در این زمینه بدون شک از اول تاریخ فوتبال تا روز پایان دنیا کسی به نفر نمیرسه
و اون کسی نیست جز شاهزاده ی فوتبال،متعصب ترین و وفادارترین بازیکن فوتبال دون پائولو مالدینی
نمایش نسخه قابل چاپ
در این زمینه بدون شک از اول تاریخ فوتبال تا روز پایان دنیا کسی به نفر نمیرسه
و اون کسی نیست جز شاهزاده ی فوتبال،متعصب ترین و وفادارترین بازیکن فوتبال دون پائولو مالدینی
نميدونم چرا اسم مسي نيست:fek konam::ajibeee:
بذار یه چند سالی بازی کنه بعد معلوم میشه به تیمش وفادار خواهد ماند یا نه؟!!:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عشق است اقا کریم سرور همه اقا کریم به مو لا غلامم
به جان خودم نباشه به جون یوونتوس وفادارترین بازیکن جهان که منو حیرت زده کرد رونالدو بود که اصلا یه ریزه تو وفاش نباید شک کرد
نمدونم ...خیلی عجیبه یعنی مسخرست !!!هرجا اسمی از وفاداری میاد اسم خاویر زانتی هم هست !!!اصلا لقبشه ال کاپیتانو چجوری میگی نیست؟
واقعا نظر سنجی بدون زانتی مسخرس
فقط کارلوس:hooora:
خوب این نظر سنجی مشکل داره چون همه بازیکنایی که گذاشتین بدون شک وفادارترینن و نمیشه گفت کی وفادار تره!!:shogh:
اکثر اینها بازیکنان وفاداری بودن و هستن ولی اگر به انصاف باشه اول کاپیتان قلب ها مالدینی بعد دلپیرو و گیگز و توتی و پویول و گتوزو ژاوی و . . .
باید بازیه تعصبی رو هم معیار قرار داد کنار وفاداری که فکر میکنم در حال حاضر پویول و گتوزو تمام زمان حضورشون در زمین رو با نهایت تعصب بازی میکنن و انصافا از تمام توانشون و حتی فرار تر هم مایه میذارن
دل پیرو نزدیکه 17 سال تو یووه بازی می کنه
واقعا اسامی بعضی افراد توی این لیست اضافیه
من توتی انتخاب کردم نه فقط واسه اینکه طرفدارشم واسه 18 سال حضورش با پیراهن رم و بعد ار اون هم شایسته دل پیرو میدونم :ajibeee:
در این زمینه بدون حتی 1 درصد شک میگم توتی
سایر بازیکن هایی که تو لیست هستن با تیم هاشون به افتخارات زیادی رسیدن و بهتر بگم تیمی بهتر از تیم خودشون نبود که بخوان توش بازی کنن
به طور مثال مالدینی با میلان به همه جا رسید یا دلپیرو جامی نیست که با یووه به دست نیاورده باشه و اگر باشگاه رو ترک کنن باید تعجب کرد نه اینکه موندن...
اما فقط کافیه نگاه کنید تا ببینید توتی به خاطر رم چه چیزهایی رو از دست داد
من کاملا با نظر ایشون موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط سمیرا _ فروتن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدون شک توتی از همه وفادارتره چون چه زمانی که رم نتیجه میگرفت چه نمیگرفت توتی تو رم موند
البته بازیکنان یووه:ogh:هم میشه گفت وفادارن چون زمانی که سقوط کردن:sooot: بیشتر بازیکناشون موندن!
در کل منم میگم توتی و به هوادارای رم به خاطر وجود همچین بازیکنی تبریک میکم!:ohum:
فقط کارلوس پویول
به نظر من توتي . پويول 1-2 سال پيش داشت ناز ميكرد براي تمديد قرارداد البته دروسي هم چند سال ديگه مياد تو اين ليست