد و فقط دو بار بيش از يك گل خورد : 3-2 مقابل دپور در سال 2003 و 4-2 مقابل سوسيه داد در هما نسال .
استاديوم جديد
استاديوم جديد يوونتوس در 8 سپتامبر 2011 افتتاح شد . سه روز بعدش ، يوونتوس 4-1 پرما را شكست داد . يووه 55 بازي در اين استاديوم داشته كه حاصلش 39 برد ، سيزده تساوي و سه شكست بوده است . فقط اينتر ، سمپدوريا و بايرن در اين استاديوم برنده شده اند .
گلهاي پياپي
رئال مادريد در 28 بازي قبليش در جام اشگاه هاي اروپا گل زده است . آخرين باري كه رئال گل نزد در شكست 0-2 به بارسا در برنابئو بود . امروز رئال مي تواند با ركورد تاريخي بارسا بين 2009 تا 2012 با گلزني در 29 بازي پياپي برابر كند . ركورد ميلان با تساوي 0-0 در سن سيرو پاره شد .
هجومي
رئال در 19 بازي پياپي خود در خارج از خانه گل زده است . امروز ممكن است كه با ركورد تاريخي ديگري برابري كند . هيچ تيمي به 20 نرسيده است . اسپارتاك مسكو بين سالهاي 1991 تا 1995 به 19 رسيد و در سال 1996 نتوانست به نانت گل بزند .
صد تايي
كريستيانو امروز 26مين بازيكن تاريخ مي شود كه در جام باشگاه هاي اروپا به صد بازي مي رسد . پس از فيگو دومين پرتغالي است ك هبه اين ركورد مي رسد و از ركورد 99 بازي گوتي جلو مي زند . از اين 100 بازي ،چهار تا در مراحل مقدماتي بودند . 4 بازي با ليسبون بوده ، 55 تا با يونايتد و 44 تا با رئال . 58 بار گلزني كرده است كه 57 تا در مرحله اصلي بوده سات و يكي در مرحله مقدماتي كه فقط رائول با 71 ، مسي با 63 ، نيستلروي با 60 و شوچنكو با 59 بالاتر از او هستند .
آقاي گل
كريستيانو در سال 2013 توانسته 13 گل در چمپيونزليگ برساند ، به اندازه مسي در سال 2012 . اگر امروز گل بزند تبديل به اولين بازيكن تاريخ مي شود كه در عرض يك سال ، 14 گل در چمپيونزليگ مي زند . اگر دو تا بزند ، اولين بازيكني مي شود كه چهار دبل پياپي در اروپا كسب كرده است . فقط انيزاگي و البر توانسته بودند در سه بازي پياپي چنين كاري كنند .
ركورد
كريستيانو در سه هفته اول هفت گل زده است . اگر يك گل ديگر بزند با ركورد نيزاگي در سال 2002 با هشت گل در چهار بازي برابري مي كند .
آنجلوتي
به عنوان مربي يووه ، 57 باز يرسمي در خانه داشت كه هفت تا را باخت . به عنوان حريف ده بار مقابلشان قرار گرفت كه حاصلش يك برد ،پنج تسايو و چهار شكست بود . تنها برد با ميلان در سال 2004 با نتيجه 1-3 برد . سيزده تيم تاريخي با يك مربي ايتاليايي در ايتاليا در چمپيونزليگ بازي كرده اند ، فقط سه تا برده اند :رانيري ، ترومبتا و اسپتالتي . براي آنجلوتي اين دومين بار است . دفعه قبلي با چلسي به اينتر باخت .
