[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب فردا باید در ومبلی به مصاف سیتی بریم . این چند وقته خیلی بازی کردیم و بازیکنامون کمی خسته هستن برای این بازی . ولی چاره ای نداریم و باید بازی کنیم . با احتساب بازی فردا میشه 10 روز 4 بازی!!!!! و این امار خیلی خیره کنندس. مسلما به بازیکنانی مثل گیگزی باید استراحت داده بشه. چون سن و سال بالایی داره و نمیتونه این فشردگی بیش از حد رو تحمل کنه . در این فصل 2 بار با سیتی بازی کردیم که 1 بار 0-0 کردیم و در بازی برگشت بازی رو 2-1 بردیم .
تا اونجایی که یادمه ، همیشه بازی های قشنگ و جذابی رو از هر 2 تیم شاهد بودیم و بعضیاشونم پر گل بود . ولی تو این 2-3 فصل اخیر ، سیتی با این بازیکنان و ستاره هایی که جذب کرده ، قوی تر شده و نتیجه گرفتن در مقابلشون کمی سخت تر شده . جدیدا بازی هایی که دوس دارم از این 2 تیم ببینم رو نمیبینم ( البته بازی اخرمون باهاشون خیلی قشنگ بود و من باز دوس دارم بازی اونطوری باشه )
سیتی خطرناک ترین بازیکن خودش رو در اختیار نداره . توز در این مسابقه نیست و خیال مدافعین ما تا حدودی راحت میشه . چون بازیکن خیلی خطرناکی هست ، هم سرعت بالایی داره ، هم قدرت بدنی بسیار خوبی داره . در این فصل هم که امار گلزنی مناسبی داشته . ادبایور هم که دیگه به رئال رفته و تو این تیم نیس و فقط 1 ژکو میمونه .
سیتی مثل ما وینگر های خوبی داره و میتونن برای ما مشکل ساز بشن . رایت فیلیپس و داوید سیلوا بازیکنان خیلی سرعتی ای هستن و اورا و رافائل ( فکر کنم دیگه این بازی برسه ) باید حواسشون خیلی جمع باشه تا روی حرکات این 2 جا نمونن و گلی رو دریافت نکنیم . سیلوا در اخرین بازی ای که باهاشون انجام دادیم خیلی عالی بازی کرد و همه جای زمین دیده میشد . به موقع برمیگشت و به موقع حمله میکرد . به نظره من در نبود کارلوس توز ، الان بهترین بازیکنشون همین داوید سیلوای اسپانیایی هست . تکنیک خوبی هم داره و خلاصه باید تمرکز مدافعین ما بیشتر روی این بازیکن باشه .
نمیدونم ژکو در چه وضعی هست و میتونه براشون بازی کنه یا مصدومه . ولی بازیکن خیلی خطرناکی هست و میتونه از کوچکترین موقعیت ها 1 گل بسازه و در بازی برگشت لیگ هم نزدیک بود کار دستمون بده و اگه اون سوپر گل از وین رونی نبود ، اون بازی هم مساوی شده بود .
سیتی بازیکنان خیلی فیزیکی ای هم داره و باید مواظب باشیم در این بازی مصدوم ندیم . چون واقعا با بازیکنانی مثل براداران توره و بقیه ی بازیکنان که اسم نمیبرم . ( چون اگه بخوام اسم همشون رو بگم ، باید 10-11 نفر رو بگم ) میتونن برای هر تیمی مشکل ساز بشن و بازیکنان کلیدیشون رو مصدوم کنن . و سیتی وقتی بخواد دفاعی بازی کنه ، واقعا گل زدن بهشون خیلی سخت میشه و خیلی خوب این تیم دفاع میکنه . و برای گل زدن بهشون باید 1 برنامه ی ویژه داشته باشیم .
در این بازی فکر کنم بربا رو در زمین ببینیم . تقریبا تو این 3 بازی اخر ، فرگی به چیچاریتو و برباتوف ، یکی در میون بازی داده . در بازی رفت مقابل چلسی چیچا بازی کرد ، در بازی با فولام بربا بازی کرد ، در بازی برگشت مقابل چلسی باز چیچا بازی کرد . و فکر کنم این بار بربا بازی کنه . البته با توجه به اینکه وین رونی این بازی رو هم از دست داده و این بازی رو هم محرومه ، شاید بتونیم زوج برباتوف - هرناندز رو ببینیم . البته مایکل اوون رو هم در اختیار داریم که البته فکر نکنم خیلی اماده باشه . شاید همون یه ربع اخر بازی به میدان بیاد بهتر باشه .
ریو هم با توجه به دردی که میکشید ، فکر نکنم به این بازی برسه . البته خبری مبنی بر اینکه به بازی نمیرسه نشنیدم . ولی شاید فرگی ترجیح بده بهش در این بازی استراحت بده و برای بازی های بعدی ازش استفاده کنه . ولی امیدوارم ریو بتونه برامون بازی کنه . چون این بازی خیلی مهمه. به چند دلیل . اول اینکه بازی مقابل تیم همشهری ، سیتی هست و همیشه این بازی حساسیت خاص خودش رو داشته ، و بعد ما حدودا 6-7 ساله که دستمون از این جام کوتاه بوده ، و همه ی تیم و هوادارا خیلی دوس دارن دوباره این جام رو بگیریم . سیتی هم میخواد بعد از سال ها 1 جام بگیره .
فکر کنم شبکه 3 هم این بازی رو نشون نمیده
امیدوارم بتونیم این بازی رو ببریم و به فینال صعود کنیم .
به امید پیروزی شیـــــــاطین ســـــرخ .