ببخشید چرا بلا فاصله پس از شروع نیمه دوم نمی تونیم بازی رو دنبال کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shogh:
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید چرا بلا فاصله پس از شروع نیمه دوم نمی تونیم بازی رو دنبال کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shogh:
بله دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand utd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از ابتدای هفته آینده تورنومنت های جدید با جوایز بیشتر اضافه می شن
همچنین اینکه تورنومنت ها با جوایز نقدی هستند و شما می تونین درآمد زایی کنید و از لحاظ اقتصادی هم به نفع صاحبان تیم هاست
داریم برای فصل جدید بازیکنان حرفه ای رو تصحیح می کنیم ( بعضی ها قوی تر و بعضی ها ضعیف تر شدند ) تا فردا بازیکنان اضافه می شننقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی اوقات که تعداد بازیها خیلی زیاد میشه ممکنه سیستم برای محاسبه تعویض هایبین نیمه و تاثیر اونها در بازی نتونه به شما گزارش بده. این واسه هر دو تیم هست و اینجوری نیست که به شما نشون نده و به حریفتون نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط football2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما سعی داریم که در اولویت نتیجه درست قرار بگیره و سیستم نتیجه رو صحیح و بدون اشکال محاسبه کنه
سیستم اف سی دربی واقعآ از لحاظ برنامه نویسی خیلی سنگین هست و تمام مسائل محاسبه میشه و ممکنه امکانات کنونی اینترنت در بهضی مواقع پاسخگوی حجم محاسبات نباشه ( منظورم از امکانان قدرت سرورهای ماست چون خلاصه ما هم از لحاظ سرور قدرت محدودی می تونیم تهیه کنیم )
اما مطمئن باشید که این د نتیجه بازی هیچ تاثیری ندارد
به مربی های تیم ها هم مژده می دیم که در حال راه اندازی تورنومنت هایی با جوایز نقدی هستیم. تیم خودتون رو قوی کنید تا برنده این تورنومنت ها شوید.
از هفته آینده می تونین در این تورنومنت ها شرکت کنید
موفق باشید
تو سایت قسمت راهنما هم گفتید ولی اگه میشه یک بار دیگه راه های افزودن اعتبار و سرمایه و درامد زایی واسه تیم رو بنویسید
منم همین مشکل رو دارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin04 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3 تا از بازیکنای حرفه ایم رفتم و تا آماتور اومده...
جالب اینجاست که این 3 آماتور 2 ستاره هستن...:soal:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که اگه بازیکنتون از لیست خارج شده واسه اینکه 40 ساله شده بودن
حتمآ توی پنلتون به شما تذکر داده شده بوده که 3 تا بازیکن 40 ساله دارید و شما توجهی نکرده بودین !
جاشون بازیکنان اماتور می آن
این ستاره هاشون هم بزودی برداشته می شن
موفق باشید
حالا باید تا کی صبر کنیم تا بازیکنای حرفه ای که خواستیم رو تو نقل و انتقالات بخریم؟؟؟
داوید ویا . کاروالیو و ویدیچ اینا 3 بازیکن 40 ساله بودن...
ولی الآن نمیتونم بخرمشون پول هم دارم...
لیست نقل انتقالات خرابه یه سری بازیکن گم نام به جای فوتبالیست های واقعی امدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا منم همین مشکل رو دارم رونالدو که فصل پیش خریده بودم سنش هم 23 بود با یه بازیکن اماتور دوستاره عوض شده چی کار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand utd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز ما مشکل رو برطرف کردیم
به سرور هم اطلاع دادیم
چون یکشنبه هست و اونجا تعطیله گفتن انجام می دیم
ما هم منتظریم
مشکل همه برطرف میشه ایشالا
موفق باشید
:iran:سلام ميشه بگين جايزه بهترين تيم چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ahaaaaa a:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون جعفر خان خسته نباشید
با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان.
اگه امکانش باشه برای بازیکنا اورال تعریف بشه خیلی کار راحت تر میشه.خواستم یک پیشنهاد داده باشم ممنون میشم رسیدگی کنید
اگه ممکنه در اینده بازیکنان جوان و ستاره مثل نیمار. کونترائو. کوتینیو ..... به لیست اضافه کنید
اگه ممکنه بازی هارو طوری تنظیم کنید که بازی های تورنمنت در ساعات 9 و 10 صبح انجام بشه تا در بازی های لیگ و تورنمنت در ساعات 15 و 16 تداخل وهمزمانی روی ندهد.
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من متوجه نشدم ! اورال ؟ منظورتون اینه که به یک بازیکن یک نمره داده بشه؟ مثلآ مسی 800 ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله حرف شما صحیحه
اما ما منتظریم همه لیگ ها شروع بشه و بازیها رو ببینیم تا بتونیم به هر بازیکن آمار بدیم ( مثل قدرت شوت زنی و .... )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirbarzegharym [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
بله پیشنهاد شما هم کاملآ منطقی هست.
البته می تونیم یکی از تورنومنت ها رو ساعت 9 صبح و یکی رو ساعت 11 شب قرار بدیم و شما موقع ثبت نام یکی رو انتخاب کنید ( ممکنه بعضی ارزدوستان شبها و بعضی از دوستان روزها بتونن سر بزنن )
این هم بزودی عملی می کنیم
ممنون از اظهار نظر مفید دوستان:flowerysmile:
دوست عزیز. منظورم اینه یکسری ضریب به هر فاتور یک بازیکن توی پستش داده شه که ملاک مشخص کردن بازیکن خوب راحت تر بشه.مثلا برای یک مهاجم ضرائب تکنیک شوت و گلزنی 3 و سرزنی و سرعت و پاس 2 و بقیه یک و اورال تعریف شه تا انتخاب از بین مثلا 4 مهاجم یا هافبک اسون تر شه.کسی که بخواد یک تاکتیک خاص رو مثلا بازیسازی رو تیمش داشته باشه فقط به این فاکتور توجه میکنه.اما یکی مثل من برای مهاجمم فقط اورالش مهمه اما هافبک باید بازیسازی داشته باشه.امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشمنقل قول:
من فهمیدم چیگفتی:mage mishe:
سلام مدير سايت دربي مي خواستم بگم كه بي تيمم پيام داديد كه 2تيم با اي پي من كار ميكنن مي خواستم بگم اين دو تيم مال من نيست اگه اين پيام رو گرفتي حتما بهم يه پيام بده اسم تيمم BEEM UNITEDهست اينم لينكش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]crying::-
نقل قول:
:gerye: منم همین مشکل رو دارم:gerye:
هشدار: به جز تيم ACM Milan در حال حاضر 1 تيم با آي پى شما فعاليت ميكنند. چنانچه با بررسى نقل و انتقالـات بازيكنان اين تيمها ثابت شود اين تيم ها متعلق به شما هستند و تيم شما در ليگ ها و يا تورنمنت ها برنده شود جايزهاى به آن تعلق نخواهد گرفت.
نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز نگران نباشید
بعضی از مربی ها می آن و چند تیم می سازند و خلاصه گاوبندی و ... با تیم های خودشون انجام می دن
این گونه افراد از دید ما پنهان نیستند.
اگر شما از اون دسته از دوستان نیستید نگران نباشید ولی اگر از آن دسته از مربیانی هستید که با این گونه کارها تیم خودشون رو ساختند باید بگیم که بزودی فرصت چند روزه به این دوستان داده میشه تا تیم های دوم و سوم . خلاصه هر چی تیم به غیر از تیم اصلی دارند به ما معرفی کنند تا اون تیم های اضافی رو حذف کنیم
در غیر این صورت در صورت برنده شدن هیچ جایزه ای به این مربیان تعلق نمی گیره
ما باید طرفدار کسانی باشیم که در یک محیط سالم دارند رقابت می کنند و در مقابل کسانی که با تقلب می خوان کارشون رو پیش ببرند باید از حق بقیه دفاع کنیم.
موفق باشید
سلام مدير سايت ميخواستم بدونم چگونه ميشه مدير بخش هواداران تيمها شد:mage mishe::mage mishe::mage mishe::chakerim:
سلام امروز شنبه لیگ جدید مگه نباید شروع بشه پس چرا نتایج همین توری موندن هنگ کردن دو سه بار امدم بیرون دوباره همون بود
الان یه روزه که سایت این طوری شده مثل اینکه هنگ کرده باشه علت چیه؟
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza-chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مشغول پاک کردن تیم های متقلب و همچنین تغییر سایت بازیهای تورنومنتها هستیم
تا انتهای امروز کارمون تموم میشه
سلام الان هرچی میزنم برم توسایت نمیشه چیکارکنم ؟ امروز ساعت 4 فینال تورنمنت 16 جانبه داشتم؟
به علت تغييرات در روند برگزارى تورنمنت ها و حذف تعدادى از تيم هاى غيرفعال در اف سى دربى، بازى هاي روز شنبه و يكشنبه اين هفته با تاخير انجام شده است. بازى هاى ليگ و تورنمنت از روز دوشنبه به روال عادى برگزار خواهند شد.
