خواهش می کنم.............
roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش می کنم.............
roz::
خوب بعدی رو من طرح میکنم با اجازه :ogh:
دروازبان سال های اخیر والنسیا که درتیم ملی المان هم بازی کرد
تيمو هيلدربراند دروازبان حال حاضر شالكه؟
سلام.............
تيمو هيلدربراند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط IL Bimbo De Oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته دمتون گرم eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب دوستان اگه ایرادی نداشته باشه بعدی رو من میگم.
بازیکن لیگ اسپانیا که فوقالعاده انعطاف پذیره و توی هرپستی میتونه بازی کنه.توی تیم ملی زیاد بهش بازی نمیدن اما توی باشگاهی جزء اساسی ترین بازیکناست.توی تیم بزرگی هم بازی میکنه چون یکم واضح نیست میگم خوبم شوت میزنه.دیگه معلومه ها
آلوز که نیست؟؟؟؟
توی چه تیمیه؟
ماشالله داداش.درست گفتی.:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدی رو تو تشخیص چهره بزارید باحال تره
اول صفحه رو بخون گفته فقط مشخصات بازیکن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه می خوای تشخیص چهره بذاریم باید بری تو مسابقات تشخیص چهره دربی عزیز
eterza::-eterza::-eterza::-
بعدی رو خودم میذارم...................................... .................................................. .......................
دو هم بازی که هردو ملیت اسپانیایی دارند و هر دو در تیم شالکه 04 آلمان در حال حاضر هستند.
ای مسابقه 2 بازیکنه است..........
يكى كه احتمالا رائوله اون يكى هم فكر كنم خورادو باشه...
من جوابم همین بود که خودت دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط il bimbo de oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هردو تون اشتباه گفتین.
البته رائول درست بود ولی آن یکی .................. است.
اسکودرو مدافع اسپانیایی شالکه:hehee:
رائول که هست ولی از بین این دوتا یکی هست( sergio Escudero یا Jurado .)
RAUL & sergio Escudero
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته هر سه درست گفتین.نقل قول:
رائول و اسکودرو دو بازیکن اسپانیایی تیم شالکه 04 آلمان.
lagh::lagh::lagh::
ولی خدایی خیلی سخت بودا!!
مسابقه ی بعدی رو من می ذارم.
مهاجم آرژانتینی تیم رئال مادریده.
دی ماریا مهاجم آرژانتینیه رئالki::
هیگواین هم هست......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دی ماریا هم نیست.
نه دی ماریا هم نیست.
نه دی ماریا هم نیست.
دیگه غیر از هیگواین و دی ماریا کسی دیگه ای نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دی ماریا.نیست حتما هیگواینه
سوالای ایهام دار نذار.سوالای سخت ولی معلوم بذار.
متروکه شد تایپیک یکی بذارم من تا جواب قبلی رو بفهمیم
دفاع چپ اودینیزه که در سال 2004 عضو باشگاه اینتر بوده و در اینتر به عنوان وینگر چپ استفاده میشده است.
فکر کنم جیوانی پاسکواله باشه که دیشب هم چند دقیقه ای جلوی رم بازی کرد.:gerye:
پسر محشری درسته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط il bimbo de oro [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جووانی پاسکواله که در سال 2004 اینتر بازی میکرد.
به نظرم دوستان سوال نمیذارند
منم که بیوگرافی تمام بازیکنان سری ا رو فقط بلدم.
ولی باشه یک سوال دیگه من میزارم
مدافعی گلزن و خلاق در فیورنتیتا که در دفاع اخر بازی کرده و سابقه گلزنی به اینتر در کارنامه اوست.
گامبرینی دفاع آخر فیورنتینا نیست:soal:نقل قول:
پاسکواله نیست داداش...
نقل قول:
نه داداشا این نیست.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
همتون درست گفتین.
:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::a farin::afarin::afarin::afarin:
ناتالی نیست داداش؟؟؟
خیر اونم نیست......نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
....................
راهنمایی بیا :jeddiiiii:
پر كرول دراپ(Per Krøldrup) دانماركى نيست؟ فكر كنم فصل پيش يه گل به اينتر زد.:mage mishe:
بله کلوردراپه.نقل قول:
که در زمان مورینیو در سال 2010 به اینتر گل زده و تساوی 2.2 را برای فیورنتینا به ارمغان اورد.