اومدن جادوگر را به پرسپولیس به تمام هوادارانش تبریک میگم...
:hooora:
راستی بچه ها راسته که تیاگو از پیروزی جدا شده؟؟؟
هر کی میدونه جواب بده!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اومدن جادوگر را به پرسپولیس به تمام هوادارانش تبریک میگم...
:hooora:
راستی بچه ها راسته که تیاگو از پیروزی جدا شده؟؟؟
هر کی میدونه جواب بده!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره تیاگو از پرسپولیس جدا شده ولی هنوز به تیم دیگه ای نرفته...میتونین تو جدول پرسپولیس اف سی ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ببینین
منم چند روز پیش توی همون جدول دیدم که تیاگو از پرسپولیس جدا شده به نظرم بازیکن خوبی میومد یکی از معدود بازیکنای خارجی بود که نه تنها مثه رفیقش وسلی بی انضباطی نداشت بلکه بازی قابل قبولی رو هم داشت و چند تا گل هم واسمون زد که گل سر سبد همشون به نفت تهران بود امیدوارم هرجا که میره موفق باشه :gol:
جالبيش اينه كه امروز افشا شد علي كريمي در ليست دايي جايي نداشته !!!!!!!!!
چقدر تو اين فصل همه پرسپوليسيا التماس كردند كريمي رو دايي بياره ولي انقدر خودش رو به اون راه زد كه .......آخرم ديد ميره شالكه علكي باعلي كريمي رفاقت كرد كه بگه... مام هيچي حاليمون نيست حتما
حالا هم اسمش رو نداده كه نشون ميده دايي هنوز هم حسادت هميشگي خودش به علي كريمي رو فراموش نكرده و امسال هم مي خواست يه تيم مملو از كوتوله هاي ليگ رو واس پرسپوليس ببنده كه خوب شد از شرش راحت شديم . ولي علي كريمي تو ليست استيلي بوده در كنار رحمتي يا ميثاق كه نشون ميده استيلي دنبال موفقيته نه نسويه حساب
هر چي مي گذره و حقايق بيشتري افشا ميشه بيشتر مي فهميم كه دايي با هر چي بازيكن بزرگ همدورشه مشكل داره و حاضرم نيست حداقل بخاطر پرسپوليس كوتاه بياد !!!.
بنظرم خارجيهاي پرسپوليس رو بايد قطع همكاري كنند و سهميه خارجي رو نگه دارند واس بعد .علي كريمي هم كه سهميه ليگ برتري نيست و سهميه هامون هنوز مونده . نوروزي فولاد هم بنظرم بدردمون بخوره .شيث رو هم كه هنوز داريم .پس به دفاع كنارهاي قدرتمند نياز داريم چون يكي از مشكلات امسالمون تو اين پست بود
رضا نوروزی رو نمیتونیم بگیریم چون قرارداد داره...
پیروزی باید به دنبال یه دفاع خوب باشه...
اگه مهاجم میخواد باید بره و خلیلی رو برگردونه..
رضا نوروزی گفته من اولویتم موندن تو فولاد هستش ولی در صورتی که فولاد نموندم حتما پرسپولیسی میشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا نوروزی پیشنهاد 800 میلیونی سپاهان رو رد کرده !:nishkhand:
در مورد دفاع من هم موافقم !
یه دفاع مرکزی و یه دفاع چپ !
اشجاری واسه دفاع چپ و طالبی برای مرکز !
خلیلی یه مهره سوختس و در وجود امثال اولادی ، نوروزی و کریم انصاری فرئ نباید روی خلیلی دست بذاریم !
هر 3 تا تو لیسته حمید استیلی هستن...(مهاجم ها رو میگم)
دفاع چپ و راستمون خوبه ولی مرکزی افتضاح...
عقیلی . بنگر . طالبی . اگه بیان خوبه...
عقیلی اون موقع که با قلعه نوعی مشکل داشت سپاهان رو ول نکرد بیاد حالا که قلعه نوعی رفته عمرا ول کنه بیاد ! :ehem:نقل قول:
بنگر هم که اصلا دنبالش نمیرن چون اخلاقش جالب نیست !
طالبی خوبه که البته اگر دیر بجنبیم حاج فتل میادو استقلالیش می کنه ! :-ang
سلام بچه ها. تبریک به خاطر جادوگر.
من فکر میکنم از بین عقیلی و طالبی یه کی رو میخوایم
اولادی هم بهترین گزینه برای خط حمله هستش چون هم دلش با پرسپولیسه هم تو تیم های بزرگ نشون داده که میتونه بازی کنه در ضمن سمت راستمون به نظر من تونله علی عسگر اگر دفاع راست بازی کنه حروم میشه محمد و آقا زمانی هم که هیچ ما یه بازیکن مرکزی هم میخوایم وسط زمینمون فقط مازیاره کلا بازیکن زیاد میخوایم
اگر استیلی مربی باشه با هرکسی غیر از دایی دیگه خبری از 4-2-3-1 نیست به نطر من !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من 4 - 1 - 4 -1 رو پیش بینی می کنم !
حقیقی
اشجاری ---- شیث ----طالبی:soal:-----محمد
مازیار
فشنگچی ----نوری ---کریمی----علی عسکری
اولادی ( رضا نوروزی )با این تفاسیر فک کنم نیاز مبرم به یک بازیکن در پست هافبک دفاعی نداریم !
آقا زمانی هر وقت تو پست هافبک دفاعی بازی کرد خوب بوده ! :nishkhand:
برای راست خط حمله هم علی عسگر و غلومرضا هستند !
ما یه دفاع چپ و یه دفاع مرکزی باشدت زیاد لازم داریم !
خوشبختانه با لیستی که دادند همه دنبال مهاجم خوب واسه فصل بعد هستند و جای نگرانی نیست !:bia baghalam:
مثل اینکه سپاهان با اولادی دار مذاکره میکنه ! البته تا الان تلفنی بوده ولی قراره حضوری مذاکره کنند !
من هیچ رقمه تو کفم نمیره اولادی فصل بعد تو تیمی غیر از پرسپولیس باشه !
امیدوارم تا روزای آخر لااقل منتظر پیشنهاد پرسپولیس بمونه !
علی رضا محمد خیلی بیخوده نباشه بهتره...
آقا زمانی اون سمت میتونه بازی کنه...
یا میشه یه بازیکن جایگزین کنن...:nishkhand:
ترکیب قشنگی چیدی .امامن با چند تاش موافق نیستم البته بی ادبی نباشه نظر شخصی بندس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.محمد به درد نمیخوره فکر میکنم مهدوی کیای با تجربه وزن تیم رو بالا میبره
2.تکلیف شیث با خودش و تیم مشخص نیست
3.فکر میکنم سبک و پست بازی نوری و کریمی شبیه هم و به دلیل توانایی بسیار بالای کریمی نوری محو میشه:chakerim:
مهدوی کیا پیر شده و اومدنش به پرسپولیس اشتباست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیث با اون یارو مشکل داشت با پیروزی که مشکلی نداشت...
آره منم کاملا باهات موافقم جادوگر نوری محو میکنه...:chakerim:
فوتبال ایران روی سن وسال نیست نمونش کریم و مجیدی که با سن بالا بهترین بودن .توی بازی پرسپولیس و استیل من توی استادیوم بودم و بازی مهدی رو دیدم که فشنگچی جوان از پسش بر نیومد و به محض تعویض از همون سمت یعنی با سانتر فشنگچی تیم گل زد در کل به نظر من بهترین گزینه برای سمت راست مهدوی کیاس هم امکان جذبش راحت تر و بیشتره هم وزن تیم رو بالا میبره :chakerim:نقل قول:
بلاخره من نظرم رو دادم...
شاید اشتباه باشه...
مرسی که توجیه کردی...
به نظر من اگه قرار باشه اولادي و رضا نوروزي و علي كريمي و فشنگچي و نوري تو يه تيم باشن بايد 4-2-1-3 باشه
بهترين سيستم واسه يه تيمي با اين بازيكنا همينه البته موندم استقلال هر سال پر مهاحم ميشد امسال پرسپوليس هم تو خط اومده...
ولي اگه همجين سيستمي ام اجرا بشه ...
فقط شكلش رو رو كاغذ كشيدن چون هنوز تو ايران از اين سيستم مثل 4-4-2 استفاده ميكنن و دو تا بال از گوشه زرتي سانتر ميزنن و بعد هم سانتر شده يا تو دستادي دروازه بانه گل جا ميشه يا قدرت خدا از رو سر همه رد ميشه ..
همه ادعاشون ميشه كلاس هاي مربيگري با فلان كس خارجي رفتن ولي كو ؟؟گو اون چيزايي كه ياد گرفتين آقايون؟؟!!!
اميدوارم از سطح فني بازيكنا استفاده بشه و فوتبال زيبا رو كه ميگن و ما نديديم!!به نمايش بزارند...
ولي با وجود همه اين حرفها بودن كريمي تو هر تيمي نعمته !نه تنها بازيكنا ازش چيزيياد ميگرن بلكه مربيها هم آدم ميشن اين علي كريمي تخصصشه .... حيف كاش سنش كمتر بود بيشتر از اينا تو فوتبال ميمون هر از گاهي خوب بمب هاي خبري رو ميتركونه همين شالكه چه غوغايي كرد ولي فقط رفتا...بازم به عرضه ي اين كريمي !!
راستي تبريك كه كريمي هم برگشت
استيلي بين رحمتي و معمار زاده يكي رو ميخاد..
اگه ميثاق بياد كه الفاتحه..
ولي اگه رحمتي بياد ، سه تا جام نگيريم دو تا رو ميگيريم..
با اين حرفي كه استيلي زده به حقيقي احتياجي نداره..
البته به همه ي شايعات هم دامن ميزنه..
از جمله اين كه استيلي با پدر حقيقي مشكل داره!!
منم تركيب مد نظرم رو بدم . اول از بعضي دوستان خواهش مي كنم ديگه نگن " پيروزي" چون معمولا تو فوتبال ايران كسايي كه با پرسپوليس مشكل دارن اين كارو مي كنن . لطفا همه فقط "پرسپوليس"
بنظر من امسال بهتره 4-4-2 بازي كنيم كه 4بازيكن خط هافبكمون بصورت لوزي قرار مي گيرن :
شيث.... سپهر..... نورمحمدي ...... مهدوي كيا
مازيار
زندي .............. ممد نوري
علي كريمي
نوروزي (از فولاد )....... اولادي
دفاع چپ: شيث
دفاع وسطها : سپهر و نورمحمدي
دفاع راست: مهدوي كيا
هافبك تدافعي : مازيار
2هافبك وسط كه چپ و راست واي ميستند : زندي و نوري
هافبك تهاجمي يا نوك لوزي : علي كريمي
يك فوروارد سانتر يا نوك مركزي : نوروزي
يك فوروارد گوش كه بصورت آزاد تو فاز حمله شركت مي كنه : اولادي (ياغلومرضا يا هادي يا فشنگچي)
تو اين سيستم آوراژ قد خط دفاعمون بالا ميره و تو توپهاي هوايي مشكل امسال را نخواهيم داشت ضمن اينكه بازيكن سرعتي هم خواهيم داشت . مهدي هم تو حملات مي تونه رفت و برگشت داشته باشه و بعضي مواقع هم شيث از چپ . همينطور بسيار بازي هجومي انجام خواهيم داد چون علي كريمي هم 2فوروارد رو تغذيه مي كنه و هم خودش گل زنه و نوري و زندي مثل 2بال علي كريمي وسط زمين هم تو فاز حمله پشتيباني مي كنند و هم تو فاز دفاع به مازيار كمك مي كنند
گلر هم يا رحمتي يا حقيقي يا ميثاق (به ترتيب)
سرمربي هم استيلي
كمك مربي ها : مجتبي محرمي و ناصر محمد خاني
مدير فني: علي پروين
در مورد مهدوی کیا کاملا باهات موافقم ولی فک کنم تا اینجا که لیست ها رو از این ور و اونور می بینم تو لیست هیچکدوم مهدوی کیا نبوده ! من خودم به شخصه مهدوی کیا رو خیلی دوست دارم و اصلا محبوبترین بازیکن ایرانی من مهدوی کیاس :love:ولی اینکه فصل بعد تو پرسپولیس باشه جای سوال داره ! :ehe:نقل قول:
محمد در حضور بازیکنایی مثل آقازمانی نعمته خدایی ...
شیث هم با توجه به سهمیه لیگی که داریم باید برای فصل بعد روش حساب کنیم چون نمیتونیم دو تا دفاع مرکزی بگیریم و اصلا به نورمحمدی و سپهر هم نمیشه اعتماد کرد ! ashem:-
3 - کریمی رو من اصلا دوست ندارم تو همچین ترکیبی اسیر ببینم ! به نظر من کریمی نقش یه بازیکن آزاد رو میتونه بازی کنه که از یک سوم خودمون توپگیری کنه و توپو تا زمین حریف پیش ببره ولی نوری جاش همونجاس برای چرخوندن توپ به کمک کریمی پشت 18 تیم حریف !
حضور این دو تا با هم توی ترکیب هر خط دفاعی رو داغون میکنه ! :-shad
به جرات میشه گفت مهدوی کیا تو بال راست های لیگ ایران جز 3 نفر اول با وجود همین سن و سال ! :eyyyyy:نقل قول:
عزیز من ما کریمی و نوری رو واس همین گرفتیم که تو پرو تو مرکز زمین بچرخونیم و پاس های تودر برای فرار مهاجم سرعتی مثل اولادی ، نوروزی ها (!) و غلومرضا بدیم ! :bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گرفتن رحمتی اشتباه اندر اشتباه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 - 800 میلیون پول بی زبون و سرمایه تیم به باد میره !
2- با اومدن رحمتی رحمان احمدی میره از طرفی حقیقی هم با توجه به اومدن رحمتی میره پس باید یه پول دیگه بذاریم یه دروازه بان دوم دیگه بگیریم که میشه خرج سه باره !
3- حقیقی به جرات میشه گفت سومین دروازه بان برتر ایرانه بعد از رحمتی و گردان که مطمئنا با همین شرایط طی 2 ، 3 سال ؟آینده میشه بهترین ! :bia baghalam:
4- رحمتی معلوم نیست بعد از اتمام فصل بازم تو پرسپولیسبمونه اونوقت ما دوباره فصل بعد باید دنبال یه گلر دیگه باشیم و همین آش و همین کاسه ! :-ang
شیث : شیث با توجه به اینکه مدت زیادی هست بازی نکرده بدرد اون پست نمیخوره و از طرفی نورمحمدی و سپهر این فصل نشون دادند اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد ! :gijjj: پس شیث رو باید تو دفاع مرکزی به کار برد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای دفاع چپ هم حضور اشجاری میتونه خیلی بهمون کمکم کنه !
زندی تا حالا من ندیدم کسی حرف از آوردنش به پرسپولیس بزنه و اگر استیلی سرمربی بشه به حول و قوه الهی با توجه به درگیری هایی که توی استیل داشتند فک نکنم بخوتاد زندی رو پرسپولیسی کنه !
در مورد رحمتي باهات موافقم و بفكر آسيا بودم كه اسمش رو اوردم ولي به اين فكر نكرده بودم كه حقيقي ميره كنار و باز مثل تيم اميد و غيره حقش خورده ميشه . ولي شيث فكر كنم بتونه تو پست دفاع گوش خوب كار كنه . چند باري تو پرسپوليس دفاع راست بود كه يادمه كارش درست بود . متوسط قد خط دفاعمون بايد بالا باشه .
برعكس شما من بشدت از بازي اشجاري بدم مياد و بارها تو تيم ملي دايي كه بود ناسزا نثارش مي كردم . بنظرم تو تيم بزرگي مثل پرسپوليس يه بازيكن معمولي ميشه . ولي زندي چه تو تيم ملي كه بود تو دفاع چپ عالي بود وچه تو استيل تو هافبك وسط . خيلي وقته بعد مجتبي محرمي ديگه دفاع چپ درست درموني نداشتيم و فكر كنم حضور زندي بتونه چند سالي برامون مفيد باشه .
در مورد ليست فروش پرسپوليس نظرتون چيه ؟
من كه ميگم :
- مجتبي زارعي ( در حد ليگ افغانستانه )
- جلال اكبري ( در شرف تموم كردنه )
هر 2براردر شيري با هم ( = سوتي)
- بادامكي (خودش فهميده داره ميره داماش)
- سامان آقازماني (در حد ليگ يك هم نيست )
- محمد (بازيكن معموليه )
- حلافي (بره شهرشون )
- بازيكناي خارجي (البته تياگو واس هافبك وسط بدك نيست)
من هم با توجه همون که شما میگی بعد از محرمی نداشتیم میگم اشجاری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با اومدن زندی اصلا مخالف نیستم ... چ.ن کار بلده و همیشه سر بالا و تک ضرب و روون بازی میکنه ولی بحث من اینه که اومدنش به پرسپولیس منتفی به نطر میاد ! من توی گزینه های دفاع چپ کسی رو بهتر از اشجاری ندیدم ! البته یه حاج صفی :ogh: هم هست که من یه زمانی خیلی ازش خوشم میومد ولی کم کم رفت رو اعصاب که اونم با توجه به دوره سربازیش به تراکتور رفت !
در مورد اون لیست :
فقط در مورد محمد و آقازمانی من مشکل دارم !
ما اگه حتی مهدوی کیا رو داشته باشیم با توجه به سن بالای مهدوی کیا یه ذخیره می خوایم که به نظرم محمد برای نیمکت و بازیکن جانشین خوبه !
آقازمانی هم اگر بخوان دفاع راست بازم بازیش بدن اصلا خوب نیست ولی تو پست هافبک دفاعی به نطرم ذخیره خوبی برای مازیار هست !
نقل قول:
حقیقی یا رحمتی
شيث.... سپهر..... نورمحمدی ...... مهدوی كيا
مازیار
علی عسکر .............. محمد نوری
علی كريمی
(غلوم رضا)هادی نوروزی ....... اولادی
این ترکیب مورد نظر من...
اصلا زندی رو قبولش ندارم خیلی کند و بیخوده...
بچه ها دقت کردین ما خودمون هم ترکیب رو گذاشتیم و هم کادر فنی رو اتنخاب کردیم...:sigar:
نقل قول:
مجتبی زارعی بازیکن خوبیه هم سرعتش خوبه هم تکنیکش ولی متاسفانه مخش کار نمیکنه..
جلال اکبری که الفاتحه...
شیری ها حرفی ندارم نونهالان زیادشون...
بادامکی خداییش بازیکن خوبیه تو این چند بازی آخر خیلی خوب بازی کرده و حتی گل هم زده...
آقا زمانی موقع نداشتن بازیکن خوب بازی میکرد البته تجربش هم خیلی کم...
محمد هم که مثل اکبری الفاتحه...
حلافی سنش پایین باید بیاد صنعت بازی کنه وقتی که بهتر شد برگرده پرسپولیس...
تیاگو خیلی عالی بود بزرگترین اشتباه از دست دادنش بود...
:sigar:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد زندي حق با شماست و فعلا حرفي ازش نيست فقط يه پيشنهاد بود. شخصا به بازيش علاقه دارم
در مورد ذخيره مهدوي كيا ميشه رو "علي عسگر" حساب كرد چون نشون داد گرچه بازيكن دونده و موثريه و در تمامي پستها جواب ميده ولي نمي شه ازش فوروارد استفاده كرد و شم گلزني بالايي نداره . علي عسگر تو پستهايي كه نياز به دوندگي و درگيري بالا داره موفقه مثل دفاع گوش . پس ذخيره مناسبي براي مهدوي كيا ميشه
در مورد آقازماني هم تا حدودي مثل شما فكر مي كردم تا موقعي كه بازي رفت فينال جام حذفي رو تو استاديوم از طبقه دوم ديدم چقدر فاجعست. اين بازيكن اصلا حركت با توپ - ضربه زدن به توپ - حركت با سر بالا - پاس بجلو - و... رو بلد نيست .فقط بلده خطاهاي علكي كنه و كارت بگيره . بخدا اون روز بد جوري شرمنده شدم كه جنين بازيكني تو تيم من بازي مي كنه . در حاليكه پست هافبك دفاعي نياز به ديد و هوش بالايي داره
در مورد محمد هم از اون بازيكناست كه تو همه تيمها چهره ميشه ولي وقتي ميره تيم بزرگ يه دفعه يه بازيكن معمولي ميشه .آخه اون سوتيش تو بازي با بنيادكار رو يادتونه تا رفت تو بازي چي كار كرد؟ دريغ از يه پاس گل تو اينهمه بازي .خود گل زدن كه بخوره تو سرش. حالا شايد كسي گيرمون نيومد ذخيره مهدوي كيا باشه مناسبه ولي اونوقت علي عسگر بي كار ميشه كه واس اين پست پتانسيل داره و تو پستهاي ديگه كارايي اين پست رو نداره
سيستم 4-2-1-3 همون 4-2-3-1 كه دو تا بازيكن كنار به جلو كشيده شدن و بيشتر برا گول زدن مدافعان حريف به كار برده ميشه چون زمان حمله سيستم به 4-2-1-2-1 تبديل ميشه و به عبارت ديگه حملات پر تعدادي ايجاد ميشه و خلاقيت هافبك طراح يا هافبك هاي طراح رو بالاتر ميبره اين سيستم ظاهرش اينكه وسط يه مثلثه ولي مدام جايگيري بازيكنا عوض ميشه و راحتت تر ميشه زاويه هاي بازيكنهاي تيم مقابل رو بست در نتيجه به اشتباه ميافتند كه ...
به علاوه تو حمله هم برتري عددي تيم بيشتر ميشه مخصوصا تو محوطه جريمه تازه دفاع هاي كنار هم موقع حمله كار پيستون هارو انجام ميدن وسانتر ميزنن مثلا تو المپيك چين تيم ملي برزيل دفاع چپش كاملا به اين سيستم ميخورد و مسلط بود خيلي قشنگ برا حمله اضافه ميشد حتي مو قعيت گل زني واسه خودش ايجاد ميكرد (البته كار دفاع هاي مدرن هم همين شده اين جوري تعداد حمله ها بيشتر ميشه و سرعت حمله بالاتر ميره و زياد هم نيازي به پاس كاري ندارنولي بيشتر به درد دفاع ها وسط ميخوره ...)
به علاوه وجود يه بازيكن بين دو هافبك دفاعي و سه مهاجم باعث حفظ فاصله تيم ميشه 1 دوم هم تك هافبك وسط دو بازيكن از پشت حمايتش ميكنن و توپها به راحتي از دست نميره 3ميش ام وقتي 3 تا باريكن روبه روش باشن دفاعهاي حريف زمان بيشتر ي رو لازم دارن تا مهارش كنن اين يعني تك هافبكه زمان بيشتر رو تصميم گيريهاش داره ...تو اين سيستم مهاجمهاي كنار منتظر توپ نيستند و به عمق ميرن اينجوري هم از مدافعان كناري دور ميشن هم برتري عددي دارن و چون دفاع ها هم وظيفه تغذيه بازيكنا رو از كنار به عهده دارن بنابراين تيم در حمله مطلق به سر ميبره و پرسپوليس هم با اين بازيكنا و هافكي مثل كريمي و مهاجهي مثل نوروزيها واولادي كه حركات تو عمق دارن مناسبه :nishkhand: فشنگ و نوري هم گزينه هاي هافبك عقب يا جلو ... اين ماست خيار مال هافبك دفاعي نيست:chemidonam:
البته تو تيم ملي هم ميشه اينو پياده كرد ولي متاسفانه هيج وقت بازيكناي مناسبي واسه اين جور پستها انتخاب نميشنهمش اين غلومو ميزاشتeterza::-
بر عكس نوري و كريمي چون شبيه هم بازي ميكنند كنار هم ميتونن كولاك كنندمن با تركيب 4-2-3-1 موافقمنقل قول:
اين سه نفر ميتونن نوري و كريمي و نوروزي باشند و جلوشون يه فوروارد مثل اولادي قرار بگيره..
انقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپوليس هنوز اونقدر بدبخت نشده كه اشجاري بياد كمكش كنه..
با بازي افتضاحش بايد بره دسته يك بازي كنه..
منم ميگم زوج علي كريمي و ممد نوري امسال مي تونه هر حريفي رو نابود كنه .البته اگر با تعصب بازي كنند و همچنين فوروارد مكمل مناسبي هم داشته باشند كه مثل محسن خليلي سابق فقط 4چوب رو بشناسه و تك ضربه بزنه
موافق پيوستن رحمتي نيستم . داره با همه تيمها مذاكره مي كنه تا ببينه كي بيشتر پول ميده .قبلا هم سابقه بازي تو تيم 6تاييها رو داره .بنابراين چنين بازيكن پولكي لياقت پيراهن سرخ پرسپوليس رو نداره . حقيقي هم حيف ميشه
فعلا فقط با اومدن علي كريمي خيالم راحت شده كه بزرگترين مشكل تيم فصل قبلمون يعني نداشتن شخصيت تيمي حل شد . حالا هم تيم راحت تر به هارموني مي رسه هم حريفان نوع لرزششون فرق مي كنه
فعلا از كاراي علي دايي دارم شاخ در ميارم . هزار بار اعلام كرد حاضر نيست با كاشاني كار كنه ولي تا ديد كاشاني ابقا شد سريع برنامه داده و حالام يكي رو مي خواد بفرسته واس تشريح !
رو داشتنم حدي داره بخدا
منم باهات موافقم:ehem::ehem::ehem::ehem:نقل قول:
[QUOTE=nobody11;40739]بر عكس نوري و كريمي چون شبيه هم بازي ميكنند كنار هم ميتونن كولاك كنندمن با تركيب 4-2-3-1 موافقم
اين سه نفر ميتونن نوري و كريمي و نوروزي باشند و جلوشون يه فوروارد مثل اولادي قرار بگيره..
برای نظر شما ارزش خاصی قائلم اما اگه یادت باشه باقری و کاویانپور هم همینطور بودن که کریم به خط دفاع رفت همچنین تا حالا دیدید جرارد ولمپارد کنار هم باشن معمولا یکی رو دفاعی و یک یرو هجومی میزارن ولی نوری توانایی دفاعی نداره و سه بازی کنی که تو ترکیب مد نظر شما پشت مهاجم قرار میگیرن بازیکنای دو سمت باید خصوصیات مهاجمان سریع را داشته باشند به هر حال قصد بی ادبی نداشتم و نظر شخصی بنده بود و امیدوارم همه این بازیکنا بتونن به پرسپولیس ما کمک کنند.
درحال حاضرکه علی کریمی به جمع سرخ پوشان پیوسته و میشه گفت بهترین اقدام کاشانی هم خرید اون بوده اما به نظرم:fek konam: خرید بعدی پرسپولیس باید یک بازیکن جوان درخط حمله مثل کریم انصاری فرد و یا ارش افشین باشه همون طورکه میدونید سن وحیدهاشمی و هادی نوروزی کمی بالا است و همین موجب کندبه کار افتادن بازی میشه با اینکه بازیکنان خوبیند اما به خاطر سن بالاشون نمیشه ازشون استفاده کرد خرید دوم پرسپولیس هم باید یک مدافع خوب باشه مثل امیرحسین صادقی یا هادی عقیلی:mage mishe::mage mishe: این دو هم میتونن وظیفه ی دوستای دایی رو(ازجمله سامان خوان و محمدخوان)به خوبی انجام بدن چون هم ازنظرقدرت بدنی وهم ازنظرقدی خیلی خوبند تازه سرعتی هم هستند :-shad :khahesh::khahesh:درضمن با بودن علی دایی در پرسپولیس هم اصلا موافق نیستم بهتر یه مربی دیگه جایگزین ایشون بشه:khahesh::khahesh:
شما يه گزينه بهتر از اشجاري توي پست دفاع چپ تو ايران واسه من معرفي كن من ديگه اسم اشجاري رو نميارم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شايد زندي ولي زندي ژرسژوليسي بودنش رو هواست ! :shogh:
البته حضور كريمي به عنوان مهاجم سوم با مهاجم كاذب خوبه ولي توانايي هاي كريمي حيف و ميل ميشه !نقل قول:
كريمي اگر نقش بازي سازي رو بهش بدن بيشتر واسه مهاجما توپسازي ميكنه !
بازم ميگم كريمي رو بذارن ليبرو و نوري رو بذارن هافبك طراح ... دفاع يف تونل ميشه ! :-shad
انصاري فرد رو كه من اصلا اميدي به پرسپوليسي شدنش ندارم ! :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته يه مصاحبه هايي كرده مبني بر اينكه ميخواد با حضور در اس اس پيشرفت كنه كه اگر صحت داشته باشه اصلا دوست ندارم پرسپوليسي بشه ! :ey babaaa:
امير حسين صادقي كه عمرا پرسپوليسي بشه و بازم به ليست مظلومي براي فصل بعد اس اس برگشت !
هادي عقيلي هم با تيم العربي قطر داخلي يكساله بست ! :shogh:
ايران ده ساله دنبال دفاع چپ ميگرده..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من تنها چيزي كه يادم مياد اينه كه تو تيم ملي همش خراب ميكرد و لايي خورشم حرف نداشت
ولي شما يه كم از خصوصيات فني اشجاري بگيد شايد من راضي شدم!!:narahat:
در كل خداييش عسگر تو اين فصل خوب بود، تيم ملي هم دعوت شد.
من نميگم اشجاري خيلي خوبه ولي همينكه چپ كلاسيكه ! همين كه توي يه مقطع 4<5 تا باشگاه بزرگ ايران دنبالش بودند ! همين كه بازي كن ثابت تيم ملي بود ! همين كه توي تيم كهكشاني هاي استيل آذين با قرارداد خدا تومني بازي مي كرد ! اينا دليل نميشه ؟!!! :shogh:تو اين پست ايران مشكي زيادي داره !نقل قول:
من ميگم بايد بيم با گرث بيل صحبت كنيم ! :nishkhand:
و اما :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shogh:
كدوم تيم ملي همون كه دايي و رفيقاش دوره هم چند دست بازي زدن و رفتن..نقل قول:
اشجاري اندازه ي بابا بزرگ من سن داره !
پارسالم تيم ها جو گير شدند ميخاستند بگيرنش با خودشون گفتن بازيكن تيم مليه..
حالا تو ميري با گرث بيل صحبت كني يا من؟؟
يعني چي تيم ها جوگير شدند ...:nishkhand:نقل قول:
يعني تيمها با اين همه يال و كوپال و دم ودستگاه و كميته فني هيچي نميدونند من و تو خيلي حاليمونه ؟!!!:nishkhand:
تيم ملي دايي هم تيم بدي نبود ولي نذاشتند كاملش كنه ! :fek konam:
گرث بيل كه رفيق بچگيامه ! توكوچه با هم گل كوچيك ميزديم ! :nishkhand:
بابا بي خيال دفاع چپ شيد . اشجاري تو باند داييه پس اگه دايي بياد فقط اونم هست .يادتون نيست بعد فينال حذفي تو انزلي علي دايي با ماشين شخصي اشجاري برگشته بود ؟! دايي با بازي دادن به يه سري بازيكنايي كه اميد به تيم ملي نداشتند واس خودش يه دار و دسته درست كرده كه ازش تعريف كنن. اسمشم مثلا گذاشت جوون گرايي ولي در حقيقت حسادتش به بازيكناي بزرگي مثل علي كريمي و مهدوي كيا بود . بنابراين چه اشجاري چه زندي چه گرت بيل منوط به اينه كه چه كسي سرمربي پرسپوليس بشه
خدا كنه يا استيلي يا درخشان رو همين امروز معرفي كنند تا تكليفمون مشخص شه كي مياد . تو همه پستها مشكل داريم و به هر جاي تيم نگاه مي كنم فقط مشكله و مشكل. دسته گل علي داييه ديگه. تو هر تيمي پاش رو بذاره نتايجش تا چند سال گريبانگير اون تيمه .
خدا كنه مربي و بازيكنايي فصل بعد بيان كه بتونن جبران سال قبل رو بكنن
[QUOTE=AlexDelpiero;40798]شما يه گزينه بهتر از اشجاري توي پست دفاع چپ تو ايران واسه من معرفي كن من ديگه اسم اشجاري رو نميارم !
شايد زندي ولي زندي ژرسژوليسي بودنش رو هواست ! :shogh:
البته حضور كريمي به عنوان مهاجم سوم با مهاجم كاذب خوبه ولي توانايي هاي كريمي حيف و ميل ميشه !
كريمي اگر نقش بازي سازي رو بهش بدن بيشتر واسه مهاجما توپسازي ميكنه !
بازم ميگم كريمي رو بذارن ليبرو و نوري رو بذارن هافبك طراح ... دفاع يف تونل ميشه ! :-shad
انصاري فرد رو كه من اصلا اميدي به پرسپوليسي شدنش ندارم ! :gahhr:
البته يه مصاحبه هايي كرده مبني بر اينكه ميخواد با حضور در اس اس پيشرفت كنه كه اگر صحت داشته باشه اصلا دوست ندارم پرسپوليسي بشه ! :ey babaaa:
امير حسين صادقي كه عمرا پرسپوليسي بشه و بازم به ليست مظلومي براي فصل بعد اس اس برگشت !
هادي عقيلي هم با تيم العربي قطر داخلي يكساله بست ! :shogh:[/QUOTE انصاری فرد عشق دایی تو همه ی مصاحبه هاش گفته هرچی وهرکجا دایی بگه من میرم اولویت اولشم پرسپولیس حالا بستگی داره مایل بزاره بیاد یانه پارسال که هزارتا سنگ انداختن جلو پاش امسال شاید بشه دوهزارتا:nishkhand: اما اون دوتای دیگرو نمیدونستم به هر حال به جای این دوتا با اومدن اشجاری موافقم اگه دایی اون کارو با شیث نمیکرد الان دقدقه ی مدافع ی خوب نداشتیم واقعاکارشو به خوبی انجام میداد حیف که دایی قدرشو ندونست :gahhr::gahhr::gahhr: .................................................. .................................................. .........................
توحرفات چیزی از افشین نگفتی مثل اینکه با اومدن اون موافقی نه:love:
من با اومدن هاشمیان از اول هم مخالف بودم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هادی نوروزی که سنی نداره فعلا میتونه بازی کنه...
عقیلی که از ایران رفت صادقی هم چون با 6تایی ها بوده اصلا نمیاد یعنی ما نمیخوایمش...
انصاری فرد هم یکی مثل دایی...
افشین خیلی خوبه ولی فعلا قرار داد داره...
قبلا هم گفته بودم كسايي مثل عقيلي و خلعتبري فقط دنبال پول هستند و هر سال با اسم پرسپوليس بازي مي كردند تا رقم قراردادشون رو تو سپاهان بالا ببرند و هيچ وقت به پرسپوليس نميان . دايي هم مي دونست و سنگ بزرگ برمي داشت . ديديد كه تا ماجراي سقف قرارداد اومد وسط و ديگه خبري از پول نبود خلعتبري و عقيلي پا شدن رفتن قطر ؟ ديگه مثل سالاي قبل سراغ پرسپوليس نيومدن . پس درست گفته بودم .
تا وقتي همين اولادي رو دايم كه پرسپوليسيه و منتظر يه تلفنه تا بياد پرسپوليس ديگه از كسايي مثل انصاري فرد و افشين و غيره نبايد حرف زد. زيادي بهشون توجه شده و دارن پررو بازي درميارن . مهرداد هم هد زنه هم شوت زنه هم تكنيك بالايي داره
وحيد هاشميان ديگه تاثير سابق رو در روند بازي نداره و موافق با بودنش نيستم ولي هادي نوروزي و غلوم رضايي كه سبك مشابهي دارند رو براي فصل بعد نياز داريم تا نوك گوش بازي كنند و با سرعتشون دفاع رو دور بزنند
آخ كه پاسهاي شاهكار علي كريمي واس فورواردامون فصل بعد ديدن داره