خیلی ممنون از این که اطلاع دادین جعفر خان
آقا جعفر امروز باید بازی سوم نتیجه بده هنوز نتیجه بازی اول هم نیومده بازی های تورنمت هم همینطور این مشکل واسه ما که لیگ یک هستیم خیلی بد هستbinam
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza-chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dj_sadegh70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز
امکانات جدید رو داریم اضافه می کنیم
تعداد تیم ها زیاده و این option ها برای همه تیم ها باید قرار بگیره
ایشالا طی یکی 2 روز آینده امکانات جدید رو می بینید و تورنومنت هایی با جوایز نقدی اضافه میشه
موفق باشید
چرا وقتي ميخوام اعتبار تيممو افزايش بدم مقدار پول رو مينويسم صفحه اي كه باز ميشه سايتش باز نميشه :mage mishe::mage mishe:
سلام به همو فوتبال دوستان عزیز
چرا نمیشه بری تو قسمت بازار نقل و انتقالات
وقتی میری یه ارور 469 رو میده
لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام این هفته سایت واقعا بی نظم بود
من الان سه بازی رو بردم ولی نتیجه نهایی رو یا باخت زده یا مساوی اونوقت تو جدول هم من فقط یک بازی دارم در حالی که تیم من چهار بازی کرده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
الان 4 بازی شده ولی من هنوز 1 بازی کردم 3روز دیگه لیگ تمام میشه تمام تیم های گروه من بازی هاشون رو انجام دادن به جز من چی کار کنم
جعفر خان بازیکن دو ستاره هایی هستن که فاکتور سرعت و تکنیکشون 0 هست دو ماه قبل خبر دادم گفتید درست میشه هنوز نشده برای مثال Daniel Alves
تورنمنت (128 جانبه) كد 524 گیر کرده
سلام خسته نباشین من بازیکنامو نتونستم در طول لیگ تا امروز تعویض کنم البته سایت خراب بود حالا مصدوم شدن چکار کنم به زحمت تا اینجا رسوندم حالا دارم عقبگرد میرم اینجور خیلی بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خسته نباشین همم نزنین 4دقیقه که تموم میشه تقریبا بعد از5دقیقه همونطورم که خود سایت اشاره کرده با تا خیر برگزار میشه ترکیب تغییر دادن هم شامل تاخیر هست و ممکنه حتی بعد از 10 دقیقه بشه تغییر داد شما اگه یکبار خوب دقت کنین و از بعد تمام شدن4 دقیقه هر1دقیقه یکبار به استراتؤی سر بزنید برا دفعه بعد دستگیرتون میشه که با چند دقیقه تاخیر میشه تعویض کرد.تمتم:ghelyon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم میخواستم اینو بگم و اما متشکر همه بازیکنان جدید اضاف شن با عکسشون 20میشه:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyv alla::eyvalla::eyvalla:
منم باهات موافقم خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 7777777777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7777777777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
بازیکنان جدید اضافه شدن و آمار بعضی بازیکنان قدیمی هم نیاز به آپدیت داشت که اینطوری شد این تغییرات بزودی در سایت هم قابل مشاهده میشه
این هم بگم که بزودی در صفحه اول سایت عکس بازیکنان پرهوادار دیده میشه و شما می تونین اطلاع پیدا کنید که هر بازیکن محبوب توی چند تیم عضو شده ( برای مثال کریستینو رونالدو یا لیونل مسی در چند تیم عضو هستند )
که همراه با عکس خواهد بود
سلام ميكنم خدمت جعفرخان من ميخواستم بگم بازي هاي دوستانه زيد انجام دادم اما الان يه تيم بهم پيشنهاد داده كه بازي باهاش بزنم ولي علامت تيك در جاي بدي قرار داره و نميتونم اون رو كليك كنم لطفا كمكم كنيد :khahesh::khahesh::khahesh: