نقل قول:
کی گفته ربطی نداره داره با تیکه انداختن روز پدر و تبریک میگه ، منظورشم اینه که باباجون چرا موقعی که میخواستم بیام غربت جلومو نگرفتی؟!؟! اینو خودش بهم گفت!:nishkhand:
:ehem:
نقل قول:
آقا من موافقم..
:hihi:مسجدو جم کنیم شب شعر بذاریم......:hihi:
ولی خداوکیلی سیاوش شمسو قمیشی و شادمهر خواننده بودن الانم محسن یگانه و چاوشی و هزارتا دیگه که من دیگه اکثرا اسماشونو نمیدونم هم خواننده اند!
خدایی بعد از این که دو بار آهنگای الانو گوش میدم حاضرم همه چیمو بدم به بار سوم نرسه..
فکر کنم حتی مردمم دیگه بد صلیقه شدن!!
هنوزم وقتی آهنگای سیاوشو میشنوم احساس تازگی میکنم..
من اسم چنتا خواننده قدیمیو میگم شما بگید کی امروز به پاشون میرسه..
نه ولش کن الان اسم اونارو بذارم سایتو $$$$$ میکنن!!!!!!!!!!
اونوقت به این مرتیکه ها با آهنگای جلفشون مجوز میدن
ببین برادر من ، من هیچوقت با خواننده هایی مثل محسن یگانه مشکل ندارم ! اتفاقا محسن یگانه از معدود خواننده هایی هست که دماغشو عمل کرده ! :nishkhand:
ولی جدا خواننده کار درستی ولی از بس این داداش من این بنده خدار ودوست داره و آهنگاشو پخش کرده بهش آلرژی پیدا کردم ! eterza::-
نقل قول:
محسن یگانه برای کسایی که روز و شبشونو با آهنگای اون میگذرونن و با صداش آرامش میگیرن همیشه موندگاره:ehem:
البته مطمئن باشین اگه داریوش:love: هم کنسرت داشت با کله میرفتم!!
چرا یگانه یه سلیقه ی دخترونه است؟؟ :mage mishe:
قصد توهین ندارم ولی سلیقه دخترانه اینه که خواننده اولا سوسول باشه و همش عشق و عاشقی و از این حرفا بخونه !
ثانیا خوش قیافه باشه و دماغشو عمل کرده باشه ! :nishkhand:
نقل قول:
خود منم کاملا با حرف شما موافقم...10000 سال دیگه هم بگذره کسایی مثل سیاوش و داریوش و شادمهر و و و دوباره متولد نخواهند شد...
تا دنیا دنیاست کسی با صدایی مثل مهستی یا عارف متولد نخواهد شد...
ولی وقتی اینارو نداریم...دیگه تکلیف چیه؟!!!
من خودم طرفدار سرسخت آهنگای قدیمی و زیرخاکی ام...یه آرشیو فوق العاده هم دارم ولی دلیل نمیشه کلا اصلا خواننده های جدید رو قبول نداشت...
من از هر دو قشر خیلی هارو دوست دارم...و از کسی مثل یگانه که به نظر خودم لیاقت و توانایی بالا رفتن رو داره حمایت میکنم:ehem:
خواهشا اسم استاد رو کنار اسم شادمهر و این قبیل خواننده ها نیارین !
شادمهر هنرمنده ولی موندگاری سیاوش رو هیچ خواننده ای نداره ! :/danc
نقل قول:
من مثلا هر موقع عصبانی باشم آهنگ های سیاوش قمیشی من رو خیلی آروم میکنه مخصوصا این آلبوم جدیدی که داده..(یادگاری):sooot:
اتفاقا این آلبومش خیلی دانسه و روی اعصابه ولی همین که سیاوش می خونه خودش همه چیز رو تحت شعاع قرارداده ! من کلا آهنگ های لایت و سبک رو بیشتر می پسندم تا آهنگ های دانس و پر سر و صدا !:ohum:
من تقریبا همه آهنگهای سیاوش رو دارم ولی دنبای یه آهنگ ازش هستم که میگه :
نگو طفلکی منم من
من شهامتم زیاده ...
اگه کسی لینک منیکی چیزی ازش داره و بذاره ممنون میشم ! :rose:
نقل قول:
مگه محسن چاووشی چشه؟؟؟
خوب یکی هم از اون تعریف کنه...
خدا وکیلی تا قبل از این دو تا آلبوم آخرش خوب بود ولی این دو تا آلبوم رو که بعد از مجوز گرفتنش بیرون داده افتضاح افتضاح ! :sooot:
نقل قول:
آقایون و خانومها تو را به خدا بحث موسیقی رو بی خیال بشید.
فکر کنم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه باید اسم بهارستان رو به موزیکستان تغییر بدیم...!!!
اصلا بحث رو عوض کنیم مثلا هوا امروز خوب بود نه..؟!:he:
اتفاقا بحث موسیقی از اون دسته بحث هایی هست که به دلیل اختلاف سلیقه زیاد خیلی موضوع رو باز می کنه و ممکنه یه چند تا صفحه بریم جلو .. :nishkhand: