می دونم داداش.اره خوبه که بدون رونالدو بازی رو ببریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونم داداش.اره خوبه که بدون رونالدو بازی رو ببریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از رئال راضي هستم اما درهای ديگر را نمي توانم ببندم كريستيانو رونالدو' بازيكن رئال مادريد مي گويد كه هيچ چيزي نمي تواند شوق و اشتياق او در موفقيت و فتح جامي با تيم مادريدي را بگيرد و با اينكه از بودن خود در مادريد راضي است اما نمي تواند درها را به روي باشگاه هاي ديگر ببندد.
كريستيانو روز شنبه در مصاحبه با تلويزيون پرتغال گفت: فكر مي كنم كه در بهترين دوران زندگي خود به عنوان يك بازيكن بسر مي برم .
وي افزود :احساس اينكه مردم هر روز تلاش و كوشش بيشتري را از من خواهان هستند را دوست دارم و از شكست وحشتي ندارم.
بازيكن مادريدي با اشاره به بازي هاي قهرماني اروپا تصريح كرد :مردم از فتح دهمين جام اروپا براي رئال مادريد صحبت مي كنند و من اميدوارم كه زمان آن فرا رسيده باشد.
كريستيانو رونالدو در بخش ديگري از مصاحبه خود ، اظهار داشت :از اينكه با 'خوزه مورينيو' كار مي كنم بسيار خشنود هستم زيرا او همانند من فقط بدنبال برد و پيروزي مي باشد و من بر اين باورم كه او يك مربي بسيار حرفه اي است و من از اين مورد بسيار خوشم مي آيد .
وي در مورد آينده خود خاطرنشان كرد :اگر از من بخواهند كه قراردادم با مادريد را تا پايان عمر بازيگري امضاء كنم ، اين كار را انجام خواهم داد و هر چند كه در مادريد راضي هستم اما نمي توانم درهاي آينده مبني بر بازي در باشگاه هاي ديگر را به روي خود ببندم .
دوستان عزیز رئالی می توانید بازی رو از این لینک تماشا
لوانته - رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین به این ریشه یابی مشکلنقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه از بازی بعد تاکتیک اخراج شدنو عوض میکنیم
من که بازی رو ندیدم ولی مطمئنم رئال خوب بازی نکرده دیگه ................
نیمه اول بازی رئال خوب بود متاسفانه نیمه دوم افتضاح بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلی که کریم نزد روحیه همه رو خراب کرد.رونالدو هم بی تقصیره.اتفاقا تنها از بازی رونالدو راضی بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از وقتی خدیرا اخراج شد تیم به هم ریختنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیدونم آخه اون چکاری بود کرد......
متاسفانه خدیرا.خدیرای فصل قبل نیست.فصل قبل یه چیز دیگه بودنقل قول:
قبل از اخراج شدنم معلوم نبود داره چکار میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا امشب یه چیزیش بودeterza::-
نه امشب بلکه این فصلنقل قول:
نیمه اول تقریبا بازی یک طرفه بود و رئال چند موقیعت گل داشت که یکیش هم گل شد که داور افسایداعلام کرد که به نظر من گل صحیح بود.دعوای بازی هم جالب بود همه کارت گرفتند مخصوصا خدیرا که کارش خیلی زشت بود و یک کارت قرمز دریافت کرد.نیمه اول بازی خشنی بود و همین طور واسه رئالی ها نفس گیر.
نیمه دوم هم رئالی ها خوب بازی کردند.
در کل به نظرم این باخت در هفته های اول یه نعمت بود واسه رئال
این باخت باعث میشه بازیکن ها دیگه مغرور نشن و بازی هارو جدی بگیرن.ومن مطمئن هستم رئال درس بزرگی رو گرفت.باور کنید خوشحالم از این باخت.
این هم یک تصویر از گل صحیح کریم بنزما
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئالی ها میگن یه پنالتی واسشون گرفته نشد .......... خب که چی ؟ اشتباه داوریه دیگه ....... یادتون نره هفته پیش با یه پنالتی اشتباه به ختافه گل زدین ......... که رونالدو تمارض کرد ........ این چیزا تو فوتبال عادیه .......... منچستر هم گل اولش به چلسی آفساید بود ...
آخه بازی رو ندیدی چرا الکی میگی هفته پیش کجاش پنالتی رونالدو تمارض بود کاملا خطا ود فقظ بیرون محوطه بود نه داخل به این که تمارض نمیگن در ضمن اون بازی رئال با 2 گل اختلاف برد نه یک گلنقل قول:
ولی اشتباه داوری طبیعی اما نه هر جا و بعضی بازی های خاص
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Real Madrid vs Racing santander
رئال مادرید - سانتاندر
هفته چهارم لالیگا
چهارشنبه ، 30 شهریور 1390
ساعت : 22:30
این بازی رو هم می توانید از شبکه 3 سیما تماشا کنید.
Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
C+ Extra 4 (sweden)
C+ Fotball (norway)
C+ Liga (spain)
C+ Sport (france)
C+ Sport 1 (poland)
C+ Urheilu (finland)
Conn-X Sport 1
Digi Sport 1 (romania)
Duhok TV
NTV Spor
RAHE FARDA
NTV+ Football
Qellat TV
Sky Calcio 10
Sky Sports 3 (uk/ireland)
Sport 1 (cze/svk)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (hungary)
Sport 5+ (israel)
Sport TV1
SuperSport 2 [DigitAlb]
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport HD (france)
~ C+ Sport HD (poland)
~ Sky Sports HD3 (uk/irl)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظر یادتون نره :nishkhand:
برادر من این شبکه ها رو ما از کجا بیاریم آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ما یارانی ها تو تحریمیم ...درک کن ....نم رو زخممون نپاش :narahat::narahat::narahat:
دوست عزیز خوشبختانه این بازی هم از شبکه 3 پخش میشه.نقل قول:
دوستان عزیز رئالی می توانید بازی رو از این لینک تماشا
راسینگ - رئال مادرید
نیمه اول که اصلا خوب بازی نکرد رئال .............. بازی دست تیم 18 لیگ بود ......... واقعا موندم چه جوری اون تک به تک رو مهاجم رسینگ خراب کرد ..... رئال نیمه دوم میبره ......
بازي تموم شد و رئال گل نزد:gerye:نميدونم چرا از اول كاكا تو زمين نبود؟!لاسانا كه اصلا خوب بازي نكرد!بنزما و كريس و ازيل هم خيلي بد بازي كردند و فقط ديماريا خوب بازي كرد.اگه از اول جاي كايخون ديماريا بازي ميكرد الان برده بوديم.الان بارسا بازي رو ببره 3امتياز بشتر از ما ميشه و كارمون سخت ميشه.اميدوارم تيم دوباره روحيه خودشو بدست بياره.خدا كنه بارسا نبره
رئال برنامش حمله از جناحین و ضربات ایستگاهی رونالدو بود که به نتیجه نرسید .......... اگه همه تیم ها با شجاعت بازی کنند لالیگه دو قطبی نمیشود
اره واقعا کاملا موافقمنقل قول:
اگه بعضی تیم ها بعضی کاهای غیر ورزشی نکنن
فقط رئال تنها مدعی میمونه
رئال به خاطر باخت به لوانته روحيشو از دست داده بود.اگه بعد اون بازي يه بازي تو سانتياگو داشتيم همه چي حل بود و با يه برد دوباره بازيكونا روحيه ميگرفتند ولي اين بازي خارج از خونه همه چيو به هم ريخت:ogh:
بدترین حالت این بود که رئال الان بازی خارج خانه داشته باشه که داشت:gerye:
خیلی خوب هر چی باشه ما از شما یه امتیاز جلو هستیم مهم اینه که الان از شما جلو هستیم والنسیا هم در اینده ایشا الله متوقف میشه
به همین امید باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والنسیا اگه بخواد همین جوری ادامه بده جز مدعی اصلی واسه قهرمانیه.
داداش مهم اینه که ما از شما جلو هستم از شما رئالی های مادرید خیلی از این بابت خوشحالمنقل قول:
می دونم دوست عزیز برای شما قهرمانی مهم نیست.نقل قول:
متاسفانه رئال بد روحیشو از دست داده اگه بخواد این جوری پیش بره به هیچ عنوان قهرمان نمیشه.
به نظرم کمی افت کرده بازی های پیش فصل کجا بازی های لیگ کجا؟
من بازی های پیش فصل رو دیدم گفتم رئال قهرمانه حتی این قدر گل می زدند که روی اورده بودندبه گل های نمایشی.
به هر حال مورینیو باید تیم رو جمو جور کنه و بهشون روحیه و انرژی بده وباز هم بهشون یاد اوری کنه که هدفشون قهرمانیه.
