خیلی خوب بازی کردیم ولی نتونستیم از دو گلمون دفاع کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب بازی کردیم ولی نتونستیم از دو گلمون دفاع کنیم
به نظر من هم بازیمون عالی بود اسکار عالی بازی کرد تساوی مقابل یوونتوس هم غنیمته
خب چهارمین برد این فصل تو پنج بازی و کسب 13 امتیاز و تداوم صدر نشینی واقعا عالیه:chelsia::yes:
گرچه به سختی و تو دقایق آخر بازی مقابل استوک سیتی تونستیم این سه امتیاز رو کسب کنیم ولی مهم برد بود که به این نتیجه هم رسیدیم،بعد از بازی سخت تو جام باشگاهها مقابل یووه به این برد نیاز داشتیم.
هر چند همه میگن هنوز چلسی با تیمای نامدار و قوی تو لیگ بازی نکرده ولی همین امتیازای اول فصل حتی اگه مقابل تیمای نه چندان قوی باشه میتونه پایان فصل خیلی به درد بخوره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی امروز رو هم بردیم و صدرنشینی مون هم تکمیل شد ولی با اینکه اسکار و ماتا توی این بازی خیلی خوب بودند ولی در عوض تورس اصلا بازی خوبی رو ارائه نداد و در حالی که هافبک های چلسی براش موقعیت میساختند ولی اصلا روی جندندگی برای تصاحب توپ نداشت ولی موقعی که موزس اومد خط حمله چلسی بسیار خطرناک شد و هر لحظه ممکن بود گل بزنه ، موزس روی گل کول هم تاثیر گذار بود . به هر حال امیدوارم تورس حالا که تو ترکیب اصلی هست بتونه آمادگیش رو به دست بیاره .
بازی بعدی هم با ولورهمپتون توی جام اتحادیه است که امیدوارم دی ماتئو توی این بازی از بازیکنان نیمکت نشین استفاده کنه .
جان تری دوستت داریم :rose:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز صبح جان تری از فوتبال ملی خداحاقظی کرد . بازیکنی که در آخرین مصاحبه اش اشک هر هوادار چلسی رو در میاورد . :aaaa:واقعا چاره ای جز اینکار نداشت . اتحادیه ی مسخره ی فوتبال انگلیس که از فدراسیون فوتبال ایران تصمیمات عجیب و غریب تری گرفته اینبار هم در حالی که دادگاه تری رو تبرئه کرده بود باز هم بعد از یک سال هنوز پای حرفشه و انگار این تصمیم رو از همون اول گرفته بودند ولی دنبال فرصت بودند که پیدا کردند پیش خوب کسایی هم رفتند .
براداران فردیدناند ، که همه از مصاحبه های زیادی که ریو درباره ی تری انجام میدادند مطلع اند و این اختلاف به برادر کوچکتر هم کشیده شد و او در حالی که در بازی حرفی از تری نشنیده بود یک باره بعد از یک هفته ، شکایت کرد .
اما ذات بدش وقتی معلوم شد که تری خواست با او دشت بده ولی او حتی با اشلی کول که از تری دفاع کرده بود و هیچ کاری به کارش نداشت دست نداد و ذاتش رو بر ملا کرد .
این تصمیم تری نشون داد که معلومه که چرا فوتبال ملی انگلیس به هیچ جا نمیرسه چون با اتحادیه مسخره اش دیگه قدرتی نداره . تیم ملی انگلیس حتی صعودش از مرحلبه گروهی یورو رو مدیون تری هست چون او توپ رو از توی دروازه کشید بیرون و کاری که انگلیس 1 - 0 ببره ولی مقامات بالاشون حاظر نشدند از دشمنیشون دست بردارند .
با این همه دشمنی و کینه دوزی و مصاحبه و .. علیه تری ، او هیچ وقت مصاحبه ی بدی انجام نداد و بر علیه کسی هم حرف نزد و به کسی هم توهین نکرد و این خصوصیاتشه که هواداران چلسی هر بار که ورزشگاه میرند پارچه های زیادی رو روی نرده های استمفوردبریج نصب میکنند و در موقع شروع بازی تشویقش میکنند . برای ما هم هیچ وقت این بازیکن از یادمون نمیره و فوتبال انگلیس باید به داشتن همچین بازیکن با غیرتی بباله .
