سلام.چطوری می تونم کلیپ فوتبالی بذارم تو سایت.مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.چطوری می تونم کلیپ فوتبالی بذارم تو سایت.مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط casillas1995 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای اینکه کلیپ هاتون رو قرار بدین می تونین به بخش دانلود کلیپ ها مراجعه کنید و با توجه به موضوع کلیپتون در یکی از زیر مجموعه ها تاپیک خودتون رو ارسال کنید
چطور میشه نام کاربری رو عوض کرد؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david_villa7770 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای درخواست تغییر نام کاربری به این تاپیک مراجعه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من امضا انتخاب کردم اما زیر پستام نمیاد
اگه عکسی آپلود می کنید باید بعد از آپلود شدن عکس گزینه وارد کردن عمس را بزنید تا عکس وارد امضاتون بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadred [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی امضاتون رو درست کردین باید گزینه ذخیره امضائ رو بزنید
ضمنآ بعد از اینکه امضاتون رو تائید کردید توی پست هایی به نمایش می آد که از این به بعد ارسال می کنید
چرا وارو سایت که می شویم سایت $$$$$ شده من از طریق فیلنر شکن وارد سایت می وم.مشکی جی هست.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kranika [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما به دنبال ثبت سایت هستیم
فعلا جواب روشنی به ما ندادن
ان شاالله برطرف خواهد شد
سلام چرا سايت فيلتر شده من به اين سايت وابسته شدم لطفا مشكل را برطرف كنيد ادرس جديد ايميل كنيد ممنون ميشم
داداش چرا سايت رو فيلتر کردن يه کاري کنين دارن بازم حق کشي ميکنن
راست میگن جعفر جان !
به کدوم دلیل ؟!!!
فک کنم سایت ما تنها سایتی هست که فعالیت غیر اخلاقی و 30یا30 نداره ! :fek konam:
سلام به همه بچه های عزیز
من امروز پیگیری کردم و متوجه شدم که ظاهرآ مسئولین تصور می کردن که قسمت پیش بینی سایت پولی هستش
البته یکی 2 ایراد از 2 تاپیک گرفتن که من اون تاپیک ها رو حذف کردم ولی فکر نمی کنم از بین حدود بیش از 26000 نوشته اگه 2 تاپیک مشکل داشته باشه اون سایت باید بسته شه !
من گناه کسی رو نمی شورم ولی می گم دیگه چیزی که از صحبت من دستگیرم شد این بود که تصور اونها بر این بوده که سایت برای پیش بینی فوتبال پولی اخذ می کنه و مثل سایت های پیش بینی دیگه هست . برای همین هم اینقدر زود گفتن که سایتتون معرفی شده به واحدی که باید باز کنن
5شنبه و جمعه که تعطیله
انشاالله از شنبه در خدمت شما خواهیم بود
با سلام.
من موزیک uefa champions league را دانلود کردم ولی نیاز به پسوورد دارد آن را چطور پیدا کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman 7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسوورد اون فایل که زیرش نوشته شده
این هست:
پسوورد: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همگي خسته نباشيد.
يه سوال ميپرسم هر كي كه بلد هست هرچه زودتر خواهش مي كنم جوابشرو به من بگه:
.
.
من توي سايت fc derby ثبت نام كرده ام كسي مي دونه چجوري ميتونم اسم بازيكنانم را عوض كنم؟
خواهشمندم هر كي ميدونه زودتر به من بگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط LORD_nw [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
برای طرح سئوالات از این به بعد به بخش مخصوص مربیگری انلاین (FcDerby) مراجعه کنید
اما در مورد بازیکنانتون بگم که شما می تونید با مراجعه به بازار نقل و انتقالات بازیکنانی که دوست دارید رو بخرید اما اسم اونها رو نمی تونین عوض کنین
موفق باشید
من سوالی درباره ی سایت دربی دارم؟؟؟
من میرم تو تیمم و در قسمت استراتژی بازیکنام رو میچینم و کلید ثبت رو میزنم اما تیمم دوباره به هم میریزه چکار کنم اگر بگید خیلی ممنون میشم:flowerysmile:
دوست عزیز برای بازگو کردن سئوالات مربوط به مربیگری انلاین به بخش ویژه مربیگری آنلاین مراجعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط سامان13.75 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضمنآ اسم تیمتون هم بگید تا بتونیم بررسی کنیم
موفق باشید
salam man ye moshkel daram ine ke video kheli daram ke bezaram faghat balad nistam upload konam yani bezaram roo site media fire ya ye site dige age mishe rahnamaii konid
کد رهگیری رو باید درچه قسمت وارد کنم
من از سایت شما سی دی خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده باید به چه قسمت مراجعه کنم تا کد رهگیری رو وارد کنم اگه امکانش هست زود به من جواب بدین ممنون میشم
لطفا اگه امكانش هست تمام گل هاي يوونتوس رو تو يه فايل واسه دانلود بزارين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید
در مورد سئوالتون هم باید شما ابتدا یاد بگیرید که چطوری می شه آپلود کرد .
توی سایت گوگل می تونین جستجو کنید که آموزش آپلود کردن کجاست تا مطالعه کنید و یاد بگیرید
طرف قرارداد ما سایت فرستنده هست و برای رهگیری محصولاتتون به این سایت مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس روی گزینه پیگیری سفارشات کلیک کنید .
تاریخچه باشگاه یوونتوس از ابتدا تا حال در حال قرار دادن در فروشگاه می باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در صورتی که سفارش شما ثبت شده باشد در کمتر از 24 ساعت با شما تماس گرفته می شود و برای ارسال با شما هماهنگ می گردد.
در صورتی که تلفن خود را برنداشته باشید یا شماره نامعتبری وارد کرده باشید سفارش شما کنسل می شود
برای کد رهگیری هم که گفتم باید چکار کنید
طرف قرارداد ما سایت فرستنده هست و برای رهگیری محصولاتتون به این سایت مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس روی گزینه پیگیری سفارشات کلیک کنید .
بخش pes مدیر ندارد. اگر میشود برای این بخش مدیری انتخاب کنید تا فعالیت در بخش بشتر شود. نمشود فقط من و چند تن از دوستان کار کنیم . لطفا از بین کاربران فردی مناسب را پیدا کنید.
فیفا هم مدیر نداره اگه میشه یه کاری کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز
بخش های غیرتخصصی فوتبال (مثل بازیهای کامپیوتری و ... ) نیازی به مدیر ندارند و هر کس که علاقه داشته باشه می تونه اطلاعاتش رو در اختیار بقیه قرار بده
ما بیشتر دوست داریم روی بخش های تخصصی فوتبال تمرکز داشته باشیم
موفق باشید
سلام اقا جعفر.تیم هایی مثل بارسا آرسنال چلسی و.... مدیر ندارن.یه کاریش بکنین.
راست ميگه منم موافقم:flowerysmile:نقل قول:
سلام اقا جعفر.تیم هایی مثل بارسا آرسنال چلسی و.... مدیر ندارن.یه کاریش بکنین.
سلام - ميخواستم بدونم چجوري ميشه در سايت لينك فيلم گذاشت - متشكرم
هر کلیپی که تو اینترنت هست یه آدرسی داره وقتی میخوای یه مطلب ارسال کنی تو نوار کار زیر شکلک ها یه گزینه برای درج لینک هست وقتی اونو میزنی یه جایی داره برای ادرس ، آدرس اون کلیپی رو که میخوای بزاری وارد میکنی بعدش ok رو میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط TAHACR7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کلیپی که تو اینترنت هست یه آدرسی داره وقتی میخوای یه مطلب ارسال کنی تو نوار کار زیر شکلک ها یه گزینه برای درج لینک هست وقتی اونو میزنی یه جایی داره برای ادرس ، آدرس اون کلیپی رو که میخوای بزاری وارد میکنی بعدش ok رو میزنی
من در قسمت درخواستها بازی برزیل فرانسه 2006 رو خواسته بودم ولی هیچ کس توجهی نکرد .
لطفا اگه شما براتون امکان هست حتما این بازی رو برامون بذارین
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TAHACR7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز برای این کار باید فایل خودتون رو آپلود کنید
برای آپلود کردن سایت های مختلفی وجود داره که مناسبترین اونها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هستند که فایلهاتون رو دائمآ نگه می داره
برای آموزش آپلود کردن هم توی اینترنت سرچ کنید می تونین یاد بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
طبق قوانین سایت درخواست های فایل های طولانی مثل fullmatch برخلاف قوانین هست
حتی اگر فایلی بر خلاف قانون نباشه هیچ تعهدی نیست که حتمآ کسی اون رو برای شما بگذاره
قوانین فایل های درخواستی اینجا هست: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها سعی می کنند اگه بتونن به شما کمک کنند
در ضمن این بازی در فروشگاه سایت موجوده و با کیفیت بالا برای فروش قرار داده شده
موفق باشید
سلامی دوباره خدمت مدیر خیلی باحاله سایت !
لطفا شماره خودتون رو بذارین تا من درباره خرید محصولات با شما صحبت کنم
ببخشيد من عكس فرستادم اما عكس بازيكنو نشون نميده
تو بخشه ارسنال
مشكل از چيه؟:soal:
دوست عزیز برای اطلاع از جزئیات بیشتر با پشتیبانی سایت در روز های اداری و بین ساعات 10 تا 14 تماس بگیرید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شماره تماس پشتیبانی فروشگاه: 09351718881 و 09117545408
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من متوجه مشکل شما نشدم !
بیشتر توضیح بدین تا کمکتون کنم
سلام ميخواستم بگم اين عكس پاييني چه مشكلي داره كه بچه ها اينقدر گير ميدن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط c r 7 9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
چه ایرادی داره که شما از این عکس استفاده نکنید؟
وقتی می بینید دوستان شما به قول شما نسبت به این نوع عکسها حساس شدن شما قرار ندین
این عکس نشانگر بازی سال گذشته رئال مادرید و بارسلوناست
شما که خودت ظاهرآ رئالی هستی !
سلام،من 10روز نشستم تا 500گل برتر تاریخ رو دانلود کنم حالا که تموم شده پارت 5 این فایل مشکل داره واقعا چرا مارو مسخره میکنید اول فایلو امتحانش کنید بعد بذارید واسه دانلود،اصلا از این حرکتتون خوشم نیومد
سلام خسته نباشین چرا پول به حساب باشگاه ما نریخته شده.چرا لیگ که تموم شد همون نتایج لیگ قبلی پابرجاست.آیا سایت مشکل داره