-
پاسخ : ☼☼☼ آبی اناری ها, بحث های فنی و تخصصی کاتالان ها در فصل 2013_14 ☼☼☼
نقل قول:
خب این هم از فصل نقل و انتقالات.
بازم مدافع بی مدافع.هیچ کاری نکردیم و این فصل رو هم باید با این دفاع داغون بگذرونیم.
ای خداااااااااااااااااااااا:a aaa:
زوبی زارتا گفته که این فصل همینجوری خوبه (که غلط کرده) ولی تاتا یه حرفی زد من خوشم اومد ، گفته بود اگه مدافع بگیریم تو بازار ژانویه است! که اصل بازیهای مهم هم بعد نیم فصله! یعنی احتمالاً در حال رصد یه مدافع خوبه برای ژانویه. ولی اگه اونجا نخرن بدبختیم بعدش!
-
نقل قول:
زوبی زارتا گفته که این فصل همینجوری خوبه (که غلط کرده) ولی تاتا یه حرفی زد من خوشم اومد ، گفته بود اگه مدافع بگیریم تو بازار ژانویه است! که اصل بازیهای مهم هم بعد نیم فصله! یعنی احتمالاً در حال رصد یه مدافع خوبه برای ژانویه. ولی اگه اونجا نخرن بدبختیم بعدش!
والا ما تو این چند سالی که این مردک شده رییس باشگاه فقط داریم حرف میشنویم و دریغ از عمل.
خدا کنه که سیاستشون این باشه و به واقع عمل کنن.ولی با این وضع نسخه این فصلمون تا نیم فصل پیچیدس و امیدی به کسب جام نیست.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الموندو در این شمارش به مقایسه ی آماری بیل و نیمار پرداخته و فاکتور هایی چون تعداد گل ها، مبلغ انتقال
تعداد شرکت کنندگان در مراسم معارفه
تعداد دنبال کنندگان در توییتر رو در صفحه ی اول خودش ذکر کرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسپرت هم به رابطه ی تیتو و پپ پرداخته
و جزئیات قرارداد نیمار رو مورد بررسی قرار داده و اشاره کرده که تاتا برای استراحت به روزاریو رفته
برنامه بازیهای بارسلونا در این فص لیگ قهرمانان اروپا
1.بارسلونا - آژاکس ، 18 سپتامبر در ورزشگاه نوکمپ
2.سلتیک - بارسلونا ، 1 اکتبر در ورزشگاه سلتیک پارک
3.میلان - بارسلونا ، 22 اکتبر در ورزشگاه سن سیرو
4.بارسلونا - میلان ، 6 نوامبر در ورزشگاه نوکمپ
5.آژاکس - بارسلونا ، 26 نوامبر در ورزشگاه آمستردام آرنا
6.بارسلونا - سلتیک ، 11 دسامبر در ورزشگاه نوکمپ
تنها دقایقی که لئـــو برای بارسا گل نزده...
-
نقل قول:
والا ما تو این چند سالی که این مردک شده رییس باشگاه فقط داریم حرف میشنویم و دریغ از عمل.
خدا کنه که سیاستشون این باشه و به واقع عمل کنن.ولی با این وضع نسخه این فصلمون تا نیم فصل پیچیدس و امیدی به کسب جام نیست.
من نمیدونم شُما در مورد نسخه پیچ شُدنمون چه جوری نگاه میکنی ، این تیم خیلی از تیم تیتو روونتر بازی میکنه. پرسینگ رو دوباره از جلو انجام میده ، سرعت پاسکاریها بالا رفته و "مجموعه ی دفاعی" کار خودش رو بهتر انجام میده. این تیم برای نیم فصل دوم حتما مهره ی دفاعی میخواد و در این شکی نیست که نمیشه همینطوری تا آخرش رفت. ولی نمیدونم چی توی این تیم بد بوده اینقدر که همه دارن میکوبنش!
-
نقل قول:
من نمیدونم شُما در مورد نسخه پیچ شُدنمون چه جوری نگاه میکنی ، این تیم خیلی از تیم تیتو روونتر بازی میکنه. پرسینگ رو دوباره از جلو انجام میده ، سرعت پاسکاریها بالا رفته و "مجموعه ی دفاعی" کار خودش رو بهتر انجام میده. این تیم برای نیم فصل دوم حتما مهره ی دفاعی میخواد و در این شکی نیست که نمیشه همینطوری تا آخرش رفت. ولی نمیدونم چی توی این تیم بد بوده اینقدر که همه دارن میکوبنش!
منم قبول دارم که تیم نسبت به زمان تیتو داره بهتر بازی میکنه ولی مشکل ما سیاست های باشگاه تو نقل و انتقالاته بخصوص از وقتی که راسل و زوبی زارتا اومدن . نمیدونم چرا مثل ندارها همش به فکر اینن که پول خرج نکنن و بتونن با همون مهرهایی که دارن هر چند کم به کارشون ادامه بدن . واقعا قابل قبول نیست که تو 3 ماه فرصتی که برای خرید مدافع داشتن مدافع نخریدن و الان میگن که تو ماه ژانویه این خرید انجام میشه . دست گذاشتن روی مدافعانی که بهترین بازیکنای تیمشونن و تیم هاشون به سادگی اونا رو از دست نمیدن . یا باید پول بیشتر بابتشون میدادن یا بیخیال اینا میشدن و میرفتن سراغ یکی دیگه . یه نگاهبه تیم های بزرگ اروپا بندازی همشون تو هر پست حداقل 2 تا بازیکن تراز اول دارن چون به فکر آینده هستن و پول خرج میکنن . من به شخصه فقط امیدوارم که دوره ریاست راسل تموم بشه تا شاید با این تغییر این مشکلاتمون حل بشه .
-
نقل قول:
فکر کنم سوء تفاهم شد.:ohum:
من منظورم از نسخه پیچ شدن اینه که ما الان بهترین تیم ممنکن رو داریم.بدون شک.ولی بدترین خط دفاعیه ممکن رو داریم بدون شک.ما هر چی تو تمام نقاط قوی کار کنیم با این خط دفاع به هیچ جایی نمیرسیم.اینو تو تمام بازیهای تدارکاتی پیش فصل و شروع لیگ نشون دادیم.هر چی مهاجم ها و هافبکها خوب باشن تو یه چشم بهم زدن خط دفاع اونو به باد میده.نمونه بارزش هم بازی با والنسیا.
