منکه فوتبال ایرانو به هیچ وجه نگاه نمیکنم..............
امّا به جرأت میگم که آسیا تابحال هیچ بازیکنی مثل علی کریمی رو به خودش ندیده.
علی کریمی در ایران و آسیا به حقّ واقعیه خودش نرسید.
بینظیره.........
نمایش نسخه قابل چاپ
منکه فوتبال ایرانو به هیچ وجه نگاه نمیکنم..............
امّا به جرأت میگم که آسیا تابحال هیچ بازیکنی مثل علی کریمی رو به خودش ندیده.
علی کریمی در ایران و آسیا به حقّ واقعیه خودش نرسید.
بینظیره.........
کریمی: بازی کردن در کنار رائول گونزالس در تغییر ذهنیتم تاثیرگذار بود
کاپیتان پرسپولیس در اولین دیدار تیمش در لیگ یازدهم چهره انگشت نمای بازی مقابل ملوان بود. جادوگر فوتبال ایران یکبار دیگر نشان دهد سطح بازیش از فوتبال آسیا جلوتر است.
* انتظار از پرسپولیس این بود که بازی اول خود را مقابل ملوان با پیروزی پشت سر بگذارد اما این اتفاق نیفتاد.
_ ما به لحاظ سبک بازی خوب بودیم اما از نظر کسب نتیجه نتوانستیم مطابق با نمایشی که داشتیم ، نتیجه بگیریم.
ملی پوشان ما دیر به جمع سایرین اضافه شدند و هنوز به هماهنگی لازم نرسیدیم.
* نظرتان راجع به بازی چیست؟ عملکرد پرسپولیس راضی کننده بود؟
_ ما تمام تلاش خودمان را کردیم و فکر می کنم برای شروع بد نبود، ما توانستیم یک بازی قابل قبول جدای از نتیجه ارائه دهیم. قدری نیاز به زمان داریم تا با هم هماهنگ شویم.
* در بازی مقابل ملوان یک علی کریمی متفاوت را دیدیم که تکل می زد، درگیر می شد و حضوری فعال در همه نقاط زمین داشت...
_ من کارم را مثل همیشه انجام دادم با این تفاوت که سعی کردم در اولین بازی تیمم تمام تلاشم را برای پیروزی به کار ببندم و البته هدفم این است که همین رویه را و حتی بهتر از آن در آینده به نمایش بگذارم.
* گفته می شود حضور در شالکه و دیدن سبک زندگی رائول گونزالس تاثیر زیادی روی ذهنیت شما گذاشته است؟
_ بله دقیقا همینطور است، زمانی که دیدم رائول با آن سن و سال به چه شکل تمرین می کند به این نتیجه رسیدم که سن در فوتبال فقط یک عدد است! به این شکل مقداری انگیزه هایم بیشتر شد و اثر بیشتری روی تمریناتم گذاشت. در همین پرسپولیس کریم باقری تا 37 سالگی بهترین بازی ها را انجام می داد و نشان داد که سن و سال در فوتبال تعیین کننده نیست.
* در دقایقی از بازی هواداران با تشویق دایی اعتراض خودشان را نشان دادند، این قضیه را چطور می بینید؟
_ آن ها توقع دارند که پرسپولیس در هر شرایطی پیروز باشد و در آن ساعت شب که خود را با سختی زیاد به استادیوم رسانده بودند، انتظار پیروزی داشتند و طبیعی بود که اعتراض کنند.
* چه صحتبی برای هواداران پرسپولیس دارید؟ چه قولی به آن ها می دهید؟
_ از هواداران می خواهم قدری آستانه تحمل خودشان را بالاتر ببرند و در صورتی که حمایت لازم از پرسپولیس انجام دهند به آن ها قول می دهیم طی هفته های آینده هم بازی های زیبایی از ما ببینند و هم نتیجه لازم را بگیریم.
گفت و گو: علیرضا دهقانی - "پرسپولیس"
سوال برنامه 90 تاریخ 13/05/90
بهترین نقل و انتقال فصل چه کسی بود؟
1- کریمی 49%
2-رحمتی 26%
3-دایی 13%
4-قلعه نویی 12%
جادورگر دوست داریم ...درود برتو و جادوی تو
وقتي جادوگر انگيزه دارد
او طوري مقابل ملوان ظاهر شد كه همه فراموش كردند يك بازيكن 33 ساله است. كريمي باز هم گوشههايي از جادويش را به نمايش گذاشت و شايد اوج هنرنمايي او بعد از گلي بود كه ملوان زد و پشت سر گذاشتن چند بازيكن زمينهساز شروع حملات تيم براي رسيدن به گل تساوي بود.
البته كاپيتان پرسپوليس در همان ثانيههاي 40-30 با توپربايي خوبي كه انجام داد و اولين خطر جدي را پايهگذاري كرد، انگيزههايش را به نمايش گذاشت و هواداران را به وجد آورد.
كريمي محور اكثر حركات تيمش بود. او به عنوان يك پاسور و طراح وظايف خود را به خوبي انجام داد اما يك سوال تا قبل از گل ملوان وجود داشت و آن اينكه چرا فاصلهاش تا دروازه حريف بيش از اندازه بود. به اعتقاد خيليها شايد اگر او نزديكتر به 18 قدم ملوان بود شكل بازي پرسپوليس هم تغيير ميكرد.
شماره هشت محور اصلي تيمش در مركز زمين بود و حتي در زمان حمله هم بازيكنان پرسپوليس منتظر او ميمانند تا برسد و توپ را به او بسپارند. كارشناسان فوتبال همواره بر اين اعتقاد بودند كه يك علي كريمي با انگيزه و سرحال براي هر تيمي يك نعمت است و حالا پرسپوليس چنين بازيكني را در اختيار دارد كه اگر شرايطش را حفظ كند قطعا براي پرسپوليس بازي هاي ماندگاري را به نمايش خواهد گذاشت.
كاپيتان رويايي ميشود
باور كردني نبود اما علي كريمي هماني بود كه انتظارش ميرفت.
حضور مداوم در اردوهاي تيم ملي كه قريب به يك ماه طول كشيد از مليپوشان پرسپوليس بازيكنان كم روحيهاي ساخته بود كه فقط منتظر فرصتي براي خودنمايي بودند بي آنكه توانش را داشته باشند.
اين مسأله تا حدود زيادي در نصرتي و اولادي ديده شد و شايد اگر زارع و نوروزي هم از ابتدا در تركيب اصلي به ميدان ميرفتند كارآيي لازم را نداشتند.
علي كريمي اما يك استثنا بود و فوتبالي به نمايش گذاشت كه هر از گاهي جمعيت حاضر در ورزشگاه را به وجد ميآورد. شماره 8 كه بعد از دو سال دوباره در تركيب پرسپوليس قرار ميگرفت تقريباً در تمام حركات انفرادي موفق بود و در چند نوبت با پاسهاي تماشايي عناصر تهاجمي تيمش را صاحب موقعيت كرد. جالب اينكه با وجود ناهماهنگيهاي معمول بين او و بقيه بازيكنان كه به سبب حضور او در اردوي تيم ملي طبيعي به نظر ميرسيد، كريمي خيلي خوب همبازيانش را پيدا ميكرد و در بيشتر اوقات بقيه عناصر حمله بودند كه در تكميل حركاتش كوتاهي ميكردند.
مهمترين نكته اما آمادگي بدني قابل قبول علي كريمي بود. شايد اگر ميزان دوندگي بازيكنان پرسپوليس در اولين مصاف آنها اندازهگيري ميشد، علي كريمي يكي از 3 نفر اول تيمش بود.
در مورد پست بازي علي كريمي اما نگرانيهايي كه وجود داشت تا حدود زيادي درست از كار درآمد تا دور بودن او از خط دروازه، پرسپوليس را در خلق موقعيت گل دچار مشكل كند.
در واقع در شبي كه هم دريبلهاي كريمي ميگرفت و هم او به لحاظ ذهني و بدني آماده بود، پست بازي كريمي كه به نوعي هافبك دفاعي به حساب ميآمد و عقبتر از نوري بازي ميكرد، باعث شد پرسپوليس نهايت استفاده را از خلاقيت كاپيتانش نبرد.
شايد در 20 دقيقه پاياني با تغيير سيستم بازي كريمي كمي بهتر شد اما شايد بهتر باشد حميد استيلي از بازي بعدي درباره پست بازي كريمي و نوري تدبير بهتري بينديشد تا نهايت استفاده را از خلاقيت او ببرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين نظر سنجي 90 خيلي باحال بود و در حقيقت نمونه اي از آمار طرفداراي پرسپوليس - استقلال و تركتورسازي بود . با اينكه تعدادي از هواداراي پرسپوليس به دايي راي دادند از همين آمار ميشه فهميد كه پرسپوليسيها حدودا 2برابر استقلاليها هستند و بقيه هم هيچ . باز هم لعنت مي فرستم به برادراي انصاري فرد. عباس انصاري فرد خيانت بزرگي به پرسپوليس كرد وگرنه بلاهايي كه اين چند سال سرمون اومد هرگز اتفاق نمي افتاد
مهاجرانی : دلم براي ديدن اين علي كريمي تنگ شده بود
دوري پدر فوتبال ايران از ليگ برتر هرگز باعث نميشود تا ذرهاي از علاقه او نسبت به ليگ فوتبال ايران كم شود. حشمت مهاجراني كه پس از اتفاقات پايان فصل دهم قيد فوتبال ايران را زد و راهي دوبي شد، حالا از طريق تلويزيون و اينترنت تمام بازيهاي ليگ را دنبال ميكند.
بازيهاي ليگ را دنبال ميكنيد؟
ليگ ايران بهخاطر عرقي كه نسبت به آن دارم هميشه برايم جالب و جذاب است.
حالا هم كه در دوبي هستم از طريق تلويزيون و اينترنت بازيهاي ليگ و اخبار مربوط به آن را دنبال ميكنم. ما كار ديگري جز فوتبال نداريم.
بازي پرسپوليس- ملوان را چطور ديديد؟
من نكاتي را براي گفتن دارم كه رگههاي انتقادي دارد. ميدانم كه حميد(استيلي) با توجه به شناختي كه از من دارد، از نيت من باخبر است و اين حق را به من و مردم ميدهد تا در مورد پرسپوليس صحبت كنيم. به نظرم پرسپوليس در اين بازي 2 امتياز حساس را از دست داد. 2 امتيازي كه رويش حساب كرده بود. هرچند از دست دادن اين امتياز براي سرخها گران تمام شد ولي اين ارزش را داشت كه ما تيم اصلي و يازده نفري كه ميتوانند ثابت باشند را پيدا كنيم. پرسپوليس نيمه اول را خوب بازي كرد و در 20دقيقه پاياني هم خيلي خوب بود ولي اين تغيير از زماني ايجاد شد كه كادر فني پرسپوليس دست به تعويض زد. ما بايد اين ضررها را بدهيم تا بالاخره پرسپوليس تركيب اصلياش را بشناسد. من حتي پس از پايان بازي هم صحبتها و اخبار مربوط به آن را دنبال كردم. بهترين كلام را هم علي كريمي گفت. كريمي گفته بود كه قهرماني در ليگ خيلي سخت است. اين حرف علي يك اخطار بود. يك پيام بزرگ داشت براي كادر فني و بازيكنان. پرسپوليس نبايد امتيازها را به راحتي از دست بدهد چون بعدا به اين امتيازها نياز پيدا ميكند.
پرسپوليس در ديدار مقابل ملوان با سيستم 3- 3- 4 به ميدان آمد. اين موضوع را چطور ارزيابي ميكنيد؟
به نظرم پرسپوليس 20دقيقه پاياني را عالي بازي كرد. همه كارشناسان، مردم و حتي خود پرسپوليسيها چنين عقيدهاي دارند. در 20دقيقه پاياني پرسپوليس نه سيستمي را كه گفتيد داشت و نه علي كريمي در قلب خط مياني بود. اين چند تغيير بود كه هم پرسپوليس را نجات داد و هم تيم توانست بازي خوبي انجام دهد. به نظرم حسين بادامكي با توجه به حضورش در اردوي تركيه، تمرينات تهران و عملكرد خوب ميتوانست شانس بازي كردن را داشته باشد. مازيار زارع هم پس از ورودش به ميدان خوب ظاهر شد و به نظرم ميتوان روي اين بازيكنان حساب بيشتري كرد. من به حميد اعتقاد و علاقه دارم اما حميد بايد زودتر تركيب اصلياش را بشناسد. اگر حميد يكسري مسايل را رعايت كند، موفق ميشود و موفقيت او، موفقيت من است.
علي كريمي ستاره سرخها در هفته اول بود.
علي كريمي در تمام زمان بازي خوب بود. اما كريمي وقتي بيشتر به چشم آمد و توانست موثر باشد كه به جلو رفت. در آنجا بود كه توانست هنرش را خرج كند. كريمي قدرت دريبلينگ دارد. او بهراحتي دريبل زد و با آن كريمي سابق فرق داشت. كريمي همان چيزي بود كه ميخواستم ببينم. مدتها منتظر او بودم همان علي كريمي كه در تيم ملي و الاهلي بازي ميكرد. من معتقدم با توجه به خلاقيت علي كريمي بهتر است كه او يك خط جلوتر باشد. او ميتواند با هر پاس، حركت و ضربهاي خطرساز باشد.
اما كرش هم در تيم ملي دقيقا از علي كريمي در چنين پستي استفاده ميكند؟ گفته ميشود كه اين توصيه سرمربي تيم ملي به حميد استيلي بوده است.
اگر نظر مرا ميخواهيد زارع را به عنوان تنها هافبك دفاعي در تركيب ميگذارم و از كريمي، نوري و بادامكي در جلوي او استفاده ميكنم. پرسپوليس چپ و راستهاي دونده و خوبي دارد كه ميتوانند در پستشان موثر باشند. تجويز حميد استيلي براي نيمه دوم و 30- 20دقيقه پاياني آنقدر قابل تمجيد بود كه حتي ميتواند نظرات كرش را هم رد كند. با همين تغييرات حميد بود كه پرسپوليس توانست به گل برسد و فوتبال خوبي انجام دهد. در نيمه دوم پرسپوليس تغيير سيستم داد و كريمي يك خط جلوتر رفت. من به كرش و بقيه مربيان احترام ميگذارم ولي هر مربي ميتواند در مورد تيم خودش برنامهريزي كند و تصميم بگيرد. استيلي در نيمه دوم نشان داد كه اگر خودش نسخه تيمش را بپيچد، ميتواند موفقتر باشد و در فوتبال هر كس ميتواند اشتباه كند. اين نيست كه بگوييم چون كرش حرفي زده، وحي منزل بوده است.
در مورد شعارهاي هواداران پرسپوليس چه نظري داريد؟ آنها را شنيديد؟
به نظرم اين گروه از هوداران پرسپوليس خيلي عجولانه رفتار كردند. هوادار واقعي و كسي كه حرفهاي رفتار ميكند حتي در وقتهاي تلف شده هم نبايد تيمش را تنها بگذارد. وقتي پرسپوليس گل خورد شعارهايي شنيديم كه براي تيم حالت تخريبي داشت ولي يك دقيقه بعد همه چيز عوض شد و همان افراد به تشويق حميد اسيتلي پرداختند!اين نشان ميدهد كه آن گروه از دوستان ما به جاي ارايه يك رفتار حرفهاي به شدت دستخوش صحنهها و تغييرات بازي بودهاند. اميدوارم همه هواداران پرسپوليس با اتحاد و تلاش بيشتري فقط به حمايت و تشويق تيمشان بپردازند.
پرسپوليس در هفته دوم به مصاف تيم شاهين يعني فصل قبل شما و حميد استيلي ميرود. اين بازي را چطور ارزيابي ميكنيد؟
به نظرم بازي خيلي سختي است. اين ديدار حتي از بازي با ملوان هم سختتر است. البته معتقدم پرسپوليس بازي به بازي بهتر و روانتر ميشود و ميتواند بازيهاي بهتري انجام دهد. جدا از اين حرفها درخشان جزو گزينههاي پرسپوليس بوده و حالا انگيزه زيادي دارد. هر چند درخشان خودش را پرسپوليسي ميداند و هميشه هم عضو اين تيم است ولي او حالا سرمربي شاهين است و بايد به دنبال پيروزي تيمش باشد. در اين سو نيز حميد استيلي شناخت خوبي از شاهينيها دارد. حميد يك فصل با شاهين بوده و شناخت خوبي از اين تيم دارد. حميد استيلي بايد كاري كند كه همه چيز عوض شود. او بايد نتيجه بگيرد تا تثبيت شود. پرسپوليس در بازي اول هم خوب بازي كرد و شك نكنيد حميد و تيمش ميتوانند در صورت رسيدن به تركيب اصلي، بهترين بازيها را انجام دهند.
دروود بر تو ای سهر سرخ :love:
وقتی جادوگر از همه پیشی می گیرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورای این نام های بزرگ کدام ستاره را سراغ دارید که در سال های بعد از انقلاب به اندازه کریمی برای پرسپولیس تاریخساز شده باشد؟ کسی که اینگونه سکوها را نیم خیز کند و اینگونه هیجان انگیز باشد!
واقعیت همین بود. همان که انتظارش را داشتیم، در حقیقت اگر اتفاقی به غیر از این رخ می داد، باید تعجب می کردیم. هرچه باشد او با همه ستاره ها فرق دارد؛ ستاره ای که فوتبال را شاعرانه بازی می کند و البته غیرقابل پیش بینی...
آنقدر غیرقابل پیش بینی که هر لحظه می توان انتظار داشت یک جادوی جدید رو کند و با شعبده هایش همه را مسخ کند. بله، او علی کریمی است. بهترین خرید فصل و چه بسا بهترین خرید دهه یا حتی بعد از انقلاب ، البته اگر نگوییم بهترین خرید تاریخ فوتبال ایران!
بله؛ او یکی از بهترین خریدهای سی و اندی سال اخیر است و بازگشت دوباره اش به پرسپولیس ذره ای از این هیجان و اعتبار نمی کاهد. او علی کریمی است و همچنان آن بالاست. حتی اگر رقبای بزرگ و نامداری چون علی دایی و امیر قلعه نوعی داشته باشد.
برنامه 90 یکبار دیگر این انگاره را عیان کرد، او بهترین خرید فصل است، بدون هیچ تردیدی! 49 درصد آراء آن هم در رقابت با سه ستاره بزرگ و شهیر نشان دهنده اعتبار و عظمت جادوگر سرخ هاست.
بهترین خرید فصل دوباره به پرسپولیس برگشته تا جادو کند، جادویی که باید پایانش به قهرمانی ختم شود.
نوری:کرار در حد و اندازه کریمی نیست
افتخاراتی که علی کریمی در فوتبال دارد بازیکنانی امثال کرار جاسم نمی توانند به آن برسند از این رو او در حدو اندازه کریمی نیست.
محمد نوری اظهار داشت: خوشبختانه همه بچه ها از شرایط بدنی و روحی خوبی سود می برند. من مصدومم و شاید مقابل شاهین بازی نکنم ولی هرکس بازی کند قطعا بهترین نمایش خود را خواهد داشت.
وی افزود: ما دو امتیاز در تهران از دست دادیم و باید سریع آن را جبران کنیم. هدف کسب ۳ امتیاز در بوشهر است. شاهین تیم خوبی جمع کرده و مربی خوبی دارد. به نظرم یکی از سخت ترین بازی نیم فصل ماست چون شرایط آب و هوایی بسیار گرمی دارد. امیدوارم که این گرمای هوا بچه ها را اذیت نکند.
هافبک پرسپولیس تصریح کرد: بازی های اول، دوم و سوم زیاد ملاک نیست. تا تیم هماهنگ شود و در شرایط بازی قرار بگیرد، زمان می برد. همه دیدند که تمام بازی با ملوان در اختیار ما بود و باید این بازی را با اختلاف ۲، ۳ گل می بردیم. هم مردم از بازی ما راضی بودند و هم مربیان.
نوری گفت: تماشاگران باید صبور باشند. وقتی ما را شرمنده می کنند و به ورزشگاه می آیند، کمی صبر و تحمل کنند. پرسپولیس امسال برای قهرمانی بسته شده است. قطعا با نفرات خوبی که گرفتیم تیم امسال قابل مقایسه با فصل قبل نیست.تیم کاملی داریم و هدف قهرمانی است.
وی خاطرنشان کرد: با حضور علی کریمی در کنارم، وضعیت خیلی بهتر شده است. اگر فصل قبل تمام توپ ها به من ختم می شد، الان این نصف شده و از این بابت خیلی بهتر شده است. حضور کریمی خیلی به تیم و ما کمک می کند و دیدید که چقدر خوب بازی کرد. بچه ها کاپیتان را دوست دارند. ما هم به او احترام می گذاریم. مطمئن باشید که زود هماهنگ می شویم.
هافبک پرسپولیس افزود: اگر ما هماهنگ شویم خوش به حال مهاجمان می شود. پرسپولیس بهترین هافبک های لیگ را در اختیار دارد و این در طول فصل خیلی به ما کمک می کند.
نوری در پایان با اشاره به صحبت های مطرح شده در خصوص این که کرار بهتر از کریمی است ، گفت: این سوال پرسیدن ندارد. همه می دانند کریمی بهتر است. الکی شلوغش می کنند. مشخص است که کریمی بهتر است. او در شالکه و بایرن بازی کرده و جزو ۴ تیم لیگ اروپا رفته است. در آسیا مرد سال شده و افتخارات زیادی دارد که کرار و امثال او ندارند. کریمی اسطوره فوتبال ایران است و کل ملت دوستش دارند. کرار در حدو اندازه های کریمی نیست. او البته بازیکن خوبی است و من فوتبالش را قبول دارم ولی امثال کرار نمی توانند افتخاراتی که کریمی کسب کرده را بدست بیاورند. کریمی زحمت کشیده و به اینجا رسیده است و کسی را نمی شود با او مقایسه کرد. او هم از لحاظ شخصیتی و هم اخلاقی و هم فنی بالاتر از کرار است.
حمید استیلی : ز مقایسه ی کریمی با بازیکنی مثل کرار خنده ام گرفت
پیش از شروع لیگ یازدهم تمام گمانهزنیها از سرمربیگری حمیداستیلی در پرسپولیس حکایت داشت.
همین مسئله باعث ناراحتی علی دایی شده بود، اما حبیب کاشانی زیربار این قضیه نمیرفت. به هر حال بعد از تمام ماجراهایی که بر سر انتخاب سرمربی به راه افتاد. رفاقت کاشانی و استیلی کار خودش را کرد و بار دیگر این دو رفیق دیرینه در رأس پرسپولیس قرار گرفتند. با این حال در فصل نقلوانتقالات اختلاف آنها مشهود بود. استیلی زیاد نتوانست براساس لیست اولیه خودش تیمش را ببندد، اما در ظاهر از عملکرد کاشانی اعلام رضایت کرد. استیلی در حالی کار خود را در لیگبرتر آغاز کرد که ملیپوشان خود را در اختیار نداشت. به همین خاطر کار سختی دارد. گفتوگویی با او در آستانه آغاز بازیهای لیگیازدهم انجام دادیم.
حضور شما در پرسپولیس با کلی حرف وحدیث و حاشیه همراه شد. قبول دارید؟
نه اینطور که مینویسند. من در آرامش کامل دارم کارم را انجم میدهم و در زمان مناسب تیم را آماده حضور در لیگبرتر کردیم. مشکلی از این بابت هم نداشتیم. اما بعضیها لطف داشتند و موضوع را بزرگ کردند.
اینکه میگویند رفاقت شما با کاشانی باعث سرمربیگریتان در پرسپولیس شد را قبول دارید؟
به هیچوجه اینطور نیست. اگر بنا به پارتی بازی و رفیقبازی بو من میتوانستم سه سال پیش سرمربی پرسپولیس شوم و افشین قطبی را به پرسپولیس نمیآوردم. خودم آن سال سرمربی پرسپولیس میشدم. اما این کار را انجام ندادم.
چرا؟
خب دلایل خاص خودم را داشتم. فکر میکنم زود بود. من نمیخواستم زود بسوزم. هرچند میتوانستم سرمربی شوم.
پس انتخابابتان ربطی به رفاقت با کاشانی نداشت؟
من فکر رفاقت با حبیب کاشانی نمیشوم. من در اکثر مراسمهایی که ایشان بانی آن هستند حضور دارم. اما رفاقت هیچ ربطی به کارمان ندارد. ضمن اینکه دوستی ام با آقای کاشانی به دو، سه سال گذشته مربوط نمیشود. سالهاست با ایشان دوست هستم.
اما مدتها بود میگفتند کاشانی با استیلی برای فصل جدیدی تمام کرده است. حتی عنوان شد شما دنبال بازیکنان هم بودید؟
نه. من با ارائه برنامه و توسط کمیته فنی باشگاه بهعنوان سرمربی انتخاب شدم. من یا نزدیکانم هیچ تماسی با بازیکنان مختلف نداشتیم. ضمن اینکه من درگیر مراسم ختم برادرم مسعود بودم. نه وقت این کارها را داشتتم و نه حوصهاش را. باز م میگویم؛ اگر دنبال سرمربیگری پرسپولیس بودم میتوانستم قبل از علی دایی سرمربی پرسپولیس باشم، اما آن موقع هم نخواستم.
علی کریمی بازیکن بزرگتری است یا جاسم کرار؟
من از این مقایسه خندهام گرفت. علی بازیکنی است که فراتر از آسیاست. زمانی که کرار را کسی نمیشناخت علی کریمی بهترین بازیکن آسیا شد و محبوبترین بازیکن ایران بود. علی در بایرن مونیخ بازیکن تأثیرگذاری بوده است. ضمن اینکه افتخار ایران است. ما خودمان نباید شأن او را پایین بیاوریم. همانطور که تمام بازیکنان استقلال برای ما محترم هستند. مردم ما علی کریمی را دوست دارند. پس این مهمترین مسئله است.
سال گذشته شاهین بوشهر فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشت، اما نمیتوانست نتیجه بگیرد. این اتفاق برای پرسپولیس هم تکرار میشود؟
به هیچوجه. من دوست دارم فوتبال قشنگی بازی کنیم. نه مثل بارسلونا اما به شکلی که هواداران راضی باشند و به نتیجه برسیم.
شما قول قهرمانی نمیدهید؟
نه. اما هدفمان قهرمانی است تا دوباره پرسپولیس قهرمان شود.
پرسپولیس سال گذشته دو بازی رفت وبرگشت را به استقلال باخت. این نتایج امسال جبران میشود؟
هواداران مطمئن باشند سعی میکنیم خاطرات تلخ پارسال را جبران کنیم و با یک بازی زیبا استقلال را شکست دهیم. پرسپولیس امسال تیم آمادهای است و ما میخواهیم در آسیا و لیگ خوب نتیجه بگیریم.
درباره علی دایی نظری ندارید؟
علی دایی دوست و رفیق من است. او با مسعود ما ارتباط خیلی خوبی داشت. فکر کنم به او اطلاعات غلطی درباره حوادث اخیر دادند. من هیچوقت دنبال جای او نبودم. علی افتخار فوتبال ایران است. من برای او در راهآهن آرزوی موفقیت میکنم. می دانم که میتواند این تیم را متحول کند.
از او رخصت گرفتید؟
من یک سال از علی بزرگترم. اما شرایط جور نبود. نیازی هم به این کار نیست. فوتبال حرفهای شده است.
دوستان عزیز و محترم روز اولی که من این تایپیکو زدم با روسای محترم الکس و مهرداد هماهنگ کردم که تمام خبر های مربوط به علی کریمی در بخش آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس قرار بگیره نه اینجا به خاطر حفظ احترام به الکس و مهرداد و قولی که من بهشون دادم از همه شما دوستان خوبم خواهش میکنک با بنده همکاری کنید..
این عین جمله ای یه که من اول همین تایپیک نوشتم!!!
در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!
به مناسبت ماه مبارک رمضان
چه کسی جز کریمی در رابطه با این سوال که آیا خود را محبوبترین بازیکن تاریخ ایران میداند با متانت جواب میدهد قبل از من بازیکنان محبوب دیگری در تیم ملی حضور داشتند ( حضور 100000 نفر در بازی پرسپولیس و پگاه سال 87 برای استقبال از کریمی در سطح جهان بی نظیر هست+ کارنامه محبوبیت او در تیم ملی در تمام سالیانی که حضور داشته است )
چه کسی جز کریمی وقتی مسئولین پرسپولیس قصد تشکر از زحمات این بزرگ فوتبال را دارد(پرسپولیس -بایرمونیخ) جواب میدهد چرا من ؟ قبل از من باید از بزرگان دیگر چون پنجعلی، بهزادی ، پروین و.... تقدیر به عمل بیاید واگر قرار باشد از کسی قدردانی شود من باید آخر صف باشم
خیلی از بزرگان فوتبال ما از خود تعریف کردن، بعضی ها خودشون مسی و اینیستا میدونن ، بعضی ها خودشونو عامل افتخارات ملی میدون بعضی ها خودشون بهترین در هر پست تاریخ ایران میدونن و....
اما جز کریمی که به گفته خیلی ها بهترین بازیکن تاریخ ایران هست (از جمله دایی) چه کسی میتواند چنین متواضعانه با همه برخورد داشته باشد و علارقم تمام توانایی های فنی که دارد خودشو بر سر دیگران نکوبد و من من نکند ؟
علی کریمی مردی صاف و ساده است.هر آنچه را که کم و کسر ببینید بدون هیچ محافظه کاری بیان میکند. گاهی سخنش تند میشود و این سخنان که همگی از سر دلسوزی بلند میشوند برای او عواقب بدی دارند ...( این فدراسیون ضعیفترین فدراسیون تاریخ ایران هست ...به خاطر همین جمله که الان خیلی ها به اون رسیدن علی کریمی توسط کفاشیان و البته مشورت با دایی از تیم ملی محروم میشود و البته حواشی که برای کریمی بعد بازی کره پیش آوردند و اونو به گوش رینگ بردند و ناجوانمردانه در ت.ل.ویزیون کوبیدند )
بگذریم به قول پروین کریمی همیشه چوب صاف بودن و سادگیش رو خورده وبلد نبوده مردم رو سیاه کنه ...بگذیرم
__________________________________________________ __________________________________________
سال 89 برای کریمی سال پر فراز ونشیبی بود ... برنامه هایی که برای کوبیدن کریمی از قبل چیده بودن (بعد از بازی با کره جنوبی ) تک به تک .و به صورت دقیق توسط مجریان اجرا میشد ..از شروع این پروسه که دور کردن جادوگر از پرسپولیس بود که اجرای این کار رو به انصاریفرد سپرده بون (هرچند انصاریفرد بعد از انکه متوجه شد در پرسپولیس جایی ندارد در برنامه 90 اعلام کرد هم من هم کریمی جفتمون رکب خوریدم) تا حمله اجورلو به کریمی و کوبیده شدن کریمی توسط تلوی.زی.ون به ناجوانه مردانه ترین شکل ممکن تا حواشی وافر دیگری که همگی کاملاً برنامه ریزی شده بودن و مو به مو برای از بین بردن کریمی انجام میدادن . سخن زیاد هست اما کسانی که خود رو مدعی میدونن و جز حرف کاری نمیکنن چرا کسانی که مردم اونا رو دوست دارن میکوبن و تمت وافترا میزنند و لی در عمل خودشون هیچ نمیکنن و جز حرف زدن کار دیگری بلد نیستن .....بگذریم
__________________________________________________ ___________________________________________
پهلوانان نمیمیرند
آرزوی جوان روستایی
ماه مبارک رمضان در پیش بود و «احسان علیخانی» در تدارک برنامهای ویژه برای ساعات افطار. مجری جوان تلویزیون که در اجرای برنامههای مناسبتی تبحر خاصی دارد، به صورت اتفاقی نشریهای محلی را میبیند که در آن با یک جوان بیمار شمالی مصاحبه شده است. جوان ساده و صادقی که قد او به خاطر عملکرد نامناسب غدد داخلی و تشخیص نادرست پزشکان بسیار بیشتر از حد متعارف رشد کرده و به 50/2 متر رسیده است. حال آنکه وی به لحاظ مالی هم در شرایطی نیست که از پس هزینههای سنگین عمل جراحی برآید.
مرتضی مهزاد(همان جوان مریض روستایی) در گفتو گوی دراز مدت خود با این برنامه درسته خیلی حرف نزد اما با نگاهاش خیلی چیزا به ما فهموند فهمیدیم چقدر غم توی دلشه کسی که به کلی اعتماد به نفس خودش را از دست داده بود او هفت سال است که از خانه بیرون نیامده بودکه مبادا کسی او را با انگشت اشاره نشان دهد مسخره کند مرتضی به غیر از قد بسیار بلندش غم های دیگری هم داشت : تومور داخل سرش / این که یه پاش از پای دیگرش کوتاه تر است / غم دوری از پدر / غم اجاره نشینی در یکی از روستاهای چالوس . اما احسان علیخانی در پایان برنامه آخرین سوال را از مرتضی می پرسد :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- مرتضی آرزوت توی زندگی چیه؟
بعد از کمی من من می گوید:
- سلامتی ام رو بدست بیارم......... یه خونه واسه خودمون داشته باشیم ...... یه کامپیوتر داشتم ...... و علی کریمی رو می دیدم
احسان علیخانی هم با شنیدن آرزوی آخر مرتضی جلو می ره با مرتضی دست می ده و می گه:
- اون آرزو های دیگه ات رو نمی تونم کاری کنم اما این آرزوی آخرت رو بهت قول می دم همین امشب ردیف کنم قول مردونه می دم
مرتضی از این قضیه خوشحال بود که یکی از آرزوهاش به زودی برآورده می شه اما نمی دونست این آرزو آرزوهای دیگرش هم برآورده می کند
علی کریمی با یک متر و 78 سانتیمتر قد درکنار مرتضی مهزاد 2.50 متر
ملاقات با جادوگر / جادوی کریمی در خیابان سئول
شنبه 7 شهریور، استودیو 11 شبکه سوم، مرتضی همراه با مادر خود جلوی دوربین قرار گرفته و صادقانه حرف میزد. از آرزویی که مدتهاست روزها را به یاد آن شب میکند؛ ملاقات با علی کریمی.
«یعنی او را میبینم؟»
این رویایی است که جوان صادق شمالی همواره در شوق تحقق آن است و زمانی که قصد خروج از تلویزیون را هم داشت و به آن میاندیشید، اما هرگز فکر نمیکرد به همین زودی آرزویش رنگ واقعیت به خود بگیرد. مرتضی در پایان برنامه از سوی علیخانی دعوت به صرف شام شد و همراه با هم راهی رستورانی در خیابان سئول شدند. جایی که علی کریمی انتظار ورودشان را میکشد!
... و چقدر زیبا بود لحظهای که مرتضی سرشار از شوق تحقق آرزویش بود و کریمی خوشحالتر از وی که توانسته دل یک هموطن را شاد کند.
کریمی در جریان این ملاقات به مه زاد قول کمک داد و قرار شد از طریق دوستان خود ترتیبی بدهد تا مرتضی مه زاد توسط بهترین پزشکان متخصص در آلمان مورد معاینه قرار بگیرد. و خود به تنهایی تمام هزینه های معالجه او را تقبل کرد و حسابی به این جوان حال داد . مرتضی که اصلا فکر نمی کرد علی کریمی انقدر آدم خوبی باشد حسابی شوکه شده بود. اما سریال نیکو کاری علی کریمی همین جا تمام نشد و بعد از صرف شام با آنان از داخل کیفش یه جعبه در می آورد و به دست مرتضی می دهد و در آن جعبه چیزی نبود جز یه لپ تاپ آخرین مدل. اشک در چشمان مرتضی حلقه می زند و کریمی را در آغوش می گیرد و می بوسد. علی کریمی به تنهایی ۳ آرزوی بزرگ مرتضی را برآورده کرده بود پس می توان گفت علی کریمی غول چراغ جادو!!!!!!!!
و این هم علی کریمی در کنار بلندقدترین پسر ایران که در برنامه ماه عسل شرکت کرد. از بلندی قد خودش دچاره عارضه شده بود. مجری ازش پرسید چه آرزویی داری. گفت سه تا آرزو دارم. یکی اینکه سالم باشم. لپ تاپ داشته باشم. و علی کریمی رو از نزدیک ببینم. همون شب علی کریمی یه لپ تاپ براش خرید و رفت به دیدنش و گفت هزینه درمانت هم میدم بری آلمان. هر سه تا آرزوشو برآورده کر
پ.ن 1: مرتضی مهزاد این جوانان عزیز و دوست داشتنی کشورمون که هیچ وقت از خونه بیرون نمیمد بعد اون برنامه ماه عسل تغیراتی در زندگیش به وجود امد، مرتضی الان عضو تیم والیبا ل نشسته شهر چالوس هست و با پیشرفتی که تا به حال داشته است میتواند صاحب شماره 8 والیبال نشسته تیم ملی شود
پ.ن 2: این اتفاق در 8 رمضان سال 88 پیش افتاد.. عدد 8 همیشه برای کریمی عددی متفاوت از سار اعداد بوده است ..
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما با توجه به قدمتی که اینجا دارید و آشنایی که با دوستان دارید از بنده قدیمی تر هستید و از اینکه من این قولی که شما به مدیران رو دادید در نظر نگرفتم عذر خوئاهی میکنم .... اما من یه پیشنهاد داشتم
تو این انجمن افراد زیادی مثل جمعیت کثیر سراسر کشور به کریمی علاقه دارن اما نه در مورد بازیها حرف میزنن نه چیز دیگه حداقل تو این تایپیک...اگه 2 تا خبر هم نزاریم به نظر اینجا باید به بایگانی بره .....
این یه پیشنهاد بود صرفاً ...
حالا باید دید مدیران موافقت میکنن یا نه ؟
قبل از هر چی من مخالف این تاپیک بودم ولی بعدا با مشورتی که با امیر حسین جان داشتم تقریبا با وجود این تاپیک قانع شدم ولی با شروطی اونم اینکه اخباری که به کریمی اختصاص داره رو انتقال بدیم به تاپیک اخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد پیشنهادتون باید بگم.
شماهایی که طرفدار کریمی هستید باید بحث موضوع رو آغاز کنین - این مقاله ای که خودت گذاشتی خیلی عالی بود ولی این بحث ایجاد نمیکنه.مثلا کاربر میخاد بیاد چی بگه. غیر اینکه بگه علی خیلی جوانمرده یا ازاینجور چیزا!!!!!
شما باید دنبال موضوعات قابل بحث باشی!!! مثلا میتونی از همین تاپیک آخرین اخبار باشگاه یا از سایت های معتبری به صورت نقل قول خبری بذاری و بعد از بقیه کاربرا سوال بپرسی؟
حالا یه نمونش. به نظرتون کریمی تو پست جدیدی که استیلی بهش داده میتونه موفق باشه؟ نمونه های دیگه هم میتونه باشه که با توجه اخبار میتونی موضوع براش انتخاب کنی!
اینا کاربرا رو مجاب میکنه که بیان و نظرات خودشونو روبدن.
ممنون از پیشنهادت امیدوارم قانع شده باشی؟
بازم میگم هر گونه اخبار مربوط به تیم در تاپیک آخرین اخبار از باشگاه قرار خواهد گرفت و چون کریمی هم یکی از جز این باشگاه می باشد از این قائده مستثنی نخواهد بود!!!
در رابطه با مصاحبه امروز جادوگر در دفاع از دایی
همین مرام و معرفت کریمی هست که منو بیشتر از تکنیک و نبوغش عاشق خودش کرده
تمام صاحبه های قبل و بعد مربیگری دایی علیه کریمی بود ، اما کریمی هیچ وقت حاضر نشد بعد بازی با عربستان علیه دایی مصاحبه کنه در حالی که قرار بود به تیم ملی دعوت بشه که با لجبازی دایی نشد والبته دایی جوابش رو گرفت
بعد از مصاحبه ای که علیه فدراسیون کرد (این فدراسیون ضعیف ترین فدراسیون ایران هست) کفاشیان رفیق ان روزهای دایی بنا به گفته خودش با مشورت با دایی کریمی رو محروم کرد
علی کریمی در بازی استیل و پرسپولیس توسط لیدرهای دایی شعا رشنیدو ... اما دایی هیچ وقت حاضر نشد چیزی به اونا بگه و جالبه اون روزها باجناق کاشانی که به خاطر رفاقت دایی و کاشانی به کریمی حمله کرده بودن تو روزنامه پریسپولیس ، حتی به اونا هم دایی هیچ نگفت
اما میبینیم کریمی برای چندمین بار مردانگی رو در حق دایی تموم کرده .... دمش گرم
جادوگر تو اخلاق هم جادوگره
ما به علی کریمی اسطوره واقعی (نه تلویزیونی) ایران میبالیم .... کسی که هیچ وقت تو هیچ برنامه تلویزیون ی حاضر نشده و هیچ مجری برنامه ای رفیقش نیست و پیش رئیس شبکه 3 هم مثل بعضی های دیگه نرفته و....
خوشحالی ما از این بابت بیشتر میشه که ت.ل.ویز.یون ایران به شدیدترین شکل ممکن کریمی رو کوبید تا جبهه ت و - در مورد کریمی کاملاً مشخص باشه ......
__________________________________________________ __________________________________________
به مناسبت ماه رمضان و درگذشت بابک معصومی
علی کریمی در جمع کودکان بی سرپرست (این تصویر مربوط به چندین سال قبل هست)
علی کریمی در کنار بابک معصومی - زمانیکه کسی کمکی به بابک معصومی نکرد علی کریمی تمام مخارج بیمارستانشو پرداخت کرد
بابک معصومی: زمانی که پزشکان از من قطع امید کرده بودند، علی کریمی تمام هزینه های درمانی ام را پرداخت کرد
علي كريمي يكي از لايق ترين بازيكنا براي كاپيتايه تو روزنامه ها خوندم كه بعد بازي با شهرداري تو رختكن به بازيكنا گفته با اين بازيتون بايد خجالت بكشيد..
بعد از مربي كاپيتانه كه ميتونه بازيكنا رو جمع كنه و اونا رو به خودشون بياره تا خوب بازي كنند!!!
الان پرسپوليس بيشتر از مسايل فني از جنبه رواني مشكل داره و من مطمئنم استيلي با كمك كريمي اين مشكلو حل ميكنن و تيم به روزهاي اوجش نزديك ميشه!!
البته اميدوارم تا قبل از دربي همه چي تموم بشه و با روحيه به مصاف استقلال بريم!!
کریمی تو تیم تنهاست .... واقعاً داره بهش ظلم میشه وچوب بازی بد بقیه رو میخوره...با 33 سال سن به اندازه 2 نفر دوندگی داره اما بقیه متاسفانه هیچ کاری نمیکنن ..خدا کنه همه چیز درست شه وبردهامون از بازی با مس سرچشمه شروع بشه
جادوگر ستاره ای که پشتیبان ندارد
ر پایان بازی پرسپولیس و شهرداری تبریز زمانی که چهره مغموم علی کریمی را دیدم ناخودآگاه یاد مسی در تیم ملی آرژانتین افتادم. هر دو از نظر نبوغ فردی یک سروگردن از کنار دستی هایشان بالاترند اما به تنهایی نمی توانند بار سنگین یک تیم را به دوش کشند.
آن شب کریمی دوید ، دریبل زد ، پاس داد ، شوت زد حتی گل زد اما چه سود بازیکنان کناری حتی نیمی از کیفیت او را نداشتند و تلاش او هم راه به جایی نبرد. وضعیت مسی در تیم ملی آرژانتین هم اینگونه است . او هم مجبور است مثل کریمی بر خلاف میل باطنی اش عقب تر بازی کند تا بلکه بتواند با تکنیک ناب خود ضعف های خط میانی را پوشش دهد اما غافل از اینکه این حربه در واقع کشتن استعدادهای اوست.
کریمی بازیکنانی را برای کنار دستش می طلبد از جنس مهدوی کیا . او مهاجمی می خواهد از جنس هاشمیان چند سال پیش . داشتن یک پشتیبان خوب در خط هافبک از نیازهای مهم بازی علی کریمی است کاری که جواد نکونام در تیم ملی آن را به خوبی انجام می دهد اما در پرسپولیس وضعیت اینگونه نیست . کنار دستی های کریمی در پرسپولیس چه کسانی هستند؟
نوری که در سطح بازیکنان لیگ یکی توپ میزند ، رضایی که هیچ نشانی از بهترین بازیکن پرسپولیس ندارد ، نوروزی که به هیچ وجه با کریمی هماهنگ نیست . می بینید که به واقع کریمی در پرسپولیس نیاز به پشتیبانی دارد اما بازیکنان پرسپولیس در حال حاضر هیچ کدام قادر به انجام این وظیفه نیستند .
در فوتبال امروز بستن راه نفوذ یک بازیکن بسیار راحت تر از مهار یک تیم است . بنابراین هر چقدر هم کریمی در زمین تلاش کند تا زمانی که هم تیمی هایش سطح خود را بالاتر نبرند وضعیت پرسپولیس همینگونه باقی خواهد ماند . شاید این کار همت حمید استیلی را بطلبد . او نباید جادوگر تیمش را به میانه میدان محدود کند .
کریمی را باید آزاد گذاشت تا در زمین حریف آزادانه حرکت کند و توپ پخش کند . شاید با کم شدن با انتقادات و ترس از تیم و هماهنگی بیشتر بازیکنان بالاخره کریمی هم از حصار میانه میدان رها شود و بتواند بهترین کیفیت خود را به نمایش بگذارد . البته به شرطی که بقیه هم کمی در این راه مایه بگذارند.
آخ نگو نگو نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_marco [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دست روی زخم دل من نذار
به خدا حیف شد حیف این استعداد که تو آسیا هدر رفت
حیف همچین بازیکن با اخلاق , مرد , خیر , توانمندی که تو فوتبال ایران ضایع شد.
اگه یه روز کریمی رو میدیدم با تمام توان یه سیلی تو گوشش میزدم که چرا همون اول به اتلتیکو نرفت.
آخ که هیچکی به اندازه من واسه هدر رفتن استعدادهای کریمی ناراحت نیست , حداقل روزی 1 ساعت به این قضیه فکر میکنم و افسوس میخورم.
یادمه بازی پریسولیس و الهلال مسئولین باشگاه اتلتیکو واسه دیدن بازی کریمی اومده بودن و با چه اشتیاقی بازیش رو میدیدن و تشویقش میکردن .
چرا همون موقع نرفتی اسپانیا؟چرا اینطوری استعداد خودتو خراب کردی؟
چرا؟چرا؟چرا باید پارک لعنتی که یک هزارم استعداد کریمی رو نداره تو منچستر بازی کنه ولی کریمی تو لیگ ایران؟خدایا دارم دیوونه میشم.
آخ که چه ذوقی کردم وقتی خبر رفتن کریمی به بایرن رو شنیدم همون شب خوابم نبرد
چقدر بیشتر ذوق کردم وقتی بازیش رو مقابل لورکوزن دیدم به خودم گفتم تموم کریمی داره به حق خودش میرسه ولی نمیدونم چرا دیگه تو بازیهای بعدی تلاش نمیکرد و بعد از حدودا 10 هفته نیمکت نشین شد و غم دنیا رو ریخت تو وجود ما.
دیگه مثل کریمی تو فوتبال ایران نمیاد.
کاش یه کم کریمی قدر خودشو میدونست
با این حال عشق من کریمی هست
داغونتم کریمی
امروز همینطور که اتفاقی تو گوگل داشتم مطالب مربوط به کریمی رو سرچ میکردم چشمم به تاپیک شما افتاد.
ممنون که این تاپیک رو راه اندازی کردین تا من یه کم خودمو خالی کنم .
یه ایران
یه فوتبال
یه تیم
یه علی کریمی
قابل نوجه دوستان عزيزي كه تازه عضو دربي شدند
اون موقعي كه علي كريمي رفته بود شالكه من يه بخش جدا براش ساختم ..
به نظرم طرفداراي علي كريمي حال كنند به سري به اونجا بزنند..
تجديد خاطرات در:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed_dij [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم همون احساس شما رو دارم و طبق گفته زمین وزمان معتقدم کریمی به حق خودش تو فوتبال جهان نرسید که باید یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ جهان میشد اما حیف خودش نخواست
اما درمورد بازیهای کریمی که گفته 10 هفته نیمکت نشین شد اینطور نیست
کریمی توفصل اول حضورش در بوندسلیگا فوقالعاده بود و زی روبرتو و لام و اشتایگر نیمکت نشین کریمی بودن ، تو هفته دوم هم در برابر لورکوزن یک گل زدو یه پاس گل داد و... بازیهای خوبی کریمی ادامه داشت تا گلش در برابر دوررتموند بارین رو قهرمان نیم فصل کرد
اما همه بدشانسی های کریمی از هفته 24 بوندسلیگا در بازی با هامبورگ رقم خورد، کریمی برای گرفتن توپ در زمین برفی تکل رفت و پاش پیچ خورد ونازک نی پاش شکست وپاش رو گچ گرفتن ... کریمی پیش از این از 23 بازی ممکن 20 بازی به میدان رفته بود( هفته 13 هم مصدوم بود) و جایگاه خوبی تو بایرن داشت حتی ماگات اعلام کرده بود با رفتن بالاک به چلسی کریمی جانشین او خواهد شد...
اما همه چی برمیگشت به اون مصدومیت ، مصدومیتی که هنوز خوب نشه بود و برانکو مربی تیم ملی با اصار بر پزشپکا وفیزیو تراپی ها متعدد و اب درمانی و... کریمی مصدوم که هنوز خوب نشده بو رو به جام جهانی رسوند ... اما بر اثر فشر در جام جهانی مصدومیت کریمی دوباره اود کرد ود رحالی که فصل 2006-2007 تیم باری در ابتدای فصل تمرینات بدنسازی رو پشت سر میزاشت کریمی با عصا تمرینات رو نگاه میکرد و فصل دوم از ترکیب دور موند وتنها 13 باز یبه میدان رفت.. البته تو اخر بازیش تو بوندسلیگا گل زد واز بایرن جدا شد
فصل بعد در حالی که از ولسوورگ المان و گالکسی آمریکا پیشنهاد داشت در حرکاتی که مخصوص خودش هست به تیم القطر قطر رفت ..........
حرکات شگفت اور وعجیب کریمی وقتی کامل میشه که از میان پیشنهاد های رم ایتالیا، و یونتوس و طبق گفته کیکر المان رئال مادرید کریمی بایرمونیخ رو انتخاب کرد و....
حرکاتی که یکی از بازیکنانی که مدتها با کریمی مشکل داشته یعنی دایی اونو تایید میکنه ومیگه کریمی اگر مشاوران خوبی داشت باید در بارسلون و رئال بازی میکرد ....
حیف ........
کریمی نیست تا بقیه به امیدش بایستندترس برادر مرگ است. ناقوس رفتن مایلی کهن هم بیشتر چنین جوی را رقم زده است . بعد از انتشار این خبر می پرسند خبر بعدی چیست؟ نوبت به کی می رسد؟ ترس دیگر بازیکنان دلیل دیگری هم دارد. تیم روبرو نفت آبادان است . تیم های شاغلام کم پرسپولیس را در آزادی اذیت نکرده اند. زمانی که در فجر بود کاری کرد که پرسپولیس ها علی پروین را هو کنند.
اما دلیل اصلی چیز دیگری است. تیمی که در این 4 هفته فقط و فقط به یک نفر اتکا داشته است این هفته او را در اختیار ندارد . بلکه! علی کریمی نیست و کریمی در لیگ یازدهم تا به امروز ستون فقرات پرسپولیس بوده است. اما هیچ بعید نیست "تیم" استیلی در غیاب کریمی بهتر بازی کند!
همه می دانند کیفیت بازی ، سبک و تکنیک شماره 8 سرخ یک سر و گردن بالاتر از بازیکنانی است که در کنارش توپ می زنند. سرعت پاس های علی حتی سریع تر از سرعتی های پرسپولیس است. هوش او در بازی خوانی نیز فراتر از هوش تیمی پرسپولیس است. بنابراین تا وقتی کریمی در زمین باشد سایر بازیکنان در زمین می ایستند به امید جادوی جادوگر. تا وقتی جادوگر در زمین باشد کسی به خودش زحمت نمی دهد بدود ، تکل بزند ، کسی خلاقیت به خرج نمی دهد و حتی هم تیمی های کریمی نیز مسخ بازی او می شوند.
با بودن شماره 8 تیمی که بتواند او را از کار بیندازد هم نتیجه می گیرد و سوژه رسانه ها می شود . امثال کریمی بازی واقعی شان را در تیم ملی می توانند انجام دهند که کسی به امید دیگری نمی ایستد و به قدری بازیکن با کیفیت به میدان می رود که بار روی دوش یک نفر سنگینی نکند.
در این پرسپولیس اما همه بازیکنان چهارچشمی علی را می پایند تا به اون پاس بدهند جایشان گل بزند ، به جایشان تکل برود و آن قدر عرق بریزد تا از فرط خستگی یا تعویض شود یا نتواند فاصله توپ و بازیکن را محاسبه کند و به جای توپ پای بازیکن حریف را بزند و اخراج شود.
پس کاپیتان که نباشد بقیه مجبور می شوند بدوند ، نوری پاس می دهد ، رضایی و نوروزی بیشتر می دوند و «تیم» انرژی بیشتری خرج می کند و این معنای آن است که پرسپولیس بدون کریمی دیگر به یک نفر متکی نمی شود.
به قول سرمربی مالدیو «او می تواند حتی در منچستریونایتد فیکس باشد.» او اعجوبه است اما دورانی که اعجوبه ها می توانستند "به تنهایی" کارساز باشند سال هاست که به رسیده است. الان مسی که در بارسا یک سوپراستار تمام عیار است در تیم ملی آرژانتین آن کارایی فوق العاده را ندارد و این بدان خاطر است که در آرژانتین یک تیم یکدست با بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا در کنارش نیستند. کریمی هم در پرسپولیس تنهاست و وجودش در پرسپولیس به تنهایی باعث تنبلی دیگرانی می شوند که امیدوارند جادوی جادوگر همه کاستی ها را پر کند. بدون او اما پرسپولیس حداقل باید به اندازه فصل قبل عرض بریزد و بازی کند تا حداقل از قعر جدول بتواند فاصله بگیرد.
همه این ها را نگفتیم که امیدواری بی مورد بدهیم! بدون شک پرسپولیس بدون کریمی «یک چیزی» وسط زمین کم دارد. دیگر کسی نیست که در بحرانی ترین شرایط پشت ضربه آزاد بایستد و امیدهای تبدیل به یأس شده را زنده کند . کسی نیست که وقتی همه از بازی دست کشیده اند دقیقه 90 به اضافه یک مثل جوانی 18 ساله بدود تا یکی از گل ها را جبران کرده و مرحمی بر زخم ها بزند. کریمی نیست ولی باید به «بی علی» بودن هم عادت کرد چراکه محرومیت ها و مصدومیت ها جزئی جدایی نشدنی از فوتبال است.
آقای جادوگر قدرت ندانستن اون بایرنیا
بزودی تاریخ نگار کامل ورزشی جادوگر از گذشته تا حال رو میزارم ببینید
در فوتبال ايران در گذشته فقط علي پروين تخصوصيات بازيكنان بزرگ بين المللي از قبيل قدرت رهبري و تغيير نتيجه و تاثير گذاري مستقيم در روند بازي و تكنيك و هوش سرشار و ...رو داشت و بعد از پروين هم برخي از اين خصوصيات رو ميشد در بازيكناي ديگري مثل درخشان و كريم باقري ديد ولي هيچ كدوم به كاملي علي پروين نبودند . بعد از پروين فقط علي كريمي هست كه اين خصوصيات رو داره و هر وقت انگيزه كافي داشته نشون داده كه بهترينه با سبك بازي تا حدي متفاوت تر از پروين
مثلا علي دايي كلي گل براي تيم ملي ايران زد و عنوان آقاي گلي جهان رو بدست اورد ولي همه ما مي دونيم كه هيچ وقت نمي تونيم از بعد فني فورواردهايي مثل پله - كاره كا - رونالدو - مسي و...رو با دايي مقايسه كنيم و عنوان علي دايي فقط يه عنوان روي كاغذه به لطف سالها بسته شدن درهاي تيم ملي توسط برانكو و دادكان و ضعف تيمهايي مثل مالديو . ولي ماجرا در مورد علي كريمي فرق مي كنه.
علي كريمي تمامي خصوصيات يك بازيكن بزرگ و رهبر رو داره و اگر در دنيا به جايگاهي كه شايستش بوده نرسيده رو بايد بذاريم پاي بدشانسي ...كشوري كه بدنيا اومد.....مصدوميتهاي بي موقع........و مسائلي از قبيل بي انگيزگي و انتخابهاي نادرست (شايد اگر اسپانيا يا ايتاليا مي رفت چيز ديگري مي شد)
علي كريمي بر خلاف همه بازيكناي بزرگ هم دوره خودش در ايران قابليت مقايسه با بازيكنان بزرگ جهان رو داره و وقتي بهش ميگن مارادوناي آسيا يعني همين
به عکس کریمی دقت کنید که با چه هیجان و انگیزه ای مثل یک هوادار تیم رو تشویق میکنه و با از دست رفتن موقعیت ها فریاد میکشه !
هر تیمی باید آروزی داشتن چنین کاپیتانی رو داشته باشه ... کاپیتانی که از صمیم قلب تیمش رو دوست داره و تشویق میکنه
منتظر هنرنمایی جادوگر در بازی بعدی مقابل ذوب آهن هستیم !
همونطور که میدونید دیشب با هتریک کاظمیان پرسپولیس برنده شد.. اخرین هتریک قبل این بر میگرده به بازی رفت پرسپولیس و ابومسلم که سه سال قبل تو ورزشگاه ثامن مشهد بود و جادوگر هتریک کرد ..... میتونید هتریک جادوگر رو تو لینک زیر دانلود کنید
خیلی عالی بود داداش دمت گرمنقل قول:
همه این بازیها رو که میگی یادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من منظورم این بود که بعد از 10 هفته نیمکت نشین شد نه اینکه 10 هفته نیمکت نشین شد!!
من تک تک بازیهای کریمی رو دیدم و همشون یادم هست از همون بازی اولش تو بایرن که نیمه دوم به بازی اومد تا آخرین بازیش که برای بایرن گل زد و از بایرن جدا شد.یادمه اون بازی که مصدوم هم شد دقیقه 60 نیمه دوم در هوای برفی استادیوم aol arena وارد بازی شد (نکته جالب اینه که تو اون بازی اتوماتیک وار قراردادش با بایرن 1 سال تمدید شد)و حدودا 5 دقیقه بعد از وارد بازی شدنش مصدوم شد و از بازی بیرون رفت, دقیقا اون بازی چند روز قبل از بازی برگشت مقابل ac milan بود ,
کریمی تو بازی رفت مقابل ac milan (یک هفته قبل از مصدومیت)بعد از هفته ها نیمکت نشینی تو نیمه دوم به بازی رفت و نمایش شگفت انگیزی داشت بعد از اون بازی بود که ماگات کریمی رو به عنوان جانشین بالاک تو فصل بعد معرفی کرد ولی اون مصدومیت مانع پیشرفتش تو بایرن شد.
