به نظر من pes چون براي من طبيعي بودن خيلي مهم است و...
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من pes چون براي من طبيعي بودن خيلي مهم است و...
Pes از همه بهتره
fifa هم خوبه ولی نه اندازه pes
منم با تو موافقم..به نظر من اصلا fifa یه بازی مزخرفه....ولی در برابرش pes خداست...خیلی باحاله:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صد در صد pes بهتره.........binam
pes ساخت ژاپن هست اما fifa ساخت اروپا اصلاٌ مگه میشه ساخت اروپا رو با ساخت ژاپن مقایسه کرد pes هزار بار بهتره از fifa
اون دوستانی که گفتن ما فیفایی ها فوتبال سرمون نمیشه باید بگویم به نظر بقیه احترام بگزارید.با عفت کلام می گویم مرده شور pes رو ببره.
منم میگم:مرده شوره fifa رو ببرن.
اگر pes همینجور بمونه و fifa صد نسخه دیگه هم بیرون بده به پای pes نمیرسه........
من FIFA رو دوست دارم خیلی طبیعیه:ahaaaaaa:
بچه ها چرا هی مرده شور میبرید؟!
این دوتا کملا صلیقه ای هست..
pesیه زمان طبیعی تر بود و fifa کارتونی!!
الانم که تقریبا شبیه هم شدن ولی fifa تیمای بیشتری داره و تیمهای بیشتری از اون حمایت میکنن این که دعوا نداره..
هواداران فیفا میتوانند درگروه طرفداران بازی fifa عضو شوند
به نظر من فیفا خیلی بهتره...
چون سبک بازیش به فوتبال واقعی نزدیک تره...
اگه بخوایم ظاهربین باشیم pes خیلی بهتره..و قابل مقایسه با فیفا نیست...
ولی اگه به باطن کار نگاه کنیم و پی فوتبال واقعی رو بگیریم...فیفا بهتره...
منم که فوتبال واقعی رو به ظاهر ترجیح میدم...پس طبیعتا فیفارو انتخاب میکنم...
البته اینو یادم رفت بگم...این نظری که دادم فقط واسه 2011 دادم...
و کلا تو سالای قبل هر دوتا بازی گند زده بودن...
در نظر سنجی جهانی هم که بین فوتبالهای 2011 انجام شد فیفا پیروز شد...
البته اینو منم شنیدم..هنوز باور ندارم تا خودم نبینم...
به نظرم تا دوسال پیشpes بهتر بود ولی الان fifa خیلی بهتره به چند دلیل:
اول اینکه هرچی جلوتر میریم pes داره پسرفت میکنه.وقتی ورزن جدیدی از یه بازی میاد همه انتظاردارن که بهتر از قبل باشه نه اینکه هرساله چهرپنج تا تیم اسم و قیافه و...درست باشه ولی باقی تیما مثله مترسک باشن کاری که pes هرساله انجامش میده و این یعنی بی احترامی به بقیه تیمها...تازه به اینا استادیوم .چمن.لباس داورها.گذارشگرو...رو هم اضافه کنید.
دوست ندارم به سلیقه ها توهین بشه ویا کسی ناراحت بشه ولی ضریب هوشی اونایی که pes بازی میکنن خیلی پایین تره نسبت به کاربران fifa[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الآن توهین نکردی دیگه میخوای بگی آیکیوی هرکی pes بازی میکنه قد جلبک نمیکشه تازه مگه علم غیب داری که میگی ضریب هوشی pes بازا کمه یا علم و تاریخ اینو ثابت میکنند الآن با این حرفت من خیلی ناراحت شدم هر کی دیگه هم که pes بازی می کنه و این پست رو ببینه ناراحت میشه تو اولین پستت خیلی بد کار کردی به سلیقه ها هم توهین شد
fifa خود فوتباله واقعیه خیلی طبیعیه
به نظر منم فقط فیفا 11 تونست اونم برای کنسول از پس 11 جلو بزنه.من تا همین 3 ماه پیش پس بازی میکردم.ولی دیگه شدم فیفا باز!چون که خیلی خیلی تحول شده!
تنها fifa
fifa 2005
fifa 2006
fifa 07
.
.
.
.
Fifa 12
معلومه pes بهتره بدلیل جذابیتش
من خودم یه PES باز حرفه ای بودم ولی وقتی یه مدت فیفا زدم از اینکه عمرمو با PES تلف کردم ناامید شدم. فیفا واقعا یه چیز دیگه اس. هم تیماش بیشتره هم به فوتبال واقعی نزدیک تره چه قیاف بازیکنا چه طرز حرکتشون و... البته یه سری مشکلا داره که تو فیفا 11 خیلی کمتر شده بود فکر کنم فیفا 12 دیگه کامل pes رو جا بذاره
به نظر من pes از fifa خیلی قشنگتره
man alan 10 sale ke fifa bazi mikonam .be nazaram fifa harf nadare.shoma mitunin kheili rahat va ravan passkari konin eine barcelona vali tu pes passkarie kheili sari va ziad be rahati emkan pazir nist.be hamin dalil man fifa ro tarjih midam
یک بار فیفا بازی کنید قول میدم از pes دست بکشید من خودم pes بازی میکردم ولی الان فیفا یه چیز دیگست یه بدی فقط داره اونم چون گرافیکش نسبت به pes بیشتره به کامپیوتر های ضعیف نمیخوره به خاطر همین بعضی ها میگن pes بهتره از دوستان صفحه قبل ممنونم که همه از فیفا حمایت کردین تازه قراره بشه تو فیفا12 خودمون دروازبان بشیم خیلی باحاله
با سلام :
اگه به فيفا بازا بر نخوره بايد بگم كه فيفا اصلا در حدي نيست كه بخوايم با PES مقايسه اش كنيم...
آخه اينم شد گرافيك؟؟؟؟
اولا كه تو فيفا كله بازيكنا از بدنشون بزرگتره...
دوما فيسها اصلا در حد فيسهاي PES نيست...
هر چي تك به تكه تو فيفا راحت گل ميشه...
...آخه اگه بازي سخت نباشه كه اصلا بازي نيست.
من واقعا نميدونم اين فيفا بازا به چيه فيفا دل خوش كردند؟؟؟:ghelyon:
فقط ایران پس طرفدار داره،توی کشور های خارجی فیفا خیلی بیشتر طرفدار داره.من متنی رو براتون میارم که خود سازنده پس گفته که فیفا زده جلو!
يه بار فيفا بازي كردم هنوز پس لزرهاش هست خيلي كنده!!!
فقط pes
برای سیو گل باید اون مقداریو که میخوای سیو کنی رو انتخاب کنی همین:eyvalla:
اگر کسی ملاکش جذابیت بازی گیم پلی و تکنیک و فنی و حرفه ای بازی کردن باشه من بهش fifa رو پیشنهاد میکنم
هرکس بخواد فقط سرعت و شوت محکم و خلاصه بازی بون جذابت و خشک ولی با گرافیک نسبتا بالا pes رو پیشنهاد میکنم
من خودم fifa
اینم بگم که pes کم کم داره میشه مثل فیفا:hooora::chi migi:
به نظر من از هر نظر pesاز فیفا برتره به خصوص گرافیک وسبک بازی .
هرکی نظری داره
به نظر من پی اس باید لنگ بندازه پای فیفا
اخه خودتون برین ببینین
چشم که دارین
دلتون میاد پی اس رو به گرد پای فیفا برسونین
پی اس که یه بازی عروسکیه
تو تموم تایپک های دنیا سرچ کنین میفهمین فیفا ینی زندگی
احسنت :afarin::afarin::afarin::afarin::afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط fifaaaaaaaaaaaaa
زفقط فیفا.اصلا این دو تا بازی با هم قابل مقایسه نیستن
اگه بخوای تنهایی بازی کنی 100% فیفا بهتره.منیجر مود فیفا حرف نداره!
ولی اگه بخواین Multiplayer بازی کنین PES بهتره.
سلام
دلیل محبوب بودن pes فقط و فقط بخاطر ساده تر بودن و بچه ها دیگه از ps1 شروع کردن مربع شوت بوده دایره سانت دیگه یه عادتی شده و به کامپیوتر هم انتقال پیدا کرده در مواقعی... در کل pes رو چون راحت تره میپسندمheee::
پی ای اس ساده تره و من می پسندمش.......
معمولا بازیها برای من فرق نداره فقط باید بایرن مونیخ توش باشه.................... :love:
از نظر من پی ای اسی که بایرن مونیخ نداره بهدرد نمی خوره................
فقط فیفا.پی اس به گرد پای فیفا هم تا آخرالزمان نمیرسه.
اگر مخواید فوتبال زنده ای رو که از تلویزیون میبینید رو تجربه کنید یا تاکتیک ها توی ذهنتون رو بصورت عملی ببینید و احساس یه بازی واقعی و زنده رو داشته باشدی فقط و فقط باید fifa بازی کنید همین و بَس !!!
من از pes خوشم میومد ولی دیگه فیفا به من نشون داد الکی وقتمو تلف کردم pes بازی کردم
فقط فیفا.pes برای رده سنی 4 تا 8 سال خوبه
فقط Fifa اونم Fifa12... از گرافیکش چیزی نمیگم چون کاملا معلومه عالی کار شده روش... از بازیه جوانمردانش بگم من واه واه خدا اون روزو نیاره تو Pes اصلا بازی جوانمردانه درکار نبود... طرف خطا میکرد یه دعواهم رامینداخت...
Viva Fifa