-
قطبي: متاسفم كه حجازي ما را تنها گذاشت؛ او الگوي ورزشيام بود
قطبي: متاسفم كه حجازي ما را تنها گذاشت؛ او الگوي ورزشيام بود
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي ايران و پرسپوليس درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي روز دوشنبه (امروز) پس از اطلاع از خبر درگذشت اسطوره فوتبال ايران در تماس تلفني با حاجباقر، مديربرنامههايش در ايران اظهار داشت: از درگذشت ناصر حجازي بسيار متاسفم و با خانوادهاش ابراز همدردي ميكنم. حجازي اسطوره ورزش ايران و يكي از الگوها و اخلاق ورزشيام در دوران كودكي بود. متاسفم كه او فوت كرد و همه ما را تنها گذاشت. اميدوارم قدر پيشكسوتان را بيشتر بدانيم و تا زماني كه زندهاند برايشان ارج و منزلت قائل شويم.
وي كه اكنون سرمربي تيم شيميزوي ژاپن است، افزود: خودم را در اين مصيبت با خانواده ناصر حجازي شريك ميدانم.
ناصر حجازي كه از حدود دو سال قبل با بيماري سرطان ريه دست به گريبان بود، سرانجام و پس از مبارزه بسيار با آن صبح امروز در سن 62 سالگي در بيمارستان كسري تهران دار فاني را وداع گفت.
-
ناصر حجازي يكي از پرافتخارترين چهرههاي ورزشي كشور بود
ناصر حجازي يكي از پرافتخارترين چهرههاي ورزشي كشور بود
خبرگزاري فارس: رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامي ضمن تسليت به مناسبت درگذشت ناصر حجازي، وي را يكي از پرافتخارترين چهرههاي ورزشي كشور خواند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش گروه مجلس خبرگزاري فارس، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامي درگذشت ناصر حجازي را كه كارشناسان ورزشي او را بهترين دروازبان تاريخ ايران ميدانند، را تسليت گفت.
متن كامل آن به شرح زير است:
بسمالله الرحمن الرحيم
اناالله و انا اليه راجعون
در گذشت مرحوم آقاي ناصر حجازي كه يكي از پرافتخارترين چهرههاي ورزشي كشور بودند، موجب تأسف و تأثر گرديد.
اينجانب ضمن عرض تسليت اين ضايعه به جامعه ورزشي كشور و خانواده محترم آقاي حجازي براي آن مرحوم رحمت و مغفرت و براي بازماندگان صبر و شكيبايي مسألت ميكنم.
-
-
قلعهنويي درگذشت حجازي را تسليت گفت
قلعهنويي درگذشت حجازي را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: كنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار تيمهاي سپاهان و بنياد در مرحله يك هشتم قهرمان ليگ آسيا تحت تاثير درگذشت ناصر حجازي قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، صبح امروز كنفرانس مطبوعاتي مربيان تيمهاي سپاهان و بنيادكار در اصفهان برگزار شد كه موضوع درگذشت ناصر حجازي جو سالن كنفرانس را تحت تاثير قرار داده بود.
امير قلعه نويي سرمربي سپاهان پس از شنيدن خبر درگذشت دروازه بان سابق تيم ملي بسيار متاثر شد و با صداي بغض آلود اين ضايعه را تسليت گفت و اظهار داشت: حجازي يكي از اسطورهها و پيشكسوتان بزرگ فوتبال ايران بود و مطمئنم او انساني است كه هيچ گاه از ياد ايرانيها فراموش نخواهد شد.
وي ادامه داد: غم بزرگي را تحمل خواهيم كرد و خدا او را رحمت كند.
جو كنفرانس به گونهاي بود كه قلعه نويي ساير سؤالات را نيز با صدايي بغض آلود جواب ميداد
-
هواداران در راه منزل حجازي
هواداران در راه منزل حجازي
خبرگزاري فارس: براي كاهش تردد در بيمارستان كسري خانواده حجازي به منزل خود رفتند و از هواداران نيز خواستند به آنجا بروند.
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، دقايقي پس از اعلام خبر درگذشت ناصر حجازي و ناراحتي افراد حاضر در بيمارستان، خانواده و اقوام حجازي كه در كافه ترياي بيمارستان حضور داشتند در مورد مراسم خاكسپاري به صحبت پرداختند.
* اصغر حاجيلو سرپرست تيم اميد و يكي از دوستان نزديك حجازي نيز در بيمارستان حاضر است.
* حال دختر ناصر حجازي بسيار بد است و گريه او تمامي ندارد.
* ماموران نيروي انتظامي براي كاهش ترافيك خيابان الوند ماشين هايي كه در وسط خيابان پارك بود را با جرثقيل جابجا مي كردند.
* پرويز مظلومي سرمربي استقلال نيز در بيمارستان حضور پيدا و گريه كرد.
* هواداران حجازي با گفتن " آتيلا تسليت تسليت " وي را تسلي دادند.
* به مردم گفته شد اگر مي خواهند همراه خانواده حجازي باشند به منزل او بروند و بيمارستان را خلوت كنند.
-
فدراسيون فوتبال درگذشت حجازي را تسليت گفت
فدراسيون فوتبال درگذشت حجازي را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال ايران درگذشت ناصر حجازي را به اهالي جامعه فوتبال تسليت گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، سايت فدراسيون فوتبال نوشت:
"متأسفانه صبح امروز ناصر حجازي پيشكسوت استقلال و تيم ملي و دروازهبان تاريخي فوتبال ايران در بيمارستان كسري تهران دار فاني را وداع گفت. او كه 15 ماه بود با بيماري مهلك سرطان ريه ميجنگيد از روز جمعه در حين تماشاي ديدار تيمهاي استقلال و پاس همدان حالش رو به وخامت گذاشت و امروز صبح در سن 62سالگي جان به جانآفرين تسليم كرد.
فدراسيون فوتبال با تسليت درگذشت ناصر حجازي، اسطوره فوتبال ايران به خانواده آن مرحوم، باشگاه استقلال، جامعه فوتبال، براي اين عزيز درگذشته مغفرت و علو درجات را آرزومند است ".
-
"ناصر بلند شو ما اين خبر را باور نداريم "
"ناصر بلند شو ما اين خبر را باور نداريم "
خبرگزاري فارس: شماري از هواداران در حالي كه مرگ حجازي را باور نداشتند در محوطه بيمارستان كسري مشغول عزاداري شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران ناصر حجازي كه مرگ اسطوره دروازه باني ايران را باور نداشتند با صداي بلند فرياد ميزدند: "ناصر بلند شو ما اين خبر را باور نداريم. "
آنها همچنين با سينهزني به عزاداري پرداختند.
* آتيلا حجازي كه حال بسيار بدي داشت بعد از دقايقي به ميان جمعيت آمد. او مدام مي گفت: من باور نمي كنم.
* در خيابان الوند كه بيمارستان كسري در آن واقع شده به شدت ترافيك ايجاد شده و چند ماشين نيروي انتظامي براي باز كردن راه در اين خيابان مستقر شده است.
* با شنيدن خبر درگذشت حجازي شمار زيادي از اهالي فوتبال در بيمارستان حضور پيدا كردند كه از جمله مي توان به كمالوند اشاره كرد.
-
آتيلا حجازي: پدرم هر حرفي ميزد براي مردم بود
آتيلا حجازي: پدرم هر حرفي ميزد براي مردم بود
خبرگزاري فارس: فرزند ناصر حجازي گفت: پدرم هر حرفي ميزد براي مردم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، آتيلا حجازي كه از درگذشت پدرش به شدت متاثر بود، به ميان مردم آمد و گفت: از تمام نفراتي كه در اين مكان حضور دارند، تشكر مي كنم. ناصرخان عاشق همه طرفدارانش بود.
پسر ناصر حجازي درحالي كه گريه مي كرد ادامه داد: او هميشه هر حرفي مي زد براي مردم بود. دوست دارم همه دوستدارانش در تشييع پيكر او باشند.
آتيلا ديگر نتوانست به صحبت هايش ادامه دهد.
در بين جمعيت عابدزاده هم حضور داشت و گريه مي كرد.
-
دايي: زبانم نميچرخد چيزي بگويم؛ ناصرخان به گردنم حق زيادي داشت
دايي: زبانم نميچرخد چيزي بگويم؛ ناصرخان به گردنم حق زيادي داشت
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: حجازي حق زيادي به گردن من دارد و نميدانم چه حرفي بايد درباره درگذشت او به زبان بياورم.
علي دايي كه پس از تماس تلفني خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس متوجه درگذشت ناصر حجازي شده بود با صدايي بغض كرده و در حالي كه گريه ميكرد گفت: به خدا نميدانم چه بگويم و زبانم نميچرخد كه حرف بزنم. ناصر خان گردن من زياد حق داشت و هيچ وقت ياد و خاطره او را فراموش نميكنم.
وي افزود: به تمام مردم ايران كه ناصر حجازي را دوست داشتند تسليت ميگويم. اين غم بزرگي براي فوتبال ما است كه قبول كردنش سخت است. به خانواده او نيز تسليت عرض ميكنم. حجازي يك اسطوره بود كه در فوتبال ما كمتر از اين گونه افراد پيدا ميشود.
علي دايي پس از صحبت با خبرنگار فارس راهي بيمارستان شد.
-
مهاجراني: نميتوانم حرف بزنم
مهاجراني: نميتوانم حرف بزنم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي پس از درگذشت ناصر حجازي گفت: بسيار متاثرم و نميتوانم صحبت كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حشمت مهاجراني كه با شنيدن درگذشت ناصر حجازي در بيمارستان كسري حضور پيدا كرده بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با شنيدن اين خبر به شدت ناراحت و متاثر شدم. من با ناصر زندگي كردم. او يكي از مفاخر فوتبال ايران است.
وي كه گريه مي كرد ادامه داد: من بيش از اين قادر به حرف زدن نيستم و اندوه زيادي دارم.
-
غم و اندوه در بيمارستان كسري؛ همه گريه ميكنند
غم و اندوه در بيمارستان كسري؛ همه گريه ميكنند
خبرگزاري فارس: هواداران ناصر حجازي در محوطه بيمارستان كسري با شنيدن خبر درگذشت او به شدت گريه ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، حدود 400 نفر در محوطه بيمارستان كسري حضور دارند كه با شنيدن خبر درگذشت ناصر حجازي به شدت گريه كردند.
ازدحام جمعيت از سوي نيروي انتظامي به شدت كنترل مي شود تا كسي نتواند به طبقه اي كه حجازي در آن بستري بود راه پيدا كند.
در بين جمعيت گريه هاي مدير سايت شخصي حجازي بيش از همه به چشم مي آمد.
-
پروين: وقتي دعاهاي مردم را ديدم به خودم باليدم
پروين: وقتي دعاهاي مردم را ديدم به خودم باليدم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با حضور در بيمارستان كسري و با مشاهده مردم دعاگو براي سلامتي حجازي، به خود باليدم.
علي پروين در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين وضعيت ناصر حجازي پس از ديدار با وي اظهار داشت: روز گذشته شنيدم كه ناصر حجازي وضعيت اصلاً خوبي ندارد خيلي سريع خودم را به بيمارستان كسري رساندم. وقتي از ماشين پياده شدم مردمي را ديدم كه با در دست داشتن كتابهاي دعا رو به خدا در حال راز و نياز هستند و براي سلامتي حجازي دعا ميكنند، در آن شرايط روحيه ام دگرگون شدو به خود و تمام پيشكسوتان ايران باليدم و از خداي خودم تشكر كردم كه چنين مردم قدرشناسي داريم.
پروين افزود: صحنههايي را ديدم كه وصف آن بسيار سخت بود. شك نكنيد حجازي به شما مردم با معرفت و جوانمرد افتخار ميكند. اصلا تمام اسطورههاي ما و پيشكسوتان به شما مردم افتخار ميكنند كه اين طور عاشق افرادي هستيد كه يك روز براي فوتبال ما زحمت كشيدهاند.
وي ادامه داد: به همين دليل اصلا دوست نداشتم وارد بيمارستان كسري شوم و فقط ميخواستم كنار مردم براي سلامتي ناصر حجازي دست به دعا شوم. باور كنيد چند ساعتي را در كنار گوشهاي در حال خودم بودم اما دلم طاقت نياورد و براي ديدن حجازي به بيمارستان رفتم. من فقط بعد از اين ديدار ميتوانم به نوبه خودم از همه مردم ايران بخواهم كه براي ناصر حجازي دست به دعا شوند.
پروين خاطرنشان كرد: به خدا حجازي به گردن فوتبال حق دارد، ديدن او در تخت بيمارستان بسيار سخت است. خيلي دوست داشتم قبل از اينكه وارد اتاق شوم از اين كار خود خوداري كنم و بيرون اتاق بنشينم و خود ناصرخان از اتاق بيرون بيايد و او را صحيح و سالم ببينم.
-
حجازي در نبردي نابرابر مغلوب مرگ شد
حجازي در نبردي نابرابر مغلوب مرگ شد
خبرگزاري فارس: باشگاه داماش ايرانيان درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، سايت باشگاه داماش ايرانيان با اشاره به درگذشت ناصر حجازي نوشت:
"ناصر حجازي اسطوره فوتبال ايران كه با شدت گرفتن بيماري اش در بيمارستان كسري تهران بستري شده بود، صبح امروز و در سن 62 سالگي به ديار باقي شتافت.
حجازي كه هيچگاه در مقابل ناملايمات زندگي و حرفهاش سر خم نكرد و همواره به عنوان يك قهرمان واقعي در كنار مردمش بود، از ماهها پيش به دليل بيماري ريوي بارها راهي بيمارستان شد و هربار توانست با روحيه اي خوب با بيماري سرطان دست و پنجه نرم كند، اما اينبار مرگ سريعتر از واكنشهاي دروازه بان تاريخي ايران بود و توانست وي را در نبردي نابرابر مغلوب كند.
باشگاه ورزشي داماش ايرانيان اين ضايعه را به جامعه ورزش ايران تسليت ميگويد. "
-
كيروش: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است
كيروش: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي ايران با اشاره به درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است.
به گزارش خبرگزاري فارس، كارلوس كيروش پيش از تمرين تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است. درگذشت يكي از بزرگترين بازيكنان فوتبال ايران را تسليت ميگويم. به دليل درگذشت حجازي تمرين را با يك دقيقه سكوت آغاز كرديم.
وي در ادامه در خصوص سن بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي اظهار داشت: همين موضوع كه انتقاد در خصوص ليست تيم ملي وجود دارد يعني شرايط تيم ملي براي مردم و رسانهها مهم است.
كيروش ادامه داد: برخيها انتقاد ميكنند چون علت دعوت بازيكنان را نميدانند و من وظيفه خود ميدانم كه علت دعوت برخي از بازيكنان را به آنها اعلام كنم. هدف از برگزاري اردويهاي فعلي تيم ملي، شناخت بيشتر من از بازيكنان است تا در اردوهاي بعدي از وجود آنها استفاده كنم.
سرمربي تيم ملي خاطرنشان كرد: 12 بازيكن دعوت شده به اردوي تيم ملي بين 21 تا 22 سال سن دارند. برخي از آنها در تيم اميد و زير نظر منصوريان كار ميكنند و نميتوانيم همزمان از وجود آنها در دو تيم استفاده كنم. از 28 بازيكن دعوت شده تنها 4 بازيكن بالاي 30 سال سن دارند.
به گزارش فارس كيروش افزود: افرادي كه دعوت شدهاند شايستگي داشتند و فرصت دارند تا تواناييهاي خود را نشان دهند. اين بازيكنان را دعوت كردم تا هم من از آنها و هم آنها از من شناخت پيدا كنند. بازيكنان تيمهاي اوساسونا، پرسپوليس، سپاهان و فولاد خوزستان را دعوت نكردهايم و قطعاً در اردوهاي آينده بازيكنان اين چند تيم را هم دعوت ميكنم.
وي عنوان كرد: اردوهاي تيم ملي در ايران 3 مرحله خواهد داشت و پس از آن اسامي نهايي اعلام ميشود. اين 3 مرحله فرصت خوبي است تا به شناخت كامل برسم.
سرمربي تيم ملي در رابطه نتايج تيم ملي در ديدارهاي دوستانه تصريح كرد: در شرايط كنوني به دنبال آناليز هستم تا بهترينها را دعوت كنم. تمام بازيكناني كه در تيمهاي بزرگسالان و اميد فعاليت ميكنند به دنبال آينده خوب براي تيم ملي هستند. من بازيكنان را بر اساس سن و سال دعوت نميكنم و تنها ملاكم براي دعوت بازيكنان ميزان شايستگي آنها است. در حال حاضر شرايط خوب است و هيچ مشكلي وجود ندارد.
-
آخرين پرواز عقاب فرود نداشت
آخرين پرواز عقاب فرود نداشت
خبرگزاري فارس: ناصرخان، اين بار هم پرواز كردي اما پرواز آخرت فرود نداشت؛ چرا وقتي اين بار به بالا پريدي، همان جا ماندي؟
به گزارش خبرگزاري فارس، خبر كوتاه اما تلخ و گزنده بود؛ اسطوره فوتبال سرطان دارد. شايد اين اولين خبري بود كه همه دوست داشتند زود تكذيب شود و شايعه باشد اما متاسفانه واقعيت داشت.
دروازهبان اسطورهاي فوتبال ايران و آسيا اسير چنگال زشت و كريه سرطان شده بود.
شمارش معكوس زندگي براي حجازي دومين دروازهبان قرن آسيا آغاز شد. سرآلكس فرگوسن مربي پرافتخار منچستر يونايتد به احترام حجازي كلاه از سر برداشت و زماني كه شنيد او بيمار است دست به قلم شد و در نامهاي كوتاه براي اسطوره دروازهباني فوتبال ايران نوشت: "همه منچستريها برايت دعا ميكنند ".
علاقه حجازي به منچستر يونايتد غير قابل انكار است چرا كه زماني از همين باشگاه پيشنهاد خوبي داشت اما او آنطور كه خودش در خاطراتش ميگويد به عشق مردم و ايران قيد اين پيشنهاد رويايي را زد و در دوران طلايي فوتبالش كشور را ترك نكرد.
حجازي اسطوره بود نه براي اينكه فقط دروازهباني بيهمتا بود؛ او مردمي بود و مردم را دوست داشت طوري كه جمشيد مشايخي پير و استاد سينماي ايران او را تختي فوتبال ناميد. حجازي از نسل فوتباليستهاي عاشق بود، نسل محراب شاهرخي، پرويز دهداريها و . . . آنهايي كه نه به عشق پول و شهرت كه به عشق فوتبال وارد زمين سبز چمن شده بودند.
حجازي قرار بود بسكتباليست شود و به تيم ملي جوانان بسكتبال هم دعوت شد اما يك اتفاق او را به ميدان سبز فوتبال كشاند. بسكتباليستي كه فوتبال، تفريحش بود روزي براي تماشاي مسابقات فوتبال مدارس رفت و مصدوميت دروازهبان مدرسه باعث شد او براي اولين مرتبه تجربه حضور در ميدان جدي فوتبال را پيدا كند. اين مسابقه سرآغاز حضور جدي او در ميدان فوتبال بود.
حجازي پس از آن تا قله افتخارات فوتبال پيش رفت و محبوب مردم و فوتبالدوستان شد. او هم مثل هر آدمي ديگر اشتباهاتي داشت اما اشتباهات اسطورهها هم دوست داشتني است. بزرگي در فوتبال ميگويد: "مردم وقتي يك فوتباليست را دوست داشته باشند اشتباهاتش را ميبخشند و فراموش ميكنند ".
حجازي در عرصه مربيگري هم موفق عمل كرد. مربيگرياش را در يك تيم گمنام و در كشوري كه فوتبال قابل اعتنايي نداشت آغاز كرد؛ او سرمربي تيم محمدان بنگلادش بود و توانست با اين تيم پرسپوليس را شكست دهد و نام خود را در تاريخ فوتبال بنگلادش جاودانه كند.
او سپس به استقلال آمد و توانست اين تيم را تا فينال جام باشگاههاي آسيا برساند و در نهايت با استقلال نايب قهرمان آسيا شود.
بر سرصفحه سايتش كه در حين بيماري راه اندازياش كرد اين جملات با خط خود ناصر حجازي خودنمايي ميكند:
"سپاس ايزد بيهمتايي كه با مشعل فروزان ايمان به او و عشق خويش به سرزمين پارس مرا مورد لطف هموطنانم قرار داد ".
حجازي سالها درون دروازه تيم ملي ايران و استقلال درخشيد و بارها با پروازهايش نگاه ها را به خود خيره كرد و مرد اسطوره اي لقب گرفت، اما پرواز ناصر خان در روز دوم خرداد ديگر فرودي نداشت و سنگربان نامآشناي فوتبال ايران در بيمارستان كسري براي هميشه پرواز كرد و فقط خاطراتش را جا گذاشت و رفت.
نگاهي به زندگي شخصي و افتخارات و كارنامه ورزشي او مياندازيم:
*زندگي شخصي؛ يك خانواده كاملا ورزشي
پدرش متولد تبريز بود و آژانس املاك داشت. وي با چهار خواهر و يك برادر در خانوادهاي هشت نفري زندگي ميكرد. ناصر دوره دبستان را در مدرسه هخامنش و دوره دبيرستان را در مدارس سعادت، سينا، سهند و شرق طي كرد.
در سال 1350 وارد مدرسه عالي ترجمه شد و در سال 1356 ليسانس خود را دريافت كرد. حجازي داراي دو فرزند به نام هاي آتيلا و آتوسا بود كه هر دو از بازيكنان فوتبال بودهاند. آتيلا سابقه بازي در تيم استقلال تهران را دارد. وي داراي يك دختر به نام جانان است. آتوسا نيز بهترين گلزن فوتسال زنان ايران بود و همسر وي سعيد رمضاني نيز بازيكن فوتبال است كه در حال حاضر براي تيم فولاد خوزستان بازي مي كند. فرزند آنها امير ارسلان نام دارد.
*دوران مربيگري
اولين تجربه مربيگري حجازي در محمدان بنگلادش بود. نقطه اوج اين باشگاه در سال 1367 با پيروزي بر پرسپوليس و صعود به يك چهارم نهايي جام باشگاههاي آسيا رقم خورد. حجازي در سال 1375 سرمربيگري استقلال را پذيرفت و در زماني كمتر از سه سال، موفق شد اين تيم را به مقام نايب قهرماني جام باشگاههاي آسيا، قهرماني و نايب قهرماني ليگ ايران برساند.
در اين دوران حجازي توانست تيم استقلال را بعد از شكست يك بر صفر در تاريخ بيست و پنجم تير ماه 1376مقابل تيمي از كشور آذربايجان در مسابقات جام خزر، در سي و دو ديدار متوالي داخلي و خارجي بدون شكست هدايت كند. اولين شكست استقلال بعد از سي و دو ديدار متوالي بدون باخت، مقابل تيم فولاد خوزستان در تاريخ 4 مرداد 1377از سري مسابقات ليگ كشور ودر حالي كه قهرماني استقلال از چند هفته مانده به پايان مسابقات مشخص شده بود، اتفاق افتاد.
حجازي بعد از قهرماني استقلال در جام باشگاه هاي ايران در تاريخ دوم شهريور 1377 (ماه جولاي )از سوي كنفدراسيون آسيا AFC به عنوان مربي برتر ماه اين قاره انتخاب شد.در بيانيه AFC آمده بود: حجازي توانسته است هم به عنوان مربي و هم بازيكن استقلال را به مقام قهرماني ليگ باشگاه هاي ايران برساند.
وي در ايران هدايت تيم هاي بانك تجارت تهران، شهرداري كرمان، سپاهان اصفهان، ماشين سازي تبريز، ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت، استقلال اهواز و نساجي قائمشهر را نيز عهده دار بود.
حجازي در سال 1386 مجدداً هدايت استقلال تهران را پذيرفت اما به دليل عدم حمايت هيات مديره وقت و دخالت در كار وي، قبل از اتمام نيم فصل از سرمربيگري استقلال كناره گيري كرد تا به عنوان مدير فني نظاره گر عملكرد استقلال باشد. استقلال در همان سال با تيمي كه حجازي ساخته بود و تا صعود به مرحله نيمه نهايي وي را در كنار خود ميديد توانست مقام قهرماني جام حذفي كشور را بدست آورد.
ناصر حجازي در سال 1387 با پيشنهاد ابومسلم مواجه شد و با وجود نظارت بر عملكرد اين تيم در چند بازي، بدليل مشكلات مالي پيشنهاد و هدايت اين تيم را نپذيرفت. وي در سال 1388(2009) به سمت مديرفني تيم فوتبال دي استرادا اسلواكي منصوب شد و توانست اين تيم را راهي مرحله نيمه نهايي جام حذفي كشور اسلواكي كند اما به دليل مبتلا شدن به بيماري سرطان ريه، نتوانست هدايت دي استرادا در اين مرحله از مسابقات را عهده دار باشد.
وي به عنوان رئيس كميته فني باشگاه استقلال فعاليت ميكرد و در باشگاه گسترش فولاد تبريز نيز با سمت نماينده تام الاختيار مالك باشگاه به اين تيم مشاوره ميداد.
*افتخارات ناصر حجازي
در سمت بازيكن باشگاهي:
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1348 )
قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1348 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1349 )
نايب قهرماني جام حذفي تهران- تيم تاج ( 1349 )
قهرماني باشگاههاي ايران- تيم تاج ( 1349 )
قهرماني جام باشگاههاي آسيا- تيم تاج ( 1349 )
قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1349 )
مقام سوم جام باشگاههاي آسيا- تيم تاج ( 1350 )
قهرماني جام چهار جانبه فوتبال تهران - تيم تاج( 1350 )
مقام سوم جام باشگاههاي ايران- تيم تاج ( 1350 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1350 )
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم تاج ( 1351 )
قهرماني جام دوستي- تيم تاج ( 1351 )
نايب قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1351 )
قهرماني جام اتحاد- تيم تاج ( 1352 )
نايب قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1352 )
نايب قهرمان جام علم- تيم تاج ( 1352 )
قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1353 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم استقلال( 1361 )
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم استقلال( 1362 )
قهرماني جام باشگاههاي تهران- تيم استقلال( 1364 )
*در سمت بازيكن ملي:
حضور در بازهاي المپيك مونيخ 1972 ( 1350 )
قهرماني جام ملتهاي آسيا 1972 ( 1350 )
قهرماني در مسابقات جام ايران ( 1351 )
قهرماني بازيهاي آسيايي 1974 ( 1352 )
قهرماني جام ملتهاي آسيا 1976 ( 1354 )
كسب سهميه حضور در بازيهاي المپيك 1976 ( 1354 )
حضور در جام جهاني 1978 آرژانتين ( 1356 )
مقام سومي جام ملتهاي آسيا 1980 ( 1358 )
*در سمت سرمربي:
نايب قهرماني جام باشگاههاي تهران - تيم استقلال (1361)
صعود به جمع 8 تيم برتر آسيا - تيم محمدان بنگلادش
مقام چهارم جام در جام باشگاههاي آسيا - تيم استقلال( 1375 )
قهرماني جام خزر- تيم استقلال ( 1376 )
نايب قهرماني جام دوستي امارات - تيم استقلال ( 1376 )
قهرماني جام پرچم تركمنستان- تيم استقلال ( 1376 )
قهرماني جام چهار جانبه كيش - تيم استقلال (1376)
قهرماني جام آزادگان- تيم استقلال ( 1376 )
نايب قهرماني جام باشگاههاي آسيا1999 - تيم استقلال(1377)
نايب قهرماني جام آزادگان - تيم استقلال(1377)
صعود به مرحله نيمه نهايي جام حذفي كشور اسلواكي - تيم دي استرادااسلواكي 2009 (1388)
-
آن مرد رفت، همه جا بوي غم گرفت
آن مرد رفت، همه جا بوي غم گرفت
خبرگزاري فارس: در و ديوار شهر بوي غم ميدهد، بوي ناراحتي، بوي فراق، بوي دوري از مردي كه حالا ديگر بينمان نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، نوشتن از رفتن اسطوره كار آساني نيست. گويي همه مي دانستند خبرهايي هست و امروز هم مثل ديروز در محوطه بيمارستان كسري حاضر شدند.
ساعت 9:30 صبح است. از ميدان آرژانتين تا بيمارستان الوند از چهره هاي غمگين مي شد فهميد كه روز خوبي در پيش نيست. حتي راننده هاي تاكسي خيابان الوند هم شور هميشگي را ندارند و انگار نمي خواهند امروز كاسبي كنند و ترجيح مي دهند مقابل درب بيمارستان بايستند.
كسي نمي خواهد بپذيرد كه پزشكان از اسطوره فوتبال ايران قطع اميد كرده اند و بايد تا دقايقي ديگر خبر درگذشت او اعلام شود.
ساعت 10 دقيقه به 11 است. همسر ناصر حجازي كه اين روزها اندوه و غم را مي توان از چشمانش خواند به ناگاه مي دود. استرس و نگراني به اوج مي رسد و هواداران حجازي چشم به همسر او دارند كه چه اتفاقي افتاده است. به ناگاه اصغر حاجيلو از طبقه اي كه حجازي در آن بستري است، به ميان جميعت مي آيد. سوال ها از يار قديمي ناصرخان مشترك است.
حاجيلو كه ديگر شانه هايش تاب تحمل اين غم را ندارد با لحن هميشگي خود مي گويد " عزيزان من ناصر خان، خوبه خوب شد. " همين جمله كافي بود تا مقابل بيمارستان كسري بلوايي برپا شود. هيچ كس باور نمي كند. يكي مي گويد " ناصرخان اين قرار ما نبود " يكي ديگر مي گويد " نه باور نداريم " و به يكباره جمعيت 500 نفره شعار دادند " مي خواهيم فوتبال نباشه اگه ناصر نباشه. "
هنوز 10 دقيقه از اعلام اين خبر نگذشته كه خيابان الوند با ترافيك سنگيني روبرو و بسته شد. ديگر جايي براي سوزن انداختن نيست. كسي نيست كه با شنيدن اين خبر تلخ گريه نكند.
اهالي فوتبال يكي يكي پيدا مي شوند. يكي از چهره ها حشمت مهاجراني است. اشك هاي سرمربي اسبق تيم ملي همه را تحت تاثير قرار مي دهد. احمدرضا عابدزاده هم سرش پايين است و ياد روزهايي مي افتد كه در همين بيمارستان كسري هوادارانش براي شفاي او دست به دعا برداشتند. چشم هايش خيس شده و زير لب مي گويد " خدايا چه شد؟ "
آتيلا حجازي فرزند ارشد ناصر پايين آمد. ناي صحبت نداشت. سرش پايين بود و مي گفت: "پدرم رفت. " سعيد رمضاني داماد حجازي نيز به همين ترتيب اما بيش از همه چهره همسر حجازي جلب توجه مي كند. او تاب تحمل اشك هاي آتيلا را ندارد. او هم گريه مي كند و اندوهش را با چشماني اشك بار نشان مي دهد.
پرسنل بيمارستان كسري بهت زده بودند. آنها در اين چند روز صحنه هايي ديدند كه كمتر تجربه كرده اند. آنها متعجبند، متعجب از اين همه محبوبيت. يكي از آنها مي گويد " فوتبال اين همه محبوبيت مي آورد؟ " هوادار حجازي پاسخ او را داد: " مردانگي محبوبيت ميآورد. ناصر خان مرد بود " و اشك از چشمان پرستار بيمارستان سرازير مي شود.
اينجا غوغايي بر پا است. پرچم استقلال مقابل درب بيمارستان باز شد. مرد و زن و پير و جوان براي ناصر حجازي اشك مي ريزند.
هيچكس باور نمي كند. اين جمله اي است كه از دل همه بيرون مي آيد. اسطوره ديگر در كنار ما نيست.
در ميان هواداراني كه به محوطه بيمارستان كسري خود را رسانده اند، يك نفر كه خوزستاني است بيش از سايرين جلب توجه مي كند. او فرياد مي زند " ناصرخان بلند شو، اين همه راه با اتوبوس آمده ام تا تو را ببينم. به من نگوييد كه او رفت. چون خسته راه هستم " اما او متقاعد نمي شود.سپس چهار زانو روي زمين مي نشيند. سرش پايين است و انگار دنيا بر سر او خراب شده است. مردي كه تازه از سفر آمده ديگر تاب بلند شدن ندارد چون ديگر حجازي را نمي بيند.
كسي نيست كه مقابل بيمارستان كسري اشك نريزد. اينجا شلوغ است.
... يك ساعت گذشت. مقابل منزل حجازي هستيم. بوستان اركيده حتي از شلوغ ترين روزهاي تابستان هم پر جمعيت تر است. مقابل خانه حجازي تبديل به پارك عزاداران شده، پاركي كه حجازي در آن قدم مي زد تا با اين بيماري مبارزه كند. همسايه ها باور نمي كنند. آنها ديگر مرد پر افتخار فوتبالشان را نمي بينند.
هوادار خوزستاني هم سر رسيد " ناصر خان آمدم تا شايد من را ببيني اما نشد " و همچنان گريه مي كند.
خيابان پاسداران و تمامي خيابان هاي ميدان شهيد هروي مملو از جمعيت است.
عكس بزرگي كه مقابل بيمارستان بود به منزلش منتقل شد. حجازي رفت و بيمارستان كسري غرق در سكوت شد.
فريادهاي " حجازي كاپلو " تمامي ندارد.
خبر مي رسد كه مراسم خاكسپاري روز چهارشنبه است.
همه جا بوي غم گرفته است... عقاب پريد...
-
من ناصر خانمو میخوام
باورم نمیشه ناصرخان از بینمون رفته باشه اشک هم تسکینم نمیده
فقط میتونم بگم حیف و صد حیف ما و این جو حاکم لیاقت حجازی و امثال حجازی رو نداشتیم این جا برای ناصر خان قفس بود عقابمون پر گرفت و آزاد شد ما موندیم و غم غربت و جای خالی ناصر خان
خیلی دلم گرفته
من ناصر خانمو میخوام
-
تسلیت می گم به دوستارانش و خانواده اش.:gerye:
-
براي شادي روح ناصر خان صلوات ...
-
پيام احمدی نژاد درپی درگذشت ناصر حجازی
پيام احمدی نژاد درپی درگذشت ناصر حجازی
رييس جمهوري در پيامي درگذشت 'ناصر حجازي' دروازهبان تاريخي ، با غيرت و جسور ايران را تسليت گفت.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، متن كامل پيام 'محمود احمدي نژاد' بدين شرح است:
انالله وانااليه راجعون
خبر غم انگيز درگذشت شادروان ناصر حجازي دروازه بان تاريخي، با غيرت و جسور فوتبال ايران موجب تأثر و تألم گرديد.
آن مرحوم اسطوره فوتبال ايران و از مردان نيك نام و خوش اخلاق ورزش كشور بود كه خدمات ماندگاري براي ورزش ملي انجام داد و بي ترديد در قلب ملت ايران جاودانه خواهد ماند.
اينجانب ضمن تسليت درگذشت مرحوم ناصر حجازي، از درگاه خداوند منان براي آن فقيد سعيد، رضوان و رحمت الهي و براي خانواده داغدار ايشان صبر جميل و اجر جزيل مسئلت مي نمايم.
-
سیدحسن خمینی نماز حجازی را می خواند
سیدحسن خمینی نماز حجازی را می خواند
به گزارس خبر آنلاین نوه امام(ره)که شب گذشته با آتیلا حجازی تلفنی حرف زده و حال ناصر خان را از او جویا شده بود،نماز حجازی را می خواند.
سید حسن خمینی در روزهایی که حجازی در بستر بیماری افتاده بود،با او ابراز همدردی کرده و حتی یک بار به منزل او رفته بود.
پیکر مرحوم ناصر حجازی روز چهارشنبه ازمقابل ورزشگاه آزادی به سمت بهشت زهرا تشییع می شود.
-
روحش شاد و يادش گرامي باد.
-
دوستداران ناصر حجازی میتوانند با رفتن به آدرس زیر نام خود را در نامه ای درج کنند که برای حمایت از ناصرخان به باشگاه منچستریونایتد ارسال خواهد شد !!!!!!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
روحش شاد
و
یادش گرامی باد
-
روحش شاد و یادش گرامی باد.وقتی فهمیدم گریه افتادم.
-
ناصر خان حجازی در گذشت (عقاب برای همیشه پر کشید)
crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
-
باقری : مردم ثابت کردند که امثال حجازیها زندهاند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پرسپولیس اف سی : کریم باقری که در ورزشگاه آزادی حضور دارد اظهار داشت: نمیدانم چرا تا زمانی که اسطورهها و پیشسکوتان زنده هستند به فکرشان نیستیم؟
وی ادامه داد: حمایت و حضور گسترده مردم نشان میدهد که امثال حجازیها زنده هستند. حجازی مرد بسیار بزرگی است و حرف زدن در مورد حجازی کار بسیار سختی است. عزاداری مردم ایران و حضور در این مراسم نشان داد که امثال حجازیها زنده هستند و هرگز نام آنها از یاد مردم پاک نخواهد شد.
-
دایی : حجازی همیشه زنده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علی دایی در خصوص شرکت در مراسم تشییع پیکر ناصر حجازی عنوان کرد: چه کسی میگوید ناصر خان از بین ما رفته است؟ او در دل تک تک هواداران حاضر است و بر تمام ما حق دارد.
وی ادامه داد: به خدا ناصرخان زحمت زیادی برای فوتبال ایران کشیده و بر تک تک افراد حق دارد. برای خداحافظی با او به این مراسم نیامدهام زیرا ناصر خان همیشه زنده است و در کنار ما است.
دایی گفت: از مردانگی او و خصوصیات دیگر حجازی هر چقدر بگوییم کم است. من کاری به مسائل فنی ندارم. ببینید که چقدر در دل مردم جای دارد. این مهم است.
دایی در حالی که گریه می کرد، گفت: حجازی مربی من بود و خیلی چیزها از او یاد گرفتم. او خصوصیاتی داشت که مسائل فنی در آن گم است.
-
آخرین وداع با اسطوره / حضور همسر حجازی روی نیمکت مربیگری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بازیکنان استقلال از جمله وحید طالب لو و مهدی امیرآبادی به شدت گریه می کنند. کادرفنی استقلال نیز در حال تشییع پیکر حجازی هستند. یورگن گده که این همه محبوبیت را تا به حال ندیده بود با تعجب این مراسم را دنبال می کرد.
* علی دایی، کریم باقری، بهرام افشارزاده، مهدی رحمتی، نامجو مطلق، حمید رمضانی، مراغه چیان، کربکندی، محمد نوازی، فرامرز ظلی، همایون بهزادی، جلالی، طالبی، عبدالرحمن شاه حسینی، کنگانی، حسن روشن، علی امیری، محمد نبی، منصور پورحیدری از جمله افراد حاضر در ورزشگاه هستند.
* یکی از فواره هایی که چمن را آب می دهد خراب شده بود و همین موضوع باعث خیس شدن مردم شد.
* شعار “خداحافظ ناصر خان حجازی ” و ” حجازی بلند شو، ایرانی بی قراره ” سر داده می شود.
* حدود ۱۵ هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند و سینه زنی می کنند.
* شعار “حجازی کاپلو ” از زبان مردم نمی افتد.
* همسر ناصر حجازی قبل از شروع مراسم به طور ناخودآگاه روی نیمکت مربیگری نشست و هواداران در همین زمان شعار “حاجی یادت باشه، آتیلا باید باشه ” را سر دادند.
* عکس های ناصر حجازی همچنان بین مردم پخش می شود. غلامحسین مظلومی نیز که در بین جمعیت حضور دارد با گریه در حال تشییع پیکر حجازی است.
-
آخرین وداع با اسطوره / آخرین دور افتخار حجازی در آزادی
در مراسم خاکسپاری ناصر حجازی چهره های سرشناسی حضور دارند. بیژن کوشکی، علیرضا حقیقی، دکتر زادمهر، شهسواری مدیرعامل اسبق پیکان، میلاد میداودی، عادل فردوسی پور، فریده شجاعی وحسین ترابپور نیز حضور دارند.
* پیکر ناصر حجازی به وسط چمن آزادی انتقال پیدا کرد. پیکر وی را ابتدا مقابل دروازه نگه داشتند و مثل روزهایی که درون دروازه بود او را تشویق کردند. این صحنه باعث شد اکثر افراد حاضر در ورزشگاه گریه کنند. حجازی آخرین دور افتخارش را در ورزشگاه آزادی زد.
* بعد از دقایقی از آغاز مراسم، علی پروین نیز وارد ورزشگاه شد.
* اکثر گزارشگران تلویزیونی در این مراسم حضور دارند.
* مردم شعار ” روی قلب من نوشته حجازی سلطانه عشقه ” را سر دادند.
-
آخرين پرواز عقاب؛
اظهار نظر مسوولان ورزش و فوتبال درباره ناصر حجازي
تهران - اهالي ورزش و فوتبال كشور كه در مراسم تشييع پيكر ناصر حجازي حضور پيدا كرده اند درباره اسطوره فوتبال ايران اظهار نظر كردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش روز چهارشنبه ايرنا؛ در اين خصوص اهالي ورزش و فوتبال كشور در خصوص ناصر حجاري به اظهار نظر پرداخته و او را از لحاظ فني و اخلاقي الگوي مناسبي براي ورزشكاران دانستند.
** سعيدلو: بايد به پيشكسوتان بهاي بيشتري داد
رييس سازمان تربيت بدني گفت: بايد از اين پس به پيشكسوتان ورزشي خود بهاي بيشتري بدهيم.
علي سعيدلو در مراسم تشييع پيكر ناصر حجازي افزود: حجازي زحمات زيادي براي فوتبال ايران متحمل شد كه در اين راستا بايد تقدير ويژه اي از خانواده وي بشود.
وي افزود: مي بايست توجه به بزرگان فوتبال و ورزش بيشتر شود تا در راه رسيدن به برنامه هاي خود موفق شويم.
** كي روش: فوتبال جهان از درگذشت حجازي غمگين است
سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران درگذشت ناصر حجازي را نه تنها براي ايران بلكه براي فوتبال جهان ناراحت كننده دانست.
وي افزود: ايشان از اسطوره هاي فوتبال ايران بود و مي توانستيم از تجربياتش استفاده كنيم كه متاسفانه اين مساله عملي نشد.
سرمربي تيم ملي گفت: من سال ها در تيم منچستريونايتد بودم و مي دانم كه حجازي در آستانه پيوستن به اين تيم بود.
همچنين سرمربي تيم ملي با خانواده حجازي ديدار كرد و اين ضايعه را به آنها تسليت گفت.
** پروين: بهترين دوست ورزشي خود را از دست دادم
علي پروين كه از درگذشت ناصر حجازي بسيار متاثر بود گفت: بهترين دوست زندگي ورزشي خود را از دست دادم كه تا آخر عمر حسرت آن را خواهم خورد.
وي افزود: زماني كه حجازي درون دروازه تيم ملي مي ايستاد ما با خيالي آسوده به بازي فكر مي كرديم، چرا كه وي قدرت رهبري تيم را داشت.
پروين اظهار داشت: متاسفم كه ديگر حجازي در بين ما نيست و اي كاش زماني كه زنده بود قدرش را مي دانستيم.
** مظلومي: قدر بزرگان را بايد در زمان حيات آنها دانست
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بايد قدر بزرگان ورزش را در زمان زنده بودن آنها دانست، نه اين كه پس از مردن براي آنها ناله و اشك ريخت.
وي افزود: اين ضايعه را به خانواده حجازي و اهالي فوتبال تسليت مي گويم و اميدوارم از اين پس پيشكسوتان خود را مظلومانه از دست ندهيم.
وي گفت: به طور يقين هيچ فردي نمي تواند جاي حجازي را براي ما پر كند.
** كفاشيان: پيشكسوتان براي ما محترم هستند
رييس فدراسيون فوتبال گفت: پيشكسوتان فوتبال براي ما قابل احترام هستند و همواره در كنار فدراسيون قرار دارند.
علي كفاشيان افزود: همايون بهزادي مسوول كميته پيشكسوتان فدراسيون فوتبال است و همواره برنامه هاي خود را به ما ارايه مي دهد.
وي در خصوص درگذشت ناصر حجازي اظهار داشت: حضور گسترده مردم در اين مراسم نشان از محبوبيت و شخصيت والاي وي دارد.
** آتيلا حجازي: پدرم هميشه زنده است
آتيلا حجازي پسر ناصر حجازي گفت: پدرم هميشه زنده است و حضور گسترده مردم نشان از زندگي سالم و محبوبيت وي دارد.
وي افزود: اين حضور گسترده مردم، برازنده ناصر حجازي است و از تمامي افرادي كه در ورزشگاه آزادي و بهشت زهرا حضور يافتند تشكر مي كنم.
** افشارزاده: هيچگاه از بزرگان درست استفاده نشده است
دبير كل كميته ملي المپيك گفت: متاسفانه هيچگاه قدر پيشكسوتان خود را ندانسته و از آنها درست استفاده نكرده ايم.
بهرام افشارزاده افزود: حجازي اسطوره بزرگي بود و بايد قدرش را مي دانستيم، نه اينكه حالا و پس از مرگش به دنبال صحبت هاي بيهوده باشيم.
** مجيدي: حجازي كه رفت قدر پروين را بدانيم
كاپيتان تيم فوتبال استقلال با چشماني اشكبار گفت: ناصر حجازي مظلومانه از بين ما رفت و اميدوارم كه مسوولان حداقل قدر برزگاني چون علي پروين را بدانند.
فرهاد مجيدي افزود: عادت داريم تا از بزرگان استفاده نكرده و پس از مرگ آنها حسرت بخوريم، حجازي اسطوره بزرگي بود كه حتي پرسپوليس ها نيز به وي علاقه فراواني داشتند.
وي عنوان كرد: با برخوردهايي كه با بزرگان فوتبال مي شود بازيكناني چون من روي آينده خود هيچ حسابي نمي كنيم.
** باقري: حضور گستره مردم نشان از بزرگي حجازي است
كريم باقري بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: حضور گسترده مردم در ورزشگاه آزادي تهران نشان از بزرگي ناصر حجازي دارد.
وي افزود: به اهالي فوتبال كشور و مردم علاقه مند تسليت مي گويم و درگذشت حجازي را ضايعه بزرگي براي فوتبال ايران مي دانم.
وي گفت: پيشكسوتان نياز مالي ندارند و تنها مي خواهند تا از لحاظ روحي تامين شوند.
-
سفر آرام با بدرقه پرشور مردم؛ به درود دروازهبان طلايي
سفر آرام با بدرقه پرشور مردم؛ به درود دروازهبان طلايي
خبرگزاري فارس: دروازهبان پيشين تيم ملي فوتبال صبح امروز در بدرقه پرشور مردم در خانه ابدي آرام گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيكر ناصر حجازي، دروازهبان پيشين تيم ملي فوتبال و استقلال صبح امروز با حضور جمع انبوهي از طرفداران و دوستدارانش تشييع شد.
پيكر حجازي ابتدا در ورزشگاه آزادي در حضور 20 هزار هوادار دور افتخار زد و پس از آن به بهشت زهرا(س) منتقل شد تا در خانه ابدي آرام گيرد.
در زير حاشيههاي اين مراسم را ميخوانيد:
* از همان دقايق ابتدايي صبح امروز هواداران مرحوم ناصر حجازي در ورزشگاه آزادي مستقر شدند و صوت قرآن در استاديوم طنينانداز شد. بنر بزرگي از حجازي در ورزشگاه نصب شده بود.
* عكسهاي ناصر حجازي ميان هواداران عزادار توزيع شد. عدهاي از هواداران با شعار "حجازي كاپلو "، " حجازي مردمي "، "رو قلب ما نوشته ناصر سلطان عشقه "، عشق و محبت خود را به مرحوم ناصر حجازي نشان دادند و برخي ديگر نيز با شعار "عزا عزاست امروز ناصر خان حجازي، پيش خداست امروز "، "ناصرخان بلند شو، اساسي بيقراره " به عزاداري پرداختند.
* محلي مقابل جايگاه به بانوان اختصاص داده شده بود تا آنها نيز بتوانند در اين مراسم حضور يابند.
* با وجودي كه از قبل اعلام شده بود كه مردم ميتوانند از طريق درهاي 2 و 12 وارد ورزشگاه آزادي شوند؛ اما باز عده زيادي مقابل در اصلي ورزشگاه تجمع كردند.
* بيش از 400 خبرنگار نوشتاري و تصويري در ورزشگاه آزادي براي پوشش مراسم خاكسپاري ناصر حجازي حضور پيدا كرده بودند، اما جايگاه پشت دروازه را براي مستقر شدن آنها در نظر گرفتند كه اين امر با توجه به اينكه مردم و خانواده حجازي در ضلع شمالي ورزشگاه حضور داشتند اصلاً براي پوشش اخبار مناسب نبود و همين موضوع اعتراض خبرنگاران و عكاسان را در پي داشت كه سرانجام با مساعدت نبي دبير فدراسيون، حسيني روابط عمومي فدراسيون فوتبال و اصغر حاجيلو خبرنگاران و عكاسان توانستند در داخل زمين حضور پيدا كنند.
* علي فتح اللهزاده كه شور و حال مردم را در تشويق ناصر حجازي ميديد با در دست گرفتن ميكروفن براي هواداران سخنراني كرد و گفت: امروز براي ناصر حجازي هيچچيز كم نگذاريد و با صداي بلند نام او را فرياد بزنيد. او را طوري صدا بزنيد كه بشنود. او امروز در ورزشگاه آزادي حاضر است. فكر كنيد كه حجازي روي تك تك اين صندليها نشسته است و براي حجازي صلوات و فاتحه بفرستيد!
* وقتي در آمبولانس حامل پيكر ناصر حجازي باز شد حدود 200 عكاس براي عكس گرفتن مقابل در آمبولانس حضور پيدا كردند.
* آتيلا حجازي وقتي وارد ورزشگاه آزادي شد براي تشكر از حضور هواداران در مراسم خاكسپاري پدرش به سمت آنها رفت. او ابتدا به سمت هواداران خانم كه در جايگاه روبهرو مستقر بودند رفت. هواداران حاضر نيز با مشاهده او با شعار "آتيلا باغيرت تسليت تسليت " به وي درگذشت پدرش را تسليت گفتند.
* نكته جالب در مراسم امروز اين بود كه در ورزشگاه آزادي همه سياهپوش بودند و بين آنها ميتوان طرفداران پرسپوليس را هم ديد.
* در ورزشگاه آزادي بنرهايي از شهرستانهاي مختلف با نام و ياد حجازي نصب شده بود كه روي برخي از آنها نوشته بود: "حجازي هرگز نميميرد " يا "اسطوره هميشه زنده ميماند ".
* اسكور بورد ورزشگاه آزادي صحنههاي حضور ناصر حجازي در بيمارستان را پخش ميكرد.
* مراسم تشييع جنازه مرحوم ناصر حجازي از ساعت 9 در ورزشگاه آزادي آغاز شد. در ابتدا علي دايي به سمت آتيلا حجازي رفت و او را در آغوش گرفت و دقايقي گريه كرد. دايي سپس به سمت پيكر حجازي رفت و بر تابوت وي بوسه زد.
* پيشكسوتان استقلال، پرسپوليس و تيم ملي هريك با اتوبوس جداگانهاي به ورزشگاه آزادي آمدند اما به علت ازدحام پشت در غربي اين ورزشگاه نتوانستند به موقع خود را براي تشييع پيكر ناصر حجازي به ورزشگاه برسانند.
* بازيكنان استقلال از جمله وحيد طالبلو و مهدي اميرآبادي به شدت گريه ميكردند. كادر فني استقلال نيز در حال تشييع پيكر حجازي بودند. يورگن گده كه اين همه محبوبيت را تا به حال نديده بود با تعجب اين مراسم را دنبال ميكرد.
* علي دايي، كريم باقري، بهرام افشارزاده، مهدي رحمتي، نامجو مطلق، حميد رمضاني، مراغهچيان، كربكندي، محمد نوازي، فرامرز ظلي، همايون بهزادي، جلالي، طالبي، غلامحسين مظلومي، عبدالرحمن شاهحسيني، كنگاني، حسن روشن، علي اميري، محمد نبي، منصور پورحيدري، بيژن طاهري، محمود ياوري و محمد پنجعلي از جمله افراد حاضر در ورزشگاه بودند.
بين جمعيت هنرمندان هم حضور داشتند. پرستو صالحي و آناهيتا همتي و ايرج نوذري از جمله اين نفرات بودند. عليرضا منصوريان، مهدي تاج، بهروز رهبري فرد، دكتر سيار، كاظم محمودي، حسين فركي، ابراهيم آشتياني، حجت الاسلام عليپور، محمد خرمگاه، منصور رشيدي، ماركار آقاجانيان، نيما نكيسا، اميرحسين پيرواني، علي خسروي، صادق ورمزيار هم در ورزشگاه حضور داشتند.
* اعضاي تيم فوتبال اميد همگي در ورزشگاه آزادي حضور داشتند.
* يكي از فوارههايي كه چمن را آب ميداد خراب شده بود و همين موضوع باعث خيس شدن مردم شد.
* در هنگام تشييع پيكر ناصرخان شعار "خداحافظ ناصرخان حجازي " و "حجازي بلند شو، ايراني بيقراره " سر داده ميشد.
* همسر ناصر حجازي قبل از شروع مراسم به طور ناخودآگاه روي نيمكت مربيگري نشست و هواداران در همين زمان شعار "حاجي يادت باشه، آتيلا بايد باشه " را سر دادند و به همسر حجازي تسليت گفتند.
* هواداران استقلال عادل فردوسيپور را تشويق كردند و ميگفتند: " عادل عشق ناصر " و او براي تشكر از هواداران به سمت آنها رفت.
* هواداران استقلال در نوشتهاي ياد حجازي را گرامي داشتند. آنها با پلاكاردي كه روي آن نوشته شده بود: "هرگز جلوي كسي غير از خدا سر خم نميكنم اگر سقف آسمان كوتاهتر از قامتم باشد " ارادت خود را به حجازي نشان دادند.
* خبرنگاران به سمت علي كريمي رفتند تا با وي در مورد حضورش در تشييع پيكر حجازي مصاحبه كنند، اما او با لحني عصباني خطاب به آنها گفت: الآن زمان مصاحبه نيست!
* پس از اتمام مراسم در ورزشگاه آزادي مردم مقابل در غربي ورزشگاه تجمع كردند و مشغول عزاداري شدند. آنها عكس حجازي را در دستان خود داشتند و به عزاداري مشغول شدند. همچنين آمبولانس حامل پيكر ناصر حجازي بين هواداران و آتيلا حجازي نيز با آنها مشغول عزاداري بود.
*جمعيت زيادي بيش از 10 هزار نفر در بهشت زهرا حاضر شدند تا در مراسم به خاك سپردن پيكر ناصر حجازي شركت كنند. مردم از ورزشگاه آزادي با اتوبوسهايي به سمت بهشت زهرا رفتند. هواداران در اين مسير در داخل اتوبوسها مشغول به عزاداري بودند. بينظمي و هرج و مرج نيز به چشم ميخورد.
* مردم شعار "اسطوره مردمي همينه همينه " را سر دادند. تشويقهاي ناصر حجازي بيامان ادامه داشت و قطع نميشد.
* بهافتخار ناصر حجازي مردم حاضر در بهشت زهرا دست زدند. يكي بين جمعيت از مردم خواست تا حجازي تشويق شود و هواداران نيز به تشويق پرداختند.
* آتيلا حجازي بار ديگر در بهشت زهرا براي مردم به صحبت پرداخت و گفت: "از همه تشكر ميكنم. فقط نظم را رعايت كنيد و به تشويقهاي خود ادامه دهيد. يك روز اين زحمت را جبران ميكنم ". بعد از صحبتهاي آتيلا مردم بهشدت با شعارهاي خود ناصر حجازي را تشويق كردند.
* هواداران به اصغر حاجيلو يار هميشگي حجازي تسليت گفتند.
* خيلي از مردم كه در ورزشگاه آزادي حضور نداشتند زودتر خود را به بهشت زهرا رسانده بودند تا در مراسم خاكسپاري حجازي حاضر باشند.
* مردم بار ديگر عادل فردوسيپور را تشويق كردند و شعار "عادل باعدالت " را سر دادند.
* هنگامي كه قرار بود ساعت 11:15 ناصر حجازي در قبر قرار داده شود، ازدحام جمعيت بسيار زياد بود و بينظميهايي بين مردم ديده ميشد. همه افراد تلاش ميكردند به قبر حجازي برسند و اين امر باعث شد خانواده حجازي براي رسيدن به قبر با مشكل مواجه شوند.
* سرانجام پيكر حجازي پس از برپايي نماز ميت به امامت حجتالاسلام علي خاتمي، امام جمعه شهريار در قطعه 255 رديف 58 شماره 22 قطعه نامآوران و هنرمندان به خاك سپرده شد و بدين ترتيب ناصرخان در خانه ابدي آرام گرفت.
حجازي در 28 آذر 1328 چشم به جهان گشود و 2 خرداد 1390 در سن 62سالگي درگذشت.
-
ادامه تشويقها و خداحافظي با حجازي
ادامه تشويقها و خداحافظي با حجازي
خبرگزاري فارس: هواداران حجازي در بهشت زهرا به شدت او را تشويق كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، جمعيت زيادي بيش از 10 هزار نفر در بهشت زهرا حاضر شده اند تا در مراسم به خاك سپردن پيكر ناصر حجازي شركت كنند. مردم از ورزشگاه آزادي با اتوبوسهايي به سمت بهشت زهرا رفتند. هواداران در اين مسير در داخل اتوبوسها مشغول به عزاداري بودند. بي نظمي و هرج و مرج نيز به چشم مي خورد.
* مردم شعار " اسطوره مردمي همينه همنيه " را سر دادند. تشويق هاي ناصر حجازي بي امان ادامه داشت و قطع نمي شد.
* به افتخار ناصر حجازي مردم حاضر در بهشت زهرا دست زدند. يكي در بين جمعيت از مردم خواست تا حجازي تشويق شود و هواداران نيز به تشويق پرداختند.
* آتيلا حجازي بار ديگر در بهشت زهرا براي مردم به صحبت پرداخت و گفت: "از همه تشكر مي كنم. فقط نظم را رعايت كنيد و به تشويق هاي خود ادامه دهيد. يك روز اين زحمت را جبران مي كنم. " بعد از صحبت هاي آتيلا مردم به شدت با شعارهاي خود ناصر حجازي را تشويق كردند.
* هواداران به اصغر حاجيلو يار هميشگي حجازي تسليت گفتند.
* خيلي از مردم كه در ورزشگاه آزادي حضور نداشتند زودتر خود را به بهشت زهرا رسانده بودند تا در مراسم خاكسپاري حجازي حاضر باشند.
* مردم شعار " خداحافظ ناصرخان حجازي " را سر دادند.
* مردم، عادل فردوسي پور را بار ديگر تشويق كردند و شعار " عادل با عدالت " را سر دادند.
* آتيلا حجازي يك بار ديگر در ميان جميعت حاضر شد و گفت: از شما مي خواهم سكوت را رعايت كنيد.
* هنگامي كه قرار بود ناصر حجازي در قبر قرار داده شود، بينظميهاي زيادي در بين مردم وجود داشت و همه افراد به سمت قبر او هجوم بردند. اين امر باعث شد خانواده حجازي براي رسيدن به قبر با مشكل مواجه شوند
-
واقعا پر كشيد
ديگه مثل حجازي پيدا نميشه اميدوارم الگو برداري بشه از اخلاقش مخصوصا اين مسئولاي پا به لب گور ...
-
سایت باشگاه منچستر و خبر فوت ناصر خان
-
ناصرخان!
ناصرخان! امروز که میری آزادی.. دیگه کسی برات دسیسه نمی کنه.. دیگه نگران تماسهای مشکوک با بازیکنات نیستی..
ناصرخان! امروز رو نیمکت دلت قرص ِ قرص باشه..
ناصرخان! امروز دستیارات با جون و دل باهات کار می کنن.. دیگه کسی برات زیر و رو نمیکشه..
ناصرخان! بازیِ امروز رو از حالا بردی.. هیات مدیره هم واسه یه بارم که ش...ده هواتو داره.. فردا کسی بهت حسودی نمیکنه.. رو دوش ِ هوادارات جشن قهرمانی میگیری..
ناصرخان! دیگه گلایه نکنی که برات بازی خداحافظی نگرفتن!
امروز دلت قرص ِ قرص باشه، خیالت راحت، همه دلشون با تو صافه.. همه چی همونجوری ِ که تو میخوای..
ناصرخان! فقط گوشت به سکوها هم باشه.. قول بده به حرف ِ سکوها باشی وقتی میخونن..
ناصر ِ حجازی برگرد به تیمت، جای ِ تو خالیه دیگه تو تیمت..جای ِ تو خالیه دیگه تو تیمت..جای ِ تو خالیه دیگه تو تیمت
ارام بخواب اسطوره.......تو دیگه دروازه بان بهشتی
-
-
بلاتر درگذشت حجازي را به فدراسيون فوتبال تسليت گفت
رئيس فدراسيون بينالمللي فوتبال با ارسال نامهاي به رئيس فدراسيون فوتبال ايران، در گذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، متن نامه بلاتر به علي کفاشيان به شرح زير است:
" از شنيدن خبر فوت ناصر حجازي بازيکن سابق تيم ملي فوتبال ايران، با قلبي مالامال از غم، اين نامه را براي شما مي نويسم. او به عنوان دروازه بان تيم ملي ايران خدمات زيادي را انجام داد. او دو بار در جام ملت هاي آسيا، در بازي هاي المپيک 1976و بازيهاي جام جهاني آرژانتين 1978 قهرماني را براي ايران رقم زد.
از طرف فيفا و خانواده جهاني فوتبال، مايلم پيام تسليت خودم را به جامعه فوتبال ايران به خصوص دوستداران و طرفداران ناصر حجازي ابراز کنم و به آنها بگوئيد که امروز جامعه فوتبال در کنار آنهاست.
اميدوارم با اين پيغام خود ،کمي باعث تسکين و آرامش خاطر در اين زمان غم و اندوه شوم. "
-
پيام تسليت بنهمام: حجازي پرچمدار نمونه فوتبال آسيا بود
محمد بنهمام، رييس کنفدراسيون فوتبال آسيا و نامزد رياست فيفا در پيامي درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
پیام او به این ترتیب است: «من عمیقا ناراحت شدم که خبر درگذشت دروازهبان اسطورهای ایرانی، ناصر حجازی را شنیدم؛ کسی که مایه غرور و افتخار نه تنها فوتبال ایران، که فوتبال آسیا بود.
طرفداران فوتبال در آسیا شاهکارهای او در دو قهرمانی جام ملتهای آسیا به عنوان بازیکن را تعقیب کردند و سپس شاهکارهای مربیگری او را دیدند.
من درگیر نامزدی انتخابات فیفا هستم که چند روز بیشتر به آن نمانده، اما وقت من برای تقدیر و ادای احترام به دارندگان دستاوردهای بزرگ فوتبال آسیا هرگز پر نیست و این اولین دلمشغولی من است.
حجازی پرچمداری نمونه برای فوتبال آسیا بود و درگذشت او خسران بزرگی برای ما بود. خانواده فوتبال آسیا سر تعظیم در احترام به یکی از بزرگترین قهرمانانش فرود میآورد، کسی که در خاطرات ما به زندگی ادامه خواهد داد.»
-
سوزوكي به منزل حجازي رفت
رئيس پروژه ليگ قهرمانان آسيا با هيئت همراه بعدازظهر امروز (90/3/5) به منزل ناصر حجازي رفت.
ورزش3-سوزوکي رئيس پروژه ليگ قهرمانان آسيا که با هيئت همراهش در اين ايران به سر ميبرد براي بازديد از اماکن ورزشي باشگاه مس به کرمان سفر کرده بود.
سوزوکي بعدازظهر امروز به تهران بازگشت و همراه عزيزالله محمدي رئيس سازمان ليگ برتر، مأنوسيفر معاون بينالملل اتحاديه فوتبال و کسرايي از کميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال به منزل ناصر حجازي رفت و درگذشت وي را به آتوسا و آتيلا حجازي فرزندانش و همچنين سعيد رمضاني داماد آن مرحوم تسليت گفت.
پس از حضور سوزوکي در منزل حجازي خانواده آن مرحوم نيز از رئيس پروژه ليگ قهرمانان آسيا تقدير و تشکر کردند.
سوزوکي همچنين خطاب به همسر ناصر حجازي گفت که اين دروازهبان يکي از بهترينهاي آسيا بوده و درگذشت او همه را ناراحت کرده است.