همیشه در فلبمونی JT26 :chelsia:
من موندم مگه یه بازیکن چند بار باید تبرئه بشه تا این رسانه ها و اتحادیه انگلیس ولش کنند:ey babaaa::chakoshi:
تو صحبت های آخرش گفته : پس از آنکه شنيدم اتحاديه فوتبال بازهم به دنبال تحقيق در زمينه رخدادهاي فصل گذشته است، احساس کردم سران اين اتحاديه قصد دارند به هر شکلي که شده مرا جريمه و يا محروم کنند. اين در حالي است که من در دادگاه از هر گونه اتهامي در زمينه نژاد پرستي مبرا شدم. تصميم در خصوص خداحافظي از تيم ملي را نيز بر همين اساس گرفتم زيرا اتحاديه به دنبال دور کردن من از تيم ملي است.
بستن بازوبند کاپيتاني تيم ملي کشورم آرزويي بود که از زمان کودکي داشتم و اين يک افتخار واقعي است. من هميشه تمام تلاشم را براي اين تيم کرده ام و اين تصميم قلب مرا شکست، من براي هادجسون و تيمش آرزوي موفقيت دارم.»
کاپيتان چلسي در پايان گفت: «مي خواهم از تمام مربيانم در تيم ملي تشکر کنم که 78 بازي ملي را به من هديه دادند. همچنين از هم تيمي ها، هواداران و خانواده ام براي حمايتشان تشکر مي کنم و در نهايت اعلام مي کنم که از اين به بعد فقط روي چلسي تمرکز خواهم کرد و هرگز از اين تصميم منصرف نخواهم شد.»
ما همه بهت افتخار میکنیم کاپیتانom:::chelsia:
بیچاره جان تری این ناحقی بزرگی بود که در حقش کردن دل آدم می سوزه بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی تنها آرزوش بوده بیچاره حیف شد
چلسی امشب مثابل ولوز به میدون میره و بالاخره اون روز فرا رید که بازیکنان نیمکت نشین و جوون به میدون بیان و بدرخشند . بهترینشون هم لوکاس پیازون 20 ساله که خیلی آینده داره . سایت رسمی چلسی هم در پیش بازی ای که چند ساعت قبل از بازی منتشر کرده بود نسبتا ترکیب رو لو داد و احتمالا وزس ، آزیپلیکوئتا ، مارین ، ترنبال و رومئو به میدون میرند .
اگه چلسی توی جام اتحادیه 2 بازی دیگه رو هم ببره فینالیست میشه . صل قبل با بدشانسی در نیمه نهایی در زمان ویلاس بواس به لیورپول خوریم و حذف شدیم ولی این دفعه قرعه آسون تره . :yes:
برد شیرین و قاطع 6 بر 0 مقابل ولوزهمپتون تو جام اتحاديه رو تبریک میگم:ahaaaaaa::hooora2:
چلسي تو این بازی که به تعدادي از بازيکنان اصليش استراحت داده بود، تونست با نتيجه پر گل 6 بر صفر ولوز را شکست بده.
گري کيهيل 4، رايان برتراند 8، خوان ماتا 17، رومئو 53، فرناندو تورس 58 و ويکتور موزز 71 براي چلسي گل زدند تا چلسی به سادگي راهي دور بعد بشه:ahaaaaaa:
تورس تا حالا از همه ی بازیکنای چلسی بهتر بوده و نقش مهمی تو پیروزی های چلسی داشته تا آخرش هم باید تو چلسی بمونه
eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انتظار از تورس خیلی بیشتر از ایناست 60 میلیون نگرفته بیاد توی کل فصل 10 گل بزنه ، ازش انتظار اقای گلی داریم با این مبلغ هنگفتی که گرفته.:babaa::shame::shame::babaa:lol:-
بازم میگم که تورس بهترینه تو چلسی پولی هم که میگیره خیلی کمه واسه بازیکنی مثه اون این پول چیزی نیس بعدشم یاید بازی خوبشو در نظر بگیریم شاید خیلی خوب بازی کنه ولی فقط نتونه گل بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط franki [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تورس یه مهاجمه پس کارش غیر گلزنی چی میتونه باشه؟
خود تورس هم میدونه در حد و اندازه های خودش در چلسی ظاهر نشده . از نظر من موقعی که تو لیورپول بود بهتر کار میکرد اما الان اعتماد به نفسش خیلی اومده پایین. در جاگیری ها خیلی مشکل داره . تورس یه مهاجم خوبه ولی در چلسی خوب ظاهر نشده.love::
نقل قول:
تورس 12 میلیون یورو در سال میگیره که با این پول سومین بازیکن پر درآمد اروپا است . تورس از لحاظ روحی و روانی امسال خیلی بهتر شده کارد فنی و بازیکنان چلسی این رو گفتند ولی خوب متاسفنه سرعتش خیلی کمه و به خاطر همین مدافع های حریف میگیرنش ولی دریبل های فوق العاده ای داره .
تا اینجا توی این فصل تورس 4 گل زده که آمار خوبیه به شرطی که ادامه اش بده و اگه ادامه نده دی ماتئو به موزس که خیلی بهش علاقه داره بازی میده .
آره مهاجمه ولی همه ی مهاجما که تند تند گل نمیزنن بستگی به شانسشون داره که موقعیت واسشون جور بشه یا نه فردا هم مسابقه داریم با آرسنال تورس گل میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-ارسنال نترکوند ، چلسی خراب کرد کارو روی دو تا سوتی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2-این تیم با تیم سال پیش از زمین تا اسمون فرق داره.
3-اون موقع ویلاس بواس(IQ Less) سرمربی بود الان دی متئوی ایتالیایی سرمربیه.
@elahe : یک مهاجم خوب باید برای خودش موقعیت بسازه نه وایسه تا بر حسب شانس موقعیت گیرش بیاد. باید بدونه کی شوت کنه و کی پاس بده که تورس همه اینا رو از یاد برده ، یکی از دلایلی که کم گل زده همینه نمیدونه کی توپ روو ششوووووت کنه.:babaa::babaa::babaa::delgarmi::delgarmi::o hum::ohum:
60میلیون پوند پول زبون بسته بجای تورس سالی هم 12میلیون بالاتر از کریس بزرگه هیچ بخاری هم نداشته
ظلمه بخدا فالکاو رو بیار چاه نفت روسیه یا لا منتظریم:دی
حالا که بحث تورس رو پیش کشیدید باید بگم که تورس موقعی به چسی اومد که مصدوم بود و توی همون روز های اول بهش بازی دادن و وقتی نا آماده بود کاری نمیتونست بکنه به خاطر همین شرایطش خیلی بد شد فصل بعد زمان ویلاس بواس اولش خوب بود ولی بعدش که نتایج چلسی بد شد تورس هم افت کرد و بعدش هم زمان دی ماتئو تو معدود بازی هایی بود بد هم بازی نکرد تا این فصل .
توی این فصل گلزنی تورس به لحاظ آماری خوبه ولی خوب موقعیت هدر میده . در مورد این هم که چرا تتورس خیلی عقبه و توی حملات نیست جوابش معلومه . تورس سرعتش خیلی کمه اما دریبل و حفظ توپش عالیه به خاطر همین دی ماتئو تو کناره ها ازش استفاده میکنه .
ترکیب چلسی اعلام شد و اسکار دوباره به جای لمپارد اومد . اینقدر اسکار خوب کار کرده که رفته تو ترکیب اصلی . :ookk:
مبارک باشه برد خوبی بود تو پستای قبلیمو اگه خونده باشین گفنه بودم تورس گل میزنه یه گل هم که ازش آفساید گرفتن همش می خواست گل بزنه اون تک به تکی هم که از دس داد پنالتی بود
تورس جواب اونایی رو که می گن پولی که گرفته حقش نیس رو داد تورس تو چلسی بهترینه البته بعد از دروگبا که جاش تو این بازی خالی بود
واقعا از این برد خوشحال شدم مخصوصا که آرسنال چند تا موقعیت خیلی خیلی خطرناک به وجود آورد و موقعی که پودولسکی ضربه سر رو زد قلبم اومد تو دهنم و سر موقعیت ژیر فکر کردم کار تموم شده ولی اینجا واقعا باور نکردنی توپ رو زد بیرون . همه ی بازیکنان خوب بودند جز رامیرز که خیلی تعلل میکرد و هنوز اون رامیرز سابق نشده . تورس هم واقعا تماشایی کار کرد و تا ثانیه های آخر هم میجنگید . ماتا هم دوباره هممون ماتای قبلی شده و حتما باید بهترین بازیکن زمین انتخاب بشه . ولی ای کاش لمپارد بازی میکرد . حیفه که همچین بازیبکنی نیمکت نشین باشه .
دیگه خیالم هم از صدر نشینی راحت شد و اگه تاتنهام بتونه جلوی منچستر یونایتد رو یگیره دیگه واقعا عالی میشه .
بازی خوبی بود و چلسی خیلی خوب تونست بازی رو اداره کنه و صدر نشینی رو حفظ کنه و از فرصت هاش استفاده کنه هر چند آرسنال هم خوب بازی کردو چند جایی هم شانس باهامون یار بود و چک به دادمون رسیدki::
ولی اینا هم باید بدونیم که آرسنال میزبان این بازی بود و به قول فردوسی پور تماشاگران خوب نقششون رو انجام دادند که تا توپ دست اشنی کول و جان تری میفتاد همه با هم و خودجوش این دو بازیکن رو هو میکردند.
در کل بازی قابل قبولی بود ولی میشد بهتر بازی کنند و طرفدارا رو تا آخر بازی سکته ندند.:haaa::chelsia:
بازی دوم لیگ قهرمانان در مقابل تیم نه چندان مطرح نورديالند رو با نتیجه قاطع 4-0 پیروز شدیم:ahaaaaaa:
هر چند نورديالند تیم قوی و اسم و رسم داری نیست ولی هر بازی تو لیگ قهرمانان اهمیت خودشو داره و همه تیما برا برد میان تو زمین و این رو هم یادمون نره که چلسی تو این بازی میهمان بود ولی با اقتدار پیروز شد،:hooora2:
با توجه به مساوی یووه و شاختار و برد پرگل چلسی ،چلسی با چهار امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به شاختار فعلا تیم اول گروهه:chelsia:
تو هفته هفتم هم با برد پرگل 4-1 مقابل وريچ سيتي پيروز شدیم و همچنان صدرنشين لیگ جزیره هستیم:-shad:hooora2:
برای چلسی تو این بازی تورس، لمپارد، هازارد و ايوانويچ به ترتيب دردقايق 14 ،22 ،31 و 76 گلزني کردند.
چلسی هر هفته بهتر از هفته قبل میشه و تیم کم کم به اون هماهنگی مطلوب و هدف بازی تماشاگر پسند داره میرسه که دیگه منتقدین نیان بگن ضد فوتبال بازی میکنیم :yes::chelsia:
چلسی دیشب باز هم برد تا شرایط تیم برای دو بازی مهم مقابل تاتنهام و شاختار بسیار خوب بشه . پیروزی این دو بازی توی این موقع از فصل خیلی مهم باشه مخصوصا که هر دو تا تیم جزو رقبای چلسی محسوب میشن البته بازی بعدی با تاتنهام 29 مهر هست که به خاطر بازی های ملی باید نزدیک دو هفته لیگ ها تعطیل بشن .
از این هم خیلی خوشحالم که تورس داره به اوجش بر میگرده البته دی ماتئو گفته که اگه تو بازی هم ملی استراحت نکنه ممکنه تو چلسی برای چند بازی نیمکت نشین باشه .
تبریک به خاطر برد خب اسپانیا که همیشه تورسو فیکس نمی کنه پس تورس اونجورا هم خسته نمیشه می تونه تو چلسی فیکس باشه
این اتحادیه فوتبال انگلیس باز هم به کار هاش ادامه داد و اشلی کول رو که تو دادگاه از تری حمایت کرده بود به خاطر نوشتن اعتراض برای حکم تری جریمه کرد . این هم یک نشونه دیگه از دشمنی هاشون بود که معلوم نیست چرا با این بازیکنان این کار ها رو میکنن . ولی به هر دلیلی هم که باشه اگه کول رو هم مثل تری چند جلسه محروم کنن باز جایگزین مناسبی براش هست و نگرانی زیادی به وجود نیامد .
یه نکته عجیبی که امروز دیدم اینه که توی لیست دعوت شدگان تیم ملی اسپانیا ماتا رو دعوت نکرده . ماتا الان تو اوجه معلوم نیست چرا دعوتش نکردن ؟ :fek konam:
چلسی دیشب باخت و باز مثل دو باختی دیگه ای که به دست آوردیم تورس و لوییز بدترین بازیکنان چلسی بودند . دی ماتئو هم زاد از عملکرد بازیکنان راضی نبود و شایعاتی به وجود اومده که دی ماتئو به استوریج تا حدی اعتماد داره و گفته که برنامه های زیدی براش داره و اگه مصدوم نمیشد شاید بازی های خیلی بیشتری انجام میداد .
حالا همه چیز تموم شده چلسی یکشنبه تو یک بازی بسیار حساس مقابل منچستر یونایتد قرار میگیره و اگه چلسی این بازی رو ببره تا حد زیادی صدرنشینیش تثبیت میشه . یه جورایی احساسی که نسبت به بازی چلسی نسبت به تیم های بزرگ دارم خیلی خوبه .
فقط ای کاش تورس بگرده و گرنه معلوم نیست چلسی دست به چه کار هایی بزنه . اگه تورس تو خط حمله چلسی باشه خیلی خوبه چون هم تکنیک خوبی داره و هم حاشیه نداره ولی حیف که هنوز اوج نگرفته . :aaaaaa:
بازی های دور رفت گروهی هم تموم شد و چلسی 2-1 به شاختار باخت و یووه هم 1-1 با تیم دانمارکی مساوی کرد:khelal dandoon:
درباره بازی چلسی میتونم بگم این چلسی، چلسی همیشگی نبود و بازیکنان تو این بازی هماهنگ نشون ندادند مخصوصا خط دفاعیش که خیلی متزلزل نشون داد و اکثر جاها جا موندم به ویژه دو گلی که خوردیمeterza::-
البته منکر بازی خوب تیم شاختار هم نمیشه شد و اگه از موقعیتاشون درست استفاده میکردن میتونستند گلای بیشتری هم بزنندki::
دیگه نمیدونم چی بگم ؟ از این بخت بد یا از این فساد یا از داوری . تنها چیزی که میتونم بگم اینه که تیم اگه همه بازیکنانش رو آماده داشته باشه جلوی تیم بدون داور برنده هست و واقعا میتونه خوب بازی کنه . ماتا و هازارد کل دفاع منچستر رو به هم ریختند و تا وقتی هم که چلسی 10 نفره بود باز هم حمله میکردند ولی تیم 9 نفره جلوی داور حریف دیگه نمیتونه کاری بکنه تازه اگه ل تا حدی آفساید هم بخوره . :-ang
وقتی چلسی از شاختار باخت خیلی ناراحت شدم ولی آلان خیلی هم خوشحالم که تیم مورد علاقم اینقدر خوب و پاک بازی میکنه . از بردن لیگ قهرمانان اروپا هم بیشتر ارزش داره . :whistle3:
دیگه هم حوصله ی بحث در این مورد رو ندارم . ما رو باش که فکر میکردیم یه داور جوون گذاشتن دیگه خیالمون راحت باشه .
فردا بازی چلسی و منچستر یونایتد در جام اتحادیه است . بازی ای که میتونه انتفام شکست ناعادلانه 2 رز قبل باشه . توی این 2 روز آنقدر حواشی به وجود اومده که اگه دوباره ناداوری اتفاق بیفته دیگه توجیه ی وجود نداره . البته توی این بازی ممکنه دو تیم ازبازیکنان نیمکت نشینشون هم استفاده کنند به خصوص که چلسی 4 بازیکنش رو هم در اختیار نداره . تورس هم برای اولین بار در این فصل دیگه بازی نمیکنه و حالا استاریج با استعداد و موزس میان تا خودی نشون بدن .
شاید بازیکنان نیمکت نشین انگیزه ی بیشتری برای بردن داشته باشند . حالا باید بیبینیم چی پیش میاد .
خوشبختانه این بازی رو هم صدا و سیما البته از شبکه ی ورزش پخش میکنه و تا حدی امیدوارمون کردن پس از مدت ها . :hooora2:
چلسی ساعت 1:45 دقیقه بامداد تونست منچستر یونایتد رو 5 - 4 شکست بده . تا دقایق آخر هم چلسی بازنده بود ولی ناگهان هازارد یک پنالتی رو گل کرد تا یکدفعه امیدم زنده بشه . در وقت های اضافه هم چلسی بسیار خوب بازی کرد و دو گل زد تا این بازی حساس بالاخره تموم بشه .
خدا رو شکر مثل بازی قبل هم داور اشتباه موثری نکرد و قضاوت خوبی داشت . از همه این بیشتر خوشحالم میکنه که چلسی با تعدادی از بازیکنان نیمکت نشین و کم تجربه تونست به پیروزی برسه مثل لوکاس پیازون که تازه داره میره تو 19 سالگی .
تلافی بازی یکشنبه شب که با ناداوری به منچستر باختیم رو امشب با بازی خوبی که کردیم تونستیم بگیریم:ookk:
مثل بازی دیشب آرسنال بود که ثانیه آخر آرسنال بازی رو به وقت اضافه کشوند،چلسی هم تو ثانیه های آخر بازی رو مساوی کرد و بازی که به وقت اضافه کشیده شد یه نفس راحت کشیدم و مطمئن بودم تو وقتای اضافه بازی رو میبریم:haaa:
هر چند تو این بازی دو تیم از بازیکنان ذخیره استفاده کرده بودند و بیشتر گلای این بازی روی اشتباهات فردی بازیکنان خط دفاع دوتیم به ثمر رسید مخصولا 4 گلی که منچستر زد که همش روی اشتباه خط دفاعی و کم تجربی بازیکنا چلسی زدند:ehe:
منچستر به جز گلایی که روی اشتباهات خط دفاع زد دیگه کار خاصی تو این بازی نکرد در مقابل چلسی بازی قابل قبولی ارائه کرد و میتونستیم گلای بیشتری هم بزنیم که بدشانس بودیم:chelsia:
4 گل خوردن از تیم دوم منچستریونایتد بزرگ چه حسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kingXSA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول از همه لطفا ادب رو در این انجمن رعایت کنید . دوما اگه بازی رو دیده باشید متوجه میشید که چلسی هم کم بازیکن نیمکت نشین نگذاشته بود . موزس ، استاریج ، برتراند ، آزپیلیکوئتا ، رومئو و پیازون تا اینجای فصل هیچ کدومشون بیشتر از 3 بازی انجام نداده بودند . پیازون که تازه دومین بازی رسمیش برای تیم برزگسالان چلسی بود ببا اینکه دومین فصل اومدنش به چلسی بود . تازه 4 بازیکن چلسی هم محروم و مصدوم بودند . پس چلسی هم نسبتا با تیم دومش بود .
دوما چرا نمیگی که چلسی هم 5 تا گل زد ، چرا نمیگی موزس دو تا تک به تک خرب کرد ، لوییز به تیرک زد ، استاریج دو تا موقعیبت خیلی خوب خراب کرد و هازارد هم تو دقیقه ی آخر یک تیرک دیگر زد . اگر از این زاویه به بازی نگاه کنی زدن 4 گل زیاد موثر نبود .
سوما دفاع چلسی در نود جان تری همینطوره چون داوید لوییز اصلا آماده نیست و تو تا گل منچستر مقصر بود . در بازی قبل هم خیلی بد بود .
چهارما یک تیم برای برد حتما باید بره کل بازیکانش رو عوض کنه ؟ بالاخره نباید تیم بازیساز داشته باشه یا بازیکنی مثل هازارد که دفاع حریف رو به هم بریزه . وقتی نیاز به همچین بازیکنی داری چرا نباید ازش استفاده کنی ؟ دو تا گل منچستر روی اشتباهات صد در صدی مدافعان چلسی بود چه برسه که اگه میخواست این ها رو هم نگذاره معلوم نبود چه اتفاقی میفتاد .
در ضمن یه نکته ی دیگه که کاربران اینترنتی میگفتند اینه که داور هوای چلسی رو داشت و چرا باید دو تا پنالتی بگیره ولی حتی داور میتونست یه پنالتی دیگه هم بگیره . این عکسی که توی یک سایتی پیدا کردم را نگاه کنید :
به هر حال بازی تموم شد و چلسی باید در مرحله ی بعد باید لیدز یونایتد بازی کنه که اگر این تیم رو شکست بده به نیمه نهایی عود میکنه .
این برد شیرین رو به طرفدارن چلسی تبریک میگم:jeddiiiii:
اولا مگه من چیزی گفتم که شما میگی که ادب رو رعایت کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:sohappy:دو ا یه سوال داشتم چلسی تیم دومش بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!آزارد ، کیهیل ، لوییز ، اسکار ، میکل ، چک ،... کشکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!:ey babaaa:(منچستر از ترکیب اصلی فقط رافائل در زمین بود)سوما داوری کاملا به نفع چلسی بود حتی گل دقیقه 94 هم 30 ثانیه(حتی بیشتر) از وقت بازی گذشته بود (در موقع وقت اضافه هم هیچوقتی تلف نشد که داور بخواد وقت اضافه رو اضافه کنه.چهارما پنالتی که براتون گرفتن 50 50 بود.پنجما برو عکسی رو بیار که توپ به دست بازیکن ما خورده باشه نه که نزدیکش باشه.ولی خدایی چه حسی داره از تیم دوم ما 4 تا خوردین؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط DanielBahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kingxsa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونکه 30 پانیه مونده بود به بهخ 4 دقیقه . پنالتی دوم چلسی هم تا حدی شبیه پنالتی گیگز بود . توی اون عکس واقعا توپ به دستش خورد و جهتش عوض شد . در ضمن همهم ترین مسئله ای رو هم که گفتی در مورد بازیکنان ، چلسی 4 بازیکنش رو نداشت و غیر از این بازیکنان نفرات دیگه ی نداشت . به همین دلیل برای اینکه نیمکت خالی نباشه دی ماتئو از ساویله استفاده کرد که تا حالا فقط برای تیم زیر 21 ساله های چلسی بازی کرده .
دیگه هم نمیخوام در مورد بازی بحث کنم ولی خوب شما قبل از اینکه این حرف رو میزدی با خودت میگفتی که اگه منچستر یونایتد با همین خصوصیات 5 - 4 چلسی رو میبرد آیا هوادار چلسی این رو میگفت ناراحت نمیشدی ؟ به هر حال فوتبال هم همینه . یک تیم میبره یه تیم میبازه . یه بار میبینی یه تیم بزرگ نود دقیقه حمله میکنه و گل نمیزنه ولی یک تیم خیلی کوچکم یه موقعیت داره اون رو هم گل میکنه و پیروز میشه .
در ضمن اگه سو تفاهمی هم شد که عضر میخوام ولی خوب هر کی به یه شکلی از یک موضوع برداشت میکنه . من هم اینطورم .
ماسفنه مصدومیت ها و محرومیت های متوالی و فشردگی مسابقات کار به دست تیم داد تیم پنجمین بازیش رو تو 15 روز اخیر مساوی کرد و تورس هم دوباره مثل سابق موقعیت از دست داد و اگه اسکار و هازارد نبودن ممکن حتی این گل رو هم نمیزدیم . تورس واقعا افت کرده و رو نیمکت استوریج آماده هست و لوکاکو هم در ژانویه میتونه به تیم برگرده تازه موزس هم هست که دی ماتئو خیلی بهش اعتقاد داره .
به هر حال فشردگی مسابقات همچنان ادامه داره و چلسی بید چهارشنبه با شاختار و شنبه با لیورپول بازی کنه ولی تمام غایبان بر میگردن و تیم از این فشار دربیاد . اگه این دو بازی رذو چلسی ببره وضعیتش در هر دو جام به طور موقت خوب میشه .
چلسی این فصل خیلی خوب لیگ رو شروع کرده به نظر ucl پارسال به بازیکنان انگیزه خاصی داده. دیمتئو خوب توانسته چلسی رو متحد کنه.کمی اخلاقش شبیه به مورینیوست.
چلسی هفته قبل 2 بازی مقابل یونایتد داشت که شاید نباید نتایج چلسی 1 باخت و یه برد باشه.با اینکه یونایتدی هستم ولی داور چندین بار حالا نمیدونم اشتباهات داوری بود یا نه به نفع منچستر سوت زد!.
از نظر من این نتایج به نفع چلسیه تا منچستر چون چلسی هنوز جام حذفی رو داره ولی یونایتد نداره.
امشب هم میزبان شاختار هست تا باخت قبل رو جبران کنه.
خوب نظر خاصی ندارم ایشالا که موفق باشه
برد ارزشمند 3-2 مقابل شاختار رو تبریک میگم:hooora2:
گرچه این برد با گل دقیقه 94 موزس به ثمر رسید ولی تونستیم سه امتیاز رو کسب کنیم و تلافی بازی رفت رو بگیریم و فعلا تیم اول گروه باشیم:yes:
خود دیمتئو هم گفته :بايد اعتراف کنم کمي هم خوششانس بوديم اما در کل مستحق کسب سه امتياز بازي بوديم. ki::
بازم روی اشتباهات خط دفاع دو گل رو خوردیم، نبود اشنی کول تو بازی هم بی تاثیر نبود، در کل باید روی خط دفاعی بیشتر کار کنیم که دیگه سوتی ندند:chelsia: