واقعا چسپید ولی باز هم بد شانسی ولبک 5 هفته نیست داشت خوب بازی میکرد به امید روزهای درخشان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا چسپید ولی باز هم بد شانسی ولبک 5 هفته نیست داشت خوب بازی میکرد به امید روزهای درخشان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بگم تیم خیلی خوب واماده هست واسه قهرمانی.خریدهای خوبی داشته و این خرید ها در این پیروزی خیلی تاثیر گذار بودند.به امید قهرمانی
فکر نکنم هیچ تیمی بتونه به ارسنال 8 تا گل بزنه غیرممکن هست.تنها تیمی که توانسته به ارسنال 8 تا گل بزنه یونایتد هست.
وفرگسن:باید بگم تاحالا چنین مربی بزرگی ندیدم واقعا بهترین مربی دنیاست وبهترین مربی تاریخ.
good bye owen
فرگوسن واقعاً مربی بزرگیه، هر کی رو از دست بده مطمئناً بازیکنانی داره که جای خالی رو پر کنند.
ویدیچ و فردیناند و والنسیا رو ندریم به جاش اسمالینگ، جونز، یانگ و ولبک رو داریم، ولبک نیست چیچا رو داریم. در کل فرگوسن در همه جای زمین بازیکنه مخصوص به خودش رو داره.
زنده باد منچستر، زنده باد فرگوسن
به نام خدا
هفته سوم لیگ برتر انگلیس 2011-2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بولتون - منچستریونایتد
به امید پیروزی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم سران آمریکایی باشگاه منچستر عوض بشن تا دست فرگوسن واسه خرید بازیکن بازتر بشه تا احمق ها بدونن کی بهترین مربی دنیاست.
بچه ها منچستر چرا اينجوري شده!!!!!!!!!!:ajibeee:5 تا گل تو زمين بولتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ajibeee:رئال بارسا بايد بترسن از اين تيم!!!!!!!!!!!خيلي عجيبه!كي ميخواد جلو منچسترو بگيره؟؟؟؟!!!!!!!!همرو داره از دو تيغ ميگزرونه!نميدونم فرگي چه كار ميكنه تو تيم ولي همين قدر ميدونم كه اگه مورينيو و گوارديولا فكراشونو بريزن رو هم و با اين تيم كار كنن نميتونن اين نتيجه هارو با منچستر بگبرين:ghelyon:اين تيم يه بلايي سر چلسي نياره خيلي كاره:hehee:منچستر خيلي خيلي خوب بازي ميكنه و 100% مدعيه اصلي قهرمانيه:balesh:زنده باد فرگي با تيمش:balesh::love:
برد شیرینی بود رئال ختافه رو 4 تایی کرد منچسترهم بولتونو 5 تایی کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک به همه هواداران بابت برد. چیچاریتو هم دوباره به اوج برگشته.
داداش هنوز خیلی زوده که بخواهیم درموردموفقیت های منچستر دراین فصل نظربدیم.
خداييش خيلي خيلي دوس دارم اين تيم منچستر امسال مقابل بارسا قرار بگيره واقعا كه فرگوسن بهترين مربي دنياست اميدوارم امسال منچستر فاتح ليگ قهرمانان باشه
ميترسم اين بدشانسي ها جلو پيشرفت منچسترو بگيره!!:gahhr:كلورلي كه 4هفته نميتونه بازي كنه!مثل اينكه اورا و ايوانز هم مصدوم شدن!والنسيا و ويديچ و ولبك هم مصدومند:narahat:مثل اينكه اين مصدوميت ها تمومي نداره!تو اين بازي قبلي كه بازيكوناي منچسترو كشتند!كاپيتان تيم حريف كه وحشي بود و چندين بار خطاهاي خيلي خشن كرد و پاي كلورلي رو هم شكست:gerye:بقيه بازيكوناشون هم خشن بازي ميكردند آخه عصباني بودن چون هي گل ميخوردند:khandeeeee bahal:نه 2تا نه 3تا نه 4تا 5تا گل خوردند بيچاره هاmas:-خدا كنه مصدومهاي تيم زودتر به تمرينات برگردن و تيم ضربه نخوره:khahesh:ولي دم فرگي گرم كه يه تيمي درست كرده كه بازيكوناي زخيره هم ميتونن به خوبي جاي بازيكوناي اصلي رو پر كنن و همين يه دلگرمي به هوادارا ميده:yes:به اميد موفقيت منچستر...
امسال رقیب اصلی ما منچستر سیتیِ است، با اینکه سوپر کاپ این تیم رو شکست دادیم ولی الان از اون موقع قوی تره، چلسی هم که مطمئنا شکست می دیم.
برای اولین بار نیست که فرگوسن با این تعداد مصدومین بازی می کنه، سال های ساله که فرگوسن اول فصل رو با مصدومین شروع می کنه و پایان رو با قهرمانی تموم می کنه، این هوش و ذکاوت مربیه که با این تعداد بازیکن مصدوم باز هم می تونه تیم رو قوی کنه و از این تیم قهرمان بسازه.
امسال به اندازه کافی در هر پستی بازیکن داریم که جای خالی بازیکنان مصدوم احساس نشه
به امید قهرمانی منچستر یونایتد
اره دوست عزیز باهات موافقم که امسال سرسخت ترین حریف یونایتد سیتی هست با بازیکن هایی که خریده خیلی قوی تر از سال های قبل شده امیدوارم مثل فصل قبل قهرمان شویم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pathfinder [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امابه نظرمن منچسترسيتي افت چشمگيري رو تو اواسط فصل خواهد داشت امسال رقيب اصلي يونايتد برا قهرماني از نظرمن ليورپول ميتونه باشه هنوز خيلي ديگه مونده و فك نميكنم منچستر سيتي بتونه تا آخرا دوام بياره منچسترسيتي امسال رو سكوي پروازه ( يعني منظورم اينه كه فصل بعديا شايد فصل بعديش بتونه مدعي باشه ) اما از نظرمن امسال ازكورس قهرماني سقوط ميكنه
تبریک می گم. نیمه اول عالی بود
نانی:ahaaaaaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ams7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول به خاطر برد تیم تبریک می گم، دیدید که منچستر چلسی رو هم شکست داد. بعد به این دوستمون هم بگم که لیورپول تیمی نیست که بخواد با منچستر رقابت کنه، این مورد رو امروز نشان داد با باخته 4 بر 0
با این که منچستر سیتی مساوی کرد بازم اعتقادم اینه که منچستر سیتی این فصل از سه تیم چلسی، آرسنال، لیورپول قوی تره
به تیم خودم افتخار می کنم و مطمئنم امسال حرفهای زیادی واسه گفتن داریم.
عشق است منچستر، عشق است قرمز
به امید قهرمانی
تبریک می گم، اینم یه برد شیرین بعد از برد آرسنال
بازی بسیار زیبایی بود خیلی چسبید.مخصوصا این که بابرد منچستر همراه بود.
اوایل بازی چلسی خوب فشار اوارد وچند موقیعت خیلی خوب واسه گل زنی داشت ولی به گل نرسید.
قانون همیشگی فوتبال خودشو نشون داد.گل نزنی گل می خوری.منچستر در نیمه اول 3بار به گل رسید که یکیش هم به قول معروف شانسی بود.نیمه دوم چلسی طوفانی اغاز کرد و یکی از گل های خورده را جبران کرد.منچستر هم فرصت داشت که دوباره فاصله رو زیادتر کنه که نشد.
در کل بازیه جذابی بود حداقل اخر بازی از حرکت تورس کلی خندیدیم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من ليورپول با نتايجي كه تا الان گرفته هيچ شانسي واسه قهرماني نداره و باز هم رقابت بين تيم هاي شهر منچستر و چلسيه.ارسنال هم بايد ببينيم چيكار ميكنه.ولي اين يونايتدي كه من ميبينم بعيده بزاره تيم ديگه اي قهرمان شه:ghelyon:واقعا رئال و بارسا هم بايد از اين تيم بترسند.زنده باد فرگي با تيمش:balesh:
ديگه به سلامتي چلسي هم حريفمون نشد و تقدرت برتر منچستر به رخ تمام تيمها تيم هاي جزيره كشيده شد كه اين خيلي خوبه چلسي رو برديم ديگه چه بازي بشه بازي با منچستر سي تي همشهري رقيب خيلي جالب ميشه اميدوارم منچسترامسال با اقتدار تمام فاتح ليگ برتر و همچنين فاتح ليگ قهرمانان بشه . بتركه چشم رقيب ايشالله.
خوب يه تحليلي از بازيكوناي منچستر داشته باشيم:واقعا الان بازيكون هاي منچستر همگي تو اوج هستند:روني كه 9 گل زده اگه اشتباه نكنم و خيلي هم خوب بازي كرده.ناني كه اصلا نميدونم چي بگم بس كه خوب بازي كرده اين فصل! خيلي هم گل هاي قشنگي زده اين فصل! گلهاش به منسيتي و چلسي و آرسنال خيلي قشنگ بود كه بهترينش گلي بود كه به چلسي زد:balesh:عجب شوتي زد!من كه ياد كريس افتادم:gerye:كم كم داره شخصيتي شبيه شخصيت كريس پيدا ميكنه البته هنوز بازيشون قابل مقايسه نيست! ولي داره شبيه كريس بازي ميكنه:eyvalla::eyvalla:اشلي يانگ هم خيلي زود تو تركيب جا افتاده و تا الان يكي از عوامل اصلي بردهاي منچستر بوده.هرناندز خيلي افت كرده و خدا كنه زودتر به روزهاي خوبش برگرده:khahesh:فيل جوينز و ايوانز و اسمالينگ هم در نبود ويديچ و فرديناند عالي كار كردند و نزاشتن جاي خالي اون دوتا احساس بشه!البته اسمالينگ بيشتر دفاع راست بازي كرده.خيلي دلم واسه كلورلي سوخت كه اونجوري مصدوم شدcrying::-بيچاره هنوز داشت خوب بازي ميكرد و پيشرفت ميكرد.اندرسون بهتر از سال قبله و يه كم نگراني هارو در نبود اسكولز كم كرده و خدا كنه همين جور ادامه بده:khahesh:
من كه از دخه آ خيلي خوشم اومده و بهش ايمان دارم:yes:خيلي خوش استيله و اعتماد به نفس بالايي داره!وقتي فرگي اونو تو بازي با بنفيكا گزاشت رو نيمكت خيلي نگران شدم:narahat:ولي بازي با چلسي گزاشتش تو زمين و دخه آ هم خوب كار كرد!بگزريم.اما بازي بعد با استوك داريم كه اگه خدا بخواد اونو هم ميبريم.اگه چيچا به اين بازي برسه كه خيلي خوب ميشه البته مشكلي نداره ولي شايد فرگي نخواد ريسك كنه و بربرارو بزاره تو زمين كه احتمالش خيلي كمه:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:كلا ميخوام بگم چند ساله كه منچسترو اينقدر با انگيزه و آماده نديدم! من نميدونم فرگي تو اين تيم چيكار ميكنه كه اين تيم با ميانگين سني 23 سال مياد همه تيم هارو با اختلاف ميبره:ajibeee:خلاصه همين جور ادامه بده بعيد ميدونم تيمي بتونه متوقفش كنه البته تو اروپا راه سختيو در پيش داره و جدي ترين حريفانش هم رئال و بارسا هستند.منچستر الان جز سه تيم برتر جهانه و امسال واسه گرفتن سه جام ميجنگه.به اميد موفقيت منچستر در ادامه راه طولاني و دشوار براي كسب قهرماني تو اروپا و ليگ:khahesh::manchester::eyvalla::eyvalla::eyva lla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:: eyvalla::eyvalla::eyvalla:
فرگوسن: از بازیکنی مانند فردیناند نمی توان چشم پوشی کرد:
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که ریو فردیناند، مدافع باتجربه و مصدوم تیمش همچنان یکی از مهره های کلیدی این تیم است.شیاطین سرخ در رقابت های این فصل نتایج بسیار خوبی گرفته اند و مدافعان جوان این تیم مانند کریس اسمالینگ، جانی اونز و فیل جونز همگی بازی های درخشانی در خط دفاعی به نمایش گذاشتند.در این میان فردیناند که مانند چند فصل اخیر با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده، فرصت کمی برای بازی پیدا کرده است اما سرمربی اسکاتلندی همچنان او را یکی از ارکان اصلی تیمش می داند.فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این درست است که ریو با مصدومیت های زیادی روبرو بوده . ما امیدواریم او بهتر شود اما وقتی او شرایط بازی را پیدا کند، حتما از او استفاده خواهیم کرد زیرا نمی تواند از چنین بازیکن باتجربه ای چشم پوشی کرد.او بعد از دیدار مقابل بولتون، چند دیدار را از دست داد اما از نظر من این اهمیتی ندارد زیرا با بازیکنانی که داریم، هر وقت که بخواهیم می توانیم از او استفاده کنیم.هر زمان که نیاز به یک بازیکن باتجربه داشته باشیم، ریو می تواند به کمک ما بیاید زیرا می تواند سرنوشت ساز باشد. بازیکنان جوان این را می دانند. آنها می دانند که وقتی به بازی گرفته نمی شوند، حتما دلیلی دارد و می دانند که در بازی بعدی ای که به میدان می روند، باید بهتر باشند."
سرخیو آگوئرو: عاشق بازی مایکل اوون بودم:
سرخیو آگوئرو، مهاجم منچسترسیتی، اعلام کرد زمانی علاقه زیادی به بازی مایکل اوون داشت و به خاطر او بازی های لیگ برتر را نگاه می کرد.این ستاره آرژانتینی در این تابستان از اتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوست و رقابت های فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد.
او همچنین اعلام کرد که لیگ برتر را به سری آ و لا لیگا ترجیح می دهد و مایکل او را بازیکن مورد علاقه اش در زمان نوجوانی معرفی کرد.
آگوئرو در گفتگو با منچستر اونینگ نیوز گفت:" من بازی های لیگ برتر را از تلویزیون نگاه می کردم. من این لیگ را به لالیگا و سری آ ترجیح می دادم.
من عاشق مایکل اوون بودم. من همیشه بازی های او را دنبال می کردم. به خاطر بازی های او بود که من بازی های لیگ برتر را دنبال می کردم.
واضح است که سبک بازی اینجا متفاوت با فوتبال اسپانیاست اما من خیلی زود با فوتبال اینجا تطبیق پیدا کردم. تلاش می کنم در تمرینات کاملا تمرکزم را حفظ کنم
خوب منچستر هم بلاخره متوقف شد و بعد از اين كه همه تيم هارو با اختلاف ميبرد به علت مصدوميت هاي پي در پي تو اين بازي نتونست ببره! ديگه فقط مصدوميت بازيكونا ميتونست جلو منچسترو بگيره كه گرفت و از قبل هم پيشبيني ميشد! خداكنه اين بدشانسي ها ديگه سراغ تيم نيان و منچستر ديگه مصدوم نداشته باشهashem:-همين جور ادامه بديم بازيكوناي سالم به 11 تا نميرسن و بايد بريم از تيمهاي پايه بازيكون بياريم:hehee:مثل اينكه رونيو ايوانز و چيچا هم مصدوم شدن كه اميدوارم جدي نباشه.
بازم از منسيتي جلوتريم و بهخاطر تفاضل گل بيشتر هنوز تو صدر جدوليم:ahaaaaaa:عشق است منچستر:love:
من پيش بيني ميكردم كه اين بازيو نبرن چون تيم هايي مثل استوك اگه از تيم قوي مثل منچستر ببازن زياد براشون مسئله اي نيس به نظرمن واسه همين هم فقط واسه شكستن شاخ ميان (البته نظر شخصي)
چون اگه ببازن آبروشون زياد نميره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Manchester United - Basel
3 شنبه 5 مهر
22:15
دوستان متاسفانه این بازی از شبکه 3 پخش نمیشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان می توانید بازی رو از این قسمت دنبال کنید
بلاخره منچستر از همون چيزي كه فكرشو ميكردم ضربه خورد!آخه با اين همه مصدوم يه مربي چيكار ميتونه بكنه؟! منچستر اگه همين جور ادامه بده از لحاظ روحي به هم ميريزه و افت ميكنه! البته فرگوسن مرد روزهاي سخته و ميتونه تيمو آماده نگه داره ولي كاره سختي داره.خدا كنه مصدومين سريعتر برسن و منچستر دوباره به آمادگي قبلي خودش برگرده و تيم هارو ببره.عشق است منچستر:flowerysmile:
منچستربه نظرمن با اين كه تو گروه ساده اي افتاده به خاطر يكم غرور گرفتن بازيكناش تو ليگ قهرمانان موفق نميشه . البته مصدومين زياد هم بي تاثير نيس ولي به هر حال بازم هنوز هيچ اتفاق خاصي نيفتاده كه صعود
منچستر روتهديد كنه
منم موافقم داداش.منچستر 100% از اين گروه ميره بالا و اين تساوي هم به خاطر كم تجربگي بعضي از بازيكوناي جوون و بي تجربه و نبودن بعضي از بازيكونهاي اصلي بود!
منچستر مطمئنا يكي از مدعيان اصلي جام قهرمانانه!
اميدوارم منچستر خيلي زود به اوج برگرده و نشون بده كه اومده تا ناكامي سال قبل تو فينالو جبران كنه و هواداراشو خوشحال كنه:flowerysmile:
آره به این بازی می گفتن یه بازی جذابنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبی تیم امسال تا الان اینه که شکست نداشتیم
درسته دو تا مساوی داخل لیگ قهرمانان گرفتیم ولی خب تازه اولشه
لیگ برتر هم با اقتدار داریم میریم جلو غیر بازی قبلی که مساوی شد
اميدوارم قهرمان ليگ قهرمانان بشيم و يكم اين باد بارسا بخوابه و بفهمن كه دنيا دست كيه ليگ انگليس كه احتمال قوي مال خودمونه:manchester::manchester::manchester: :manchester:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ams7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این باد بارسا نیست ..این سونامی بارساست که دامن همه ی تیم ها رو گرفته و میگیره و خواهد گرفت ........
همان طور که شیاطین سرخ در رم و لندن گرفتار این سونامی شد
:barcelona:
آي گفتي!منم خيلي دوست دارم يه بار ديگه به بارسا بخوريم و انتقام بگيريم.نقل قول:
دلم ميخواد بارسا تو تئاتر روياها تحقير بشه مثل سال 2008 كه بارسارو برديم اسكولز اون گل به ياد موندنيو زد و والدز همين جور متعجب نگاه ميكرد:hehee:
يادش بخير اسكولز!بازيكوني كه الگوي ژاوي بود و اينو خود ژاوي گفته بود.اسكولز تكرار نشدنيه و بدون شك چه از لحاظ اخلاقي و چه بازي يك استوره تو فوتبال جهانه.هيچ وقت بازيهاش يادم نميره و هر وقت بهش فكر ميكنم اشك تو چشمهام جمع ميشه:gerye:
آره منم دلم میخواد بارسا جلو منچستر هتریک کنه ........ اولی 2 هیچ .دومی 3 بر 1 ...... سومی ؟ :ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خود هواداران منچستر بعد از بازی آخر میگفتند نمیدونیم کی باید بارسا رو ببیریم اون از رم اینم از لندن :eyvalla:
حالا ميبينيم! منچستر تو خونش به هيچ تيمي اجازه قدرت نمايي نميده بهshikam::-:khandeeeee bahal:lagh:::hehehe:mas:- خاطر همين اگه منچستر قبل از فينال به بارسا بخوره بارسارو له ميكنهchomaghتازه امسال منچستر خيلي فرق كرده و به هر تيمي دو سه تا كمتر نميزنه!به گوارديولا بگو وقتي مياد اولدترافود يه گوني واسه جمع كردن گل هايي كه بارسا ميخوره با خودش بياره
اینم یه برد شیرین دیگه، تبریک به دوست دااران و طرفداران تیم
در مورد بازی های لیگ اروپا، منچستر همیشه بازی های دوره های مقدماتی رو با بازیکن های جدید و جوان شروع می کنه، البته به خاطر سیستم چرخشی فرگوسن هم هست، مثلا فصل پیش وین رونی دوره مقدماتی رو یکی دو بازی بیشتر نکرد.
صعود به دور بعد که 100%، به امید قهرمانی این تیم
سرور و سالار تیم ها
منچستر یونایتد
سلام به همه منچستري هاي عزيز.منم اين برد رو به همه عاشقان منچستر تبريك ميگم:/danc:-shad
منچستر با اين برد نشون داد كه نتايج دو بازي قبل اتفاقي بوده! من مطمئنم منچستر با رسيدن مصدوماش روند پيروزي هاي پرگل خودش ادامه ميده و به سمت قهرماني حركت ميكنه!عشق است منچستر:-shad
ببخشید دیر رسیدم
برد رو به همه تبریک می گم منچستر لیاقت قهرمانی رو داره
منچستر بازی های لیگ رو عالی می بره ولی متاسفانه نمی دونم چرا لیگ قهرمانان این طوری نیست و منچستر خوب بازی نمی کنه.
شاید حریفان رو دسته کم می گیره.
امیدوارم مشکلش حل شه ودرست بشه.
به امید قهرمانی
خوب مثل اينكه روزنامه ها و مجلات خارجي شايعه نويسي رو شروع كردند!
تو سايت گل خبري در مورد اينكه منچستر به دنبال گارسيا هافبك دفاعي بنفيكاس! هر وقت اسم شايعه ميارم ياد اسنايدر ميفتم! اينقدر اميدوار بودم كه بخريمش ولي سر اخر نشدcrying::-:gerye:منچستر به يه هافبك وسط يا دفاعي نياز داره! خدا كنه تو نقل و انتقالات زمستاني يه هافبك وسط بخرهashem:-