تیموریان: این گل را به حدادی فر تقدیم می کنم/ دیگر نمی دانم فوتبال زیبا یعنی چه/ نظر کی روش این بود که نیمکت نشین باشم
ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم
سایت گل ـ کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ایران بعد از پایان دیدار با اندونزی پیروزی تیمش را به قاسم حدادی فر تقدیم کرد که در این دیدار دچار مصدومیتی نسبتا جدی شد. آندو تیموریان هم گلش را به همبازی اش تقدیم می کند و در این مورد به خبرنگار سایت گل می گوید:« گل را به حدادی فر تقدیم می کنم و باید بگویم که از مصدومیت او خیلی ناراحت شدم. من به اتاق حدادی فر رفتم و با او حرف زدم و امیدوارم آسیب دیدگی اش هر چه زودتر برطرف شود. او از لحاظ اخلاقی و فنی نمونه است.»
تیموریان در پاسخ به این سوال که چرا مقابل اندونزی نیمکت نشین شدی خاطرنشان می کند:« این نظر کادرفنی بود که از ابتدا بازی نکنم. من بعد از برطرف شدن مصدومیتم خیلی خوب با تیم ملی تمرین کردم ولی صلاحدید کادرفنی این بود که در ترکیب اصلی نباشم. در ضمن هر فوتبالیستی دوست دارد که در تیم ملی کشورش به عنوان بازیکن ثابت بازی کند.»
آندو که در این دیدار یک گل زد و یک پاس گل داد تأکید می کند:« ما روی ضربات ایستگاهی کار کرده بودیم و گل های ایرانی به هیچ عنوان شانسی نبود. خوشحالم که در اولین بازی سه امتیاز با ارزش گرفتیم و در همین ابتدا سرگروه شدیم.»
بر خی معتقدند که تیم ملی زیبا بازی نمی کند و آندو در واکنش به این موضوع می گوید:« من واقعا نمی دانم فوتبال یعنی چه و دیگر چگونه بازی کنیم. در حال حاضر تمامی بازیکنان تیم ملی در اختیار یکدیگر هستم و خواسته های کادرفنی را اجرا می کنند. این یعنی فوتبال زیبا.»
تحلیل فنی / چراغپور : برد شیرینی نبود ! / ایران اتفاقی منظم شد !
اتفاق بدی که مشاهده شد انجام هر سه تعویض تیم ایران تا قبل از دقیقه 70 بود. دو تعویض اول ما حدود دقیقه 65 به دلایل تاکتیکی بود و تعویض سوم هم به خاطر مصدومیت
سایت گل - جلال چراغپور ، کارشناس فنی درباره بازی دیشب تیم ملی ایران به 8 موضوع مهم اشاره می کند . او البته تاکید می کند که همه این نکات نظر شخصی اوست :
- ما از سه چیز باید تشکر کنیم اول از شانس جدول که بازی اول ما در خانه بود و دوم اینکه مقابل ضعیفترین تیم این گروه بازی کردیم . سوم هم اینکه تماشاگران در یک اتفاق غیرقابل پیش بینی به ورزشگاه آمدند. حضور 75هزارنفر تماشاگر از خوششانسیهای تیم ملی ما در بازی دیشب میباشد.
- اولین نکتهای که لازم است برای ادامه مسیر تیم ملی تأکید شود این بود که تیم ما از یک بینظمی و به هم ریختگی در زمین برخوردار بود. ما در گذشته در تیمهای ملی قبلی از نظم بهتری برخوردار بودیم. به هم ریختگی در پاسها و نوع مصرف توپها مجموعهای از بینظمیها در تیم ایران بود.
- ترکیب اصلی تیم ملی ایران دچار اشتباهاتی بود اما در ادامه مسابقه این نقصها برطرف شد. البته این معایب براثر حادثه مصدومیت قاسم حدادیفر و آمدن تیموریان به زمین برطرف شد. آندو نظم تیمی بهتری داشت و چون در گذشته هم از ارکان تیم ملی بوده توانست نظم بهتری را به تیم ایران انتقال دهد.
- روشی که برای بازی انتخاب شد روش مناسبی نبود. ما بسیار ساده بازی کردیم و حداکثر از سه نوع پاس ساده(عرضی، طولی و سانتر) استفاده کردیم. تیم اندونزی در رده صدوپنجاهم جهان قرار دارد و گلر این تیم اگر در ایران حضور داشت حتی نمیتوانست در لیگ برتر ایران دروازهبانی کند.
- ما با وجود اینکه کیروش سبک ساده را برای بازی ایران در نظر گرفته بود، اما ما روی کارهای انفرادی به گل رسیدیم. اگر به دو گل اول ایران توجه کنیم میبینیم که بازیکنان ما در طول مسابقه به این نتیجه رسیدند که براثر حرکات انفرادی در اطراف محوطه جریمه اندونزی متوقف شوند تا تیم ایران روی ضربات ایستگاهی به گل برسد. این نکتهای بود که جزو کارهای انفرادی تیم ایران بود. نه حرکات گروهی و تیمی!
- اتفاق بدی که مشاهده شد انجام هر سه تعویض تیم ایران تا قبل از دقیقه 70 بود. دو تعویض اول ما حدود دقیقه 65 به دلایل تاکتیکی بود و تعویض سوم هم به خاطر مصدومیت. اگر از دقیقه 70 به بعد اتفاق بدی برای تیم ما رخ میداد باید چه کار میکردیم؟ این اتفاقی است که در بازیهای مهمتر دردسرساز میشوند.
- با وجود همه این مسائل ما پیروز شدیم، بردیم اما برد شیرینی نبود. امیدوارم برای بازی با قطر نظم تیمی ایران بهتر شود.
- نکته ویژهای که باید به آن اشاره شود خودداری بازیکنان تکنیکی تیم ایران مانند مجیدی، کریمی، خلعتبری از حرکات انفرادی منحصربهفردشان بود. ما میتوانستیم با تکنیک این بازیکنان حتی به گلهای بیشتری دست یابیم امیدوارم کیروش در بازیهای آینده بیشتر به بازیکنان اجازه حرکات پا به توپ دهد.
عزیزی:نکونام بازیکنی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد/ کریمی برای کاپیتانی لایقتر از هر بازیکن دیگری است
جواد نکونام هم بازیکن بزرگی است. من با او رفیق هستم. میدانم که او کسی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد. مطمئن هستم علی و جواد با هم در این مورد در رختکن توافق کردهاند.
سايت گل ـ خدادادعزیزی همیشه حرفهای جالبی برای گفتن دارد. خداداد معتقد است عقبماندگی فوتبال ایران باعث شده از بردن اندونزی هم خوشحال شویم. او درباره اوضاع تیم ملی، کیروش، کاپیتانی نکونام و حضور علی کریمی درتیم ملی حرفهای جالبی می زند،خدادا ابتدا در مورد بازی به قانون می گوید:«اگر قرار باشد اندونزی را هم با اما و اگر ببریم که باید در این فوتبال را گل میگرفتیم. فوتبال ایران فراتر از این حرفها است. بردن اندونزی باید راحتترین کار برای فوتبال ایران باشد.»
او ادامه می دهد:«برای این فوتبال که ما مالدیو را هم به سختی میبریم شروع خوبی است اما مردم ما هم خوب میدانند که نه نام اندونزی در حد و اندازههای ایران است و نه فوتبالش. به هر حال کیروش تیم را در دست گرفته و به این بردها احتیاج دارد. بردن با سه گل بهتر از امتیاز از دست دادن است.ولی یادتان باشد ما خیلی عقب ماندهایم که با برد سه بر صفر مقابل اندونزی کلاهمان را بالا میاندازیم. باید به حال این فوتبال تاسف خورد. خودمان را فریب میدهیم. همین کارها را کردیم که به اینجا رسیدیم.»
بازوبند کاپیتانی تیم ملی بر بازوی جواد نکونام بسته شد. خداداد در این مورد حرف های جالبی می زند:«به نظر من از نظر سابقه، کسوت ، سن و سال و محبوبیت علی کریمی برای بستن بازوبند از تمام بازیکنان حال حاضر تیمملی لایقتر است. به نظر من علی کریمی کاپیتان واقعی تیم ملی است. اما به هر حال تصمیمی است که گرفته شده است و کسی نمیتواند حرفی بزند.»
او در پاسخ به این سوال که در مورد نکونام چه نظری دارید می گوید:«جواد نکونام هم بازیکن بزرگی است. من با او رفیق هستم. میدانم که او کسی نیست که کسوت را زیر پا بگذارد. مطمئن هستم علی و جواد با هم در این مورد در رختکن توافق کردهاند. با شناختی که از اخلاق کریمی دارم، میدانم که برای او این بازوبند ذرهای اهمیت ندارد که به خاطرش ناراحت شود. جواد نکونام حتما با نظر کریمی کاپیتان تیم ملی شده است. شاید هم تصمیم کیروش باشد. با این حال به نظر من علی کریمی کاپیتان تیم ملی است
اولین نمره منفی در کارنامه کی روش / تکذیب به روش ایرانی
کی روش عزیز در کمتر از 16 ساعت حرفهای خودش را به مدل و گونه بیشتر مربیان ایرانی تکذیب کرد ! گویا این مدل مصاحبه و تکذیب فوری و سبسطه گری در همه جای دنیا رواج دارد
سایت گل - « روز گذشته مصاحبهاي انجام دادم كه برخي از آن سوء برداشت كردند. اگر به مصاحبه دقت كنيد، من هرگز نگفتم كه مسئولان فدراسيون با من همكاري نميكنند، بلكه گفتهام به رغم علاقه و تمام همكاريهايي كه انجام ميشود ما به همكاري بيشتري نياز داريم كه اين همكاري و حمايت از تيم ملي ميتواند معطوف به تماشاگران، اسپانسرهاي مالي و ساير سازمانها باشد. از نظر من صعود ايران به جام جهاني اهميت زيادي دارد. من از تمام تلاشهايي كه فدراسيون براي حمايت از تيم ملي انجام داده قدرداني ميكنم و معتقدم ما به تعامل و حمايت بيشتري به ويژه از خارج فدراسيون نياز داريم. »
این حرفهای امروز صبح کارلوس کی روش بعد از پایان تمرینات تیم ملی و پیش از سفر به قطر بود اما جالب که بدانیم سرمربی تیم ملی دیشب در مصاحبه با ایسنا چه گفت :
« من بعد از پنج ماه حضور در ايران با وجود تلاشها و نگرش افراد حاضر در فدراسيون به ويژه رييس فدراسيون اما عملا تغيير خاصي در وضعيت پشتيباني تيم ملي نديدم. در اين شرايط كار كردن بسيار دشوار خواهد بود ...فقط بهترينها هستند كه به جام جهاني ميرسند؛ بهترين بازيكنان، بهترين مربيان، بهترين تمرينها، بهترين تيمها، بهترين حمايتها و بهترين مديران! .... فقط ميتوانم به مسوولان فوتبال ايران هشدار دهم و به آنها بيدارباش اعلام كنم كه بحث حمايت از تيم ملي را جدي بگيرند. من اين مسايل را فقط بخاطر احساس مسووليت نسبت به تيم ايران، مطرح ميكنم
کی روش عزیز در کمتر از 16 ساعت حرفهای خودش را به مدل و گونه بیشتر مربیان ایرانی تکذیب کرد و جمله ای که هزار بار از زبان مربیان داخای شنیدیم را از قول کی روش هم گوش جان سپردیم : « از حرفهای من سوء برداشت کردند !» البته سرمربی تیم ملی در مصاحبه دیشب خود سعی کرد با چیدن دیپلماتیک واژه ها در کنار هم به نوعی برای خود راه فرار هم باقی بگذارد . او امروز صبح گفته است که منظورش حمایت از خارج از فدراسیون بود . دیشب عباس ترابیان در رادیو تاکید کرد که « کی روش به امکانات منچستر یونایتد عادت دارد و کمی هماهنگی با امکانات ایران برایش سخت است ! » اگر بپذیریم که کی روش یک مربی حرفه ای است مطمئننا می داند که وظیفه پشتیبانی از تیم ملی برعهده فدراسیون آن کشور است و اگر رئیس جمهور و وزارت امورخارجه و هر نهادی بخواهد به تیم ملی کمک کند باز هم از طریق فدراسیون فوتبال اقدام می کنند ! از سوی دیگر گویا این مدل مصاحبه و تکذیب فوری و سبسطه گری در همه جای دنیا رواج دارد ! با نهایت احترامی که برای کی روش و حرفه و تخصص او قائل هستیم اولین نمره منفی را برای این سرمربی بزرگ در ذهن خود ثبت می کنیم . حتی اگر کی روش خواسته است با این حرکت به نوعی مسئولان فدراسیون را به تلاش بیشتر مجبور کند باز هم این گونه روشها از شخصیتی مثل کی روش بعید است
تماشاگران ايراني در رده نخست آسيا
تماشاگران ايراني با حضور در ورزشگاه آزادي تهران در اولين ديدار تيم ملي ايران در مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني برزيل، نام خود را در رده نخست تماشاگران آسيا ثبت کردند
ورزش سه - سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا روز يکشنبه نوشت: در هفته اول مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني 2014 برزيل بيش از 284 هزار نفر به تماشاي اين مسابقات آمدند که سهم ايراني ها بيشتر است.
در 10 ديدار برگزار شده ، 284 هزار و 710 نفر با حضور در ورزشگاهها به تماشاي مسابقات نشستند که ميانگين آنها براي هر ديدار 28 هزار و 471 نفر است.
ديدار تيم هاي ايران و اندونزي که در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد ، با 75 هزار و 800 نفر بيشترين تماشاگر را به خود اختصاص داد.
ديدار تيم هاي ژاپن و کره شمالي که در ورزشگاه سايتاما ژاپن برگزار شد نيز با 62 هزار نفر و ديدار تيم هاي کره جنوبي و لبنان که در سئول برگزار شد با 37 هزار و 655 نفر ، پس از ديدار ايران و اندونزي ، عنوان ديدارهاي پرتماشاگر هفته اول مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني 2014 برزيل را به خود اختصاص دادند.
کنفدراسيون فوتبال آسيا ، آمار تماشاگران ديدارها را به شرح زير اعلام کرد:
ايران و اندونزي در ورزشگاه آزادي تهران : 75,800 نفر تماشاگر.
ژاپن و کره شمالي در ورزشگاه سايتاما : 62,000 نفر تماشاگر.
کره جنوبي و لبنان در ورزشگاه گويانگ در گويانگ : 37,655 نفر تماشاگر.
استراليا و تايلند در ورزشگاه سنکورپ : 24,540 نفر تماشاگر.
عراق و اردن در ورزشگاه فرانسوا حريري در اربيل : 24,000 نفر تماشاگر.
چين و سنگاپور در ورزشگاه تودونگ : 17,000 نفر تماشاگر.
تاجيکستان و ازبکستان در ورزشگاه متالبورگ : 15,000 نفر تماشاگر.
عمان و عربستان سعودي در ورزشگاه سيب مسقط : 14,000 نفر تماشاگر.
امارات و کويت در ورزشگاه القطاره العين امارات : 8,715 نفر تماشاگر.
بحرين و قطر در ورزشگاه ملي منامة : 6,000 نفر تماشاگر.
دو خبر از تیم ملی : تيم ملي فوتبال وارد دوحه شد/ پخش بازی از شبکه سوم سیما
مرجع خبری پرسپولیس : كاروان تيم ملي فوتبال با استقبال هواداران حاضر در قطر وارد دوحه شد.
تیم ملی فوتبال ایران به منظور دیدار با قطر در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014، یکشنبه شب وارد دوحه پایتخت قطر شد.
تیم ایران که با یک پرواز مستقیم از تهران عازم قطر شد، ساعت 23:30 به وقت محلی پس از یک ساعت و 40 دقیقه پرواز به دوحه رسید و در بدو ورود مورد استقبال سهرابی سفیر کشورمان در قطر و جمعی از ایرانیان قرار گرفت.
ایرانیان مقیم قطر که در نیمه شب در بیرون محوطه فرودگاه اجتماع کرده بودند، به محض خروج بازیکنان و کادر تیم ملی با فریاد ایران ایران، از تیم ملی کشورمان استقبال کردند.
تیم ایران بلافاصله با یک دستگاه اتوبوس به هتل ملینیوم انتقال یافت و بازیکنان برای استراحت به اتاق های خود رفتند.
بازیکنان تیم ملی صبح امروز را استراحت خواهند کرد و عصر در محل زمین اصلی (ورزشگاه السد) تمرین پیش از بازی را انجام می دهند.
گرمای هوا و رطوبت بالای دوحه، نخستین موضوعی بود که در ابتدای ورود تیم ملی به این شهر جلب توجه می کرد. هوا در نیمه شب یکشنبه، حدود 35 درجه سانتیگراد بالای صفر با رطوبت زیاد بود.
دیدار تیم های ملی ایران و قطر ساعت 19:30 روز سه شنبه به وقت محلی (21 به وقت ایران) در ورزشگاه السد دوحه برگزار خواهد شد.
تیم کشورمان در نخستین دیدار خود با سه گل اندونزی را شکست داد و قطر برابر بحرین به تساوی بدون گل دست یافت.
مهدي هاشمي در مورد شايعه پخش نشدن بازي تيم ملي مقابل قطر در روز سه شنبه اظهار داشت: اين شايعه صحت ندارد و اين بازي از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.
وي در خصوص اينكه گفته مي شود چون حق پخش بازي برگشت ايران و مالديو خريداري نشده بود، AFC به صدا و سيما اجازه پخش بازي ايران و قطر را نمي دهد، گفت: اين مسئله صحت ندارد.
تهيه كننده ليگ برتر همچنين با اشاره به اينكه فردا گزارشگر بازي مشخص مي شود در مورد انتقاد به گزارشگر بازي ايران و اندونزي گفت: اميد گلمكاني كارش را خوب انجام داد. او اولين بار بود كه در ورزشگاه آزادي به طور مستقيم بازي را گزارش مي كرد و بايد به او فرصت داد.
مسابقه تيم هاي ملي قطر و ايران از گروه پنجم مرحله گروهي جام جهاني 2014 ساعت 21 به وقت تهران در دوحه برگزار خواهد شد.
علي كريمي: تيم ملي ميتواند بدون دردسر به جام جهاني برود
مرجع خبری پرسپولیس : هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: تيم ايران آنقدر توانايي دارد كه بتواند با حمايت مردم بدون دردسر به جام جهاني صعود كند.
علي كريمي درباره آخرين وضعيت آمادگي تيم ملي فوتبال ايران پيش از بازي با قطر اظهار كرد: تيم ملي پس از بازي با اندونزي تمرينات خوبي را پشت سر گذاشت و پس از يكجلسه تمريني ديگر در دوحه مهياي بازي سخت برابر قطر خواهد شد.
گرما و رطوبت هوا در قطر بسيار زياد است اما آنها در ورزشگاه سيستم خنككننده راهاندازي كردند كه ميتواند تاثير اين شرايط را كم كند.
وي افزود: بازي با قطر به مراتب دشوارتر از مصاف با اندونزي است و بايد تلاش زيادي داشته باشيم تا در اين مسابقه خارج از خانه به پيروزي برسيم. اميدوارم بازيكنان با توانايي و هماهنگي بالايي ظاهر شوند و بتوانيم در دومين مسابقه مرحله گروهي هم به پيروزي برسيم.
كريمي درباره مسير تيم ايران تا رسيدن به جام جهاني 2014 برزيل به ايسنا گفت: تا صعود به جام جهاني راه زيادي در پيش است. ما حريفان سرسختي خواهيم داشت. قدرتهايي مثل ژاپن، استراليا، كرهجنوبي و... حريفان بسيار جديتري نسبت به قطر، بحرين يا اندونزي هستند. ما ميتوانيم بازيهاي مرحله اول گروهي را حتي به مثابه بازيهاي تداركاتي هم بنگريم تا تيم ملي پيش از حضور در مرحله بعد بتواند نقاط ضعفش را پوشش دهد.
هافبك تيم ملي با قدرداني دوباره از حضور تماشاگران انبوهي كه براي ديدن مسابقه تيم ملي برابر اندونزي به ورزشگاه آزادي آمده بودند، در اينباره خاطرنشان كرد: هميشه بايد از حمايت مردم و هواداران تشكر كنيم. اميدوارم در بازيهاي خانگي آتي تيم ايران آنها ما را تنها نگذارند و باز هم حضور باشكوهي براي حمايت و تشويق تيم داشته باشند.
كريمي در پاسخ به اين سوال كه پتانسيل تيم ملي با نفرات فعلي و سرمربيگري كارلوس كيروش را تا چه اندازه ميبينيد و اين تيم تا چه اندازه با حد ايدهآل خود فاصله دارد، تصريح كرد: به هر حال تمام ستارههاي ليگ در تيم ملي جمع شدهاند و انگيزه زيادي براي پيشرفت و بهتر شدن دارند. ليگ ايران اين بازيكنان را توانسته به تيم ملي بدهد و كيروش هم مربي حرفهاي در سطح دنياست كه ميتواند تيم خوبي با آنها بسازد. همه شرايط آماده است و فكر ميكنم تيم ايران براي بهتر شدن و رسيدن به حد ايدهآل خود نياز به حمايت فراوان از سوي مردم دارد. تيم ملي با تواناييهايي كه دارد ميتواند بدون دردسر به جام جهاني صعود كند اما مشروط به حمايت مردم.