تذکر رسمي به قلعهنويي و باشگاه استقلال
تذکر رسمي به قلعهنويي و باشگاه استقلال
هيئت رسيدگي به تخلفات حرفهاي فوتبال به باشگاه استقلال تذکر داد در صورت همکاري با يک دلال ممنوع الفعاليت قرارداد بازيکنان اين تيم ثبت نخواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجت الاسلام عليرضا عليپور دبير هيئت رسيدگي به تخلفات فوتبال حرفهاي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عنوان کرد: نامهاي براي باشگاه استقلال تهيه کردهايم و در آن تذکر رسمي به اين باشگاه دادهايم که با يک دلال ممنوع الفعاليت همکاري نداشته باشند.
وي ادامه داد: در صورتي که همکاري اين دلال ممنوع الفعاليت با قلعهنويي سرمربي تيم فوتبال استقلال و اين باشگاه ادامه داشته باشد از ثبت قرارداد بازيکنان اين باشگاه براي فصل آينده جلوگيري به عمل خواهد آمد. از باشگاه استقلال ميخواهيم اين دلال ممنوع الفعاليت در پيرامون اين باشگاه ديده نشود و هيچ همکاري با اين شخص انجام ندهند.
مدیرانی برای استقلال انتخاب شوند که به این باشگاه کمک کنند
مدیرانی برای استقلال انتخاب شوند که به این باشگاه کمک کنند
خبرگزاری فارس: مربی پیشین استقلال گفت: وزیر ورزش مدیرانی برای استقلال انتخاب کند که به این باشگاه کمک کنند نه آنکه به آنها کمک شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیامک رحیمپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد تغییرات ناگهانی در مدیریت باشگاه استقلال گفت: شرایط باشگاه استقلال را باید از گذشته نه چندان دور بررسی کرد؛ از زمانی که واعظ آشتیانی به استقلال آمد و باشگاه بدهیهای زیادی داشت. واعظ تلاش کرد این بدهیها پرداخت شود اما با حضور علی سعیدلو در سازمان تربیت بدنی باشگاه استقلال برای گذران خود نیاز مبرم به دو میلیارد و 700 میلیون تومان داشت که این پول از سوی سازمان تربیت بدنی وقت به باشگاه تزریق نشد. طبق مذاکرات قرار شد که 60 درصد هزینههای باشگاه استقلال از سوی این باشگاه و 40 درصد دیگر بودجه از سوی سازمان تربیت بدنی تامین شود.
وی ادامه داد: پس از آن علی فتحاللهزاده به استقلال آمد و مقرر شد 50 درصد بودجه باشگاه از سوی سازمان تربیت بدنی تامین شود. علی فتحاللهزاده در تلویزیون گفت باشگاه 13 میلیارد تومان بدهی دارد و این نشان میدهد این مسئله تحقق نیافته و باشگاه استقلال از نظر مالی شرایط اسفباری دارد.
رحیمپور تصریح کرد: در حال حاضر باشگاه استقلال نیاز به تغییر و تحول در ساختار مالی و مدیریتی دارد. از بین گزینههایی که در باشگاه استقلال مطرح است، علی فتحاللهزاده که خودش کنار رفت، امیدوار رضایی نیز نتوانست در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران به مجلس راه پیدا کند دقیقا مثل رسولینژاد رئیس هئیت مدیره که نتوانست به مجلس راه یابد. بنابراین وزیر محترم ورزش دقت نظر بیشتری داشته باشد و در این باشگاه افرادی را انتخاب کند که بیشتر از آنکه بخواهند از باشگاه استقلال کمک بگیرند به آن کمک کنند.
وی اضافه کرد: به همین دلیل من میگویم علی صلاحی بهترین گزینه مدیرعاملی باشگاه استقلال در بین گزینههای مطرح است. او یک مدیر با سوابق اجرایی و عملیاتی است تا اینکه یک مدیر با سوابق سیاسی باشد. او مدیر سالم و سلامتی است که از نظر مالی هم میتواند به باشگاه کمک کند.
مربی پیشین استقلال با درخواست از وزیر ورزش، گفت: با توجه به نزدیکی به المپیک باید افرادی برای مدیریت در باشگاه استقلال انتخاب شوند که به ورزش آرامش بیشتری بدهند. از همین رو میگویم صلاحی بهترین گزینه است زیرا از نظر مالی توان اداره باشگاه استقلال را به بهترین شکل دارد.
تیموریان و جباری در لیست خرید سپاهان
تیموریان و جباری در لیست خرید سپاهان
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال سپاهان از تمایل این باشگاه برای جذب دو بازیکن استقلال خبر داد.
رسول خوروش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره مذاکره سید جلال حسینی با استقلال عنوان کرد: ما هم شنیده ایم که او از استقلال و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد اما روز گذشته با این بازیکن صحبت کردیم و قرار شد پس از بررسی پیشنهادهای دیگر به باشگاه سپاهان بیاید.
سرپرست تیم سپاهان افزود: در لیست خرید ما آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری هم هستند که قصد داریم به زودی با این دو بازیکن مذاکره کنیم.
مدیرعامل مستعفی برمیگردد؟
جلسه قلعهنویی با فتحاللهزاده
مدیرعامل مستعفی برمیگردد؟
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال با مدیرعامل مستعفی باشگاه جلسهای برگزار کرد تا او را راضی به بازگشت کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی صبح امروز در دفتر علی فتحاللهزاده جلسهای با مدیرعامل مستعفی باشگاه استقلال داشت.
در این جلسه قلعهنویی تلاش کرد فتحاللهزاده را راضی به بازگشت به استقلال کند.
فتحاللهزاده روز شنبه از سمت خود استعفا کرد ولی طبق گفته علی نظری جویباری قائم مقام باشگاه استقلال رئیس هیئت مدیره باشگاه با استعفای وی مخالفت کرده است.
از سوی دیگر فتحاللهزاده روز گذشته در گفت و گو با خبرگزاری فارس تاکید کرد که به هیچ عنوان راضی به برگشت به استقلال نیست.
با این حال گفته میشود امکان بازگشت فتحاللهزاده به استقلال وجود دارد.
فتحاللهزاده در استقلال ماندني شد
فتحاللهزاده در استقلال ماندني شد
علي فتحاللهزاده به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال در اين تيم ماندني شد.
امروز جلسه سه نفرهاي با حضور احمد رسولي نژاد، علي فتحاللهزاده و امير قلعهنويي برگزار شد و در پايان با استعفاي فتحاللهزاده مخالفت شد و او به عنوان مديرعامل استقلال به کارش ادامه خواهد داد.
فتحاللهزاده يکشنبه از استعفاي خود از مديرعاملي استقلال خبر داده بود.
حاتمى: هميشه خود را شاگرد قلعه نويى مى دانم
حاتمى: هميشه خود را شاگرد قلعه نويى مى دانم
فرزاد حاتمى بازيكن فصل پيش تراكتورسازى تبريز گفت: هميشه خودم را شاگرد امير قلعه نويى مى دانم. وى درباره اينكه قراردادش را با تراكتورسازى تمديد مى كند يا خير اظهار داشت: در حال بررسى شرايط هستم. از من خواسته اند قراردادم را تمديد كنم اما بايد برخى مسائل را لحاظ كنم. شنيده ام هنوز حضور مظلومى در تراكتورسازى قطعى نشده است. او در پاسخ به اين سؤال كه گفته مى شود قرار است به استقلال برود، عنوان كرد: هميشه شاگرد امير قلعه نويى هستم و اگر به من نياز داشت مى روم و اگر هم نداشت باز خود را شاگرد امير قلعه نويى مى دانم. مثل همان شاگرد تنبلم كه اگر من را بخواهند در خدمت هستم. حاتمى در مورد شرايط تراكتورسازى تصريح كرد: اگر قرار باشد در تراكتورسازى نباشم به دليل مسائل مالى خواهد بود. برخلاف اينكه آقاى جعفرى گفته فقط ۲۰ درصد قرارداد بازيكنان باقى مانده اين طور نيست و خود من ۵۰ درصد از قراردادم باقى مانده است.تراكتورسازى ۷ پيروزى كسب كرد اما هيچ پاداشى نگرفتيم. تيم با غيرت و حمايت هواداران دوم شد اما حمايت مالى از تراكتورسازى در حد يك تيم دهمى بود. اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: پيشنهادهاى خوب ديگرى هم دارم اما اولويتم تراكتورسازى است.
آيا آنها آشتى را دوست ندارند؟
آيا آنها آشتى را دوست ندارند؟
اين طور كه از ظواهر امر برمى آيد، تعدادى از دوستان مشترك «قلعه نويى و جبارى» دست به كار شده اند تا قبل از شروع ليگ دوازدهم، «مجتبى و امير» را با يكديگر آشتى بدهند؛اتفاق مهمى كه براى هردو نفر طرف دعوا، واجب و خوشايند است! بدون ترديد در نگاه اول، هركسى كه دور را دور از اين ۲نفر شناختى كم وبيش داشته باشد، وقتى صحبت آَشتى كنان امير و مجتبى را مى شنود و مى گويد:« غيرممكن است»! كه البته اظهارنظر چندان پر بيراهى هم نيست؛ يك طرف دعوا «يكى از بهترين مربيان چندسال اخير ليگ » و طرف ديگر«يكى از بهترين بازيكنان چند سال اخير فوتبال ايران» قرار دارند، نقطه مشترك اين ۲ بهترين اما؛ غرور لجام گسيخته هردو نفرشان مى باشد! قلعه نويى حاضر نيست هيچ كس را مقابل خود «شاخ» ببيند! و جبارى نيز نشان داده كه هرجا لازم باشد و مقابل هركس كه باشد «عصبانى» مى شود! حالا سوال اين است كه اصلاً اين ۲نفر تمايلى به آَشتى دارند؟ برخلاف تصور خيلى ها، بنده فكر مى كنم هردوى اين نفرات اين تمايل را دارند، نه به خاطر اينكه طرف دعواى خود را دوست داشته باشند؛ كه اين تفكر، يك خيال باطل است و بس! امير و مجتبى هرگز به يكديگر با چشم دوست نگاه نخواهند كرد! اما هردويشان تمايل به آَشتى دارند، چراكه مى دانند اگر آَشتى نكنند متضرر مى شوند! قلعه نويى خوب مى داند كه «مجتبى جبارى» بازيكنى است كه در هر باشگاهى برود خوب فوتبال بازى مى كند، پس اصلاً دوست ندارد منتقدينش در آينده بگويند:« اشتباه كردى با جبارى آَشتى نكردى»! از آن سو «مجتبى» آنقدر باهوش است كه بداند قلعه نويى به راحتى مى تواند يك استقلال بسيار قوى را در سال هاى آينده در ليگ ايران و همچنين در آسيا روانه ميدان سازد، پس جبارى نيز دوست ندارد پس از تحمل سال هاى سخت و پشت سرگذاشتن يك استقلال پر از مشكلات، حالا كه قرار است يك «استقلال خوب» ساخته شود، خودش پيراهن غير از آبى برتن كند! با اين تفاسير فكر مى كنيد امير و مجتبى باهم آَشتى نمى كنند؟!
ورمزيار: وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است
ورمزيار: وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است
پيشكسوت فوتبال كشورمان با اشاره به بازگشت مجدد قلعه نويى به استقلال گفت: به نظر من نوع آمدن قلعه نويى صحيح نبود و اين احتمال وجود دارد سرنوشتى كه براى استيلى در پرسپوليس رخ داد براى او نيز در استقلال اتفاق بيفتد.صادق ورمزيار با بيان اين مطلب افزود: به نظر من از مدت ها قبل بايد در رده مديريتى باشگاه استقلال خون تازه اى وارد مى شد و زود تر از اين ها فتح اله زاده مى رفت اما الان اين وضعيت هم بسيار خطرناك است چراكه تمام تيم هاى رقيب استقلال با جذب بازيكنان مورد نياز تيم خود را به خوبى مى بندند اما استقلال هنوز درگير اين مساله است كه هيات مديره، مديرعامل و سرمربى را انتخاب كند. در اين بين بخشى از تقصيرات هم گردن هيات مديره است كه بايد سريع تر از اين مديرعامل را انتخاب مى كرد تا بعد از آن مراحل انتخاب مربى نيز سريع تر انجام شود. وى ادامه داد: در حال حاضر بسيارى از تيم ها بازيكنان مدنظر خود را جذب كرده اند و حتى تيم خود را براى فصل آينده بسته اند اما متاسفانه تيم استقلال هنوز درگير انتخاب مدير عامل است تا در نهايت هم يك نفر با سليقه خودش فرد مورد نظرش را به عنوان مدير معرفى كند. در كل بايد بگويم وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است و با اين تفاصيل احتمالا نتواند در كورس قهرمانى باشد. ورمزيار در خصوص جلسه رسولى نژاد به عنوان رئيس هيات مديره استقلال با برخى از پيشكسوتان اين باشگاه اظهار داشت: بنده با رسولى نژاد در ارتباط هستم و نمى توانم اين موضوع را كتمان كنم اما در مورد جلسه فردا هنوز تماسى با من گرفته نشده، شايد تا ساعات آينده به طور رسمى از بنده نيز دعوت شود. وى در ادامه افزود: به طور يقين پيشكسوتان استقلال مى توانند راهبردهاى خوبى را براى اداره باشگاه داشته باشند تا اين تيم از وضعيت كنونى خارج شود. اين مربى فوتبال همچنين در ادامه متذكر شد: پيشكسوتان خطراتى كه اعضاى هيات مديره شايد طى سال هاى آينده به آن دست يابند را در گذشته تجربه و مى توانند آنها را در اختيار هيات مديره قرار دهند. در غير اين صورت ممكن است استقلال سال خوبى را پيش رو نداشته باشد. وى در خصوص حضور قلعه نويى به عنوان سرمربى تيم استقلال اظهار داشت: به نظر من بهترين گزينه داخلى براى استقلال قلعه نويى بود و در اين موضوع شكى نيست ولى نوع آمدنش شبيه ورود استيلى در سال گذشته به تيم پرسپوليس بود. بنده اگر مديرعامل استقلال بودم قلعه نويى اولين گزينه داخلى ام بود اما در مورد مربيان خارجى قضيه فرق مى كرد. نوع ورود قلعه نويى به تيم تا حدودى گذشته و كارنامه اش را تحت شعاع قرار داد چراكه او را هيات مديره انتخاب كرده نه مديرعامل، به همين دليل در آينده نه چندان دور حاشيه هايى دامنگير او خواهد بود.
به واسطه دوستان مشترك قلعه نويى و رحمتى آشتى كردند
به واسطه دوستان مشترك قلعه نويى و رحمتى آشتى كردند
با حضور امير قلعه نويى در تيم فوتبال استقلال انتظار مى رفت سيد مهدى رحمتى از جمع آبى پوشان جدا شود اما احتمال زيادى مى رود كه دروازه بان شماره يك تيم ملى در استقلال بماند.مهدى رحمتى و قلعه نويى از مدتها پيش با يكديگر اختلاف داشتند و شنيده مى شدقلعه نويى در صورت استقلالى شدن رحمتى را از اين تيم كنار بگذارد اما با وساطت دوستان مشترك اين دو نفر اختلافات قديمى را كنارگذاشته اند.ظهر ديروز مهدى رحمتى بعد از به دنيا آمدن فرزند دومش به همراه يكى از مسئولان باشگاه استقلال با قلعه نويى ديدار و درباره سرنوشت فصل آينده خود با وى گفت وگو كرد. به نظر مى رسد با حل و فصل اختلافات رحمتى در استقلال ماندگار شو
دغدغه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى
دغدغه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى
حضور آبشك در استقلال منتفى است
محمد آبشك ، هافبك دفاعى تيم داماش گيلان كه فصل موفقى را در اين تيم پشت سرگذاشت در فصل نقل و انتقالات از جمله بازيكنانى است كه مورد توجه چند تيم قرار گرفته است .از حدود يكماه قبل شنيده شد كه نام او در ليست قلعه نويى براى تراكتورسازى قرار دارد اما بعد از انتقال اين مربى به تيم استقلال خيلى ها منتظر بودند كه آبشك به تيم پرطرفدار تهرانى بپيوندد اما اكنون قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى در استقلال به گزينه هاى ديگرى نظر دارد و گويا آبشك انتخاب قلعه نويى براى تيم تراكتورسازى بوده است.گفته مى شود كه مازيار زارع ، آندرانيك تيموريان و ساموئل از جمله گزينه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى در تيم استقلال هستند .
امروز در ساختمان وزارت ورزش تشكيل مى شود
امروز در ساختمان وزارت ورزش تشكيل مى شود
جلسه ويژه رسولى نژاد با پيشكسوتان باشگاه استقلال
رييس هيات مديره باشگاه استقلال تهران در جلسه اى ويژه با پيشكسوتان اين باشگاه شركت مى كند. اوضاع به هم ريخته اين تيم در فصل نقل و انتقالات ، احمد رسولى نژاد رييس هيات مديره اين باشگاه را بر آن داشته تا در جلسه اى ويژه با پيشكسوتان اين باشگاه آبى پوش شركت كرده و راهكارهاى آن ها براى برون رفت از اين شرايط را بشوند. رييس هيات مديره باشگاه استقلال تهران در تماس با برخى از پيشكسوتان اين باشگاه از آن ها خواسته تا بعد از ظهر امروز(چهارشنبه) با حضور در ساختمان وزارت ورزش و جوانان در جلسه اى ويژه در رابطه با مشكلات پيش آمده براى اين باشگاه به بحث و تبادل نظر بپردازند. به نظر مى رسد رسولى نژاد در اين جلسه بحث كنار گذاشتن فتح الله زاده از مديرعاملى باشگاه استقلال را با پيشكسوتان اين باشگاه مطرح و همچنين در رابطه با نحوه جذب بازيكنان و تركيب كادر فنى اين تيم از دعوت شدگان مشورت بگيرد.
ماجدی: به باشگاه استقلال میروم اما نمیدانم پستم چیست
ماجدی: به باشگاه استقلال میروم اما نمیدانم پستم چیست
خبرگزاری فارس: پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: از من خواستهاند به باشگاه استقلال بروم اما نمیدانم چه پستی در نظر گرفتهاند.
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شایعه سرپرستی اش در استقلال عنوان کرد: با توجه به اینکه مشاور فوتسال تایلند هستم به این کشور سفری داشتم و تازه به ایران بازگشته ام. شنیده ایم شایعه شده قرار است سرپرست استقلال شوم.
ماجدی در این خصوص که امیر قلعه نویی وی را به باشگاه استقلال پیشنهاد داده است، گفت: مسلما امیر قلعه نویی گروه خودش را به باشگاه معرفی می کند. من هنوز صحبتی با باشگاه نداشتم. قرار است نزد فتح الله زاده بروم ولی نمی دانم چه پستی برایم در نظر گرفته اند
جباری بازی با قطر را از دست داد
جباری بازی با قطر را از دست داد
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال به دلیل مصدومیت نمیتواند تیم ملی در دیدار با قطر حاضر شود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، خسرو والیزاده مدیر رسانهای تیم ملی در جمع خبرنگاران اعلام کرد: مجتبی جباری به دلیل مصدومیت نمیتواند تیم ملی را در بازی با قطر همراهی کند. به همین دلیل این بازیکن از اردوی تیم ملی مرخص شد.
تیم ملی ایران روز 23 خرداد در دومین دیدار مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل به مصاف قطر میرود. ایران اولین بازی خود را برابر ازبکستان با پیروزی یک بر صفر پشت سر گذاشت.
دعوت به همکاری از نوروزی به عنوان معاونت پزشکی باشگاه استقلال
دعوت به همکاری از نوروزی به عنوان معاونت پزشکی باشگاه استقلال
خبرگزاری فارس: باشگاه استقلال از دکتر امین نوروزی دعوت کرد تا به عنوان معاونت پزشکی این باشگاه مشغول فعالیت شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال به صورت رسمی از دکتر امین نوروزی دعوت به عمل آورد تا به عنوان معاونت پزشکی به فعالیت بپردازد.
فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال با اعلام این خبر به فارس گفت: از دکتر نوروزی دعوت کردیم در سمت معاونت پزشکی با ما همکاری کند.
دکتر نوروزی 15 سال در باشگاه استقلال حضور داشت و فصل گذشته از این تیم جدا شد و به عنوان رئیس کمیته پزشکی سایپا فعالیت کرد. وی رئیس کمیته توانبخشی و عضو هیئت رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی نیز است.
بعد از بازی با قطر تصمیم میگیرم
از استقلال، سپاهان و پرسپولیس پیشنهاد دارم
بعد از بازی با قطر تصمیم میگیرم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم ملی گفت که از استقلال، سپاهان، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد اما هنوز تصمیم نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس کریم انصاریفرد در پایان تمرین امروز تیم ملی در جمع خبرنگاران در مورد دیدار با ازبکستان گفت: برد ارزشمندی کسب کردیم و امیدوارم روز سهشنبه آینده مردم عزیز ایران به ورزشگاه آزادی بیایند و ما را حمایت کنند. ما منتظرشان هستیم و امیدوارم مقابل قطر هم پیروز شویم. اکنون روحیه ما بالاست و راحتتر و بهتر میتوانیم قطر را شکست دهیم.
انصاریفر در مورد تیم فصل آینده خود اظهار داشت: از پرسپولیس، سپاهان و استقلال پیشنهاد داشتم اما هنوز تصمیمی نگرفتهام. شب گذشته با استقلال صحبت کردم. فتحاللهزاده لطف داشت و با برادرم صحبت کرد اما هنوز من برای تیم فصل آیندهام تصمیم نگرفتهام و پس از بازی با قطر در این مورد تصمیمگیری میکنم.
دور جديد تمرينات از شنبه آغاز مى شود
دور جديد تمرينات از شنبه آغاز مى شود
تمرينات تيم فوتبال استقلال براى حضور در فصل جديد رقابتهاى ليگ برتر از روز شنبه آغاز خواهد شد.پس از قطعى شدن ابقاى على فتح الله زاده در مديرعاملى باشگاه استقلال و اعلام فهرست مورد نياز اميرقلعه نويى، قرار است تمرينات آبى پوشان براى حضور در فصل آينده از روز شنبه پيش رو در زمين گلف مجموعه ورزشى انقلاب آغاز شود.
هافبك استقلال از اردوى تيم ملى كنار گذاشته شد
هافبك استقلال از اردوى تيم ملى كنار گذاشته شد
جبارى ديدار با قطر را از دست داد
هافبك ملى پوش تيم فوتبال استقلال به علت مصدوميت از اردوى تيم ملى كنار گذاشته شد.مراحل آماده سازى تيم ملى فوتبال كشورمان براى ديدار روز ۲۳ خرداد برابر قطر از ديروز در حالى در كمپ تيم هاى ملى پيگيرى شد كه مجتبى جبارى در جمع ديگر بازيكنان حضور نداشت.خسرو والى زاده مدير رسانه اى تيم ملى فوتبال كشورمان در خصوص غيبت اين بازيكن گفت: در آخرين معاينات پزشكى كه روى جبارى انجام شد مشخص شد كه اين بازيكن شرايط همراهى با تيم ملى را ندارد به همين خاطر از جمع ملى پوشان براى ديدار با قطر خارج شد.
ليست مازاد قلعه نويى امروز اعلام مى شود
ليست مازاد قلعه نويى امروز اعلام مى شود
امير قلعه نويى امروز ليست بازيكنان مازاد استقلال را اعلام مى كند.على فتح الله زاده ضمن اعلام اين خبر گفت: قلعه نويى هنوز ليست مازاد خود را به ما اعلام نكرده و امروز اين ليست را مشخص مى كنيم. من آدم با مرام و با معرفتى هستم و هر چه زودتر تكليف اين بازيكنان را مشخص مى كنم. همه مى گفتند استقلال كيانوش رحمتى را به دليل آسيب ديدگى نمى خواهد اما ما او را حفظ مى كنيم.
آندو بر سر ۲راهى قطر و استقلال
آندو بر سر ۲راهى قطر و استقلال
آندرانيك تيموريان هافبك تيم ملى به احتمال فراوان سال آينده در خارج از ايران فوتبالش را ادامه خواهد داد.تيموريان بعد از بازگشت از فوتبال انگليس ترجيح داد كه فوتبالش را در ايران پيگيرى كند اما او حالا به دنبال لژيونر شدن است تا دوباره از فوتبال ايران برود. حالا وى با يك پيشنهاد جالب از يكى از تيم هاى قطرى مواجه شده و تصميم خودش را براى حضور در ليگ اين كشور گرفته است. آندو در صورت رفتن به قطر پول خوبى خواهد گرفت و مديربرنامه هاى اين بازيكن در حال فراهم كردن شرايط لازم براى حضور تيموريان در ليگ قطر است.اگر آندو به ليگ قطر نرود در ايران فقط براى استقلال بازى خواهد كرد اما او گفته كه به احتمال فراوان ليگ قطر را براى ادامه فوتبالش انتخاب خواهد كرد.