فکر کنم جای گفتن نداره که ون پرسی الان کاپیتان ،اسطوره،عشق و همه کاره ارسناله
واقعا به تعصبش افتخار میکنم و بهترین و محبوبترین بازیکنمون بی شک ون پرسیه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم جای گفتن نداره که ون پرسی الان کاپیتان ،اسطوره،عشق و همه کاره ارسناله
واقعا به تعصبش افتخار میکنم و بهترین و محبوبترین بازیکنمون بی شک ون پرسیه
سلام به آرسنالي ها عزيز
البته تا وقتي هانري تو تيم هست نميشه ونپرسي رو محبوبترين دونست! به نظر من هانري بازيكني هست كه خيلي ها دوسش دارن حتي هواداراي تيمهاي ديگه.
ونپرسي بعد هانري محبوبترينه!
بعدشم نصري:sooot::-anglol:-(شوخي بود!از وقتي رفت سيتي تو قلب شماهاست:sooot:! ميدونم حالتون ازش به هم ميخوره! ما بيشتر!)lol:-
به نظر من فن پرسی فعلا محبوب ترینه.
دلیلشم برا همه روشنه چون فعلا تا حالا وفادار مونده و فعلا تو ترکیب ارسنال خوش درخشیده.
البته نظره شخصیته من که بشخصه شدید ون پرسی رو ترجیح میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه هانری نمیرفت یه اسطوره همیشگی میشد
الانم که برگشته خوشحالم اما دیگه اون هانری قبله رفتن نیس :ey babaaa:
خب سوال میگه محبوبترین بازیکن فعلی:از نظر من جک ویلشر:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
معلومه دیگه کیه.. ویلشیر این فصل بد شانسی اورد اگه بود کاپیتانی رو از ونپرسی میگرفت:jeddiiiii:... ولی جدا ویلشیر مصدوم نمیشد بی شک بهترین بازیکن لیگ میشد از بازی های فصل قبلش معلوم بود.. مقابل تیم های بزرگ چه قدر خونسرد بازی میکرد همه کپ میکردن:ahaaaaaa:
1-ویلشیر/2-پرسی3- مرتساکر و...................:love:
از نظر من هم فن پرسی محبوبترین بازیکن آرسناله
چون تا به اینجا تعصب و وفاداریش رو به تیم نشون داده
آرسنال از حیث در اختیار داشتن مهره با پنج شش سال پیش 180 درجه فرق کرده! نه اینکه الآن کم ستاره باشه. بلکه دائما داره جوون گرایی میکنه و وقتی همون بازیکن جوون به مرحله ی پختگی و فوق ستارگی میرسه ، میره به یه تیم دیگه!
در کل محبوبترین های آرسنال برگکمپ ، هانری و ویرا بودن اما از بازیکنای فعلی مسلما فن پرسی هست که امیدوارم مثه فابرگاس و نصری لندن رو ترک نکنه و یه اسطوره بشه واسه هوادارای تیمش.
نظرم اینهki::
1- هانری
2-ون پرسی
خب اگه کسی دیگه نمونده که نظر سنجی بعدی رو بزارم؟:ohum:
خب اینم از نظر سنجی ششم:
به نظر شما کدام یک از دروازه بانان آرسنال میتواند در این موقعیت مناسب باشد و به تیم کمک کند؟
1- مانوئل آلمونیا
2- لوکاس فابیانسکی
3-ژسنی
szczesny
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاظر به نظر من ژسنی عالیه .. فقط یکم کم تجربست که اونم کم کم بدست میاره
هرچی باشه به نظرم بهتراز 2 دروازبان دیگه هست
با احترام به نظر نکو عزیز به نظر من آلمونیا تجربه بیشتری داره و در میادین بزرگتری بوده اگه ونگر بتونه استفاده کنه ازش میتونه سنگربان خوبی باشه ولی بعضی از موقع ها هم سوتی در حد بوندسلیگا میده:gerye: ولی در کل حتی فابیانسکی هم مهره ارزشمندی مثل ژسنی به قول نکو اگه تجربه بدست بیاره به نظرم یکی از بهترین های لیگ بتونه بشه حتی در جام باشگاه ها جز شگفتی ها بشه در مقابل تیم های بزرگی مثل آث میلان
من با فابیانسکی موافقم یادمه اونم مثل ینس لمن با دوتا سوتی نیمکت نشی شد
ژسنی بهتره و می تونه بهتر به تیم کمک کنه
ژسنی بهتره درسته که جوون و کم تجربست ولی بیشتر مواقع عالی کار می کنه:mage mishe:
منم بیشتر بل ژسنی موافقم چندتا دلیلم دارم
اولا سنش و رفلکسای سریعشه که با کمی تجربه میتونه دروازه بان بزرگی تو جهان شه
سنه نسبتا بالای المونیا و فابیانسکی(هر چند بالا زیادم نیس)
مساله بعدی سوتی های متعدد المونیاس و فابیانسکی هم بعضی وقتا واقعا شله
بهرحال واسه تیمی که همه چیزشو رو جوون گرایی گذاشته ژسنی از همه بهتره
راستش خودمم :
1-ژسنی
2-آلمونیا
3-فابیانسکی رو ترجیح میدم
به نظر من ژسنی الان تو این سن هم یک پخته به حساب میاد چون واقعا کار هر کسی نیس تو این سن تو دروازه آرسنال باشه
اگه یادتون باشه بازی رفت پارسال با بارسلونا هم ژسنی دروازه بانمون بود
به نظر من دیگه ژسنی واسه خوش یه کسیه و میتونه تیم رو به خوبی حمایت کنه
نظر سنجی هفتم:
آیا با رفتن ونگر و تغییر سیاست باشگاه موافقید
ودر صورت رفتن ونگر بهترین جایگزینه اونو واسه نیمکت
توپچی ها چه کسی میدونید؟
به به
مینینم که داش مرتضی هم راه افتاده و نظر سنجی میزاره
دمت گرم داداش
ایول
اینجارو شلوغ نگه دارین و نزارین خلوت بشه
خب از شوخی بگذریم
اصلا با رفتن ونگر موافق نیستم چون هیچ کس رو لایق این باشگاه نمیدونم به جز ونگر
اما اگه خدایی ناکرده یه روز ونگر از ارسنال بره ....
نه خداییش نمیشه کسی رو به جای ونگر اورد
کاملا مخالفم
چکار کنیم دیگه داداش دستورش از بالا اومدki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب من اومدم
قابل تصور نیست چون از وقتی که ارسنالی هستیم ونگر هم هست
ولی به نظر من اریکسون
به نظر من فلسفه ی آرسنال با ونگر شکل گرفته و پیدا کردن جایگزین واسش یکم غیر ممکنه !
ولی به نظر من یورگن کلوپ گزینه ی خوبی برای جانشینیه آرسن ونگره !
من که به نظرم حالا حالا ها با ونگر کار داریم ـــــــ کجا بره
درضمن اگرم بره به نظرم خودش باید جانشینشو انتخاب کنه
اگه ونگر از ارسنال بره مطمئا باشید ارسنال تیم دیگه ای میشه و تا بازیکنا و هواداران به تیم عادت کنن زمان میبره
ولی در کل به نظرم من فعلا نباید حرف از رفتن ونگر بزنیم
من مطمئنم ونگر تو تیم می مونه.....
اصلا چرا بره ؟؟؟
باهاش حالا حالا ها کار داریم........
آرسنال = ونگر
:eyvalla:
اگه ونگر بره باید اسم تیم رو عوض کرد گذاشت یه چیز دیگه:hehee:
منم کاملا با رفتن ونگر مخالفم،بدون ونگر آرسنال فلسفه و قدمتو کلا همه چیشو از دست میده
:arsenal:نظر سنجی های آرسنالی:arsenal:
(( نظرسنجی شماره هشتم ))
:flowerysmile:وضعیت آرسنال با رفتن تیری هانری چگونه میشود ؟:flowerysmile:
به نظر من که شاید مهره کلیدی نباشه و زیاد به چشم نیاد ولی خیلی به تیم کمک میکنه حالا درسته که هانری اون هانری 4.5 سال پیش نیست ولی به هرحال تو این 3.4 تا بازی که کرده تونسته 2 گل بزنه تازه تو همین 3.4 بازی 90 دیقه کامل بازی نکرده و همش به عنوان یه جانشین بازی کرده و به نظرم که مفید بوده و تو همین 2 ماهیی که تو ارسنال بوده خیلی به تیم کمک کرده .. من بازم میگم که هانری مثل یه وزنست که شاید به چشم نیاد ولی خیلی تاثیر گذاره ــ امیدوارم که نره ــ شاید یکم از محبوبیتش رو به خاطر رفتن به بارسلون از دست داده باشه ولی خوب اشتباهیه که انجام شده و دیگه راه برگشت نداره الان هانری بعد از 3 سال دوباره به لنده و ارسنال برگشته ـــ حتی خود هانری قبل اینکه به ارسنال بیاد و زمانی که توی ردبولز بازی میکرد و پیشنهادی هم بهش نشده بود گفت که اگر هم روزی به ارسنال برگشتم فقط به خاطر ونگر و هواداراشه و حتی قبل از اینکه که بره بارسلون گفت که اگه یه روزی ارسنالو ترک کنم مطمئن باشید که دوباره به اینجا برمیگردم چون ارسنال خونه منه و من دوست ندارم که خونمو ترک کنم ... در کل میخوام یه جمع بندی داشته باشم که شاید برای هر بازیکنی این اتفاقا پیش بیاد ولی این هواداران که باید پشت تیم و بازیکنهاشون باشن ــ هانری الان تو ارسناله و جزو یه بازیکن ارسنالی محسوب میشه و باید حمایت بشه ــ اگر هم که رئیس خدایی نکرده خدایی نکرده تصمیم به رفتن هانری بگیره ــ به نظرم که به تیم یکم از لحاظ روحی لطمه میخوره ـ من بازم میگم که بهتره امسالو به هانری بازی بده و سال دیگه تو باشگاه بهش یه پست بدن ـ که امیدوارم همین طور بشه ـ من که امیدوارم به موندن هانری ـ با گلی هم که به ساندرلند زد نشون داد که هنوز هم راه و چاه گل زدن رو بلده ـ ولی در نهایت این رئیسه که باید تصمیم بگیره !!!!!!!!! ونگر هیچ وقت کاری رو اشتباه انجام نمیده که امیدوارم این دفعه هم همینوطور باشه و در مورد هانری درست تصمیم بگیره .....
سلام به آرسنالي هاي عزيز.
اول ميخوام در رابطه با اون نظرسنجي قبلي نظرمو بگم:
ونگر مربي بسيار خوبيه , بارها و بارها از خصوصيات خوبش گفتم و اينكه به همراه فرگوسن تنها مربياني هستند كه در اين سطح از فوتبال اروپا دست به جون گرايي و پرورش استعدادها ميزنند.
اين مرد بزرگ در طول دوران مربيگريش براي آرسنال سعي كرده كه تيمش خوب و تماشاگر پسند بازي كنه و در اين كار موفق هم بوده اما اين هوداران آرسنال هستند كه سالهاست از نگرفتن جام در عزابند !درسته آرسنالي ها به تيمشون افتخار ميكنند و اين رويه باشگاهشون كه پرورش بازيكن هست رو دوست دارند ولي ته دل همشون لك زده براي يك سال طوفاني ! براي يك سالي كه به جامهاي متعدد برسند! براي پيروزي هاي پي در پي و مهم ! اين حق آرسنالي هاست و چرا نبايد به اين برسند؟ بي شك ونگر مشكلاتي داشته كه نتونسته در اين چند سال به موفقيت بزرگي برسه ! هرچند رفتن به فينال اروپا و چندين بار با اختلاف كم دوم شدن در ليگ ,بازي هاي زيبا و ...... به ما اين اجازه رو نميده كه بگيم ونگر بد بوده ! بله او مربي بزرگي هست كه بارسا رو با اون تيم جوون شكست داد !
اما به نظرم ونگر به پايان حضورش در آرسنال رسيده ! بي شك بخت هم با وي يار نبود در مقاطعي ولي با اين همه تصميمات اشتباه او در برهه هايي باعث نرسيدن آرسنال به جام شد !
آرسنال شخصيت واقعي خودش رو از دست داده ! به خاطر فروش بازيكن هاي بزرگش اون قاتدار لازم رو نداره ! اينها همه مشكلات آرسنال هستند كه بايد برطرف بشن ! در اولين گام بايد مربي رو تغيير بدن تا يك شوك به بدنه تيم و هواداران وارد بشه.اين ميتونه انگيزه آرسنالي هارو بيش از پيش كنه.
اما همون طور كه گفتم مشكلات آرسنال فقط به ونگر ختم نميشه و مديريت اين تيم هم ضعف هاي بسياري داره ! در اين ميان ونگر هم قرباني شده و به نظرم ناچار به ترك آرسنال هست !
اما تعويض ونگر در صورتي ميتونه براي آرسنال مسمر سمر واقع بشه كه فردي لايق به اين تيم اضافه بشه ! كسي كه توانايي مديريت بحران رو داشته باشه ,در حقيقت نبايد با عجله ونگر رو كنار بزارند و جاي اون كسي رو بيارند كه بعد ها افسوس بخوردند! با برنامه و تحقيق فراوان و در صورت در دسترس بودن يك مربي كاردان و با تجربه اين كار ميتونه مفيد باشه.
در مورد خروج هانري فقط ميتونم بگم متاسفم ! متاسفم كه مسئولين اين تيم به اسطوره ها كمترين اهميتي رو نميدن ! چرا ؟ چرا حالا كه اين بازيكن به آغوش هواداران برگشته نگهش نميدارند؟ اين واقعا منو ناراحت ميكنه ! در تاييد گفته هاي محمد بايد بگم بهترين كار اينه كه امسال رو از هانري به عنوان بازيكن استفاده كنند و سال بعد هانري تو تيم رزروهاي آرسنال شروع به فعاليت مربيگري كنه.
اميدوارم فصل بعد شاهد حضور پرقدرت تيم پرطرفدار و ريشه دار آرسنال در مسابقات مختلف باشم.
به نظر من ونگر با هانری رابطه متقابلی رو داره . زمانی که تیری هانری تو یوونتوس بود اصلا کسی اونو نمیشناخت و بازی خوبی رو از خودش به نمایش نمیذاشت . ولی از زمانی که ونگر اونو کشف کرد و به آرسنال اورد خیلی زود رشد کرد و تبدیل شد به یکی از بهترین مهاجمان تاریخ فوتبال شد . تی تی قریب به 6 سال تو آرسنال بازی کرد و موفق به زدن گلهای زیادی شد . ولی نمیدونم در سال 2007 چطور شد که با ونگر مشکل پیدا کرد و از آرسنال جدا شد و به بارسلون پیوست (( هر چند که تو بارسلون هم موفق بود )) اما هیچ وقت نتونست مثل تیری هانری آرسنال بشه . بعد از بارسلون هم به تیم ردبولز رفت و اونجا هم یاد موفق نبود تا اینکه امسال با خواست ونگر به آرسنال اومد . اینجا سوال پیش میاد که ونگری که با تیری در سال 2007 مشکل پیدا کرده بود چطور بعد از قریب 5 سال به فکر اوردن تی تی به آرسنال افتاد ؟ جواب اینه که بعد از جدا شدن هانری آرسنال با مشکل کمبود خط حمله مواجه شد و دیگه نمیتونست مثل قبل موفقیتی کسب کنه و بنابراین ونگر اونو دوباره به آرسنال اورد تا خلا تیمش رو کامل کنه و اون هم تو اولین بازیش تو این فصل عالی عمل کرد و شروع به گلزنی کرد . به نظر من اگر باز هم تیری از آرسنال جدا بشه تیم دوباره با کمبود مهاجم مواجه میشه و قدرتش رو از دست میده . ولی اگر اون بمونه تیم از تجربه اون استفاده میکنه و موفق میشه.
وضیعت تغییر نمیکنه اونچنان به نظرم/ همانطور که ب بلکبرن 7 تا زدیم 6 تا میزدیم:ohum:/ ولی تیری یه مهره روحیه دهنده است هرجا باشه تو هر تیمی از بحران میکشه بیرون همینطور هم که شد دیدید. ایشالا جوان های الان آرسنال هانری های زیادی خواهند شد:hooora:
اي بابا تو كار ونگر دخالت ميكنن !همش ميخوان خرابش كنن!به نظرم اگه كسي به جاي ونگر بخواد بياد مربي تيم رزروه چون با نظر ونگر انتخاب شده اين يعني هم عقيده اشه.نقل قول:
آرسنال شخصيت واقعي خودش رو از دست داده ! به خاطر فروش بازيكن هاي بزرگش اون قاتدار لازم رو نداره ! اينها همه مشكلات آرسنال هستند كه بايد برطرف بشن ! در اولين گام بايد مربي رو تغيير بدن تا يك شوك به بدنه تيم و هواداران وارد بشه.اين ميتونه انگيزه آرسنالي هارو بيش از پيش كنه.
نقل قول:
ولی نمیدونم در سال 2007 چطور شد که با ونگر مشکل پیدا کرد و از آرسنال جدا شد و به بارسلون پیوست
به جاي 2-1 اون روز هم 1-1 ميشد خوب........نقل قول:
وضیعت تغییر نمیکنه اونچنان به نظرم/ همانطور که ب بلکبرن 7 تا زدیم 6 تا میزدیم:ohum:/
دركل شيره اعتماد به نفس.....
به نظر من فقط ميخواست بازي تو بهترين تيم جهان(از نظر آمار) تجربه كنه وگرنه خودشم كه گفت آرسنالي بوده و هست...
درباره نظر سنجي6 آْلمونيا رو انتخاب ميكنم چون هم تجربه داره و هم هميشه روي فرمه اما ژسني هم اون موقع كه از تيم رزرو اومد تيم اصلي تركونده بود كه اومد ونگر هم قبولش داره پس در وازهبان آينده داري ميشه!!!
نظر سنجي 7:بهترين گزينه نیل بانفیلده چون تقريبا سليقه ي ونگر دستش اومده و فلسفه ي آرسنال رو خوب ياد گرفته درسته امسال تيم رزرو نسبت به پارسال ضعيف تر شده اما دليلش مربي نيست....
اما هانري:
به نظر ميرسه برگشتن هانري فقط يه موج مثبت بود !كه با رفتنش اوضاع خوب نميشه چون حتي بد تر از قبل ميشه چون باشگاه به هانري اعتماد كرده بود ،حالت دومي هم داره اگر هانري همكاريش رو با آرسنال قطع نكنه مطمئنا كمتر به تيم ضربه وارد ميشه .
تو اين چند تا بازي كه انجام داد هيچكس فكرش نميكرد اينقدر خوب باشه همينطور اگه بمونه تاثيرش بيشتر هم خواهد بود !
بارفتن هانري ون پرسي دوباره مهر ه يكليدي تيم ميشه و هانري كه باشه درصد حملات بالاتره چون خصوصيت مهاجم خوب همينه البته رابين هم خوبه ولي هيچكس نميتونه جاي كس ديگه اي باشه هانر هم نميتونه جاي رابين باشه.
به هر حال ونگر معادله رو يه جور ديگه ميبينه:ونگر به فكر آينده آرسناله، هانري بيشتر از 3 يا 4 سال ديگه نميتونه ايده آل باشه اگه از الان با همين بازيكنها كار كنه و تحت فشارشون بزاره ميشه قضيه ي الماس در بدترين شرايط ممكن بوجود مياد
اگه هانري باشه فقط موقتا تيم رو بالا نگه مي داره اين موفقيتها گذريه
معلومه هانري تو برنامه ريزي هاي ونگر هيچ جايي نداشته حالا چرا گرفتش حتما براش نقشه داشته چيه ؟نميدونم شايد اين همكاري ها ادامه پيدا كنه و يه روز هانري جانشين ونگر بشه....
بازیکن های جوان ارسنال الان از بودن در کنار هانری لذت میبرن واین براشون روحیه بخشه.
با رفتن هانری از ارسنال در چن بازی اول که بچه ها هنوز با روحیه هستن خوب نتیجه میگیرن و کم کم تیم افت میکنه
یه مثال میزنم
الان تیم ارسنال مث یک گوشی تلفن همراهه که با اومدن هانری ( شارژر :khandeeeee bahal: ) کمی تیم روحیه گرفت (شارژ شد )
اگه هانری بره به نظرتون چه اتفاقی میفته؟ خب معلومه این شارژ گوشی کم کم تموم میشه و باز همون آشو همون کاسه
در کل با رفتن هانری از ارسنال در این وضعیت مخالفم و ....
((نظر سنجی شماره نهم))
آیا ارسنال در 2 بازی رفت و برگشت مقابل میلان به دور بعد صعود میکند 1- بلی 2- خیر
برد آرسنال:eyvalla: نهایتا مساوی
صددرصد برد ارسنال 3-1
برد ارسنال // 1-0 یا 2-1
دوستان فراموش نکنید که این بازی تو سن سیروست و درسته که ما برای برد به اونجا میریم ولی مسلما نباید حریف رو تو خونه خودش دست کم گرفت !
من میگم آرسنال خوب بازی میکنه و میبره اما احتمال مساوی هم کم نیست .
به نظر من
بازی 3 بر 1 به نفع ارسنال
یا مساوی
تموم میشه:hooora: