مک ایچران و برتراند تمدید کردند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو بازیکن تیم چلسی (برتراند - جاشوا مک ایچران) و زیر 21 سال تیم ملی انگلستان امروز رسما با
حضور در دفتر باشگاه چلسی به ترتیب قردادهای خود را 4 و 5 سال تمدید کردند.این دو بازیکن آینده دار که اولین سال حضور خود را در تیم اصلی سپری کردند امسال همراه تیم چلسی در تور آسیایی حاضر خواهند بود.مک ایچران که امسال به عنوان بهترین بازیکن جوان چلسی لقب گرفت اذعان داشت که از این قرارداد راضی است و از کودکی آرزوی همچین لحاضاتی را داشته."وی ادامه داد هدف من در این فصل این است که بتوانم دقایق بیشتری را بازی کنم و بازیهای بیشتری به من برسد پیشرفت کنم".برتراند هم که سال جولای سال 2005 از Gillingham به چلسی آمده بود در مورد تمدید قرارداد چهارساله اش با چلسی گفت : من قرار دادم را تمدیدم کردم و از این بابت خوشحالم این یک تعهد بزرگ محسوب میشود من مشتاقانه منتظرم تا به مربی جوان تیم کمکم کنم چون او میخواهد چلسی رو به سمت پیشرفت حرکت دهد.وی در مورد کول گفت : بدیهی است که اشلی کول مرد شماره یک سمت چپ دفاعی زمین است اما من هم امیدورام که بتوانم بازی کنم ."امیدوارم با حضور که بتوانم حضور موفقی در استمفوردبریج داشته باشم و این را به مربی جدید و هواداران ثابت کنم تا بتوانم این فصل بازیهای بیشتری را برای چلسی انجام دهم
منبع سایت رسمی چلسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توافق چلسی و اندر لخت بر سر لوکاکو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ترانسفر پس از این که لوکاکو تست پزشکی را با موفقیت پشت سر بگذارد انجام خواهد شد.
avb پس از پیروزی بر رنجرز در باره او گفت: او جوانی جالب و بسیار با استعداد است و ما باید از وی به نحو احسن
استفاده کنیم.
Lukaku نیز در صفحه توئیتر خود این انتقال را تایید کرد و از سفر به لندن در هفته آینده برای انجام معاینات پزشکی خبر داد .
پیشنهاد جدید چلسی به تاتنهام: کالو را هم میدهیم
برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد
سایت گل – اشتهای آندره ویلاس بواس برای خرید لوکا مودریچ ستاره خط میانی تاتنهام تمام شدنی نیست. مدیران چلسی امروز پیشنهاد تازهای را روی میز تاتنهامیها گذاشتند. برطبق این پیشنهاد چلسی برای خرید مودریچ، سالومون کالو بازیکن آفریقایی خود را قربانی خواهد کرد.
برطبق این پیشنهاد جدید چلسی برای خرید مودریچ، کالو را هم به تیم سفیدپوش لندنی خواهد داد. به این ترتیب ارزش این انتقال مبلغی بالاتر از 27میلیون پوند خواهد بود. این سومین پیشنهاد چلسی به تاتنهام است. چلسی که در اولین بازی خود در لیگ برتر به نتیجه تساوی رضایت داد به این بازیکن احساس نیاز فوقالعادهای میکند این در حالی است که برای تاتنهام ایدهآل این است که با حفظ مودریچ یک مهاجم درجه اول را به وایت هارت لین بیاورد. برای چلسی که 7مهاجم دارد (کارلو، تورس، دروگبا، آنلکا، استاریج، راملو، لوکالو) راحتترین کار، استفاده از یکی از این جمع برای معاوضه با تاتنهام است. البته رد نپ مربی تاتنهام قصد دارد آده بایور را به این تیم بیاورد.
کالوی 26ساله در بازی اول چلسی مقابل استوسیتی به عنوان مهاجم سمت راست بازی کرد. او در فصل گذشته 10 گل برای چلسی به ثمر رساند اما به نظر نمیرسد شرایطی داشته باشد که بتواند با اتکا به آن دسته بالا را در مذاکره با مدیران چلسی داشته باشد. ویلاس بوآس امیدوار است مودریچ هر چه سریعتر با پیراهن آبی چلسی عکس یادگاری بیاندازد.
مودریچ اهل کرواسی است و میتواند یک بازیگردان ایدهآل برای چلسی باشد.
آنلکا می خواهد چلسی را ترک کند
سایت گل - نیکلاس آنلکا مهاجم 32 ساله باشگاه چلسی قصد دارد این تیم را ترک کند. با توجه به اینکه آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی تمام برنامه های خود را روی فرناندو تورس بنا کرده و کمتر به دروگبا و آنلکا بها می دهد.
در حالی که دروگبا برای تمدید قراردادش با مسئولان چلسی مذاکره می کند آنلکا که یک سال از قراردادش با این تیم باقی مانده قصد دارد استمفورد بریج را ترک کند.
مهاجم اسبق تیم های آرسنال، لیورپول، منچسترسیتی و بولتون در دقیقه 66 دیدار مقابل استوک سیتی به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد.
آنلکا پیش از این گفته بود تاپان قراردادش در چلسی خواهد ما اما اکنون با شرایط موجود دیگر قصد ماندن ندارد و می خواهد این تیم لندنی را ترک کند.
آنلکا در سال 2008 با رقم 15 میلیون پوند از بولتون به چلسی پیوست. او یکی از سه بازیکنی است که موفق شده اند لیگ برتر را با دو باشگاه متفاوت کسب کنند. او در زمان حضورش در آرسنال به این عنوان دست پیدا کرده بود.
آنلکا در سال های 2009 و 2010 با چلسی قهرمان جام حذفی شد. پنالتی که او در فینال لیگ قهرمانان سال 2009 از دست داد باعث شد منچستریونایتد در مسکو عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
جان تری مردم لندن را به آرامش دعوت کرد
جان تری معترضین انگلیسی را به حفظ آرامش در خیابانهای انگلستان دعوت کرد
به گزارش گل و به نقل از کانون هواداران چلسی در ایران ، کاپیتان جان تری پس از لغو دیدار تیم ملی انگلستان با هلند و همچنین بازی تاتنهام و اورتون در هفته اول لیگ برتر به دلیل نا آرامی های اخیر انگلستان در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاه چلسی گفت :" من بسیار متاثر هستم . زمانی که بازی انگلستان با هلند و یا دیداری در لیگ برتر لغو می شود ، خیلی ناراحت کننده است." وی ادامه داد :" تصویری که ما می بینیم همان چیزی است که در جوامع دیگر وجود دارد ، برای خانواده ها ، تجارت ها ، در شهر های زیادی ، مردمان زیادی خانه ها و شغل خود را از دست داده اند . این اتفاق خوبی برای دیدن نیست. ما خواستار بازگشت آرامش و امنیت به خیابان ها هستیم . پلیس کار بزرگی کرده و همه را آرام کرده است . امیدواریم در شب های دیگر نیز بهتر از این باشد." تری به عنوان کاپیتان تیم ملی انگلستان و یکی از ورزشکاران بزرگ بریتانیا گفت :" خیلی از مردم و بچه های در خیبانها عاشق فوتبال هستند ،وقتی چنین اتفاقاتی رخ دهد ، لزومی ندارد تا مردم را شوق دهیم . آنها می خواهند با مردمی ارتباط داشته باشند که از گذشته آنها آمده باشند ، مانند خیلی از بازیکنان . من خودم از محله فقیری آمده ام و در خیابان های آنجا بزرگ شده ام . من همچنان می توانیم با مردم رابطه داشته باشیم ، خانواده من هنوز در همان محله ای که بزرگ شده ام هستند ، من در سال چند بار به آنجا می روم و کودکان را در باشگاه های نوپا می بینم و می دانم هنوز هم در آنجا کارگرانی هستند که کار می کنند ، و همچنین به مدرسه کودکی هایم می روم." جان تری اضافه کرد :" کاری که ما می توانیم انجام دهیم این است که با هم باشیم و پیغام خود را مصرانه و با دعوت با آرامش در خیابان ها بگویم . بازیکنان زمانی که جوان بودند در موقعیت های مشابهی قرار گرفته اند ، و ما زمانی که جوان بودیم اینچنین انجام ندادیم."
چلسي 2- وست بروم 1؛سه امتياز براي آبي ها
مربي پرتغالي به اولين پيروزي اش با چلسي دست يافت
ورزش سه - چلسی در دومین هفته رقابتهای لیگ برتر توانست تا با نتیجه 1-2 از سد وست بروموویچ عبور کند و سه امتیاز این بازی حساس را مال خود کند
اولین گل این دیدار در دقیقه 4 توسط شین لانگ برای وست بروم به ثمر رسید و نیمه اول این بازی با برتری تیم میهمان به پایان رسید. با آغاز نیمه دوم، نیکلا آنلکا در دقیقه 53 بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه 83 فلوران مالودا که به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین مسابقه شده بود، در مقابل چشمان 49 هزار هوادار حاضر در ورزشگاه گل برتری چلسی را به ثمر رساند تا ویلاس بواس اولین برد رسمی اش با چلسی را به دست بیاورد
البته عملکرد چلسی با توقعات موجود فاصله زیادی داشت و این تیم نتوانست نمایش مقتدرانه ای را به نمایش بگذارد.
آندره ویلاس بواس در این دیدار دو تغییر نسبت به دیدار مقابل استوک در تیمش اعمال کرده بود و هیلاریو جای پتر چک مصدوم را در دروازه چلسی گرفته بود و نیکلا آنلکا به جای فلوران مالودا در ترکیب اصلی چلسی قرار داشت . از سوی دیگر روی هاجسون در ترکیب تیمش، همان بازیکنانی که هتفه گذشته مقابل منچستریونایتد قرار داشتند را روانه میدان کرده بود
البته چلسی با وجود پیروزی و کسب سه امتیاز این بازی نتوانست نظر مثبت هواداران را جلب کند و در دقایق پایانی با چنگ و دندا
چلسی همچنان در حال مذاکره با دروگبا
چلسی در حال مذاکره با دروگبا
مربی پرتقالی آبی های لندن اعلام کرد چلسی همچنان در حال مذاکره با دروگبا می باشد و او به تمدید قرار داد دروگبا امیدوار است.
سر مربی چلسی اعلام کرد هنوز مذاکره بر سر قرارداد جدید برای تمدید دروگبا ادامه دارد و ابراز امید واری کرد که این مسئله به زودی حل خواهد شد. قرار داد این بازیکن در پایان فصل تمام خواهد شد و او مطمئن نیست که دروگبا در خصوص قرارداد یک ساله اش با چلسی چه تصمیمی خواهد گرفت. او در روز یکشنبه در مصاحبه با Daily Star گفت:"من نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد. دیدیه می داند که ما در چه پیشنادی به او داده ایم اما او در حال بررسی موضوع است و تصمیم دارد تا بیشتر در این زمینه فکر کند. در واقع من نمی توانم در خصوص اینکه او می خواهد قرارداد بلند مدت ببندد یا خیر اطلاعات دقیقی به شما بدهم."
در واقع دیدیه با حضور بازیکنانی چون تورس، لوکاکو و رومئو و پیشرفت استوریج در یک سال گذشته جایگاهش را در این تیم لرزان دیده و همین امر باعث شده تا روی قراردادش دقت بیشتری کند.
توماس کلاس به طور قرضی ، چلسی را ترک کرد.
توماس کالاس ، دفاع میانی چلسی ، به طور قرضی از چلسی جدا و به تیم ویتسه پیوست . این انتقال در حالی انجام شد که این روز ها شایعات زیادی در مورد فروش دیگر دفاع میانی یعنی الکس شنیده می شود . کالاس که اهل جمهوری چک است و تنها 18 سل دارد ، برای تیم ملی زیر 19 کشورش نیز بازی کرده است. این بازیکنکه امید های زیادی به اوست ، می تواند در سال های آینده ، تجربه های زیادی کسب کند و جایگزین دفاع وسط های مطرح و نامدار چلسی شود .
شماره 6 چلسي به رومئو رسيد
اوريول رومئو از اين پس شماره 6 چلسي را که پس از ريکاردو کارواليو کسي بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد
ورزش سه - به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتقال رامئوی جوان از بارسلونا به چلسی و شرکت در تمرینات این تیم امروز از سوی باشگاه به هواداران معرفی شد و پیراهن خود را دریافت کرد ، اوریول رومئو از این پس شماره 6 چلسی را که پس از ریکاردو کاروالیو کسی بر تن نکرده بود را برتن خواهد کرد.
رومئو در خصوص حضورش در چلسی گفت :" اینجا یکی از بهترین باشگاه های جهان است ، مربی ( ویلاس بواس ) به من ابراز علاقمندی کرد و من هم فکر کردم ، عضو چنین باشگاه بزرگی بودن انتخاب عاقلانه است " وی ادامه داد :" من اکنون مدتی است که به باشگاه علاقمند شده ام و درک می کنم که بسیاری از بازیکنان سطح بالا اینجا هستند ، اما هدف من آموزش از دیگر بازیکنان اطرافم است و برای اینکه جزوی از تیم باشم سخت تلاش خواهم کرد. من از زمانی که آمده ام دنبال کسب تجربه و فرصت بوده ام . من در تمرینات سخت کار می کنم و تمام توانم را می گذارم و فرصت بازی کردن در تیم اصلی را کسب خواهم کرد . من خودم را آماده اهداف بلند مدت نکرده ام ، من فقط تمام توانم را در تمرینات می گذارم."
رومئو اضافه کرد :" من در جام جهانی ( زیر 21 سال ) چند بازی سخت برابر برزیل و کره جنوبی انجام داده ام ، آن بازی ها به وقت اضافه کشیده شد و همین دلیلی بود تا به پیشرفت فیزیکی من کمک کند. من الآن فیزیک بدنی خوبی دارم و از این بابت خوشحالم."
رومئو گفت :" هدف من در این فصل ، استفاده کردن از فرصت هایی است که به من داده خواهد شد ، چلسی به من فرصت فوق العاده ای داده است و می خواهم دیدار هایی زیادی را که ممکن است بازی کنم."
وی در خصوص حضور فرناندو تورس ، و دیگر هموطنش ایوان اورتگا که در تیم پزشکی تیم است گفت :" من واقعا از هر دوی آنها ، فرناندو تورس و ایوان سپاسگزارم . این یک باشگاه بزرگ است ودر جای جدیدی که می روید می توانید غریبه باشید ، اما این افراد در مسائل مختلف به من کمک کردند ، آنها کمک کردند که من یک خانه بزرگ پیدا کنم ، از آنها متشکرم ."
وی همچنین در خصوص انتقال ماتا به چلسی نیز گفت :" واقعا خبر خوبی برایم است ."
لوکاکو : برای یاد گرفتن در چلسی هستم .
لوکاکو ، مهاجم تازه وارد چلسی ، در اولین مصاحبه ی مطبوعاتی خود در مورد مسائل زیادی صحبت کرد.او در ابتدا گفت که به چلسی آمده است تا خیلی چیز ها یاد بگیرد.او گفت که چلسی تیم بسیار با تجربه ای است و او می خواهد از هم تیمی های خود ، چیز های زیادی یاد بگیرد و از تجربه ی آن ها استفاده کند.
این مهاجم 18 ساله که با هزینه ی ریادی به لندن منتقل شد ، گفت که از 10 سالگی طرفدار چلسی بوده و از همان زمان در آرزوی بازی در اینتیم لندنی بوده است . او که از نظر سبک بازی شبیه دروگبا است و خیلی ها او را دروگبای جدید می نامند ، می خواهد خود را به ترکیب اصلی تیم رسانده و در کنار دروگبا ف خط حمله ای قدرتمندی را برای چلسی بسازند .
لوکاکو گفت که در تمرینات چلسی ، با تمام وجود کار می کند و امیدوار است بتواند خیلی زود به ترکیب اصلی چلسی را یابد.