موجي :"رئال زياد گل مي خورد "
لوچاني موجي ، مدير اجرايي اسبق يووه در مورد بازي امشب گفت :"نسبت به يووه خوشبين هستم چون رئال خيلي گل مي خورد . تيم آنجلوتي خيلي گل مي زند اما به همان اندازه گل مي خورد . اگر يووه بتواند سريع بازي كند مي تواند نتيجه بگيرد . "
وي در مورد آينده پوگبا نيز گفت :"فكر مي كنم مي ماند . وكيلش كارهايش را تحت نظر دارد و بازي مي كند تا دستمزد را بالاتر ببرد . در مورد ايبرا نيز همين بود . "
كونته :" از هواداران يووه مي خواهم پرشور باشند "
آنتونيو كونته ، مربي يوونتوس در كنفرانس مطبوعاتي گفت :"ما بايد در مورد رئال مادريد فكر كنيم ، نه داوري . به يوفا اعتماد داريم . اتفاقات بازي رفت فقط مربوط به همان بازي بود . "
خط حمله رئال :"آن را ويرانگر توصيف مي كنم ، به خصوص وقتي كه بازي مورد علاقهشان را ارائه مي دهند . كريستيانو ، بنزما ،بيل و دي ماريا وقتي كه درون زمين باشند ،بي نظير هستند . بهترين در اروپا . "
خطر حذف :"بازي مهمي براي بقاي ما در چمپيونزليگ است . فشار بالاست اما يووه بايد با آن كنار بيايد . ما در زمين رئال خودمان را نشان داديم . مسلما حمايت هواداران مهم خواهد بود . از هواداران مي خواهم كه پرشور باشند . "
آنجلوتي اعلام كرد : واران در مقابل يووه فيكس است
كارلو آنجلوتي اعلام كرد كه رافائل واران در تورين فيكس خواهد شد و همچنين از ميان په په و سرجيو راموس يكي در استاديوم يووه در تركيب قرار خواهد گرفت .
وي در مورد احتمال حضور خديرا - مودريچ - ژابي در خط هافبك و بيل - بنزما - كريستيانو در خط حمله به شوخي گفت :"زياد هم بد نيست . به من تركيب هايتان را ايميل كنيد و بررسي مي كنم . "
رئال در تورين نارنجي مي پوشد
رئال مادريد در مقابل يووه از پيراهن جديدش رونمايي مي كند . در صورتي كه اتفاق غيرمنتظره اي رخ ندهد ، رئال براي اولين بار پيراهن نارنجي خود را در تورين مي پوشد .
اگر يوفا اين گزينه را رد نكند كه بعيد هم به نظر مي رسد ، رئال پيراهن سومش را به تن مي كند . در تركيه نيز قرار بود اين اتفاق بيافتد اما يوفا معتقد بود كه اين پيراهن با پيراهن قرمز گالاتاسراي همپوشاني دارد . رئال در آن بازي آبي پوشيد و شش گل زد .
رئال در سالهاي اخير پيراهن هاي دوم ديگري مثل سبز وقرمز را هم براي چمپيونزليگ استفاده كرده بود .
ماركيسيو :" اگر میتوانستم رونالدو و راموس را از تركيب رئال كنار مي گذاشتم "
كلوديو ماركيسيو ، هافبك يوونتوس به تمجيد از كريستيانو و راموس پرداخت و گفت كه اگر مي توانست انتخا كند ، يكي از اين دو را از تركيب رئال در بازي فردا كنار مي گذاشت .
