agha tooorooooo khodaaaa sahneye lebase abi neshoon dadane farhado be longiyaro bezariiiiid tooooroookhoodaaaa
:hehee::sigar:
نمایش نسخه قابل چاپ
agha tooorooooo khodaaaa sahneye lebase abi neshoon dadane farhado be longiyaro bezariiiiid tooooroookhoodaaaa
:hehee::sigar:
بین دقیقه 40 تا 45 یه بچه بود که رو صورتش نوشته بود 8 اونو میخوام
با تشکر
متاسفانه نشد که گلهای این هفته رو زودبزارمو تا همین الان کلاس بودم
ولی تمامی درخواست ها و گلها به زودی اضافه میشن - لطفا صبور باشیدroz::
ای ول به جادوگر دمش گرم
خوب حال مجیدی رو گرفت
گلشم تکمیل حال گیری بود
مجیدی هم جز اخراج و کارتهایی که گرفت و دریبل هایی که از کریمی وشیث خورد هیچ کاری نکرد ، البته این افتخار نصیبش شد که بار دیگه در کنار بهترین بازیکن تاریخ ایران (علی کریمی) بازی کنه و کریمی رو ببینه
اگه چند تا صحنه از بلاهایی که شیث سره مجیدی دراورد بزاریید لطفا
دریبلایی که مجیدی از شیث خورد بزاریید
سلام لطفا دریبلایی که مجیدی از شیث خورد و بزارید
سلام لطفا صحنه لایی که فرهاد مجیدی به علی کریمی زد و بزارید
لطفا گل الغرافه رو هم از شبکه سه با گزارش مزدک بزارید
بازی برگشت پیروزی و الغرافه
همون صحنه هایی که نوری در اواخر نیمه اول خراب کرد موقعیت صد در صد بود
و شیرجه کله زاید که توپ به هوا رفت و صحنه موقعیت های فرهاد
چی شد دریبلا............................
چرا مثل قبل یه خلاصه دقیق و عالی نمیزارید crying::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط coyote [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط coyote [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !Arman! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba2133 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به پست دوم اضافه شدند .roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidehsani17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه بازی به صورت پارت پارتی آنچنان ازش استقبال نشد ـ خلاصه بازیها با همون روند خودش با کیفیت خیلی خوب از برنامه 90 گذاشته میشه
یه بار دیگه محض اطلاع کاربران عزیز عرض کنیم از هفته اینده زحمت گلهای داخلی به آقا رضای عزیز ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) سپرده میشه ـ سعی کنید تو این مدت از درخواست فایل های غیر ضروری خودداری کنید roz::
خب منم پارت پارت دوس ندارم ! خلاصه بازی مثل بازی پرسپولیس اشباب 6-1 رو میخوام :(
اون واقعا کامل و با کیفیت بود ................
خلاصه این بازی با کیفیت خیلی خوب به پست دوم اضافه شد ــ ولی خلاصه بازیهای سپاهان و استقلال در دور چهارم از برنامه 90 گذاشته میشه roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دستت درد نکنه
کارت خیلی درسته :-shad
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی . حرف ندارییییییییییییییییین !!! love::love::love::
لطفا خلاصه بازی الهلال و پرسپولیسو بزارید. اون همه موقعیت الهلالم توش باشه! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان عزیز جهت دانلود تک گل بازی بر روی گزینه قرمز کلیک راست کرده و گزینه SAVE TARGET AS را انتخاب کنید و به راحتی دانلود کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این بازی الهلال با یک گل پیروز شد.
دانلود تک گل الهلال به پرسپولیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع:iranfunmag.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jafar_ilam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه بازی سه شنبه بعد از برنامه 90
بازی پرسپولیس الشباب که 3-1 تموم شد
دقیقه 28:50 پاس پشت پای کریمی
دقیقه 48:30 دریبل کریمی
دقیقه 50 هم تکرار دریبل
ممنون roz::
یه درخواست خیلی همه داشتم و اون اینکه خواهش میکنم تا جایی که براتون امکان داره صحنه های بازی رو که دوربین تماشاگرها رو نشون میداد بزارین.
خیلی از جاها به خاطر دخترای پرسپولیسی ایران تصویر آهسته نشون میداد و ما خیلی دوست داریم صحنه های تشویق هواداران رو ببینیم.
خیلیم خوشکل بودن نامردا. جالب میشه اگه زحمتشو بکشید.
خواهشا خلاصه بازی پرسپولیس الشباب رو از نود نزارید ! خواهش میکنم om::
ممنون بابت گلها . لطفا گلهای امشب استقلالم به صورت hd بزارین.مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسی بابت درخواست دقیقتون ـ به پست دوم اضافه شدندroz::
به پست دوم اضافه شد ـ صحنه های آغاز و پایان بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط RedHuman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه 90 که تموم شد / تا شروع دوباره لیگ سر انتن میره:nishkhand: خلاصه بازی اختصاصی سایت گذاشته میشه ـ بزودی...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ozil-10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته اگه از شبکه اچ دی پوشش داده بشه
*خوب مرحله گروهی گروه D هم به پایان رسید ــ درصورت درخواست در همین تاپیک بگید در غیر اینطورت این تاپیک طی یکی دو روز آینده بسته خواهد شد ـبه امید موفقیت نمایندگان ایران در مرحله بعد roz::
آها آره راست میگین پس خدارو شککککر lay_;; ( بااین وجود فکر کنم من تنها کسی ام که از تموم شدن نود خوشحاله :ey babaaa: )
به خدا اون خلاصه بازیه 6-1 پرسپولیس بهترین بود ! کاش همیشه مثل اون بازی خلاصه بزارید :flowerysmile:
لینک مراسم آغاز بازی درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیتونم لینک مستقیمش رو دان کنم !
با تشکر از مدیر هواداران عزیز که با قرار دادن گلها لحظات شادی رو برای هواداران تیم ها رقم میزنن.
بنده این درخواست رو داشتم که آیا امکان قرار دادن تمام بازی (Full Match) الشباب-پرسپولیس وجود داره ؟
با سلام دوباره
راجع به گلهای بازی الشباب - پرسپولیس
بالای گلها نوشتین که از شبکه Al Kass و HD
اما اینا از شبکه ی AD Sports ابوظبی هستن و اصلا" HD نیستن
چرا اینطوره ؟
سلام 3 باره
یه خواهش دیگه هم دارم که ویدئوی صحنه ای رو که دوربین فیلیپ سندروس رو نشون میده که بعد گل زاید و پولادی خوشحالی میکنه رو حتما" قرار بدین
نقل قول:
خوب اون بازی هم از 90 گذاشته شد دیگه ؟؟
ببینید خلاصه بازی 2 نوع داریم یکی اونه که فقط صحنه های حساسو نشون میده و یکی اونه که بعد از صحنه حساس بازم تکرارشو از چند زاویه میزاره ــ الان برای بازی برگشت پرسپولیس 3-1 الشباب خلاصه بازی از هر 2 نوع گذاشته میشه ــ و باتوجه بااینکه اگر بخوایم صحنه های اهسته هم نشون بده حجم بالا در میاد و برای همین به صورت 2 نیمه ای گذاشته شد
تصحیح شد .نقل قول:
قبلا هم گفته بودم اگه بخوام فول مچ بزارم حجمش تقریبا نزدیک 3 تا 4 گیگ در میاد که اونم با این سرعت و محدودیت برای من امکان پذیر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط RedHuman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
در مورد گلهای HD باید بگم که معمولا گلهای HD جام باشگاهای اسیا از 3 شبکه Allkas hd , Ad sport hd , jsc sport hd نشون داده میشه و باتوجه به اینکه بازی پرسپولیس تنها از شبکه Ad sport HD پخش شد این بازی از اون شبکه گذاشته شد و کیفیت بهتر از این دیگه موجود نیست
متاسفانه فول مچ رو از روی هارد پاک کردم که بخوام اون صحنه رو در بیارم . کاش زودتر میگفتید . ولی بازم اگه گیرم اومد حتما برای دانلود میزارمroz::نقل قول:
ایول پسر کارت خوبه.:flowerysmile:
بله درست میگید . ما اونی که صحنه آهسته داره رو دوس داریم نه تو 1دقیقه 2تا گل رو نود پخش میکردو تموم !!
بابت خلاصه هر نیمه یه دنیا ممنون :flowerysmile:
فقط خواهشا یه لینک مستقیم هم بزارید
نقل قول:
دوستان تمامی لینک های گروه D فعال شده ــ به امید درخشش پرسپولیس در مراحل بعدroz::
واقعا دستتون درد نکنه
محشرین بخدا
فقط یه درخواست کوچولو داشتم
اونم اینه که اگه میشه و وقتتون رو نمیگیره حدود دقیقه 81 تا 83 بود که یه لحظه تماشاگرا رو نشون داد
گزارشگر فارسی گفت تماشگرای عربی!!!
ولی تو اون بین خواهر زادم رو دیدم
اگه میشه اون صحنه رو هم بزارید
با سپاس از زحماتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeidnasri [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اون دوست عزیزمونم گفته بودم که سعی کنید درخواستهاتون رو همون روز بازی یا یکی دو روز بعدش بدید تا من بزارم ــ معمولا من تا یکی دو روز بعد از پایان بازی .. اون بازی رو از روی هارد به دلیل حجم بالاش پاک میکنم ـــ ولی بازم میگم اگه گیرم اومد حتما برای دانلود میزارمroz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده بخدا
چند روزیه میانترمام شروع شده بود واسه همین نتونستم
توروخدا اگه تونستین حتما بزارین
خیلی برام مهمه:bia baghalam: love:: :chakerim:
انشاالله قهرمانیم
به یاری خدا و ایمون خودمون الاتحاد رو 6 تایی میکنیم تا همه بفهمند پرسپولیس زلزله یعنی چی
سلام
چی شد؟
گیر نیومد؟
هنوز منتظرما
جون خودت یه کاری واسه ما کن.
کسی دیگه نداره که بذاره؟
خواهش میکنم اون صحنه رو بذارید
متاسفانه پیدا نشد ــ این چند روزم تمامی شبکه های عربی رو پوشش دادم ولی هیچ کدومشون بازی پرسپولیسو پخش تکرار نکردن ـــ حتی تو سایت های عربی هم دنبالش گشتم ولی پیدا نشد ــ حالا بازم میگم اگه جایی پیدا کردم مطمئا باشید برای دانلود گذاشته میشه roz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeidnasri [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتونید تو قسمت فایل های درخواستی درخواستتونو بزارید تا اگه کسی داشت براتون بزاره