نه اما هیچ شباهتی هم به راموس نداره آخه اگه شما یه وجه شباهت پیدا کردین داخلشون ولی به چشم های اوزیل دقت کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اما هیچ شباهتی هم به راموس نداره آخه اگه شما یه وجه شباهت پیدا کردین داخلشون ولی به چشم های اوزیل دقت کنید
خدایی اوزیل خیلی با نمکه اما یه نمه شبیه قورباغسlagh::من که خیلی دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توجه کنی منیک چهره و استایل سروگردنشون شبیههنقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه این دوتا کجا شبه هم دیگن
استایل سر و گردنشون شاید ولی چهرشون اصلا
نمی دونم داداش مرتضی هیکلشون آره ولی دیگه هیچیشون شبیه هم نیست ولی این رو بدونید من اوزیل رو. خیلی دوست دارم
هیکلشون اگه آستین بلند بپوشن شاید شبیه باشه
اما اگه آستین کوتاه بپوشن شبیه نیست
"آخه راموس از دور با اون خالکوبیهاش نسبتا معلومه
ما هم اوزیل رو بسیار دوس میداریم و البته راموس و البته هر چی رئالیهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه خوب توجه کنید حین بازی راحت قابل تشخیص هستن.
چی می گین شما!!!!!!heee:: اوزیل و راموس شکله هم هستن؟lagh:: آخه کجاشون شکله همن؟ تازه نه اندامشون شکله همه نه موهاشون نه کفش هاشون نه......ki::
فقط در رئال تنها چیزشون که شکله همه لباسشونه البته شماره و اسمشون هم فرق می کنهki::
آخه اگه داداش پوریا می گفت شکل کاسیاس اشکال نداشت یا می گفت ژابی چون سه تاشون توتیم اسپانیا هستند ولی آخه اوزیل تو. تیم اسپانیا هم نیست
همه ضد رئال چه خارجی چه ایرانی:-ang
سوال امتحانی از پنالتی خراب شده سرخیو راموس
رئال در نیمه نهایی رقابت های این فصل چمپیونزلیگ مقابل بایرن قرار گرفت و پس از تساوی 3- 3 در مجموع دو دیدار، در نهایت در ضربات پنالتی مغلوب شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Sergio Ramos - Real Madrid
سایت گل- یکی از جالب ترین اتفاقات فصل گذشته جهان فوتبال ، یعنی پنالتی که سرجیو راموس مقابل بایرن در نیمه نهایی چمپیونزلیگ خراب کرد ، سوژه یک مسئله در دانشگاه شده است.
رئال در نیمه نهایی رقابت های این فصل چمپیونزلیگ مقابل بایرن قرار گرفت و پس از تساوی 3- 3 در مجموع دو دیدار، در نهایت در ضربات پنالتی مغلوب شد.
در امتحان فیزیک یکی از دانشگاه ها ، سوالی با این مضمون آمده است :
" سرجیو راموس ، از مسئولیتی که به او سپرده شد نگران بود . پارامترهای نقطه پنالتی و توپی به جرم m را اشتباه تخمین زد و با زاویه P/4 توپ را با نصف سرعت نصف خلاء روانه دروازه کرد که هرگز به تور نرسید . با فرض شعاع Rt و حجم M برای زمین و صرفنظر از چرخش زمین و اصطکاک مطلوب است :
الف ) تکانه توپ .
ب ) اگر یک ایستگاه فضایی در مدار 3Rt قرار گرفته باشد ، آیا ساکنانش باید از برخورد توپ بترسند ؟ "
دانشجویان کاملا از این سوال کاملا فوتبالی سورپرایز شدند .
بیخیال بابا معلومه اتفاقا طرف رئالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خدایی با قوانین هیچ علمی نمیشه ضربه راموس رو توجیه کرد
آره , من هر چی فکر کردم نفهمیدم چطوری اون ضربه رو زد کجای توپ زد خدا میدونه ؟؟؟؟
آخه زمین فوتبال خیس هم نبود ماسمالیش کنیم بگیم راموس سر خورد ضربه ی بدی زد خیلی خیلی زشت زدش
اما در مورد اون استاد باید بگم این که چیز عجیبی نیست معلم فیزیک ما هم همیشه مثالش از فوتبال خارج نبود تازه ما دختریم کم از این مثال ها می زد اما برا پسرا همش اینجوری مثال می زد
راموس خیلی خوب پنالتی میزنه من پنالتی هاشو دیدم ولی نمی دونم اینو چرا اینقدر بد زد.
ولی کلی می گم به قول خوزه ما تو نیمه نهایی طلسم شدیم
داداش نمیدونم منظورت از خوب چیه اما راموس تو سویا هم که یه جاهایی پنالتی تیمو میزد خراب کردن تو کارش نسبتا زیاد بود نمیدونم منظورت کجاهاس اما حافظه من یاری نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اعتماد بنفس راموس مثال زدنیه و همینه که به ادم حس خوبی میده همین که جرات کرده تو اون برهه حساس پشت توپ بایسته خودش کلیه و احترام برانگیز
و همین طور که خوزه گفته من همیشه پنالتی هامو به با اعتماد بنفس ها میدم حالا حتی اگه 100 تا خراب کرده باشن
میبینم که نه جدی جدی اینجا تبدیل به خونه ارواح شدهtars::
یه نکته با توجه به تغییر مکان پست قبلی من اینجا فقط واسه خاله بازیه؟
خطاب به علی:
سلام بروبچ چرا بخش همسایه رغیبمون این طور شده چند وقت نیومدم همه سیاه شدن :ogh:
به علت تخطی از قوانین به جایی دیگه رهسپار شدنentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه با هم خوب این طوری که دیگه ما با کی کل کل کنیم پرنده پر نمیزنه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاری نداره همه با هم کل کل میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا که درگیره یوروییم
تا بازی سوپرکاپ هم که 2ماه مونده
خوب الان کل کل کنیم بازی داره شروع میشه بزار واسه بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای شروع : پرتغال اسپانیا رو قورت میده هفته دیگه میبینیم :khandeeeee bahal:ما که یه ضرب رفتیم فینال
مرتضی چی بگیم؟فعلا یورو بزودی رئال مادرید راه میوفته.هیچی جو قشنگ رئال نمیشهنقل قول:
راست میگه داداش مرتضی راست میگه من همش می آیم توی سایت به امید اینکه جز ارسالات جدید گفتگوی کهکشانی ها باشه بچه ها شما بیایید در مورد بازیکن های رئالی در جام ملت های اروپا بحث کنیم
خوب رونالدو که دیگه دیشب همه دیدید جای گفتن نداره توی این میون اوزیل درخشش خودشو نداره مثل جام جهانی نیست فکر کنم واسه گوتزه باشه که اوزیل رو خنثی کردهنقل قول:
اوزیل هم راه میوفته.صبر داشته باشید
من از چیز خدیرا تعجب زده هستم.تو تیم ملی اعتماد به نفسش خیلی خوبه برعکس تو رئال.
مثلا من تو رئال خیلی کم دیدم سامی پاس های بلند عمقی بده و می سپاره دست ژابی ولی تو آلمان خیلی راحت پاس های بلند عمقی میده.....
امیدوارم تو رئال هم بتونه با اعتماد به نفسه کامل بازی کنه.
رونالدو هم که عالی بوده 3تا به تور 4تا به تیر و انواع بازی سازی ها.
حالا از اونا گذسته فکر کنم از میون رئالی ها المانی ها و پرتغالی ها بیشتر موفق بشن اسپانیا امسال یه مهاجم بیشتر نداره فکر نکنم بتونه نتیجه بگیره راموس هم تو دفاع وسط بد نیست کاسیاس هم که تا این جا خوب کار کرده
خداییش اگه کاسیاس هم اسپانیا نداشت نمی دونم می خواست چیکار کنه اونوقت بارسایی ها هم هی می گن بازیکن های ما تیم رو قهرمان کردن
اما در مورد اوزیل باید بگم خوب بازی می کنه فقط گل نمی زنه
خدیرا هم که حرف نداره
رونالدو هم که بقیه به اندازه کافی تعریف کردنه به من نیازی نیست
سلام همه ی بچه های گل طرفدار رئال من هم تایپک جدید رو تبریک میگم هر چند دیره امیدوارم خوش یومن باشه :real:
خداییش اسم قشنگی برای تایپک انتخاب کردین امیدوارم امسال همه ی جام ها رو ببریم به امید موفقیت رئال
دیگه باید ببخشید دیر شده درگیر امتحانات بودم. دوستون دارمlove::roz::
دیشب دوباره رونالدو برای طرفداراش گل کاشت هرچه از یورو میگذره رونالدو بهتر میشه
پرتقال که با همه دوست داشتن رئالی هاش خوراکه ما اسپانیایس که بفرسمیشون خونشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب در مورد عملکرد بازیکنا رونالدو تو 2 بازی اخیر عالی بوده
به شخصه مخصوا با بازی امشب المان اعتقاد دارم خدیرا فوق العاده بوده و یکی از بهترین رئالی ها بوده
کاسیاس مثه همیشه با ثبات بوده و کونترائو هم عملکردش خیلی خیلی بهتر از کاراییش تو رئال بوده
کلا بهتره بگیم رئالی های یورو عمل کرده خیلی خوبی داشتند دور از همدیگه که این واقعا خوبه.
امشب مصاف چند رئالی دیگه در قالب تیم ملی اسپانیا و یه رئالی دیگه محبوب شده به نام بنزما در قالب ترکیب فرانسه
جالب اینکه کریم تو یورو درخشش خیلی خوبی نداشته که البته ناشی از کم موقعیت سازی براش بوده البته هر چند خیلی دوسش دارم امیدوارم امشب هم کارایی خوبی نداشته باشه و برای رئال خودشو اماده کنه
کریم تو فرانسه نقش یک مهاجم رو نداره .......نقل قول:
درسته و حتی پاس گل هم دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما انتظار از کریم خیلی بیشتره و با همه غیر تخصصی بودنه پستش نمیشه گفت خیلی خوب کار کرده
اوزیل هم دیشب بهترین بازیکن زمین شناخته شد واقعا تو وسط نظیر نداره ............
رئالیها خیلی خوب دارن خودشونو نشون میدن ، پیداست که برای لالیگا خیلی اماده اند این فصل باید منتظر بازیهای خوب رئال باشیم.
به امید رکوردهای جدید رئال مادرید
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
آره بخصوص توی بازی های آخرشون عالی بازی کردند دیشب هم خدیرا گل زد اوزیل هم بهترین بازیکن شنا خته شد یکی از مدعیان آقای گلی فعلا یه رئالی من که افتخار می کنم بهشون:eyvalla:
مسوت دیشب سومین بارش بود که بهترین بازیکن زمین شد.
دمش گرم. رونالدو هم 2بار شده
نه داداش دومین بارش بود یکی توی بازی مقابل پرتغال یکی هم مقابل یونان heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قابل توجه شما !نقل قول:
اوزیل برای سومین بار بهترین بازیکن میدان شد
مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل ، بازیکن رئال و تیم ملی آلمان توسط یوفا به عنوان بهترین بازیکن بازی آلمان - یونان در گدانسک آرنا انتخاب شد . این بازیکن بیشترین رای را در میان کمیته رای دهندگان آورد . بهترین بازیکن بازی را کوتو ، کارمبو ، میاتوویچ ، اشمایکل ، سمونسن ، شوکر و ویرا انتخاب می کنند .
اوزیل در مقابل یونان عملکرد درخشانی داشت و با دادن دو پاس گل ، تیمش را راهی نیمه نهایی کرد . این سومین باری است که از چهار بازی آلمان در یورو ، بهترین بازیکن می شود .