میشه یه بخش درست کنین به اسم Fan VS Fan
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه یه بخش درست کنین به اسم Fan VS Fan
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chelsea FC [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم اول بهش فکر کرده بودم ولی هنوز جنبه این کار جا نیفتاده و تو فرومهای دیگه کارشون به فحش و از این چیزا کشیده و یا تاپیک بسته شده یا اینکه دیگه به افتضاح کشیده شده.binam
ما میتونیم اونجا رو مدیریت کنیم و فقط موقع بازیهای مهم 2 نفر از هواداران رو که جنبه و اطلاعات خوبی دارن انتخاب بشه و هیچ کس حق ارسال پست رو نداشته باشه و فقط باید با مدیر اونجا هماهنگ بشه و پستی ارسال بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chelsea FC [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سالهاست که این گونه کارها در فروم های مشهور دنیا انجام می شه و خیلی از فروم های داخلی اومدن این کار مشابه رو انجام بدن
اما یکی از مشکلات اصلی که حسین اشاره کرد اینه که هر کس رو انتخاب می کنیم با تعصب صحبت می کنه و آخر نتیجه ای هم نداره و مشکل دوم اینه که تاپیک ها مختص 2 هوادار از دو تیم میشه در حالی که خیلی ها ممکنه نظرات متفاوتی داشته باشند و نمیشه نظر یک هوادار رو ملاک قرار داد که همه با اون موافق باشند
ایشالا زمینه بوجود بیاد این کار هم انجام می دیم :ohum:
بهتر نیست به کاربران توصیه بشه نام کاربری فوتبالی انتخاب کنند تا با یه نگاه فهمید که هوادار چه تیمی هستند تا بشه به راحتی با اونا رابطه برقرار کنیم.
:ohum:
یسلام
یه تایپیک هم با عنوان«چرا این تیم...؟» بذارین تا کاربرا دلیل این که تیم محبوبشون رو دوست دارن چیه ؟ واصلا چطور این تیم شده تیم محبوب اونا؟
اگه منسور اینه که دوست دارید ببینین هر کاربر کدوم بازیکنها رو دوست دارن یک کادر زیر عکس و در قسمت آواتار هر کاربر هست که (( بازیکن محبوب )) و (( مربی محبوب )) رو مشخص می شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برخی از تیم ها توی قیمت باشگاه خودشون این کار رو کردند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای مثال چلسی و اینترمیلان این کار رو کردند
بچه های هوادار تیم های دیگه هم می تونن توی بخش مربوط به باشگاه خودشون همچین تاپیکی رو باز کنند :ohum:
اگه میشه در بخش فوتبال ایران و بخش فوتبال خارجی بخش (( متفرقه )) قرار بدید . ممنون
ديگه بايد قالب سايت عوض شه خيلي بي روح و خسته كننده هست
منم باهات موافقم اگه قالب سایت حرفه ای تر شه خیلی خوب میشه:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi sharifi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi sharifi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از دربی خیلی وقت پیش پرسیدم گفت به خاطر این هست که سایت سبک باشه و کسایی که اینترنت خانگی دارن بتونن بیان تو سایت
دربی جون اگه میشه برای قسمت بازیهای رایانه ای یه بخش به اسم آرشیو درست کن و تایپ های قدیمی مربوط به سال قبل رو بفرست آرشیو تا مرتب بشه
تورو خدا گل هارو به طور خلاصه نگذارید.من دوست دارم شادی بعد از گل بازیکنان رو ببینم.هرچند دانلوشون طول بکشه مهم نیست. دوست دارم خلاصه نکنید.ممنون
با سلام و خسته نباشد به خدمت مدیر و کاربران سایت دربی من این سایت و تازه پیدا کردم ولی چون سایت فوقالعاده جالبی بود سریع در اون عضو شدم .
راستی سرمربی فقط مورینیو .
بازیکن فقط کریستیانو رونالدو.
تیم فقط رئال مادرید.
اقا چرا ساعت سایت رو درست نمیکنید ؟
ساعت سایت به وقت gmt هست که به خاطر سرور هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط bayern 2010 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقای دربی وقتی داریم پست میزاریم یا تاپیک میخوایم عکس آپلود بشه فقط به صورتurlمیشه این کارو کرد.اگه میشه کاری کنید که آپلود عکس از طریق کامپیوتر خانگی امکان پذیر باشه.........مرسی
سلام عرض شد.آقا دست مریزاد.واقعا سایت عجیب و غریبی دارید.آدم حال می کنه.من که این سایت رو به تمام دوستام نشون دادم.همشون کلی کف کردن و خوششون اومد.ما هم که عشق منچستر داریم و باهاش سالهاست که زندگی می کنیم از اینجا کلی فایل توپ پیدا کردیم.بازم مرسی از زحماتتون.انشالله پر قدرت تر از همیشه کارتون رو ادامه بدین و این سایت رو ادامه بدین
سلام اگه میشه گلهای باشگاههای آلمان رو بذارین خلاصه بازیه همه لیگ های امسال رو هم بذارین
سلام
خداییش اینجا فقط 1 چت باکس کم داره که اگه گذاشته بشه خیلی عالی میشه:hooora:
( البته فکر کنم 1 نفر قبل از من هم اینو گفته بود ولی بازم من گفتم:sharmande:)
با داشتن چت باکس بچه ها میتونن با هم 1 گپ مختصری بزنن و با هم بیشتر اشنا شن :fek konam:
و این باعث میشه کاربرا 1 حس صمیمیتی رو در اینجا حس کنن
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel xavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر قرار باشه این کار رو بکنیم دیگه همه می آن از هاست سایت به عنوان آپلودسنتر استفاده می کنند و این باعث میشه سایت ف ی ل ت ر بشه .پس همچین امکانی نخواهیم داشت
امیدواریم بتونیم بهتر از این هم باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina-giggs [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط کله سوخته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در اولین سال افتتاح سایت گلهای لیگ آلمان رو پوشش می دادیم
اما واقعآ در طی سالهای اخیر کیفیت این لیگ افت کرده و ستاره های زیادی هم در این لیگ بازی نمی کنند و جذابتی برای کاربران نداشته است برای همین تصمیم گرفتیم انرژی خودمون رو بر روی 3 لیگ برتر اروپا که هواداران بیشتری دارند بگذاریم
سعید جان قبلآ در مورد چت باکس صحبت کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشکل چت باکس عدم کنترل بر روی مطالب ارسالی هستش
شما می تونین توی آواتار خودتون آی دی یاهوی خودتون رو بگذارید و با بقیه کاربرها از طریق پیغام خصوصی یا آی دی یاهو ارتباط داشته باشید
چت باکس فعلآ مد نظر ما نیست
باید تغیراتی را در سایت انجام دهید. متلا رنگ سایت را عوض کنید و یا بخش فیلم و سریال راه اندازی کنید.binam
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت در 3 رنگ نارنجی , سبز و آبی هست که از پایین سایت می تونین قالب دلخواه رو انتخاب کنید.
بخش فیلم و سریال هم ربطی به فوتبال نداره و توی شاحه فعالیت ما نیست
علاقه ای نداریم که به هر نحوی کاربر جمع بشه
اینجا یک انجمن فوتبالیه و دوست داریم محیطمون کاملآ خصوصی باشه و مربوط به فوتبال باشه :ohum:
پس بخش برنامه ی نود که مربوط به فوتبال است را قرار دهید تا کسانی که نمی توانند این برنامه ی پر طرفدار ورزشی را ببینند از این سایت دریافت کنند.
ببخشید که دوباره می گم ولی واقعا بهتر است در بخش دانلود ها بخش برنامه نود را راه اندازی کنید.
این برنامه ی فوتبالی بسیار پر طرفدار است پس با این کار هم به سایت کمک کرده اید و به همه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قا دانیال ممنونم که با نظراتت ما رو مورد توجه قرار می دینقل قول:
دوست عزیزم شما خودت به تعداد پست هایی که در این تاپیک زده شده نگاه کنید می بینید که اونقدر نیست که یک بخش مجزا زده بشه
برنامه 90 یه برنامه پربیننده تلویزیونی هست ولی زدن یک بخش مجزا توی سایت خیلی جالب نیست.
ممنون و متشکرم از شما
پیشنهادی هم که درباره قالب دادین بررسی کردیم و داریم قالب های جدید هم طراحی می کنیم و بزودی نصب خواهدشد
بهتره مثل ویرایش و پچ های pes 11 ویرایش وپچ های fifa 11 را هم داشته باشیم فیفا هم مثل pes طرفدارای خودش رو داره
دوست عزیز اینجا یک انجمن هستش و ویژگی انجمن اینه که هر کس با توجه به علاقه و اطلاعاتی که داره می آد و مطلب می گذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط del piero 10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم اگه مطالبی دارید می تونین در اختیار بقیه بگذارید
این که هر کس بیاد و فقط توقع داشته باشه که دیگران مطلب بگذارند روش خوبی نیست و اینطوری هیچ وقت حس همکاری در سایت بوجود نمی آد
متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات فروم ها و انجمن ها در ایران اینه 85% کاربرها می آن و فقط استفاده می کنند و این رو به خودشون نمی قبولونند که وقتی می آییم و از مطالب و پست های دیگران استفاده می کنیم خودمون هم شریک شیم تا بقیه استفاده کنند.
این یک وظیفه هست
موفق باشید
دوست عزیز اگر می بینی ویرایش و پچ های pes 2011 بسیار پر بار بوده علتش این است که من و 2 نفر دیگر در این بخش بسیار تاپیک گذاشتیم و زحمت کشیدیم. اگر شما به fifa علاقه مندید زحمت بکشید و اطلاعات مربوط به fifa11 را جمع کنید و برای دیگران هم بگذارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEL PIERO 10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بسیار از شما مدیریت سایت به دلیل ساخت قالب های جدید متشکرم.:flowerysmile:baghal:-:ohum:
خوبه که برای کاربران امتیاز بگذارید مثلا برای کاربران ستاره قرار دهید . ستاره نشان دهنده ی مقدار امتیاز گرفته شده می باشد.
این هم عکسش که می توانید از آن الگو برداری کنید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درود
اگه میشه یه بخش بخش اعلام برنامه های ورزشی بزنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط داربی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه منظورتون پخش برنامه هاست که فقط شبکه 3 پخش می کنه و می تونین به سایت شبکه مراجعه کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
این موارد چون بر اساس تعداد پست ها هست و فقط تعداد ارسال ها مدنظر هستش زیاد مورد توجه ما نیست
ما بزودی امکاناتی برای معرفی کاربران برتر از نظر کیفیت ارسال ها اضافه می کنیم
ولی تعداد ارسالات مدنظر ما نیست
با سلام و تبریک سال نو.
با عرض پوزش فراروان من این آرشیو ( جدول رده بندی جام تخت جمشید سال 56 و لیگ قدس سال 86و جدول جام آزادگان سال 72 و جدول لیگ برتر سال 84) را چگونه تهیه کنم؟ لطفا در سایتتان قرار دهید. با تشکر
آنقدر این سایتتون ایراد داره که انتقادات را سری بندی کردم و درهر سری سه انتقاد قراردادم امیدوارم پیگیری بشود زیرا اگر پیگیری شود سایت پربازده تر و درنتیجه پربازدید ترو شلوغ تر می شود.می توانید پیگیری هم نکنید چون این سایت کم بازدید و یا پربازدید بشود چیزی به من نمی رسد.
سری اول انتقادات سازنده
این انتقادات و گذاشتم برای بهترکردن سایت چون دوستدارم این سایت پرمخاطب تربشه و ازاین که بحث بهارستان دربی را کمی خشک کردم معذرت بخوام ولی انصافا مجبور بودم کاربران به بزرگواری خود ببخشند. امیدوارم مدیران هم دقت کنند و هی به من نگویند اشتباه شده بود.
1/ یه سری به بخش نتایج زنده فوتبال ایران بزنید.جلوش یه چیز خنده دار نوشته.نوشته شده (نوشته شده هرگز). معنای این واژه وحشتناکه چرا یکی از مهمترین بخش های این سایت باید خالی باشه و راه اندازی نشه؟. تازه چرا فقط فوتبال ایران چرا فوتبال اسپانیا و انگلیس و ایتالیاوآلمان هم نتایجش نباید به طور زنده در این قسمت پخش بشه؟. با شروع فصل جدید رقابت های فوتبال درایران و دنیا خون تازه ای دررگ های فوتبال دوستان چریان میابد.آن ها دوست دارند بالفرض وقتی دارندبازی رئال مادرید و بیلبلئو رااز شبکه 3 میبینند از نتیجه ی بازی بایرن مونیخ و شالکه هم باخبر باشند تازه برخی از روز ها هم به دلیل ویژه برنامه شبکه 3 مسابقات پخش نمیشه و کاربر بیچاره باید تا فردا صبح صبر کند تا ازدرون اخبار ورزشی نتیجه تیم مورد علاقه اش راببیند. برخی از کاربران گوگل هم به همین بهانه(دیدن نتایج زنده فوتبال)با این سایت آشنا شده ودرآن عضو خواهندشد. (مدیران توراه اندازی این بخش می توانند روکمک من به عنوان یه کاربر حساب کنند. بین مدیران فعلی یکی از مدیران میتونه بخش مدیریت این بخش را هم تقبل کند. چون این بخش زیاد وقت گیر نیست. )2/ برخی از جاها مثل بخش هواداران رئال مادرید مدیر محترم برای نظم دهی به اخبار آن ها را یک سره دریک تاپیک می گنجاند که این هم از کیفیت خبرکم می کند و هم دربرخی از جاها متن را ناقص می کند. امیدوارم پیگیری شود.3/ این انتقاد برای کاربرای سایته. کاربرای محترم ازآوردن عکس با ابعاد زیاد در بخش خبرو یا متفرقه خودداری کنند بهتراست چون صفحات سایت با سرعت بیشتری بازمی شود که این بهتر است.بازم هست ولی فعلا این ها پیگیری بشه تا بقیه رابگم.
مدیر کل سایت درجواب این انتقاد که چرا بخش نتایج لحظه به لظه ی فوتبال بسته است میگه:
[سلام دوست عزیز
بابت نظرتون باید بگم که الان کدوم لیگ معتبر برگزار می شه که اون بخش باز باشه؟
اون بخش رو فعلآ بستیم چون لیگها برگزار نمی شن
ایشالا با شروع لیگ های فصل جدیدی اون بخش ها هم فعال میشه
موفق باشید]
سوال من اینه که مگه بازی های تیم های ملی سراسر دنیا مثل رقابت های کوپاآمریکا فوتبال نیست؟
چرا نتایج این رقابت ها و دیدار های ملی دوستانه درج نشد؟
مثلا بازی های جام جهانی نوجوانان غیر معتبره؟ یا بازی تیم بزرگسالان برزیل و پاراگوئه درچارچوب کوپا آمریکا چی؟ حتما آن مسابقه بیس باله فوتبال نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز
لطف کن توی صحبت کردنت ادبیاتت رو تغییر بدی تا همین طور که نیتت خوبه حرفات هم خوب به نظر باشه
سئوالت رو مطرح کن بعد اگه جواب قانع کننده نشنیدی بگین که من قانع نشدم بعدش بگین که بیس بال و از این حرفها
در جواب اینکه شما می گین چرا بازیهای دوستانه خدمت شما عرض کنم که این نتایج زنده فوتبال رو چندین سایت معتبر شما قرارداد می بندی و هزینه ای پرداخت می کنی و یا اینکه رایگان از خدماتش استفاده می کنی و توی سایتتون نتایج زنده رو می گذارید. ما هم با سایتی که همکاری می کنیم و یک سایت خارجی هست فقط لیگ های اروپایی و چند لیگ امریکایی رو پوشش می ده و پوششی برای نتایج بازیهای ملی نداره
دلیلش اینه که ما توی سایتمون همچین بخشی نداریم
موفق باشید:flowerysmile:
چشم شما راست میگین فقط موقع شروعلیگ فعال باشه رقابت های ملی رو بیخیال میشیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باتشکر از مدیریت محترم.
به امید بهترشدن سایت.
سلام دربی جون.
چرا گلهای جام جهانی 2006 رو نمیزارید1
راستی چرا هر پیامی که میفرستم باید 2 بار ارسالش کنم تا بره.:fek konam:
سلام خسته نباشید چرا گلهای فصل قبل لیگ برتر رو ارشیو نمیکنین؟ پس گلهای فصل جدید رو باید کجا بزاریم؟