جام حذفي باشگاههاي انگليس، توقف آرسنال برابر اورينت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
پيروزي منچسترسيتي برابر ناتس كانتي اين تيم را به دور پنجم جام حذفي باشگاههاي انگليس رساند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكشنبه شب با يك ديدار جام حذفي باشگاههاي انگليس موسوم به FA Cup پيگيري شد.
در يكي از ديدارهاي دور چهارم اين رقابتها منچسترسيتي در خانه توانست با 5 گل ناتس كانتي را شكست دهد. در اين بازي پاتريك ويرا (دو بار)، كارلوس توس ، ادين ژكو و ريچاردز براي همشهريها گلزني كردند. ديدار ليتون اورينت و آرسنال برندهاي نداشت و با تساوي يك بر يك پايان يافت تا دو تيم برگزاركننده ديداري تكراري باشند.فولام هم درخانه با يك گل مغلوب بولتون شد و از اين ر قابتها كناررفت. اين رقابتها دوشنبه با ديدار وستهام – برنلي پيگيري ميشود. شنبه شب چلسي با شكست 4 بر 3 برابر اورتون در ديداري تكراري از اين رقابتها كناررفت.
يكشنبه شب همچنين يك ديدار از رقابتهاي ليگ برتر انگليس برگزار شد كه در اين ديدار عقب افتاده وست بروموويچ و ولورهمپتون با تساوي يك بر يك امتيازهاي بازي را ميان خود تقسيم كردند.
ونگر از بازی تکراری در جام حذفی حمایت می کند
آرسن ونگر بار دیگر از تکرار بازی در جام حذفی حمایت کرد ، حتی اگر باعث شود تیمش زمان کمتری برای استراحت داشته باشد...
آرسن ونگر بار دیگر از تکرار بازی در جام حذفی حمایت کرد ، حتی اگر باعث شود تیمش زمان کمتری برای استراحت داشته باشد.
آرسنال در بازی دیروز مقابل Leyton Orient در دقایق پایانی گل تساوی را دریافت کرد و هفته آینده باید در بازی تکراری به مصاف این تیم دسته اولی برود و در صورت پیروزی در دور بعدی مهمان شیاطین سرخ خواهد بود.
این بازی تکراری باعث شد تا شاگردان ونگر در طی مدت 14 روز مجبور به انجام 5 بازی در رقابت های مختلف شوند که اولین آنها روز چهارشنبه مقابل استوک در لیگ برتر خواهد بود.
به هر حال ونگر به روش فعلی جام حذفی روی خوش نشان داد و گفت تا آنجا که او می داند این 90 دقیقه که دوباره اضافه شده و باید در لندن انجام پذیرد منافع مالی برای تیم های پایین تر مانند Leyton Orient دارد.
ونگر در ادامه صحبت هایش گفت:
"این ها بودجه فصلی آنها را تامین می کند و اگر هم نکند به هر حال کمکی برای آنها محسوب می شود. عوض کردن این قانون می تواند ضربه بزرگی به تیم های کوچک پایینتر بزند و آنها لطمه می بینند. و با این کار شما نتوانسته اید هیچ قدمی برای رفع مشکلات آنها بردارید."
ونگر افزود:
"تنها نکته منفی بازی دیروز این است که یک بازی به برنامه بازی هایمان اضافه شد و اگر راستش را بخواهید این چیزی نیود که ما می خواستیم."
"نکته دیگر این است که ما در مقابل تیم های کوچک و تیمهای دسته های پایین تر تا اینجا کمی با مشکل مواجه بودیم و نتوانستیم کار آنها را یکسره کنیم. ما این مشکل را در برابر تیمهای Huddersfield ، Leeds و Ipswich نیز داشتیم. ما بازی را در اختیار داشتیم و توان خود را نیز گذاشتیم اما این سبک بازی خسته کننده است ولی نگرش بازیکنان درست است."