بازيكن تيم يوونتوس گفت :"كريستيانو به اين خاطر كه گلهاي زيادي مي زند و سرجيو راموس به اين خاطر كه رهبر خط دفاعي است . " و در ادامه گفت :"براي رئال مادريد به عنوان يكيا ز باشگاه هاي بزرگ دنيا با بازيكنان بزرگ ، احترام زيادي قائليم . "
ماركيسيو گفت كه يووه سعي مي كند در اين بازي " بهترين عملكرد " را داشته باشد و گفت كه الساندرو دل پيرو از الگوهايش بوده است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------------------------------------------------------------------------
بازدید 130 کودک عضو مدرسه ی رئال مادرید در میلان ایتالیا از تمرینات تیم اصلی در تورین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشب اگه کارلتو بتونه یووه رو ببره معلوم میشه بازی دور رفت روی حادثه نبرده... از طرفی هم یکم میشه حداقل به سی ال امیدوار بشیم لیگ رو که مشخصه امسال بعیده به هیجا برسیم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینطور که مشخصه ترکیب باید همین باشه ... آلونسو کلید مشکلات رئاله اگه دوباره وضعش خوب باشه خیلی عالی میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Juventus 2-2 Realmadrid[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوونتوس 2-2 رئال مادرید / پرواز به یک هشتم
رئال مادرید با تساوی در تورین ، صعودش به مرحله یک هشتم نهایی را مسجل کرد و تورینی ها را تا آستانه جام یوفا برد . مهمترین اتفاق نیمه اول ، زمانی بود که ایکر کاسیاس با پایش یک توپگیری بی نظیر داشت و نشان داد که هنوز که هنوزه دود از کنده بلند می شود . یووه در نیمه اول از روی نقطه پنالتی به گل رسید و رئال مادرید هر چند که در ساختار دفاعی مشکلاتی داشت اما توانست که نتیجه ایده آل را کسب کند .
در نیمه دوم اما راموس در پست دفاع راست جا افتاد و رئال در حد و ادازه های خودش ظاهر شد و بنزما برای کریستیانو یک گل ساخت و کریستیانو نیز برای گرت بیل . شوت دیدنی ژابی نیز تیرک دروازه حریف را به لرزه در آورد .
~نتیجه دیگر بازی این گروه~
کوبنهاگن 1-0 گالاتاسرای
*^ لیست بازیکنان بازی کرده *^
کاسیاس:
مارسلو:
په په:
راموس:
واران:
مودریچ:
ژابی:
بیل:
رونالدو:
خدیرا:
بنزما:
خسه:
دیماریا:
ایارامندی:
نظرات و دادن نمره راجب عملکرد هر بازیکن جلوی هر بازیکن انجام شود و حداکثر نمره 10 و حداقل 1 است
به نظرم عادلانه ترین نتیجه همون مساوی بود
نیمه ی اول خیلی بازی پر اشتباهی بود هر دو تیم فوق العاده پاس های اشتباه میدادن چندتا پاس رو به عقب خیلی خطرناک راموس داد که به خیر گذشت
هر چند اینم هم باید گفت که نیمه ی اول یووه برتری نسبی داشت
اما در مورد پنالتی من اونو پنالتی نمیدونم
اما در نیمه ی دوم رئال کاملا متحول شد بخصوص در 20 دقیقه ی اولش که عالی بود
رو دو گلی که خوردی مبه خصوص گل دوم کاملا واران اشتباه کرد یورنته چسبیده بهش بود ولی خیلی راحت ضربه ی سرو زد
موقعیت های خیلی خوبی رو از دادیم شوت الونسو که به تیر خورد و موقعیت خیلی خوبی که بنزما از دست داد
یه نکته ای که بایدبهش اشاره کرد حضورژابی آلونسو هستش که فوق العاده برا رئال ضروریه با اینکه هنوز کاملا آمده نیست و دیدیم که چقدر حضورش در میانه ی میدان موثر بود
کریس هم 8گل خودشو تونست به ثمر برسونه خوش میات جلو کریس نباید کسی زبون درازی کنهخوب هوادارای یووه رو ساکت کرد
گرت بیل هم رفته رفته داره آماده تر میشه و با تیم هم هماهنگ تر میشه البته هنوز خیلی توقع ها ازش بیشتره
کاسیاس هم عالی بود یه توپ فوق العاده از یورنته تو نیمه ی اول گرفت
اما یه سوال از هواداری یووه که ادعا داشتن بازی رفتوبا کمک داور بردیم پس چرا امشب با اینکه داور یه پنالتی مشکوک براتون گرفت بازهم نتونستید رئالو ببرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*^ لیست بازیکنان بازی کرده *^
کاسیاس:8
مارسلو:7
په په:8
راموس:8
واران:6
مودریچ:8
ژابی:8
بیل:8
رونالدو:9
خدیرا:7
بنزما:7
خسه:4
دیماریا:4
ایارامندی:4
سلامی دوباره ... ... . .
دوستان دیشب بازی بسیار حساسی بود مخصوصا برای یووه !
همونطور که میدونید رئال از زمان دی استفانو نتونسته یووه رو تو تورین شکست بده که متاسفانه امسالم نتوسنت
جو استادیوم خیلی وحشتناک بود خودم به شخصه به اندازه یک اپسیلون یووه رو به خاطر بوفون دوست دارم !
دیشب نیمه اول که کلا بازی چنگی به دل نزد و با یک پنالتی مفت و اشتباه رئال گل خورد
نیمه دوم رئالاتشین شروع کرد شروعی که میتونه تو این فصل هر تیمی رو به خاک سیاه بشونه !
ضربه عالی و فنی کریس و پاس گلش به بیل جا افتاده با شوتی سرعتی ! نمونه یک تیم عالی با وجود رهبری ژابی در خط میانی که پیرلو رو کلا محو کرد حیف از تیرش وگرنه گلش عالی میشد !
واران دیشب استرس بالایی داشت روی گل دوم کاملا مقصر بود
ایکر که دیشب به گفته همه یووه ایی ها و حتی کارلتو تیمو نجات داد ! با اینکه شاید شاید شـــــــــــــاید میتونست ضربه سر یورنته رو بگیره ولی عملکردش عالی بود
اصلا خودم از رویارویی 2 کاپیتان محبوب و فوق ستاره دنیای فوتبال که 2تا دوست صمیمی هم هستند لذت بردم
من خودم امیدوارم یووه صعود کنه که احتمالش کماکان هست ... .. .
کریس با گل دیشبش به رکورد 13 گل مسی در 2012 پایان داد و حتی میتونه این رکورد رو تا اااااااااااااااا ... بالا ببره
امارش این فصل خارق العادس 59 گل زده بی نظیره /// در صورتی که ریبری چندان درخششی این اواخر نداشته و اگر مثل 4 سال گذشته عمو پلاتینی و رفقا به رکورد ها توپ طلا بدن امسال بی شک حق کریسه گرچه اظهر من الشمس هست که امسال رویه تغییر میکنه و به افتخارات تیمی میدن !!!!!!!!!
کاسیاس:8
مارسلو:7
په په:8
راموس:7
واران:5
مودریچ:7
ژابی:8
بیل:8
رونالدو:9
خدیرا:6
بنزما6
خسه:4
دیماریا:4
ایارامندی:4
درود به دوستان گل کهکشانی ...
اول اینکه صعودمون رو به مرحله بعد لیگ قهرمانان تبریک میگم roz::
دیشب یه بازی زیبا رو از هر دو تا تیم شاهد بودیم بازی خوب و پرگلی از اب در اومد و یه نکته هم اول بگم لباس نارنجی خیلی به تیم میومد :ahaaaaaa: خیلی قشنگ بود من که به شخصه خیلی دوسش داشتم ...
نتیجه مساوی نتیجه ی عادلانه ای بود
هر چند دیشب واران تر زد و دوتا گل مفت رو به یووه داد اما عملکرد راموس و په په و مارسلو خوب بود !!! به نظر من 2 گلی که دریافت کردیم روی اشتباه محض واران بود !!!
خدیرا و مودریچ و ژابی الونسو در جریان بازی بودند خدیرا عملکرد خوبی داشت و عملکرد مرد اول میانه میدان یعنی ژابی الونسو هم فوق العاده بود وقتی اون شون رو زد و به تیر خورد اه از نهادم بلند شد
اما خب با توجه به سن سالش نمیتونه 90 دقیقه فیکس بازی کته وقتی ایارامندی به جاش اومد کار خاصی نکرد !!!
بیل هم که داره روز به روز تو ترکیب رئال جا میوفته و فوق العاده عمل میکنه یه گل عالی زد . حرکاتش تنفجاریه تو یه لحظه مسیرشو تغییر داد و با یه شوت محکم زیبا دروازه قفل دروازه بوفون رو شکست
و اما بعد از خروجش و وارد شدن دیماریا به زمین کار خاصی رو نتونست انجام بده !!!
بنزما هر چند گل نزد اما کارش خوب و مثمر ثمر بود
و اما میرسیم به مقدس ترین بازیکنمون ایکر مقدس فوق العده کرد همون کاسیاسی که همه انتظارشو دارن 2 , 3 تا سیو فوق العاده داشت و گل سرسبدش هم اون توپی بود که با پا دفع کرد و مانع فروپاشی دروازه مون شد
خداوکیلی اگه لوپز بود مثه ماست گل میخورد اینجاست که فرق یه دروازه سوپر استار با یه دروازه خوب مشخص میشه مرسی ایکر تیم رو نجات دادی
امیدوارم تو بازی های لیگ هم کارلتو بهش اعتماد کنه و درون دروازه قرار بگیره تا ما هواردان خیالمون راحت باشه حتی خود لوپز هم میدونه توانایی مقابله با ایکر رو نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رونالدو هم که دیگه زبونم از گفتنش قاصره همیشه بهترین بازی هاشو واسه رئال انجام میده و با غیرت بازی میکنه . باز هم رکورد شکنی کرد این بار رکورد 13 گل مسی رو شکست
به قول فردوسی پور : چه میکنه این ونالدووووووووووووlol:- مرسی کریس عاشقتم
و اما صحبت پایانی : اقای کارلتو این ایسکو و موراتا ادم نیستن که این خسه رو میاری تو ؟ خداوکیلی ایسکو تواناییهای بالایی داره شم گلزنی خوبی داره حقش این نیست که نیمکت نشین بشه
یه این موراتا حداقل میتونه خودش تو موقعیت گلزنی قرار بده این موراتا هم با این جوونه اما تو نوک حمله قبالیت های خودش رو به خوبی نشون میده و اینو قبلا ثابت کرده
به نظر من بنزما رو باید با موراتا تعویض میکرد نه خسه !!!
پ .ن : این خیابانی هم دیگه شورش دراورده با این گزارشگری مسخرش :ogh: سوتی خالیه مرتیکه !!!
اصلا از نحوه گزارشش میشد فهمید که کلا ضد رئاله !!!
رئال گل میزنه یا یه موقعیت صد در صد هست انقدر سرد گزارش میکنه یکی هم حواسش به فوتباله نباشه هیچی حالیش نمیشه بعد که سرش بلند میکنه میبینه بعله یه گل رد و بدل شده !!!
حالا یه موقعیت نصف نیمه برای یووه هست همچی صداش میبره بالا که مرتیکه تخمش پاره میشه !!! eterza::-
بازی با بارسا داریم طرفدار بارساست ... بازی با یووه داریم طرفدار یووست ... بازی با بایرن داریم طرفدار بایرن ... بازی با دورتموند داریم طرفدار دورتموند هست .... باز با الاغ داریم طرفدار الاغه !!!
دیگه شورش دراورده این مرتیکه !!! والا بوخودا
دیشب همش داشت دو دوتا چهار تا میکرد که اگر این نتیجه ها رخ بده رئال حذف میشه !!! اعصابم خرد کرده بودا !!! حالا یوونتوس در خطر حذفه داشت حساب میکرد اگر این اتفاق ها بیوفته یووه صعود میکنه eterza::-
ببخشید زیاد حرف زدم اما در کل دوست دارم بعد از رئال یووه بیاد تا مرحله جذابیت بیشتری داشته باشه !!!
