-
سرمربي پرسپوليس فردا از سوي کاشاني اعلام خواهد شد
امروز جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس درمورد گزينههاي سرمربيگري اين تيم برگزار شد و همه چيز تحتالشعاع اين مورد قرار داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق شنیدهها، اخباری که از این جلسه به گوش میرسید این است که از سرمربی پرسپولیس از بین گزینههای اعلام شده که به باشگاه برنامه دادهاند، فردا توسط حبیب کاشانی سرپرست این تیم اعلام خواهد شد.
به گفته نزدیکان این باشگاه، فعلا کمیته فنی روی برنامههای گزینههای ارائه شده بررسی میکند تا با تصمیمی درست سرمربی این تیم را معرفی کنند. از بین گزینههای اعلام شده به نظر میرسد شانس حمید استیلی بیشتر از علی دایی و حمید درخشان است و این اخبار به گوش میرسد که کمیته فنی روی گزینه حمید استیلی به توافق رسیدهاند و به احتمال بسیار فراوان فردا نام این مربی توسط حبیب کاشانی اعلام خواهد شد.
-
ذوالفقارنسب: شايستهترين گزينه را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب ميكنيم
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: تصور نميکنم براي انتخاب مربي به چند روز آينده برسيم و ميخواهيم با در نظر گرفتن همه پارامترها مربياي که شايستهتر است را انتخاب کنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بيژن ذوالفقارنسب پس از جلسه با 3 گزينه مربيگري پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس تصميم گرفته براي سالهاي آينده برنامه کاري و فني خود را به کميته فني و متخصص و خانوادگي بسپارد. پرسپوليس اينقدر بازيکن شاخص و با شخصيت دارد که اين کميته ميتواند پربارتر شود و در آينده کميته اينگونه خواهد بود.
وي ادامه داد: 5 گزينه مربيگري داشتيم که مايليکهن و ابراهيمزاده ضمن انصراف، تشکر کردند و کنار رفتند و ما هم از آنها بابت همکاريشان تشکر ميکنيم. درخشان امروز آمد و به سؤالاتي را که در مورد برنامهاش داشتيم در جو بسيار خوب و مطلوب به ما پاسخ داد. استيلي هم به همين شکل جلسهاي با ما داشت و در يک ساعت و 20 دقيقهاي که زمان داشت مسائل را تشريح کرد.
ذوالفقارنسب تاکيد کرد: دايي نماينده تامالاختيار خود را به جلسه فرستاد و با توجه به شناختي که از او داشتيم نميتوانستيم سؤالات فني بپرسيم. به پيشنهاد نماينده دايي مکالمه تلفني با اين مربي در اسپانيا انجام شد و در 20 دقيقهاي که صحبت کرديم بيشتر مسائل حاشيه و اتفاقات فصل گذشته مرور شد که نياز نبود مطرح شود.
عضو کميته فني پرسپوليس افزود: مسائل را در چند محور ارزيابي ميکنيم تا مربياي انتخاب شود که مقبول تيم پرطرفدار و باسابقه پرسپوليس باشد و از نظر شخصيت اجتماعي الگويي براي 20 ميليون طرفدار تيم هميشه باقي بماند و برنامهمحور باشد، دانش فني خوبي داشته باشد. البته هر سه مربي مدرک A آسيا را دارند.
وي گفت: مربياي انتخاب ميکنيم که توانمندي گفتمان و کار گروهي نيز داشته باشد. فاکتور بعدي بحث مالي است اينکه مربي پيشنهاد مالي خود را شفاف مشخص کند. اين 5 فاکتور براي ما مهم است و ما پس از مطالعه و بررسيهاي بيشتر سعي ميکنيم تصميم جامع و کاملي بگيريم. فرصتي براي اشتباه کردن نداريم اما هنوز به نتيجه قطعي نرسيدهايم و هيچ گزينهاي از قبل انتخاب شده نيست. هر سه گزينه از چهرههاي شناخته شده خوب هستند و سعي ميکنيم بررسيهاي خود را در کوتاهترين زمان به باشگاه بدهيم تا باشگاه تصميم نهايي را بگيرد.
ذوالفقارنسب در مورد اينکه ظرف چند روز آينده سرمربي انتخاب خواهد شد گفت: تصور نميکنم براي انتخاب مربي به چند روز آينده برسيم. انتخاب سرمربي کوتاهتر از اين زمان است. ميخواهيم با در نظر گرفتن همه پارامترها مربياي که شايستهتر است را انتخاب کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که دايي 2 سال است سرمربي پرسپوليس است و ميتواند گزينه بهتري باشد، گفت: اين نظر شماست اما نظر ما هم ميتواند باشد.
-
استيلي: هدفم حضور پرسپوليس در جام باشگاه هاي جهان است
بازيكن اسبق و گزينه مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدفم حضور در جام باشگاه هاي جهان است.
حميد استيلي بازيكن و مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس و يكي از گزينه هاي سرمربيگري اين تيم امروز براي تشريح برنامه خود در جلسه كميته فني حضور يافت. استيلي در پايان اين جلسه پاسخگوي سوالات سايت رسمي باشگاه پرسپوليس بود.
جلسه كميته فني را چطور ارزيابي مي كنيد؟
اين جلسه يك امتحان خيلي سخت بود و مقابل تعدادي از كارشناسان و پيشكسوتاني نشسته بوديم كه از بزرگان پرسپوليس بودند. دكتر ذوالفقار نسب مربي من بوده و انسان خوب و فني است. دكتر زادمهر هم يكي از بازيكنان خوب پرسپوليس بوده و آقاي پنجعلي هم كه كاپيتان ما در پرسپوليس بودند و هر سه آنها از پيشكسوتان بزرگي بودند كه من در مقابل آنها درس پس مي دادم.
صحبت هاي خوبي انجام شد و من برنامه هايم را تشريح كردم. يك سري سوال و جواب هايي بود كه انشاء ا... هر چه خير است اتفاق بيفتد. قطعا هواداران پرسپوليس از بهترين هواداران هستند و من بارها عنوان كرده ام كه هر چه دارم از اين هواداران است.
هدف من اين است كه بتوانم پتانسيل خوبي از بازيكنان را ارائه بدهم. بازي هاي خوب و با كيفيتي را به نمايش بگذاريم و هدف اصلي من قهرماني در آسيا و حضور در جام باشگاه هاي جهان است. ضمن اينكه موفقيت در بازي هاي ليگ از اهداف من در پرسپوليس خواهد بود.
روندي كه باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي با نظر پيشكسوتان باشگاه و كميته فني در پيش گرفته است را چطور مي بينيد؟
كار خيلي خوبي بود كه باشگاه پرسپوليس آن را انجام داد. تشكيل كميته فني با حضور پيشكسوتان پرسپوليس مي تواند براي اين تيم مفيد باشد. طبيعتا چند فكر مي تواند بهتر از يك فكر باشد و قطعا مي تواند نتايج مفيدي را به همراه داشته باشد.
كميته فني از بين 3 گزينه قطعا به يك نفر راي خواهد داد، واكنش شما به نظر نهايي كميته فني فارغ از حضور يا عدم حضورتان به عنوان سرمربي چه خواهد بود؟
پرسپوليس هميشه بزرگ است. آقاي دايي و آقاي درخشان از دوستان من هستند و هر كدام به عنوان سرمربي انتخاب شوند، آرزوي موفقيت شان را خواهم داشت. ما هيچ وقت جدا از پرسپوليس نيستيم و هميشه در كنار اين تيم خواهيم بود و چه در اين تيم باشم، چه نباشم آرزوي سربلندي آن را دارم.
-
كاشاني: سرمربي را معرفي كنيم تا دغدغه هوادار برطرف شود
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هدف اين است که سرمربي را زود معرفي کنيم تا دغدغه هوادار برطرف شود.
حبيب کاشاني قبل از آغاز جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: هدف اين است که هر چه زودتر سرمربي تيم معرفي شود. شب گذشته جلسه کميته فني ساعت 23 تمام شد و من در اواخر جلسه نبودم، شايد به جمع بندي هايي رسيده باشند.
وي افزود: مطمئن باشيد که مي خواهيم هر چه زودتر سرمربي را معرفي کنيم، اما بايد در کميته فني به توافق نهايي برسيم. هوادار بايد دغدغه اش را برطرف شود.
-
زادمهر: تلاش ميكنيم سرمربي پرسپوليس را امروز معرفي كنيم
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: سعي ميکنيم امروز سرمربي تيم را معرفي کنيم.
محمدرضا زادمهر پيش از آغاز جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: ما هيچ گزينه خارجي نداريم و قطعا گزينه باشگاه ايراني خواهد بود همه مربيان مورد نظر خصوصيات خوبي دارند. سعي ميکنيم امروز سرمربي پرسپوليس را مشخص کنيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که چطور در کميته فني پرسپوليس حضور پيدا کرده اظهار داشت: از باشگاه کاشاني تماس گرفت، البته خاک خوردههاي ديگري هم هستند که ميتوانند به اين تيم کمک کنند. اميدوارم تشکيل کميته فني مقطعي نباشد و در آينده هم از پيشکسوتان مشورت گرفته باشد.
-
كاشاني جلسه كميته فني را ترك كرد
سرپرست باشگاه پرسپوليس جلسه کميته فني را ترک کرد.
حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس براي صحبت هاي اوليه با اعضاي کميته فني در اين جلسه حاضر شد.
کاشاني به مدت 15 دقيقه با پنجعلي، زادمهر و ذوالفقارنسب صحبت و سپس جلسه را ترک کرد تا اين سه عضو کميته فني به راحتي بتوانند با هم به تبادل نظر بپردازند.
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس براي مشخص شدن سرمربي اين تيم از بين دايي، استيلي و درخشان ادامه دارد.
-
دايي مبلغ قراردادش را به باشگاه پرسپوليس بخشيد
علي دايي در نامهاي به باشگاه پرسپوليس مبلغ قراردادش براي فصل آينده را بخشيد.
بهمن دهقان نماينده تامالاختيار علي دايي امروز در باشگاه پرسپوليس حاضر شد تا نامه علي دايي را در اختيار مسئولان باشگاه قرار دهد.
متن اين نامه به شرح زير است:
"به نام خدا
با توجه به اينکه ميخواهم پرسپوليسي در شأن اين تيم، روانه 3 جام معتبر در فصل جاري کنم ترجيح ميدهم مبلغ پيشنهادي قرارداد خودم را براي فصل آينده به منظور هديه به هواداران براي جذب بازيکنان شايسته، به باشگاه تقديم کنم. در صورت قهرماني فقط به همان مبلغ پاداشي که باشگاه در نظر ميگيرد بسنده ميکنم و مبلغ قراردادم را به باشگاه ميدهم تا براي جذب بازيکنان خرج کند. باز تاکيد ميکنم اين کمترين هديه من به هواداران بيشمار باشگاه پرسپوليس در سراسر ايران زمين است و در پاسخ محبتهاي بيدريغ هواداران اين اقدام را با کمال ميل انجام ميدهم. انشاءالله هميشه پرسپوليس موفق و مويد باشد و دل هواداران همانند بعد از قهرماني در جام حذفي که اشکهاي شوق آنها را در کوچه و بازار ميديدم شاد باشد. "
-
علي دايي سرمربي پرسپوليس شد.
کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کرد.
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس امروز با حضور محمد پنجعلي، محمدرضا زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب در باشگاه پرسپوليس برگزار شد و اعضا به بررسي برنامههاي حميد استيلي، حميد درخشان و علي دايي پرداختند.
پس از بررسي برنامههاي اين سه مربي، کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب کرد.
خیلی بد شد...
-
استيلي: دايي بهترين انتخاب بود
حميد استيلي يکي از گزينه هاي مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس اظهار اميدواري کرد : دايي پيشنهاد همکاري با سرپرست اين باشگاه را براي ادامه حضورش در اين تيم قبول کند.
استیلی بعد از سومین ناکامی متوالی در انتخاب به عنوان سرمربی پرسپولیس مورد اينکه دايي و کاشاني ميتوانند با يکديگر همکاري کنند گفت: انشاءالله که بتوانند همکاري کنند. وقتي دايي برنامهاش را به باشگاه داده معنايش اين است که ميتوانند همکاري کنند. اميدوارم آنها مسائل گذشته را فراموش کنند و دست در دست هم براي موفقيت تيم مثل گذشته تلاش کنند.
سرمربي فصل گذشته تيم شاهين بوشهر درباره راي کميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: به آنان تبريک مي گويم، اين کميته بهترين فرد را براي اين باشگاه انتخاب کرد. پيش از اين نيز گفته بودم، دايي دو سال است که با پرسپوليس کار مي کند و به خوبي نقاط ضعف و قوت سرخ پوشان را مي داند.
وي با بيان اينکه از انتخاب نشدن خود براي هدايت تيم پرسپوليس ناراحت نيست، افزود : در زندگي چنين اتفاقاتي رخ مي دهد، اميدوارم پرسپوليس بتواند به روزهاي اوج خود باز گردد.
کميته فني باشگاه پرسپوليس عصر امروز علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين باشگاه برگزيد اما شرط گذاشت که دايي بايد تعامل کافي را با سرپرست پرسپوليس داشته باشد.
-
پروين: از بين كاشاني و دايي يك نفر بايد از پرسپوليس برود
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به اختلافات ميان سرپرست و سرمربي پرسپوليس در فصل گذشته، ادامه همکاري آنها به صلاح اين تيم نيست و يکي از آنها بايد از اين باشگاه برود.
''علي پروين'' روز دوشنبه پس از انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي فصل آينده پرسپوليس اظهار داشت: شرطي که باشگاه پرسپوليس براي علي دايي براي قطعي شدن سرمربيگري اش گذاشته است به صلاح اين باشگاه نيست و لطمه اين اختلافات به فوتبال ايران مي خورد.
وي تاکيد کرد: گذشتن از نام علي دايي با توجه به اينکه در دو سال گذشته اين تيم را قهرمان کرده است دشوار بود، من به اين تصميم احترام مي گذارم اما اينکه از حميد استيلي و حميد درخشان براي هدايت اين تيم برنامه بگيرند و با آنها قرارداد نبندند براي آنها خوب نيست.
پروين در خصوص اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: هر سه عضو اين کميته بازيکنان قديمي پرسپوليس و تيم ملي بوده اند و انتخاب آنها تشخيص حبيب کاشاني بوده است.
گفتني است بعداز ظهر امروز کميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه انتخاب کرد اما مشروط به اينکه تا 12 ساعت بعد اعلام کند که مديريت حبيب کاشاني بر پرسپوليس را قبول دارد و حاضر است با او به طور کامل تعامل کند، در غير اين صورت حميد استيلي به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب مي شود.
-
استيلي سرمربي پرسپوليس شد
دايي شرط كميته فني باشگاه را رد كرد
کميته فني باشگاه پرسپوليس روز گذشته مشروط به اعلام همکاري کامل در چارچوب قوانين باشگاه با حبيب کاشاني، علي دايي را به عنوان سرمربي پرسپوليس برگزيد و از او خواست ظرف 12 ساعت پاسخ خود را به باشگاه اعلام کند.
به همين جهت تني چند از کارکنان باشگاه پرسپوليس شب گذشته با حضور در باشگاه، آماده دريافت پاسخ دايي شدند و در نهايت ساعت 4:07 بامداد امروز (سه شنبه) پاسخ وي از سوي نماينده تام الاختيارش با همراهي برادر دايي، به باشگاه تحويل شد.
علي دايي در پاسخ به صورتجلسه نهايي کميته فني تيم فوتبال باشگاه پرسپوليس که از وي خواسته بود پاسخ خود را درباره همکاري با حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس بيان کند، شرط کميته فني براي قبول سرمربيگري پرسپوليس را نپذيرفت و اعلام کرد تنها با مديرعامل منتخب هيئت مديره قانوني باشگاه همکاري خواهد کرد.
اين در حالي بود که يکي از دوربين هاي تلويزيوني نيز براي پوشش خبر، در محل حضور داشت.
متن کامل پاسخ کتبي علي دايي به شرح زير است:
"بسمه تعالي
باشگاه محترم فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)
با سلام و احترام؛
پيرو ابلاغ غير رسمي صورت جلسه نهايي کميته محترم فني باشگاه پرسپوليس به تاريخ 1390/3/30، که منضم به نامه باشگاه نبوده است ضمن تشکر از حسن نيت و اعتماد کميته محترم فني به اينجانب بدون شک حمايت هاي هواداران شريف و محبوب تيم مردمي و پر افتخار پرسپوليس موثر واقع شده و اين فرصت مجدد را برايم فراهم کرده است تا بتوانم به احساسات پاک ميليون ها هوادار پرشور تيم محبوبم خدمت کنم.
در اين راستا به اعضاي محترم کميته فني که در ابلاغيه قيد نموده اند که در چهارچوب قوانين باشگاه فعاليت کنم همانطور که در کنفرانس تلفني به اعضاي محترم جلسه عرض کردم، تاکيد مي نمايم طبق مقررات و ضوابط حاکم بر هر باشگاه حرفه اي اين تعامل، فعاليت و همکاري بايد به صورت کاملا طرفيني صورت پذيرد که در اين دوره فعاليت نيز در چهارچوب قوانين باشگاه عزيز پرسپوليس با معرفي مديرعامل محترم باشگاه که از سوي هيات مديره محترم برخوردار از وجاهت قانوني و قوانين جاري خواهد بود همکاري صميمانه، صادقانه و همه جانبه با آن مقام محترم را خواهم داشت.
توفيق و عزت همه خادمان عرصه پاک و مهم ورزش کشور عزيزم را از خداي بزرگ مسئلت مي نمايم.
با تشکر
علي دايي
از طرف بهمن دهقان
نماينده تام الاختيار "
ذوالفقارنسب: استيلي امروز به عنوان سرمربي پرسپوليس معرفي مي شود
سخنگوي کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: پس از اعلام علي دايي مبني بر نپذيرفتن شرايط اين باشگاه براي تصدي سمت سرمربيگري پرسپوليس، امروز حميد استيلي به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي مي شود.
بيژن ذوالفقارنسب اظهار داشت: در صورتجلسه روز گذشته کميته فني باشگاه پرسپوليس به صراحت اعلام شده بود که اگر علي دايي شرايط اين باشگاه را براي سرمربيگري اين تيم نپذيرد، حميد استيلي گزينه دوم کميته فني محسوب مي شود.
ذوالفقارنسب تاکيد کرد: با توجه به تصميماتي که روز گذشته اتخاذ کرديم، قطعا باشگاه، امروز استيلي را به عنوان سرمربي پرسپوليس معرفي مي کند.
وي ادامه داد: اميدوارم حميد استيلي در اين سمت موفق باشد و بتواند انتظارات هواداران پرشمار پرسپوليس را برآورده سازد.
-
صحبتهاي پنجعلي و ذوالفقار نسب به واكنش دايي
علي دايي پس از انتخاب به سمت سرمربي گري پرسپوليس توسط كميته فني متشكل از تعدادي از پيشكسوتان پرسپوليس - (زادمهر-پنجعلي-ذوالفقارنسب)كه همگي از بازيكنان بزرگ پرسپوليس و تيم ملي بودند- در اقدامي غيرمنتظره اعلام كرد كه شرط همكاري با مديريت باشگاه را نمي پذيرد . اعضاء كادر فني متعاقب رد درخواست پذيرش سرمربيگري پرسپوليس توسط دايي طبق اعلام روز گذشته شان حميد استيلي را به سمت سرمربيگري انتخاب كردند.
صحبتهاي 2تن از آنان متعاقب رد درخواستشان توسط دايي:
ذوالفقار نسب: دايي اگر نمي خواست با پرسپوليس كار كند از همان اول حاضر نمي شد برنامه بدهد
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: در صورتجلسه گفتيم اگر دايي هدايت پرسپوليس را قبول نكرد گزينه دوم كه حميد استيلي است، سرمربي ميشود.
بيژن ذوالفقارنسب در مورد اينكه آيا بايد حميد استيلي را به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس معرفي كرد يا خير اظهار داشت: روز گذشته صورتجلسه اي را تنظيم و از بين سه گزينه، دايي را بنا بر استدلال هاي كميته فني به عنوان سرمربي انتخاب كرديم. با توجه به يكسري مسائل بين علي دايي و كاشاني، گفتيم بايد اين اختلاف نظرها برطرف شود. دايي بايد اعلام مي كرد كه در چارچوب قوانين باشگاه همكاري مي كند. اين به نفع باشگاه است.
وي افزود: اگر تفاهم نباشد مشكل به وجود مي آيد. اين مشكلي نيست كه به سادگي بتوان از آن گذشت. در صورتجلسه ديروز گفتيم اگر دايي هدايت پرسپوليس را قبول نكرد گزينه دوم كه حميد استيلي است، سرمربي مي شود.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه وقتي از اختلاف دايي و كاشاني مطلع بودند چرا دايي را به عنوان سرمربي انتخاب كردند، گفت: دايي وقتي برنامه مي دهد يعني شرايط باشگاه را قبول دارد و مي خواهد كار كند. دايي اگر نمي خواست با پرسپوليس كار كند از همان اول حاضر نمي شد برنامه بدهد و اگر منتظر شويم كه هيئت مديره انتخاب شود شايد ماه ها زمان ببرد و كار عقب مي افتاد.
ذوالفقارنسب با رد اين موضوع كه فرصت 12 ساعته به دايي ربطي به انتخاب وزير وزارت ورزش در امروز ندارد، تاكيد كرد: ما كاري به اين مسائل نداشتيم. باشگاه بايد در نقل و انتقالات به فكر جذب بازيكن باشد و از روي ليست سه مربي كه برنامه داده است مشغول يارگيري است. اگر دير شود همه گزينه هاي خوب جذب تيم هاي ديگر مي شوند. دايي خارج از كشور است و مجبور بوديم كه از او بخواهيم زودتر پاسخش را بدهد.
وي در مورد اينكه آيا براي بازگشت دايي رايزني مي شود يا خير عنوان كرد: هر رايزني كه منتهي به ازبين رفتن اين مشكل شود حاضرم انجام دهم اما دايي نظر خود را گفته است.
عضو كميته فني در اين خصوص كه آيا استيلي كه گزينه دوم كميته فني شايسته سرمربيگري است، گفت: همه گزينه هاي مورد نظر شايسته هستند. استيلي چون ايران است 12 ساعت فرصت نمي خواهد.
پنجعلي : از برخورد دايي جا خوردم .مهمترين فاكتوري كه باعث شد ما دايي را انتخاب كنيم، شناختش از تيم بود.
محمد پنجعلي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به انتخاب روز گذشته كميته فني گفت: ما روز گذشته بر روي قانونمداري تكيه داشتيم و فكر نميكرديم مسايلي كه عنوان كرديم با مخالفت دايي همراه شود. البته او رفتار خيلي خوبي در مواجهه با مسايل مد نظر كميته فني داشت و تنها اعلام كرد ترجيح ميدهد كه به پرسپوليس نيايد. بنابراين پس از دريافت اين پاسخ ما هم با توجه به تصميمي كه روز گذشته گرفتيم استيلي را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب كرديم.
وي با بيان اين كه انتخاب ما تحت هيچ فشاري نبود، گفت: وقتي دايي را انتخاب كرديم، اولين جملهاي كه از زبان كاشاني شنيديم اين بود كه خدا را شكر كه بر خلاف مسايلي كه عنوان ميشد، شما مستقل گزينه خودتان را انتخاب كرديد. من بايد بگويم خدا شاهد است كاشاني كوچكترين فشاري درباره انتخاب سرمربي به ما وارد نكرد و كميته فني كاملا مستقل نظرش را عنوان كرد. نكته جالبي كه وجود دارد اين است كه ميگويند، انتخاب ما تحت تاثير وزير ورزش و جوانان است كه اين هم از آن حرفها است. انتخاب ما تنها ورزشي است و هيچ ربطي به مسايل ديگر ندارد.
پنجعلي با بيان اين كه از پاسخ به دايي جا خورده گفت: فكر نميكردم كه او چنين پاسخي به انتخاب كميته فني بدهد و من خودم از اين پاسخ جا خوردم، اما مهمترين فاكتوري كه باعث شد ما دايي را انتخاب كنيم، شناختش از تيم بود. او نقاط ضعف و قوت پرسپوليس را ميشناسد، ضمن اين كه پس از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي تيم شرايط روحي خوبي پيدا كرده بود. فكر ميكرديم كه اگر تغييري صورت گيرد، ممكن است تمركز تيم بر هم بخورد، اما به هر حال دايي نپذيرفت.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در برنامه پيشنهادهاي دايي شما به عنوان مدير فني معرفي شده بوديد، گفت: او مرا به عنوان مشاور فني پيشنهاد داده بود. سال قبل هم چنين پيشنهادي داده بود. استيلي هم چنين پيشنهادي داده است. اين پيشنهاد به خاطر دوستي و تجربهاي است كه شايد آنها فكر ميكردند كه ميتوانم به تيم منتقل كنم. دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم، شايد در كنارشان نباشم. اما همين كه در مطبوعات هم از تيم حمايت كنم، فكر ميكنم خوب باشد.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آيا با برنامه استيلي پرسپوليس ميتواند در جاده موفقيت قدم بگذارد؟ گفت: مطمئنا همين طور است. برنامهاي كه استيلي و دو گزينه ديگر داده بودند تقريبا كامل بود. مشكلي كه همواره در استقلال و پرسپوليس وجود دارد، حاشيه است. اگر آرامش در تيم وجود داشته باشد اين پتانسيل در پرسپوليس وجود دارد كه قهرمان ليگ شود.
-
خوردبین : باشگاه پرسپولیس هر کاری که دوست دارد انجام میدهد
پرسپولیس اف سی : محمود خوردبین در جمع خبرنگاران در مورد انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: استیلی آدم خوبی است و برای من قابل احترام است.
وی در مورد علی دایی و اتفاقی که افتاد، عنوان کرد: من چه بگویم؟ مگر کسی در باشگاه از من سوال پرسید که بخواهم حرفی هم بزنم؟
سرپرست پرسپولیس تصریح کرد: باشگاه هر کاری که دوست دارد انجام می دهد. اصلا به آدم احترام نمی گذارند. من عضو کمیته فنی بودم اما اصلا برای انتخاب سرمربی من را دعوت نکردند.
-
كميته فني باشگاه پرسپوليس مجددا تشكيل جلسه داد
کميته فني باشگاه پرسپوليس، به رغم اين که علي دايي بامداد سه شنبه انصراف خود را از مربيگري تيم فوتبال اين باشگاه اعلام کرد، مجددا تشکيل جلسه داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش ايرنا، بر اساس صورت جلسه کميته فني پرسپوليس و اعلام اعضاي اين کميته، حميد استيلي پس از انصراف علي دايي به عنوان سرمربي سرخپوشان انتخاب شد.
با اين حال اعضاي کميته فني ساعت 9 صبح امروز در باشگاه حاضر شدند تا وضعيت سرمربي و کادر فني پرسپوليس را کاملا مشخص کنند.
بيژن ذوالفقار نسب سخنگوي کميته فني باشگاه پرسپوليس با تاييد اين خبر گفت: يکسري ابهاماتي وجود دارد که بايد در جلسه برطرف شود، فکر مي کنم اين جلسه دو ساعت طول بکشد.
-
استيلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شد
حميد استيلي به عنوان سرمربي نهايي پرسپوليس انتخاب شد و از امروز کارش را در اين باشگاه آغاز مي کند.
کميته فني باشگاه پرسپوليس صبح امروز مجددا جلسه اي را برگزار کرد تا پس از انصراف علي دايي، حميد استيلي را به عنوان سرمربي معرفي کند.
''بيژن ذوالفقار نسب'' سخنگوي کميته فني پس از پايان جلسه اين کميته تصريح کرد: علي دايي شرط ما را براي سرمربيگري قبول نکرد و بر اساس توافق، استيلي به عنوان سرمربي انتخاب شد.
وي گفت:استيلي سرمربي پرسپوليس است و کارش را از امروز آغاز مي کند.
قرارداد حميد استيلي امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي شود.
-
حميد استيلي در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.
حميد استيلي که با نظر کميته فني باشگاه پرسپوليس و پس از نامه دايي به عنوان سرمربي انتخاب شده در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا کرد.
نکته قابل توجه اين بود که استيلي زماني وارد باشگاه پرسپوليس شد که مديربرنامه هاي شيث رضايي هم او را همراهي مي کرد.
استيلي در صورت توافق با مسئولان باشگاه براي ثبت قرارداد راهي هيئت فوتبال مي شود
-
قرارداد دوساله استيلي در هيات فوتبال ثبت شد
قرارداد سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس در هيات فوتبال ثبت شد.
حميد استيلي بعد زظهر امروز در باشگاه پرسپوليس با حبيب کاشاني به توافق رسيد و قرارداد داخلي دو سالهاي با باشگاه امضا کرد.
سرمربي جديد پرسپوليس قراردادش را به طور رسمي در هيات فوتبال تهران به ثبت رساند تا کار خود را به طور رسمي در باشگاه آغاز کند.
استيلي پيش از اين در فصل 86- 87 دستيار افشين قطبي بود که توانست با اين مربي به قهرماني در ليگ برتر برسد.
او در تيمهاي استيل آذين، شاهين بوشهر نيز سابقه سرمربيگري دارد
-
دايي به نيمكت سپاهان نزديك شد
سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه حضور روي نيمکت سپاهان قرار دارد.
با منتفي شدن حضور دایی در پرسپوليس اين موضوع باشگاه سپاهان که پيش از اين از علي دايي به عنوان يکي از گزينه هاي جدي براي سرمربيگري ياد کرده بود مذاکرات جدي تر را با وي آغاز کرد.
مذاکرات تلفني مديرعامل باشگاه با دايي حکايت از توافقات اوليه با اين سرمربي دارد و گفته مي شود به زودي دايي براي امضاي قرارداد با اين باشگاه راهي اصفهان خواهد شد.
دايي اکنون در اسپانيا است و به همين دليل توافقات وي با مسئولان سپاهان به صورت تلفني بوده است.
-
ستيلي بيست و نهمين مربي تاريخ پرسپوليس
زننده گل تاريخي ايران به آمريکا در جام جهاني 1998 فرانسه در حالي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس انتخاب شد که بيست و نهمين مربي تاريخ و هفدهمين مربي ايراني اين تيم لقب گرفت.
تیم فوتبال پرسپولیس از سال 1347 و با پیوستن بازیکنان تیم شاهین به این تیم، بصورت رسمی فعالیت خود را در لیگ منطقهای ایران آغاز کرد و به عنوانی تیمی مردمی در مسابقات داخلی و بینالمللی حضور یافت.
سرخپوشان تهرانی با توجه به ستارههای بزرگی که از همان ابتدای فعالیت تا به امروز در اختیار داشتهاند، یکی از پرطرفدارترین و مردمیترین تیمهای فوتبال ایران بوده و هستند. پیش از ظهور تیمهایی همچون پاس تهران، سپاهان اصفهان و ذوبآهن اصفهان به همراه استقلال دو قطب اصلی فوتبال پایتخت و کشور بودند.
پرویز دهداری از روز 16 فرودینماه 1347 به عنوان سرمربی تیم پرسپولیس انتخاب شد تا عنوان نخستین سرمربی رسمی تاریخ سرخپوشان تهرانی را به خود اختصاص دهد، گرچه رجبعلی فرامرزی از سال 1342 تا 1346 به طور همزمان مربی تیم دسته دومی پرسپولیس و باشگاه بانک ملی بود اما آمارنویسان از وی به عنوان دومین مربی پرسپولیس نام برده و تاریخ آغاز فعالیت رسمیاش با این تیم را سال 1348 عنوان کردهاند.
از زمان دهداری تاکنون کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس 33 مرتبه دچار تغییر و تحول شده است. در این بین 29 مربی هدایت سرخپوشان را برعهده داشتهاند که 12 نفر از این جمع مربیان خارجی بودهاند.
علی پروین به عنوان پرافتخارترین مربی تاریخ پرسپولیس، چهار مرتبه در سالهای مختلف هدایت این تیم را برعهده داشته و در 467 مسابقه که به عنوان سرمربی سرخپوشان را به میدان فرستاده، 291 پیروزی، 128 تساوی، 48 باخت، 843 گلزده و 304 گل خورده را در کارنامهاش ثبت کرده است.
سرمربی پیشین تیم پرسپولیس که تجربه مدیریت این باشگاه را داشته است، در دوران 18 ساله مربیگری خود سه قهرمانی لیگ، سه قهرمانی جام حذفی، 6 قهرمانی جام باشگاههای تهران، دو قهرمانی جام حذفی تهران و یک جام برندگان جام باشگاههای آسیا بدست آورده است.
آلن راجرز (انگلستان)، ایوان کونوف (شوروی)، ولادیسلاو بگوویچ (کرواسی)، هانس یورگن گده (آلمان)، استانکو (کرواسی)، ایوان مت کوویچ (کرواسی)، وینگو بگوویچ (کرواسی)، راینر زوبل (آلمان)، آری هان (هلند)، مصطفی دنیزلی (ترکیه)، نلو وینگادا (پرتغال) و زلاتکو کرانچار (صربستان) هم مربیان خارجی تاریخ پرسپولیس بودهاند.
حمید استیلی که روز سه شنبه رسما به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد، متولد 12 فروردین 1346 در محله نازی آباد تهران است. استیلی سابقه بازی در تیمهای استقلال جنوب، پاس تهران، پرسپولیس، بهمن کرج، القادسیه کویت، گیلانک سنگاپور را دارد و فعالیت مربیگری خود را در تیم پرسپولیس و در کنار مربیانی چون علی پروین، رانیر زوبل، آری هان، مصطفی دنیزلی و افشین قطبی آغاز کرده است.
این مربی 44 ساله پیش از قبول مسئولیت سرمربیگری تیم پرسپولیس، هدایت تیمهایی چون استیل آذین و شاهین بوشهر را برعهده داشته است. استیلی بیست و نهمین مربی تاریخ تیم فوتبال پرسپولیس است.
استیلی که یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ پرسپولیس است، سابقه 84 بازی ملی را دارد و 12 گل برای این تیم به ثمر رسانده است که یکی از آنها گل تاریخی به آمریکا در جام جهانی 1998 بود. از این گل به عنوان گل قرن یاد می شود.
مربیان تاریخ باشگاه پرسپولیس به شرح زیر هستند:
1- پرویز دهداری: (نخستین سرمربی پس از پیوستن شاهینیها به پرسپولیس)
از 16 فروردین 1347 تا 31 مرداد 1348
2- رجبعلی فرامرزی: (سرمربی پرسپولیس در دوران کوچ بازیکنان به پیکان)
از اول دی 1348 تا 14 اسفند 1348
3- حسین فکری:
از 26 تیر 1349 تا 19 دی 1350
4- آلن راجرز (انگلستان):
از 4 بهمن 1350 تا 27 آذر 1353
5- همایون بهزادی:
از 15 اسفند 1353 تا 19 اردیبهشت 1354
6- بیوک وطنخواه: (جوانترین مربی تاریخ پرسپولیس)
از 26 اردیبهشت 1354 تا اسفند 1354
7- ایوان کونوف (شوروی):
از پنجم فروردین 1355 تا 12 اسفند 1355
8- منصور امیرآصفی:
از 20 اسفند 1355 تا 23 اردیبهشت 1356
9- پرویز قلیچخانی:
از 30 اردیبهشت 1356 تا 8 خرداد 1356
10- محراب شاهرخی:
از 9 تیر 1356 تا 18 بهمن 1360
11- علی پروین:(تنها مربی که چهار دوره مختلف در تیم پرسپولیس مربیگری کرده است)
از 23 بهمن 1360 تا 18 دی 1366
از دهم تیر 1367 تا اواخر سال 1372
از پنجم مهر 1377 تا اول تیر 1382 (در سال 1381 با پرسپولیس فاتح نخستین دوره لیگ برتر شد)
از پنجم تیر 1384 تا 23 بهمن 1384
12- مسعود معینی: (نخستین مربی غیرپرسپولیسی که در سه بازی هدایت این تیم را برعهده گرفت)
از 13خرداد 1367 تا 28 خرداد 1367
13- محمود خوردبین: (وی تنها در چهار مسابقه هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت)
آبان سال 1372
14: محمد پنجعلی: (وی یکبار دیگر در 16 مرداد 1374 برابر آرارات مربیگری کرد)
از پنجم آذر 1372 تا 21 بهمن 1372
15: ولادیسلاو بگوویچ(کرواسی):
از 20 خرداد 1373 تا 9 تیر 1373
16- حمید درخشان:
از 17 تیر 1373 تا 30 دی 1373
از اول تیر 1376 تا چهارم دی 1376
17- هانس یورگن گده(آلمان):
از 29 اردیبهشت 1374 تا مرداد 1374
18- استانکو پابلوکوویچ (کرواسی): (پرافتخارترین مربی خارجی پرسپولیس)
از 7 مهر 1374 تا 14 اردیبهشت 1376
19 - ایوان مت کوویچ (کرواسی):
از هشتم دی 1376 تا پنجم مهر 1375
20- وینگو بگوویچ (کرواسی):
از هفتم شهریور 1382 تا پایان سومین دوره لیگ برتر
21- راینر زوبل (آلمان):
از 24 شهریور 1383 تا 30 خرداد 1384
22- آری هان (هلند): (بدترین رتبه پایان فصل در تاریخ پرسپولیس)
از 27 بهمن 1384 تا 17 اردیبهشت 1385
23- مصطفی دنیزلی (ترکیه):
از 18 شهریور 1385 تا 11 خرداد 1386
24- افشین قطبی:
از 25 مرداد 1386 تا 30 آبان 1387
25- افشین پیروانی:
از اول آذر 1387 تا 18 بهمن 1387
26- نلو وینگادا: (پرتغال)
از 21 بهمن 1387 تا 6 خرداد 1388
27- زلاتکو کرانچار: (صربستان)
30 تیر 1388 تا 6 دی 1388
28- علی دایی: (کسب دو عنوان قهرمانی متوالی در جام حذفی در سالهای 89 و 90)
از 7 دی 1388 تا 20 خرداد 1390
29- حمید استیلی:
از 31 خرداد 1390 تا
-
بازگشت شيث رضايي به پرسپوليس
مدافع اخراجي پس از جسله با استيلي با شروع تمرينات به پرسپوليس بازميگردد.
حميد استيلي که روز گذشته قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت کرد، صبح امروز در باشگاه حاضر و با شيث رضايي گفتگو کرد.
در اين جسله سرمربي پرسپوليس شرط هايي براي رضايي گذاشت که اين شروط را مدافع سرخپوشان قبول کرد.
در پايان اين جلسه قرار شد شيث رضايي با شروع کار در تمرينات حضور پيدا کند. البته قرار است گزارشي از جلسه بين استيلي و شيث رضايي به حبيب کاشاني، سرپرست پرسپوليس داده شود.
-
مهاجراني به استيلي جواب مثبت داد
حشمت مهاجراني براي حضور در پرسپوليس به استيلي جواب مثبت داد.
حميد استيلي پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، حشمت مهاجراني را به عنوان گزينه پيشنهادياش براي پست مديريت اين تيم اعلام کرد و وي نيز به اين درخواست پاسخ مثبت داد.
مهاجراني اظهار داشت: براي حضور در پرسپوليس مشکلي ندارم و هرجا حميد باشد آنجا هستم. جلسهاي با کاشاني برگزار خواهم کرد و افتخار ميکنم در باشگاه بزرگ پرسپوليس در کنار کاشاني و استيلي و حمايت هواداران کار کند.
-
بازديد استيلي از ورزشگاه درفشيفر
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به ورزشگاه درفشيفر رفت.
حميد استيلي پس از اينکه صبح امروز در جلسهاي با شيث رضايي شرکت کرد و درباره مسائل مختلف با او به گفتوگو نشست، براي بازديد از امکانات ورزشي ورزشگاه درفشيفر به همراه رسايي قائم مقام باشگاه پرسپوليس راهي اين ورزشگاه شد.
وي قرار است از امکانات مختلف اين ورزشگاه بازديد کند. استيلي اعلام کرده اگر اتفاق خاصي پيش نيايد از فردا تمرينات پرسپوليس آغاز خواهد شد.
استيلي همچنين ليست موردنظر خودش براي جذب بازيکن را در باشگاه مرور کرد و با برخي مسئولان باشگاه به گفتوگو نشست .
-
ديدار استيلي با بازيكنان پرسپوليس
حميد استيلي پس از بازديد از ورزشگاه درفشيفر مجددا به باشگاه پرسپوليس رفت تا بازيکنان اين تيم ديدار و گفتوگو کند.
حميد استيلي پس از عقد قرارداد دو ساله با پرسپوليسيها امروز رسما کار خود را به باشگاه آغاز کرد. او پس از ديدارش با شيث رضايي به ورزشگاه درفشيفر رفت و سپس به محل باشگاه بازگشت.
استيلي پس از حضور مجدد در باشگاه در تماسهاي جداگانه با بازيکنان فصل قبل پرسپوليس براي آنها وقتهايي مشخص تعيين ميکند تا با آنها جلسهاي برگزار کند. محمد منصوري اولين بازيکني بود که استيلي با او ديدار کرد.
همچنين سعيد عزيزيان يکي از دستياران استيلي صبح امروز به باشگاه پرسپوليس رفت و پس از گفتوگو با مسئولان باشگاه کار خود را آغاز کرد. وي به زودي قراردادش را به عنوان مربي دروازهبانان با اين باشگاه به امضا خواهد رساند.
-
14 بازيكن با پرسپوليس قرارداد ندارند
حميد استيلي در حالي کار خود را در پرسپوليس آغاز ميکند که قرارداد 14 بازيکن اين تيم به پايان رسيده است.
يکي از دغدغههاي استيلي و مسئولان باشگاه پرسپوليس اتمام قرارداد 14 بازيکن فصل گذشته اين تيم است. البته از سوي ديگر اين اتفاق ميتواند براي استيلي تا حدودي خوب باشد چرا که او ميتواند بازيکن دلخواه خود را انتخاب و ساير بازيکنان را در ليست مازاد قرار دهد.
ابراهيم شکوري، عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، تياگو، رضا نورمحمدي، رحمان احمدي، اشپيتيم آرفي، محمد پروين، حسين بادامکي، هادي نوروزي، مجتبي زارعي، وحيد هاشميان، جلال اکبري و سکوبرت بازيکناني هستند که با پرسپوليس قرارداد ندارند.
مهدي شيري هم که قرارداد نداشت روز گذشته تسويه حساب کرد و مجتبي شيري يک سال با پرسپوليس تمديد کرد.
محمد نوري، اميرحسين فشنگچي و غلامرضا رضايي که قرارداد دوساله مشروط داشتند با ماندن کاشاني در پرسپوليس، فصل آينده نيز در اين تيم حضور خواهند داشت.
-
پرسپوليسيها تيرماه به آلمان يا هلند ميروند
تيم فوتبال پرسپوليس براي تشکيل اردو در تيرماه به آلمان يا هلند ميروند.
حميد استيلي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس برنامهاي تنظيم شده به تعداد 15 صفحه را به مسئولان باشگاه پرسپوليس ارائه کرد.
در اين بين تيم فوتبال پرسپوليس قرار است در تيرماه براي حضور در اردويي تدارکاتي راهي آلمان يا هلند شود و چند ديدار دوستانه برگزار نمايد.
هنوز زمان دقيق برگزاري اردو نهايي نشده، اما مسئولان باشگاه پرسپوليس در تلاش تا مقدمات اين سفر براي سرخ پوشان نهايي شود.
-
مذاكره تلفني كاشاني با مهدي رحمتي
سرپرست باشگاه پرسپوليس با دروازهبان فصل گذشته سپاهان تلفني مذاکره کرد.
حبيب کاشاني در مورد مذاکره با مهدي رحمتي براي حضور در پرسپوليس گفت: من هنوز با اين بازيکن ديداري نداشتهام و فقط تلفني با او صحبت کردم و بايد ببينيم در آينده چه پيش خواهد آمد.
رحمتي فصل گذشته در تيم سپاهان حضور داشت و پيش از اين نيز با مسئولان باشگاه استقلال مذاکره کرده بود.
-
پس از برگزاري جلسه با استيلي مطرح شد/بازگشت شيث رضايي به پرسپوليس
شيث رضايي پس از جلسه با استيلي با شروع تمرينات به پرسپوليس بازميگردد.
حميد استيلي كه روز گذشته قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت كرد، صبح امروز در باشگاه حاضر شد و با شيث رضايي مدافعي كه مورد غضب علي دايي قرار گرفت و از اواسط فصل ديگر حق شركت در تمرينات تيم را نداشت، برگزار كرد.
در اين جسله سرمربي پرسپوليس شرط هايي براي رضايي گذاشت كه اين شروط را مدافع سرخپوشان قبول كرد.
در پايان اين جلسه قرار شد شيث رضايي با شروع كار در تمرينات حضور پيدا كند. البته قرار است گزارشي از جلسه بين استيلي و شيث رضايي به حبيب كاشاني، سرپرست پرسپوليس داده شود.
منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
عزيزيان: رحمتي و حقيقي را با هم ميخواهيم
مربي دروازهبانان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميخواهيم مهدي رحمتي و عليرضا حقيقي را با هم در تيم حفظ کنيم.
سعيد عزيزيان که امروز قرارداد خود را به عنوان مربي دروازهبانان با پرسپوليس امضا کرد،اظهار داشت: من با مهدي رحمتي صحبت نکردهام اما ظاهرا باشگاه با اين دروازهبان مذاکره کرده است. ميخواهيم عليرضا حقيقي و مهدي رحمتي را همزمان در پرسپوليس داشته باشيم. در سه جام بايد با قدرت حاضر شويم و بايد دو دروازهبان خوب و آماده داشته باشيم.
-
استيلي:مهدوي كيا و حسيني را ميخواهم
حميد استيلي از شروع تمرينهاي پرسپوليس از روز شنبه خبر داد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره نخستين روز سرمربيگرياش در فصل جديد اظهار کرد: امروز با چند تن از بازيکنان باشگاه جلسه داشتيم و براي فصل بعد با آنها صحبت کرديم. همچنين از امکانات ورزشگاه درفشيفر بازديد کردم اميدوارم که بتوانيم هرچه سريعتر تيم را جمع کنيم و تمرينهاي خود را از روز شنبه آغاز خواهيم کرد.
استيلي با بيان اينکه هدفم قهرماني پرسپوليس در اين فصل است، گفت: سعي ميکنيم يک تيم خيلي خوب را براي فصل بعد آماده کنيم و انشاءالله باشگاه با بازيکنان مورد نظر به توافق ميرسد تا حضوري پرقدرت در ليگ پيش رو داشته باشيم.
استيلي درباره اضافه شدن بهنام ابوالقاسمپور و سعيد عزيزيان به کادر فني پرسپوليس هم گفت: هر دو از مربيان خوب فوتبال ما هستند که اميدوارم در اين فصل براي پرسپوليس مثمر ثمر باشند.
وي در مورد بحثهايي مبني بر نمايشي بودن کميته فني پرسپوليس و زير سوال بردن انتخاب شما گفت: واقعا اين طور نيست. افراد حاضر در کميته فني همه شخصيتهاي بزرگي هستند که افتخار باشگاه پرسپوليس در چند سال گذشته بودهاند و بايد به آنها احترام گذاشت. آنها بزرگ پرسپوليس هستند و به هر حال طبق تصميم آنها من به عنوان سرمربي جديد انتخاب شدم.اميدوارم که در اين فصل با پرسپوليس قهرمان شوم.
حميد استيلي درباره دروازهبان پرسپوليس در فصل بعد و مذاکره اين باشگاه با مهدي رحمتي گفت: صحبتهايي را با رحمتي انجام دادهايم و اميدواريم که او در اين فصل به ما اضافه شود. ضمن اينکه حقيقي هم از گلرهاي جوان و آيندهدار فوتبال کشورمان است که سعي ميکنيم او را هم در تيم نگه داريم.
سرمربي پرسپوليس از پذيرفتن پيشنهاد مديريت فني از سوي حشمت مهاجراني خبر داد و گفت: ايشان در حال آمدن به تهران هستند و انشاءالله فصل بعد در خدمت او خواهيم بود.
وي درباره مذاکراتش با رضا نورمحمدي و اين موضوع که اين مدافع با پرسپوليس به توافق نرسيده گفت: خير. هم نورمحمدي و هم ابراهيم شکوري جزو مدافعان خوب پرسپوليس هستند و امروز هم تا لحظات آخر که من در باشگاه بودم، با هر دوي آنها به توافق رسيده بوديم.
استيلي درباره حضور مهدوي کيا در پرسپوليس هم گفت: مهدي يکي از اسطورههاي پرسپوليس است. دنبال اين هستيم که مهدوي کيا در فصل بعد براي ما به ميدان برود. البته در زمينه جذب بازيکنان محدوديتهايي هم داريم که بايد همه آنها را در نظر بگيريم.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به مذاکره اين باشگاه با کريم انصاري فرد گفت: سيد جلال حسيني هم در ليستي که به باشگاه دادهام حضور دارد و بايد منتظر باشيم و ببينيم نتيجه مذاکرات چه خواهد بود.
حميد استيلي همچنين درباره برنامه پرسپوليس براي اردوهاي داخلي و خارجي گفت: اول از همه بايد ببينيم چه امکاناتي از سوي باشگاه در اختيار ما قرار ميگيرد. فعلا مهمترين چيز اين است که همه بازيکنان را جمع کنيم چرا که ما زمان را خيلي از دست دادهايم. فعلا در ايران هستيم و مطمئنا برنامه اردوي اروپايي هم در نظر داريم.
زننده گل نخست تيم ملي در ديدار تاريخي مقابل آمريکا در جام جهاني 1998 درباره همزماني امضاي قراردادش با پرسپوليس با روزي که دروازه تيم ملي آمريکا را باز کرده بود، گفت: من خودم هم در جريان اين موضوع نبودم. وقتي داشتم قرارداد را امضا ميکردم، نگاهي به تاريخ انداختم و ديدم که آن تاريخ برايم خيلي آشناست و تازه امروز صبح فهميدم که همان روزي است که به آمريکا گل زدهام. انشاءالله اين موضوع براي ما سبب خير خواهد شد و همان طور که در آن سال آمريکا را شکست داديم، امسال هم با پرسپوليس موفق باشيم.
-
علي كريمي به ديدار كاشاني و استيلي رفت
هافبک جديد تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حبيب کاشاني و حميد استيلي ديدار کرد.
علي کريمي اولين بازيکني است که از سوي مسئولان باشگاه پرسپوليس با قرادادي يکساله در فصل جاري به اين تيم پيوست تا به عنوان بهترين خريد قرمز پوشان در ابتداي فصل لقب گيرد.
از همين رو حميد استيلي پس از انتخابش به عنوان مربي پرسپوليس با کليه بازيکنان اين تيم قرار است ديدار داشته باشد.
بر همين اساس صبح امروز علي کريمي با دعوت سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به محل باشگاه رفت و دقايقي با استيلي و کاشاني در جلسهاي شرکت کرد.
-
مولايي از تيم فوتبال پرسپوليس جدا شد
بدنساز فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس از اين تيم جدا شد.
محمد رضا مولايي مربي بدنساز فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در محل باشگاه حضور پيدا کرد و پس از جلسهاي با قائم مقام باشگاه به او اعلام شد که در ليست استيلي جايي ندارد.
بر همين اساس مولايي با گرفتن برگه تسويه حساب خود از جمع قرمز پوشان جدا شد.
اين مربي دو پيشنهاد دارد و قرار است با گزينههاي مورد نظرش پاي ميز مذاکره بنشيند.
-
پایان شایعات : حقیقی با پرسپولیس دو ساله تمدید کرد.
پرسپولیس اف سی : دروازه بان جوان و با تعصب تیم فوتبال پرسپولیس امروز (پنجشنبه) در باشگاه حضور یافت و قراردادش را به مدت دو سال با این باشگاه تمدید کرد.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی، علیرضا حقیقی دروازبان ارزنده تیم فوتبال پرسپولیس که مدت قرادادش با این تیم به پایان رسیده بود، پس از مذاکره با سرپرست و سرمربی سرخپوشان، قراردادش را به مدت دو سال با این باشگاه تمدید کرد.
-
استيلي: مذاكرات خوبي با اولادي و انصاري فرد داشتيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مذاکرات خوبي با اولادي و انصاريفرد براي حضور در پرسپوليس داشتيم.
کريم انصاري فرد و مهرداد اولادي بازيکناني هستند که مدنظر ما قرار دارند. با انصاريفرد مذاکرات بسيار خوبي داشتيم، اين بازيکن بعد از بازي مقابل عراق جواب قطعي را به ما خواهد داد و به احتمال فراوان با اين بازيکن پاي عقد قراداد نهايي خواهيم نشست.
وي در رابطه با توافق با مهرداد اولادي نيز گفت: اگر اتفاق خاصي پيش نيايد با او قرارداد دو ساله را امضاء خواهيم کرد.
-
اولين تمرين قرمزپوشان شنبه برگزار ميشود
اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس روز شنبه زير نظر حميد استيلي برگزار خواهد شد.
پس از نشست باشگاه پرسپوليس که ميان کادر فني و برخي از اعضاي اين کميته برگزار شد، تصميم گرفته شده هر چه سريعتر تمرينات اين تيم آغاز شود.
بر اين اساس اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 10 صبح روز شنبه در مجموعه ورزشي درفشي فر پيگيري خواهد شد.
در اين تمرين قرار است برخي از بازيکنان خارجي نيز حضور پيدا کنند و زير نظر استيلي تست بدهند تا در صورت موفقيت به اين تيم اضافه شوند.
-
نشست استيلي و كاشاني با بازيكنان پرسپوليس برگزار شد
'حبيب کاشاني' سرپرست باشگاه و 'حميد استيلي' سرمربي تيم پرسپوليس نشستي را با برخي از بازيکنان اين تيم برگزار کردند.
به گزارش روز پنجشنبه سايت باشگاه پرسپوليس؛ در اين نشست که در سالن کنفرانس باشگاه پرسپوليس برگزار شد، بازيکناني همچون علي کريمي، شيث رضايي، مازيار زارع، امير حسين فشنگچي، مجتبي شيري، عليرضا حقيقي، محمد منصوري و عليرضا محمد حضور داشتند.
محمد نوري، غلامرضا رضايي، هادي نوروزي و ابراهيم شکوري نيز با هماهنگي قبلي، از غايبان اين نشست بودند.
همچنين حميدرضا علي عسگري و سامان آقازماني براي حضور در اردوي تيم ملي فوتبال اميد کشورمان در اين جلسه شرکت نداشتند.
همچنين علي کريمي به صورت خصوصي نشستي را با کاشاني و استيلي برگزار کرد.
قرار است؛ تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تهران از روز شنبه آغاز شود.
-
حقیقی ثبت کرد، رحمتی با پرسپولیس به توافق نرسید
حبیب کاشانی پس از صحبتهای تلفنی با سید مهدی رحمتی این بازیکن را به دلیل حضورش در لیست حمید استیلی دعوت به نشست کرد.
بر این اساس، حبیب کاشانی و سید مهدی رحمتی و برخی از اعضای کادر فنی پرسپولیس امروز در جلسهای را برگزار کردند؛ اما درنهایت به دلیل پیشنهاد مالی بالای رحمتی و شروط این بازیکن، توافقی میان مسئولین باشگاه و رحمتی حاصل نشد.
یکی از اعضای باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با فارس اعلام کرد که شروط رحمتی برای ما امکان پذیر نبود تا آن را جامه عمل بپوشانیم.
* علیرضا حقیقی سنگربان پرسپولیس نیز پس از جلسه صبح امروز در جلسه یک ساعته با استیلی و کاشانی برای عقد قرارداد یک ساله به توافق رسید و سریعا راهی هیئت فوتبال استان تهران شد و دقایقی قبل با عقد قرادادی رسمی به مدت دو سال در تیم فوتبال پرسپولیس ماندنی شد.
-
حلافي از تيم فوتبال پرسپوليس جدا شد
'سعيد حلافي' به همکاري خود با تيم فوتبال پرسپوليس تهران پايان داد.
به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس؛ مهاجم جوان پرسپوليس امروز پنجشنبه نشستي را با حميد استيلي سرمربي و همچنين مسوولان باشگاه پرسپوليس برگزار کرد و در پايان نشست به همکاري خود با اين تيم پايان داد.
حلافي دو سال قبل از تيم فوتبال صنعت نفت آبادان به پرسپوليس آمد؛ اما فرصت چنداني براي بازي کردن به دست نياورد.
اين مهاجم در حالي قرار داد خود را فسخ کرد که هنوز يک فصل ديگر با پرسپوليس قرار داد همکاري داشت.
از زمان معرفي شدن حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس 2 بازيکن به نام هاي مهدي شيري و سعيد حلافي از اين تيم جداشده اند.
-
حقیقی : من پسر پرسپولیسم / قرارداد من با پرسپولیس قلبی است.
پرسپولیس اف سی : علیرضا حقیقی به نوعی فرزند پرسپولیس است، از نونهالان در این تیم بوده و با وجود سن و سال کم تا به امروز در این تیم مانده او با حضور در باشگاه،دو سال دیگر با سرخ پوشان پایتخت قرارداد بست. حقیقی در گفت و گویی به سوالات ما پاسخ گفت.
گویا با پرسپولیس سفید امضاء کردی؟
بله. من با تیمی که از صمیم قلب دوستش دارم و به آن عشق می ورزم، به این تیم و هوادارانش همیشه افتخار می کنم. همانطور که همه می گویند و خودم نیز به این نتیجه رسیده ام، پسر پرسپولیس من هستم و خدا را شکر می کنم دوباره این بستر فراهم شد که من در خدمت پرسپولیس و هوادارانش باشم. انشاء ا… که سال خوب و پر برکتی برای ما و هواداران باشد.
در مورد حضور سید مهدی رحمتی و رقابت با وی چه نظری داری؟
هر بازیکنی رقیب دارد، بدون رقیب نمی شود پیشرفت کرد. من رقابت را واقعا دوست دارم و این را بارها در پرسپولیس ثابت کرده ام. علیرغم سن کم، همیشه با رقبای بزرگی رقابت کرده ام. همه آنها از دروازهبانان ملی و جزو سنگربانان اول و دوم تیم ملی بوده اند و الان نیز هیچ مشکلی ندارم.
اگر رحمتی به پرسپولیس بیاید مشکلی نداری؟
هیچ ترسی از رقابت ندارم. هر کسی می آید، قدمش روی تخم چشم من. پرسپولیس که ارث پدری من نیست، این را همیشه گفته ام و هر کسی که افتخار حضور در این تیم نصیبش شود آماده رقابت هستم و مشکلی در این خصوص ندارم.
برخی بازیکنان برای مطرح کردن خود و تضعیف دیگر بازیکنان، از آمدن به پرسپولیس صحبت می کنند.
این اتفاقات هر ساله رخ می دهد و این یک مسئله طبیعی است اما بی شک همه دوست دارند به این تیم بیایند ولی واقعا کار کردن در پرسپولیس سخت است.
در مورد آقای رحمتی هم باید بگویم که مهدی دوست من است و فراتر از دوست بودن، بنده شاگرد او هستم و حکم استادی را برای من دارد. آمدن او به پرسپولیس را باید به فال نیک بگیرم. اگر افتخار دادد و به پرسپولیس آمد من در خدمت ایشان هستم. با هم رقابت می کنیم، هر کسی در تمرینات و مسابقات خوب بود، بی شک در درون دروازه قرار می گیرد.
آیا مسائل مالی در قرارداد شما تاثیرگذار بود؟
قرارداد من با پرسپولیس قلبی است و مسائل مالی نقشی در بودن من در این تیم ندارد. از آقای کاشانی بپرسید که نهایت صحبت های ما به ۱۵ دقیقه هم نرسید. این موضوع، همه چیز را ثابت می کند. من قراردادم را سفید امضاء کردم. تیمم را دوست دارم. اگر دنبال پول بودم خیلی زودتر از اینها از این تیم جدا می شدم و می رفتم. خیلی از تیم هایی که ارقام نجومی می دادند چون در حد دروازه بان های تیم ملی هستم. پرسپولیس و هواداران را خیلی دوست دارم و آنها را با میلیاردها تومان هم عوض نمی کنم.
-
نورمحمدی : امسال در آسیا نیز مدعی خواهیم بود.
پرسپولیس اف سی : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با اضافه شدن چند بازیکن و حضور کادر فنی جدید، تیم پرسپولیس امسال می تواند در آسیا نیز مدعی باشد.علیرضا نورمحمدی پس از عقد قرارداد یکساله با تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگو با سایت رسمی باشگاه تصریح کرد: بعد از جلسه ای که با آقای کاشانی داشتم قرار شد قراردادی یکساله را به امضاء برسانم که خدا را شکر این اتفاق افتاد. من چند پیشنهاد خوب دیگر از تیم های لیگ برتری داشتم اما همانطور که قبلا هم گفته بودم اولویت اولم پرسپولیس بود و خوشحالم که در تیم محبوبم به میدان می روم.
وی افزود: پرسپولیس امسال می تواند با اضافه شدن چند بازیکن و با توجه به حضور آقای استیلی که تجربه قهرمانی با این تیم را دارد، به یک تیم کامل تبدیل شود. تیمی که بتواند در بازی های لیگ و آسیایی نمایش خوبی از خود نشان دهد و نتایج خوبی بگیرد.
نورمحمدی با اشاره به عملکرد این تیم در فصل گذشته گفت: تیم ما در سال گذشته هم تیم خوبی بود اما تعدد مصدومیت بازیکنان اجازه نداد بتوانیم عملکرد خوبی را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا داشته باشم.
مدافع پرسپولیس در پایان گفت: امیدوارم امسال بتوانیم با مجموعه ای کامل، نتایج سال گذشته را جبران کنیم.
-
آخرین اخبار نقل وانتقالاتی از باشگاه پرسپولیس
پرسپولیس اف سی : به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی، آخرین اخبار مربوط به نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس به شرح زیر است…
* حمید استیلی تلویحاً اشاره کرده که نیازی به سپهر حیدری ندارد.
* سید جلال حسینی که هم اکنون در شمال به سر می برد، فردا با مسوولان سپاهان جلسه خواهد داشت و اگر با این تیم به توافق برسد، قرارداد خود را تمدید خواهد کرد؛ در غیر این صورت باب مذاکره با پرسپولیس را باز می کند.
* مذاکره با کریم انصاری فر فردا از سر گرفته خواهد شد. در صورتی که این مهاجم جوان به پرسپولیس بپیوندد، وحید هاشمیان یا مجتبی زارعی دیگر جایی در این تیم نخواهند داشت.
* لک چیرا و محسن ایران پوریان دو مدافع تیم شاهین مد نظر حمید استیلی هستند، اما باشگاه پرسپولیس ایران پوریان را تایید نکرده و معتقد است که سطح بازی او به درد این تیم نمی خورد.
* مهرداد اولادی مهاجم گلزن ملوان فردا در جلسه ای که با مسوولان پرسپولیس شرکت می کند و اگر به توافق برسد، قرارداد خود را در هیات فوتبال تهران ثبت خواهد کرد.
* محمد مولایی بدنساز سرخپوشان از تیم جدا شده است. او از باشگاه استقلال پیشنهاد دریافت کرده است و روز یکشنبه با علی فتح الله زاده جلسه ای را برگزار می کند.
* سامان آقازمانی هافبک تیم فوتبال امید فردا به باشگاه می رود تا درباره آینده اش در پرسپولیس با استیلی صحبت کند. او هنوز یک سال دیگر قرارداد دارد.