سلام.من این صدای دینگ رو موقع لود بازی میشنوم ولی رو فایلxinput1_3.dll ایرور میده و میپره بیرون.این فایل رو که پاک میکنم بازی بدون مشکل اجرا میشه ولی بازم مشکل دسته دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.من این صدای دینگ رو موقع لود بازی میشنوم ولی رو فایلxinput1_3.dll ایرور میده و میپره بیرون.این فایل رو که پاک میکنم بازی بدون مشکل اجرا میشه ولی بازم مشکل دسته دارم
چیپ ست کارت گرافیکت اگه Gforce هستش باید حتما آپدیت بشه.من این مشکل رو داشتم آپش رو گرفتم و الان با بالاترین رزولیشن اجرا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminalex [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیپ ست دیگه چیه ؟
ولی من کارت گرافیکی ام nvidia هستش
خودت کارت گرافیک رو ارتقا دادم
اگر چیپ ست فرق میکنید بگید چیه و چکار کنم درسته بشه
چیپ ست همونه که میگن گرافیکت Geforce یا ATI .که مال شما هم Nvidia Gforce هستش.برو تو سایت nvidia و آپدیت گرافیکت رو دانلود کن و نصبش کن.قطعا مشکلت حل میشه بدونه برو برگردنقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید اون تمام فایل ها رو تو قسمت اجرایی بازی بریزینقل قول:
نوشته اصلی توسط aminalex [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخرین آپدیت کارت گرافیکتو باید بگیریlove::love::نقل قول:
نقل قول:
بابا آپدیتش کردم
با برنامه nvidia drivers update utility جدیدترینشو پیدا کردم ، دانلود کردم و نصب کردم
همه ی برنامه های خود دی وی دی هم نصب کردم ولی بازم اجرا نمیشه
جدیدترین ورژن nvidia چیه ؟
من وقتی میخوام تنظیم دسته رو درست کنم یا برم تو قسمت کانفیگ میگه net_framwork 3.5 باید نصب باشه ولی ویندوز من نت فریم ورک ۴ داره و نمیدونم از کجا پاکش کنم. ویندوزم ۸ هستش. اگه کسی جواب داشت بگه
دلیلش ویندوز 8 هست... باید تو سایتهای خارجی بگردی تا راه حل رو پیدا کنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی این ارور تو ویندوز 7 هم به من میداد... .net 4.5 رو نصب کردم مشکل حل شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان بهترین مودی که اومده این مود ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ) هست که آموزش کامل توش گذاشته...فیس و تتو و selector boot و alboard و لایسنیس و کیت و... اضافه شده.... اگر برای نصب مشکلی داشتید ...همینجا بگید که کمک کنم...
فقط تو مسیر مورد نظر باید نصب کنید و بک آپ بگیرید و با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe عملیات Regenerator را انجام بدید.... به سیو بازیتون هم صدمه نمیزنه مثل فیفا 12.... و هر وقت بخوای میتونید فیس اضافه کنید یا بوت رو تغییر بدید....
یک نکته مهم هم بهتون بگم که برای اجرا شدن ModdingWayInstaller.exe حتما باید فایل list.txt رو هم باهاش در مسیر بازی کپی کنید
حل مشکل ران نشدن FHL-BH-Editor که میتونید تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ببینید که کامل توضیح دادم....
از نرم افزار cm 12.5 هم فقط برای پیدا کردن آی دی استفاده کنید... نه سیو کنید نه عملیات bh Regenerator
پیشنهاد میکنم این مود رو حتما بریزید خیلی ردیفه و ورژن های جدیدتر هم به زودی میاد...
البته من خودم حدود 150 فیس اضافه کردم به این پچ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تموم فایلا رو تو پوشه گیم بازی کپی کردم.ولی برا لود بازی اجازه نمیده برم داخل.ایرور فایلxinput1_3.dllمیده.این فایل رو پاک میکنم میتونم برم تو بازی.میگم شاید نرم افزار x360ceبرا فیفا 13 نیست و باید یه نرم افزار دیگه دانلود کنیم.لطفا میتونید کمک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین نرم افزار هست...فقط برای فیفا کار نمیکنه من رو بیشتر بازی ها تست کردم و جواب داده..نقل قول:
مثل بسکتبال و المپبک لندن....
مشکل از جای دیگه هست....
وقتی میخوای سیو کنی ارور که نمیده؟؟؟؟
شاید به خاطر نسخه بازیته !!!
کدومه؟ اکتیو شده یا 5.99 یا 6.5 یا 10 گیگ ؟؟
من تنظیمات دستم اینجوریه : یه تغییرات جزئی هم تو بازی میدم مثلا جای شوت و سانت رو عوض میکنم
از همینجا هم میتونی درست کنی هر جوری که میخوای ...
اینم فیس اشکان دژاگه که خودم برای فیفا 12 ساخته بودم.که الان وارد فیفا 13 کردم :
آقا سعید دمت گرم ولی من خودم فریم ورک ۴.۵ رو دارم میتونی بگی چجوری میشه فریم ورک رو پاک کرد تو ویندوز ۸؟
یکی از راه های خوب برای از بین بردن لگ در بازی نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است که من برای فیفا 11 و12 و 13 و بیشتر بازیها تست کردم و جواب دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط LordSajad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نرم افزار رو نصب کنید بعد از نصب یه پنجره باز میشه و بزارید کارش رو انجام بده و بعد از نصب به مسیر نصب برید و D3DOverrider.exe اجرا کنید ( یا تو ران سرچ کنید D3DOverrider)
وقتی نرم افزار اجرا شد بازی Fifa13.exe رو add کنید و مثل عکس تنظیمات رو انجام بدید.
فقط نرم افزار رو close نکنید...Minimize کنید...
واسه چی میخوای بری تو تنظیمات config ?نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه با نرم افزار x360 تنظیمات دسته رو درست نمیکنی؟
نحوه پاک کردن تمام نسخه های NET Framework. از روی ویندوز :
برنامه NET Framework cleanup tool. شما را قادر می سازد تا NET Framework. را از روی کامپیوتر خود پاک کنید.
این ابزار فوق العاده ویندوز، تمامی فایل ها، دایرکتوری ها و کلیدهای رجیستری مربوط به NET Framework. را به طور خودکار پاک می کند. توجه داشته باشید که اگر نسخه NET Framework. شما قسمتی از ویندوز است آن نسخه را نباید حذف کنید. مانند نسخه ۳ در ویندوز ۷. این برنامه قادر است تا نسخه های NET Framework. زیر را حذف کند:
.NET Framework – All Versions (Tablet PC and Media Center)
.NET Framework – All Versions (Windows Server 2003)
.NET Framework – All Versions (Windows Vista and Windows Server 2008)
.NET Framework – All Versions (Windows 7)
.NET Framework 1.0
.NET Framework 1.1
.NET Framework 2.0
.NET Framework 3.0
.NET Framework 3.5
.NET Framework 4
برای دانلود این برنامه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
دانلود: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آموزش نصب net 3.5 در ویندوز 8 :
همان طور که می دانیم .Net بر روی windows 8 احرا نمی شود چون خود ویندوز .Net 3.5 و .Net 4 را به صورت پیش فرض دارد پس نیازی به نصب آن ندارد.
اما در بعضی موارد با نصب برنامه های دیگر ( مثلا با نصب ATI VGA DRIVER ) یا دیگر... باعث می شود که Microsoft .Net 3.5 غیر فعال شود و بر روی .Net 4.5 برود.
وقتی این عمل انجام شد بسیاری از برنامه باز نمی شوند و صفحه ای برای دانلود باز می شود.
آموزش آنلاین :
در این روش شما باید به اینترنت پر سرعت متصل باشید. پس به کنترل قسمتها بروید
Control Panel>Programs and Features یا همان Unistall program از سمت چپ Turn Windows features on or Off را انتخاب کنید.
اینک گرینه Microsoft .NET Framework 3.5.1 را فعال کنید. و تایید را بزنید.
سپس صبر کنید تا دانلود تمام شود و .Net 3.5 فعال شود.
آموزش آفلاین :
بسیاری از دوستان مثل بنده از اینترنت پر سرعت دیال آپ استفاده می کنند و نمی توانند از روش آنلاین استفاده کنند.
در این روش شما نیاز به دیسک windows 8 دارید یا فایل ISO یا همان ایمیج آن را دارید.
پس وارد دیسک شوید و محتویات پوشه sxs را از X:\sources\sxs کپی کرده و در درایو c یک پوشه بسازید و نام آن را net35 بگذارید و محتویات پوشه sxs را در آن بگذارید.
به C:\Windows\System32 بروید و فایل CMD.exe را پیدا کنید.
بر روی CMD کلیک راست کنید و حتما حتما Run Administrator باز کنید و گرنه CMD ارور 740 می دهد.
حالا باید کد زیر را در cmd تایپ کنید
Dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:c:\net35 /LimitAccess
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان من پیشنهاد میکنم که از نرم افزار Fifa13 i68Installer 3.0.1 استفاده نکنید
بهترین نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش که من دارم استفاده میکنم
اصلا احتیاجی نیست که هر کاری میکنید regenerator انجام بدید !!
مثلا من حدود 150 تا فیس اضافه کردم در فایل faces.lua در مسیر :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\fifarna\lua\assets\moddingway
بدون regenerator کردن و هیچ مشکلی پیش نیومد واسم !!!
اگر هم میخواین انجام بدید با نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این کار رو کنید...چون هم سرعتش بالا تر هست هم مشکلی پیش نمیاد...
فقط برای ران شدن باید تنظیمات رجیستر رو درست کنید که در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کامل توضیح دادم
واقعا از آقا سعید ممنونم مشکلم حل شد. حالا میتونم راحت با دسته فیفا بازی کنم. آقا سعید خیلی آقایی.
از آقا سینا هم عذر میخوام که دارم غیر تخصصی کار میکنم
آقا سعید من وبلاگت رو دیدم عالی هستش. واسه این نرم افزاره که باید به سراغ رجیستری ویندوز بریم یه مشکل دارم و اونم اینکه این مسیری که گفتی رو رفتم اما به EA sport نرسیدم میشه کمک کنی؟
من مدیر بخش فیس سایت pespars هستم که در حال تغییراتنقل قول:
این وبلاگم خیلی وقته دارم که مطلالب نمیزارم توش ;-)
نسخه فیفا 13 شما چیه؟ اکتیوش کردی؟ یا کرکی هست ؟؟؟
این مسیر رو پیدا نکردی :
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 13"
اگر کرکی باشه که تو رجیستری کامل تعریف نمیشه
رجیستری رو کذاشتم برای دانلود...البته اگرتو 8 جواب بده...اجراش کن..خودش رجیستری رو درست میکنه...بعد مسیر بازیرو بده بهش که توضیح دادم
اکتیو یا کرکی بودنش رو نمیدونم فقط میدونم شرکتیه ۲ دی وی دیه رو دی وی دی هاش هم عکس مسی داره.
بعد اون که ۶۰ کیلوبایت بود رو دان کردم و اجرا کردم که یه فایل تکست بود.
دارم دوباره مینصبم. راستی حتما باید درایو c باشه محل نصب؟
من نسخه دانلودی رو دارم که نصبی نیست...اول تو یه درایو کپی کرده بودم که بعد رجیستری کار نکرد...بعد تو همون مسیری که گفتم ریختم و جواب دادنقل قول:
شما هم پاک نکن... اول همین رجیستری 32 بیت یا 64 بیت حالا بستگی به ویندوزت داره اعمال کن تو رجیستریت و مسیر جایی که بازی رو ریختی بهش بده در قسمت Dir install اگر جواب نداد دوباره نصب کن و حتما در این مسیر بریز :
1 ماه قبل از اینکه کرک بشه دانلود کردم
از اکتیو منظورم این بود که خریدی (اورجینال) واسه تو هم کرک شده هست
در ضمن فایل 60 کیلوبایت رو متوجه نشدم !!! که تکس بود !!!!
اینکار هارو تونستم بکنم اما همون نرم افزار خودش حالا باز نمیشه هنوزم. راستی تنظیم دسته لازم دارم لطفا واسم آپ کن
پس بریز تو همون مسیری که زدم(حتما درایو c)نقل قول:
تنظیمات نرم افزار x360 رو که گذاشتم تو پستهای قبلی
واسه تنظیمات دسته هم این تغیررات رو تو بازی بده و سیو کن
دوستانی که علاقه به ساخت فیس در فیفا دارند و کانورت کردن obj به cff
اگر درخواست کنن ...بهشون آموزش میدم
کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه در مورد regenerator با عکس همرو توضیح دادم
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
این برنامه x360 واسه من اصلا دسته رو نمیشناسه که بخوام تنظیم کنم. ویندوزم ۸ هست.
اصلا ران نمیشه تو ویندوز 8 ؟نقل قول:
چه اروری میده !؟
گیم پدت چیه !!!! خودش سریع صدای دیلینگ دیلینگ میده و میشناسه دسته usb رو...
دوست عزیز من مشکلتون رو ندیدم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون که عکس گذاشتی از نرم افزار Fifa13 i68Installer 3.0.1 که ارور میده واسه مسیر؟
از نرم افزار Fifa13 i68Installer 3.0.1 استفاده نکن
سعی کن این نرم افزار رو راه بندازی FHL-BH-Editor.exe
به احتمال زیاد cm 13 نمیاد یه نرم افزار جدید دارن میسازن یه گروه دیگه به اسم FIFA Editor 13نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که دارن روش کار میکنن...تقریبا شبیه cm هست
ران میشه اما هیچ دسته ای نمیشناسه و عکس دسته xbox که وسط این نرم افزار هست خاموشه. اینم عکسش :نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه اروری اون پایین میده که با فلش مشخص کردم. قضیش چیه؟
چجوری باید فیس ها رو ایمپورت کرد؟عین همون 12ئه؟
تو وبلاگم توضیح دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط LordSajad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه اینجا هم میگم :
به این مسیر میری :
فایل faces.lua رو با نوت پد باز میکنی
و id بازیکن رو به لیست اضافه میکنی و سیو میکنی( برای پیدا کردن id بازیکنان از نرم افزار cm 12.5 استفاده میکنیم که در وبلاگ کامل توضیح دادم )
مثل cm 12 فیس هارو اضافه میکنی در نرم افزار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تا فایلهای head ,hair,face,hairlod, eyes رو در این مسیر بسازد:
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets
مثلا اگر فایلهای rx3 و id بازیکنان رو دارید و از سایتها دانلود کردید به اینصورت اضافه کنید :
1. فیس اشکان رو از[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنید
2.فایل face و head رو در این مسیر کپی کنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets
3. id اشکان رو به این صورت در فایل faces.lua اضافه کنید و سیو کنید :
assignPlayerFace(157427) -- ASHKAN
4. بعد وارد بازی بشید چک کنید....
دوست عزیز این اروری که من میبینمنقل قول:
به نظرم به خاطر نصب directx هست
یا ورژنت قدیمیه باید آپدیتش کنی یا کلا نصب نیست !!!
البته اگر وارد بازی میشی که حتما نصبه !!
C++ 2005 Redistributable Package
C++ 2008 Redistributable Package
C++ 2010 Redistributable Package
اینا رو هم نصب کردی؟
کارت گرافیکتو آپدیت کردی؟
ممنون. تنظیم دسته هم درست شد. مثلا حالا اگه من یه پچ یا فیس یا غیره بگیرم باید حتما اون نرم افزار FHL-BH-Editor که میگی رو داشته باشم؟ آخه اون هر کاری میکنم میگه FHL-BH-Editor has stopped working . راه دیگری نیست؟
نقل قول:
حتما باید نصب کنی...
ببین اگر آموزش منو با دقت انجام بدی درست میشه...
من خودمم چند روز باهاش ور میرفتم و از اعضای سایت سوکر کمک میگرفتم
آخرم مشکلم فقط \ بود که آخر مسیر نذاشته بودم...
البته فکر کنم نرم افزار ModdingWayInstaller.exe هم همین کار رو انجام میده
تو readme چند توضیح داده...یکیش با نرم افزار ModdingWayInstaller.exe
و یکی هم با نرم افزار FHL-BH-Editor
*یادت باشه برای install این ModdingWayInstaller.exe باید اون فایل list.txt رو هم باهاش کپی کنی در مسیر بازی..... وقتی انجام شده یک فایل نوت پد میسازه به نام mwlog.txt که اطلاعات توش معلومه که یجورایی کار regenerator رو انجام داده...
من الان آلبورد هم اضافه کردم (از سایتها گرفتم که آماده بود) فقط نمیدونم id آلبورد ها رو چجوری از دیتا بیس در بیارم
که در مو 8.7 هستش
یکبار اونو install کن بعد یه فیس اضافه کن ببین میشه یا نه...اگر نشد پس باید حتما FHL-BH-Editor رو درست کنی و با اون regenerator رو انجام بدی
دیروز آموزش کامل نصب mod 8.7 در سایت moddingway به صورت تصویری قرار گرفت که روی youtube آپلود شده که من با س***ا***ک***س هم نمیتونم یوتوب رو باز کنم !!! فکر کنم کلا بسته شده !!! اگر دوستان اطلاعی دارن ممنون میشم بگن
سلام
آقا سعید من کرک ریلودد رو هم دانلود کردم
کپی هم کردم
ولی دوباره پرید بیرون از بازی
فردا صبح دوباره کارت گرافیکمو ارتقا میدم شاید شد
بچه ها پچ برای تبلیغات دور زمین اومده؟
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین مود 8.7 داخلش هست و به همون لیست میتونید اضافه کنید
و میتونید از سایتها بگیرید و در فایل alboard کپی کنید و id رو هم در نوت پد (alboards.lua) اضافه کنید :
مثلا alboard رئال مادرید رو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دانلود کنید.
فایل داخلش رو در این مسیر کپی کنید :
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data\sceneassets\adboard
و این id رو هم به فایل نوت پد (alboards.lua) در این مسیر اضافه کنید و سیو کنید :
(assignAdboard(243,807
فکر نکنم ربطی به کارت گرافیکت داشته باشهنقل قول:
تنظیمات config رو بزار پایین ترین تنظیمات اگر مشکل از گرافیک باشه که تو تنظیمات ضعیف باید بیاد
ولی این مشکل کرش نباید ربطی به گرافیک داشته باشه....
کرش فقط دلیلش اینه که اگر پچ اضافه کرده باشی و مشکل داشته باشه بازی کرش میکنه
خیلی عجیبه !!!