مربی لیتون اورینت:حالا روی ماه قدم می زنیم
مربی لیتون اورینت:حالا روی ماه قدم می زنیم
مصاحبه ی راسل اسلید پس از دیدار با آرسنال
سایت گل - یک نتیجه ی قابل قبول برای اورینت در محکی بزرگ در برابر همشهری لیگ برتری اش که حالا یک دیدار در امارات برای آن ها جایزه داشته است؛ این بیست و یکمین بازی بدون شکست پیاپی برای تیم اسلید است. «می بینی هنوز غرق نشده ای و فقط می خواهی طعم آن را بیشتر بچشی و از آن لذت ببری.» و این اولین جمله ی مرد انگلیسی و 49 ساله ی اورینت پس از دیدار دیشب در مصاحبه با سایت رسمی باشگاهش است. به گزارش گل به نقل از آرسنال دات آی آر ؛ اسلید گفت:«این یک بازی فوق العاده برای این باشگاه بود و یک عملکرد عالی برای نمایش مقاومت تیم و روحیه ی "هرگز نباید بمیری" در آن. حالا قدم بر روی ماه گذاشته ایم. امروز خانه ی ما پر بود و تماشاگران باورنکردنی بودند؛ وقتی 1:0 عقب بودیم آن ها فوق العاده بودند و کمک بسیاری به ما کردند. توانستیم از پشت بیاییم و بازی را به تساوی بکشیم و ادامه دادن روند (بدون شکست) بعد از بازی با آرسنال عالی است.» «نیمه ی اول فکر نمی کردیم آن قدر خوب بازی کنیم و نتیجه ی 0:0 خیلی خوب بود. هضم گل خورده، هشت دقیقه پس از شروع نیمه دوم سخت بود ولی ما به راه خود ادامه دادیم و جان از روی نیمکت آمد تا یک گل عالی برای ما بزند. او شهرت خوبی برای خود به عنوان یک ذخیره ی طلایی کسب کرد، آمدن به زمین و دو دقیقه مانده به پایان در جیب گذاشتن هشتمین یا نهمین(گل) فصل کاملا" برایش بی عیب نقص از آب درآمد.» و امید به باقی ماندن در بازی ها پس از دیدار چهارشنبه ی بعد در امارات:«حتی بعید تر هم شده است ولی ما به آن جا می رویم تا اثر خوبی از خود به جای بگذاریم.»
بایدم این جوری بشن !!آرسنال این تیمو دست کم گرفت و مساوی کردن ولی بازی بعدی ببنید چطور گل میخورن
هازارد : آرسنال تیم بزرگی است !
خبر ها هاکی از آن است که آرسن ونگر به خاطر عقب افتادن تمدید قرارداد نصری درصدد جذب وی بوده است...
به گزارش رسانه های فرانسوی Eden Hazzard بازیکن تیم Lille از این که توسط آرسنال زیر نظر است خوشحال است. خبر ها هاکی از آن است که آرسن ونگر به خاطر عقب افتادن تمدید قرارداد نصری درصدد جذب وی بود .
این هافبک با استعداد که از تکنیک بالایی برخوردار است برای ونگر یک گزینه مناسب به شمار می رود.
اما با این وجود این بازیکن می گوید که در هنوز قصد ترک Lille را ندارد.
او در مصاحبه با مجله فرانسوی L’Equipe گفت:
"این خیلی خوب است که توسط آرسن ونگر تحت نظر باشید. آرسنال یک باشگاه فوق العاده است، باشگاهی که فوتبال زیبا را ارائه می دهد - نه پاس ها و تاکتیک های بی هدف - این برای من بسیار لذت بخش است اما اگر من تا به حال قصد رفتن به تیم بزرگی را داشتم می بایست تا الان Lille را ترک می کردم."
باشگاه های زیادی از جمله منچستر یونایتد خواهان به خدمت گیری این بازیکن هستند اما Hazzard احساس می کند که حرف زدن در مورد رفتن از تیم فعلیش بی معنی است.
او گفت:
"من شنیده ام که می گویند ، او به اینجا می رود - او به آنجا می رود و هر جای دیگری من سال های زیادی است که به این شایعات گوش می دهم ولی تنها چیزی که واضح است این است که من هنوز در باشگاهم هستم و هیچ جایی نرفته ام."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ونپرسی و کوشیلنی غایب خواهند بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وران کوشیلنی و رابین ونپرسی در بازی حیاتی چهارشنبه در مقابل استوک غایب خواهند بود.
لوران کوشیلنی و رابین ونپرسی در بازی حیاتی چهارشنبه در مقابل استوک غایب خواهند بود.
مهاجم هلندی آرسنال از ناحیه همسترینگ مصدومیت کوچکی دارد و کوشیلنی نیز از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کند. اما هر دوی این مصدومیت ها کوتاه مدت بوده و پیش بینی می شود هر دوی آنها به بازی در فینال جام اتحادیه برسند.
دیابی هم مصدوم است اما به هر حال او هنوز در حال گذراندن دوره محرومیتش است.
ونگر امروز در مصاحبه با Arsenal TV گفت:
"ما ونپرسی ، کوشیلنی و دیابی را در اختیار نداریم. بقیه بازیکنان مشکلی ندارند."
"دیابی محروم است، ونپرسی از ناحیه همسترینگ و کوشیلنی از ناحیه کمر مصدومند و هر دوی آنها می توانند برای بازی بعدی تیم برای فینال جام اتحادیه شرایط بازی را پیدا کنند."
گل زدن مقابل بارسلونا از نقاط به یاد ماندنی زندگی من خواهد شد
آرشاوین گفت که گلی که در مقابل بارسلونا به ثمر رساند از لحظات مهم زندگی حرفه ای او بود...
آرشاوین گفت که گلی که در مقابل بارسلونا به ثمر رساند از لحظات مهم زندگی حرفه ای او بود.
هرگز کسی که خجالتی باشد در رویداد های بزرگ قرار نمی گیرد ، این بازیکن روسی در بازی چهارشنبه گذشته مقابل بارسلونا توانست پاسی را که نصری برایش ارسال کرده بود به تور دروازه والدز بچسباند که با رد شیرین توپچی ها همراه بود و مسلما شیرینی این برد مدت ها در یاد هواداران می ماند.
آرشاوین گفت:
"گل زدن مقابل بارسلونا برای هر بازیکنی یک لحظه بسیار مهم است ، شاید هم در کل دوران ورزشیتان مهمترین باشد. این اتفاق زیاد نمی افتد مخصوصا اگر باعث پیروزی تیم نیز شود."
"وقتی من به زمین آمدم حس به خصوصی نداشتم فقط با آرامش به کار خود ادامه دادم و وقتی که موقعیت گل را داشتم آن را به گل تبدیل کردم."
"من فقط شانس خود را امتحان کردم و اگر جهت بازی را عوض می کردم به شما می گفتم."
"وقتی ری نیمکت بودم بسیار سخت بود چون بارسلونا بیشتر لحظات بازی توپ را در اختیار داشت ، این همان دلیلی است که شما باید صبور باشید."
"بعد از بازی من بسیار خوشحال ودم اما حالا دیگر آن بازی تمام شده است و من تمام تمرکزم را روی بازی بعدی گذاشته ام."
فابرگاس برترین پاسور اروپا
کاپیتان تیم فوتبال آرسنال در صدر جدول کسانی قرار گرفت که بیشترین موقعت را برای مهاجمان فراهم می کنند...
CARL ELDRIDGE می گوید که بنا بر بررسی های انجام شده توسط Opta ، سسک فابرگاس سلطان دادن پاس در اروپا است. و البته این آمار ها به صورت رسمی است.
کاپیتان تیم فوتبال آرسنال در صدر جدول کسانی قرار گرفت که بیشترین موقعت را برای مهاجمان فراهم می کنند.
آنها می گویند که سسک فابرگاس در هر بازی به طور میانگین هر 29 دقیقه یک موقعیت مسلم گل ایجاد می کند.
ما توپچی ها نباید از این آمار متعجب شویم ما مهارت های بالای سسک را می شناسیم و می بینیم که در هر بازی چه موقعیت هایی برای آرشاوین-والکات-ونپرسی و بقیه ایجاد می کند. و به راستی که سسک از این تقدیر ها خوشحال است.
او در مورد این موضوع در توییتر شخصیش یک پیام برای هوادارانش قرار داد.
سسک گفت:
"این باعث افتخار من است که برترین پاسور از جهت ایجاد موقعیت گل در اروپا شناخته شدم، بدون هم تیمی هایم این غیر ممکن بود. امیدوارم چیزهای بیشتری از راه بیاید!"
ونگر: بازی دادن به سسک بسیار خطرناک است
مشکل همسترینگ کاپیتان آرسنال موجب شد او تنها پس از گذشت 14 دقیقه در دیدار مقابل استوک سیتی زمین بازی را ترک کند و بعد از بازی مشخص شد هرچند آسیب او جدی نیست اما نمی تواند در فینال جام اتحادیه به میدان برود.
بدیهی است که این مساله موجب ناامیدی سسک فابرگاس شده است که مدتی طولانی در انتظار این بوده تا تیم خود را ومبلی رهبری کند و جامی را بالای سر ببرد و حال باید شاهد هدایت تیم توسط دوست خود رابین ونپرسی باشد.
با این حال آرسن ونگر اصرار دارد درقبال فابرگاس ریسک نخواهد کرد حتی اگر این آخرین دیدار این فصل آرسنال باشد.
" اگر این آخرین بازی فصل بود ممکن بود او را بازی دهم؟؟ اینطور فکر نمی کنم، اینطور فکر نمی کنم.
مشکل این است که شما از من می پرسید که ایا او می تواند با وجود آسیبی که دارد بازی کند یه نه. باید بگویم یقینا نه در 100% آمادگی و آن می تواند موجب شود آسیب او خیلی بدتر شود و شاید برای سه، چهار و یا پنج هفته بیرون از ترکیب باشد.
او نا امید شده اما دلسردی او به واسطه این حقیقت کاهش خواهد یافت که ما هدف های مهم دیگری نیز بعد از این بازی داریم، مانند لیگ برتر، لیگ قهرمانان و جام حذفی.
اگر او باز کند، آن می تواند به تمام اهداف تیم پس از این بازی آسیب برساند. واضح است که او با وجود دلسردی آن را می پذیرد اما کار ما تنها برخورد با چیزهای خوب نیست بلکه با نا امیدی نیز باید روبرو شویم."
آرسن ونگر: قهرمانی در جام اتحادیه مانند پیروزی مقابل بارسلوناست
سرمربی آرسنال معتقد است قهرمانی تیمش در رقابت های جام اتحادیه یک قدم رو به جلوی دیگر برای آنهاست.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است قهرمانی تیمش در رقابت های جام اتحادیه یک قدم رو به جلوی دیگر برای آنهاست اما تاکید کرد داشتن تداوم در رقابت های لیگ برتر بسیار دشوارتر به دست آمده است.
آرسنال و منچستریونایتد تنها تیم های لیگ برتر بوده اند که همواره در 12سال اخیر دربین چهار تیم بالای جدول قرار داشته اند، هرچند آرسنالی ها درشش فصل اخیر به جامی دست پیدا نکردند.
با این وجود ونگر حضور تیمش در بین تیم های برتر جزیره را یک دستاورد می داند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در جام اتحادیه مانند شکست دادن چلسی است، یا پیروزی مقابل بارسلونا. یک قدم رو به جلوی دیگر.بسیار دشوار این بگوییم کدام سخت تر است، حضور همیشگی در بین چهار تیم صدر جدول لیگ برتر یا رسیدن به فینال جام اتحادیه."
مربی فرانسوی ادامه داد:"اما مشکل ترین بخش قضیه داشتن تداوم است. در 12 سال اخیر تنها دو باشگاه
توانسته اند همواره در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند، ما ومنچستریونایتد.درست است که قهرمانی در جام اتحادیه نمی توان دلیلی خوبی برای توانایی مابرای قهرمانی در جام های مختلف باشد اما اهمیت زیادی برای افزایش اعتمادبه نفس تیم دارد.ما تیم جوانی داریم و این مسئله به افزایش اعتماد به نفس تیم کمک زیادی می کند."
او همچنین در مورد جام هایی که تاکنون با آرسنال به دست آورده، گفت:" من یک آینده نگر هستم نه نوستالوژیست. صراحتا بگویم همه مدال هایی که باآرسنال به دست آورده ام را در اختیار ندارم"
چیزی که مرا این فصل راضی خواهد کرد
آرسن ونگر تنها به بردن جام اتحادیه در این فصل راضی نخواهد بود زیرا او چیزهای بیشتری را در این فصل میخواهد...
فینال امروز ومبلی اولین فرصت آرسن ونگر و شاگردانش در این فصل برای بدست آوردن قهرمانی از سال 2005 است ولی حضور آرسنال در کورس قهرمانی لیگ برتر، رقابت بر سر لیگ قهرمانان و تلاش برای قهرمانی در جام حذفی آرسن ونگر را مشتاق پیروزی در تمام این جام ها کرده است.
"برای من راضی بودن این است که باید احساس کنم تیم باید تا جایی که میتواند پیش برود. چرا باید در پایان فوریه فرصت هایمان را محدود کنیم؟
"نمیخواهیم که این جام را ببریم و سپس فصل را تمام شده در نظر بگیریم. کیفیت واقعی بازیکنان و من این است که تا جایی که میتوانیم پیش برویم. اگر جام اتحادیه را برنده نشویم برای بقیه فرصت ها ادامه خواهیم داد.
"آن زمان رسیده است. زیرا ما در تمامی رقابت ها شانس برای قهرمانی داریم و این جام نزدیکترین آنهاست. وقتی که متوجه میشوید میتوانید کاری را انجام دهید خودتان را باور میکنید."
مصاحبه ونگر بعد از بازی مقابل بیرمنگهام
ونگر: همه ما به شدت نا امید و ناراحت هستیم ...
در مورد گل دیرهنگام
"من کاملا نا امید شدم مثل دیگر اعضای تیم، ما مشکلاتی را برای شروع بازی داشتیم ، تعداد زیاد بازی هایی که انجام داده بودیم ما را کمی خسته کرده بود. برای همین زمان برد تا ما بتوانیم ریتم و روش خود را در بازی پیدا کنیم.
در نیمه دوم ما بهتر بودیم ولی نتوانستیم گل دوم را بزنیم و در نهایت گل در لحظات آخر، ما اشتباهی انجام دادیم که دیگر هیچ جای پاسخی برای ما نگذاشت ، ما خود را برای وقت اضافه آماده کرده بودیم."
در مورد تیم بیرمنگهام
"من به آنها تبریک می گویم آنها از اشتباهات ما نهایت استفاده را بردند آنها جامی را بالای سر بردند که از دست دادن آن برای ما لطمه بزرگی خواهد بود.
ما باید به نگرش خود ایمان داشته باشیم و همچنان ایمان خود را حفظ کنیم ، دوباره خود را پیدا کنیم و برای مسابقات پیش رو آماده شویم.
این تیم در حال حاضر بسیار نا امید است و ما بعد از بازی امشب با سوالات بسیاری رو برو خواهیم شد ولی از نظر من ما قدرت لازم را داریم که در برابر این انتقادات مقاومت کنیم. این موقعیت خوبی است که ما نشان دهیم که چقدر از لحاظ ذهنی قوی هستیم که می توانیم از پس شرایطی مانند این بر آییم."
نظر ونگر در مورد برنده دیدار
"عدم ارتباط در این بازی وجود داشت، به طور طبیعی وقتی توپ در دست بازیکن حریف است یک بازیکن این مسئولیت را دارد که برای گرفتن توپ به دنبال آن برود ولی در این بازی عجیب بود که هیچ بازیکنی از بیرمنگهام برای توپ نمیرفت"
وضعیت تیم در رختکن
"هر دوی آن ها ( کوشلنی و ژسنی ) به شدت در هم شکسته اند . فکر نمی کنم این لحظه خوبی برای اضافه کردن هر چیزی باشد . باید آن ها را دوباره بلند کنیم و به ان ها کمک کنیم . این کاری است که باید تیم بکند . این قسمتی از بازی است و ما شانس های کافی باری کشتن بازی داشتیم . آن ها می توانستند فقط خطرناک باشند . در پایان در یک ضربه ایستگاهی شاید کمی مضطرب کار کردیم ."
پنالتی ای که در دقیقه دوم حادث شد
"من احساس نمی کنم که ژسنی از اینکه در زمین باقی ماند خوشحال بود . آن صحنه آفساید گرفته شد ."
اینکه این شکست چقدر روی این ترکیب تاثیر می گذارد
"قطعا می تواند تاثیر بگذارد . نمی توانیم این را انکار کنیم . این یک نا امیدی بزرگ برای تیم بود اما ما یک رقابت بزرگ در مقابلمان داریم . کارلینگ کاپ چهار , پنج بازی است اما یک رقابت لیگ دارای 38 بازی است . به خاطر یک بازی نباید 38 بازی را کنار گذاشت ."
دوباره بلند شدن تیم
"من باور دارم ما شخصیت این را داریم و موقعیت خوبی برای نشان دادن آن است ."
درباره مصدومیت ون پرسی
"او مشکل زانو دارد . بله در هنگام گلزنی این مشکل پدید آمد ."
از دست دادن بازیکنان مصدوم
"چیزی که هم اکنون برای ما در این لحظه سخت است از دست دادن تعداد بازیکن زیاد است . در 18 بازی اخیر یک بازیکن در ایپسویچ در بازی رفت از دست دادیم و یکی نیز امروز در حالی که در پی یک گل زیبا پدید آمد .
چیزی که تیم امروز به آن دست یافت قطعا مهیب بود و چیزی که باید برای هر بازی و پیروزی آن می رفتیم . ما راه درازی داریم که سخت است به دستش اورید چرا که برای پیروزی می رویم ."
درباره اشتباهات دفاعی
اشتباهات دفاعی البته مثبت نخواهد بود .
عذرخواهي دسته جمعی بازيكنان آرسنال از هواداران
عذرخواهي دسته جمعی بازيكنان آرسنال از هواداران
آرسنال چهارشنبه شب در مرحله جام حذفي انگليس به مصاف ليتون اورينت مي رود. تيم پيروز اين ديدار در مرحله بعدي با منچستريونايتد روبرو خواهد شد.
سایت گل - پس از شكست آرسنال در فينال كارلينگ كاپ برابر بيرمنگام كه در پي اشتباه دروازه بان و مدافع اين تيم صورت گرفت، بسياري از بازيكنان آرسنال حتي سسك فابرگاس كاپيتان تيم كه در آن ديدار غايب بود از طريق شبكه هاي اجتماعي مانند توييتر از هواداران پوزش خواستند.
به گزارش بي بي سي اسپورت، آنها از اين طريق از هواداران آرسنال خواستند همچنان به حمايتشان از اين تيم ادامه دهند.
فابرگاس در توييتر باشگاه آرسنال نوشته است: تبريك به بيرمنگام. اين تيم ظرفيت هاي بالايي دارد و هنوز اهداف ديگري براي جنگيدن در سر آنها در اين فصل وجود دارد. از حمايت شما سپاسگزارم.
فان پرسي هم نوشت: بسيار متاسفم كه نتوانستيم كارلينگ كاپ را به شمال لندن برگردانيم. از حمايت كنوني شما متشكرم. بار ديگر مي گويم كه متاسفم. باكاري سانيا نيز در توئيتر نوشت: فقط احساس شرم مي كنم، متاسفم.
جك ويلشر در صفحه توييتر نوشت: همه آنچه كه مي توانم بگويم اين است كه براي تماشاچيان متاسفم. مي دانم كه از اين شكست ضربه خوردند، اما ما بايد همچنان متحد و در كنار هم باشيم. هنوز سه عنوان قهرماني ديگر باقي مانده است. بايد به راهمان ادامه دهيم. متاسفم.!
هانری: می خواهم به آرسنال برگردم
خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم سابق تیم فوتبال آرسنال گفت: آرسنال مثل خانه من است و می خواهم که به این تیم بازگردم. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، تیری هانری اعتراف کرد که دلش برای بازی برای آرسنال تنگ شده است و علاقه دارد تا فرصتی برای بازگشت به جمع توپچی ها پیدا کند.
هانری در مدت هشت سال بازی برای این باشگاه لندنی، در 254 بازی 174 گل زد، پیش از آن که به بارسلونا و سپس به نیویورک ردبولز منتقل شود.
اما هانری تایید کرد که هنوز احساس می کند بخشی از این باشگاه است که در سال 2007 آن را ترک کرد و ممکن است به این تیم بازگردد.
کاپیتان سابق آرسنال گفت: من این باشگاه را دوست دارم. اگرچه من متاسفانه آرسنال را ترک کردم اما هیچگاه واقعا از این تیم جدا نشدم. هروقت به استادیوم امارات برمی گردم احساس می کنم که به خانه ام بازگشته ام. اینجا یک خانواده بزرگ است و من یکی از هواداران باشگاه هستم.
تیری هانری در توضیح علاقه اش به آرسنال گفت: شما باید در آرسنال زندگی کنید و نفس بکشید تا این را بفهمید. من می خواهم به اینجا بازگردم، امیدوارم که روزی بتوانم بازگردم. من این باشگاه را دوست دارم و می خواهم آنچه آرسنال به من داد را جبران کنم.
این مهاجم فرانسوی در سن 33 سالگی در پایان راه فوتبال حرفه ای به عنوان بازیکن است و می پذیرد که اگر به عنوان یکی از بازیکنان نتواند به آرسنال بازگردد، حضور در کادر فنی این تیم می تواند یکی از گزینه هایش باشد اما جایگزینی آرسن ونگر سرمربی کنونی توپچی ها را رد می کند.
وی ادامه می دهد: من می دانم که اگر ونگر از آرسنال برود روز بدی برای این تیم است و نمی دانم که چی کسی می تواند جایگزین او شود.
هانری در پایان گفت: اگر روزی آنها من را بخواهند، من فقط می خواهم بازگردم. چه زمانی، نمی دانم، فقط می خواهم برگردم.