مورینیو باید اوزیل بنزما رونالدو رو اماده کنه چون این 3تا مثلث رئال هستند.
امیدوارم روحیشون برگرده و رئال پیش فصل رو ببینیم.
به نظرم والنسیا اصلا نمیتونه این روندو ادامه بده اما اگه بتونه بازیها جذاب تر میشهنقل قول:
والنسیا / مالاگا / سویا و اتلتیکومادرید میتونند لالیگا رو از دوقطبی شدن نجات بدند ..... البته فکر نکنم رسینگ هم بتونه :hehee:
داداش تا الان که والنسیا عالی کار کرده بعد از بازی با بارسا نشون داد شکست بارسا کار سختی نیست.نقل قول:
اگه اینجوری باشه که هر موقیعیتی گل بشه خب پس ما هم الان راحت لوانته و رسینگو برده بودیمنقل قول:
نه قرار نیست گل بشه ... منم نگفتم ما باید میبردیم ......... شما که بازی با رسینگ اصلا موقعیت نداشتین :fek konam:نقل قول:
داداش همینه دیگه.دنی الوز میاد جلو و مشخصه که تیم ها از جناهین حمله می کنند این جزعی از فوتباله. راموس و مارسلو هم میان جلو وتیم ها از جناهین حمله می کنند.نقل قول:
بارسا تا الان دیگه نتونسته اون پاس کاری فصل قبلشو بکنه بازی فصل قبل بارسا ویونایتدو یادم نمی ره که بارسایی ها چه پاس کاری می کردند.
باید قبول کنیم بارسا کمی افت کرده.
واگه هم گل خالی و اون همه موقیعت والنسیا گل می شد والنسیا پیروز بود نه بارسا
خودت شاهد بازی بودی.
تو فوتبال گل گله حالا هر جوری زده بشه رئال هم مقابل لوانته یه گل مفت خورد.وباخت
مورینیو سبک بازی کردن مقابل بارسا رو به جهان اموخت.مورینیو بهترین مربیه جهانه
چرا دوست عزیز موقیعت داشتیم فقط 3تاشو رونالدو خراب کرد.البته باید بگم روحیه همه رئالی ها بهم ریخته.نقل قول:
چندتا ضزبه ازاد خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تک به تک هیگواین
موقیعیت های دیماریا
ولی کلن خیلی بد بودیم
ولی با لوانته که خیلی سر بودیمbinam
من بازی دیشبو از دقیقه ی 65 نگاه کردم و کلا رئال با اعصاب خردی داشت بازی میکرد
بعد از بازی ناراحت شدم که رئال نتونست از موقعیتاش استفاده کنه
امیدوارم طبق گفته ی کاسیاس از بازی های بعدی بازیکنان رئال به اوج خودشان برسند
رئال خوب ميشه و فقط به يه برد نياز داره تا روحيشو بدست بياره
دوستان رئالی بخونید
مورینیو باید سیستم تیم رو تغییر بده .از 5321 به 442 یا 433 اگه از سیستم442 استفاده کنه بهتره چون مشکل گل نزدن ما تو هافبک میانی هست این 2 بازی که رئال نتیجه نگرفت رو نگاه کنید اصلا هافبک میانیمون خوب نبود.
اگه از سیستم 442 استفاده کنه بهتره چون اگه می خواد به گل برسه باید هافبک میانیمون عالی باشه و می تونه به اوزیل دیماریا کاکا الونسو بازی بده که همه این ها تو بازی سازی عالی هستند. اگه این بازیکن ها تو هافبک میانی باشند تیم حریف کارش سخت می شه و دیگه نمی تونه خیلی دفاعی بازی کنه.البته هافبک میانی ها باید نزدیک هم بازی کنند که تیم حریف بکشه جلو و از اون طرف هم بنزما و رونالدو فرار کنند و گل بزنند به هر حال تاکتیکش دست مورینیو ما که مربی نیستیم.
و به نظر من باید از پرس کردن زیاد استفاده کنه.
با این ترکیب هم حملمون عالی میشه هم دفاع.
کاسیاس
مارسلو..........کارواریو.......په په........راموس
ژابی الونسو
کاکا..........اوزیل.........دیماری
رونالدو.........بنزما
همین طور می تونه تو حمله ترکیب از 442 به 433 تغییر پیدا کنه.مثلا کاکا به خط حمله اضافه شه یا دیماریا یا اوزیل.