نقل قول:
سعيد جان در مورد يكنواخت بودن بازي بارسلونا كه شكي نسيت ! اينو همه ميدونن چون بارسلونا فقط با تيكي تاكا (( پاسكاري هاي پي در پي و هجومي )) بازي ميكنه و اصلا سبك ديگه اي نداره........
ولي بايد قبول كنيم يه مقدار چلسي هم شانس آورد ! (( اينو ميشه از اون دوتا تيرك و تك به تك هاي پي در پي كه توسط الكسيس و فابرگاس خراب ميشدن فهميد )) شما خودت قضاوت كن....! مگه چلسي بيشتر از يه حمله تو كل بازي داشت ؟ من نميگم چلسي بد بازي كرد من ميگم تاكتيك خاصي جز دفاع كردن نداشت ! به نظرت دفاع كردن يه نوع تاكتيكه ؟ دفاع كردن تاكتيك نيست بلكه يه شيوست براي مقابله با تيم هايي كه خط حمله هاي قوي دارن ! اونا فقط برنامه ريزي دقيقي داشتند اما تنكيك و تاكتيك خاصي رو به نمايش نذاشتن ! اتفاقا من هم از عملكرد دي متئو شگفت زده شدم اما نه تو تاكتيك بلكه تو دفاع كردن !
بارسلونا حداقل ميتونست 3 تا بزنه اما دفاع چلسي اونشب فوق العاده بود ! ولي دفاع كردن خوب با تاكتيك تيمي فرق ميكنه عزيز ! بارسلونا نميتونه تغيير تاكتيك بده چون اكثر كاراش رو با همين تاكتيك فعلي انجام ميده .........
حالا به دو نكته توجه كن :
1 - فرض كن بارسا بياد تاكتيكش رو دفاعي كنه خب طبيعيه كه اين امر غير ممكنه چون تيمي دفاعي بازي ميكنه كه حداقل يكي دوتا مهاجم تنومند داشته باشه كه حداقل بتونه ضد حمله بزنه ! خب با داشتن مهاجميني مثل مسي و الكسيس اين امر محاله !
2 - فرض كن بارسلونا تاكتيكش رو نيمه هجومي كنه درسته در اينجا هافبك هاي قدرتمندي مثل سسك - ژاوي و اينستا داره ولي با من تو من بازيكناني تنومندي مثل لمپارد - رائول مرلس و ....... نگه داشتن توپ در دست هافبك هاي بارسلونا يكم سخت ميشه !
خب پس فقط يه گزينه ميمونه و اونم اينه كه تيم هجومي بازي كنه و در اينصورت ميتونه حتي به دفاع چند لايه چلسي نفوذ كنه و گل بزنه ! كه البته در بازي با چلسي زياد نفوذ كرد و فقط يكم بدشانسي آورد...........
در نهايت تغيير سبك در بارسلونا به نظر من غيرممكنه و اين تيم فقط با تاكتيك هجومي ميتونه موفق بشه !
داداش اول اينو بگم كه بارسا خوب بازي كرد و چندين بار توپو به تير زد و شانس هم كمي با چلسي يار بود!
بازي خوب براي چلس يمقابل بارسا اين بود كه بتونه بازيكنان بارسارو كنترل كنه كه به هدفش رسيد و اين هم همين جور الكي به دست نيومد ! نميشه 11 تارو بچيني دور محوطه جريمه و انتظار داشته باشي بارسا بهت گل نزنه ! نه داداش تاكتيهاي دفاعي اينقدر پيچيده و متفاوت هستند كه من و شما حتي نميتونيم كامل در موردش صحبت كنيم ! وقتي چلسي تو نيمه اول گل زده و 45 دقيقه براي بارسا فرصت هست كه گل تساوي رو بزنه ! حالا بايد نوع بازي بارسا با وقتي كه بازي مساوي بود فرق كنه يا نه؟! ولي ميديدم كه بارسا جريان بازي رو كند ميكرد ! چيزي كه كاملا به نفع چلسي بود ! پاسهاي زياد در ميانه ميدان و جايي كه هيچ خطري براي چلسي ندشت و همين كه جلوتر ميومدند توپگيري هاي بازيكنان چلسي باعث از دست رفتن موقعيت ميشد ! دقت نكردي داداش هافبك هاي بارسا محو شده بودند !
شما ميگي چلسي تاكتيك خاصي نداشت جز دفاع كردن ! مگه تاكتيك فقط واسه حمله هست ! نه داداش سخت در اشتباهي ! فكر كن ببين چي گفتي!! ميگي مگه دفاع كردن تاكتيكه؟! تاكتيكهاي دفاعي بسياري هستند و هر مربي نوعي تفكر دفاعي و هجومي داره ! اين حرف واقعا بي اساس هست داداش ! اگه اينجور بود كه شما ميگي چرا رئال با دفاع متلق نتونست جلو بارسارو بگيره! چرا ميلان نتونست ؟!چرا بقيه تيمها ؟! به نظر من انديشه هاي تاكتيكي ديمتئو تو اين بازي بر اينديشه هاي تاكتيكي گوارديولا پيروز شد ! نوع وظايف بازيكنان دو تيم كاملا متفاوت بود ولي مهم اينه كه بازيكنان چلسي موفق شدند وظايفشون رو به خوبي اجرا كنند ولي بارسايي ها نه ! اين يعني پيروزي تاكتيكي.
مشكل شما اينه كه فكر ميكني تاكتيكي يعني انواع حملات و حركات هجومي ! بحث از همين جا به مشكل ميخوره !
در مورد موارد 1 و 2 كه گفتي بايد بگم كاملا متعجب و مخالفم ! اصلا ربطي نداشت .
يعني چي بارسا بياد تاكتيكش رو دفاعي كنه؟!
يعني چي تاكتيكش رو نيمه هجومي كنه؟!
داش رضا اينا چيه؟:hehee:
براس بايد راه هاي براي خنثي كردن ضدحملات تيمهاي مثل چلسي و رئال رو پيدا كنه و با تغيير در نوع چينش بازيكناهاش راهي براي شكستن سد دفاعي چنين تيمهاي رو پيدا كنه ! و كلا ربطي يه چيزايي كه گفتي نداشت.
داداش كلا داري از بحث خارج ميشي ! تغيير سبك با تغيير تاكتيك خياي متفاوته ! سبك بارسا نيازي به تغيير داره ولي لازمه بازي بارسا جلو ختافه و چلسي يه كم فرق كنه ! تو اين مورد باز مورينيو بهتر عمل ميكنه ( مورينيو هم مكشلاتي داره و گوارديولا هم همين طور)
داش رضا در مجموع اين بحث از ريشه مشكل داره چون تعريف درستي و تاكتيك ,تغيير تاكتيك و شيوه هاي مختلف اون رو نياز هست كه بيشتر در موردشون فكر كني.
داداش رضا اميدوارم از لحن صحبتهاي من ناراحت نشده باشيد چون من فقط خواستم به بحث فوتبالي داشته باشيم.
موفق باشي داداشroz::roz::