من میگم تا نیم فصل کلی از بازیها انجام شده و به نیمه راه جامها رسیدیم و تا اون موقع با این خط دفاع تکلیف خیلی از جامها برامون مشخص شده.
-
مجید جلالی سرمربی موفّق و محبوب تراکتور، در فصل آخری که هدایت فولاد را بر عهده داشت برای پیدا کردن چند بازیکن خوب برزیلی، راهی این کشور شد.
او چندی پیش در نشستی که با دوستانش در تبریز داشت، به مرور خاطراتش از فوتبال پرداخت، و یکی از بهترین خاطرات خود را سفر به برزیل و اتفاق جالبی که برایش افتاد، تشریح کرد.
جلالی در جمع دوستانش گفت: « روز دومی که به برزیل رفته بودم راهی تمرینات تیم "سانتوس" شدم و به همراه مدیر برنامه ای که از طرف این باشگاه معرفی شده بود، از نزدیک تمرینات این تیم را زیر نظر گرفتم.
دقیقا 10 دقیقه از شروع تمرین گذشته بود، یکی از بازیکنان سانتوس را که موهایش را سیخ کرده بود، به مدیر برنامه، نشان دادم و گفتم: با اینکه می خواستیم تنها 250 هزار دلار برای جذب بازیکن هزینه کنیم ولی حاضریم برای این بازیکن که موهایش را سیخ کرده 500 هزار دلار بپردازیم!!
اما واکنش این مدیربرنامه طوری بود که بلافاصله تمرین را ترک کردم و خجالت کشیدم بیشتر از این درتمرین سانتوس حضور داشته باشم.»
وقتی دوستان جلالی اصرار کردند نام آن بازیکن را بگوید، جلالی با خنده گفت: « نیمار، بازیکن فعلی بارسلونا چشم من را گرفته بود که مدیر برنامه فوق با طعنه به من گفت: این قیمتش 55 میلیون یورو است نه 500 هزار دلار! و رئال و بارسا دنبالش هستند!»
کلیپ تبلیغاتی فیفا 14
با حضور مسی
-
آلوز در حال ریکاوری
تاتا در نیوولز:
بانک متحد عربی شریک مالی جدید بارسا
-
الکس سانگ،این بازیکن کامرونی بارسلونا اسپانیا دیروز تولد 26 سالگی خود را جشن گرفت
هفت دیدار آینده ی بارسا در لیگای اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه بارسلونا ، بارسا در هفته ی هشتم لالیگا و در تاریخ شنبه 13 مهر 92 در نیوکمپ میزبان رئال وایادولید خواهد بود.
هفت دیدار بعدی بارسا:همگی به وقت ایران
شنبه 23 شهریور/هفته ی چهارم لالیگا/بارسا-سویا/22:30
چهارشنبه 27 شهریور/هفته ی اول مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان/بارسا-آژاکس/23:15
شنبه 6 شهریور/هفته ی پنجم لالیگا/بارسا-رایو/22:30
سه شنبه 2 مهر/هفته ی ششم لالیگا/بارسا-رئال سوسیداد/22:30
شنبه 6 مهر/هفته ی هفتم لالیگا/بارسا-آلمریا/20:30
سه شنبه 9 مهر/هفته ی دوم مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان/بارسا-سلتیک/23:15
شنبه 13 مهر/هفته ی هشتم لالیگا/بارسا-رئال وایادولید/
کاپیتان پویول هم پدر میشه
کارلوس پویول و ونسا لورنزو در توییتر اعلام کرده اند که در ماه ژانویه 2014 صاحب فرزند خواهند شد . کاپیتان بارسلونا به نمایندگی از ونسا در توییتر نوشت :
((ما خوشحال هستیم که میتوانیم اعلام کنیم که در ماه ژانویه پدر و مادر خواهیم شد . ))
همچنین پویول عکسی از خود و ونسا را نیز به منتشر کرد :
بارسلونا به دنبال توافق با رینا به جای ویکتور والدز در آخر فصل است.
دروازه بان سابق لیورپول در حال حاضر در حال گذراندن یک فصل طولانی در ناپولی پس از قرار گرفتن در کنار بنیتز،مربی ناپولی،می باشد.پس از رفتن رینا از لیورپول دروازه بان کنونی لیورپول سیمون میتونه میباشد.
این دروازه بان اسپانیایی،که دارای 28 بازی برای تیم ملی خود است، گمانه زنی میشد که او در اوایل سال لیورپول را به فصد کمپ نو ترک کند اما این معامله هیچگاه عملی نشد.اما گزارش های تازه نشان میدهد که این معامله قبل از ماه ژانویه تکمیل شود.
گزارش شده است که بارسلونا ممکن است پیشنهادی 30میلیون پوندی به دروازه بان اتلیکو مادرید ارائه کند
تلویزیون کاتالونیا تعطیلات آخر هفته ی آندرس اینیستا را به تصویر میکشد . آندرس اینیستا مهمان برنامه tv3 کاتالونیا خواهد بود . این برنامه قرار است 16 سپتامبر از tv3 کاتالونیا پخش شود .
دو روز بعد از بازی بارسلونا و سویا در هفته چهارم لالیگا . "خوش آمدید" برنامه ای است که مجری آن آلبرت OM است و در هر قسمت این برنامه مجری در خانه یکی از شخصیت های معروف است و تعطیلات آخر هفته ی آن را به تصویر میکشد .
این برنامه اجازه میدهد تا افراد عادی با شخصیت های معروف بیشتر آشنا شوند . مجری برنامه در توییتر خود نوشت : عصر روز دوشنبه 16 سپتامبر . مهمان برنامه : آندرس اینیستا .
به گفته راسل،تلاش مجدد بارسا برای خرید لوییز در زمستان
بارسلونا برای باری دیگر برای خرید این مدافع برزیلی از چلسی اقدام خواهد کرد و پیشنهادی جدید برای این بازیکن در نقل و انتقالات ژانویه ارائه خواهد داد.
به گفته دیلی استار،ساندرو راسل بر این باور است که برای مربی باید گزینه های بیشتری فراهم کرد و خرید داوید لوییز از هر نظر به سود آبی اناری ها خواهد بود.همچنین گفته می شود که مبلغی که بارسا برای پیشنهاد بعدی در نظر گرفته است 35 میلیون پوند می باشد.
راسل در طی مصاحبه ای درباره این موضوع این چنین گفته است:
"بارسلونا نباید طوری بازی کند که دست مربی بسته باشد.خرید لوییز از نظر تاکتیکی و از هر نظری سودمند است.در ژانویه خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد."
گفتنی است به نظر می رسد که بایرن مونیخ نیز در نقل و انتقالات نیم فصل برای خرید این مدافع 26 ساله اقدام خواهد کرد.
( بنظرم غیر ممکن هستش، چون اولا که خریدش توی اون زمان به هیچ کاریمون نمیاد و نمیتونیم توی چمپیونز لیگ ازش استفاده کنیم، از طرفی مورینیو به سختی مهره های دفاعی تیمش رو از دست میده، اونم تحت فشار بازی های جزیره و چمپیونز لیگ علاقه نداره نیمکتش تضعیف بشه)
-
بارسلونا ،سویا
آمار بازیهای بارسلونا در مقابل سویا:
168 بازی [92برد ، 34تساوی ، 42باخت]
گلهای زده:335
گلهای خورده:213
کلین شیت:64بازی(38.1%)
برترین گلزنان به سویا: (بازیکنان کنونی)
مسی 15
ژاوی 4
سسک،پدرو2
اینیستا،پویول،آلوز1
برترین پاس گل دهندگان: (بازیکنان کنونی)
ژاوی7
اینیستا5
مسی،آلوز4
تیو،پدرو،بوسکتس1
به احتمال زیاد بازی از شبکه 3 پخش میشه
:ghelyon:
-
بی صبرانه منتظر ال کلاسیکو امسال هستم
رونالدو بیل & نیمار و مسی
-
پولی که بابت خرید یه بازیکن به یه باشگاه داده میشه ، چیزیش به خود بازیکن هم میرسه ؟ مثلاً از 57 میلیونی که برای نیمار دادن چقدرش به خود نیمار میرسه ؟
-
بچه ها فکر نمیکنید علت باختش مقابل بایرن غرورشون بود؟انقدر با مالاگا و سوسیداد بازی کردن مغرور شدن_اما من مطمئنم جراردو تاتا مارتینو ال کلاسیکو رو میبره
-
نقل قول:
پولی که بابت خرید یه بازیکن به یه باشگاه داده میشه ، چیزیش به خود بازیکن هم میرسه ؟ مثلاً از 57 میلیونی که برای نیمار دادن چقدرش به خود نیمار میرسه ؟
به قرارداد باشگاه مقصد با اون بازیکن یا باشگاه مبداء برای این انتقال بستگی داره . مثلا برای انتقال نیمار باشگاه بارسا 57 میلیون خرج کرد ولی فقط 15 میلیون به سانتوس رسید و بقیه به خود نیمار و اسپانسرها و دلالان این انتقال رسید . ولی در اکثر موارد پول انتقال به باشگاه میرسه و بازیکن درآمد ماهیانه خودش رو میگیره .
این برد سخت رو هم تبریک میگم . تقریبا مثل بازی رفت فصل قبل مقابل همین سویا شد که با گل دقیقه 93 ویا بازی رو بردیم . از نکات مهم این بازی هم بازی خیلی خوب نیمار بود و البته مسئله دیگه ای که به چشم اومد دفاع افتضاح تیم بود که بخصوص رو گل دوم دیدیم که چجوری یکی بعد دیگری جا موندن و گل رو خوردیم و خوش شانس بودیم که به گل رسیدیم .
-
بازی خیلی قشنگی بود فطق گل سوم بارس بنظرم درست بود که عادل میگفت خطا شده
-
عجب بازی شد ها.این سویل هم آدم شده برای ما.بعد تازه ریالی هم زبونشون درازه که داوری مورد داشته.اگه اون بازیکن سیاهه سویل اخراج میشد که الان کیسه گل شده بودن.مسی هم اصلا خطا نکرد.اینا هر چی که به نفعشون باشه رو حساب میکنن.ویارئال هم دیشب ریالیها رو لول کرد بود.به جان خودم اگه قدر موقعیتهاشون رو میدونستن و مثل آدم بازی میکردن الان یه شکست مدل 6-2 و 5-0 بارسا به ریال تقدیم میشد.خیلی شانس آوردن.ولی بازم مساوی خوب بود.
این والدس و ماسکرانو رو دوست دارم خفه کنم.خاک بر سر هر دوتاشون.اعصاب برام نذاشتن.کی میشه ما یه دروازه بان و یه مدافع درست و درمون بیاریم.:chi migi:
-
تبریک ...
بازی سختی شد.یه خرده دست کم گرفتیم، این شد که سویل شاخ شد واسمون.البته سویل خیلی با انگیزه شروع کرد و در ادامه هم با سوتیهای خط دفاع انگیزه هاش بالاتر هم رفت.
در مورد خط دفاع و دروازه حرفی نزنیم سنگین تریم.هیچی نمیشه گفت.انگار به یه موضوع لاینحل تبدیل شده.
اما در سایر نقاط همچنان آقای اروپاییم.با اومدن نیمار یه خرده فشار از روی مسی برداشته شده و تقسیم وظایف بخوبی در برنامه و سبک کاری تاتا دیده میشه.با این سیستم چرخشیش خیلی ارتباط برقرار میکنم.
اینطوری همه انگیزه دارن که از فرصتی که بهشون داده شده استفاده کنن.
در مورد خطاها هم با نظر تیام موافقم. اگه اون اخراج رو درست عمل میکرد که اصلا کار به اینجا نمیکشید و خیلی راحت تر کار پیش میرفت.معمولا تیمهایی که مقابل بارسا اخراجی میدن بدجور تاوان پس میدن.
