-
من تو دوران بچگیم آرسنالی بودم وهنوز هم هستم و اما کمی که برزگتر شدم عظمت رئال رو با بازی زیدان، فیگو، رائول، بکام، ،کاسیاس،کارلوس، رونالدو و... درک کردم و طرفدارش شدم و الآن با اومدن کاکا ، رونالدو ، اوزیل،بنزما، آلونسو و مورینو ؛ از اینکه هست بهتر خواهد شد؛ و منم زندگیم شده دو تا تیم رئال و آرسنال
-
من اول از همه به خاطر كارلوس بود...تو 8سالگيم كه فهميدم فوتبال چي به چيهكعاشق كارلوس و زيدان بودم...و بعد از سال 2000 كه زيدان به رئال اومد(10 سالگيم) هوادار 6آتيشه رئالم تا به امروز
-
رئالي با تعصب
من از اول طرفدار رئال بودم و هستم و خو اهم ماندlove::
-
عشق رئال مادرید . من به همه میگم به شما رئال مادریدی های عزیرم میگم بارسلونا امسال تیم نمیشه ، درسته 5 امتیاز عقبیم و رئال قهرمان لالیگا میشه. دوستون داردم.
-
شخصیت و بازی دو چپ پای فوق العاده رئال یعنی رائول دوست داشتنی و ردوندو فراموش نشدنی منو رئالی کرد هیه رو هم بود.
اما واقعا بعد رفتن دل بوسکه رئال فقط یه جرقه با کاپلو داشت تا اینکه با مورینیو همه چیز تغییر کرد و...
-
من برای اینکه تاریخچه درخشانی داره ؛ و به خاطز مربی عزیری که داره ، و بازیکنان با مرام .
-
من از اول طرفدار رئال بودم راستش 1جورایی از عظمتی که داشت خوشم میومد
اما باید 1تذکر بدم البته ببخشید : ببخشید عرض میکنم سوال اشتباه است باید از طرفدار تیمهای دیگه پرسید که با وجود این همه دلیل پرا طرفدار رئال نشدن؟
-
به خاطر عشقم دیوید بکهام وقتی اومد رئال ، دیگه طرفدار دو آتیشه رئال شدم ...
-
من از بخاطر كا كا رئال رو دوست دارم اما بعد كه رونالدو اومد رئال بيشتر عاشقش شدم و با نتيجه هايي كه رئال گرفت من طرفدار اين تيم شدم
-
:danc:فقط بخواتر کریس جوننننننننننننننننننننننن نننننن:ghelyon:love::love::love::love::love: ::yes:
-
1) اینکه من از بچگی یعنی از همون 8 یا 9 سالگی رئالی بودم . فکر نکنین که من تو این 2 - 1 سال طرفدار رئال هستم
2) به خاطر تاریخچه این تیم
3) چون رقیب سرسخت بارسلونا هستش
4) به خاطر تعداد قهرمانیای بسیاری که داره
5) و با اومدن بازیکنان و بخصوصی سرمربی معروفش به نام خوزه مورینیو
اگه رئال بره دست 2 مثل یوونتوس من باز رئالی خواهم بود دوستان
-
پاسخ : شما واسه چی طرفدار رئال مادرید شدید؟
همه رئالی بدنیا میان، همه اول مقدس ان
من تا زمانی که یادم میاد طرفدار کهکشانی ها بودم
بخاطر تاریخ دست نیافتنیش
بخاطر بازیکنان خوبش
طرفداران با تعصبش
و کلاس بالا
رئال بر فوتبال میتازه
-
من واسه این طرفدار real شدم که فوتبالش جذابه و خسته کننده نیست
-
:real:رئال یه تیم فوق العاده با ستاره های تکنیکیه که این تیم رو جزو بهترینهای جهان کرده.
ما رئالیا طرفدار این تیمیم چون:
1)فقط یه رقیب داره 2)cr7 رو داره
-
-
من عاشق رئالم
چون بیشترن قهرمانی رو تو چمپیونز لیگ داشته
چون کریس توشه
چون ضد حمله هاش تو دنیا حرفه اولو میزنه
چون از بارسا بدم میاد
مهم تر از همه اینکه کاناوارو توش بازی کرده. عشقم
-
از بچگی اول از پرچمش خوششم میومد بعدشم که دیگه.............:evaa::evaa::evaa::evaa::evaa ::evaa::evaa::evaa:
-
من عاشق رئالمroz::roz::roz::
-
فقط به خاطر کاسیاس
:real:
-
کریسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسو تمام
-
man barcaee bodam ye an khod be khod realy shodam
-
رقیب جدی بارسلونا بود تو لالیگا بود و دیوید بکهام و رائول رو خیلی دوست داشتم وزمانی هم که کریس رونالدو اومد به رئال مادرید به همراه کریستیانو ستاره های بزرگی اومدن به رئال مادرید .
واقعا به خاطر تاریخچه ش بود
من اول میلانی شدم 2005
2006 منچستری
2007 رئالی
-
1_به خاطر بازیش
2_به خاطر راموس
3_به خاطر رونالدو
4_به خاطر اوزیل (حیف شد رفت):aaaaaa: ولی به جاش بیل اومد :d
-
واللا ما از زمان ارباب خوزه طرفدار love::چلسیlove:: شدیم اون موقع هم دیدیم عه یه تیم هس اسمش بارساس که تیم فقیر فقراس گفتیم تو اسپانیام یه تیم داشته باشیم گذشت و بارسا و چلسی تو نیمه نهایی چمپیونزلیگ خوردن به هم منم بدون هیچ تردیدی دوس داشتم چلسی ببره که تو اون بازی سر چلسیو بریدنو 5 تا پنالتی واسمون نگرفتنو فینالو کردن تو ...... بارسا. منم اون شب تا صب به بارسا و گواردیولا و مسی و اینیستا فش دادم و البته داورم بی نصیب نزاشتمchomaghchomagh. خلاصه از اون موقع با خودم گفتم بارسا تیم کثیفیه و لابد همیشه با داوری میبره ما خبر نداریم. ماهم رئالی 6 آتیشه شدیمو جوری شد که الان رئالو از چلسی بیشتر دوس دارمو در خدمت شنام.:haaa::haaa::haaa:
-
به خاطر کریستیانو رونالدو
-
khob rastesh man ta hamin ye mah pish tarafdare barcelona boodam vali asheghe ronaldo.vaqti ronaldo marde sal jahan shod faghat vase oon reali shodam o alan dige tarafdare sarsakhte realam:ohum::ohum:
-
والا ما خودمونم نفهمیدیم چی شد که اولین تیمی که اسمشو یاد گرفتم رئال مادرید بود.از 8 سالگی تا حالا تحت هر شرایطی قید رئالو نزدم.حتی وقتی بارسا بدجوری بارسا شد.بر عکس خیلیا که زارت و زورت تیم عوض میکنن من رئالی خالص باقی موندم و میمونم.
-
به خاطر کاسیاسlove:: و بکهامlove::
-
نقل قول:
khob rastesh man ta hamin ye mah pish tarafdare barcelona boodam vali asheghe ronaldo.vaqti ronaldo marde sal jahan shod faghat vase oon reali shodam o alan dige tarafdare sarsakhte realam:ohum::ohum:
عزیز اول اینکه فارسی تایپ کن.
و دومن خیلی جالبه که طرفداره بارسا بودی اما ضد رونالدو نبودی و بخاطر اون طرفداره رئال شدی. خوش آمدی به کهکشانی ها:flowerysmile:
-
-
کلا همه به خاطر یه بازیکن طرفدار رئالن
اخه رئال تیمه؟!
مقامهاش همه با پول و در سالهلی بوق به دست اومده
-
خب راستش منم بخاطر کاکا و بعدش هم اومدن رونالدو به رئال طرفدار رئال شدم و از اون موقع تا حالا شدیدا طرفدار رئال هستم
-
رئال رو واسه همه چیزش دوست دارم
-
چون بهترین تیمه و گذشته خیلی خوبی داره و همین طور رونالدو:ohum::ohum:
-
من فقط و فقط به خاطرم عشق اول و آخرم ایکر کاسیاس رئالی شدم.تا پای جون باهاشم.:jeddiiiii:
-
به خاطر زیدان !
با ایکر تداوم بخشید و با کریس و راموس به اوج رسید ! :hooora2:
البته اون سالها ی وسط ، اون گل دقایق آخر Reyes جلوی مایورکا که باعث شد قهرمان شیم آتیشم رو تند تر هم کرد ... خیلی چسبید خیلی lay_;;
-
من رئال رو به خاطر رئال بودنش دوست دارم اون اوبوهت و اون غروری که توی رئال هست توی هیچ تیم دیگه ای دیده نمیشه من تک تک بازیکنان رو دوست دارم و عاشق رئال و کاپیتان هاش هستم همچنین کارلتو که بالاخره انتظاراتمون رو برای دسما فصل قبل به پایان رسوند.
-
درود
به دلیل اینکه رئال بهترین تیم جهان هست و همینطور همیشه ستاره داره و بازی هاش هم خیلی زیبا هست واینکه بازیکنی مثل رونالدو تو این تیم بازی میکنه و گلهای خیلی زیبایی به ثمر میرسونه