-
پاسخ : همه چیز در مورد فیفا 14
نقل قول:
نه داداش پس گیم پلیش بهتر ولی نمیدونم چرا هر وقت بازی کردم بخاطر بگای پس همچی رو خورد کردم:evaa:
نظر شخصیم اینه که pes بخاطر فانتزی بودنش که میگن گیم پلی pes بهرته . من خودم واسم سوال پیش اومده بود که گیم پلی دقیقا یعنی چی واسه همین به چندتا فروم بازی سر زدمو مطالبش که کاربرا گذاشته بودنو خوندم , واسه همین نظر شخصیم اینه که فیفا سرتره . در ضمن کیفیت بازی فقط گیم پلی نیست , واسه همین فیفا از لحاظ کیفیت خیلی سرتره .
باگای pes به خاطر اینه که شرکتش میخواد زرتی بازی رو بده بیرون , اگه دقت کنی pes شونصدتا پچ واسش میاد بیرون که هر کودومش واسه رفعه ایراداته بازیه ( از باگو لباسو تیمها و اینجور چیزا بگیر تا الی آخر ) . هر چی پچ بیشتر بیاد یعنی نواقص بیشتره . شما هم بر اعصاب خودت مسلط باشو اگه نمیتونی مسلط باشی پیش یه روانشناس برو mas:-
-
2 فایل پیوست
این طرح روی جلد فیفا 14
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و این هم طرح روی جلد pes 14
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
فیفا هم که همش مسی رو کاور خودش می کنه ولی هرجور باشه تکه حتی کاور هم نداشته باشه
-
دوستان از لینک زیر میتونید تریلر دوم بازی FIFA 14 رو دانلود کنید
پسورد:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
وقتی بازش میکنی تصویر زیز میاد فکر کنم خراب:
403 Forbidden
-
آره احتمالا خراب شده باشه اگه پیدا کنم بازم میزارم
-
بازی جدید FIFA 14 همانطور که میدانید با انجین جدید شرکت EA یعنی Ignite Engine در حال ساخت است و از قرار معلوم این موتور در کنسولهای نسل جدید و قدیم تفاوت بسیاری را ایجاد خواهد کرد. آقای David Rutter در مصاحبهای که داشت اذعان کرد بازی فیفا 14 در دو کنسول PS4 و PS3 بسیار متفاوت هستند و اگر شما این بازی را در هردوی این پلتفرمها به صورت همزمان بازی کنید تفاوت ابن بازی را به راحتی شاهد خواهید بود، این بسیار عالی است. وی در ادامه افزود:
"کنسول PlayStation 4 به ما امکان رندرینگ را با کیفیت بسیار بالا به راحتی میدهد. نسل جدید کنسولها این اجازه را میدهدند که به راحتی 10 برابر بیشتر انیمیشن خلق کنیم. شما میتوانید از مکانهایی که در نسل پیش نمیشد از آنها عکس گرفت در نسل جدید بگیرید.در نسل بعد، انجین Ignite تمام قدرت شوت کردن را در ورای خود نگه میدارد و شما شاهد انیمیشنهای بسیاری خواهید بود. بازی FIFA 14 در 27 سپتامبر عرضه خواهد شد.
-
خیلی نامردیه که از Ignite برای نسخه pc استفاده نشده:-ang
-
وجود نسخه دیجیتالی fifa14 در باندل xone
رییس بخش اروپایی ایکس باکس Chris Lewis تایید کرد که بازی FIFA 14 که همراه با باندل Xone خواهند بود فقط به صورت دیجیتالی هستند و باید دانلود شوند.Chris Lewis گفت: "این کار تضمین میکند که بازی به دست مصرف کننده برسد، ما این موضوع که بازی همراه با کنسول، دیجیتالی خواهد بود را دوست داریم، زیرا این تضمین کننده وجود بازی در هر کنسول پیش خرید شده خواهد بود"خبر وجود نسخه رایگان FIFA 14 با هر Xone که در Gamescom اعلام شد خبر بسیار مهم و بزرگی بود، این اولین تایید رسمی وجود نسخه دیجیتالی به جای نسخه فیزیکی در باندل Xone است.
-
-
من همیشه و هرسال وقتی این دوتا بازی میخوان بیان دچاره شک و شبهه هایی شدم با pes کاری ندارم چون از عکساش معلومع که قیافه ها همه شبیه زامبیا هستن دعوا دارن با آدم و اگه از قیافشون به دهنه همه بازیکنا دقت کتی همشون یجورن یه شکله اما fifa چیزایی داره که خیلی بازیو به سمته فانتزی بودن سوق میده مثلا فیس بازیکنان که عینه خمیر مایست یا شما میتونی قدرت سرعت شوت و... رو تغییر بدی وقتی توپ به توره دروازه میخوره توپ زود برمیگرده مثه اینه که توپه پنگ پنگ خورده به توره میز یا خستگیه بش از حده بازیکنان من از شما دوستان سوال دارم که اینا تو fifa 14 تکرار خواهند شد؟
از دوستان خواهشمندم که راهنمایی کنن اما از این عکسا و شواهد باید بگم fifa باز خوب ظاهر شد مخصوصا اگه اون مشکلایی که بالا گفتم نباشه دیگه نوره علی نور
-
نقل قول:
من همیشه و هرسال وقتی این دوتا بازی میخوان بیان دچاره شک و شبهه هایی شدم با pes کاری ندارم چون از عکساش معلومع که قیافه ها همه شبیه زامبیا هستن دعوا دارن با آدم و اگه از قیافشون به دهنه همه بازیکنا دقت کتی همشون یجورن یه شکله اما fifa چیزایی داره که خیلی بازیو به سمته فانتزی بودن سوق میده مثلا فیس بازیکنان که عینه خمیر مایست یا شما میتونی قدرت سرعت شوت و... رو تغییر بدی وقتی توپ به توره دروازه میخوره توپ زود برمیگرده مثه اینه که توپه پنگ پنگ خورده به توره میز یا خستگیه بش از حده بازیکنان من از شما دوستان سوال دارم که اینا تو fifa 14 تکرار خواهند شد؟
از دوستان خواهشمندم که راهنمایی کنن اما از این عکسا و شواهد باید بگم fifa باز خوب ظاهر شد مخصوصا اگه اون مشکلایی که بالا گفتم نباشه دیگه نوره علی نور
اخرین فیفا که بازی کردید چی بوده؟
چون من هیچ وقت ندیدم توپ بخوره به تور زود برگرده ...:khandeeeee bahal:
-
نقل قول:
اخرین فیفا که بازی کردید چی بوده؟
چون من هیچ وقت ندیدم توپ بخوره به تور زود برگرده ...:khandeeeee bahal:
:nishkhand::nishkhand: والا فیفا 13 اصلا وقتی میخورد به تور برمیگشت ینی تور رو سفت کردن انگار
-
نقل قول:
:nishkhand::nishkhand: والا فیفا 13 اصلا وقتی میخورد به تور برمیگشت ینی تور رو سفت کردن انگار
منکه
فقط بارسا- ریال بازی میکنم ولی تور همشون خوبه :nishkhand:
-
هوش مصنوعی fifa14 در کنسول های نسل بعد قوی تر است
نسخه ی PS4 و XBONE از FIFA 14 با به کار گیری توان این کنسول ها، دارای هوش مصنوعی قدرتمند تری خواهد بود.آقای David Rutter در صحبتی که با یوروگیمر داشته، روش های مختلفی که نسخه های مربوط به نسل بعد از نسل حاضر یعنی PS3 و X360 بهتر خواهد بود را عنوان کرده است.وی اذعان داشته: "ما میخواستیم رفتار و عملکرد بازیکنان و هوش مصنوعی را ارتقا دهیم. مقدار زیادی از این مسئله وابسه به فیزیک، قدرت تصمیم گیری و طرز حرکت آن ها بوده و ما تقریبا چهار بار این تصمیم گیری ها را پردازش کرده ایم."در ادامه: "ویژگی جدیدی که به بازی اضافه شده، "Pro Instincts" نام دارد و بر پایه قدرت پردازش کنسول های نسل بعد است که به ما این اجازه را میدهد تا امکان پیش بینی حرکات شما (دست شما را خواندن) را برای بازیکنان فراهم کنیم. برای مثال، بازیکنی که در زمین در حال دویدن است، ناگهان جلوی وی تکلی زده میشود که معمولا دو حالت پیش می آید: یا تکل به پای بازیکن برخورد کرده و او را متوقف میکند یا برعکس. در نسل بعد کنسول ها، ما میتوانیم تمامی ریزه کاری های ممکن در این برخورد را پیاده کنیم و در این حالت، بازیکن سعی خواهد کرد تا مورد اثابت تکل قرار نگیرد و از برخورد جلوگیری کند."همچنین، نسخه های نسل جدید، نسبت به نسل حاضر، دارای " تقریبا 10 برابر انیمیشن" بیشتر خواهند بود و علاوه بر اجرا شدن روی کیفیت 1080p، امکان داشتن تماشاچی های واقعی تر را نیز خواهند داشت.FIFA 14 قرار است در ماه نوامبر، برای کنسول های نسل بعد و برای 3DS، PC، PS2، PS3، PSP، Vita، Wii و Xbox 360 عرضه شود. نسخه های رایگانی نیز برای سیستم عامل Android و iOS خواهد داشت.
-
یه تبلیغ جدید از فیفا با حضور ستارگان فوتبالی وغیر فوتبالی:
-
fifa 14 Stadiums List
fifa 14 Stadiums List – full list of stadiums that will feature in fifa 14 game
- Akaaroa Stadium – holds 21000
- Allianz Arena – holds 69900 (FC Bayern Munich)
- Aloha Park – holds 10000
- Amsterdam ArenA – holds 51300 (Ajax)
- Anfield – holds 45400 (Liverpool)
- Arena d’Oro – holds 20000
- Arena del Centenario (Estadio del Pueblo) – holds 24000
- BC Place Stadium – holds 20000 (Vancouver Whitecaps FC)
- Camp Nou – holds 98750 (FC Barcelona)
- Court Lane – holds 22500
- Crown Lane – holds 26000
- Eastpoint Arena (Football Ground) – holds 54000
- El Libertador (La Bombastico) – holds 57500
- El Monumento (Estadio Latino) – holds 75000
- Emirates Stadium – holds 60350 (Arsenal)
- Estadio Azteca – holds 105000 (Mexico National Football Team)
- Estadio de las Artes – holds 50000
- Estadio Nacional (El Medio) – holds 30000
- Estadio Presidente G.Lopes – holds 27000
- Estadio Vicente Calderon – holds 54850 (Atlético Madrid)
- Etihad Stadium – holds 47405 (Manchester City)
- Euro Arena – holds 25000
- Euro Park – holds 15000
- FE Arena Brazil – holds 500
- FE Arena Eastern Europe – holds 500
- FE Arena England – holds 500
- FE Arena France -holds 500
- FE Arena Korea – holds 500
- FE Arena Mediterranean -holds 500
- FE Arena North America – holds 500
- FE Arena Oceanic – holds 500
- FE Arena South Africa – holds 500
- Forest Park Stadium (Square Ground) – holds 28000
- Goodison Park – holds 40157 (Everton)
- Imtech Arena – holds 57250 (Hamburger SV)
- Ivy lane – holds 29000
- Juventus Stadium – holds 41000 (Juventus)
- King Fahd International Stadium – holds 67000
- La Canchita (El Reducto) – holds 37000
- Mestalla – holds 53500 (Valencia Club de Fútbol)
- Molton Road (Sheldon Stadium) – holds 20000
- O Dromo – holds 55000
- Old Trafford – holds 76200 (Manchester United)
- Olympiastadion – holds 74200 (Hertha BSC Berlin)
- Parc des Princes – holds 48700 (Paris Saint-Germain)
- San Siro – holds 83000 (AC Milan/Inter Milan)
- Sanderson Park (FIFA 14 NEW generic) – holds 35000
- Santiago Bernabéu – holds 80000 (Real Madrid)
- Signal Iduna Park – holds 80500 (Borussia Dortmund)
- St James’ Park – holds 52350 (Newcastle United)
- Stade Gerland – holds 41050 (Olympique Lyonnais)
- Stade Kokoto – holds 35000
- Stade Municipal – holds 26500 (Santos FC Burkinabé football club)
- Stade Velodrome – holds 60000 (Olympique de Marseille)
- Stadio Classico – holds 25500
- Stadio Comunale (Olimpico Generico) – holds 62500
- Stadio Olimpico – holds 72700 (S.S Lazio/A.S Roma)
- Stadion 23. Maj – holds 22000
- Stadion Europa – holds 52000
- Stadion Hanguk – holds 60000
- Stadion Neder – holds 18500
- Stadion Olympik – holds 70000
- Stamford Bridge – holds 42000 (Chelsea)
- Town Park – holds 12000
- Veltins-Arena – holds 61500 (Schalke 04)
- Waldstadion (Fussballstadion) – holds 43000
- Wembley Stadium – holds 90000 (England National Team)
- White Hart Lane – holds 36200 (Tottenham Hotspurs)
-
اینم از لیگهای حاضر در FIFA 14
- Argentina (Primera Division)
- Australia (A-League)
- Austria (Austrian Bundesliga)
- Brazil (Licensed 19 Clubs)
- Chile (Primera Division)
- Colombia (Categoria Primera A)
- Czech Republic (Gambrinus Liga)
- England / Wales (Premier League, The Championship, League One, League Two)
- France (Ligue 1, Ligue 2)
- Germany (1. Bundesliga, 2. Bundesliga)
- Hungary (Nemzeti Bajnoksag)
- Italy (Serie A, Serie B)
- Poland (T-Mobile Ekstraklasa)
- Spain (Primera Division, Segunda Division)
- Switzerland (Super League)
- USA / Canada (MLS)
-
نقل قول:
تو فیفا فقط فیس بازیکناس که مقداری فانتزیه و چیز دیگه ایش ( گیم پلی و اینجور چیزاش ) فانتزی نیست . والا من قدرت بازیکنا رو تغییر ندادم ولی بعید میدونم اگر قدرت بازیکنا رو تغییر بدی تو بخش کریر مد هم قدرت بازیکنا تغییر کنه .
والا تو این چندتا فیفاء آخر ما که ندیدیم توپ موقع گل شدن حالت پینگ پنگی پیدا کنه . اتفاقا خستگی بازیکنا یه چیز کاملا درسته که وجودش یکی از زیبایی های این بازی هستش و حتی قراره تو فیفا 14 این خستگی بیشتر تو بازیه بازیکنا تاثیر بزاره ( تو نبردهای تن به تن و زدنه شوتو از اینجور چیزا ) .
حرف ها در مورد یه بازی زیاد زده میشه ولی تا وختی به بازار نیادو گیمر بازیش نکنه نمیشه دقیقا در موردش نظر داد ولی اون چیزی که پیداس مثه اینه که فیفا دقت زیادی روی گیم پلی این نسخه کرده که برای کنسول های نسل جدید این تغییرات بیش از کنسول های حال حاضر هستش .
-
بچه ها همه میدونن نسخه نسل بعد فیفا 14 با استفتده از موتورIGNITE ساخته شده و تغیرات زیادی کرده ولی متاسفانه برای pc استفاده نشده.کسی میتونه بگه نسخه pc فیفا 14 چه تغیراتی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
می گم به نظر من توی fifa 15 لیگ برتر ایران هم هست چون امسال به جام جهانی رفته :crazy:البته نمی دونم لیگ عربستان امسال هم هست یا نه ؟
-
نقل قول:
می گم به نظر من توی fifa 15 لیگ برتر ایران هم هست چون امسال به جام جهانی رفته :crazy:البته نمی دونم لیگ عربستان امسال هم هست یا نه ؟
نه داداش اگه فیفا نسخه جام جهانی رو بزنه ایرانم داخلش که اونم تمام تیمهای ملی عضو فیفا داخلش حضور دارند
-
تهیهکننده اجرایی بازی FIFA 14 آقای David Rutter از مزیت های Rendering و افکت های بهتر در کنسول های نسل بعد صحبت کرد.از او در مورد تفاوت های نسخه های نسل حاضر و نسل بعد بازی سوال شد. (نسخه های نسل بعد بازی از موتور جدید EA یعنی Ignite Engine استفاده میکند).
او در مصاحبهای که با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گفت: "یکی از تفاوت های بسیار محسوس در قابلیت Rendering بازی است."
"Ignite Engine به ما اجازه داده تا بازی را در رزولیشن 1080p و فریمریت 60fps اجرا کنیم. ما در کنسول های نسل قبل هم HD بویدم ولی رزولیشن 720p بود ولی در نسل بعد ما Full HD 1080p خواهیم بود. که این بسیار ظاهر بازی را زیباتر و بهتر میکند البته فقط ظاهر بازی بهتر نشده بلکه گرافیک بازی بسیار بهتر و پویا تر شده است."
او همچنین گفت که Effect های اضافه شده به تجربهی کلی بازی کمک میکند و با بازی واقعگرایانه تری در نسل بعد طرف خواهید بود.
در ادامه او اضافه کرد: "قسمت بعدی بهبود بازی این است که ما در نسل بعد میتوانیم تکنولوژی نورپردازی بهتر و Shader های جدید بر روی سطح پوست بازیکن ها را اضافه کنیم پس همه چیز واقعگرایانه تر به نظر میرسد. بدیهی است که قسمت بزرگی از واقعگرایانه بودن بازی این است که ما تا میتوانیم سر بازیکن های فوتبال را Capture کنیم تا آنها واقعی تر به نظر برسند."
"سطح جزییات روی صورت بازیکن ها بخش بزرگی است که کمک میکند بازیکن های فوق ستارهای که در زمین هستند واقعی تر به نظر برسند."
FIFA 14 در تاریخ 24 سپتامبر و 26 سپتامبر به ترتیب در امریکای شمالی و اروپا برای X360 ,PC ,PS3 عرضه خواهد شد. نسخههای نسل بعد هم در روز عرضه دو کنسول Xone و PS4 در دسترس خواهند بود.
-
آقا یه سوال...فیفا 14 واسه کامپیوتر ساخته میشه؟
-
نقل قول:
آقا یه سوال...فیفا 14 واسه کامپیوتر ساخته میشه؟
شده دمو 1 هم امده......
-
کسی میدونه نسخه 14 دقیق چه روزی رونمایی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ببخشید چجوری باید توی fifa 14 چطوریه لطفا کامل توضیح دهید
-
نقل قول:
ببخشید چجوری باید توی fifa 14 چطوریه لطفا کامل توضیح دهید
خودت فهمیدی چی نوشتی جان برادر:luuugh::luuugh::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
-
من تو کرییر مود با بارسا رسیدم نیم فصل والدز رو هم فروختم بایرن بجاش نویر رو خریدم.:jeddiiiii:
-
من اول فصل با من یو رفتم وسطاش رفتم موناکو الان فصل اول تموئم شده و رفتم فصل دوم
مانژوکیچ و کاپاری(دقیق نمی دونم ه چپ رمه) و ماتا پرین و دی شیلیو و ناستایسچ بنتکه رو خریدم
چند تا رو هم فروختم که گل سر سبدش فالکائو بود که به رئال دادمش
فعلا هم به جر 1 بازی 1-1 با تولوز بقیه رو تو لیگ بردم
مربی ونزوئلا هم شدم مصر رو 8-1 و کامرون 7-2 بهترین نتایجم بوده
تقریبا 6 ماهه که مربی ونزوئلا هستم و خوبم کار کردم
-
اگر از فیفا باز ها هستید، حتما می دانید این بازی با گیم پد های خریداری شده مشکل دارد و در بازی نمیتوان از شوک سمت راست دسته های بازی استفاده کرد که این امر باعث می شود نتوانید هنگام پنالتی، شوت های بازیکنان را با شیرجه به جهت ها دفع کنید و یا در بازی حرکات تکنیکی اجرا کنید. در این وب سایت آموزشی تصویری برای شما کاربران گرامی در نظر رفته ایم تا بتوانید با تنظیم کردن دسته بازی، این مشکل را رفع کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | کیفیت HD | حجم : 13.36 مگابایت
حل مشکل لرزش بازی در بعضی نسخه ها و اشتباهات داوری هم در بعضی از نسخه با استفاده از کرک ورژن اخر :
محتویات اپدیت 1 را در محل نصب بازی اکسترکت کنید. سپس FIFA 14 Update 1 را اجرا کنید.سپس محتویات پوشه کرک را در فولدر Game در محل نصب بازی کپی کنید.
-
1 فایل پیوست
آقا سلام.من بعد از کپی کردن کرک فیفا هر دفعه با این پیغام مواجه میشم باید بگم که کرک های زیادی هم امتحان کردم
-
شما باید اپدیت و کرک ورژن 3 رو دانلود کنید
لینکش تو پست بالا هست برایه منم این طوری شده بود درست شد
-
آقا سینا میشه یه توضیحی درمورده آپدیت بدین؟ اینکه چه تغییراتی کرده؟ اوزیل که تو آرسنال نبود!
-
اونایی که هنوز سر نصب فیفا مشکل دارن باید بگم این کرک هایه اسکیدرو همشون باگ داره و معتبر نیست با امدن کرک ریلودد تا اخر همین هفته همه مشکل ها حل میشه
ولی با وجود این میتونید با دانلود اپدیت و کرک ورژن 3 یا 4 اسکیدرو بدونه مشکل وارد بازی بشید
من الان اینا رو نصب کردم مشکلی هم تو بازی نیست نه لرزش داره نه استوپ ورکینگ میده این ارور ها به خاطر کرک هایه نامعتبری هستند که امده ولی میشه با اپدیت درستشون کرد تا کرک اصلی و معتبر ریلودد بیاد
اینم اپدیت و کرک اسکیدرو :
کرک ورژن 4 مشکل کارت قرمز رو حل میکنه و کامل ترینه فعلا
-
آپدیت آخرین نقل و انتقالات ( از ورژن اورجینال خود EA) :
فایل رو تو پوشه Documents\FIFA 14 بریزید بعد از منوی داخل بازی Customise > Profile گزینه Load Squads رو بزنید و Squads New Transfer رو انتخاب کنید تا آپدیت بشه.
-
راهنمایه اجرایه دسته در فیفا 14 و نصب بازی :
نصب بازی به طور معمول :
بازی رو از حالت فشرده خارج میکنیم
آپدیت 55 مگابایتی : ابتدا محتویات پوشه FIFA.14.Update.1-www.skidrowcrack.com را در محل بازی پوشه Game کپی کرده
سپس فایل FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com.bat اجرا میکنید بعد یه صفحه ابی رنگ میاد که و پر میشه در نهایت گزینه Y یا N میاد که اینجا Y رو میزنید و درنهایت دکمه اینتر و پایان آپدیت
با این اپدیت مشکل استوپ بازی و اجرا نشدن بازی به دلیل stop working حل میشه
دانلود آپدیت 55 مگابایت FIFA 14 Crack Update1 PC :
کرک کردن بازی ورژن 4 :
با این کرک تمامی مشکلات داوری و لرزش بازی حل میشود
دانلود کرک ورژن 4 27 مگابایت FIFA 14 Crack V 4 PC :
تا اینجا مراحل نصب تموم شد و حالا اجرایه دسته بازی
__________________________________________________ _
برایه تنظیم دسته فایل buttonDataSetup رو داخل پوشه Documents\FIFA 14 و داخل پوشه Game فیفا 14 کپی میکنید
دانلود buttonDataSetup :
و در نهایت از داخل بازی تنظیمات رو به شکل این 2 عکس زیر انجام میدهید و دسته کاملا تنظیم میشود
1 :
2 .
اخرین مرحله هم آپدیت ترانسفر هایه بازی هست
فایل رو تو پوشه Documents\FIFA 14 بریزید بعد از منوی داخل بازی Customise > Profile گزینه Load Squads رو بزنید و Squads New Transfer رو انتخاب کنید تا آپدیت بشه.
دانلود آپدیت ترانسفر :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Football Transfer Market \ نقل و انتقالات فوتبال
-
برای تنظیمات دسته از نرم افزار xbox360ce استفاده کنید
برای رفع مشکل اول تنظیمات دسته رو درست کنین بعد دسته رو از سیستم جدا کنید وارد فیفا بشید بعد دسته رو به سیستم وصل کنید100% حل میشه
-
نقل قول:
شما باید اپدیت و کرک ورژن 3 رو دانلود کنید
لینکش تو پست بالا هست برایه منم این طوری شده بود درست شد
تمام این مراحل رو برای بار هزارم انجام دادم ولی باز stop working میده
-
آقا سینا یه لطفی کن هر موقع cm 14 اومد, لینک دانلودش را اینجا بذار.دمت گرم.