خلاصه تا به این جای کار عملکرد خوبی داشتیم اما دفاعمون خیلی اسیب پذیره و اگر اینطور پیش بره در مراحل بعد به مشکل میخوریم
به امید دهمین قهرمانی roz::
تبریک می گم بابت صعود به مرحله بعد. فکر کنم اولین تیمی که صعود کرد ما باشیم
بازی دیشب بازی خوبی بود اما نسبت به سال های قبل بازی های حساس هیجانش کم شده و قلب آدم تند تند نمی زنه
من معتقدم دیشب اصلا بازی نمی کردیم و هدف تیم حفظ توپ و خرد کردن اعصاب بازیکنان و طرفدارای یووه بود و اگر رئال در شرایط یووه بود رئال این بازی رو پرگل می برد. از یه چیز آلمان ها خیلی خوشم میاد ، آلمان ها همیشه برای برد میان به زمین و کاری ندارن الان در چه شرایطی هستن و این نشون میده همیشه برنامه دارن.... دیشب دوست داشتم یووه رو می بردیم.
ایکر: خداوکیلی چرا باهاش لجن؟ همیشه آدم که خوب باشه بقیه بخاطر حسادت ازش سوء استفاده می کنن... دیشب چه توپ هایی گرفت. ای خدا نیم کت نشینی حق ایکر نیست.
راموس و په په: عمل کردشون خوب بود. په په نزدیک بود یه گل به خودی بزنه که ایکر دفع کرد. راموس هم چنتا توپ خوب گرفت اما بازم افت کرده
مارسلو و واران: مارسلو خوب کار کرد ، هم در دفاع خوب بود هم در حمله. و واران هم با واران مورینیو زمین تا آسمون فرق می کنه . اون موقع بعید بود یکی جاش بزاره
ژابی: دیشب فوق العاده بود یک در کلام می گم اگر رئال این بازیکنو از دست بده بیشتر از دست دادنه اوزیل ضرر می کنه و تیم هم در حملات و هم در دفاع فلج میشه
رونالدو و بیل: دارن خوب هماهنگ میشن. رونالدو که خوب رید به طرفدارای یووه و بیل هم داره خودشو جمو جور می کنه.
بنزما و خسه: کریم بد نبود و از اون موقیعتی که از دست داد خیلی حرص خوردم. خداوکیلی موراتا مرده که خسه میاد تو؟
حالم بهم می خوره از این گزارشگری، یعنی فقط داره از تیم هایی که مقابل رئال هستن تعریف می کنه. دیشب هر موقیعتی یووه بوجود می آورد داد می زد و هر موقیعتی رئال بوجود می آورد انگار روزه سکوت گرفته بود. آقا اگر طرفداره بارسایی باش چه اشکالی داره !! اما مثل آدم گزارشگری کن.ریدم بهت خیابانی
امیدوارم یووه بیاد بالا و یک هشتم جذاب تر شه.
بازی بعدیمون با سوسیه داده امیدوارم پرگل و با برنامه ببریم.
من هم به نوبه خودم برد رو تبریک میگم
خوشحالم حس حال تحلیل ندارم وقت چند تا جمله بگم
از اینکه راموس بالاخره راست بازی کرد خوشحالم. ترکیب مورد علاقه خودم
از بازی کردن ژابی خیلی لذت بردم. بازیش حس میشه
کریس هم داره عالی کار میکنه 59 گل تو چمپیونز لیگ زده "دروازه خالی" با 63 و "رائول" با 71 گل بالاترن که مطمئنم با این روند رکورد رائول هم میزنه
ولی من خیلی دوست داشتم یووه رو ببریم. آخه میتونستیم. ولی چون با مساوی سعود میکردیم زیاد حمله نمیکردیم
اینم بگم که با تیم های بزرگ تو مرحله حذفی بازی کنیم 100% میبازیم.
entezar::نقل قول:
خداوکیلی اگه لوپز بود مثه ماست گل میخورد اینجاست که فرق یه دروازه سوپر استار با یه دروازه خوب مشخص میشه
الان این حرف بود تو زدی؟ :|
نمیگم ایکر خوب نیست. ولی لوپز تو این فصل بجز گلی که تو ال کلاسیکو خورد دیگه اشتباهی نکرده و خیلی خوب گلری کرده
میدونم الان این حرفو بزنم همتون میریزید سرم ولی من با همتون مخالفم. ایکر افت کرده. بدجورم افت کرده
ایکر 2 سال پیش هر توپی میومد... هر توپی. دفع نمیکرد. قشنگ جمعش میکرد. دیشب ایکر همه رو دفع کرد. تو کرنرا میلی متری توپو مشت میکرد. خب بازی نکرده افت کرده
ولی خیلی از توپا رو خوب دفع کرد
صعودمونو تبرک میگم:hooora2:...جواب همه ی یوونتوسی هایی رو که میگفتن با داور بردیمو تو زمین دادیم....تازه خوش شانس بودن داور براشون یه پنالتی الکی هم گرفت.....کریـــــــــــــس رو که حرفشو نزن اصن داره نابود میکنه همه رو.......بیلم که تازه موتورش داغ شده ولی هنوز انتظارات ازش زیاده.....در هر حال تو نیمه دوم عالی بودیم...دفاعم یه خورده هماهنگ تر قبل شده بود و همه به جز واران که روی گل دوم به شدت مقصر بود خوب بودن.....تازه میفهمم این آلونسو چه قدر به کارمون میاد یعنی نمیدونم اون موقع که نداشتیمش چطوری گل میزدیم....حیف اون شوتیش که به تیر خورد میتونست یه سوپر گل باشه به بوفون.....در هر حال بازی خوبی بود و رونالدو جواب تمام کسایی که تو ورزشگاه هوش میکردنو داد...به امید پیروزی های بیشتر و پرگل تر:real:
اول از همه سلام. من بعد از مدت ها برگشتم و از نبودم این مدت عذر خواهی می کنم.
این ماه فکر کنم همش بردیم و خدارو شکر تیم وضعیت خوبی داره. و از همه مهم تر اینه که ما امشب شانس دوم شدن و یا حتی اول شدن رو داریم. بارسلون دیشب مقابل والنسیا باخت و والنسیا جبران بازی رفتو کرد.
امشب امید وارم یه بازی حرفه ای رو از رئال ببینم و این بازی رو به راحتی ببریم و جایگاهمونو از بارسلون و اتلتیک پس بگیریم....
نظر خاصی ندارم امید وارم کریس هتریک کنه
امشب بازی حساس بود ، با باخت بارسا حساس ترم شد! این فشار شدید روی تیم هم می تونه خوب باشه هم اینکه به بازیکنا استرس الکی بده! رئال کمتر شده تو اینجور موقعیتا خوب عمل کنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو چند هفته ی ابتدایی نیم فصل دوم بازی های خیلی سختی داریم وبعدش بازی های راحت رئال و بازی های سخت بارسا و اتلتیکو شروع میشه.
امیدوارم ببریم همین
امیدوارم بازی قشنگی بشه و ببریم
و امیدوارم کریس به روزای اوج خودش برگرده
از وقتی مصدوم شد انصاااااااااااااااااااااف ا بازیش افت شدید کرده ولی هنوز اسمش 1تیمه
امیدوارم امشب با 2 گل کریس و 1 گل خسه ببریم بازی رو
به امید قهرمانی
سلام رئال ر** :aaaa:
امشب در صورت برد از بارسا کنده میشدیم ولــــــــــــــــــی .. .. ..
بازی گند امشب ، تفکرات احمقانه انجلوتی ، دیماریا ... و بچه بازی کریس که اخراج شد و خدا کنه کمه کم 2 جلسه محروم بشه !!!
باو کاشکی نمیبرد این توپ طلای لعنتی جادویی رو !!!! از وقتی برده اصلا کریس قبل نیست !!!! سنگین شده !!!! انگیزش پوکیده !!!!
کی تیم اتلتیکومادرید سیمئونه رو بگیره !!!!! کولاک داره میکنه !!!! جام حذفی هم با ایناییم !!!!!!
تیم مسخره امسال 2 هوایی هست : 1) هوای 3گانه ! 2) هوای بیگانه ! < یعنی یه بازی فکر میکنیم 3 گانه مال ماست و یه بازی به جام ولایت باید راضی باشیم!>