وختی تو کریر مد بازیکنمون حالت homesick پیدا میکنه چه خاکی باید به سرمون بریزیم :aaaa:
با دورتموند که بازی میکردم هر کاری کردم کوبا راضی نشدو بعدش از تیم رفت .
حالا هم که با مونیخ 1860 بازی میکنم اینجوری شده , نمیخوام دفامو از دست بدم :aaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
وختی تو کریر مد بازیکنمون حالت homesick پیدا میکنه چه خاکی باید به سرمون بریزیم :aaaa:
با دورتموند که بازی میکردم هر کاری کردم کوبا راضی نشدو بعدش از تیم رفت .
حالا هم که با مونیخ 1860 بازی میکنم اینجوری شده , نمیخوام دفامو از دست بدم :aaaa:
بهترین پیشنهادی که میتونم بهت کنم که خودم خیلی تست کردم و جواب داده :نقل قول:
نوشته اصلی توسط indecent [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که تیمهایی که بهشپیشنهاد میدن رو تو پیشنهاد رو زیاد ببر بالا که اون تیم از پیشنهادش منصرف شه ...
البته باید قرار داد با بازیکنت داشته باشی، قرار دادش تموم نشده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی بزارمش تو لیست فروشم ؟
چون اون بازیکن قبلیم بدون اطلاع رفتشو فقط یه پیغامی اومد که این بازیکن با فلان مبلغ به این تیم منتقل شد .
نه , هنوز قراردادش تموم نشده .
با سلام.چند وقته که وقتی career mode بازی می کنم بعد از گذشتن چند وقت وقتی دکمه advance رو می زنم از بازی می پره بیرون:scare3:اگه می تونید کمکم کنید.با تشکر فراوانroz::
ببخشید میشه با عکس توضیح بدید
یه یه برنامه بهتر بزارین که کار باهاش راحت تر باشه
راست میگه نمیشه نقل و انتقالات رو کم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mr10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ؛
آقا من که حالم گرفته شده :sad: ؛ با یونتوس کریر رفتیمو ترکوندیم ولی خوب چی فایده ! اگه میشد مثه fifa07 تیم رو اکسترکت کنیم خیلی حال میداد ، با برو بچ کل مینداختیم ....
.
.
.
یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟ اگه میشه بگین ؟؟؟؟؟ :sigarii:
یعنی چی اکسترکت کنی؟ میخوای تیمتو یه کاری کنی موقع بازی دوستانه جزو تیما باشه؟ فک نکنم بشه. من که نتونستم. شاید بقیه بدونن.
آره دیگه ! ... قبلا تو 07 و 08 میشد ، حداقل یه امیدی داشتیم وقتی کریر می رفتیم ، که با برو بچ بازی دوستانه می زاشتیم با دست رنج خودمون :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه کسی راهی بلده بگه !!!! :he:
آقا ما هم از فیفا 11نتونستیم اینکارو انجام بدیم اما مثل خودت حالی میکردیم با این کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من ورژن قدیمیشو دارم . مگه فرق میکنن باهم ؟؟؟:soal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سینا خودت جاشو عوض کردی یا modding way نصب کردی؟ اگه پچی یا dlc برای نقل و انتقالات زمستانی هست اینجا بزارید که میخوام فیفام آپدیت شه:flowerysmile:
نه بابا دست سازه اپدیت تو همین هفته ها میاد میزارم تو سایت
:look:
من یه مهاجم خوب میخوام کی رو بخرم:ghelyon:
به نظر من یا الیور جیرود رو بخر یا ولکات رو بخر. آخرو هم خوبه. یه نفر دیگه هم که به نظرم خوبه لواندوفسکی از دورتمونده. استفان الشراوی هم بازیکن خوبیه. بین همه این ها من دو نفر اول رو بیشتر بهت توصیه میکنم. یه هافبک هم خواستی بخری جک ویلشر افسانه ای رو بخر
تیمم آژاکسه الانم ساله 2018 هست هنوز همین تیمم.
ترکیب اصلی
cillisen
t.alderwild
denswil
koppers
mbaye
oscar
benat
stevanovic
el shaarawi
sigborsen
balotelli
ذخیره
babel
sana
lukoki
klassen
castilion
hoesen
تیم ملی : هلند
سال آخر همه ی جامارو گرفتم.تو فینال چمپیونز لیگم با رئال بودم که تو پنالتی تونستم ببرم. sigborsen اورالش 90 هستش.
هیچ تیمی بهم پیشنهاد نمیده .چه کنم .خسته شدم دیگه.
دانی ویل بک تو منچستر همون که به رئال گل زد جوون وارزون من خودم در عرض یه فصا اورالشو از79 به 85 رسوندم قیمتشم از 14 ملیون یدلار به33ملیون دلار رسوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط تاراد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تو باید بری تو قسمت منیجر آفیس بعدش تو قسمت مای جوپ اگر تیمی مربی احتیاج داشت اونجا هست انتخاب میکنی بعد بهت میگن میخایمت یا نهونقل قول:
نوشته اصلی توسط rasami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجوری نیست که خودشون مستقیم بهت پیشنهاد بدن
سلام یه سوال خیلی مهم دارم با ایکس باکس فیفا 13 بازی میکنم با یووه هرکاری میکنم بتونم بازیکن بخرم نمیتونم یعنی نمیان اصلا نمیدونم معنی گزینه هاش میشه چی میشه یه نفر گزینه های خرید و فروش و تمدید بازیکن بازیکن رو با تصویرش توضیح بده اگه با تصویر هم نشد بنویسه هم کافیه ممنون
خرید بازیکن :نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای خرید بازیکن میری تو قسمت transfer بعدش گزینه ی buy player رو انتخاب میکنی . بعد نسبت به پست بازیکنای مورد نظرت , سنشون , اورالشون , قیمت و دستمزدشون و ... گزینه ها رو انتخاب و عوض میکنی و از لیستی که بهت میده بازیکنای مورد نظرتو انتخاب میکنی و وقتی که بازیکن مورد نظرت رو انتخاب کردی گزینه ی Add to shortlist رو بزن ( این کار واسه اینه که بازیکن مورد نظرت رو به لیستت انتقال بدیو یلخی نری بازیکنو بگیری و با بازیکنای دیگه ای که انتخاب کردی راحتتر مقایسشون کنی ) . بعدش تو همون قسمت transfer ایندفعه میری تو شرت لیستت و بازیکن مورد نظرت رو انتخاب میکنی و اگه میخوای بخریش اونی که تو جملش buy رو نوشته انتخاب میکنیو اگه میخوای قرض بگیریش loan رو میزنی .
اگه گزینه ی خرید رو بزنی به یه صفحه منتقلت میکنه که رو قیمت بازیکن رو نوشته که تو اونو کم یا زیاد میکنی ( البته قیمتی که میزنه قیمت پایه ی بازیکن هستش ) . زیرش هم یه گزینه ی دیگست که تو علاوه بر پول یکی از بازیکناتم به تیم مورد نظری که میخوای بازیکنو ازش بخری میدی .
بعدش که قیمت پیشناهادیتو دادی گزینه ی آخر رو میزنی و یه خودکار میاد و یه قسمتی رو امضا میکنه به این معنی که تو پیشنهادتو دادی .
یه چند روز صبر میکنی تا جواب پیشنهادتو بدن . حالا گزینه های مختلف پیش میاد
1- باشگاه میگه این بازیکن کلا فروشی نیست , که وقتی شما متن پاسخشون رو انتخاب کنی به یک صفحه ی خاصی منتقل میشی ( Reject ) که کاملا متفاوت با صفحه ای هستش که پیشنهاد خرید بازیکن رو دادی . در این صورت دور بازیکن مورد نظر رو خط بکش چون اصلا نمیفروشتش .
2- باشگاه با مبلغت موافقت نمیکنه و تو پیغامی که بهت میده مبلغه مورد نظرش رو بهت میگه که تو دوباره به صفحه ی قرار داد منتقل میشیو مبلغو زیاد میکنی .
3- اگه تو متن جواب کلمه ی Accept نوشته شده بود یعنی اینکه باشگاه با پیشنهادت موافقت کرده و وقتی انتخابش میکنی به یه صفحه منتقل میشی که شبیه صفحه ی خرید بازیکن بوده با این تفاوت که صفحه ی قراداد با خود بازیکنه که باید سر مبلغ چونه بزنی
قرارداد با بازیکن :
وقتی به این صفحه منتقل میشی لازم نیست کار خاصی بکنی دستمزد بازیکن خودش از قبل معلومه و نوشته شده و تو همونو انتخاب کن فقط حواست باشه که با بازیکن قرارداد 3 ساله ببندی ( بیتشر از اون معمولا بازیکن قبول نمیکنه کمتر از اونم به ضررته )
بعدش باز باید صبر کنی و بعدش پیغام بازیکن میاد که 3 صورته
1- بازیکن میگه من اصن تو تیمت نمیام ( حالا چون یا تیمت خیلی قویه و بازیکن مورد نظر میترسه که بازی بهش نرسه یا دوست نداره که بیادو فک میکنه که تو تیمت موفق نمیشه ) که در این صورت شما دوباره به همون صفحه ی Reject منتقل میشیو باز باید قید بازیکن مورد نظر رو بزنی .
2- بازیکن مبلغو قبول نمیکنه ( این به خاطر اینه که کمتر از چیزی که میخواسته بهش پیشنهاد دادی ) و شما دوباره به صفحه ی قرارداد با بازیکن منتقل میشی و مبلغو عوض میکنی .
3- بازیکن قبول میکنه که 3 تا گزینه بهت میده که یکیش Accept هست به این معنی که شما این بازیکنو قبول کردیو خریدی . یکیش Reject هست به این معنی که شما این بازیکن رو نمیخوای و به قول معروف میزنی زیر همه چیز ( هیچ پولی ازت کم نمیشه ) . یکیش هم گزینه ی stall هستش به این معنی که شما بازیکن مورد نظر رو یه مقدار معطل میکنی تا اگر به فرض خواستی از بین 2 تا بازیکن یکی رو بخری و یکیش زودتر به شما جواب داد منتظر شی ببینی جواب اون یکی چیه تا آخرش بازیکن مورد نظرت رو انتخاب کنی .
==================
تمدید قرارداد
حالا برای تمدید قرار داد با بازیکنایی که داری تو قسمت maneger office میری و میری تو قسمت contract یه لیستی از بازیکنات میده که هم نوشته دستمزدشون چقدره هم مدت زمان باقی مانده از قراردادشون بعد بازیکن مور نظر رو انتخاب میکنیو یه نیمچه صفحه ای میاد که تو قسمت بالاییش درخواست بازیکن رو میبینی که به فرض نوشته 10,000 حقوق میخوام با قرارداد 1 ساله . تو قیمت مورد نظر رو به بازیکن میدی ولی حواست باشه که قراردادی که باهاش میبندی 3 ساله باشه ( به خاطر موارد بالا که گفتم ) . بعدش بازیکن میره تو حالت فک کردن و بعد از چند روز بهت جواب میده که اگه کلمه ی Accept رو تو متن نامه نوشته بود بدون که قبول کره و اگه قبول نکرد یه مقدار طول میکشه تا بتونی دوباره بهش پیشنهاد بدی . معمولا بازیکن سر سال قراردادش زیاد حساسیت نداره ( البته معمولا 4 سال رو قبول نمیکنه ) و مهم براش حقوقیه که خودش تعیین کرده . فقط حواست باشه که حدود 1 سال 1 سالو نیم قبل از اینکه قرارداد بازیکن تموم شه قرارداد مجدد باهاش ببندی تا یه وخت بازیکن از دستت نپره .
=================
پ.ن : دهنم سرویس شد تا اینجا :hehehe: :hekolah:
رفتم یه دستشویی و یه آبیم از شیلنگ مستراح خوردم mas:- و برگشتم ki::
================
فروش بازیکن
تو قسمت transfer میری گزینه ی Sell player رو انتخاب میکنی و و بعدش بازیکن مورد نظرتو انتخاب میکنیو اگر میخوای بفروشیش گزینه ای که تو transfer نوشته شده رو میزنیو اگرم خواستی قرضش بدی گزینه ی loan رو میزنی .
اینجا دیگه باید وایسی تیمها بهت پیشنهاد بدن .
هر وقت تیمی بهت پیشنهاد داد اول قیمته بازیکن که سمت چپ هستش رو نگا کن بعدش اگه خواستی پیشنهادش رو قبول کنی accept رو میزنی اگه خواستی بگی که بازیکنتو کلا نمیفروشی و دیگه مزاحمت نشن گزینه ی reject رو میزنی اگه خواستی یه مقدار معطلشون کنی تا ببینی بقیه تیمها چه پیشنهاداتی رو میدن گزینه stall رو میزنی ( زیاد الافشون نکن چون ممکنه بیخیال شن )
اگرم قیمتی که میخواستن بازیکنت رو بخرن قیمت دلخواهت نبود میری اونجایی که مبلغ رو نوشته مبلغ رو به اون چیزی که میخوای افزایش میدی که در این باره 4 نکته هست
1- اگر باشگاهشون با قیمتت موافقت کنه بازیکن سریع فروخته میشه و تو دیگه نمیتونی پشیمون شی
2- نگاه به تیمی که میخواد ازت بازیکن رو بخره بنداز . بعضی تیمهای مایه دار بعضی وختا حتی با مبلغ های گذافی هم که بهشون میگی باز ممکنه بازیکن رو بخوان البته به شرطی که بازیکنت هم واقعا یه بازیکن تراز اول باشه . یه مقدار که تو نقلو انتقالات کار کنی خودت متوجه میشی چی کار کنی .
3- به فرض اونا 20 میلیون پیشنهاد دادن ولی تو میگی 40 میلیون , بعدش باشگاه اونا میگه به فرض 30 میلیون این دیگه با توئه که قبول کنی یا به فرض تو هم بگی 35 میلیون تا ببینی اونا چی میگن ( همون چونه زدنه خودمون )
4- باشگاه پشیمون میشه و دیگر هیچ
==============
سوای اینکه بعد از این تایپ که اصن بهش عادت ندارم که باعث شد بعضی از اجداد عزیزم جلو چشمم ظاهر شن ازت عذر خواهی میکنم که نتونستم تصویری توضیح بدم ( اگه کسی میدونه تو حین بازی چی جوری عکس بگیرم بگه ) و اگه میبینی یه سری جاها انگلیسیه کلمه رو ننوشتم واسه اینه که یادم نبود چی هستش .
بهت پیشنهاد میکنم که همینجوری یه تیم رو ورداریو همون اول یه مقدار نقلو انتقال بازی کنی تا راه بیفتی .
اگر بازم جایی رو متوجه نشدی بپرس .
دمت گرم داداش خیلی لطف کردی معلومه خیلی هم زحمت کشیدی خدا خیرت بده بازم ممنون
بازم سلام ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من تا چند روز دیگه میخوام یه سیستم بخرم با این مشخصات cpu:i3-ram:4-vga:1real
میخواستم بپرسم با این سیستم میشه تا چندسال فیفا بازی کرد یا نه چون میدونم که با این سیتم میشه فیفا13 رو بازی کرد فقط نمیدونم کیفیتش چطوریه اگه سیستم مشکل داره راهنمایی کنید که کدوم بخشش باید بهتر بشه تا بشه با کیفیت بهتری بازی کرد
ممنون
سلام راستش یکی از نکته هایی فیف داشتن گرافیک و رم بالاست من قبلا رمم 4 بود گرافیکم gf 9500 ولی فیفا 12 رو تیک میگرفت حتی با وجود اپدیت ولی الان ارتقاع دادم به رم 8 گرافیک gt 450 که تا فیفا 16 رو ساپورت میکنه
سلامtazim::این کریر منه، با چلسی،تازه شروع فصل دومه.فصل اول قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان و جام حذفی شدم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم ترکیبمه تو شروع فصل دوم:
فصل پیش پارکر رو از تاتنهام،کمپانی رو از سیتی، لواندوفسکیو از دورتموند و والنسیارو هم از من یونایتد خریدم.
ضمنا فصل پیش پارکر بهترین بازیکنم شد و آقای گل هم بود.
امسالم چون تری رو واسه یه مدت زیادی مصدوم داشتم آلبا رو از بارسا آوردم.
بودجه هم 81،569،999$ :danc:
واقعا من تو کف بعضی از بازیکن ها موندم که چرا همش ناراضی هستند
الان تو تیم من بویان فیکسه گل زیاد میزنه بیشتر بازی ها عملکرد خوبی داره ولی بازم ناراضی هستش هی میخواد از باشگاه بره
بعضی وقت ها هوش مصنوعی کار دست ما میده :eee:
مثل همین هوش مصنوعی باعث شده من نتونم لمپارد رو از چلسی بگیرم چون به چلسی تعصب داره ki:: خیلی دوست داشتم لمپارد هافبکم بود ولی خوب مثل این که نمیشه چاره ای نیست
به تمامیه دوستان پیشنهاد میکنم که با یه تیمه ضعیف بازی کنن.
من خودم با دورتموند شروع کردم بعد از دو فصل خسته شدم ولی با مونیخ 1860 شروع کردمو الان فصل شیشمم رو باهاش آغاز کردم .
اگه وضعیتتش unhappy هستش باید بگم که احتمالا به تو گفته حقوقم کمه ولی تو بهش بی محلی کردیو باهاش نرفتی سر حقوقش چونه بزنی . البته من بازیکنایی که از حقوقشون ناراضین ( به فرض حقوقش 20 هزارتاس ولی اون 40 هزارتا میخواد ) میرم بهش 21 هزار تا پیشنهاد میکنم اون قبول نمیکنه ولی از اینکه بهش اهمیت دادی خوشحال میشه و از ای حالت در میاد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من خودم آندرا شورلم خوشحال بود ولی وختی میخواستم باهاش تمدید کنم میگفت که میخواد بره و از این حرفا ولی من دستمزدشو بیشتر از اون چیزی که بود بهش پیشنهاد دادم اونم زرتی قبول کرد .
اگه بازیکنت فیکس تیمت هست پس احتمالا مشکل از دستمزدشه .
البته باحالیه فیفا به همین هوش مصنوعیشه به فرض اگه تو بخوای یه مهاجم کم نامو نشانو بیاری تو تیمت که مهاجمای خفنی داره بازیکنه به هیچ وجه قبول نمیکنه که این خودش نشونه ای از خوب کار کردن مسوولین EA رو این زمینه هستش
بچه ها چندتا سوال داشتم لطفا هرکی یه راهنمایی توپ کنه من 3 ماهه فیفا بازی میکنم خیلی هم حرفه ای نیستم با یکی از بچه ها که از من بیشتر بلده بازی میکنم ولی شدیدا وحشتناک ازش ضدحمله میخورم بعلاوه اینکه دفاهام تو پاس تو عمقی جا میمونن راهی هست که تیم سخت ضد حمله و پاس تو عمقی بخوره بعدشم میشه یه ترکیب یا استراتژی بگید تا بتونم ببرمش البته تا حالا ازش برد هم گرفتم ولی نه زیاد راستی نحوه پرس کردن حریف دریبل حریف رو هم اگه بگید ممنون میشم
والا از اونجایی که من با کیبورد بازی میکنم واسه همین قدرت حریف رو پروفشنال میزارمو وختی قدرت حریف رو پروفشناله دیگه این جنگولک بازیا لازم نیست واسه همین من بلد نیستم که دقیقا چی کار کنی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mani70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی تو قسمت ترکیب بازیکنا ( منظورم squad نیست یکی دوتا پایینترش ) یه قسمتیش هست ( اسمش یادم نیست ) که خودت نوعه یورش تیمتو + جزئیاتش درست میکنی . یه مقدار اونجا کار کن ببین چیزی دستگیرت میشه .
تو وسط بازی هم با زدن یکی از دکمه ها ( اینم نمیدونم کودوم دکمس :nishkhand: ) یه چیزی پایین تصویر ظاهر میشه که نشونه ی اینه که شما تیمو به جلو یا دفاع یا یه بازی در میانه فرا میخونید . تو هر وخت توپو از دست دادی سریع حالتو دفاعی کن .
در مورد دریپل زدن هم که خودش آموزششو گذاشته , برو و از اونجا نگاه کنو دریپل هارو تو تمرین , تمرین کن .
آمار تکل نگاه.
نیمه نهایی لیگ قهرمانان بود بازی رفت رو 3-0 زده بودم
سلام ،
توی کریر من همیشه edit player غیرفعاله .... ! کی فعال میشه ؟ چیکارش کنم ؟ :sad:
فکر نکنم تو کریر فعال بشه تازه اگرم بشه چیزی نداره فقط میشه کفش و مپ بند و..........رو عوض کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا یکی سریسع جواب بده چرا هیچ تیمی منو واسه مربی نمیخوات میرم تو مای جوپ پیشنهادم میدم اما هیچکه قبول نمیکنه!!!!راه دیگه ای نداره
1سوالم داشتم چرا تو فصل نقل وانتقالات هیچ تیمی مربی نمیخوات.
لطفا سریعتر خیلی اضطراری
نقل قول:
نمیشه , خودتو خسته نکن . چون کریر مد بیشتر بر اساس چیزهای واقعی هستش نه چیزی که علاقه ی شخصی هست . گر چه به قول دوستمون هم فقط میتونی کفشو جورابو بلندی کوتاهیه آستینو عوض کنی
نمیدونم , شاید چون اونموقع دیگه نیازی بهت ندارن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو کی بهشون پیشنهد میدی ؟
البته فک کنم بستگی به جایگاه تیمه مقابل هم داره . مثلا اگه قعر نشین باشن یا شرایط بدی داشته باشن فک کنم قبول کنن .
باو فصل نقلو انتقالات چه ربطی به مربی داره ؟ مگه بازیکنه lol:-
البت ممکنه تو طول فصل خود باشگاه ها بیان بهت پیشنهاد بدن ( البت خیلی نادر هست شاید فصلی یکی دوتا باشگاه )
داداش نمیشه از اول فصل تیمتو عوض کنی مثلا الان تیم بازیها تموم شده اما فصل نه بعد تیمه رده 8 تم میگه من میخوام برم لیگ قهرمانان .نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورش واسه همون فصل یا فصل بعد
من تا حالا تیم عوض نکردم ولی به فک کنم منظورش تو همون فصله . چون بعضی تیمهای ضعیف که اسمشون تو لیستت هست میگن میخوان تو لیگ بمونن بعد وختی میری جایگاهشونو نگاه میکنی میبینی رده های آخرن .
من خودم دو بار وقتی فصل تموم شد پیشنهاد دادم که برم ولی تیمها قبول نکردن .
به احتمال خیلی زیاد تیمها نسبت به نیازی که تو اون زمان دارن میخوان مربیشون عوض شه چون اگه دقت کنی با شروعه فصله بعد لیستت خالی میشه و تو هفته های اول هم اصن هیچ تیمی مربی نمیخواد .
مثلا یادمه یه بار خود لیون آخرای فصل بهم پیشنهاد داد ولی من رد کردم و وختی فصل تموم شد من بهشون پیشنهاد دادم که چون دیگه اونموقع نیازم نداشتن درخواستمو رد کردن .
داداش من همه ی این کارا رو انجام دادم ولی باز اول که کلا بودجم منفی شد یعدشم صفر شده! حالا هرکاری میکنم دیگه بهم بودجه نمیده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با یه تیمه دیگه امتحان کردم ولی جواب نداد
یه کمکی کن think::
این به زبون خیلی ساده بود من سعی کردم خیلی کوتاهش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina-hidden [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیز زیاد سختی نیست یه بار دیگه به دقت انجام بده باز نشد بهم پ.خ کن بگو کجا رو نفهمیدی
به زبون ساده تر میگم چون منم اول نتوستم کار کنم ولی بالاخره درستش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina-hidden [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1_برناممرو نصب کن
2_برو تو بازی
3_برو تو کریر مود بودجتو حفظ کن
4_جوری از بازی بیا بیرون که بازی exit نشه مثلا دکمه ویندوز رو بزن
5_برنامرو اجرا کن برو رویه اون مانیتوره که زیر گزینه file هستش یه چیزی سبزو قرمز میشه رو اون کلیک کن
6_فیفا رو انتخاب کن
7_تو قسمت value اون بالا بودجتو بنویس بعد first scan رو بزن
8_برگرد تو بازی سعی کن بودجتو عوض کنی مثلا یه بازی کن بخر یا بفروش
9_بودجه جدیدتو حفظ کن بازم بیا بیرون تو همون قسمت value بنویس و next scan رو بزن
10_سمت چپت رو اگه قبل از بودجه دوم میدیدی یه عالمه عدد بود ولی حالا با دادن بودجه جدید تبدیل به یه عدد شده روی اون دبل کلیک کن
11_عدد میاد پایین رو عدد دبل کلیک کن بودجه جدیدتو بنویس آخرش999999999 این عدده از این بیشتر نمیشه
12_برو تو بازی بودجه عوض شده
13_اینم یه توضیح از این برنامه تو هر بازی میتونی استفاده کنی به همین ترتیب:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::haaa::haa a::haaa:
آقا چه جوری میشه خوشحالی معروف بالوتلی رو انجام داد مگه با ضربدر خوشحالی تخصصی خود بازیکن رو انجام نمیده؟ اما بالوتلی خوشحالیش جور دیگس