با این سبک بازی نمیشه گفت حقش باخت نبود !!!!!!!!!! واقعا پرسپولیس به اون بزرگی دست کیا افتاده !!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
با این سبک بازی نمیشه گفت حقش باخت نبود !!!!!!!!!! واقعا پرسپولیس به اون بزرگی دست کیا افتاده !!!!!
خوبه خوشم میاد از همتون که طرفداری از استیلی رو نمی کنید.امیدوارم زود اخراج بشه.
واقعا 3 4 تا بازیکن رو اعصاب بودن.غلامرضارضایی هادی نوروزی و سامان آقازمانی هرچی از فوتبال بود یادشون رفته بود انگار.کفرم در امده بود وقتی شاهینیا وسط زمین با 2 تا پاس بازیکنای پرسپولیسو محو میکردن.
معلوم نیست استیلی چیکار میکنه
نه دای فهمید نه استیلی که نوروزی به درد این پست نمیخوره جا نوروزی حاج کاظمیان رو بیاره ببینه تفاوتو
پرسپولیس دیروز اوج بدشانسی رو آورد دیروز نسبت به روزای قبل شرجی دو برابر شده بود و امروز هم شرجی عادی شده دیروز شرجی هوا جوری بود که اگه 5 دقیقه بیرون از می موندی عرق از سرو روت می بارید حالا انتظار دارین این بازیکنان چیکار کنن. مربی که با رفیق بازی بیاد رو کار همینه دیگه!!!! امیدوارم واسه بازی های بعدی خوب باشه اونایی که میگفتن دایی خوب نبوده تا حالا با راه آهن 2 امتیاز گرفته اونم با ذوب اهن و ملوان
ملوانی که استیلی تو آزادی با اون مساوی کرد
خب يه بازي ديگه تو بوشهر و يه باخت تهوع آور . نيمه اول باز بهتر بود ولي نيمه دوم از همون جاهايي ضربه خورديم كه هممون مي دونستيم يعني سوراخاي تيم . گل دوم كه شاهكار همون پستي بود كه در تمام مدت نقل و انتقالات همه مي گفتن يه دفاع چپ مي خوايم . شكوري هم مثل آقازماني انقدر سطح بازيشون پايينه كه ليگ يك هم فكر نكنم بازيشون بدن اونوقت مازيار بايد بشينه بيرون تا 2دستي وسط زمين رو بديم به تيم حريف
البته ديروز وضعيت هواي بوشهر وحشتناك بوده و تيم شاهين هم امسال با استفاده از مهره هاي سابق پرسپوليس و استقلال تيم خوبي ساخته . ولي مشكل ما از دست دادن وسط زمين بو د به اضافه چند تا سوتي هميشگي .
اگر مازيار جاي آقازماني بود و يا هاشميان و كاظميان جاي نوروزي (مي دونم ناآماده هستن و آسيب ديده) يا اولادي انقدر شل و ول نبود اينجوري نمي شد . يا منصوري از اول ميومد و فشنگچي نبود ....
بنظرم خلاصتا دليل باخت ديروز در 2 موضوعه :
1- اشتباه استيلي در چيدن تركيب فيكس تيم و تعويضها
2- بي غيرتي بازيكنايي كه چند فصله بي غيرتن و هيچ كي هم عين خيالش نيست فقط هر سال همه ميگن اينا رو بندازيد بيرون ولي كو گوش شنوا
اونايي كه از دايي حمايت مي كنن هم بدونن اولا اين واس پرسپوليس امسال سمه دوما يكي از شاهكارهاي 4تايي شدنهاي دوره دايي تو بوشهر بود . مطمئن باشيد ركورد باختهاي دايي و 4تا 4تا خوردنهاش رو ديگه كسي تكرار نمي كنه . الان هم خودش تيم داره و وسط اوردن اسمش يعني ضربه زدن به پرسپوليس .دايي يك و نيم فصل فرصت داشت و بدترين نتايج تاريخ پرسپوليس رو تو ليگ گرفت . ولي استيلي هنوز 2تا بازيه. موضوع حمايت از پرسپوليسه نه استيلي
راستي ديشب بايرن مونيخ هم تو زمين خودش تو اولين بازي فصل امسال بازي رو به تيمي باخته كه تازه اومده ليگ برترشون . پس الان براي تغيير مربي خيلي زوده 2-3 تا بازي ديگه بايد به استيلي وقت بديم و ببينيم وقتي همه بازيكناش رو در اختيار داره بازم از اين شيرين كاريا مي كنيه!
نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه! که نتونستم بازی رو ببینم . ولی تا اونجایی که شنیدم افتضاح بودیم!!!! تو دادن چند تا پاس سالم به هم عاجز بودند. واقعا این واسه یه تیمی که بخواد مدعی باشه خیلی باید دردناک باشه.
از اینکه دیشب مازیار بازی نکرد خیلی ناراحت شدم. چون اصلا حقش این نیست !؟ فک میکنم مازیار با توجه به توانایی هایی که داره میتونه اون وسط رو سروسامون بده ولی نمیدونم چرا اقا زمانی بهش ترجیح داده میشده!؟
ولی با همه این اوصاف و نقض هایی که تو دو این بازی بود من به این کادر فنی امیدوارم:shogh:
================================================== ===========
دوستان عزیز خواهشا هر گونه بحث های خودتون در مورد بازیهای پرسپولیس (فصل جاری) را در همین تاپیک اختصاص داده و سایر بحثهایی که هست روبه تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] انتقال دهید!!!!
ممنون :flowerysmile:
آخ گفتی آخ گفتی من که دیشب آخر بازی خواهر و مادر همشون و جلو چششون آوردم خصوصا این غلوم ای خاک تو سر چلاقش کنن دیشب پاک جلو رفیقام ضایع شدم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای خاک تو سرشون فصل پیش چارتاچارتا خوردیم این فصل باید قید لیگ برتر بزنیم
وای با این وضعیت جام قهرمانان آسیا مالیده شد رفت:gerye:
:ogh::ogh::ogh:چه کسی کاضمیان صدسال سیا عمرانقل قول:
نوشته اصلی توسط sosodanger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه که اصلا تو بازی ها نیست
این نوروزی هم وقتی میره تو زمین یاد دوران مهد کودکش میوفته اینگار نه انگار یا تو زمین را میره یا آب میخوره یا میره دستشویی :hehee:
فقط یاد دارن پول بگیرن هیچ ...........نمیکنن تو زمین:love:
بالاخره وقتی مربی نتیجه نگیره یکی دیگه جاش میاد این قانون طبیعت فوتبالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دایی نتیجه نگرفت استیل البرز اومد
استیل نتیجه نگیره یکی دیگه میاد خیلی منطقی بخوام فک کنم بازی دیشب و به پایه شانس نه
به پایه آماده نبودن بچه ها و یکی دو سه بازی اول که کمی برا تیم سخته میزارم
بهترین بازی کنه دیشبمون هم گلر جیگرمون فقط حیف که گل اول و بدجور خوردashem:-
بازم بگید استیلی. ببخشیدا اما احمق تر از این بشر ندیدم. عمرا اگه پرسپولیس امسال شانسی داشته باشه. تا وقتی این یارو هست با این همه بازیکن خوب هم گند میزنیم میره. دو هفتس داریم ضایع میشیم جلوی این استق لالیا. با اینکه بعیده اما خدا کنه داماش حداقل 1 امتیاز بگیره.
من دایی رو خیلی توی مربیگری قبول ندارم اما پارسال هر دو بازی 2-1 بر شاهینو. خاک بر سر استیلی و کاشانی.
منم شدیداً به استیلی انتقد دارم البته بخاطر مهره چینی ، اینکه کریمی رو تو دفاع گذاشته واز نیم درصد توانایش نمیتونه استفاده کنه برام عجیبه، یا بازی دادن آقازمانی به جای زارع و...... اما نتایجش خیلی بهتر از شروع دایی با پرسپولیس هست... دایی تو اول بازی با ذوب تو آزادی مساوی کرد بازی دوم هم با 4-1 مغلوب همین شاهین بوشهر شد...طوری که احمد پوری بازیکن شاهین بوشهر به 90 اومد و پرسپولیس رو به سخره گرفت ومیگفت ما داشتیم دستگریمی با پرسپولیس بازی میکردیم و......نقل قول:
نوشته اصلی توسط elyas_totti [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من همچنان به مهره چینی استیلی منتقد هستم ...
خيالي نيست دوستان بازي با شاهين رو فراموش كنيد . بازي بعد 5شنبه تو آزادي با شهرداري تبريزه و شخصا ميرم ببينم استيلي جرات داره باز آقازماني رو بياره و مازار رو نياره ! ايشالا تيم چيدن رو اين هفته يادش ميديم .
بنظرم بهترين تركيب اينه كه علي عسگر بياد چپ بازي كنه جاي سوارخ تيم و مازيار و بادامكي هافبك دفاعي باشن و كريمي و ممد نوري هافبك هجومي با 2فوروارد : اولادي و هاشميان . يه چيزي تو مايه هاي 4-4-2
كلا بايد قيد آقازماني و شكوري و هادي نوروزي رو زد و چند بازي فرستادشون رو سكو تا بفهمن اينجا كجاست . اين بادامكي و غلومرضايي و محمد هم البته انگار موج گرفتدشون و هي تيك مي زنن
دوستان امیدوار باشید
تیم خوبی داریم، درسته که استیلی یه سری اشکالات داره، ولی قبول کنید که بچه ها هم بازی نمی کنند.
کدوم یکی از بازیکنان الان داره بازی خودشو انجام میده، البته به جز علی کریمی
انشالله که علی عسکر و کاضمیان از بند مصدومیت رها بشن اون وقت تیم درست میشه
همیشه ابتدای فصل از این مشکلات برای هر تیمی پیش میاد، مگه فصل پیش سپاهان با همین مشکل روبرو نشد ولی دیدید که آخرش چی شد. به قول معروف شاهنامه آخرش خوشه
دیشب در بازی استقلال و داماش به چند نکته ی خوب پی بردیم نکاتی که موجب موفقیت تیمشون شد:
1.همدل بودن باهم (همه در زمین برای یک هدف میدویدند )
2.سرعت بخشیدن به بازی توسط خط دفاع
3.دادن پاس های موفق به هم و تکروی نکردن
4.داشتن یک مهاجم حواس جمع و سرعتی والبته با تجربه
نکته اینجاست که در بازی پرسپولیس و شاهین هیچ یک از این 4گزینه در تیم اعمال نشده بود و همین مهم باعث باخت تیم شد ashem:-
نقاط ضعف تیم پرسپولیس:
بازیکنان باهم همدل نیستند وهر شخصی فقط به دنبال کسب منفعت در بازیست خصوصا رضایی که اگربا هدف کسب موفقیت در تیم بدوه اینطور بازی نمیکرد متاسفانهبیشتر اعضای تیم به فکر ثبت اسم خود در جدول گلزنان لیگ11 هستندcrying::-
بیشتر بازیکنا در زمین به جای دویدن و سرعت دادن به بازی راه میرن که این نشان از بی انگیزه بودن بازیکناست وهمین امر موجب کند شدن جریان بازی میشه:gahhr:
دغدغه ی ذهن هر بازیکن گلزدن چرا که هر بازیگر در زمین بازی باید به فکر درست اجرا کردن مسئولیت خود باشه باید به فکر مفید وسالم بازی کردن باشه مشغله ی فکرش این باشه که مسئولیتی که به او محول شده به نحو احسنت انجام بده :sharmande:
وقتی بازیکنان تیم مسئولیت پذیر نیستند وتمام تدابیر یک مربی رو با بی تفاوت بودن خود نسبت یک بازی حساس زیر سوال میبرند طبیعتا جز باخت به نتیجه ی دیگری نخواهند رسید ما با داشتن این همه بازیکن برتر و خوب میبازیم واین فاجعه فوتبال ایرانه که تیمی به بزرگی پرسپولیس به تیم شاهین ببازه واقعا فاجعه است:gijjj::-ang
به امید اینکه هیچ یک از این ضعف ها در بازی با تراکتور دیده نشه انشاال......:love::love:
خواهش میکنم جا خالی ندین از سرمربی تون حمایت کنین بالاخره اگه موفقیت برای تیم به ارمغان نیاره مطمئنا عوض میشه وشخصه دیگه ای به جاش میاد :yes:
ما آدما عادت بدی داریم زود قضاوت میکنیم ،به این زودی قضاوت نکنیم استیلی هنوز یه بازی دیگه وقت داره
از قدیم میگن تا سه نشه بازی نشه تازه اگر بازی بعدی هم ببازه باید منطقی فکر کرد:::::kl
اون در شرایط بدی به پرس اومده و جای بدکسی و گرفته همچنین بعضی از هوادارا صبر و تحمل ندارن وتا تقی به توقی میخوره شعار علی دایی سر میدن خب مسلما من و شما هم جای استیل بودیم زیر این فشار چند بازی نتیجه نمیاوردیم باید صبر کرد و دید چه تدبیری به کار میبره استیلی:mage mishe:
اما به هیچ وجه از مربی و تیممون گله نکنیم چون باعث خوشحالی خیلی ها میشیم خصوصا استقلالی ها
این خود ما هستیم که باعث میشیم اونا به تیم ما توهین کنن :yes:
به امید پیروزی پرسپولیس تیم بزرگ ایران در بازی بعدی:love:
کاملا باهات موافقم :chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میزاریم پایه کم تجربه گیش بالاخره از دایی کم تجربه تره ولی یک حسن خوبی که داره همیشه در جهت مثبت مصاحبه میکنه ینی بامصاحبه های فنی دل هوادارا رو آروم میکنه و این خیلی خوبه:yes:
باید فرصت داد به استیلی.درسته بازی با شاهین فاجعه بود اما باید چندتا بازی بهش مهلت داد بعد قضاوت کنیم.بهرحال بازی تو بوشهر تو تابستون برای هر تیمی میتونه مشکل ساز بشه.خداکنه پنج شنبه بتونه هم خوب بازی کنه هم خوب نتیجه بگیره.استقلالو دیشب دیدید؟با اونهمه ستارش چیکارکرد؟
خداوکیلی خداخدامیکردن زودتربازی تموم بشه.رحمتی نبود خدامیدونه چندتا میخوردن؟؟؟
100 در10000 باهات موافقم.کاش منم ایران بودم تاهربازی میرفتم ورزشگاه:gerye::gerye::gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداکنه مازیارو فیکس بذاره و البته شنیدم اولادی تا یه ماه نمیتونه بازی کنه و فکرکنم مجبوریم باز نوروزی رو تحمل کنیم.
من که اصلا ازش طرفداری نمی کنم.دلم می خواد بازیه راه اهن وپرسپولیسو ببینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقایون مشکل فقط و فقط ترکیب تیم و البته همدل بودن بازیکنا بر میگرده که فقط باس به یه نکته توجه کنند اونم موفقیت و برد تیم که متاسفانه نه ترکیب تیم چنگی به دل میزنه و نه از یکدل بودن و صمیمیت بین بازیکنا خبریه .
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شهرداری تبریز - پرسپولیس تهران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]1-2[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته سوم لیگ برتر جام خلیج فارس فصل 90/91
پرسپولیس تهران- شهرداری تبریز
پنج شنبه 20 مرداد 1390 // ساعت 22:30
استادیوم : آزادی تهران
داور: محسن قهرمانی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گزارش بازی:
مرجع خبری پرسپولیس : دومين شكست تيم فوتبال پرسپوليس اين بار مقابل شهرداري تبريز در ورزشگاه آزادي رقم خورد.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و شهرداري تبريز از هفته سوم ليگ برتر فوتبال از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي تهران آغاز شد و با نتيجه 2 بر يك به سود شهرداري تبريز به پايان رسيد.
گلهاي شهرداري را در اين ديدار ميثم بائو در دقيقه 46 و وريا غفوري در دقيقه 58 به ثمر رساند و تك گل پرسپوليس را علي كريمي در دقيقه 90 وارد دروازه شهرداري كرد.
پرسپوليسيها با اين نتيجه دومين شكست خود را در اين فصل تجربه كردند تا با همان تساوي هفته اول و كسب يك امتياز در انتهاي جدول باقي بمانند.
داور اين بازي محسن قهرماني بود. وي به سعيد دقيقي از شهرداري و وحيد هاشميان از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.
بیا ما داریم میگیم تو این شرایط همه هوادا یکدل باشن و از استیل حمایت کنن تا تیم نتیجه بگیره اون رهبر تیممون اگه کم بیاره فاتحه ی پرس خوندست :ogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد شما هنو دلت از اون ماجرا پره و سنگ دایی رو به سینه میزنی :balesh:
دایی رفته ok:love:
فعلا استیلی همه ی تیممونه باید تحت هر شرایطی ازش حمایت کرد:fek konam:
کاشکی اون موقع که 5 تا 5 تا باخت می آورد دایی هم بودند افرادی که همچین عقیده ای داشتند ... اون موقع به ماها می گفتند صبر داشته باشید درست میشه و از این حرفا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برادر من بازی تو شرجی 80 % می دونی یعنی چی ؟!!!
نه دیگه نمیدونی ! من خودم تجربه کردم ! این یعنی افتضاح ترین وضع ممکن ! من اصلا هیچ وقت با تعصب از یه نفر دفاع نکردم و هیچوقت از روی تعصب یه نفرو مورد انتقاد بی خود قرار ندادم ! اما این تمام کار استیلی نبود !
البته مطمئنا ایراد داشت تیم و حتی بحث فنی ولی نباید از همین الان چوب حراج زد به تیم و ریشه تیم رو همین الانه خشکوند !
تازه 2 هفته گذشته و کلی بازی دیگه مونده !
امیدوارم برای بازی با شهرداری دیگه خبری از آقازمانی ، غلومرضا وشیث نباشه که تو این دو بازی بدترین های پرسپولیس بودند ! همین اس اس هم اگر نبود رحمتی و اگر مثل همیشه شانس یارشون نبود وصعیتی بدتر از ما داشتند !
تیم هنوز کار داره و صبر کنید ! من مطمئنم از هفته 5 به بعد پرسپولیس سر حال و یک دست خواهیم داشت !
به امید خدا بازی با شهردار تبریز استارت قهرمانیمون زده میشه و با برد در مقابل تیم تبریزی نشون میدیم که پرسپولیس میتونه با این هوادارا و بازیکنا بهترین نتایج تو هر سه جام بدست بیاره . ما هوادارا هم باس از تیممون تا سوت پایان بازی حمایت کنیم تا خدا نکرده بهونه دست حاشیه سازا ندیم . دم همه ی هوادارای با تعصب گرم .
به نظرم تو این بازی فقط باید دنبال سه امتیاز باشیم نه چیز دیگه ای. چون در اون صورت استیلی جو سنگینی رو بر علیه خودش خواهد کرد.
یکی از انتقادهایی که تو این چند روزه به استیلی وارد شده.استفاده نامناست از علی کریمیه! اونم با توجه به توانایی های هجومی ای که داره.
منم در واقع انتقادم همین جاست. و عقیدم اینه که چرا بازیکنی مثه مازیار زارع که هم تو دفاع و هم تو حمله میتونه کمک حال تیم باشه و از همه مهم تر قدرت حفظ توپش. رو بایدبشونیم رو نیمکت و از بازیکن سطح پایین تو اون پست مثه اقا زمانی استفاده میکنیم!؟
عملا ما میتونیم با آوردن مازیار این فرصت نفوذ بیشتر رو به علی کریمی بدیم تا بتونه توانایی های خودشو بیشتر نشون بده و همچنین مثمر ثمر تر باشه. که متاسفانه سرمربی تیم همچین عقیده ای نداره!!!!
امیدوارم تو بازی فردا شب با یه ترکیب عالی وارد زمین بشیم و بتونیم با یه بازی خوب و همچنین تماشاگر پسند پیروز این میدان باشیم. البته باید مراقب خط حمله شهرداری تبریز بود!!!!!!
به استیلی وقت داده بشه خیلی بهتر از دائی عمل میکنه:bia baghalam:
همه ی حرف هاتون درست.ولی چرا شاهین بوشهر توانست توی اون گرما بازی کنه وببره ولی پرسپولیس نه.پرسپولیس که باره اولش نیست که در چنین گرمایی بازی می کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و غلام رضا:غلامرضا فقط زیره دست دایی خوب بود اینو که دیگه قبول دارین.
جواب سوال اول:دقت کنید شاهین تیم بوشهر تمرینات شو تو سواحل قناری انجام نمیده که :hehee:نقل قول:
تو همون بوشهر تمرین میکنه پس به این نتیجه میرسیم که آب وهوا ی بوشهر برای بازیکناش عادی و طبیعی بوده اما پرسپولیس تو بوشهر اونم با اون گرما تمرین میکنه:gahhr:
وجواب دوم:اصلا باهات موافق نیستم درسته غلام رضا تو این دوتا بازی افتضاح بود اما این دلیل نمیشه بگیم به خاطر دایی پس اگه اینجوری باشه نوروزی و اولادی و تمام بازیکنایی که خوب بازی نمیکنن زیر دست دایی هستن لابد دیگه
نه دوست من باید به استیل و بازیکناش وقت داد:love:
اما یه خبر توپ از روزنامه ی پرسپولیس:
بازگشت نورمحمدی و مازیار به ترکیب اصلی،شیث دفاع راست-فشنگ چپ-کریمی نوک حمله
.................................................. ...........
وکنار گذاشتن:
علیرضا محمد، سامان آقازمانی، مهرداد اولادی
.................................................. ...............
بالاخره بعد از دو تا خون دل خوردن به خاسته های ما رسیدگی شد :balesh:
خداروشکر که محمد وسامان تو این بازی حضور ندارن
سامی که بازی با شاهین مگه بازی میکرد همش خطا میکرد دفاعم که ماشالا جور کارش و علی میکشید
محمدم که دقیقه ی 45 به بعد رو مخ من داشت جفتک مینداخت یه پاس سالم و درست حسابی نداد
ولی خداروشکر میکنم که علی تو این بازی نوک حمله ست :love:
بچه ها امشب از دست علی محمد و سامان آقا زمانی راحت شدیم...
2 بازی قبل رو با کمک این 2 باختیم...
ولی حیف که تو این بازی اولادی نیست...
فقط دو کلمه حرف دارم
حیف کریمی
به امید خدا این هم باخت دوم.
رفتیم هفدهم :ahaaaaaa:lol:-:yes: درود بر استیلی :hooora: درود بر تاکتیک تیمی
بزرگترین شاهکار قرن: 2 باخت پشت سرهم با بازیکنان 350 میلیونی (اگه سقف رو رعایت کرده باشن) به بازیکنانی که 200 میلیون هم نمی ارزند!!!!!
تو این بازی علی کریمی اندازه 3 نفر بازی کرد. معلوم نیس بازیکن دیگه چی می خواد که تو زمین را نره. علی دایی هرچی بود بازیکنا از ترسش جرئت نداشتن تو زمین راه برن. استیلی حتی جذبه این کار رو هم نداره
کریمی باغیرت
پرسپولیس بی غیرت
ولی به نظرمن نصرتیم بدنبود
این هم باخت بعدی واقعا متاسفم. علی کریمی کجا بقیه بازیکن ها کجا.کار علی کریمی عالی بود ولی پرسپولیس خیلی بد بود.3بازی 2 باخت 1 مساوی
ارتش سرخ بار دیگر شکست خورددددددددددددد ...... این بار به هواداران هم شکست خورددددددددددد !!!!!
تسلیت میگم به همه قرمز ها !!!!!!!! حیف علی کریمی !!! بازی علی به خاطر شما ها داره از دست میره
نور محمدی و شیث در حد لیگ محلات هم نیستن
من هر هفته میرم فوتبال باور کن اگه 5 تا یارم کم داشته باشم و بتونم این دوتا رو بیارم پسرخاله 8 سالمو به اینا ترجیح میدم