خطایی که میگن مسی انجام داد بنظرم خطا نبود.اما گل سویل بنظرم درست بود و خطایی انجام نشد.در کل سویل خوب ظاهر شد.اما ما بازم مزد حرفه ای گری بازیکنامون رو گرفتیم.
اما یه چیزی که خیلی مشهوده افت شدید اینیستا و بوسکتس هست.مدت زیادیه که بازیه خوبی از هر دوتاشون ندیدیم، خصوصا بوسکتس.ایشالا با درایت تاتا بیان رو فرم ایده آل.
آلبا هم بازی با آژاکس رو از دست داد.ولی آدریانو میتونه کمک حالمون باشه.
به امید موفقیت روز افزون برای تیم قرن...love::
عکسهای بازی ...
-
ایول ولی اعتراف میکنم داشت 2_2 میشدا که 3_2 کردیم خداروشکر فعلا که تو لیگ وضعیتمون خوبه
-
سنگ تموم گذاشتی.سرم گیج رفت با این همه عکس.heee::
-
من نمیدونم چرا این فصل برخلاف فصل پیش فابرگاس رو به اینیستا ترجیح میدم![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرفدارای بارسا میخواستم یه بحثی رو راه بندازم به نظر شما بارسای زمان تاتا مارتیونو بهتر یا زمان پپ گواردیولا یا زمان تیتو؟
به نظر خودم زمان تاتا چون به بازیکن ها استراحت بیش تری میده تا کمتر دچار مصدومیت شن و همچنین علاوه بر حفظ تیکی تاکا تونسته سیستم هی جدیدی از جمله سانتر رو به بارسا بیاره.
-
نقل قول:
من نمیدونم چرا این فصل برخلاف فصل پیش فابرگاس رو به اینیستا ترجیح میدم!:sad:
اینیستا واقعا داره این فصل ضعیف بازی میکنه و اصلا در جریان بازی نیست . امیدوارم به روزای اوجش برگرده .
نقل قول:
طرفدارای بارسا میخواستم یه بحثی رو راه بندازم به نظر شما بارسای زمان تاتا مارتیونو بهتر یا زمان پپ گواردیولا یا زمان تیتو؟
به نظر خودم زمان تاتا چون به بازیکن ها استراحت بیش تری میده تا کمتر دچار مصدومیت شن و همچنین علاوه بر حفظ تیکی تاکا تونسته سیستم هی جدیدی از جمله سانتر رو به بارسا بیاره.
من به بارسای پپ اعتماد بیشتری داشتم ولی تاتا هم داره خوب پیش میره و باید ببینیم تو بازی های سخت چطور کار میکنه و الان نمیشه از بهتر بودنش صحبت کرد چون تیم تیتو هم فصل رو خیلی شروع کرد و خیلی از رکورد های پپ رو هم شکوند ولی دیدیم که تو روزهای سخت چجوری تحقیر شدیم .
دلیل این سیستم چرخشی هم بیشتر از استراحت دادن فکر میکنم برای بدست آوردن یک ترکیب ایده آل باشه .
-
-
بارسا در اولین دیدار فصل جدید لیگ قهرمانان میزبان آژاکس خواهد بود
شاید در نظر اول بارسا و آژاکس قرابتی با هم نداشته باشند اما به جرات می توان گفت که هیچ دو باشگاهی در اروپا تا این اندازه به هم نزدیک نیستند.
نزدیکی ای که بیش از هر چیز حاصل دلبستگی اسطوره ای به نام یوهان کرویف به این دو باشگاه است.
کرویف بعد از 9 سال بازی برای آژاکس بین سال های 1964 تا 1973، در بهترین روزهای دوران حرفه ای اش به بارسلونا رفت و این انتقال،
آغاز یک عصر تازه در باشگاه کاتالانی بود. دوره ای که به ساختن تیم رویایی بارسا در اوای دهه 1990 انجامید و در سال های اخیر، با شکل گرفتن سبک تیکی تاکا به بلوغ رسید.
در 15-10 سال اخیر، ستاره های زیادی- مستقیم یا غیرمستقیم- از آژاکس به بارسا آمدند و اگرچه هیچ یک از آنها نتوانستند به اندازه کرویف تاثیرگذار باشند، اما همچنان رابطه دو باشگاه را حفظ کردند.
دو تیم فردا شب در حالی مقابل هم قرار می گیرند که این بار یک بارسایی سابق، در ترکیب آژاکس است و یکی از ستاره های دو گانه پوش هم روی نیمکت آژاکس. دیدار جذابی خواهد بود؛ این طور نیست؟
مارک اوورمارس بین سال های 97-1992 برای آژاکس بازی کرد وبا این باشگاه قهرمان چمپیونزلیگ شد. او در 135 دیداری که برای این تیم به میدان رفت، 36 گل به ثمر رساند. او بین سال های 04-2000 هم پیراهن بارسا را به تن کرد و در این مدت، در 99 بازی، 15 گل زد. دوران حضور او در نوکمپ با افتخار قابل ذکری همراه نشد.
یکی از برادران دو قلوی در بوئر که حالا سرمربی آژاکس است، بین سال های 1988 تا 1999 برای این باشگاه 328 بار به میدان رفت و 30 گل زد.
او در دوران اوجش به بارسا رفت و 4 سال در این باشگاه بود. وقتی در سال 2003 از بارسا جدا شد، 144 بازی انجام داده بود و 5 گل هم در کارنامه داشت
رکورددار گلزنی در تیم ملی هلند هم یکی از ستاره هایی بود که هم برای آژاکس بازی کرد و هم در ترکیب بارسا درخشید.
او بین سال های 97-1994 برای آژاکس بازی کرد و بعد از یک فصل ناکام در میلان، راهی بارسا شد. او در 6 فصل حضور در نوکمپ، در 182 دیدار، 90 گل زد که با هر معیاری، آمار بسیار خوبی است.
البته او در آخرین روزهای حضورش در بارسا با انتقادهای زیادی روبرو شد.
یکی از بهترین های اروپا در دهه 1990، یکی از اسطوره های اژاکس است. او در دو مقطع، 99-1992 و 04-2002 برای اژاکس بازی کرد و در 179 بازی، 96 گل زد
اما دو فصل حضورش در بارسا بین سال های 1999 تا 2001، یک ناکامی تمام عیار بود؛ با سه گل در تنها 20 بازی.
داویدز در آخرین روزهای دوران حرفه ای اش و تنها برای یک نیم فصل به بارسا رفت؛ 18 بار بازی کرد و یک گل زد اما در آژاکس بود که به عنوان یکی از بهترین های هافبک های اروپا مغرفی شد.
بین سال های 96-1991 در این باشگاه بود و در 106 بازی، 20 گل زد که برای هافبکی با ویژگی های او آمار درخشانی است.
بازی های درخشانش در آژاکس باعث شد تا بسیاری او را با مارکو فن باستن مقایسه کنند اما بد زمانی به بارسا رفت. وقتی مسی تصمیم گرفت تا به عنوان مهاجم نوک بازی کند و به همین خاطر دیگر جایی برای زلاتان نبود.
با این وجود آمارش در تنها فصل حضور در نوکمپ قابل قبول است؛ 29 بازی و 16 گل که از نظر میانگین برابر با آمارش در اژاکس است؛ 70 بازی و 35 گل.
یکی از ستاره های لاماسیا بود که رکورد مسی به عنوان جوان ترین بازیکن تاریخ بارسا را شکست اما هرگز نتوانست جایگاهی ثابت در ترکیب آبی و اناری ها پیدا کند.
در 104 دیداری که بین سال های 2007 تا 2011 برای بارسا انجام داد، 26 گل زد. او بعد از دو فصل ناکام در سری آ، حالا به آژاکس رفته و فردا شب برای انتقام به نوکمپ پای خواهد گذاشت.
البته ستار های دیگری هم بودند که برای هر دو باشگاه بازی کردند مانند رایزیگر و رونالد دی بوئر یا لوئی فن خال که هدایت هر دو باشگاه را برعهده داشت اما برای مشخص شدن قرابت دو باشگاه، همین تعداد هم کافی بود.
بارسلونا – آژاکس / مسی و نیمار آماده دوئل با جام قهرمانان اروپا
تیم بارسلونا امشب ، نخستین دیدار خود در جام قهرمانان اروپا را در مقابل آژاکس آمستردام هلند در حالی آغاز می کند که لیونل مسی و نیمار دا سیلوا دو ستاره تیم در زمان مطلوب بازی خود قرار دارند
بارسلونا در اولین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در حالی برابر آژاکس به میدان میرود که آبی – اناریها هفته گذشته موفق شدند پیروزی سختی در لیگا برابر تیم سویا به دست آورند. اکنون اوضاع با گذشته فرق کرده است. جوردی آلبا غایب بزرگ بارسلونا برای بازی با آژاکس در لیگ قهرمانان اروپا است. این دیدار اولین نمایش خراردو مارتینو با بارسلونا است. او امیدوار است بتواند همراه نیمار و مسی اولین سه امتیاز خود را در لیگ قهرمانان اروپا به دست آورد.
مسی و نیمار آماده دوئل با جام قهرمانان اروپا :
دو بازیکن بارسلونا در وضعیت جسمی بسیار خوبی هستند و نشان داده اند که می توانند در کنار یکدیگر بازی کنند و چه در سطح باشگاه و چه در سطح تیم های ملی کشورشان در حال ارائه نتایج بسیار خوبی هستند .
مسی و نیمار دو هفته قبل با تیم های ملی خود بازی تماشایی و خوبی را به نمایش گذاشتند. مسی در مقابل تیم پاراگوئه دو گل زد و درحالی که هنوز دو بازی برای پایان دیدارهای راهیابی به جام جهانی برزیل سال آینده باقی مانده است، با گلزنی خود باعث راهیابی آرژانتین به این مسابقات شد .
نیمار نیز در دیدار دوستانه برزیل با پرتغال یک گل را به ثمر رساند .
این روند خوب به قهرمانی لیگ فوتبال اسپانیا موسوم به لالیگا نیز سرایت کرد و دو بازیکن مذکور هفته جاری وضعیت مطلوب جسمانی خود را به نمایش گذاشتند .مسی شنبه شب در دیدار با تیم سوییا دو گل را به ثمر رساند و با شش گل در چهار دیدار در حال حاضر آقای گل لیگ اسپانیا است .
نیمار هرچند که هنوز در بازی های لیگ ، گلی را به ثمر نرسانده اما گل او در دیدار رفت سوپرجام اسپانیا اساسی بود و به بارسلونا کمک کرد این جام را در مقابل اتلتیکو مادرید فتح کند .
*نکته مهم این است که مسی و نیمار ، فکر هم را می خوانند و نیمار با پاس های خود، مدام به دنبال شوت مسی به سوی دروازه حریف است که مثال آن نخستین گل مسی در بازی مقابل سوییا با پاس نیمار بود.
در چنین شرایطی، مسی و نیمار چهارشنبه شب دیدار مهمی را در مقابل آژاکس آمستردام خواهند داشت .بارسلونایی ها در این دیدار با آشنا های قدیمی خود روبرو خواهند شد که از جمله آنها بوجان کرکیچ مهاجم قبلی بارسلونا است که به طور قرضی در تیم هلندی بازی می کند .افزون بر آن بارسلونایی ها ، بروینس اسلات دستیار جوهان کرایف سرمربی قبلی بارسلونا در دوران دریم تیم که اکنون اطلاعات حریفان را به آژاکس می دهد و فرانک د بور سرمربی کنونی آژاکس و مدافع سابق بارسلونا را خواهند دید .
د بور دقیقا یک ماه پیش زوج مسی و نیمار را به چالش کشیده و گفته بود: بزودی کار به جایی خواهد رسید که یکی از این ستارگان فکر خواهد کرد مهمتر از دیگری است .
داور بازی : ادوار موین ۳۴ ساله اهل کشور نروژ
او داوری دیدار بارسلونا (۰-۰) بنفیکا در فصل ۲۰۱۱/۱۲ و همچنین بارسلونا (۷-۱) بایرن لورکوزن در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۱۱/۱۲ را در کارنامه خود دارد.
فرانس هوک : په په رینا بهترین انتخاب برای بارسا است
فرانس هوک بر این باور است که په په رینا بهترین جایگزین برای ویکتور والدس در بارسلونا است.فرانس هوک دستیار کنونی لوئیس ون گال در تیم ملی هلند،
معتقد است که رینا دروازه بان کنونی ناپولی در حال حاضر بهترین شخص برای جایگزنی ویکتور والدس است او در این مورد میگوید :
" رینا بهترین شخص برای جایگزینی با ویکتور والدس در بارسلونا است . او با استعداد و با تجربه است .
" لازم به ذکر است ویکتور والدس دروازه فعلی بارسلونا مایل به تمدید قرار داد خود نیست و پایان فصل از بارسلونا جدا میشود .
اسامی بازیکنان بارسلونا برای دیدار با آژاکس / پویول تمرین کرد اما دعوت نشد
کارلس پویول در دیدار فردا شب چمپیونزلیگ مقابل آژاکس غایب خواهد بود. این مدافع به تمرینات تیمی بازگشته بود، اما پس از کمی تمرینات اولیه، ادامه تمرینات را به صورت انفرادی و جدا از سایرین ادامه داد.
به نظر وظعیت او خوب می آمد، اما نه تا حدی که آماده بازگشت باشد. او در ماه مارس روی زانوی خود جراحی کرده بود و این هفته بعد از مدت ها به همراه سایر اعضای تیم تمرینات خود را شروع کرد.
بعد از اینکه در ماه ژوئن با عمل جراحی، کیست بیکر را از مفصل او خارج کردند، بازگشت او ۶ هفته به تأخیر افتاد.
در این دیدار جوردی آلبا هم به خاطر مصدومیت در دیدار مقابل سویا، غایب خواهد بود.
لیست بازیکنان بارسلونا برای دیدار با آژاکس:
والدز، پینتو، مونتویا، پیکه، فابرگاس، ژاوی، پدرو، اینیستا، الکسیس، مسی، نیمار، دوس سانتوس، ماسچرانو، بارترا، سرخیو بوسکتس، سانگ، تیو، آدریانو، آلوز و سرخی روبرتو
یه خبر بد :
فوری؛فوت پدر سرمربی بارسلونا؛ سفر مارتینو به آرژانتین بعد از دیدار با آژاکس
سرمربی تیم بارسلونا جراردو تاتا ماریتنو، در شرایطی امروز به کنفرانس خبری قبل از دیدار با آژاکس رفت که ساعاتی قبل از آن از فوت پدرش آگاه شده بود.
به دنبال کنفرانس خبری مارتینو، این خبر به طورر رسمی توسط ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام شد.
مارتینو قبل از اینکه برای حضور در کنار خانواده اش به کشورش سفر کند، در دیدار مقابل حریف هلندی روی نیمکت بارسلونا خواهد نشست. سرمربی بارسلونا همچنین هفته گذشته هم در آرژانتین بود و از وقفه ایجاد شده به خاطر بازی های ملی استفاده کرده بود تا به ملاقات پدرش برود؛ اما پس از آن شرایط برای پدرش بحرانی شد.
-
نقل قول:
BARCA & AJAX
یه خبر بد :
فوری؛فوت پدر سرمربی بارسلونا؛ سفر مارتینو به آرژانتین بعد از دیدار با آژاکس
سرمربی تیم بارسلونا جراردو تاتا ماریتنو، در شرایطی امروز به کنفرانس خبری قبل از دیدار با آژاکس رفت که ساعاتی قبل از آن از فوت پدرش آگاه شده بود.
به دنبال کنفرانس خبری مارتینو، این خبر به طورر رسمی توسط ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام شد.
مارتینو قبل از اینکه برای حضور در کنار خانواده اش به کشورش سفر کند، در دیدار مقابل حریف هلندی روی نیمکت بارسلونا خواهد نشست. سرمربی بارسلونا همچنین هفته گذشته هم در آرژانتین بود و از وقفه ایجاد شده به خاطر بازی های ملی استفاده کرده بود تا به ملاقات پدرش برود؛ اما پس از آن شرایط برای پدرش بحرانی شد.
چرا این نیمکت مربیگری بارسلون اینطوریه.هر کی میاد یه بلا یا غمی بهش نازل میشه.خدا کنه تاثیری روی تیم نذاره.
-
اینم از شانس بده بارسا ست...........:eee:
-
-
برد خوبی بود ولی تو این بازی رکورد 5 ساله بارسا شکسته شد و با اینکه با نتیجه 4 بر 0 بازی رو بردیم ولی مالکیت توپ ما کمتر از حریف بود ( 45 به 55 ) !
نکته جالب در مورد رایو اینه که بعد بارسا بیشترین مالکیت توپ رو در لالیگا داشته !
تو این بازی مسی 250امین بازیش رو برای بارسا انجام داد مسی 212 بازی رو در ترکیب ابتدایی بود که 221 گل هم برای تیم زد love::
نیمار واقعا داره عالی کار میکنه و خیلی بدشانسه که گل نمیزنه دیشب به تیر دروازه هم زد ولی خیلی داره در خدمت تیم بازی میکنه و هر بازی حداقل یه پاس گل میده و دیشب هم یه پاس گل خوشگل به پدرو داد .
پدرو هم با هتریک دیشبش و بازی خوبش ما رو یاد پدرو آماده 3 سال پیش انداخت امیدوارم بتونه همین طور ادامه بده و دوباره افت نکنه .
نکته دیگه این بازی درخشش دوباره والدز بود که باز هم یک پنالتی رو گرفت و نمایش عالی رو داشت . واسم جالبه که از وقتی گفته که میخوام از بارسا جدا شم داره فوق العاده عمل میکنه و هر بازی شاهد درخشش هستیم .
در ضمن 43 هفته که ما صدر نشین لالیگا هستیم و 17 بازی پیاپی بدون شکست :barcelona:
-
اگه روز شنبه بارسا آلمریا راشکست بده تاتا میتونه اولین رکورد را بزنه به عنوان مربی بارسا.
رکورد بارسا در آغاز فصل 6برد پیاپی است و تاحالا هیچ مربی نتونسته در آغاز فصل 7برد پیاپی کسب کند و حالا تیم تاتا به 6 برد رسیده و اگر شنبه آلمریا را شکست بدیم تاتا اولین مربی خواهد بود که 7برد پیاپی در آغاز فصل کسب کرده.
آمار گلزنی مسی و رائول برای بارسلونا و رئال مادرید :
رائول:741 بازی،323 گل
مسی:387 بازی،323 گل
-
من واقعا نمیدونم در مورد این صحنه باید چی گفت !
هر چی از دهنم در اومد به داور گفتم ولی مهم امتیازه که به هر شکلی بود گرفتن
نمیدونم تا کی باید این مسائل رو تحمل کنیم و باز هم به ما بگن که با داوری بازیامونو میبریم ؟!
صد رحمت به قهرمانی !
فکر میکنم مهم ترین خرید امسال رئال این بازیکن متغیر باشه :
-
واقعا داوری همیشه به نفع ریاله.دیگه شورش رو در آوردن.تیم پادشاهیه دیگه بیشتر از این انتظار نمیره
-
بارسلونا به دنبال است به رکورد بهترین شروع لالیگایی خود در تاریخ برسد.
بازی قبلی این دو تیم با پیروزی ۸ بر ۰ بارسلونا همراه بود. میزبان این بازی ۱۵ گل را تا اینجای لیگ دریافت کرده است و به دیدار بارسایی میرود که با ۲۲ گل، بهترین آمار گلزنی لالیگا را دارد. احتمالا تاتا مارتینو از موقعیتهای فراوان تیمش در این بازی لذت خواهد برد.
در یک نگاه:
زمان: شنبه، ۲۸ سپتامبر، ۱۹:۳۰
مکان: ورزشگاه د لوس خسوس، ایالت آندلس، اسپانیا
روش و ترکیب احتمالی دو تیم:
محرومان و مصدومان دو تیم:
آلمریا مصدوم و یا محرومی ندارد.
بارسلونا محرومی ندارد.
مصدومان بارسلونا: ماسچرانو، آفلای، پویول، کوئنکا، آلبا
خوب است بدانید:
۱- در ۳۳ بازی از ۳۸ بازی آخر بارسلونا در لیگ، میانگین ۲.۵ گل وجود داشته است.
۲- بارسلونا در ۲۸ بازی از ۳۱ بازی خارج از خانه خود حداقل دو گل را به ثمر رسانده است.
۳- بارسلونا ۱۱ بازی آخر لایگیی خود را برده است.
۴- آلمریا در ۴ بازی از ۶ بازی آخر خود حداقل دو گل را دریافت کرده است.
۵- آلمریا ۶ بازی آخر لالیگایی خود را نبرده است.
-
بهترین شروع تاریخ لالیگا در شب بدشانسی مسی
هنوز شدت مصدومیت لئو مشخص نیست ولی به احتمال زیاد بازی با سلتیک رو از دست میده
اینم عکس بازیکنا تو اتوبوس بعد از بازی :
بارترا
با ٩٦% پاس صحیح!!!
واقعا یکی از بهترین بازیکنای زمین بود و عالی کار کرد .
نمیدونم با وجود این بازیکن چرا باید از ماسکرانو استفاده بشه ؟!
فقط یکم فرصت بیشتر میخواد تا خودشو بیشتر نشون بده و همچنین تجربه بیشتری کسب کنه .
-
تبریم میگم.
تبریک برای شکسته شدن دو تا رکورد دیگه...
مسی امروز رکورد آخرین مادریدی رو هم شکست و از رائول تو تعداد کل گل های زده جلو افتاد...
واقعاً الان فقط داره با تاریخ رقابت می کنه...
ولی مصدومیت لئو کمی ناراحتمون کرد.
از قرار معلوم یه هفته باید استراحت کنه.به این ترتیب بازی با سلتیک و بازی بعد در لیگ رو احتمالا از دست میده !!!
-
تبریک به دوستان بارسایی قهرمانی لالیگا رو بهتون تبریک میگم نوش جونتون !!!
خب مسلمه که اتلتیکو هم توان مقابله با شما رو نداره و حتما در بازی های بعدی امتیاز از دست میده تبریک میگم :rose:
-
نقل قول:
تبریک به دوستان بارسایی قهرمانی لالیگا رو بهتون تبریک میگم نوش جونتون !!!
خب مسلمه که اتلتیکو هم توان مقابله با شما رو نداره و حتما در بازی های بعدی امتیاز از دست میده تبریک میگم :rose:
مرسی ممنون heee::
البته این کار همیشگی ما هست.ممنون از یادآوریت heee::
-
450 امین بازی ژاوی برای بارسلونا رقم خورد ، ای روزگار ...
کسب هفت پیروزی پیاپی در آغاز لیگ و حریفانی که تاتا پشت سر گذاشت ...
اولین بار که اسم تاتا در وبسایت الموندو به چشمم خورد یه حسی گفت وقتی یک مربی بی نام و نشان توی یک لیست از مربیان معروف برای بهترین باشگاه جهان قرار میگیره باید توانایی های بسیار بالایی داشته باشه که بر عنصر گمنامیش غلبه کرده.
خودش رو خوب ثابت کرد، اصلا هم اسیر اسم بازیکنان نیست، براحتی هر کسی رو تعویض میکنه و هر بازیکنی رو روی نیمکت مینشونه. کنار زمین هم گره از ابرو وا نمیکنه (اشاره به جدیت)
امیدوارم تا زمانی که ژاوی سرمربی تیم بشه در کارش موفق باشه. از الان عطش خاصی برای دیدن ژاوی بر نیمکت بارسا دارم، پپ که اون بود شد این :دی این ژاوی چی میشه خدا میدونه هم شخصیت داره هم هوش هم مدیریتش خوبه!
مثل اینکه منچستر اینبار دنبال یه هافبک دیگه از بارساست. این بار سرخیو روبرتو!!!!
بنظرم بارسا اگر که واقعا بهش نیاز نداره یک نیم فصل قرضش بده. اما شک دارم چنین کاری بکنند، چون جاناتان دوس سانتوس در ژانویه به سوسیه داد میره و بارسا ترجیح میده برای شرایط خاص پس از فروش تیاگو یک مهره ی میانی روی نیمکت داشته باشه.
علاوه بر اینها اینتر بدنبال خرید بارترا هستش.
اینم برو بچ تیم در حال سوار شدن بر طیاره برای سفر به گلاسکو و دیدار با تیم کاتولیک این شهر
پس از پیروزی تیم پایه ای بارسا در برابر رئال مادرید اینبار نوبت به تیم بانوان بارسا رسید تا در الکلاسیکو به پیروزی برسه. از قدیم گفتن تا 3 نشه بازی نشـــه :دی
-
نقل قول:
پس از پیروزی تیم پایه ای بارسا در برابر رئال مادرید اینبار نوبت به تیم بانوان بارسا رسید تا در الکلاسیکو به پیروزی برسه. از قدیم گفتن تا 3 نشه بازی نشـــه :دی
البته به تیم کاستیا و بانوان محدود نمیشه و تیم نونهالان زیر 10 سال بارسا هم تونسته تیم نونهالان یوفا مادرید رو با نتیجه 7 بر 0 شکست بده و مقام قهرمانی جام کانیاس رو بدست بیاره .
love::
تحقیر پشت تحقیر برای مالدیوی ها!
با نبودن مسی ببینیم امشب سسک و نیمار چه میکنن .
به امید پیروزی :barcelona:
-
من دیگه واقعا نمیتونم تا بازگشته لئو صبر کنم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر شما در صورت بازگشت کاپیتان پویول بهترین گزینه برای دفاع بارسا کیست؟پویول/ماسکرانو/بارترا
-
نقل قول:
من دیگه واقعا نمیتونم تا بازگشته لئو صبر کنم.:daghon:
به نظر شما در صورت بازگشت کاپیتان پویول بهترین گزینه برای دفاع بارسا کیست؟پویول/ماسکرانو/بارترا
بدون شک اگه پویول آماده باشه بهترین گذینه هست وبعد اون بارترا . من اصلا با ماسکرانو حال نمیکنم .
هزینه بیل و رونالدو برابر با هزینه کل باشگاه بارسا بود
روش کار دو تیم بارسا و رئال مادرید در سال های اخیر، سال های اوج این دو باشگاه، هم تغییری نکرده است و به شکل روال سابق است. در حالی که این باشگاه کاتالانی همچنان از منابع خود به عنوان قدرت اصلی استفاده میکند، فلورنتینو پرز همچنان مانند گذشته با پرداخت هزینه های گزاف به ساختن و آماده کردن تیمش میپردازد.
هزینه ای که مادرید برای بیل و کریستیانو رونالدو صرف کرد تا آنها را به رئال بیاورد به اندازه کل باشگاه بارسلونا بود. مادرید ۱۹۵ میلیون برای خرید بیل و رونالدو هزینه کرد، فقط ۲۵ میلیون کمتر از میزانی که آبی اناری پوشان برای خرید کل بازیکنان کنونی خود هزینه کرده اند.
مطابق اطلاعات سایت "Transfermarket"، سایتی تخصصی برای نقل و انتقالات، رئال مادرید ۵۳۳.۵ میلیون یورو برای بستن تیم کنونی خود هزینه کرده است. در سوی دیگر، بارسا تنها ۲۱۸.۵ میلیون یورو برای بستن تیم کنونی خود نیاز داشت، با احتساب نیمار. به عبارت دیکر، حتی اگر بارسا یک تیم بارسای دیگر بخرد باز هم به میزان خرجی که مادرید تیم حریف کرده است نمیرسد.
در واقع، فقط در این تابستان رئال مادرید چیزی در حدود ۱۸۱ میلیون یورو برای خرید کارواخال، کاسمیرو، ایسکو، ایارامندی و بیل هزینه کرده است. البته در سوی دیگر با فروش آلبیول، کایخون، اوزیل و هیگواین این باشگاه مادریدی توانسته است که در حدود ۱۰۰ میلیون یورو به دست آورد.
بیش از یک بیلیون یورو در در ده سال اخیر!
خرج عمده مادرید در تابستان امسال باعث شد تا بالاخره این باشگاه مادریدی از مرز یک بیلیون یورو عبور کند، این باشگاه در ده سال گذشته ۱،۱۰۰ بیلیون یورو در پنجره نقل و انتقالات خرج کرده اند. والتر ساموئل (۲۳)، روبینیو (۲۴)، گاگو (۲۰)، روبن (۳۶)، هانتلار (۲۷) و کاکا (۶۵) برخی از نام هایی هستند که با وجود هزینه های بالا کارایی کمی برای رئال داشته اند.
بارسا تنها با ۶۰۰ میلیون یورو اختلاف زیادی با آن مبلغ دارد، البته در بارسا هم بازیکنانی بودند که نسبت به قیمتشان کارایی خوبی برای تیم نداشتند، بازیکنانی مانند: کاسرس (۱۶)، هلب (۱۷)، ابراهیموویچ (۴۶ به علاوه اتوو)، چیگرینسکی (۲۵) و ویا (۴۰).
مزیت بارسا آکادمی این تیم است، بر خلاف رئال مادرید
در بین تمامی این مسائل اقتصادی، یک نکته است که از بقیه موارد مهم تر است. ۱۴ بازیکن بارسا، برای این تیم هیچ هزینه ای نداشته اند. والدز، اویر، مونتویا، پویول، بارترا، بوسکتس، ژاوی اینیستا، پدرو، تیو، دوس سانتوس، سرخی روبرتو، کوئنکا و مسی. در سوی دیگر، در رئال مادرید فقط کاسیاس، خسوس، ناچو، موراتا و خسه هستند که از آکادمی رئال آمده اند، و برای این تیم هزینه ای نداشته اند.
-
بهترین گلزنان اروپایی 5 فصل اخیر
بازم مثل همیشه لئو صدر نشینه
طبق اعلام رسمی
دیدار الکلاسیکو بین بارسا و رئال از هفته دهم لالیگا
روز شنبه 26 اکتبر ساعت 18 به وقت اروپای مرکزی
4 آبان ماه ساعت 19:30 به وقت تهران
در ورزشگاه نیوکمپ برگزار میشود