» میله: ساندرو در یک قدمی رم!
بمب ساباتینی در راه است!
به گزارش خبرگزاریRomaNews.ir ماریو میله یکی از مدیران فیفا اعتقاد دارد ساندرو بازیکن تاتنهام می تواند به زودی راهی رم شود. این در حالیست که تا به امروز به طور جدی نام ساندرو مطرح نشده است اما به نظر می رسد والتر ساباتینی علاقه ی زیادی به سورپرایز کردن هواداران دارد و ممکن است تا روز های آینده این انتقال عملی شود!
:: دونی راهی لیورپول شده است؟" آنطور که من می دانم به نظر می رسد این انتقال انجام شده است. به هر حال او در یک قدمی لیورپول است و به زودی راهی آنفیلد می شود. فکر نمی کنم این انتقال با مشکلی رو به رو شود و لیورپول او را به دست خواهد آورد. می توان گفت دونی اکنون بازیکن لیورپول است. "
:: آیا رم به کاسمیرو نزدیک شده است؟" نه من فکر نمی کنم. فکر می کنم او در راه اینتر است. در عوض رم به یک برزیلی دیگر در همان پست نزدیک شده است. "
:: چه کسی؟" ساندرو بازیکن تاتنهام. ساباتینی به او بسیار نزدیک شده است. این خرید بسیار خوبی خواهد بود اگر رم موفق به تمام کردن این انتقال شود. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» شروع کار لوئیس انریکه با رم
به گزارش خبرگزاریRomaNews.ir سرمربی تیم رم لوئیس انریکه به همراه رئیس باشگاه، توماس دی بندتو روز پنج شنبه در کنفرانس مطبوعاتی حاضر می شوند تا مراسم معارفه شان را برگزار کنند و سپس رسما کار خود را با رم آغاز کنند.
خانواده سنسی باشگاه رم را در تابستان امسال پس از 18 سال ترک کرد و به کنسرسیوم آمریکایی ها به رهبری توماس دی بندتو واگذار کردند.
سرمربی سابق بارسلونا بی از عصر امروز کارش را آغاز کرده است.
از فردا تمرینات جیالوروسی ها آغاز خواهد شد و فردای آن روز نیز کنفرانس مطبوعاتی آنها برگزار می شود.
به نظر می رسد این کنفرانس به طور مشترک برگزار خواهد شد. اگرچه دی بندتو هنوز به طور رسمی مالک باشگاه رم نشده است (هنوز به طور رسمی کارشان را آغاز نکرده اند و چندین بار امضای نهایی آنها به تعویق افتاد).
انریکه نیز امروز در فرودگاه در مقابل رسانه ها و هواداران تنها گفت: " فورزا رما! "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» دعوت شدگان به اردوی برونیکو
به گزارش خبرگزاریRomaNews.ir لیست دعوت شدگان رم برای اردوی برونیکو از 16 تا 26 جولای توسط وبسایت باشگاه اعلام شد.
دروازه بانان:
بگدان لوبونت
جیانلوکا کورچی
خولیو سرجیو
مدافعان:
خوان سیلویرا
مارکو کاستی
آلئاندرو روزی
الساندرو سرچنزی
لوکا آنتی
سیسینیو
هافبک ها:
دانیله دروسی
دیوید پیزارو
رودریگو تادی
سیمونه پروتا
متئو بریگی
آندریا برتولاچی
فدریکا ویویانی
والریو وره
لئاندرو گرکو
مهاجمان:
فرانچسکو توتی
میرکو ووچینیچ
مارکو بوریلو
جیانلوکا کاپراری
جرمی منز
نوشته شده توسط الیاس
» کامنی با 1.6 میلیون یورو در رم
به گزارش خبرگزاریRomaNews.ir رویاهای هواداران نقش بر آب شد! در حالی که همه مارتین استکلنبرگ را رمی می دانستند و منتظر امضای قرارداد او بوند به یکباره همه چیز تغییر کرد. رمیها به توافق نرسیدند و در نهایت کامنی راهی رم شد!
گفته می شود رم و اسپانیول بر سر انتقال ۱.۶ میلیون یورویی ادریس کامنی به رم به توافق رسیده اند.
این دروازه بان کامرونی به زودی از تعطیلات باز خواهد گشت.
نوشته شده توسط الیاس
توتی : رم کامل نیست اما بهتر شده ایم
رم جدید می خواهد بهترین تیم تاریخ باشگاهش شود.تیمی که برای موفقیت در سریA و دو جام دیگر برنامه ریزی کرده و قصد عقب نشینی هم ندارد. روسای جدید و بازیکنانی که مطمئن هستند میتوانند به انتظار هواداران پایان دهند.فرانچسکو توتی کاپیتان " جالوروسی" هنوز هم بهترین پاسخگو به سوالات پیرامون باشگاه رم است.نماد طلایی گلادیاتورها به طرفداران تیمش اطمینان می دهد که در فصل اینده حداقل یک جام به کلکسیون افتخارات باشگاه " جالوروسی" اضافه خواهد شد.
دراندیشه جام
رم جایی در بین تیم های ایتالیایی حاضر در لیگ قهرمانان ندارد و به همین خاطر توتی از هم اکنون فکر خود را روی موفقیت در لیگ اروپا متمرکز کرده است " از دیدن برنامه بازیها خیلی خوشحال شدم احساس آرامش بیشتری دارم ولی به هر حال بازی ها دشوار است و کسب اسکودتو به فاکتورهای بسیاری بستگی دارد. توان فیزیکی تیم مهمترین مهم ترین عامل در کسب پیروزی است. مواقعی پیش می اید که در یک هفته 3 مسابقه انجام میدهیم و پیروزی در هر سه دیدار مستلزم قدرت خوب بدنی است رم تیم کاملی نیست اما فکر میکنم بهتر از سال های پیش شده ایم . ارامش به رم بازگشته واین بهترین فرصت برای کسب یک جام با ارزش است".
نقل وانتقالات
رمی ها هنوز موفقیت خیلی بزرگی در فصل نقل وانتقالات تابستانی نداشته اند. خرید های خوب این باشگاه در حال حاضر اریک لاملا و بویان کرکیچ هستند اما هوادران هنوز راضی نیستند. " بعد از اعلام بازیهای لیگ من با روبرتو کاپلی ( رئیس جدید رم) صحبت کردم. از او شناخت زیادی ندارم اما متوجه شدم که می تواند برای ریاست در رم فرد قابل اعتمادی باشد.ما هنوز فرصت برای خرید بازیکنان مورد نظر را داریم اما به کاپلی گفتم باید سریع تر این خریدها را انجام دهیم چون تمام باشگاه در کمین برای جذب این بازیکنان هستند. من به کاپلی و ساباتینی توصیه کردم از خرید این بازیکنان منصرف نشوند. می دانم انها کار خود را بلدند و امیدوارم در فصل اینده با بهترین ترکیب مسابقات رویم.
بالدینی و ده روسی
اختلاف بین توتی و فرانکو بالدینی مدیر سابق رم که هم اکنون دستیار کاپلو در تیم ملی انگلستان است. یکی از موضوعات قابل بحث طی هفته های گذشته بود. " راستش را بخواهید اصلا دوست ندارم در این رابطه صحبت کنم.من فقط به موفقیت رم فکر می کنم . فکر می کنم تا امروز این را ثابت کرده باشم. رم افراد دلسوزی چون فرانکو سنسی و روزلا سنسی را داشته که برای سربلندی این باشگاه از همه چیز خود گذشتند. مانباید به افرادی که برای باشگاه احترامی قائل نیستند. جایگاهی در نظر بگیریم!
ده روسی؟ دانیله یکی از بهترین های رم است. بعید می دانم که به خاطر مسائل مالی رم را ترک کند و اطمینان دارم تا پایان فوتبالش در اینجا بازی خواهد کرد او یکی از سمبل های رم است.روسای جدید باید بدانند که بازیکنانی مثل ده روسی زیاد نیستند."
مالک رم: توتی بزرگترین بازیکن 50 سال اخیر است
رئیس جدید باشگاه رم با ارسال پیغامی به لوئیس انریکه به اهمیت توتی در این تیم اشاره کرده است
توماس دی بندتو، مالک جدید باشگاه رم امیدهای زیادی به اینده تیمش در حضور توتی دارد و در صحبتهایی این ستاره ایتالیایی را یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ نامیده
این مالک آمریکایی روز پنجشنبه با امضای قرارداد با کمپانی یونی کردیت، رسما سهامدار اصلی این باشگاه لقب گرفت.
او با پولی که وارد این باشگاه کرد بازیکنانی مثل بویان کرکیچ( از بارسلونا) و اریک لاملا(از ریورپلاته) را به خدمت گرفت و البته امیدوار است که توتی بتواند همچنان به حضورش در دنیای فوتبال ادامه دهد
دی بندتو در صحبتهایی که در کوریره دلوسپورت منتشر شد، گفت:« توتی بازیکن فوق العاده ای است و فکر می کنم که یکی از بزرگترین هاست. شاید او بزرگترین بازیکن 50 سال اخیر باشد. او بخشی از تاریخ باشگاه رم است و ما به او در زمین مسابقه نیاز داریم.»
رم عصر روز پنجشنبه در دیدار برگشت لیگ اروپا مقابل اسلووان براتیسلاوا قرار خواهد گرفت و یکشنبه هفته آینده رقابتهای فصل جدید سری آ را با دیدار با بولونیا آغاز خواهد کرد.
مذاکره بوریلو با مسئولان پاری سن ژرمن
مهاجم ملی پوش رم مذاکراتی را برای پیوستن به باشگاه پاری سن ژرمن انجام داده است
سايت گل - به گفته شبکه تلویزیونی اسکای اسپورتس 24 مارکو بوریلو مهاجم ملی پوش باشگاه رم برای مذاکره با مسئولان پاری سن ژرمن به فرانسه سفر کرده است.
بعد از اینکه مشخص شد گیلائوم هوارائو مهاجم پاری سن ژرمن به دلیل مصدومیت دو ماه از میادین دور خواهد بود مسئولان این باشگاه فرانسوی تصمیم گرفتند تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات یک مهاجم جدید به خدمت بگیرند.
از طرف دیگر موولوت اردینک دیگر مهاجم پاری سن ژرمن که با پیشنهاد 8 میلیون یورویی لیل مواجه شده است به احتمال فراوان این باشگاه را ترک خواهد کرد.
بوریلو یکی از اهداف لئوناردو مدیر فنی پاری سن ژرمن است و این باشگاه قصد دارد با پیشنهادی 9 میلیون یورویی این مهاجم ایتالیایی را به خدمت بگیرد.
بوریلو بعد از یک فصل حضور قرضی در رم در ماه ژوئن با رقم 10 میلیون یورو به صورت دائمی به این تیم پیوسته است.
با آمدن بویان کرکیچ، پابلو اسوالدو و اریک لاملا ممکن است جایگاه بوریلو در ترکیب اصلی تیم به خطر بیفتد از همین رو او از پیشنهاد پاری سن ژرمن استقبال کرده است.
لوئيس انريکه: بويان به زودي ميدرخشد
لوئيس انريکه طي تابستان به عنوان سرمربي جديد رم انتخاب شد و پس از آن بويان کرکيچ را نيز از بارسلونا به خدمت گرفت
ورزش سه - لوئیس انریکه سرمربی اسپانیایی رم اعلام کرد بویان کرکیچ این تیم به زودی با پیراهن جالوروسی خواهد درخشید.لوئیس انریکه طی تابستان به عنوان سرمربی جدید رم انتخاب شد و پس از آن بویان کرکیچ را نیز از بارسلونا به خدمت گرفت.
انریکه در گفتگو با خبرنگاران گفت" او به زودی به سطحی میرسد که درخشش خود را آغاز خواهد کرد. تصور می کنم مشکل اصلی او عدم گلزنی در بازیهایی است که تاکنون انجام داده است. اگر بتواند گل بزند، فشار زیادی از روی وی برداشته خواهد شد.
من نزدیک به 30 روز است که به عنوان سرمربی جالوروسی فعالیت میکنم. همه ما نیازمند زمان هستیم تا بتوانیم با شرایط وفق پیدا کنیم. به عنوان سرمربی هنوز نتوانستهام با همه چیز وفق پیدا کنم. بنابراین باید بگویم بویان به زمان بسیار بیشتری نیاز دارد. اگر به او زمان کافی داده شود، به زودی میدرخشد."
رانيري: مطمئنم انريکه در رم موفق خواهدشد
سرمربي اسبق جلوروسي معتقد است با توجه به تغييراتي که در اين تيم صورت گرفته، پيشرفت تيم نيازمند زمان است
ورزش سه - کلودیو رانیری سرمربی اسبق رم معتقد است این تیم با توجه به تغییراتی که در ساختار خود ایجاد کرده برای پیشرفت نیازمند زمان است.گزارش های حاکی از اختلاف بین فرانچسکو توتی کاپیتان تیم و لوئیس انریکه سرمربی جوان تیم است و از طرف دیگر سران رم تلاش می کنند قرارداد دانیله ده روسی هافبک ملی پوش خود را تمدید کنند.
علی رغم همه این مسائل رانیری معتقد است رم در آینده ای نزدیک پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.
او در گفتگو با کوریره دلواسپورت می گوید:" رم دچار تغییرات اساسی شده و زمان نیاز دارد تا پیشرفت کند."
لوئیس انریکه باید تمام تلاشش را انجام دهد، مطمئنم موفق خواهد شد."
"توتی؟ او بازیکن فوق العاده ای است اما اختلافات او با سرمربی تیم تنها به ضرر رم تمام می شود."
رم هفته آینده اگر مشکلی در برگزاری رقابتهای سری آ ایجاد نشود به مصاف کالیاری خواهد رفت.
برد 3 بر يک رم برابر آتالانتا
رم با نمايشي ديدني توانست آتالانتا را سه بر يک شکست دهد
ورزش سه - لوییس انریکه قول داده بود رم جذاب و شناور بازی کند و در این بازی به وعدهاش عمل کرد.
آتالانتا در حالی پا به میدان گذاشته بود که سه برد پیاپی به دست آورده بود و اگر به دلیل مسائل تبانی در فصل گذشته از این تیم شش امتیاز کسر نمیشد اکنون در صدر جدول قرار داشت.
رمیها در نیمه اول دست به حملات گسترده زدند و سرانجام در دقیقه 20 بود که سانتر زیبای دانیله دروسی با ضربه بویان کرکیچ وارد دروازه آندرهآ کونسیلی شد. این اولین گل مهاجم سابق بارسلونا برای رم بود.
بویان در دقیقه 30 هم به پیش تاخت ولی ضربه او را کونسیلی به کرنر زد. کرنر حاصل را پابلو اوسوالدو در میان اشتباه مدافعان آتالانتا به گل دوم تبدیل کرد.
آتالانتا در دقیقه 48 به یک گل رسید و ژرمن دنیس بالاتر از گابریل هاینتزه بلند شد و چهارمین گل فصل خود را زد.
در نهایت در دقیقه 81 بود که رم پس از چند کرنر پیاپی با ضربه فابیو سیمپلیسیو به گل رسید. او که اولین باری بود در این فصل در ترکیب ثابت قرار میگرفت با یک و دو با میرالم پیانیچ صاحب توپ شد و با ضربه چیپ دروازه کونسیلی را گشود.
فرانچسکو توتی غایب احتمالی بازی با لاتزیو
این مهاجم کهنهکار دچار مشکل عضلانی شده و شاید دربی آینده را از دست بدهد.
سایت گل – رم خبری نگرانکننده دریافت کرده. در جریان پیروزی خانگی سه بر یک آنها مقابل آتالانتا، فرانچسکو توتی آسیب دیده و شاید مدتی دور از میادین باشد.
این مهاجم کهنهکار در آن بازی از ابتدا به میدان رفت اما در دقیقه 69 به دلیل آسیب از ناحیه ران مجبور به ترک میدان شد.
توتی یکشنبه به بیمارستان رفت تا معاینات دقیقتری رویش انجام شود و اکنون باشگاه رم در سایت رسمی خود الام کرده که او دچار آسیب از ناحیه عضله ران شده است.
مشخص نیست توتی تا چه مدت دور از میادین خواهد بود، و معلوم نیست این بازیکن 35 ساله به موقع برای دربی شهر رم با لاتزیو آماده شود. این بازی در 16 اکتبر برگزار میشود.
رم در این هفته با 8 امتیاز از 5 بازی در رده ششم جدول قرار گرفت.