-
پاسخ : /o \ بحث و تبادل نظر در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی 92- 93 /o \
از نظر من علی عسگر میتونه به جاش بازی کنه
-
پاسخ : /o \ بحث و تبادل نظر در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی 92- 93 /o \
>>>>>امیدوارم امروز عصر خوب بازی کنیم...............اگه ببریم خوب میشه خیلی خوب............چون سپاهان - تراکتور باهم بازی دارن و درصورت تساوی دو تیم و برد ما پرسپولیس با 10 امتیاز میره صدربه نظر شخص خودم پرسپولیس باید از رو زمین گل بزنه
رو سانتر ها از جناحین شانسمون کمه مگر اینکه بیشتر از سمت چپمون که قویه(البته مصدوم نداشته باشیم) بیاریم به گوشه و با پاس های تک ضرب بریم تو محوطه
با اختلاف هم ببریم خوبه<<<<
-
باختیم بدم باختیم ولی عیب نداره هر شکست مقدمه یه پیروزی هست..........
راجع به بازی بدمون هم هیچ نظری ندارم
-
باید از تیم حمایت کنیم و این هفته رو فراموش کنیمentezar::
-
بازم نسبت به سایپا خوب بودیم
شوتی زد که بوفون و کاسیاس هم نمیتونستن بگیرن
این روزبه شاه علی دوست تا آخر عمرش همچین گلی نمیرنه
همه به پرسپولیس که میرسن رونالدو میشن
تو 6 قدم ضربه سر محمد عباس زاده میره تو آسمون بعد شماها میگین عباس زاده بهتر از نوروزیه
بابا نوروزی هرچی باشه حداقل تو 6 قدم توپو گل میکنه
در کل با شایان موافقم و باید این هفته رو فراموش کنیم
احتمال هم میدم هفته بعد علیرضا حقیقی دروازه بان باشه
-
به نظر شما دربازی پرسپولیس - ملوان چه نتیجه ای رقم خواهد خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پرسپولیس مقابل ملوان چگونه بازی میکند؟؟؟؟
چه تاکتیکی دارد؟؟
هر بحثی درباره این موضوع دارید مطرح کنید
لطفا برای پیش بینی این نوشته را کپی کنید تا تاپیک یک دست شه...........
پیش بینی بازی پرسپولیس - ملوان انزلی (پایین>>>)
-
-
هفته چهارم بسته شد.................از الآن فقط پرسپولیس-ملوان رو تحلیل میکنیم
پیش بینی ها و بحث ها حتما شرکت کنید
-
به نظر من دیگه به هرقیمتی شده باید فقط ببریم
زیبا بازی کردن ملاک نیست
امتیاز گرفتن مهم تره!!!!!!
-
-
-
بحث و تبادل نظر در مورد پرسپولیس-ملوان در لیگ 92- 93
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ملوان - پرسپولیس هفته پنجم لیگ برتر فصل 92/ 93
مهرداد کفشگری دقیقه 35 اخراج از زمین مسابقه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile:
ترکيب پرسپوليس:
نيلسون، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، سيدمحمدمهدي سيدصالحي( از دقيقه 90 محمدرضا خانزاده)، مهرداد کفشگري، محمد نوري، حسين ماهيني، قاسم دهنوي، پيام صادقيان( از دقيقه 68 غلامرضا رضايي)، اميد عاليشاه( از دقيقه 79 هادي نوروزي)، سيدميثم حسيني
سرمربي: علي دايي
ترکيب ملوان:
سرگئي پاشنکو، سيداحمد مهديزاده، احمد آهي، سعيد سالارزاده، اميرحسين فشنگچي، مازيار زارع، سعيد يوسفزاده( از دقيقه 79 اسماعيل صمدي)، محسن يوسفي، شاهين ثاقبي( از دقيقه 75 سهيل رحماني)، مهدي شيري و سيدجلال رافخايي.
سرمربي: دراگان اسکوکيچ
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile:
به امید موفقیت تیم محبوبمان
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile:
-
عزیزان دقت داشته باشین که عدد سمت راست مال تیم ملوان و سمت چپمال تیم پرسپولیس
یعنی منظور سامان 2-1 پرسپولیسه
یا منظور خودم 3-1 پرسپولیسه>>>>>>>>
اینجا رو ببینید
این یعنی 3-2 ملوان میبره................. مثال هست
-
ملوان کیه بابا؟
دوباره باختیم که
آخه شهرداری اردبیل تیمه که ازش باختیم؟
اه
-
مگه دوستانه داشته بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باخته؟ ؟؟؟؟؟؟؟:ey babaaa:کسی خبرشو داره بذاره قسمت اخبار لطفا
آخه چرا تیممون اینجوریه یه بازی میبازه تا آخر ماشالله خوب ادامه میده...............و دیدین یه هوو سقوط کردیم
:chakoshi::nightmare:
-
بیخیال
با یه باخت که هیچی معلوم نمیشه
این بازی 2 بر 0 ملوان رو میزنیم و و اگه بخت باهامون یار باشه حتی میتونم در سطر قرار بگیریم
ملوان رو هم میتونیم بزنیم به راحتی اگه دست کم نگیریمشون مثل سایپا
ولی انصافا هفته چهارم همش تقصیر پرسپولیس نبود تو این هفته تمام رکوردها شکسته شد
-
دیگه بهتره تیم این باخت رو به کل فراموش کنه وگرنه لطمه میخوره
اگه دیشب نود رو دیده باشین میبینین انصافا توپ ها هم خوب نیستن و کیفیت ندارن مقصر علاوه بر بازیکنا 40 درصد توپه که خیلی مسخره ست
-
یعنی به شما ها می گن هوادار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟eterza::-om::بگذارید 6 هفته بگذره بعد بیاین بگید امسال هیچی نمی شیم نه الان eterza::-eterza::-eterza::-
خدایا خودت به پرسپولیس کمک کن:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:
-
به نظر من برای بازی با ملوان باید علیرضا حقیقی دروازه بان باشه
بهتره پیام صادقیان هم از دقیقه 60 بیاد به بازی و جاش مهرداد کفشگری بازی کنه؟؟؟؟؟؟
کسی از وضعیت میثم حسینی خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
به نظر من برای بازی با ملوان باید علیرضا حقیقی دروازه بان باشه
بهتره پیام صادقیان هم از دقیقه 60 بیاد به بازی و جاش مهرداد کفشگری بازی کنه؟؟؟؟؟؟
کسی از وضعیت میثم حسینی خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نیلسون خوبه.اما بین خط دفاعی تیم خیلی خالیه .آره پیام نمی تونه کامل توی ترکیب باشه.من که خبر ندارم ازش
-
بازی تو آزادیه
امیدوارم مث پارسال ملوان رو 6تایی کنیم
به نظر من نوروزی و غلامرضا و دهنوی باید فیکس باشن
دقیقه های 60 و 66 و 74 به ترتیب جاشونو به عباس زاده و پیام و کفشگری بدن
امیدوارم هرچه زودتر پولادی خوب بشه تا سمت چپمون خوب بشه
میثم حسینی گند زده به چپ
-
بدبخت شدیم رفت :|
حقیقی 1 ماه مصدومه :|
-
چقدر مصدوم دادیم ها...................اه گندشون رو بزنند بدنشون آماده نیست با یه کم تمرین از کار میفتند مگه چشونه ........................
-
بابا این کفشگری هم که اخراج شد با این بازیش گریه هم میکنه..........
ولی حقش اخراج نبود سختگیری کرد فغانی
-
-
منم به نوبه ی خودم به همه هوادارای عزیز تبریک میگم
-
هفته ششم لیگ برتر ایران
نفت تهران-پرسپولیس هفته ششم لیگ برتر فصل 92/ 93
ترکيب پرسپوليس:
بزودی نوشته میشود
سرمربي: علي دايي
ترکيب نفت تهران:
بزودی نوشته میشود
سرمربي: یحیی گلمحمدی
به امید موفقیت تیم محبوبمان
-
سلام خدمت دوستان گل پرسپولیسی:hooora2::hooora2:
خب بازی حساسی با نفت داریم ، حساسیتش در اینه که دو پرسپولیسی سر مربی این دو تیم هستن و گل محمدی خیلی خوب پرسپولیس رو میشناسه و کاملا نقطه ضعفه پرسپولیس رو میدووونه.
با بازیهای قبل که پرسپولیس انجام داده باید تغییراتی در تیم رو باید انجام بدن مخصوصا جای رضایی و نوروزی ، باید عالیشاه بیشتر بازی گیرش بیاد
-
من با امید موافقم اگه تغییر تاکتیک ندیم شکست در سرنوشت ماست
باید با دقت و استراتژی علی دایی ای بازی رو ببریم
به نظر من بیشتر از سمت چب حمله کنیم موفق تریم
هر چند سمت راستمون خیلی بهتر شده نسبت به روز های اول
-
پاسخ : ๑۩๑بحث و تبادل نظر در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی 92- 93 ๑۩๑
ابتدا دوست دارم چندتا نکته در مورد بازیمون با ملوان بگم بعد برم سراغ بازی با نفت تهران
کم ترین حقمون در این بازی سه امتیاز بود
راحت میشد این بازی رو سه بر صفر برنده باشیم و با بی دقت این نتیجه به دست اومد
به نظرم اخراج درست بود ولی کفشگری بازیکن بهتری از حقیقی امسال نشون داد ! حقیقی امسال خیلی سنگین شده و اصلا اون بازیکن خوب سال پیش نیست ، کاش ردش کرده بودن رفته بود دینامو !
امید عالیشاه با بازیش واقعا امید رو بهمون داد
این تیم از کناره ها خیلی خطرناکه با بودن بازیکنای سرعتی مثل عالی شاه و خلعت و صادقیان !
مشکل ما فقط همون جایی هست که ممد نوری بازی میکنه و پلی میکر خوبی که نداریم !
پرسپولیس نیاز به پلی میکر داره و بس ! ممد نوری دووم نمیاره و این مسئله برای ما دردسر سازه
جا داره از بازی جسورانه سیدصالحی هم تقدیر بشه سید واقعا با تعصب بازی میکنه و جای تقدیر داره
نقش محوری هم داره توی تیم چون اکثر توپا رو میاد از عقب میگیره و خیلی در خدمت تیم بازی میکنه
فشاری هم از سوی ملوان حس نکردیم منتها امیدوارم دایی دست از لجبازی برداره و بازیکنایی مثل عالی شاه رو الان بیشتر در ترکیب قرار بده
با اضافه شدن خلعت و بازگشت پولادی تیممون از نظر پختگی هم خوب میشه و یه تیم یکدست و همدل و خوب تشکیل میشه که بازیکنای خوبی هم داره
منتها من همچنان از خط هافبک بیم دارم و بازیسازی که درست توی پرسپولیس صورت نمیگیره
خوب دیگه از حال و هوای بازی با ملوان بیاییم بیرون و بریم سراغِ بازی بعدیمون یعنی پرسپولیس - نفتِ تهران :
دقیقاً نمی دونم قصدِ دایی از 4-2-3-1 بازی کردن و پا فشاری روی این ترکیب چیه. شاید دایی قصدش اینه که اول گل نخوره و بعد به گلزنی فکر کنه.
اما باید این رو به خاطر داشته باشه فقط گل نخوردن 3 امتیاز رو برای ما نمیاره. ما نیاز داریم که گل هم بزنیم. نیاز داریم که تیممون حساب شده تر
بازی کنه و از موقعیت هاش استفاده کنه. امیدوارم دایی روی نقاطِ ضعفِ فنی تیم کار کنه و دلش رو به این بردها خوش نکنه. تیمِ ما باید هر هفته
خودش رو قوی تر و اماده تر کنه. تا بتونیم ایشالله جزء مدعی های لیگ باشیم. بازی با نفت قطعاً مشکل خواهد بود ولی من دلم واسه ی این بازی
خیلی روشنه. ما دو تا بازی سخت و سنگین رو پشتِ سر هم داریم. اولیش با همین نفتِ که ایشالله 3 امتیاز مالِ ما بشه. دومیشم هم با فولادً،
صدر نشینِ لیگِ که بدجوری نیاز داریم این تیم رو ببریم. این تیم اصلاً مثلِ ملوان نیست و خیلی حساب شده و هجومی بازی می کنه و مهاجمِ خوبی
مثلِ پریرا داره. پس باید حسابی روی این دو بازی حواسمون رو جمع کنیم. باور کنید بردنِ این دو بازی برای ما، گامی بلند به سوی قهرمانی محسوب
میشه.
فکر می کنم وقتشه دایی یه کم جسارت به خرج بده و با ریسکِ بیشتری
واردِ زمین بشه. به نظرِ من نیازی نیست ما حتماً با دو هافبکِ دفاعی بازی کنیم. حتی در صورتِ آماده بودنِ مارکو می تونیم اون رو در پستِ هافبکِ نفوذی
در کنار محمد نوری به کار بگیریم و دهنوی رو به عنوانِ تک هافبکِ دفاعی، مقابلِ خطِ دفاعی خودی قرار بدیم. دهنوی دونده و جنگنده هستش می تونه کارِ
دو هافبکِ دفاعی رو انجام بده. + فراموش نکنید این مارکو گلزن هم هست، پس جلو بودنش، و شرکت کردنش در کارهای هجومی می تونه برای ما خیلی
مثمرِ ثمر واقع بشه. البته در صورتی که دیدیم این بابا استعدادِ بازی سازی و نفوذ رو نداره همون تو پستِ هافبک دفاعی ازش بازی بگیریم بیشتر به صرفمونه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی زود میشه فهمید دایی برای بازی با نفت چه فکری توی سرش داره. ایشالله جمعه ساعت 7:30 عصر بازی انجام میشه و پرسپولیس با تمامِ داشته ها و توانش
باید بره که نفت رو ببره و با 13 امتیاز خودش رو بالا بکشه، اگه تیمِ ما خودش رو بالا بکشه. ابداً نباید به این فکر کنیم که فولاد یا اس تق لال یا سپاهان چیکار می کنن.
بررسی امتیاز های اونا باشه واسه بعد باید بازیکن ها و کادرِ فنی تمام تمرکزشون رو روی بازی خودمون بذارن و اینطوری، نیم فصل وقتی سرشون رو برگردونن، میبینن
که بله، با اختلاف ما صدر نشینِ جدولِ لیگِ برتر هستیم.
به امیدِ پیروزی ارتشِ سرخ.
-
پاسخ : ๑۩๑بحث و تبادل نظر در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی 92- 93 ๑۩๑
ما بهتره سمت راستمون رو تقویت کنیم خیلی نگرانم.............سمت راستمون باید خوب شه وگرنه جام بی جام
ولی خط دفاعیمون خوبه اما با رفتمن رضا حقیقی به دلیل مصدومیت کی میخواد هافبک دفاعی وایسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/کسی جواب داره بنویسه
-
جدول کامل لیگ برتر جام خليج فارس 92-93 در بایان هفته بنجم وضعیتمون بد نیست ولی اگه به سایبا باخت نمیدادیم که حقمون هم نبود الان بهتر بودیم
|
1 |
فولاد |
5 |
4 |
0 |
1 |
6 |
3 |
3 |
12 |
|
2 |
استقلال |
5 |
4 |
0 |
1 |
10 |
6 |
4 |
11 |
(1-) |
3 |
نفت تهران |
5 |
3 |
1 |
1 |
9 |
6 |
3 |
10 |
|
4 |
پرسپوليس |
5 |
3 |
1 |
1 |
4 |
1 |
3 |
10 |
|
5 |
تراکتورسازي |
5 |
2 |
2 |
1 |
6 |
4 |
2 |
8 |
|
6 |
سپاهان |
5 |
2 |
1 |
2 |
6 |
5 |
1 |
7 |
|
7 |
صباي قم |
5 |
2 |
1 |
2 |
5 |
5 |
0 |
7 |
|
8 |
گسترش فولاد |
5 |
1 |
3 |
1 |
7 |
6 |
1 |
6 |
|
9 |
راهآهن سورينت |
5 |
1 |
2 |
2 |
4 |
3 |
1 |
5 |
|
10 |
استقلال خوزستان |
5 |
1 |
2 |
2 |
6 |
7 |
1- |
5 |
|
11 |
سايپا |
5 |
1 |
3 |
1 |
2 |
4 |
2- |
5 |
(1-) |
12 |
ملوان |
5 |
1 |
2 |
2 |
2 |
3 |
1- |
4 |
(1-) |
13 |
مس |
5 |
0 |
4 |
1 |
1 |
3 |
2- |
4 |
|
14 |
داماش گيلان |
5 |
0 |
3 |
2 |
4 |
7 |
3- |
3 |
|
15 |
ذوب آهن |
5 |
0 |
3 |
2 |
2 |
6 |
4- |
3 |
|
16 |
فجر سپاسي |
5 |
1 |
0 |
4 |
4 |
9 |
5- |
3 |
-
بازی جمعه ست تمرینات خوب بیش رفته امیدورام بازیکنامون موفق باشن
از هفته دیگه بولادی هم استادت میزنه
ببخشبد من صفحه کلید م p نداره فارسی معذرت
-
فردا بازی برگزار میشه و گفتن که در ورزشگاه تختیه اگه اینجوری باشه تماشاگر کمتر میادش و خوب نیست برامون
البته امیدوارم ورزشگاه تختی بر از تماشاگر بشه تا بازی زیبا باشه
به نظر من تقابل یحیی گل محمدی و تیم سابقش میتونه خیلی جذاب باشه
به امید موفقیت برسبولیس
-
چرا از برسبولیسی های عزیز کسی نمیاد نظرشو درباره بازی فردا بگه....................... لطفا بیاین و تابیک رو داغ داغ کنید مثل همیشه
-
45 دقیقه دیگه بازی شروع میشه امیدواریم بای با کیفیتی از ارتش سرخ ببینیم
بیش بسوی بهتر و بهتر شدن
-
به نظر من با نفت تهران افتضاح بازی کردیم و حقمون باخت بود.......نه بخاطر اینکه نفت زیاد موقعیت داشت بلکه فقط و فقز خاطر باس ها و سانتر های بد...........همدیگه رو بیدا نکردن.....گم کردن توب و....
غلامرضا رضایی بدترین بازیکن زمین بود
به نظر من با مصدومیت رضا حقیقی خیلی کارمون سخت شده باید به فکر خلعتبری بیفتیم تا به تیممون سرعت بده
ولی یه هافبک دفاعی خوب دیگه میخوایم اینجوری فایده نداره
امیدوارم از سه شنبه که بولادی استارت میزنه میثم حسینی بره رو نیمکت خداییش اون قسمت رو خوب اداره نمیکنه
اصلا لایق برسبولیس نیست....
از همتون عذر خواهی هم میکنم صفحه کلید من p (فارسی نداره ولی ژچ گ رو داره واسه همینه مینویسم برسبولیس خلاصه به بزرگواری خودتون ببخشید)
-
واکنش عجیب یحیی پس از گل زدن تیمش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انگار تیم خودش گل خورده بود. انگار بغض کرده بود و کمی مانده بود تا گریه کند. نه با کسی حرف میزد و نه دوست داشت جشنی حتی دو نفره و سنگین بگیرد
توپ که به تور پرسپولیس چسبید میشد تصور کرد که کار تمام است اما خبری از جشنی روی نیمکت نبود. یحیی از جایش تکان نمیخورد. نه چشمانش میخندید و نه لبانش. سر جایش نشسته بود و به یک نقطه خیره، انگار نه انگار که تیمش سه امتیاز گرفته و تیمش را مدعی قهرمانی نگه داشته.
یحیی آرام بود، آرامتر از همیشه، نه میخندید، نه میغرید و نه لب خط رفته بود تا خدای خودش را شکر کند و با مشتهای گره کرده به سوی زمین یا آسمان دم از حقانیتش بزند.
او حتی از خودش هم آرامتر بود و اصلا چهرهای باورنکردنی داشت که از آن ریاکشن استثناییاش نشات میگرفت. در واقع چون اصلا ریاکشنی در کار نبود این چهره استثنایی شده بود.
انگار تیم خودش گل خورده بود. انگار بغض کرده بود و کمی مانده بود تا گریه کند. نه با کسی حرف میزد و نه دوست داشت جشنی حتی دو نفره و سنگین با مجتبی حسینی مغز متفکر و دستیار امینش بگیرد. جالب آنکه هیچ کس هم سراغش نیامد تا این شائبه در ذهن پیش بیاید که این شادی نکردن از قبل هماهنگ شده بود.
شاید هم خودجوش بود و یحیی بیشتر از آنکه فکرش را بکنیم پرسپولیس را دوست دارد که حتی از گل زدن به آن و بردنش هم ناراحت میشود!
سخت است باور کنیم یحیی برای همه و پرسپولیسیها فیلم بازی کرده یا اینکه خواسته خودش را با دایی و رفتارش در زمان رودررویی با پرسپولیس مقایسه کند اما باور اینکه او حتی در دلش هم لبخندی نزده تقریبا محال به نظر میرسد.
به هر حال او حتی زمانی که از روی نیمکت هم بلند شد نه میخندید، نه مشت نشان میداد و نه جشنی مختصر راه انداخت. او سراغ دایی رفت و دوست قدیمی که پشتش را به او کرده بود با چند ضربه دست روی شانهاش برگشت و فقط گفت: «خسته نباشی آقا». لحظهای بعد هر دو روانه رختکن بودند؛ یکی عصبانی و ناراحت، دیگری خوشحال و ناراحت. خوشحالیای که کوچکترین نشانهای از آن دیده نشد!
منبع:سایت گل
-
خدایش یحیی دلش هنوز با پرسپولیسه من خودم خیلی علی دائی رو دوست دارم . اما به نظر امسال حق یحیی بود که روی این نیمکت بشینه . خدا وکیلی سال پیش تیم رو نابود شده تحویل گرفت و تا فینال جام حذفی برد و جام رو هم با بد شانسی از دست داد .بعد حق اون واقعا این رفتارها بود که خودش بگذاره وبره ؟؟؟؟
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتما به این لینک سری بزنید