خوب دوستان بگید این عکس کیه ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب دوستان بگید این عکس کیه ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرناندو تورس
فکر کنم لیونل مسی باشه
یکی از بازیکنای رئال و یا بارساس
نه دروازه بانه و نه دفاع
کاکا
اسپانیایه و تو تیم ملی هم بازی میکنه.
عکس ژاوی
ژابی آلونسو !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط xavi6 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله دوست عزیز درسته.
بعد از مدت ها ميخوام 1 عكس بذارم و نسبتا راحته و احتياج به راهنمايي نداره[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :sigar:
فابرگاس
خدیرا... :fek konam:
منم میگم خدیرا بازیکن رئاله:fek konam:
من میگم فابرگاسه :ohum:
کاسیاس
sami khedira كاملا درسته يكي مسابقه بعد رو بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rolan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس زیر مربوط به چهره ی یک بازیکن انگلیسی است که در لیگ برتر انگلستان بازی می کند.
joe cole
درست است. ظاهراً خیلی ساده بود. به علّت سادگی این مسابقه ی سخت تر را جایگزین می کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadssee [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تشخیص این چهره کار سخت تری است و احتیاج به تماشای زیاد مسابقات فوتبالی دارد.
این بازیکن در لیگ برتر اسپانیا بازی می کند.
داويد ويا كه نيس؟هست؟؟؟ خودتم كه ميگي خييييلي سخته حد اقل اسم تيمشو بگو
santi cazorla
الوارو اربلوا ... :ghelyon:
تابلوهست که الوارو اربلوا است
این کجاس سخت بود آربلوئاس دیگه.......
1% اگه اون نبود بنایونه
:chakerim:
خوب میخوام یه کاری کنم دیگه کسی از این ورا رد نشه
این بازیکن کی هست؟؟
هر کی بگه این کیه من میشم طرفدار لیورپول و منچسترو میبوسم میزارم کنارbinam
د یونگ هست اسمش هلندیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rolan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درست است.
خوب حالا اون عکسی که من گذاشتمو جواب بدید
هر کی بگه من طرفدار لیورپول میشمو منچسترو ول میکنم!:shogh:
سه بار بیشتر راهنمایی نمیکنم . راهنمایی 1:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad roma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو 4 لیگ برتر دنیا نیست ولی لیگی که بازی میکنه تو اروپاست
Anouar Hadouir
خب طبق قولی که دادی باید منچستر رو ببوسی بزاری کنار :liverpool:
درسته خودشه:nishkhand:ولی قرار بود قبل از رهنمایی ها بگید کیه دیگه:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا که من این همه راهنمایی کردم پس قبول نیست:he:
خبر خواستی نیست به باختاش ادامه میده:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrdad Roma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شاید این مسابقه، با مسابقات قبلی کمی فرق داشته باشه.
در ابتدا از گذاشتن راهنمایی خودداری می کنم و سپس راهنمایی ها را قرار می دهم.
Marco Borriello
دماغش کج!
احتمالا کچل هم هست!
شاید بنزما یا کیالینی!
خوان رمان ریکلمه
همه پاسخ ها تا این جا غلط بود. یک راهنمایی میکنم. این بازیکن ایرانی می باشد.
پیروز قربانی:ghelyon:
پژمان جمشيدي
پژمان جمشيدي :yes: