سال بعد که تو فوق لیسانسو پایان نامه گیر کردی بهت میگم برو کار کن خودت تحقیق کن و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جملتو یادم میمونه ki::
نمایش نسخه قابل چاپ
سال بعد که تو فوق لیسانسو پایان نامه گیر کردی بهت میگم برو کار کن خودت تحقیق کن و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جملتو یادم میمونه ki::
به انتهای حرفم توجه نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از این نظر گفتم کار کنید که تحقیقا تموم نشن به ما هم برسه و دیگه خیلی تابلو نشیم وگرنه که من خودم سردمداره تحقیق زیرابی رفتنم که
:nishkhand:نقل قول:
یادت رفته ... هیچ چیزی جلوی ایرانی جماعت رو نمیتونه بگیره ... :khelal dandoon: ما تو هیچی حرف نداشته باشیم تو دزدی و دوز و کلک بازی سردمداریم !
مرتضی ... یعنی تو الان دانشجوی فوقی ؟!!! بابا دمت گرم ... زیر پر و بال ما رو هم بگیر ... :love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر اینو امتحان کن ببین درست میشه یا نه ...
متنتو select All کن بعد از حالت اول به حالت دومی تغییرش بده !
حالت اول :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالت دوم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه این که چیزی نیست فک کردی الکی 5 سال تو قزوین درس خونده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای قزوین
فففففففرررررررررررررررررر ررااااااااااااااررررررررر ررر کنین :vooooy:
تو کنکور ارشد رتبش تک رقمی یا دو رقمی شده
سال بعد هم میاد دانشگاه فردوسی مشهد ki::
سال بعد موفق میشم مرتضی رو از نزدیک زیارت کنم ki::
الهي خير نبينه اوني كه همچين فكري به ذهنش رسيده..eterza::-نقل قول:
راستي رشته ات چيه؟ki::
.............................
اي رسول اي جوانمرد..:hehee:نقل قول:
فكر كردم در مورد cpuميخواي رفتم اينو پيدا كردم:sooot:
رسول يه تحقيق واسم فرستاده كارم كلي جلو رفت...:flowerysmile:
نه بابا این عبدالله الکی جو داد اما با توجه به رتبه سال بعد تشریف فرما میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما داش مهدی خودت که میدونی بابا این درسم کشکه:ehe:
5سالو از کجا اوردی اخه همون 4 سال دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جون عبدالله فقط اولش سخته بعدا خوب میشهki::
تهش مدرکم بهت میدن و یه اقامت قزوینی که بعده اون در امانی و میتونی تو قزوین بدون مشکل رفت و امد کنی
میگی نه از ممد بپرس اونم اونجا بوده
امیننقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا رشته ما درمان امثال رسول و عبدالله و البته احمد و همچنین ...
روانشناسي يا ...پزشكي(ترسيدم توهين بشهheee::)نقل قول:
ممنون اينجوري بي نظميش خيلي كمتر ميشه!!:rose:نقل قول:
امیر اینو امتحان کن ببین درست میشه یا نه ...
متنتو select All کن بعد از حالت اول به حالت دومی تغییرش بده !
خب این دوستان که نام بردم احتیاج به پزشک ندارن که
احتیاجشون همون یکی دیگس که گفتی
ماشاالله به انگلیس
چه اتوبوسی آورده بود جلو دروازه:nishkhand:
اتوبوس که نبود.نامردا انگاری ماتحتشونو با طلا گرفته بودند:hehee:
ولی این دفعه هم جی جی تر زد به عصمت آقای اشلی:hehee:
ابی بیا دفاع کن:hehee:
فک کنم بعده بازی ماتحته همشون سیاه و کبود باشه:nishkhand::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فكر كنم چلسي يكم بازتر بازي ميكرد اين چه بازيي بود درصد مالكيت 70 به 30 mas:-
موقعيت تا دقيقه 80 بازي 14 به 2 :eyvalla:
ولي خيلي با بوفون و پيرلو حال كردم مخصوصا پنالتي پيرلو:eyvalla::ahaaaaaa:
چي ميشه يه روز دستم به اون بالوتلي برسه؟:nishkhand:
چه اعتماد به نفسی داره این پیرلو عجیبه......
من هنوزتو کف پنالتیشم:ahaaaaaa:
ببینید دوستان!!! ترم اول بنا به دلایل خاصی دردناکه!:sooot: اما کم کم امان نامه میدن و بعد اقامت! من و مرتضی به جایی رسیدیم که بهمون مجوز داده بودن ما تدریس مبکردیم و مدرک امان نامه میدادیم!!! اگه خواستی بگو!:nishkhand:نقل قول:
اینم میتونه باشه!!! (اینو فقط مرتضی میفهمه)نقل قول:
ببینید به ما بگید پزشک مثل اینه که به یه مهندس عمران بگی اوس معمار!!!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایتالیا!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها به نظرتون امروز چطور روزی بود ؟
امروز صبح که تو اداره ها ول بودم dallliii
بعد ازظهر هم که تعریفی نداشت یدونه کارت هدیه بهم دادن که رمز اونم گم کردم ...mas:-
امروز برای من بد نبود
از ساعت 5 تا الان تو دندون پزشکی بودم اعصاب خورد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالب این جاست که تشنم شد رفتم اب بخورم نگو اون اب سردکن رو کسی ندیده بود کل ملت ریختن سرش تاجایی که براش صف کشیدن
واقعا دیگه ملت ما بیش از حد به یه چیز رایگان ابراز علاقه نشون میده کسایی هم که تشنه نبودن شیرجه میزدند
از قدیم گفتند مفت باشه کوفت باشه
این از امروز بنده dallliii
منم که هیچی همش به الافی گذشت فقط نصفه شبی میخوام برم سفر کوتاه خدا نصیب نکنه سفره نصفه شبو خیلی چرته کلا حسش نی اونم اگه بخوای تنها بری
امروز یکی از گند ترین روزهای زندگیم بود
حوصله توضیح ندارم
فعلا بایtars::
والله چي بگم ميگم خودتون قضاوت كنين
امروز اومدم يه سر به نت بزنم ديدم ميگه يوزرنيم و پسورد اشتباهه كلي انور اونور كردم زنگ زدم كافي نت گفتن وصلي داري استفاده ميكني! بعد فهميدم كه هك شدم و رمزمو دزديدن دارن استفاده ميكنن زنگ زدم كافي نت تعطيل بود مجبور شدم كه عصر برم تا اون موقع كلي از نتم استفاده شده بود:hehee:
واسه من که یه روزه عادی بود
ینی لامصب یه اتفاق هم نیوفتاد:fek konam:
چونکه امروز احوال همه بد بوده یک عکس میزارم کمی بخندید تقلید لامبورگینی از پیکان !:ahaaaaaa:mas:-
اینم داشته باشید
امروز من هم از دیشب شروع شد ! :nishkhand:
ساعت 11:15 تا 2:30 که فوتبال بود !
کاری نداریم ... اصلا کاری نداریم که کی سر بود و کی صعود کرد و کی ماحتتش ... :nishkhand:
صب ساعت 5 بیدار شدم لباسامو اتو کردم و پوشیدم رفتم آزانس گرفتم که برم مرکز شهر ! 6 تومن به خاطر یه سهل انگاری برا آزانسیه پیاده شدیم ! om::
رسیدیم اونجایی که سرویس مورد نظر می رفت ! تا رسیدیم سرویسه حرکت کرد ! ما هم بدو بدو دنبال سرویس ! :nishkhand: با یه بدبختی سرویسو گرفتیم ! یه 45 دقیقه ای راه بود ! رسیدیم پالایشگاه نفت بندر ... حالا همه کارمندا میرن تو ... ما یه مشت کارآموز در نگهبونی مثل جمعیت معترض منتظر بودیم ! خدایی کر کر خنده بود وضعیت ما ! کل کارمندا که رفتن تو تازه یکی یکی کارت دانشجویی ها رو گرفتند و کارت تردد موقت برامون صادر کردند !
حالا تیکی تاکای ادارات شروع شد ! انقد تو بخش اداری پالایشگاه پاس کاری شدیم که حالت بازی دیشب دراومده بودیم که پاس می رسید به مقصد و لی هیچکدوم گل نمی شد از بس این بلوط خنگ بود ! :nishkhand:
مثل اکثر اوقات بدشانسی در خونه ما رو از جا کنده بود ! در دو نوبت نامه دانشگاه که فکس شده بود به پالایشگاه گم شد ! :shogh:
پس از کلی دنگ و فنگ به یکی از 4 هدف که همانا مهمترین هدف بود رسیدیم ! :nishkhand:
اهداف :
1 - کارت ایاب و ذهاب
2 - کارت تردد !
3- کارت تغذیه
4 - گرفتن لباس کار
و فقط گزینه سوم محقق شد ! :yes: تا ساعت 11:30 الاف شدیم ! بعدش رفتیم رستوران و :nishkhand:
هوای بندر در امروز :
80الی90 درجه رطوبت
45 تا 47 درجه دمای هوا
:/danc
بعدش هم که نماز خوندن و الافی تو محوطه پالایشگاه زیر آفتاب دوست داشتنی بندر :sooot: تا ساعت 3 ! ساعت 3 هم سرویس برگشت به شهر که طرف می گفت کولرا و سیستم تهویه سرویس خرابه ! heey::
فرض کنید ! 2:30 خواب و 7 الی 8 ساعت چرخ زدن تو یه همچین آفتابی ... تو تخیالتتون هم نمی گنجه ! :nishkhand:
جواب سوالت اینه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیداری ساعت 11 و حرکت به سمت کافه ، محل کارم ... از ساعت 12 به مدت 11 ساعت خدمت به خلق الله و سپس بازگشت به خانه در همین ساعت! اما روز بدی نبود! کافه خلوت بود با پلیرم ویدیو زیاد دیدم!!!:khandeeeee bahal:
مثلا نمیکنه بگه دارم میرم تهران ممد رو ببینم! رفیق ما روداری؟ بعد منو بگو برای این یارو باید ساعت 6 صبح از خواب ناز بلند شم برم دنبالش که بریم دور هم باشیم!!! ای رفاقتت توی حلقم!نقل قول:
امروز بگم اشتباهه دیروز به طرز فوق انفورماتیک زووود گذشت ...
صبحش که علاف شبشم علاف کلا دیروز من یکی که علاف بودم.......
علافی هم بعضی وقتا بد نیستاdallliii
مرتضی همین الان زنگ زد گفت شیش میرسه که یعنی من باید پنج بیدار بشم! مرتضی توی روحت ! از اون طرف عصر هم باید برم سرکار تا شب بدبختم میمیرم! دعا کنید فردا کافه خلوت باشه!
استقلال به دنبال گتوزو
شنيده هاى ما از باشگاه استقلال حكايت از آن دارد كه آبى پوشان در پى جذب گنارو گتوزو هافبك باتجربه تيم ميلان ايتاليا هستند. در اين رابطه آبى پوشان نامه نگارى هاى اوليه را براى جذب اين بازيكنان انجام دادند و در صورتى كه بر سر مسائل مالى توافق حاصل شود گتوزو پيراهن استقلال بر تن خواهد كرد. گفتنى است طبق شنيده ها پيشنهاد استقلال به گتوزو حدود ۲ ميليارد تومان است. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببینید به نظر شما با کارهای شما کمپ دربی به جایی میرسه؟؟؟؟خوب اگر کلا بگیم کمپ دربی هروز 100نفر میان گفتگو کنن در هروز 95نفر جلد رو تبریک میگن و بقیه هم از امتحنات و مسائل خودشون حرف میزنن خوب مدیر این جلد باید یه موضوع رو پیش پا بزار تا براش حرف بزنیم اگر هرکسی بخواد بیاد و تبریک بگه خوب بهتره نیاد سعی کنید مطلب مفید بگید و بزارید :ehe: حالا رو چه موضوعی میخواید حرف بزنید؟
هنوز تو مراحل اولیه ست خبری نیست ولی اگه این اتفاق بیوفته من 24 ساعتع تو آزادیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باور نمیکنی بزار بیاد بهت میگم از هر بازی یه عکس از خودم تو ورزشگاه میگیرم میزارم تو سایت تو دعا کن بیاد
من فکر نکنم کمپ قرار باشه به جایی برسه! کمپ کلا جاییه برای دور هم بودن و اینا!!! حالا من موندم مشکلت چیه>؟ بذار اینجا به هم خزعبلات بگیم حال کنیم!والله!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
o,f خوب شما همین طور دوهم باشین به من چه ؟ بعد من با کسی مشکلی ندارم خودت اگه مشکل داری.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل نوشته گتوسو به تیمه Fc Sion رفته اینم لینکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با پیشنهاد اون یکی دوستمون موافقم که مدیر باید یه موضوع مشخص کنه که بحثا هدفمند باشه.من شخصا چند روزه پست نمیدم چون هروقت اومدم دیدم بحثاتون بحث نیست بیشتر شبیه درد دل چندتادوست صمیمیه که بقیه جای توش ندارن
با احترام به همه دوستان این نظر من بود
بله دوست عزیز من این رو میگم راستی گالری جدید رونالدو اومده من دیدم فوق العاده بود برو ببیبن!:-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قرار بود اخبار رو تو اسپم سيتي بزاريم كه اينجا قرار نگيره و اينجا فقط بحث بين اعضا باشه واسه همين فضا اينجوريه خب كنكور و .... كجاش خصوصيه ؟ خب ما همين بحث ها رو ميكنيم مثلا اين كه گفته امروزتون چطور بود كجاش بحث خودمونيه؟ درست با هم گرم ميگيرن ولي شما همت كنين خودتون رو بندازين تو بحث جا باز كنينheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خوب شد این بحث راه افتاده ... این به عهده کاربران مشغول توی کمپ هستش که چه رویه ای در نظر دارند ! من بارها و بارها اومدم و موضوعات مختلف رو برای بحث گذاشتم که متاسفانه موفق نبوده ! البته اجباری نیست و بازم میگم این دست خود دوستان هست که چه رویه ای رو ادامه بدن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من یه موضوع میدم حالا دوستان میت ونند همراهی کنند یا می تونند بگن برو بابا تو هم با این موضوع دادنت ! heey::
اگه بهتون بگن این لحظات آخر زندگیتون هست !
1 - دوست دارین در چه حالتی بمیرین ؟!
2- دوست دارین کنار چه کسی باشین در لحظه مرگ ؟!!
3 - مهمترین آرزویی که دوست دارین بهش برسین تو این دنیا قبل از مرگ !
4 - چه کارهایی انجام میدین ؟!!
نقل قول:
برو بابا تو هم با این موضوع دادنت heee::
خب من افتتاح میکنم جواب اقا مهدی رو
1- هر جور باشه باشه فقط قرق ( غرق یا قرغ = نمیدونم املاش چجوریه :khandeeeee bahal:) و تصادف و ... نباشه
یک مرگ ارام و طبیعیheee:: ( البته هنوز که جوونین هوی مهدی یه بلا به دوری چیزی بگو )
2-کنار یکی که خیلی دوستش داشته باشمheee::
3 - ارزو رو که نمیگن اما همون که یک فرد مفیدی بشم و از این حرفا
4-یعنی قبل مرگ ؟ خو اگه بفهمیم دارم میمیرم که نماز زیاد میخونم و کارای خوب زیادی انجام میدم:hehee:
در کل سوالاتت جمیعا تو حلق رسولchomagh
موضوع بعدی رو من میگم البته اگه دوستان اجازه بدن
مهدی نصفه شبی موضوع بهتر از مرگ پیدا نکردی :vooooy:نقل قول:
- دوست دارین در چه حالتی بمیرین ؟! من دوست دارم با گلوله دشمن بمیرم کلاس داره heee::
2- دوست دارین کنار چه کسی باشین در لحظه مرگ ؟!! یه هموطن :afarin:
3 - مهمترین آرزویی که دوست دارین بهش برسین تو این دنیا قبل از مرگ ! بستگی داره چه موقع رخ بده :shogh:
4 - چه کارهایی انجام میدین ؟!!نماز ایات میخونم بعد فرار میکنم یا حمله خو یا من میمرم یا اون یارو از این دوحالت خارج نیست البته این درصورت غیر طبیعی بودنه
خارج از بحث امروز خیلی تایپ کردم دستم جمع نمیشه :gerye:
خوب اگه به کسی بگن این لحظه اخر زندگیته احتمالا طرف سکته میزنه میمیره
ولی من ترجیح میدم جای بمیرم که جنازم دست ادمیزاد نیفته