یه تریلر مربوط به بازی رئال با چلسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه تریلر مربوط به بازی رئال با چلسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ریتینگ های فیفا یا همون اورال FIFA 13
عجب غولی شده من سیتی
lol:-
Man City Ratings:
Hart 87,
Richards 84,
Kompany 89,
Lescott 83,
Clichy 84,
Barry 82,
Yaya 88,
Nasri 86,
Silva 90,
Agüero 89,
Balotelli 85,
Tevez 86,
de Jong 79,
Milner 82,
Kolarov 80,
Zabaleta 80,
Dzeko 83
Liverpool player ratings on FIFA 13
Suárez 86
Gerrard 83
Reina 84
Agger 83
Skrtel 81
Lucas 80
Downing 80
Enrique 79
Johnson 79
Adam 78
Carroll 78
Allen 76
Borini 76
Doni 74
Henderson 74
Shelvey 71
Spearing 71
Coates 71
Flanagan 69
Jones 64
some players
Messi 94
Ronaldo 92
Xavi 91
Iniesta 90
Ribery 90
Rooney 89
Vidic 89
Van Persie 88
Ibrahimovic 88
Sneijder 88
Fabregas 88
Thiago Silva 88
David Silva 88
Falcao 88
Agüero 87
اون بالا نوشتي داويد سيلوا 90 آگرو 89 بعد پايين نوشتي داويد سيلوا 88 آگرو 87:ghelyon:
لطفا درستش كن
بایرن در بازی های کامپیوتری
Fcbayern.ir- کمتر از دو هفته تا انتشار رسمی دو بازی محبوب فوتبال در دنیای مجازی PES 2013 و FIFA 13 , زمان باقی مانده است .
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران; کی ماسودا از مسئولان شرکت ژاپنی کونامی و مدیر پروژه ی Pro Evolution Soccer 2013 , سی ام شهریور را تاریخ عرضه ی رسمی این بازی کامپیوتری به بازارهای جهانی اعلام کرده است . اف سی بایرن و کونامی همکاری مشترکی را از ابتدای سال 2011 آغاز کرده اند و خبر خوش برای باواریایی ها اینکه همچون سال گذشته بایرن مونیخ به همراه ورزشگاه خانگی خود آلیانتس آرنا در سری جدید این بازی پرطرفدار هم لایسنس شده اند و به گفته ی طراحان این بازی , با توجه به درخشش سرخ پوشان مونیخی در مسابقات فصل گذشته , بایرن از تیم های قدرتمند حاضر در PES 2013 خواهد بود .
دیگر بازی فوتبال محبوب گیمرها FIFA 13 هم هفته ی اول مهرماه روانه ی بازار خواهد شد . مجموعه بازی های فیفا همواره از لحاظ لایسنس کردن تیم های ملی و باشگاهی مختلف از رقیبان ژاپنی خود پیشی گرفته اند و هم چنان هواداران بایرن و بوندسلیگا از این حیث مشکلی نخواهند داشت . نکته ی جالب برای مونیخی ها اینکه پس از انتخاب داوید آلابا به عنوان مرد سال فوتبال اتریش , با قراردادی که بین او و کمپانی الکترونیک آرتس کانادا بسته شده است , از تصویر این مدافع - هافبک بایرن مونیخ در کنار ستاره ی آرژانتینی لیونل مسی بر روی کاور اتریشی نسخه ی جدید فیفا نیز استفاده خواهد شد .
منبع : fcbayern.ir
تاریخ عرضه نسخه دمو بازی Fifa 13
تیم های نسخه ی دموی فیفا 13
AC Milan
Arsenal
Borussia Dortmund
Juventus
Manchester City
استادیوم های نسخه ی دمو ی فیفا 13
Etihad Stadium – Manchester City
Time – 12pm – 10pm
Weather – Clear Sky, Rain, Snow, Cloudy
آبشن های نسخه ی دموی فیفا 13
Half Length – 3 minutes
Difficulty – Amateur, Semi-Pro[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Professional, World Class, Legendary
Game Speed – Slow, Normal, Fast
نسخه دمو بازی فیفا 13 در تاریخ September 11 برای Xbox 360 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Ps3 و Pc منتشر می شود .
حدودا بین ساعت 22 تا 23 شب ریلیز خواهد شد
دوستان با عرض پوزش به دلیل اشتباه خودم بازی در ساعت دوازدهو سی دقیقه ظهر فردا عرضه میشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان این تاپیک به دمو تغییر نام پیدا کرد تا ساعت 13 که دمو بیاد
لینک ها رو تو همین تاپیک بزارید heee::
دموی بازی ساعت 13 ممکن هم هست تاخییر داشته باشه
تمام لینک های دانلود هم تو این تاپیک قرار میگیره
:balesh:
soft98.ir
اینم یه لینک دیگه از دمو از سایت فیفا پچ
کرک تست شده و تضمینی دموی فیفا 13
سلام دوستان
من با vpn دارم استفاده میکنم میشه لینک کمکی بزارید تا منم داتلود کنم؟
با تشکر
از بازی میاد بیرون :daghon:چیکارش کنم؟
'کرک رو دانلود کن دوباره بازی رو از پوشه rar بیار بیرون کرک رو بریز توش درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط booomb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Graphic Mod] ENB for FIFA 13]
: SCREENSHOT
: Clear Day
(Before)
(After)
: Afternoon
(Before)
(After)
: Rainy
(Before)
(After)
: Snowy
(Before)
(After)
: Night
(Before)
(After)
راهنمای استفاده :
به قسمت رفته Origin > Application Settings > Ingame > 'Uncheck' Enable Origin in game ، سپس Origin خود را ریست کنید ( از اول باز کنید ) یا از لینک زیر استفاده نمائید ...
لینک دانلود برنامه :
داداش اینکه اصلا فایل نصبی نداره فقط چندتا فایل dll و.... هستن
میشه دقیق تر توضیح بدی یا ادرس منیع رو بد یه نگاه بندازیم ؟
رفیق اون اصلا نیاز به نصب نداره خودش نصبه تو فقط کرکو بریز لذت ببر
سلام من دمو رو دانلود کردم
هم دسته هاش درست نیست هم تیک داره
فیفا 12 خوب اجرا میشد ولی این نه این برنامه بالا گرافیک رو بیشتر میکنه ؟؟؟
من نرم افزاره رو گفتم نه بازی رو . بازی رو اجرا کردم بدون هیچ مشکلینقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخش داداش اشتباه فهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونایی که بازی کردن بگن چه جوریاس .... تغیر کرده یا نه .... بهتر شده بد تر شده ....؟ منم امشب دان میکنم :danc:
تا الان دان نکردی نصف عمرت برفناست بازی به شدت باحال شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m_cena [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها سایت میهن دانلود بازی رو کامل گذاشته .... ببینین چیه داستان .... کسی میدونه الام نسخه کامل ائمده یا نه .... من گشتم فقط همین سایت گذاشته .... اینم لینکش .....
با سلام...
دوستان بلاخره اینجور که از مشخصات و توضیح بازیا میاد انگار fifa 13 بهتر خواهد بود از pes اما من بازم میپرسم که اون قسمت بازی که شما میتونستی قدرت خودتونو و cpu رو کمو زیاد کنی مثلا بزاری رو 100 یا کمتر تو 13 هم هست؟ بازیکنا بازم زود خسته میشن؟ حرکت بازیکنا بازم کنده یا عینه PES تنده سرعت؟
اگه میشه راهنمایی کنید ممنونم...
بچه ها کرک فیفا 13 اومد سایت دانلود ها برای دانلود گذاشته:/danc
آقا کرک سالم اومد .... :danc: اینجا چرا همه بی حالن !!!!!!!!!!!
entezar::
سلام همون طور که میدونید کرک بازی امروز امد منم امروز گرفتم دارم بازی میکنم
اینم لینک کرک از مرجع
پیشنهاد میکنم حتما بگیرید بازی رو واقعا عالیه
بی حال چیه داداش امروز بازیو گرفتم از هر ثانیه بازیش دارم لذت میبرم.همه چی بازیش عالیه.امروز وقتی برای اواین بار با سینا بازی کردم یهو وقتی اولین گلو زدم از جا پریدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط m_cena [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خاموش کردن شوک دسته ها در fifa 13
لطفا اگر میدونید جواب بدین
بچه ها بعدا باید یک تایپ به اسم ویرایش پچ های فیفا 13 درست کنیم :death:
آره داداش ولی بهتره سینا درست کنه . چون یه جورای لیدر ما فیفا باز ها سینا هست . امیدوارم هر چه زود تر این کارو بکنه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mrmp [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میخواید کاملا شوک رو از کار بندازید باید از برنامه X360 که بالا هست کل قسمت های شوک رو غیر فعال کنید
چشم میلاد جون این تاپیک به زودی بسته میشه و ویرایش پچ ها جدید زده میشه :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]