جادوگر، به شكلی كه هرگز نديدهايد
كاپيتان پرسپوليس به دليل محروميت اجازه بازي برابر نفت نداشت و همانطور كه وعده داده بود به استاديوم رفت تا در كنار 50 هزار هوادار ديگر تيم نظارهگر بازي همبازيانش باشد.
البته او چند ساعت قبل از بازي به هتل محل اقامت تيم رفته و از آنجا همراه با بازيكنان به استاديوم آمده بود.
تقريبا 15 دقيقه قبل از شروع بازي از قسمت پايين ورزشگاه به همراه تعدادي از مسوولان باشگاه و پوريا پورسرخ يكي از هنرپيشههاي سينما وارد جايگاه شد و از همان لحظه هم مورد تشويق سكونشينان قرار گرفت. شايد اينطور تصور ميشد كه علي كريمي مثل خيلي از پرسپوليسيهاي ديگر كه براي تماشاي بازي تيمشان به همان جايگاه ميروند خيلي راحت بازي را تماشا كند و اگر گلي هم به دست آمد خوشحالياش را به طور متعارف نشان دهد اما آنچه كه هواداران، اطرافيان و تعدادي از عكاسان از او ديدند و موفق به شكار لحظههايش شدند، چيزي كاملا متفاوت بود.
علي كريمي كاملا تغيير كرده است. حالا ديگر رفتارهاي جديد او را نه تنها درون زمين بلكه از روي سكو و حتي كنار در رختكن هم ميتوان به وضوح ديد. شاديهاي او پس از هر گل پرسپوليس اگر نگوييم از آن دسته هواداراني كه در جايگاه 36 مستقر ميشوند بيشتر بود به هيچ وجه كمتر هم نبود. با هر توپي كه وارد دروازه نفت آبادان ميشد، چهرهاي كاملا متفاوت از او را در شرايط عادي ميديديم. كريمي بلافاصله پس از ورود به جايگاه در همان صندليهاي مجاور در مستقر شد و چند ثانيه قبل از سوت داور چنان به زمين زل زده بود كه انگار ميخواهد تمركزش را براي بازي كردن حفظ كند.
او لحظه به لحظه در جريان نتايج بازيهاي ديگر هم قرار ميگرفت... «حيف شد، دو امتياز رو در كرمان از دست داديم». بازي شروع شده بود و انگار او كنار خط قرار داشت. توپ به شكوري رسيد و... «باریکلا اجازه نده بچرخه، همونجا توپش رو بگير» اسكوربورد دقيقه 14 را نشان ميداد كه بازيكن حريف روي غلامرضا رضايي مرتكب خطا شد... «خطا... خطا...» كريمي به حدي غرق در بازي شده بود كه سوالهاي اطرافيانش را هم با سر جواب ميداد... «آهان خوب فرستاد»، دقيقه 16 يك پاس اشتباه از سوي پرسپوليس ... «آقا بلند نفرستيد ديگه»...
اما اولين مرتبهاي كه او از صندلياش بلند شد دقيقه 22 بازي بود. وقتي شكوري با توپ ربايي خوب و سانتر ، كاظميان را در موقعيت گلزني قرار داد و ضربه سر او به بيرون رفت، كريمي با حسرت و تعجب از جا بلند شد. دقيقه 25 بازي، جواد كاظميان پشت ضربه ايستگاهي قرار ميگيرد و گل، يكي ميگفت: «كاظميان را بگيريد تا لباسش را درنياورد و اخطار بگيرد» اما واكنش كريمي حداقل براي من تازگي داشت. او مشتهايش را گره كرد و فرياد شادي سر داد و كف دستهايش را به كف دستان دوستانش ميزد. انگار خودش گل زده بود.
دقيقه 34 بازي وقتي حميد عليعسگري يك توپ را نزد و فرصت را از دست داد دوباره نيمخيز شد. سه دقيقه بعد محمد نوري در مركز زمين توپش را لو داد اما غلامرضا رضايي براي پوشش آن رفت... «برو... برو باریکلا، عيبي ندارد، گرفتي... آفرين غلام» فشار حملات نفت آبادان ضريب اشتباهات مدافعان پرسپوليس را بالا برد تا اينكه دقيقه 39 و روي تعلل نورمحمدي توپ به عرب رسيد و ضربه فني او با اختلاف كم از بالاي دروازه به اوت رفت تا نفس پرسپوليسيها در سينه حبس شود. كريمي همان موقع و پس از نفس راحتي كه به خاطر اوت شدن توپ كشيده بود با عصبانيت گفت: «حواست كجاست، مكث چرا ميكني...»
در شروع نيمه دوم پاسهاي كوتاه پرسپوليس بعضي وقتها زيادتر از حد معمول ميشه... «اينقدر پاس كوتاه نديد، ميگيرن توپ رو» همان لحظه عليرضا محمد يك دفع توپ انجام داد... «باریکلا... محمد» پرسپوليس به گل دوم رسيد. شايد حالا به جاي مواظب كاظميان بودن براي اينكه پيراهنش را درنياورد بايد علي كريمي را ميديديم كه با هيجانتر از گل اول شادي ميكرد. «خدا كنه گل نخوريم اينطوري بهتره...» دقيقه 70 بازي و قبل از اينكه روحا... عرب در موقعيت تك به تك به گل برسد كريمي نگران بود... «آفسايدگيري نكنيد، خطرناكند...» براي لحظهاي مثل دقايق اول بازي سكوت كرد و به داخل زمين متمركز شد. هرازگاهي به اسكوربورد نگاهي ميانداخت تا دقايق پاياني را با آنها همراه شود. او يك بار در دقيقه 80 به خاطر شوت غلامرضا و دقيقه 81 به دليل شوت عليعسگري واكنش نشان داد.
تابلوي دقايق وقت اضافه كه بالا رفت او به همراه اعضاي باشگاه به زير جايگاه رفت اما دلش طاقت نياورد و از همان پايين و از طريق اسكوربورد بازي را تا وقتي داور سوت زد دنبال كرد و بعد از آن به سمت رختكن رفت. اولين نفري كه او ديد غلام پيرواني بود به سمتش رفت و پس از سلام و احوالپرسي به سرمربي نفت آبادان خسته نباشيد گفت و پيرواني هم ضمن تشكر براي او آرزوي موفقيت كرد. از ميان بازيكنان حريف هم روحا... عرب كه مدتي در اردوي تيم ملي كنار كريمي بود به سمتش آمد و چند لحظهاي با هم صحبت كردند. كريمي كاملا عوض شده و ميتوان همه اين تغييرات را در رفتارهايش ديد؛ چيزي كه پرسپوليس خيلي آن را کم دارد.
سلام از اینکه میبینم یکی بیشتر از خودم دنبال اخبار جادوگره کلی لذت میبرم
خیلی گلی تو ...
کریمی هفته 13 مصدوم بود و جز 3 هفته که بازی نکرد تو 20 بازی ممکن دیگه تو بازی بود ، هفته 24 هم تو بازی هامبورگ با تکلی که روی زمین برفی رفت مصدوم شد و دکتراش اعلام کردن تا آخر فصل بازی رو از دست میده ...
بازی با میلان رو هم یادمه اونقدر سیدرف رو دریبل زد که سیدرف مجبور شد تکل پشت بزنه و یه کارت زرد بگیره
درود بر جادوگر و عاشقانش :love:
به جرات میتونم بگم علی کریمی بهترین بازیکن جهان بود و هست نه از بازی مسی خوشم میاد نه کریس ... ولی بازی علی جونم و که نگاه میکنم مو به تنم سیخ میشه ... حیف که به حقش نرسید بدون شک عنوان بهترین بازیکن جهان لایقش بود ... مسلما روزی که علی کریمی خداحافظی کنه دیگه فوتبال نگاه نمیکنم چون الانشم فقط بازیای اونو نگاه میکنم چون عشقمه...انصافا در حقش ظلم شد مخصوصا تو شالکه ..در حالی که روزنامه منچستر تنها نقطه ترس منچستر برابر شالکه رو پاس های کریمی میدونست علی رو بازی ندادند...افسوس و صد افسوس...
بهترین بازیکن جهان علی کریمی و بس..
کریمی چوب ایرانی بودنش رو خوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid88881 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صحبت های ماگاتن بعد جذب کریمی به عنوان اولین خزید فصل 2005-2006 بارین خیلی جالبه ...
ماگات گفته بود اگه کریمی تو کشور اروپایی بود مطمئناً بایرن توانایی خرید اونو نداشت
کبکه هم بعد اینکه چند بازی اول جادوگر رو دیده بود گفته بود کریمی به راحتی میتونه صاحب توپ طلای اروپا بشه
با این اوصاف باز هم درورد بر بهترین بازیکن تاریخ ایران مارادونا آسیا 8 افسانه ای