بی صبرانه منتظر ال کلاسیکو و شیش تایی کردن رئالم کسی میدونه تاریخ بازیو?
نمایش نسخه قابل چاپ
بی صبرانه منتظر ال کلاسیکو و شیش تایی کردن رئالم کسی میدونه تاریخ بازیو?
21 اذر
ولی مواظب باش........
داور به صورت کاملا مصنوعی داره ضد بارسا داوری میکنه :chi migi:
مواظب چی? نیست که هرسال 5 تا میخوریم مردیم از ترس !
خب بازی رو همون 1-0 بردیم.یکی از تلخ ترین برد هامون بود.پدریتو مصدوم شد.مسی توی نیمه دوم تمام توپ هایی رو که توی پاش اومد رو لو داد.شاید فقط دو سه تاش رو پاس به عقب داد.دیگه داره وضع بارسا بحرانی میشه.وقتی مسی راه نمیوفته بارسا هم همینطوره.الان با این وضع مسی و مصدومیت پدرو و الکسیس و افلایی واقعا داریم نابود میشیم.
الکسیس کجایی که بارسا خیلی بهت احتیاج داره om::crying::-
تبریک بازی رو بردیم ولی حیف که پدرو مصدوم شد ایشا الله که چیزی نباشه
بابا بحران کجا بود بازیکنا انرژیشونو واسه جام باشگاه ها گذاشتن همین رئالم 2 بازی رونالدو نبود نبرد.. ایشااله بازیا بعدی پرگل میبریم....2
مثل معمول تمام بازی زیر پای ما بود ............ زیاد موقعیت سازی نکردیم ......... مسی اون انرژی سابق رو نداشت ........
ولی مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم از هفته های بعد هم میبریم هم گلباران میکنیم .... نگران نباشید :ghelyon:
دوستان یک نفر اگه لطف کنه برنامه کامل بازی های بارسا از جمله جام باشگاه هارو بزاره ممنون میشم.اخه توی سایت رسمی هم فقط لیگ و جام حذفی و cl رو گزاشتن
سهشنبه 10 آباننقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
23:15
آث ميلان
-
باته بوريسوف
بارسلونا
-
ويکتوريا پلژن
چهارشنبه 2 آذر
بارسلونا
-
آث ميلان
ويکتوريا پلژن
-
باته بوريسوف
سهشنبه 15 آذر
باته بوريسوف
-
بارسلونا
آث ميلان
-
ويکتوريا پلژن
داداش من هرچی روی لینک کلیک میکنم یک صفحه عربی میاد که بازیم نشون نمیده :gerye:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک بازی ........................ این سایت راحت تر از همه سایت ها نشون میده
ببخشید بچه ها لینک خراب دادام این م لینک کم حجم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه ی اول با هتریکه مسی تموم شد البته گل اولو پنالتی زدheee::
مسی همیشه مسی هست .............. آقای پله یادت نره که در سال 2012 هر 3 روز یک بازی 90 دقیقه انجام میشه و بازیکنان تو رقابت های مختلفی بازی میکنند نه فقط جام جهانی ............ تو بهترین بازیکن جهان زمان خودتی ........... ولی مسی بهترین بازیکن جهان در همه ادواره
گل گفتی :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برد رو تبریک میگم ما که بازی رو ندیدیم پس نظری ندارم باید یه تبریک هم به لاماسیا گفت که چه بازیکنایی خوبی رو داره به دنیا معرفی میکنه ... :eyvalla:
تو بازی دیشب دو بازیکن جوان لاماسیا حضور داشتند یکی دلوفئو یکی هم دوسئنا بود فکر کنم ............ البته اسم شون سخت بود ..... ببخشید اگه اشتب نوشتم heee:: ولی خوب بازی کردند واین نشون میده که گواردیولا داره کم کم نسل جدید بارسا رو رو میکنه......
همون طور که بوسکت و پدرو رو رو کرد
تلفظ اسم کوئنسا و دلافو سخته ... dallliiiفقط بوسکتس و پدرو نیست تقریبا 50 درصد تیم رو پپ گواردیولا رو کرده ... :chakerim:
آره دنی آلوز رو هم پپ بود که از سویا اورد و تبدیل به ستاره کرد ........
واقعا اکادمی بارسا فوقالعاده است.دلئوفو یک نفوذ کرد که واقعا حیرت کردم.درست مثل یک بازیکن پخته بود.کوئنسا و تیاگو هم که جوانای فوقالعاده هستن.سسک و ژاوی و اندرس و مسی و پیکه هم که ستاره های ساخته شده اکادمی هستن که دارن میدرخشن.واقعا قوی ترین اکادمی جوانان رو بارسا داره چه الان و چه طی تاریخ.با این اکادمی میشه حدس زد بارسا حداقل 10 سال دیگه هم تو اوج هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان به نظرتون بهترین ترکیب برای بازی امشب چی هست؟
من اینو پیشنهاد میدم
پینتو
ادریانو - ماسکرانو - پیکه - الوز
بوسکتس
سسک - ژاوی
ویا - مسی - اسحاق
از اونجا که بازی حساسیت داره چون باعث میشه صعود کنیم و بازی های بعدی رو تیم اصلی استراحت کنن باید ترکیب رو به نسبت قوی چید.سسک هم چون تازه از مصدومیت برگشته باید فیکس باشه تا رو فرم بیاد.اینیستا هم که واقعا فقط یک نیمه خوب بازی میکنه.باید استراحت کنه.ژاوی هم باید باشه ولی نیمه دوم تعویض شه.تعویضا رو هم این پیشنهاد میدم
الکسیس (70)
اینیستا (75)
پویول یا ابیدال(80)
بعد از این بازی میشه یکم ترکیب رو فرم بیاد.امیدوارم پپ مثل بازی با تیم توی دور رفت ترکیب نچینه واقعا بعضی وقتا حرصم رو در میاره
لینک بازی بارسا و ویکتوریا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه تیمی جلوی این غول کاتالان خواهد ایستاد
بارسلونا 4
ویکتوریا 0دومین هتریک پیاپی مسی
تعداد گل های زده لیونل مسی به عدد 202 رسید.
و اینست بارسلونای بزرگ.مسی دراوج ،بارسا در اوج رقیبان در حال گریه
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته دوازدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
یک شنبه 15 آبان ساعت 21:30 به وقت ایران
ورزشگاه سن مامس
بازی سختی در پیش داریم اونم تو سن مامس اتلتیکو بیلبائو خط حمله نسبتا خطرناکی داره 15 گل زده ولی برعکس خط دفاع ضعیفی نسبت به سایر تیم ها داره 12 گل خورده که این میتونه واسه ما خوب باشه اتلتیکو بیلبائو الآن با 13 امتیاز در رتبه 9 جدول لالیگا قرار داره و بارسا هم با اختلاف نا چیز در رتبه 2 امیدوارم بازی قشنگی رو ببینیم و البته پر گل ...
تا یکشنبه منتظر سومین هتریک مسی هستیم
دوستان میدونستید دروازه بانی که تا بحال بیشترین گل رو از مسی دریافت کرده ایکر کاسیاس بوده با 13 گل خورده!mas:-
جالبه بعد خیلی ها ادعا میکنن اون باید بهترین بازیکن سال باشه
به نظرتون بهترین ترکیب امشب چیه؟
من ترکیب زیر رو پیشنهاد میدم
والدز
ادریانو ماسکرانو پویول الوز
بوسکتس
تیاگو سسک
ویا مسی سانچز
کم کم باید ژاوی و اینیستا رو به نیمکت نشینی عادت بدیم.شوخی کردم.بهتره استراحت کنن و از طرفی تیاگو هم بازی کنه
لینک کم حجم نداره بازی امشب؟
نه داداش همین کمتر همست
لینک کم حجم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم تمام لینک های بازی امشب :
میخوام موهام رو از دست این پپ بکنم. :gijjj: چرا الکسیسی رو که همه دنیا اونو توی تمام فاکتور ها با رونالدو برابر میدونن فیکس نمیکنه؟فقط سه بازی از 5 بازی که بازی کرده فیکس بوده واین یعنی یک فاجعه برای بارسایی که باید یک طراح مهاجم داشته باشه.
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته سیزدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
شنبه 28 آبان ساعت 22:30 به وقت ایران
ورزشگاه نیوکمپ
با توجه به این که میزبان هستیم من برد راحتی رو پیش بینی میکنم ...
بچه ها یه خبر توپ بازی بارسلونا و زاراگوزا رو شبکه سه پخش میکنه